Site5 Отзиви – Хостингът на Site5 подходящ ли е за вашия сайт?

Contents

Какво е хостинг на Site5?

Основана през 1999 г. по време на бут дот-ком и базирана в Далас, Тексас, Site5 е компания за уеб хостинг под чадъра на Endurance International Group. EIG също притежава Bluehost и HostGator, наред с други. Site5 е специализиран в бутиков уеб хостинг опит, насочен към дизайнери и разработчици.


Колко добър е хостинг на Site5?

Site5 е премиум хостинг компания с гарантирана продължителност, бързина и техническа поддръжка. Това, което наистина ги отличава от конкурентите им е, че предлагат напълно безплатен 30-дневен пробен период. Всичко това са солидни точки за продажба, но като цяло Site5 не е много иновативен и е с по-висока цена от повечето конкуренти. Няколко от техните предимства може да ги направят на стойност, докато в конкретни случаи, но в по-голямата си част много други домакини правят същото или по-добре за по-евтино.

Вижте Официален сайт на сайта5 Отзиви 3 / 5 Рецензент {{reviewsOverall}} / 5 Потребители (3 гласове) Плюсове

 1. Мащабируеми планове
 2. Неограничена честотна лента и дисково пространство
 3. Хост няколко уебсайта
 4. SSL сертификатите са стандартни
 5. Избор на множество сървърни местоположения
 6. 30-дневен безплатен пробен период

Против

 1. Без твърдо съхранение на дисково устройство
 2. По-ценен от повечето
 3. Само един домейн на най-евтиния план

Резюме: Няма нищо, което Site5 прави, това непременно не е наред, просто очакваме повече за премиум цени и маркетинг, ориентиран към разработчиците. Като цяло, скоростта, продължителността и поддръжката са напълно адекватни. Но ако възможностите за много администриране или селекцията от няколко локации са големи точки за продажба за вас, Site5 може да бъде чудесен избор. Тези, които търсят бюджетни домакини или наистина първокласно изживяване, трябва да потърсят другаде. Support3.5Speed3Features3Value3Transparency2.5

Официалният ни сайт5 хостинг преглед

С много опит и много титлизиращи обещания, насочени към дизайнери и разработчици, Site5 има много атрактивни функции, които са им спечелили солидна репутация и база на клиентела. Но наистина хостингът на Site5 доставя, като се имат предвид премиалните цени, които те таксуват?

Най-добрите характеристики на хостинг на Site5

Site5 определено придава вид, че знаят какво правят. Контрастирайте тяхната лъскава начална страница с анимационните харесвания на HostGator или GoDaddy и наистина изглежда, че избирате по-сложната опция за хостинг. И има много за харесване!

Истински разработчици, много опит

Ако имате техническа подготовка, Site5 използва говорене на програмисти, което наистина може да го накара да се почувствате като най-накрая сте намерили доставчик на хостинг, който говори вашият език. Те твърдят, че поддържат скоростта на сървъра си, защото никога не претоварват споделените си сървъри с твърде много данни на клиенти. Техният персонал е изцяло домашен, владее английски език и всъщност притежава технически опит. Техните вътрешни инженери изградиха портала Site5 Backstage, персонализиран според нуждите ви за развитие. Те започват с предположението, че вие ​​също знаете какво правите и този вид доверие към вас като клиент е освежаващ (при условие, разбира се, че всъщност знаете какво правите).

Site5 Плановете са мащабируеми

Site5 плановете започват доста основни при по-малко от пет долара на месец. След това има няколко опции за надграждане, които ви позволяват да обслужвате плана си, както сметнете за добре, докато уебсайтът ви расте. На повърхността те имат три основни плана, започвайки с hostBasic от $ 4,95 на месец, hostPro от $ 8,95 на месец и накрая преминавайки до Lightning Speed ​​от $ 11,95 на месец. Това е само за техните споделени хостинг планове. Можете да преминете към хостинг на дистрибутор, VPS хостинг и дори собствен собствен специализиран сървър.

