Рецензии на Dot5Hosting май 2020 г. – Ценови цени и планове за хостинг

Рецензии на Dot5Hosting май 2020 г. – Ценови цени и планове за хостинг

Рецензии на Dot5Hosting май 2020 г. – Ценови цени и планове за хостинг

Колко добър е Dot5Hosting?

Докато някои го наричат ​​това стар пиян чичо на уеб хостинг, Dot5Hosting предлага подход с един размер за всички уеб хостинг, тъй като те имат само една опция за хостинг план (не най-умният бизнес ход). Те се фокусират върху предоставянето на хостинг за лица и собственици на фирми, които търсят уеб хостинг, който да отговаря на техния бюджет.


Не смятаме, че е най-завладяващият хост там, но продължавайте да четете, за да научите повече за това как Dot5Hosting подрежда конкуренцията.

Dot5Hosting Отзиви 2.4 / 5 Рецензент {{reviewsOverall}} / 5 Потребители (1 гласуване) Плюсове

 1. Стабилна история
 2. Много екстри
 3. Гарантирано връщане на парите
 4. Един размер отговаря на всички
 5. Много неограничени функции
 6. Поддръжка на клиенти

Против

 1. Функционалност на контролния панел
 2. Такси за прекратяване
 3. Uptime / Престой
 4. Няма социални медии

SummaryDot5Hosting е опитна хостинг компания, която се стреми да предостави хостинг на всекидневните потребители, които искат да получат повече бретон за долара си. Те имат само един неограничен план, който предлагат на своите клиенти, който идва пълен с екстри, заедно с гаранцията им за връщане на парите. Те имат денонощна поддръжка на клиенти, но не се възползват от силата на социалните медии за подпомагане на клиентите. Този хостинг може или не може да работи добре за вашите конкретни нужди. Support2.5Speed2Features2.5Value3Transparency2

Официалният ни преглед на Dot5Hosting

Нека бъдем честни – Dot5Hosting все още се опитва да настигне съвременната ера. Техният сайт все още е заседнал в началото на 00-те (като 2002 г.). Не знам цялата им история, но съм почти сигурен, че не са се променили твърде много.

Ако сте от типа човек или гал, който харесва нещо достатъчно добро, ей Dot5Hosting може да бъде пътят.

Това е като вашия стар неженен чичо, който се придържа със същата евтина алкохол от ъгловия магазин за ежедневната си напитка – достатъчно е добър за чичо Хал, така че защо да се променя?

Dot5Hosting има целеви пазар от хора и собственици на бизнес, които трябва да приспособят своя уеб хостинг в по-малък бюджет, отколкото повечето корпорации са в състояние да използват и все още се конкурират с по-добре финансирани уебсайтове. Чудите се колко добре се справят? Продължете да четете, за да разберете повече за тях.

Някои бързи акценти на Dot5Hosting:

 • Неограничено съхранение на дискове
 • Безплатен домейн с регистрация
 • Неограничени поддомейни
 • 24/7 сигурност
 • Специалното въвеждане на цени започва от $ 5,95 на месец

Някои не толкова добри неща, които сме чували в мрежата:

 • Поддръжката на клиентите е бавна за реакция и не е отлична
 • Една от онези компании, придобити от EIG (придобита през 2007 г.), която просто остава да изгние
 • Твърди, че кредитните карти са таксувани дълго след анулиране (голямо не-не)

Това е редакционен преглед, базиран на отзиви и оценки на Dot5Hosting, достъпни онлайн. Бъдете сигурни, когато вземете окончателното си решение, че прочетете какво казват потребителите за тази услуга и разгледайте уебсайта им за повече информация, за да вземете образовано решение.

Най-добрите характеристики на Dot5Hosting

история

Dot5Hosting има доста стабилна история, като се има предвид, че е в бизнеса от 2002 г. Той е придобит от EIG през 2007 г. (който също притежава Bluehost и HostGator).

Екстри

Преминаването с Dot5Hosting като вашия уеб-домакин ще ви предостави цял куп екстри, които ще са от полза за вас и вашия бизнес. Те включват име на домейн, кредит на Google Adwords, кредити Yahoo, колички за пазаруване, постоянен маркетинг за имейл за контакти, създател на сайтове, шаблони и много други функции.

