Отзиви за медийния храм май 2020 г. – заслужава ли си време?

Отзиви за медийния храм май 2020 г. – заслужава ли си време?

Отзиви за медийния храм май 2020 г. – заслужава ли си време?

Contents

Колко добър е хостингът на медийни храмове?


Вижте Официални рецензии на медийния храм на сайта 3.8 / 5 Рецензент {{reviewsOverall}} / 5 Потребители (0 гласове) Плюсове

 1. Гаранция за ненавременна работа
 2. Гарантирано връщане на парите
 3. Гъвкавост по имейл

Против

 1. Няма хостинг, базиран на Windows
 2. Липса на инструменти за изграждане на уебсайтове
 3. Проблем с времето за отговор

Support4Speed4Features4Value3.5Transparency3.5

Нашият официален преглед на хостинг на MediaTemple

MediaTemple хостинг е от 1998 г. Оттогава те са спечелили над 125 000 клиенти и са хоствали над 1,5 милиона уебсайтове, включително някои компании с големи петна като Starbucks и Toyota.

Те са малко по-скъпи от някои от уеб хостинг компаниите, но за много хора си струват парите. Най-популярната опция, която хората обикновено правят, когато става въпрос за уеб хостинг, е споделената опция за хостинг. MediaTemple предлага само една споделена опция за хостинг, започваща от $ 20 на месец. Ако обаче изберете годишния план, очаквайте да плащате само 16,57 долара на месец.

Най-добрите характеристики на хостинг на MediaTemple

1) Гаранция за ненавременна работа

Гаранцията за време на MediaTemple надминава всички очаквания. Те гарантират, че уебсайтът ви ще бъде до 99,9999 процента от времето. Ако вашият уебсайт все по-надолу – по някаква причина – те предлагат отстъпка от месечната ви такса. За всеки 20 минути, когато уебсайтът ви е намален, те предлагат 20% отстъпка. В основата си това е компания, която поема отговорност за своите действия. Те обещават, че ако не успеят да поддържат уебсайта ви, ще ви компенсират. Компаниите имат лош навик да правят грешки и да не ги притежават. Всеки прави грешки – дори компании. Този тип корпоративна отговорност не е нещо, което просто някой ще ви предложи.

2) Опции за поддръжка

Върхът на всяка уеб хостинг компания е поддръжката. Повечето хора в света не са технически отрепки. Всъщност повечето хора, които в крайна сметка са клиенти на уеб хостинг компании, са собственици на бизнес. Като се казва, компаниите трябва да ги подкрепят. Ако не го направят, собствениците на фирми ще направят това, което ще направи всеки бизнесмен – ще преминат към някой, който ще им окаже подходяща подкрепа.

MediaTemple може да се похвали с база данни от KB (база от знания), удобна за употреба уики и дори емисии за статус на живо на системата. Техният блог на компанията се актуализира редовно, а екипите им за поддръжка са базирани в САЩ – с които можете да се свържете по имейл, телефон и система за издаване на билети с обещанието да отговорите в рамките на 24 часа.

3) Гъвкавост по имейл

Имейлът бързо надминава популярността на пощенската охлюва и позволява на потребителите да пестят хартия и да намалят въглеродния си отпечатък. С медийния храм имате възможност да създавате многобройни имейл акаунти, за да управлявате най-добре комуникацията на вашия сайт. Всеки споделен хостинг план се предлага както с имейл адресите на Google Apps for Work, така и с 1000 адреса.

4) Политика за анулиране

MediaTemple предлага стандартна 30-дневна гаранция за връщане на парите за повечето от техните планове. Въпреки това, техните специални сървърни планове предлагат само седемдневна гаранция за връщане на парите. Тези видове гаранции винаги са плюс. Изглежда обаче те са ограничени. 30-дневната гаранция за връщане на парите се отнася само за хостинг такси. Не се прилага за други услуги като такси за регистрация на имена на домейни.

5) Перфектен за препродажба

MediaTemple предлага партньорска програма. Това е чудесно за привличане на нови клиенти, но това, което прави MediaTemplegreat е, че ви предлагат възможността да препродавате хостинг пространството си. С други думи, ако искате да преминете към бизнеса с облачни компютри, MediaTemple предоставя начин. Най-ниската цена на техните специални сървърни планове започва около $ 2000 на месец. Ако обаче трябва да препродавате по-голямата част от това пространство, можете да върнете парите си с печалба. Препродажбата на сървърно пространство е не само известна на MediaTemple, но се защитава от тях.