Неограничена честотна лента и дисково пространство

Всеки доставчик на уеб хостинг услуги, който може да осигури неограничена честотна лента и дисково пространство, винаги си струва втори поглед. Има твърде много доставчици на уеб хостинг, които се опитват да поставят ограничение за това колко данни могат да бъдат прехвърлени между вашите посетители, вас и самия сайт. На всичкото отгоре винаги е допълнително главоболие, когато наблюдавате количеството дисково пространство, което използвате отблизо. Повечето уебсайтове няма да използват 10TB дисково пространство, така че да имате предвид, че можете да използвате колкото е необходимо, винаги е приятна функция да имате с вашия хостинг доставчик. Неограничената честотна лента означава, че никога няма да се притеснявате, че вашите потребители ще получат грешка, че сте надвишили ограничението на честотната си лента.

Site5 Backstage Позволява мулти административни възможности

Отлична характеристика на плана на hostPro на Site5 е, че те ви позволяват да хоствате множество уебсайтове от един акаунт. Всеки от тези уебсайтове ще се предлага със собствен административен панел Site5 Backstage, който ви позволява да поддържате тази информация организирана. Не можете да получите това с плана на hostBasic, който позволява само един домейн. Сигурно това означава, че трябва да използвате плана hostPro или по-висока версия, но това е отлична функция, която в основата ви дава възможностите на сметка за дистрибутор за част от цената. Тази функция сама по себе си може да е достатъчна, за да ви насочи към Site5, ако тази възможност е основно предимство за вас.

Хоствайте вашия сайт от селекция от сървъри по целия свят

С дузина сървъри, разположени на четири различни континента, всички близо до основните метроплекси, Site5 ви дава допълнително предимство да можете да избирате къде ще бъде хостван вашия сайт в световен мащаб. Това може да ви даде допълнително предимство в SEO, ако класирането на местно ниво е приоритет за вашия бизнес.

SSL сертификатите са стандартни

Всеки уеб администратор, който има сайт за електронна търговия, знае значението на SSL сертификатите, както и колко дразнещо може да бъде, ако вашият уеб хост предлага безплатни възможности за електронна търговия, но заплаща за тяхната основна сигурност. SSL сертификатите криптират и защитават уеб транзакциите, печелейки доверието и парите на вашите клиенти. Ако планирате да включите електронната търговия на вашия сайт, ще трябва да получите SSL сертификати по един или друг начин. Освежаващо е да знаете, че със Site5 няма да ви се налага да отделяте допълнителни пари за това, когато може да не сте направили бюджет за това.

Интеграция на Word5 WordPress

Подобно на много уебхости, Site5 предлага инсталиране с едно щракване за WordPress, мащабируеми планове за хостинг на WordPress и обслужване на клиенти, които са добре запознати с нуждите на тази популярна CMS. Те обаче не предлагат постановка на WordPress, което е сериозен недостатък, като се има предвид колко важен е този инструмент за дизайнерите и разработчиците, самопровъзгласената целева демографска цел на Site5.

Напълно безплатно 30-дневно изпитание

Много уеб хостинг компании предлагат гаранция за връщане на парите, но Site5 е единственият уеб хост, който всъщност ви позволява да изпробвате услугите им за цял месец безплатно. Това е почти еднорог в света на уеб хостинга.

Недостатъци на хостинг на Site5

Повечето от нашите оплаквания за Site5 се свеждат до цената. Те са просто по-скъпи от другите хостинг компании, които предоставят същите (или понякога по-добри) нива на обслужване. За премиум уеб хост, насочен към разработчиците, очакваме по-иновативни инструменти.

Те не правят възстановени суми

Едно е да имате гаранция за връщане на пари до определен момент – стандартът за индустрията е 30 дни. Site5 има 45-дневна гаранция за връщане на парите. Въпреки това всеки друг доставчик на хостинг услуги, който някога съм виждал, ще предложи възстановяване на сумата след като надвишите знака за разделител, който в този случай е 45 дни. Site5 няма да предостави възстановяване. Ако сте платили хостинг на шест месеца и откажете на 46-ия ден, те няма да ви възстановят сумата. Плюс това, за да получите най-добрата цена в повечето планове, понякога ще трябва да плащате предварително за две години услуга. Това е огромна сума пари, която трябва да поставите предварително, така че определено се възползвайте от тази безплатна пробна версия, преди да купите.

Те нямат твърди устройства

Няма SSD означава, че цялата ви работа на уебсайта изтича стари, механични твърди дискове, които могат сериозно да забавят вашия сайт. Почти всеки друг доставчик на уеб хостинг услуги, заслужаващ тяхната сол, предлага твърдотелни дискове като стандартно оборудване. Разбира се, Site5 никога не претоварва сървърите си с твърде много клиенти. Но това може би е просто защото техният ръждясал стар хардуер буквално не може да го приеме.

