Отзиви за Mochahost май 2020 г. – Цени и планове за хостинг

Колко добър е хостингът на Mochahost?

Докато Mochahost има своите фенове – и нарушители – те са от години и имат множество клиенти.


Подходящи ли са за вас??

С цените на дъното на скалата (започваща от едва 1,95 долара), гаранция за продължаване на процента от 100% и гаранция за скорост, Mochahost си струва да разгледате дали е в списъка ви.

Вижте Официален преглед на Mochahost на сайта 2.3 / 5 Рецензент {{reviewsOverall}} / 5 Потребители (8 гласове) Плюсове

 1. Неограничена честотна лента и дисково пространство
 2. Лесен уебсайт
 3. 180-дневна гаранция без риск
 4. Гаранция за отстъпка през целия живот
 5. 100 процента гаранция за неочаквано време
 6. Доживотно безплатно име на домейн

Против

 1. Рекламата е малко неясна
 2. По-малко хостинг опции от повечето
 3. Няма опция за интегрирано архивиране
 4. Контролни панели Цена допълнително
 5. Чуждестранна подкрепа
 6. Няколко лоши отзива

Support2Speed2.5Features2.5Value2Transparency2.5

Нашият официален преглед на хостинг Mochahost

Mochahost е хостинг доставчик, който е основан през 2002 г. Това ги поставя в бизнес за повече от 14 години. На повърхността Mochahost е солиден играч и конкурент в индустрията на уеб хостинга. Има обаче няколко души, които биха могли да кажат друго. Както можете да видите в потребителските отзиви по-долу, те не получават много любов.

Препоръчваме SiteGround като подобна алтернатива с невероятна поддръжка и ниски разходи.

Най-добрите характеристики на хостинг Mochahost

Ръцете надолу, има няколко функции, които Mochahost предоставя на хората, които са напълно уникални. Самата функция не е уникална, но начинът, по който я предлагат.

1. Неограничена честотна лента и дисково пространство

Mochahost предлага неограничена честотна лента и дисково пространство за всички техни хостинг планове. Въпреки че това не е напълно уникално, винаги е приятна функция, която можете да видите просто защото много хостинг доставчици не предлагат неограничена честотна лента и дисково пространство. Няколко са виновни за поставянето на тапи на тези две показатели. Ако не се притеснявате за това, ще гарантирате, че потребителите никога няма да получат грешка „надвишена честотна лента“.

2. Лесен уебсайт

Освен това стандартна функция, възможността за лесно създаване на уебсайтове с помощта на WYSIWYG софтуер също е плюс – не всеки доставчик на уеб хостинг предлага това. WYSIWYG е кратък за „Това, което виждате, е това, което получавате.“ С други думи, дори нямате никакви умения за кодиране, за да изградите уебсайта си. Това е визуален редактор и вашият уебсайт ще бъде изграден и изложен така, както виждате на екрана, като го възстановявате – цялото кодиране се грижи за вас.

3. 180-дневна гаранция без риск

Това определено е функция, която предизвика интереса ми. Не всеки доставчик на хостинг услуги предлага пълна шест месеца гаранция за връщане на парите. След като прочетете допълнително условията за услуга, това означава, че можете да се откажете в рамките на първите шест месеца, но няма да получите пълно 100-процентово възстановяване. Вместо това ще получите възстановено възстановяване. След шест месеца няма да имате право на възстановяване на всички. Това със сигурност е нещо, което трябва да имате предвид.

4. Гаранция за отстъпка през целия живот

Това е уникална функция. Това означава, че цената ви никога няма да се промени. Ако се регистрирате с намалена ставка, винаги ще бъдете на курс – те никога няма да повишат цените си върху вас. В момента това означава, че можете да се регистрирате за най-скъпоплатения им план за по-малко от $ 2 на месец. Ако искате да запазите Mochahost като доставчик на хостинг услуги, това ще означава, че никога няма да плащате повече от два долара на месец – винаги.