Недостатъци на хостинг на MediaTemple

1) Бързо време за реакция

Имаше проучване, направено не много отдавна, в което бяха изброени няколко от нещата, които могат да допринесат за нещастно преживяване на обслужването на клиентите – дългите времена на реакция бяха близо до горния списък. Всъщност компаниите, които имат навика да отнемат твърде дълго време, за да реагират, често губят клиенти по този начин.

MediaTemple гарантира 24-часово време за отговор при повечето запитвания. Опитът ни казва, че те ще отговорят след по-малко от 12 часа. За много хора това е перфектно. MediaTemple обаче е идеален за по-големи компании. Ако бях член на някоя от тези по-големи компании и имах нужда от подкрепа, бих очаквал подкрепа много по-бързо от това. Най-малкото, ако плащам премиум цени, очаквам подкрепа за премиите.

2) Без хостинг опции, базирани на Windows

MediaTemple предлага само базирани на Linux хостинг опции. За много хора това е добра новина. Те гледат на Linux като на по-мощна операционна система, която може да бъде персонализирана според техните нужди. MediaTemple обаче забравя, че Microsoft все още държи 90 процента от пазарния дял на операционната система с Windows. Повечето хора все още използват Windows – въпреки оплакванията – и би било чудесно, ако MediaTemple предложи хостинг опции, базирани на Windows.

3) Стандартните хапчета не са безплатни

Много уеб хостинг компании предлагат стандартен набор от безплатни. Това включва количка за пазаруване, софтуер за блогове и в някои случаи кредит от Google AdSense. MediaTemple не предлага нито едно от тях безплатно. Те са повече от съвместими с всички тях, но се очаква да бъдат. Много от стандартните безплатни са „куки“, за да се люлее на клиента в тяхната посока. Ако MediaTemple започна да предлага обичайните безплатни, може да почувства малък тласък в клиентската си база.

4) Необходими са повече инструменти за изграждане на уебсайт

Важно е да разполагате с всички инструменти за персонализиране на уебсайта си, за да го направите уникален. Някои клиенти смятат, че тези инструменти са ограничени, когато става дума за Media Temple.

Някои ограничени функции могат да бъдат дразнещи
Клиентите се оплакват, че някои ограничени функции, които се прилагат автоматично, са по-скоро досада, отколкото помощ.

Долна линия:

Не за начинаещия. Ако търсите обикновена уеб хостинг компания за личен блог, има по-добри такива. Ако обаче търсите мощен специализиран сървър с гарантирана продължителност, защото имате бизнес, който да управлявате, MediaTemple има гръб.

Вижте Официален сайт

Медиен храм Q&А

Когато търсите да намерите идеалния хост за вашия уеб сайт, определянето на този с функциите и предимствата, които искате, докато все още получавате цената, която можете да си позволите, може да се почувства като непосилна задача. С милиони за избор от цял ​​свят изглежда има безкрайни варианти. Въпреки че не можем да прегледаме всички тях, решихме да ви дадем фактите за най-големите играчи, като Media Temple, базираната в Калифорния компания с дълга история и добра репутация.

Кога стартира Media Temple?

Demian Sellfors стартира Intergress Technologies като доставчик на дигитален бизнес през 1998 г., а през следващата година компанията беше фокусирана върху предоставянето на качествено обслужване на своите клиенти – включително Media Temple. През 1999 г. компаниите се обединиха, запазвайки името на Media Temple. Sellfors стана главен изпълнителен директор, основавайки популярната компания за уеб хостинг. Компанията, разположена в Лос Анджелис, бързо се разраства, пускайки няколко различни програми, които подобряват услугата и функции, които предоставя.

През 2006 г. Media Temple създаде Grid, обществена услуга, базирана в облак, която управлява уеб сайтове на много различни клъстерирани сървъри, вместо на един сървър. През август 2013 г. те актуализираха тази функция.