Цените на Site5 са доста големи за това, което получавате

Site5 е добре. Но ние не виждаме причина, поради която те се оценяват такива, каквито са. Приблизително за същата цена A2 хостингът осигурява бързина и продължителност, които далеч надминават Site5. Друга опция с подобна цена е SiteGround, който предлага наистина изключителна поддръжка на клиенти, която издухва Site5 извън водата. Или за около половината от цената, HostGator има всички същите функции на Site5 плюс някои добавени звънци и свирки.

Долната линия

Site5 е напълно адекватен домакин с естетически приятен и здрав фурнир, който със сигурност ще се хареса на дизайнерите и разработчиците. Услугите им имат няколко страхотни преимущества, които ги правят отлична стойност за уебмайстори с нишови изисквания. Но ако сте начинаещ уебмастър, който търси бюджетен хост, няма причина да търсите премия с ценови цени за средни услуги. Дизайнерите и разработчиците също трябва да направят значителни проучвания преди да изберат Site5. Има много бутикови уеб хостове, които ще ви дадат повече функции за парите си.

Вижте още функции

Топ функции

 • Бърза поддръжка
 • Разумни цени
 • Тонове функции

Посетете официалния уебсайт

Топ 5 домакини

 • SiteGround Отзиви
 • Отзиви за WP Engine
 • A2 хостинг отзиви (стари)
 • Преглед на Bluehost
 • Отзиви за управление на WordPress от GoDaddy

Често задавани въпроси за хостинг на Site5

Колко време е Site5 наоколо? Каква е мисията на компанията?

По време на бут дот-ком двама приятели създадоха хостинг компания, базирана на философията, че хостингът трябва да бъде забавен, лесен, надежден и достъпен – преди всичко, не трябва да е болезнено. Мат Лайтър и Род Армстронг започнаха Site5 през 1999 г. и докато продадоха компанията през 2008 г. на настоящите собственици, те продължават да са тясно ангажирани с компанията, като работят в ръцете си за завършване на по-подробни проекти

Site5 поставя висок приоритет на пет различни области, които включват:

 • Няма претоварени сървъри: Философията за хостинг на компанията се основава на гарантирана производителност от техните най-добрите сървъри.
 • Без поддръжка на външни изпълнители: Всички техници и членове на сервизните и технически сътрудници са служители на Site5.
 • Без трикове: Site5 се гордее с ясния, лесен за разбиране уеб хостинг и функции, които предлагат.
 • Гарантирано връщане на парите; Site5 предлага 45-дневна гаранция за връщане на пари без пари.
 • Собствени разработчици и инженери: Точно както техниците за поддръжка са всички служители на Site5, така и техните разработчици и инженери, които работят за подобряване на услугите, които предлагат.
Какви са плановете за хостинг на Site5?

Site5 предлага голямо разнообразие от хостинг планове и програми, които включват:

 • уеб хостинг
 • Облачен уеб хостинг
 • Хостинг на дистрибутори
 • Хостинг на облачен дистрибутор
 • Напълно управляван VPS
 • Неуправляем VPS
 • Облачен VPS

Всички планове включват много различни функции, включително немерна честотна лента, неметрирано дисково пространство, безплатни миграции, резервни копия при възстановяване при бедствия и поддръжка 24/7.

Къде се намират сървърите на Site5? Какви локации мога да избера за хостинг на моя сайт?

Site5 сървърите са разположени по целия свят, което позволява на клиентите да избират къде ще бъдат хоствани сайтовете им. Site5 притежава сървъри в централната, източната и западната част на САЩ; Монреал, Торонто и Ванкувър, Канада; и Жоао Песаоа и Сао Пауло, Бразилия, както и Амстердам, Букурещ, Париж, Сингапур и Хонконг.

Какви споделени хостинг планове предлага Site5?

Site5 предлага три различни нива за планове за уеб хостинг, всички от които включват немерно дисково пространство и трафик, инсталиране на скрипт с едно щракване, както и безплатна миграция и 45-дневна гаранция за връщане на парите.

