WPX хостинг (Was Traffic Planet) Отзиви май 2020 – Хостинг цени и планове

Колко добър е хостингът на WPX (предишна трафик планета)?

WPX хостинг е хостинг услуга, която е специализирана в някои от най-бързите скорости на хостинг. Плановете започват от $ 24.99 на месец, което е малко скъпо за някои потребители, но този план обхваща хостинга за до пет уебсайта. В сравнение с домакините с по-високи цени тук получавате много за парите си!


Препоръчваме обаче няколко други хоста над WPX. Ако търсите най-добрата обща стойност на хоста на WordPress, отидете с SiteGround. Ако търсите супер заредена скорост, отидете с A2 хостинг. Ако искате първокласен хост на WordPress с поддръжка на ниво 1, отидете с WP Engine или Kinsta.

WPX хостинг (беше трафик планета) Отзиви 3.1 / 5 Рецензент {{reviewsOverall}} / 5 Потребители (5 гласове) Плюсове

 1. Бързо време за зареждане
 2. Отзивчиво обслужване на клиентите
 3. Основен план хоства до пет уебсайта
 4. Безплатна миграция на сайт
 5. Поддържа архивиране
 6. Лесен за използване интерфейс
 7. Може да се използва за други системи за управление на съдържанието извън WordPress

Против

 1. По-висока начална цена за планове
 2. толкова функции в интерфейса, колкото конкурентите

SummaryTraffic Planet е фокусирана върху потребителите, които управляват уебсайтове на WordPress и търсят да получат услуга, която е по-рационализирана за този тип уебсайтове. Те предлагат бързина на своите потребители, тъй като те са съсредоточени върху WordPress. Support3.5Speed3.5Features2.5Value3Transparency3

Официалният ни преглед на хостинг на WPX

WPX хостингът е насочен към потребителите на WordPress и ги привлича от скоростите, които могат да предложат. Скоростта им в комбинация с обслужването на клиентите изглежда е това, което кара хората да се стичат да използват хостинг услугата. Искате ли да знаете повече за тяхната услуга? Продължете да четете за повече информация.

Това е редакционен преглед, базиран на опита на потребителите от онлайн рецензиите. Когато решавате да вземете окончателното си решение, трябва да прочетете и отзивите, които можете да намерите заедно с подробностите на уебсайта им.

Най-добрите характеристики на WPX хостинг

Това са функциите, които потребителите абсолютно обичат за WPX хостинг.

1. Скорост

По-голямата част от отзивите на потребителите отбелязват, че скоростите на уебсайта им са се увеличили от предишния хостинг, който са използвали. В сегашния начин на мислене, който много хора имат днес, това може да бъде наистина важно за това колко добре ще се справи уебсайтът ви, когато става въпрос за запазване на кликвания, които сте привлекли към вашия сайт.

wpx светове най-бърз CDN

Те имат дори най-бързия WordPress CDN в света, с до 3 пъти скорост на вашия сайт.

2. Обслужване на клиенти

Това вероятно беше втората любима функция, за която потребителите хапват за тази услуга. Те са много доволни от това колко бързо се отговаря на билетите, след като са изпратени.

Те дори ще коригират зловреден софтуер, който може да атакува вашия сайт!

3. Множество уебсайтове

Други услуги често позволяват на потребителите да имат само един уебсайт за основния си план и тогава цената се увеличава доста за планове, които ще обхващат хостинг за няколко уебсайта. С WPX хостинг ще можете да хоствате пет уебсайта на основния им план. Професионалният им план ще обхване до 15, а елитът им ще покрие до 35.

Вие сте филиал на маркетинг или някой, който просто обича да разкрасява нови сайтове? След това преминете с WPX!

4. Миграция на сайта

Едно от нещата, което обикновено поддържа човек със същата хостинг услуга е, че те не искат да се притесняват от извършването на миграцията от един сървър на друг.

wpx хостинг безплатна миграция

Повярвайте ни, това е болка в А!

Това не е проблем с WPX хостинг. Те се справят безплатно с миграцията на вашия сайт и ще го направят след около 24 часа. Някои потребители съобщават, че това е направено дори по-рано от това за техните сайтове.

5. Архивиране

Те поддържат ежедневно архивиране на уебсайта си на две седмици. Ако нещо се обърка, те ще го възстановят в архива без такса.

6. Интерфейс

Интерфейсът, който те са инсталирали за потребителите да управляват своите уебсайтове е много лесен за използване. Това може да бъде плюс за хората, които все още учат.

7. Системи за управление на съдържанието

WPX не ви ограничава, когато става въпрос за системи за управление на съдържанието, както някои други хостове, които се фокусират върху WordPress, така че тази хостинг услуга може да се използва за други системи за управление на съдържанието извън WordPress. Това може да бъде полезно, ако вече имате различни системи в употреба.

Недостатъци на хостинг на планети за трафик

Сега, въпреки че има много положителни отзиви за тази хостинг услуга, тя не е 100 процента перфектна. Както при всяка компания, потребителите ще имат някои неща, които биха искали да видят подобрени или променени. Има само няколко за WPX хостинг.

1. Цена

Най-ниският план е бизнес планът и ще ви струва $ 24,99 на месец. Това не е много лошо в сравнение с някои конкуренти, като смятат, че идва с хостинг за до пет уебсайта, но за някой с много по-опростен уебсайт, който не изисква голяма скорост, има някои хостинг услуги, които не са толкова скъпи.

2. Характеристики

Някои потребители смятат, че по-скъпите конкуренти имат предимство пред WPX хостинг, тъй като предлагат повече функции на интерфейса за вашия уебсайт.

Долната линия

Долната линия на WPX хостинг е, че изглежда доста трудно дори да се намерят много неудовлетворени потребители с тази услуга.

Общата вибрация за тази хостинг услуга е много положителна.

Потребителите обичат колко бързо се връща поддръжката им и много от тях съобщават за много по-бързи скорости на своите сайтове след миграция. Цената може да е малко висока за някой с по-прост уебсайт, който просто търси онлайн присъствие, но потребителите с повече от един уебсайт ще обичат спестяванията, които могат да виждат месечно с този хост.

 

WPX хостинг срещу WP Engine срещу HostGator vs Pagely

WPX хостингът често се сравнява с хостинг на WP Engine в тежка категория, HostGator с голяма марка и Pagely. Как се сравнява?

wpx хостинг срещу wp двигател срещу hostgator срещу pagely

Това, което най-много ни харесва WPX, е техният фокус върху скоростта, обслужването на клиентите и функциите, като все пак предлагат достъпни цени за собствениците на много сайтове.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map