През юни 2013 г. Media Temple стартира CloudTech, който предоставя на клиентите първокласна, денонощна услуга от квалифицирани инженери, актуализира своята виртуална частна сървърна хостинг платформа и започна да предлага LiveChat за взаимодействие в реално време с клиентите. Компанията беше избрана от Wall Street Journal за одит на правителствен уебсайт. Цялото признание и растеж, преживян от Media Temple, доведе до евентуалното му придобиване от GoDaddy, една от най-големите компании за уеб хостинг, през 2013 г..

Какво означава Media Temple?

Media Temple заявява, че макар да са имали голям растеж през последните си 18 години, „едно нещо никога не се е променило: [тяхната] ангажираност към успеха на [техните] клиенти“. Това, казват те, е движещата сила за техните продукти.

Това трябва да има известно въздействие, тъй като сега те са домакини на повече от 1,5 милиона уебсайтове, разпространени в повече от 100 различни страни, и виждат повече от 125 000 лица и компании, използващи своите хостинг, WordPress, Cloud и други сървъри.

Компанията изброява четири ключа за успеха им на уебсайта си:

 • Обслужване
 • Продукти
 • стойност
 • Иновация

Media Temple се гордее с това, че предоставя на клиентите повече за парите си, отбелязвайки, че макар и да струват „още няколко долара“, изразходваните пари си заслужават за по-бърз хардуер, по-интелигентен софтуер и висококачествена поддръжка. Те също работят с новатори по целия свят, за да създават нови и вълнуващи продукти и услуги, заедно с партньорства, като тяхната работа за създаване на Helix, първата частна облачна услуга, работеща с OpenStack, с Dell и MorphLabs.

Предлага ли Media Temple споделен хостинг?

Media Temple създаде своя собствена споделена хостинг структура с пускането на Grid през 2006 г. Уникалната клъстерирана архитектура е проектирана да даде на клиентите по-надеждни и по-бързи възможности за хостинг, предоставени от други в бранша. Някои функции са стандартни във всеки план.

 • SSD съхранение
 • Защита от DDoS и други прониквания
 • 30-дневно архивиране и възстановяване на файлове
 • 1000 кутии за електронна поща
 • Управлявани приложения, като WordPress, Drupal или ZenCart
 • Лесен за употреба контролен панел

Те предлагат три отделни споделени хостинг плана; ако платите годишните разходи, получавате два безплатни месеца.

персонален (20 долара на месец): 100 уебсайтове със 100 бази данни, 20 GB SSD съхранение, 1 TB мащабируема честотна лента и 2000 GPU или Grid Performance Unit, който измерва всяко посещение или заявка, направено на Grid услуга.

професионалист ($ 30 / месец): 500 уебсайта, 500 бази данни, 100 GB SSD съхранение, 2 TB мащабируема честотна лента, 2000 GPU, глобален CDN за един сайт и откриване и премахване на зловреден софтуер за един сайт.

агенция ($ 120 / месец за първите три месеца; $ 150 / месец редовна цена): 2500 уебсайтове, 2500 бази данни, 500 GB SSD съхранение, 5 TB мащабируема честотна лента и 4000 GPU. Освен това получавате глобална CDN, откриване и премахване на зловреден софтуер и защитна стена на уеб приложение за пет сайта, заедно с една регистрация на домейн и SSL сертификат за един сайт.

Как е структуриран VPS хостингът на Media Temple?

Media Temple гарантира 99,999 процента работно време за хостинг на VPS, което означава, че вашият сайт ще намалява по-малко от минута всеки месец. Те са хоствани на SSD сървъри, които са показани като най-бързите опции и дават на клиентите гъвкавост да избират между управлявани или самоуправлявани сървъри.

Самостоятелно управление:

Всеки план включва пълен SSH и root достъп, незабавно осигуряване и избор между следните операционни системи: ubuntu, debian, fedora и CentOS.

 • Самоуправляващият се VPS стартира от ниво 1 $ 30 на месец за 2 GB RAM, 20 GB памет и 2 TB честотна лента.
 • Направо на ниво 2 при $ 50 на месец за 4 GB RAM, 40 GB памет и 3 TB честотна лента.

Топ плановете ви получават 20% отстъпка за първите три месеца.