Без измерване в Site5 означава, че няма ограничение за размера на дисковото пространство или честотната лента, които потребителите имат в своите акаунти. Това е създадено така, че да позволи спокойствието на клиентите да създават нужните уебсайтове, без да се притесняват да достигнат или надвишат своите граници. Докато клиентите следват условията на политиката за обслужване и използване на ресурси, те остават добре в рамките на нормалното използване; компанията казва, че .1 процента, които са извън нормалното използване, обикновено нарушават условията и споразуменията.

Клиентите на споделен уеб хостинг могат да избират от едно от 13 различни места за техните сървърни местоположения, което е идеално, когато се вземат предвид географските местоположения на по-голямата част от собствените потребители на всеки клиент. Въпреки това има допълнителни разходи от $ 1 всеки месец за клиенти, които избират сайт извън Далас.

Всеки споделен уеб хостинг план също включва пълни нощни архиви на всеки файл и са лесно достъпни, когато е необходимо. Интерфейсът на Site5, Backstage, предоставя на потребителите бърз и ефективен вход, където могат да намерят цялата им важна информация, като регистрация на домейни, фактуриране и партньорски акаунти, сред другите факти. Те също така дават на всеки потребител SiteAdmin, персонализираната cPanel кожа, която позволява на потребителите да получат необходимата информация за своите сървъри, бази данни, FTP акаунти, домейни и преглед на статистиката на уебсайта.

Споделените планове започват с hostBasic, която започва от $ 4.95 всеки месец, когато клиентите избират двугодишен план; за тези, които искат едногодишен план, те ще започнат с месечна цена от 5,95 долара.

hostPro, второто ниво на споделените хостинг планове на Site5, започва от $ 8,95 на месец за двугодишен план; едногодишен план започва от $ 9,95 всеки месец и на този етап клиентите могат да изберат месечен договор, който започва от $ 10,95 на месец. В допълнение към всичко, включено в hostBasic, потребителите получават неограничени уеб сайтове.

Най-високото ниво на компанията е hostPro + Turbo, която започва от $ 11.95 на месец за план за 24 месеца. Една година с този пакет струва $ 12,95 на месец, а месечният договор започва от $ 13,95 на месец. Клиентите на това ниво получават специализиран IP, както и MultiAdmin контрол, който дава на всеки уеб сайт в акаунта отделен контролен панел.

Какви облачни уеб планове предлага Site5?

Трите планове за уеб хостинг на Site5 бяха проектирани така, че да намалят времето за престой на електронната поща и работата на уебсайтове, насочени към клиентите с малки ИТ бюджети, но с високо ниво на актуализация. Site5 предоставя на облачните клиенти стъпка над споделения уеб хостинг със същото качество на хардуер и време на работа като VPS сървър.

Всички клиенти на Cloud получават неограничени уеб сайтове, специализирани IP, архивиране и Backstage. Всеки клиент също има достъп до SiteAdmin и MultiAdmin.

 • Най- плюс план започва от $ 20 всеки месец с 12-месечен ангажимент. Плюс предлага 10GB дисково пространство и 100GB честотна лента. За месечен план, потребителите могат да очакват да започне от $ 25 всеки месец.
 • Средно ниво, напреднал, започва от 27 долара на месец за 12-месечен план и 30 долара, когато клиентите искат да плащат всеки месец. Разширеният план дава на потребителите 20 GB дисково пространство и 200 GB трафик.
 • Най-високото ниво на Site5, Premium, предлага на потребителите 40GB дисково пространство и 500GB честотна лента, с 36 долара месечни разходи, когато потребителят закупи 12-месечен план, и струва $ 40 всеки месец в месечен план.
Какви са опциите за VPS на Site5?

Site5 предлага впечатляващ брой опции за VPS, с 10 различни напълно управлявани опции. Те работят за поддържане на актуализиран софтуер, осигуряват постоянен мониторинг и предприемат незабавни, проактивни отговори на проблеми или атаки. Те също така ще се справят с всички корекции на защитата.

Напълно управляваните планове започват от $ 55 всеки месец за VPS2, който включва един IP адрес, SiteAdmin / MultiAdmin и Softaculous или cPanel / WHM и Softaculous, 2 ядра, 1 GB памет, 50 GB дисково пространство и 800 GB честотна лента. Изборът между контролните панели струва допълнителни $ 10 на месец, но изборът cPanel / WHM дава на потребителите 2 безплатни IP адреса. Клиентите могат също да добавят отдалечени архиви за 30 дни за 7 долара.

