Отзиви за хостинг на WebHostingHub май 2020: Добър или лош домакин?

Колко добър е хостингът на WebHostingHub?

WebHostingHub е добре известна уеб хостинг компания, която има както позитиви, така и негативи. С конкурентна цена и набор от функции, определено си струва да проверите. Функциите на под-номинала включват бавен отговор на чата, донякъде измамен маркетинг и други проблеми.


Отзиви на WebHostingHub 3.3 / 5 Рецензент {{reviewsOverall}} / 5 Потребители (2 гласове) Плюсове

 1. Гарантирано връщане на парите
 2. Стандартен cPanel с инсталатор на Softaculous Script
 3. Неограничени домейни в техните споделени хостинг планове
 4. Денонощна телефонна поддръжка, базирана в САЩ

Против

 1. Проблем с чат на живо
 2. Наличен е само споделен хостинг
 3. Времетраене по-ниско от конкурентите
 4. Бавни времена за реакция на билета за поддръжка

Support3.5Speed3Features3.5Value3.5Transparency3

Нашият официален преглед на WebHostingHub

WebHostingHub не е за голям бизнес. Те насочват услугите си повече към начинаещите, които първо започват и тези, които искат да не правят нищо повече от поддържането на малък блог.

Най-добрите функции на WebHostingHub

Много хора твърдят, че WebHostingHub е една от най-добрите и актуални уеб хостинг компании на пазара и ето защо.

Гарантирано връщане на парите

WebHostingHub има гаранция за връщане на парите, която обхваща цялата продължителност от три месеца. Това означава, че ако по някаква причина не сте доволни от обслужването им, тъй като те ще ви върнат парите – не в пълен размер. Вместо това те ще потвърдят възстановяването на сумата от момента, в който сте се регистрирали, до момента на анулиране.

Стандартен cPanel с инсталатор на Softaculous Script

WebHostingHub предлага вашия стандартен cPanel с инсталатора на Softaculous script. Когато сдвоите това с техните безплатни, които ще видите по-долу, ще разберете, че те имат над 300 приложения безплатно и достъпни с инсталиране с едно щракване.

Неограничени домейни в техните споделени хостинг планове

WebHostingHub ще ви позволи да имате неограничен домейни в споделения хостинг план. Това е чудесно, ако се занимавате с обръщане на домейни. Виждате ли, много уеб хостинг компании ви позволяват да имате само един домейн на акаунт. Ако искате да добавите повече, ще трябва да платите повече. Това не е така с WebHostingHub. Това означава, че можете да регистрирате домейн и да го паркирате, като просто чакате някой, който се нуждае от него и е готов да плати за него, за да го освободите.

Денонощна телефонна поддръжка, базирана в САЩ

Изглежда, че поддръжката е едно от онези неща, които получават или уеб хостинг компаниите, или не. Когато хората се регистрират за уеб хостинг, те ще се нуждаят от поддръжка. Всъщност няма начин да го заобиколите. Наемането на хора денонощно за предоставяне на поддръжка за международни клиенти е нещо, от което могат да се научат и други компании за уеб хостинг.

Повече от стандартните безплатни

WebHostingHub предлага 301 различни приложения безплатно, които идват с вашия абонамент. На всичкото отгоре те предлагат инсталатора на Softaculous Script, така че можете да инсталирате всяко едно от тези приложения с едно щракване. И ако това не беше достатъчно, те предлагат над 200 долара рекламни кредити, които да ви помогнат да извадите бизнеса си от земята.

Недостатъци на WebHostingHub

С всички неща, които WebHostingHub предлага, може да е трудно да се погледне зад претрупването, за да видите какво всъщност представляват.

Вероятно измамна маркетингова тактика

WebHostingHub има връзка към началната им страница, която ви води към преглед на сайта, така че можете да сравните WebHostingHub с други големи пазарни играчи. Повече от един човек заяви, че тази функция е напълно предубедена в полза на WebHostingHub. Те цитират факта, че не можете да намерите нито един отрицателен отзив за това, което WebHostingHub в този сайт за преглед. Ако обаче погледнете отвъд този сайт за преглед към други сайтове за преглед, които ще ви разкажат за опита им с WebHostingHub, около 38 процента (на един сайт за преглед) от тях са отрицателни.

Ужасно изживяване в чат на живо

През повечето време бих казал, че само предлагането на функцията на чат на живо ще бъде положително нещо. Опитът ми обаче казва, че те имат едни от най-лошите чатове на живо, които съм виждал. Когато се опитах да ги свържа онлайн, бях задържан повече от 10 минути. След като успях да ги изпратя на линия, техникът от другата страна изглеждаше разсеян и не можа да продължи с разговора. Времето за изчакване между неговите привидно сценарирани отговори беше дълго на моменти над пет минути.

Наличен е само споделен хостинг

Ако имате големи планове за разрастване на уебсайта ви, по-добре ще бъдете обслужвани на друго място. WebHostingHub не предлага нищо, освен споделените хостинг планове. Това означава, че те не предлагат VPS или специализирани хостинг планове. Споделените хостинг планове, макар и чудесни за начинаещи, ще ви послужат зле, когато уебсайтът ви трябва да се разшири, за да се справи с по-голяма аудитория.

Времетраене по-ниско от конкурентите

Времето за работа е абсолютно критично, когато работите с бизнес уебсайт. Колкото по-дълго уебсайтът на клиента е прекъснат, толкова по-голяма е вероятността клиентът да навлече реакция поради потенциала на загубен доход. Времето на престой не се равнява на доволен клиент. Въпреки че продължителността им беше 99.42 процента, този показател е изненадващо нисък в сравнение с техните конкуренти.

Бавни времена за реакция на билета за поддръжка

Чудесно е, че WebHostingHub предлага 24/7 телефонни линии за поддръжка. Не е страхотно, че когато използвате тяхната система за поддръжка на билети, отговорите могат да отнемат 24 часа. Когато се нуждаете от поддръжка, изчакването 24 часа може да е еквивалентно на това да имате над 24 часа престой за вашия уебсайт. Предлагането на бърза поддръжка е от решаващо значение за оцеляването на всяка уеб хостинг компания.

Долната линия

Ако искате да хоствате малък блог или уебсайт, базиран на хоби, WebHostingHub е опция. С лесния за използване интерфейс, над 300 приложения, които предлагат с инсталиране с едно щракване, и 24/7 телефонни линии за поддръжка, вие разглеждате конкурентна компания за уеб хостинг. Ако обаче искате да създадете бизнес с уеб хостинг и най-добрите в класа функции и поддръжка, ще бъдете по-добре обслужвани на друго място.

Топ функции

 • Бърза поддръжка
 • Разумни цени
 • Тонове функции

Посетете официалния уебсайт

Топ 5 домакини

 • SiteGround Отзиви
 • Отзиви за WP Engine
 • A2 хостинг отзиви (стари)
 • Преглед на Bluehost
 • Отзиви за управление на WordPress от GoDaddy
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map