 • Ниво 3 струва $ 80 на месец за първите три, преди да достигне редовната цена от $ 100 на месец. Получавате 8 GB RAM, 80 GB съхранение и 5 TB честотна лента.
 • Ниво 4 ($ 200 / месец за първите три месеца и $ 250 / месец след това): 16 GB RAM, 160 GB съхранение и 6 TB честотна лента.
 • Ниво 5 ($ 400 / месец първите три месеца; $ 500 / месец след това): 32 GB RAM, 250 GB съхранение, 7 TB честотна лента.
 • Ниво 6 (800 / месец първите три месеца; $ 1000 / месец след това): 64 GB RAM, 500 GB съхранение и 8 TB честотна лента.

Напълно управляван VPS

Със същите 99,999 процента гаранция за продължаване, Plesk Onyx или cPanel и WHM 11.5 контролен панел, ежедневно архивиране, миграция и настройка на сайтове и множество различни функции, управляваният VPS започва от $ 249 на месец. Мащабираното ценообразуване ви позволява между 2 и 128 GB памет, 30 GB и 1 TB памет и между 2 и 10 TB честотна лента.

Мога ли да получа посветен хостинг от Media Temple?

Три различни планове за отделни наематели за един наемател включват разнообразни услуги, позволяващи неограничен хостинг на домейни, 10 TB месечна честотна лента, 128 GB DDR3, буферирана RAM, многоядрени процесори Intel Xeon, 1 TB SSD съхранение и батерия и флаш- подкрепен кеш-запис. Софтуерът е предварително инсталиран на трите плана въз основа на нуждите на клиентите.

 • Самоуправляващият се започва от $ 2000 на месец, с управление на сървъра на командния ред, пълен достъп до root и без управлявани услуги.
 • Управляваните специализирани сървъри започват от $ 2500 на месец. Можете да получите root достъп при поискване, удобен за потребителя контролен панел и управление на следните области: основна производителност, ежедневно архивиране, актуализации на ОС и приложения, сканиране за сигурност и злонамерен софтуер и премахване, ако е необходимо
 • Напълно управляваните специализирани сървъри струват $ 2699 на месец. Системното управление и корен достъп се управляват от SysAdmin и получавате приоритетни отговори 24/7. Всички аспекти на вашия хостинг се управляват изцяло от Media Temple.
Облачен хостинг ли е услуга, предлагана от Media Temple?

Като партньор на Amazon WebService, Media Temple ще ви помогне да преместите и изградите вашия уеб сайт, който ще бъде изцяло управляван от техните SysAdmin и DevOps. Плановете започват от $ 499 на месец и включват 24/7 сертифицирана поддръжка на SysAdmin. Безплатна консултация ще помогне на техните представители да научат повече за вашия проект и да изберат най-добрия вариант за нуждите на вашия хостинг в облак.

Те също така предлагат специализиран хостинг на WordPress на Amazon Cloud, с уникална архитектура, която включва множество слоеве на излишък, които осигуряват 100 процента време на работа. Излишните уеб, бази данни и файлови сървъри са разпространени в множество центрове за данни. Мащабирането се случва за минути, сайтът ви е изключително защитен и работите с един човек през цялото време, за да сте сигурни, че сайтът ви винаги е такъв, какъвто искате. Те предлагат два отделни WordPress плана, всеки с пет сайта, мащабиране на базата на трафик и разнообразни допълнителни функции. Плановете започват от $ 2500 всеки месец.

Какви други функции предлага Media Temple на своя клиент?

Media Temple работи с множество различни платформи като Magento за електронна търговия, заедно с повече от 20 други управлявани приложения. Можете да закупите SSL сертификати за вашия сайт за електронна търговия, ако не купувате някой от споделените планове, който включва сертификата.

Споделените планове включват CloudFlare, който е включен като част от инфраструктурата на Grid. Скоростта и надеждността на CloudFlare, заедно с допълнителното ниво на защита, ще запазят сайта Ви сигурен.

Как е клиентската поддръжка на Media Temple?

Media Temple се гордее с обслужването на своите клиенти и те са изключително бързи, знаещи и отзивчиви. Важно е да запомните, че уеб чатът и поддръжката по телефона са само за въпроси за продажбите. Техническата поддръжка е ограничена до съобщения през акаунтния център, но представителите бързо отговарят с категорични отговори. Те също така предлагат обслужване на клиенти в Twitter и електронна поща..