Най-високото ниво, VPS11, включва 16 ядра, 20GB памет, 1000GB дисково пространство и 7TB честотна лента за един IP адрес с избор на SiteAdmin / MultiAdmin и Softaculous. Отново изборът между двете опции на контролния панел струва 10 долара, а потребителите на cPanel / WHM и Softaculous ще получат два безплатни IP адреса. Отдалечени архиви за 30 дни могат да се добавят за $ 125 всеки месец.

Ако клиентите искат root достъп, те могат да избират от една от 11 различни неуправляеми VPS опции. Първият, UVPS1, започва от $ 25 всеки месец за 2 ядра, 1GB памет, 50GB дисково пространство и 800GB честотна лента. Пълният корен достъп е включен, както и изборът на шаблон на операционна система CentOS, Debian или Ubunto. Изборът на cPanel / WHM добавя 10 долара за лиценза, а клиентите могат да добавят Softaculous лиценз за 1,25 долара всеки месец.

Най-високият им неуправляем VPS ниво, UVPS11, включва много от същите функции, включително шаблони на операционна система, един IP адрес и същите лицензионни разходи за cPanel / WHM и Softaculous, но добавя 16 ядра, 24 GB памет, 1200 GB дисково пространство и 8 tb честотна лента, като се започне от $ 600 всеки месец.

Опциите за 11 облачни VPS също се управляват изцяло, като много от едни и същи управлявани добавки: отдалечените архиви добавят 5 долара всеки месец, а опцията на контролния панел струва допълнителни 10 долара на месец. Най-ниското им ниво, CVPS1, дава на клиентите 2 ядра, 768MB памет, 15 GB дисково пространство и 600 GB честотна лента, като се започне от $ 60 всеки месец. CVPS11 с най-високо ниво, има 16 ядра, 20 GB памет, 400 GB дисково пространство и 7TB честотна лента и започва от $ 1490 всеки месец.

Предлага ли Site5 планове за дистрибутори?

Site5 има три хостинг планове за дистрибутори, който започва от $ 23.95 на месец и включва три IP адреса, cPanel / WHM, персонализирани DNS сървъри на имена, софтуер за фактуриране и архивиране, както и 50 GB дисково пространство и 500 GB честотна лента всеки месец. Най-високият слой струва $ 49.95 всеки месец за едни и същи функции, но осигурява 120 GB дисково пространство и 1000 GB честотна лента.

CloudOne, Опция за хостинг на дистрибутор в облак струва 50 долара всеки месец и включва 50 GB дисково пространство и 500 GB честотна лента, заедно със същите функции като планове, различни от облака.

Site5 на hostPro планът за споделен хостинг също ви дава възможност да управлявате множество домейни от един акаунт, което също може да се използва като акаунт в лесен дистрибутор, ако сте на бюджет.

Разкажете ми за гаранцията за връщане на парите от Site5.

Site5 предлага 45-дневна гаранция за връщане на парите, с пълно възстановяване на техния споделен уеб и споделен хостинг в облак, както и дистрибутор и дистрибутор на облачен хостинг. Те обещават без улов или разширено уведомление. Всички планове на VPS, включително управлявани, неуправлявани и Cloud, идват с 15-дневна гаранция за връщане на парите. Гаранцията не важи за регистрацията, прехвърлянето и подновяването на имена на домейни и започва, когато акаунтът е активиран.

Site5 също предлага 99,9 процента гаранция за продължаване на времето и ще даде кредитен кредит за споделен, дистрибутор, полу-посветен, управляван VPS и управлявани специализирани сървъри, със 100-процентов кредит за бъдещи фактури за всичко по-малко от 95 процента време за работа. Техните облачни опции (споделен, дистрибутор и управляван VPS) идват с 99,99% гаранция за продължаване на времето и при нищо по-малко от 99,5% време за продължаване, клиентите могат да получат 100-процентна кредитна оценка.

В допълнение, кредити за инцидент се дават на клиенти, които са чакали повече от шест часа за отговор на техническата поддръжка. Средно отговорите се дават в рамките на минути, но ако билетът отнеме повече от шест часа, клиентите могат да поискат кредит от 1 долар на билет.

Повече на Site5.com

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map