Гарантирано връщане на парите

Те предлагат гаранция за връщане на парите, ако не сте доволни от тяхната уеб хостинг услуга през първите 30 дни. Те ще възстановят вашите хостинг такси, но само ако сте платили с кредитна карта. Ако искате да запазите безплатно името си на домейн, което сте регистрирали в тях, ще трябва да платите 15 долара, за да го запазите. Тази гаранция за връщане на пари ви дава по-дълъг период за определяне дали сте доволни от услугата или не.

Един размер отговаря на целия план

Фактът, че предлагат един размер, отговарящ на всички план е добре, но може да е и лош в зависимост от това, което търсите, за да излезете от вашия уеб хостинг опит. Едногодишният им план обикновено е малко под 13 долара на месец, а двугодишният им план обикновено е под 12 долара на месец, но те изпълняват промоционални цени, за да ви запознаят с тяхната услуга. В момента има специална оферта за хостинг само за $ 5,95.

Неограничени функции

Има много неограничени функции, предлагани под Dot5Hosting, които могат да направят тази хостинг услуга още един поглед. Това включва дисково съхранение, възможност за хостинг на неограничени домейни, POP3 имейл кутии, MySQL бази данни, паркирани домейни, поддомейни, автоматични отговори и препращане на имейл акаунти.

Поддръжка на клиенти

Можете да достигнете до поддръжка на клиенти чрез безплатен телефонен номер или като използвате бюрото за помощ, за да изпратите билети за поддръжка. Опцията за телефон е достъпна само за клиенти в Съединените щати. Те също предлагат база данни и ръководства за потребителя в помощния център, ако се интересувате да научите повече за уеб хостинга.

Недостатъци на Dot5Hosting

Функционалност на контролния панел

Dot5Hosting използва vDeck, а не cPanel и някои потребители може да открият, че това няма същата функционалност. Може да се окаже и по-малко лесно за очите, когато става въпрос за свикване с него. Погледнах и всъщност той е различен от стандартен cPanel интерфейс. Начинаещите не се интересуват, но експертите може да искат стандартния подход.

Такси за прекратяване

Те имат такса за прекратяване, ако искате да затворите акаунта си преди избрания от Вас срок на плана, освен ако не анулирате в рамките на гаранционния период за връщане на пари..

Uptime / Престой

Няма конкретни данни на уебсайта, предлагащи информация за времето им за престой / престой. Изглежда няма твърде много оплаквания по този въпрос, но разполагането с възможно най-много информация винаги е добре за вземане на образовани решения за това кои услуги да изберете.

Няма социални медии

Много компании предлагат подкрепа чрез социалните медии, така че е малко по-слабо, че макар да имат присъствие в социалните медии, те всъщност не използват толкова много, колкото биха могли да бъдат сравнени с техните конкуренти. Когато не виждам социални медии, мисля – добре тази компания дори не се опитва. Това е знак, че нямат патици подред, така че бих избегнал такива компании.

Долната линия

Слушайте, може би имате приятел със стар акаунт в Dot5Hosting и той е „страхотно е, че нямам проблеми“ – добре, че той не знае много за хостинга ИЛИ той е разработчик и може сам да разрешава проблеми..

Ние разглеждаме Dot5Hosting като динозавър, който не се е променил и просто изгнива. Потребителската им база намалява (според данни на трети страни) и изглежда не прави много.

Ако искате да отидете с тях, това е добре. Но ако искате модерен, актуализиран хост, потърсете нещо като SiteGround, WP Engine или друга марка, собственост на EIG като HostGator. По този начин ще бъдете много по-добре.

Отидете, сравнете някои компании като Bluehost срещу HostGator или SiteGround срещу WP Engine, преди да се решите.

Актуализиране на дневника

3/22/18 – Изписани са най-долните редове, нови точки от куршуми, въведени със плюсове и минуси, няколко други малки промени.

Топ функции

 • Бърза поддръжка
 • Разумни цени
 • Тонове функции

Посетете официалния уебсайт

Топ 5 домакини

 • SiteGround Отзиви
 • Отзиви за WP Engine
 • A2 хостинг отзиви (стари)
 • Преглед на Bluehost
 • Отзиви за управление на WordPress от GoDaddy
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Adblock
  detector