Register.com Отзиви Май 2020 – Хостинг цени и планове

Колко добър е хостинг на Register.com?


Register.com Отзиви 2.3 / 5 Рецензент {{reviewsOverall}} / 5 Потребители (0 гласове) Плюсове

 1. FTP достъп
 2. Резервни копия на сайта за последните 3 дни
 3. 24/7 Поддръжка по телефон и имейл

Против

 1. Изключително скъпи
 2. Те таксуват за своя инструмент за изграждане на сайт
 3. Объркващи страници за продажби
 4. Те таксуват допълнително за имейл

Support2Speed2.5Features2.5Value2Transparency2.5

Нашият Официален Register.com хостинг преглед

Register.com е една от оригиналните компании за регистрация на домейни, които и до днес работят. Те разшириха продуктовата си линия с уеб хостинг. Единствената зона, в която сякаш свети, е в зоната им за поддръжка на клиенти.

Най-добрите характеристики на хостинг на Register.com

Register.com предлага три хостинг пакета – всички с отлична поддръжка на клиенти. Тяхното най-високо ниво – пакетът за електронна търговия – поддържа функции за обработка на кредитни карти и пазарска количка.

FTP достъп

Много малко хостинг доставчици вече предлагат FTP достъп. Въпреки че това е по-техническо решение, то също така позволява по-голяма степен на гъвкавост и персонализиране. FTP е интернет стандарт, който означава Протокол за прехвърляне на файлове. Този протокол ви дава свободата да прехвърляте файлове от всякакъв тип назад между вашия компютър и техния сървър за пълна персонализация.

Резервни копия на сайтове

Въпреки че това е стандартна функция за някои от хостинг доставчиците, изглежда, че липсва от много други. С register.com не само ще създадете резервния сайт, но ще ви предоставят достъп до функция, която наричат ​​File Restore. Възстановяване на файл ви позволява да върнете обратно версията на вашия сайт, за да изтриете евентуални грешки. Намерихме го малко късоглед, че той съхранява вашите данни само за последните три дни, но фактът, че те изобщо имаха това, определено е плюс.

24/7 Поддръжка по телефон и имейл

Това е мястото, където register.com свети. Те имат денонощна поддръжка през телефон и имейл. Въпреки че не предлагат чат на живо, установихме, че получаваме компетентен представител за поддръжка по телефона всеки път, когато се обадим – и се обаждахме няколко пъти на ден. Това е важно поради тенденцията в бизнеса, която прекарва хората през дълги времена на задържане, за да достигнат до поддържащ агент на живо.

Недостатъци на хостинг на Register.com

За съжаление, имаше повече за не харесване на register.com, тогава имаше за харесване – рядко явление.

Изключително скъпи

Ако вземете предвид факта, че register.com беше един от оригиналните уеб регистратори, това идва като лека изненада. В момента GoDaddy е най-разпространеният уеб регистратор в мрежата днес. Много други доставчици на хостинг услуги използват функцията за регистрация на GoDaddy като своя собствена. Go Daddy обаче таксува само $ 14,99 за регистриране на името на вашия домейн. Register.com таксува 35 долара годишно за dot-com адрес – 250 процента увеличение от най-популярния регистратор в мрежата.

Това е изключително важно, като се има предвид, че много хора използват доставчици на уеб хостинг, за да паркират домейни. Увеличението с 250 процента на регистрация на имена на домейни ще се събере изключително бързо, което прави register.com едно от най-лошите места за регистрация и паркиране на домейни.

Те таксуват за своя инструмент за изграждане на сайт

Всеки друг доставчик на хостинг услуги, който предоставя инструменти за опростяване на вашия уеб опит, предоставя тези инструменти безплатно. Register.com такси за техните инструменти за изграждане на сайтове. Почти се чувства така, сякаш register.com се опитва да те набие с никел – опитва се да извади от теб всяка стотинка, която могат. WordPress предлага по-добри инструменти за изграждане на сайтове с шаблони безплатно. На всичкото отгоре WordPress е по-лесен за използване, но register.com настоява да ви таксуваме за инструмент, който всеки друг доставчик на хостинг услуги предлага безплатно.

Объркващи страници за продажби

Всеки път, когато видите предварителен ред, който гласи: „Ние ще изградим вашия уебсайт безплатно“, това със сигурност е нещо, което си струва да разгледате. Кой не би искал да се възползва от подобна услуга?

Проблемът с това е, че финият шрифт ясно ще ви каже, че ще ви таксуват 94,95 долара на месец за тази услуга. Дори най-скъпият хостинг вариант е по-малко от 30 долара на месец, така че кой е? Ще построят ли уебсайта ви безплатно или ще ви таксуват близо 100 долара на месец за него?

След като разкопавах в техните условия на обслужване, установих, че те таксуват $ 799 за услугата за изграждане на сайтове, плюс $ 94.95 на месец. Не бях сигурен дали това е било преднамерено измамно или ако означаваха, че няма да ви таксуват предварително за $ 1139,40, което ще ви струва през следващите 12 месеца.

Те таксуват допълнително за имейл

Това, когато намерихме малко нелепо. Всеки друг доставчик на хостинг услуги включва хостинг по имейл като част от пакета за хостинг на уебсайтове. Register.com има не само тези две функции разделени, но ако искате да управлявате имейла си, трябва да влезете в различен портал, използвайки различен набор от идентификационни данни, за да управлявате имейла си, след това правите своя уебсайт. Нито един от трите хостинг пакета не идва с един имейл адрес.

Те могат да се опитат да го направят достъпен с достъп до портал за уеб поща с 5MB място за съхранение, което ви струва $ 9,99 на година, но най-скъпият им пакет с 10 пощенски кутии и 100MB за съхранение струва до $ 99,99 на година. Имейлът не е стока, която трябва да се продава по този начин – дори Google предлага персонализиран домейн имейл с 10 пъти повече функции на по-достъпна цена.

Долната линия

В най-добрия случай register.com опира до невежеството на хората. Техният уеб хостинг може да е надежден и може да има звездно обслужване на клиенти, за да върви с него, но те таксуват твърде много за своите услуги и не успяват да доставят ключови компоненти – като имейл -, които трябва да бъдат включени във всеки хостинг пакет.

Топ функции

 • Бърза поддръжка
 • Разумни цени
 • Тонове функции

Посетете официалния уебсайт

Топ 5 домакини

 • SiteGround Отзиви
 • Отзиви за WP Engine
 • A2 хостинг отзиви (стари)
 • Преглед на Bluehost
 • Отзиви за управление на WordPress от GoDaddy
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map