Можете също да използвате тяхната база данни с въпроси и информация и можете да инсталирате SideKick, WordPress плъгин, който ви дава различни възможности за получаване на подробни указания за често задавани въпроси.

Срещу допълнителна такса можете да надстроите поддръжката си и ще работите със сертифицирани инженери.

Къде са центровете за данни на Media Temple и колко са сигурни?

Media Temple има два високо сигурни центъра за данни. Първият, който беше завършен през 2007 г., е VA-IDC4, разположен в Ашбърн, Вирджиния. Гъвкавият дизайн включва по-добра мощност и капацитет за охлаждане и всяка от 20-те компютърни стаи функционира независимо.

Вторият, EL-IDC3, се намира в Ел Сегундо, Калифорния. Тя отговаря на спецификациите от Tier IV, предлага възможност за растеж и осигурява още по-задълбочено ниво на сигурност.

Как е продължителността им?

Media Temple гарантира тяхното продължаване на работа за специализирани сървъри и те ще сложат парите ви там, където е устата им. Те са изключително стабилни, с много малко време на престой – добър знак за вашия уеб сайт. Сайтовете, хоствани на мрежа, нямат една и съща гаранция и обикновено имат повече време за престой. Те все още са над средното ниво от 99,9 процента, но за 20 долара на месец би се очаквало по-добро ъптайм.

Ще ми помогнат ли техните специалисти да преместя моя уеб сайт?

Някои сайтове включват миграция на сайтове, но за тези, които не ги правят, CloudTech инженерите ще преместят вашия сайт за $ 150 на сайт. Те ще преместят всеки сайт, който е съвместим с техните продукти, и ще възстановят парите ви, ако не са в състояние да преместят вашия сайт.

Имат ли добра скорост на зареждане на страницата?

Media Temple отбелязва, че Grid прави сайтовете до шест пъти по-бързи; много настоящи клиенти не се съгласяват непременно с тази скорост, но имайте предвид, че в по-голямата си част сайтовете им са по-бързи, отколкото при други хостове.

Гарантират ли някоя от техните услуги?

Въпреки че има много хостинг компании, които предлагат изключително дълги гаранции за връщане на пари, понякога достигащи 97 дни, Media Temple предлага 30 дни, което е достатъчно време, за да прецените дали хостът е за вас.

Какви са недостатъците при избора на Media Temple?

Клиентът е намерил няколко минуса за хостинг с Media Temple.

 • Те не предлагат базирани на Windows сървъри
 • Въпреки че всичките им планове са по-скъпи от много от по-популярните хостинг опции, цените за техните VPS и специализирани сървърни планове имат значително по-големи месечни разходи.
 • Повече инструменти за изграждане на уеб сайтове биха били много полезни за клиентите, нови в уеб дизайна. Тяхната опция Virb, която има допълнителни разходи, ви позволява да правите остри, отзивчиви към мобилни сайтове. Отново обаче струва всеки месец повече и няма популярните теми за плъзгане и пускане, които стават все по-популярни.
 • Много от техните възможности са идеални за тези с опит и познания за уеб разработка; физически лица или компании без това може да открият, че имат по-трудно време в началото да се научат да използват Media Temple.
Защо да избера Media Temple?

Media Temple разполага с богат списък от хостинг опции, с много различни възможности за мащабиране на вашите планове според нуждите. Те осигуряват инсталиране с едно щракване на няколко уеб приложения; в плановете, хоствани в Grid, има ограничена сума, но специализираните хостинг клиенти имат по-голяма опция. Техните представители за обслужване на клиенти са опитни, професионални и учтиви.

Media Temple е идеална хостинг компания за опитни разработчици, които искат новаторски, висококачествен хостинг и не се притесняват от бюджета. За тези, които са нови за хостинг или за ограничен бюджет, цените на Media Temple може да изглеждат ограничителни; способността за растеж и възможностите на всеки план обаче могат да направят Media Temple добър първи избор.

Повече на MediaTemple.net

Топ функции

 • Бърза поддръжка
 • Разумни цени
 • Тонове функции

Посетете официалния уебсайт

Топ 5 домакини

 • SiteGround Отзиви
 • Отзиви за WP Engine
 • A2 хостинг отзиви (стари)
 • Преглед на Bluehost
 • Отзиви за управление на WordPress от GoDaddy
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Adblock
  detector