Pagely Отзиви Май 2020: По-добро от WP Engine и SiteGround?

Колко добър е Pagely хостинг?

Отзиви на страницата 3.4 / 5 Рецензент {{reviewsOverall}} / 5 Потребители (0 гласове) Плюсове


 1. Осъществено от Amazon
 2. Възможността да персонализирате плана си
 3. Страничното обещание – 100 процента време
 4. Автоматични ежедневни архиви
 5. Поддръжка на WordPress
 6. Неограничен брой показвания на страници / посетители

Против

 1. Няма поддръжка за чат на живо
 2. Няма cPanel
 3. Без пробен период или гаранция за връщане на парите
 4. Невъзможност за закупуване на домейн

Support3Speed4Features3.5Value3.5Transparency3

Официалният ни страничен хостинг преглед

Pagely е платформа на софтуер-като-A-Service. Има много неща за харесване на Pagely. Единственият проблем, който виждам при Pagely е, че те са много специфични за нишите. Ако попаднете в тяхната ниша, това всъщност не е проблем.

Най-добрите характеристики на Pagely хостинг

Не е честно да наричаме Pagely хостинг услуга. Те дори не се наричат ​​така. Наричат ​​себе си управлявана услуга на WordPress.

Осъществено от Amazon

Всички знаят за Amazon. Всъщност това не носи никакво обяснение. Виждайки как хостинг на самия Pagely са Amazon, клиентите могат да очакват същата мисъл от Pagely, сякаш Amazon е техен домакин.

Възможността да персонализирате плана си

На пръв поглед може да изглежда, че Pagely има само три плана. Това не е вярно. Те имат няколко други планове, водещи до един, където можете да имате четири виртуални частни сървъра. Това, което наистина е приятно за Pagely, е, че не е нужно да избирате някой от предварително зададените им планове. Те имат функция, при която можете напълно да персонализирате собствения си план с тях.

Страничното обещание – 100 процента време

Pagely обещава 100 процента време за работа. За всеки престой, който някога е имал, те предлагат хостинг кредит. Виждайки как те са хоствани от Amazon, не видях някой да се оплаква от престой или да се наложи да получи кредит поради престой.

Автоматично архивиране

Pagely ще извършва резервно копие на вашия уебсайт всеки ден. С отличната мрежова сигурност, факта, че те са домакини на някои от най-големите предприятия на планетата и са хоствани на сървърите на Amazon, клиентите могат да се насладят на информация, че техните данни никога няма да бъдат загубени.

Поддръжка на WordPress

Този разбира се. Виждайки как Pagely е по-скоро услуга за управление на WordPress, а не хостинг услуга, Pagely познава WordPress. Те разполагат с цял екип от посветени експерти, готови и готови да ви помогнат във всеки един от вашите проблеми с WordPress. За много хора това просто означава да започнете.

Неограничен брой показвания на страници / посетители

Някои хостинг компании ще ви ограничат до няколко преглеждания на страници или посетители на месец. Това не е всичко – има дори някои компании за управление на WordPress, които ще направят същото. Отвсякъде открихме, че Pagely не поставя ограничение на изгледите на страницата или посетителите. Начинът, по който го казват, е такъв – защо някой би платил за това?

Недостатъци на Pagely хостинг

Pagely липсва в няколко области. Може да имат най-висок хостинг и пламващи скорости, но могат да си позволят да засилят и играта си.

Поддръжка на страницата липсва

Хората не харесват факта, че Pagely не предлага поддръжка за чат на живо. Е, това не е напълно вярно. Pagely предлага поддръжка за чат на живо, но само ако сте готови да плащате минимум 400 долара на месец за VPS план. Те не предлагат телефонна поддръжка – явно очакват хората първо да разберат проблема, преди контактната поддръжка. Те имат денонощна система за поддръжка на билети и твърдят, че отговарят на всяко запитване в рамките на два часа. Ако обаче имате план VPS, е наличен чат на живо. Pagely губи доверие за това – разбирам, че някои хора може да плащат повече, но какво прави бизнеса им по-важен от моя? Ако Pagely може да си позволи да предлага услуги за поддръжка на чат на живо на някои от големите играчи, тогава те могат да си позволят да предлагат услуги за поддръжка на чат на живо и на по-малките фирми..

Няма cPanel

Този не е изненада. Виждайки как Pagely не е уеб хостинг компания сама по себе си, няма причина те да предлагат cPanel. Те обаче предлагат собствен административен панел, който ви помага да направите единственото нещо, което правят – да управлявате WordPress. От този панел можете да влезете и управлявате вашия WordPress сайт от тяхната платформа.

Без пробен период или гаранция за връщане на парите

Може да се окаже трудно да определите дали Pagely е подходящ за вас, ако не предлагат пробен период или гаранция за връщане на парите. Те очакват плащането предварително в Ден първи. Те ви дават възможност да разговаряте с екип по продажбите, но екипът по продажбите има предвид една цел – да ви накара да закупите план. Най-добрият екип за продажби в света няма да може да определи дали Pagely е подходящ за мен. Това осигурява известно прекъсване, което може да изключи хората.

Невъзможност за закупуване на домейн

Това също не идва като изненада. Като услуга за управление на WordPress, те очакват да имате вече домейн. С други думи, това не е за чисто нови собственици на бизнес, които просто се опитват да намокрит краката си. Pagely е за опитни професионалисти, които знаят какво искат и знаят какво правят.

Долната линия

Pagely е фантастична услуга – ако те могат да предоставят това, което търсите. Те са много специфични за нишата и не предлагат много от безплатни, които бихте очаквали от други хостинг услуги, като рекламни кредити или инструменти за изграждане на уебсайтове. Ако имате уебсайт, който ще бъде създаден, той ще го прехвърли на Pagely за вас – но не непременно безплатно. Ако закупите някой от техните бизнес планове, те ще направят безплатно. В противен случай, те ще таксуват по 100 долара на уебсайт, за да прехвърлят на Pagely за вас.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map