5. 100 процента гаранция за неочаквано време

Това е уникално и в бъдеще. Всеки друг доставчик на хостинг услуги, който някога съм виждал, има най-много 99,9% гаранция за продължаване. Mochahost предлага 100-процентова гаранция за продължаване. Като част от тази гаранция, те ще ви компенсират с безплатен хостинг, ако някога намерите уебсайта си надолу. Интересно е, че те нямат страница със статут на сървъра, която ще ви каже дали изпитвате технически затруднения или не. Така или иначе това е функция, която не се вижда никъде другаде.

6. Доживотно безплатно име на домейн

Когато се регистрирате за име на домейн, това струва около 15 долара годишно. Въпреки това, с Mochahost получавате за цял живот безплатно име на домейн. С други думи, не само получавате безплатно име на домейн, за да започнете, но Mochahost предлага да плащате такса за хостинг на вашето име от година на година.

Недостатъци на хостинг Mochahost

Колкото и примамливо да звучи Mochahost, има няколко неща, при които открихме, че им липсва.

1. Рекламата е малко неясна

Както бе споменато в 180-дневната безрискова гаранция по-горе, трябваше да се потопя в условията на услугата, за да разбера какво точно означава „безрискови“.

Да, ако не ви хареса услугата в рамките на 180 дни, можете да си върнете парите, въпреки че е оценен.

Ако искате пълно възстановяване, можете да получите това, но само в рамките на 30 дни – и трябва да изберете тази опция.

Изглежда, че рекламата им е неясна или подвеждаща, тъй като това е функция, която повечето доставчици на уеб хостинг нямат.

2. По-малко хостинг опции от повечето

Не бях сигурен дали да го поставя като професионалист или против. Въпреки че имат по-малко възможности за хостинг от повечето, какво, ако имате е подходящо за повечето. Те имат шест опции за Linux и шест опции за Windows – в по-голямата си част това може да задоволи това, което хората търсят.

3. Няма интегрирана опция за архивиране

Това също отне някои допълнителни изследвания, за да разбера това. Mochahost не архивира данните си, но не и за използване от клиенти. Използвайте го единствено в случай на спешност.

С други думи, ако трябваше да бъдете домакин с тях, ще трябва да измислите собственото си резервно решение.

През 2019 г. това наистина не е достатъчно добро.

4. Контролни панели Цена допълнително

Този се почувстваше така, сякаш Мокахост се опитва да те набие с никел. Те имат най-високия избор, когато става въпрос за избор на контролен панел, но те не са безплатни.

Потребителите на Linux имат повече опции от потребителите на Windows, тъй като те могат да избират от cPanel, Easy Web Panel, WHM и Plesk.

Потребителите на Windows са останали с панела за уебсайтове и панела на Plesk, като се има предвид, че Plesk струва повече.

5. Чуждестранна подкрепа

Не ми хареса фактът, че по-голямата част от тяхната подкрепа се намира в Белгия. Макар да имат познания, те трябва да са базирани в САЩ – особено като се има предвид, че техният център за данни се намира в Чикаго в Съединените щати.

6. Няколко лоши отзива

Прочетох няколко лоши отзива относно Mochahost онлайн. Ако бяха само един или два прегледа, лесно бих могъл да го опиша на недоволен служител или нещо подобно.

Когато обаче видите няколко лоши отзива в няколко различни сайтове, започвате да се чудите какво се случва зад кулисите.

Долната линия

На повърхността Mochahost изглежда солиден уеб доставчик. Когато обаче се потопите и станете клиент, историята изглежда се променя. Изглежда опитът ни се различава от отзивите – не беше всичко толкова лошо. Разбира се, ние го правехме само с цел преглед, но имахме опит на клиента. На нас ни хареса фактът, че услугата е 24/7 и те изглеждаха по-бързи от някои от претенциите за преглед.

Почти ме кара да се замисля, сякаш в един момент не са толкова добри, но изглежда, сякаш са почистили постъпката си, което е нещо хубаво да се види.

Вижте още функции

Повече на Mochahost.com

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map