Отзиви за уеб услуги на Amazon май 2020 г. – AWS е най-добрият?

Колко добър е хостингът на Amazon Web Services?


Отзиви на Amazon Web Services 4 / 5 Рецензент {{reviewsOverall}} / 5 Потребители (8 гласове) Плюсове

 1. Автоматично мащабируемо съхранение
 2. Предложете модел „Плащане за употреба“ на ниска цена
 3. Отлични възможности за поддръжка
 4. Безплатен план за нови потребители
 5. Големи Terabyte файлове

Против

 1. Стандартните пакети не са налични
 2. Цени варират по местоположение
 3. Трябва да прецените и изчислите употребата си
 4. Подкрепете по-трудно да контактувате

Support3Speed4.5Features4.5Value4.5Transparency3.5

Официалният ни хостинг преглед на Amazon Web Services

Amazon Web Services, по-често наричан Amazon S3 за „просто решение за съхранение“, е по-скоро решение за съхранение в облак и след това хостинг решение. Въпреки че нямат типични пакети, които може да видите в хостинг доставчиците, те имат други, понякога по-доходоносни опции.

Най-добрите характеристики на Amazon Web Services

Amazon е голяма компания. Това, което започна като обикновена онлайн книжарница, успешно се превърна в следващия Wal-Mart онлайн. За всеки осезаем продукт, който се продава, Amazon вероятно го продава. Ето най-добрите функции на Amazon Web Services.

Автоматично мащабируемо съхранение

Amazon предлага автоматично мащабируемо съхранение. Това означава, че без значение колко натоварен е уебсайтът ви или колко място ви е необходимо, Amazon автоматично коригира вашия акаунт, за да пасне. Това означава, че никога няма да получите грешка „надвишена честотна лента“. Това е една от уникалните характеристики на Amazon, тъй като няма нужда да се притеснявате какво може да се случи с вашите данни или вашите посетители, ако използването ви се увеличи.

Pay-Per-ползване; Ниска цена

Amazon Web Services предлага модел на плащане за употреба. Това осигурява модел с по-ниска цена, защото плащате само за това, което използвате. Няма наличен модел с фиксирана ставка или на месец Amazon Web Services изисква да поставите данните си в това, което наричат ​​„кофи“. Като потребител ще бъдете таксувани със скорост „на гигабайт“ и „по заявка“, за да прехвърлите данни за прехвърляне на данни във и извън вашата кофа.

Добрата новина е, че Amazon таксува тези искания от хилядите. Те не са пари гладни магнати, които искат да никел и изкопават всяка стъпка по пътя.

Отлични възможности за поддръжка

Amazon вдигна летвата, когато става дума за поддръжка на клиенти. Както може би знаете, Amazon продава много повече от просто хостинг пространство. Те продават почти всеки физически, осезаем продукт в света. Те създадоха модел за обслужване на клиенти, който другите се опитват да имитират. Служителите им са овластени да се справят с голямо разнообразие от клиентски заявки, оставяйки клиентите щастливи без куп бюрократични бюрократични средства. Има четири нива на услуга, до които можете да получите достъп с Amazon Web Services. Те включват Basic, Developer, Business и Enterprise. Основната поддръжка е включена във всички акаунти. На основно ниво получавате целогодишна поддръжка с достъп до обслужване на клиенти, достъп до форуми, достъп до техническа поддръжка за проверки на здравето, ресурсен център за самопомощ и често задавани въпроси за продуктите. От там се подобрява само.

Безплатен план за нови потребители

Amazon предлага безплатен план за нови потребители със следните функции:

 • 5 GB дисково пространство.
 • 20 000 GET заявки (вижте модела „кофа“ по-горе)
 • 2000 PUT заявки (вижте модела „кофа“ по-горе)
 • 15 GB изходящи трансфери на данни за една година.

Напълно безплатен и използваем акаунт е рядкост сред доставчиците на уеб хостинг услуги.

Големи Terabyte файлове

Наистина приятна особеност на Amazon Web Services е фактът, че можете да прехвърляте файлове с размер до 5TB. Повечето твърди дискове дори не се доближават до този размер – те обработват всякакви данни. Честно казано, никога не съм виждал файл с размер 5TB или по-голям. Може би ако сте създали изображение на 5TB твърд диск, тази граница може да бъде достигната. Въпросът е това. Amazon Web Services ще обработва почти всеки файл, който хвърляте в него – дори най-големите снимки и видеоклипове с най-висока разделителна способност.

Недостатъци на уеб услугите на Amazon

Не е честно да сравнявате услугите на Amazon Web Services с други доставчици на хостинг услуги. Те не са типичната уеб хостинг компания.

Стандартните пакети не са налични

Сравняването на Amazon Web Services с други повечето хостинг доставчици е като сравняване на ябълки с портокали. Когато хоствате уебсайта си с Amazon Web Services, можете да стартирате скриптове от страна на клиента, но скриптове от страна на сървъра не са достъпни. Те поддържат само статични уебсайтове. Ако възнамерявате да поддържате всякакъв вид уебсайт за електронна търговия, Amazon Web Services няма да работи за вас.

Цени варират по местоположение

Amazon е глобална компания. Напълно се очаква от тях да начисляват различни цени в Австралия, отколкото в САЩ. В рамките на дадена държава обаче очаквам цените да останат последователни. С Amazon не винаги ще постигнеш това. Например, ако живеете в района на Северна Вирджиния в Съединените щати, можете да получите безплатни изходящи услуги до Амазонка, но не и никъде другаде.

Трябва да прецените и изчислите употребата си

Моделът на изплащане за употреба има и недостатък. Когато плащате фиксирана такса на месец, вие знаете колко плащате и за какво плащате. Когато имате модел на плащане за употреба, трябва да прецените и изчислите използването си, за да можете да правите правилно бюджет.

Долната линия

Amazon Web Services е или един от най-добрите или един от най-лошите доставчици на уеб хостинг в зависимост от това как го гледате. Те не са добро решение за управление на уебсайтове за електронна търговия. Ако обаче възнамерявате да имате статичен уебсайт, използван главно за облачно съхранение, Amazon Web Services има гръб.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map