10 millors registradors de dominis (maig 2020) per a allotjament de dominis

10 millors registradors de dominis (maig 2020) per a allotjament de dominis

10 millors registradors de dominis (maig 2020) per a allotjament de dominis

Per tant, voleu registrar un nom de domini i no teniu ni idea amb qui anar-hi.


Heu vist publicitats de Godaddy.

El teu amic et va parlar de Namecheap.

Però què és el millor?

millors dominis-registradors

Termes que cal conèixer abans de comprar registradors de dominis

Allotjament de dominis o allotjament de noms de domini: Molt sovint, el lloc on registreu el vostre nom de domini és on s’allotja el vostre domini. Però no sempre. Podeu transferir el vostre allotjament de nom de domini al proveïdor d’allotjament web, mantenint el mateix registre. Per exemple, podeu registrar el vostre domini a Namecheap i, a continuació, allotjar el nom de domini a SiteGround. I, és clar, el vostre allotjament web és diferent del que ofereix el vostre domini. Penseu en allotjament de domini com a adreça de correu, de vegades és el mateix que la vostra llar (el vostre registrador) i, de vegades, utilitzeu un P.O. caixa (empresa d’allotjament de dominis). La metàfora funciona.

Icann: que és un acrònim de Internet Corporation for Assigned Names and Numbers. Icann és una organització sense ànim de lucre responsable de coordinar el manteniment i els procediments de diverses bases de dades relacionades amb els espais de noms i els espais numèrics d’Internet, assegurant el funcionament estable i segur de la xarxa..

Qui és: proporciona informació bàsica sobre un nom de domini inclòs qui en té, informació de contacte, etc. (també coneguda com a privadesa del domini)

millors pitjors registradors

Què són els registradors de dominis

Abans que passi qualsevol de la màgia d’un lloc web, s’ha de registrar un nom de domini. Les empreses de dominis de primer nivell (TLD), que considerem la clàssica extensió .com d’un lloc web com Google.com, són venudes per empreses anomenades registradores. Hi ha milers d’opcions per registrar el nom de domini del vostre lloc web. Mirem de prop 10 dels més grans amb els que podeu tractar quan compreu un nom.

Millors registradors de dominis a la compra des del 2019

El registre més popular no sempre és el millor. GoDaddy és així fa deu anys, o és així?

1) NameCheap

NameCheap és cada vegada més vist com el registrador de noms de domini existent. La fortalesa més important de l’empresa és que ven noms de domini .com per un import de 10,99 dòlars anuals, cosa que la converteix en una opció a llarg termini millor per a aquells que tinguin un gran cost.

La millor part de Namecheap? Privadesa Whois GRATU WhTA

Voleu que Joe Shmoe sàpiga qui és propietari del vostre domini i on viu? No ho pensava. Obteniu aquesta privadesa gratuïta.

A més, disposen d’una interfície d’usuari neta i atractiva que tenia molt pensat. A més d’aquests serveis, també proporcionen WhoisGuard, que és “un servei que ofereix protecció de privadesa per al vostre domini, mantenint les vostres dades sensibles segures” de forma gratuïta. Un desavantatge, la disponibilitat d’assistència al client és una mica més limitada. La signatura afavoreix les entrades de xat i correu electrònic en directe mitjançant un servei telefònic directe. No obstant això, ha esdevingut més agressiu en màrqueting a compradors per primera vegada, oferint ofertes fins a 0,48 dòlars.

NameCheap també ha entrat en el mercat per a extensions exclusives de primer nivell, com .mobile i .studio, que sovint fan una crida a les persones que troben el mercat actual carrellat i desmesurat. Tenint en compte la seva rendibilitat relativa, NameCheap s’ha popularitzat entre els usuaris que busquen transferir noms de domini d’altres registres.

2) Google

És difícil pensar en un producte o servei que el gegant de la gran recerca no tingui ni un dit, per la qual cosa no és d’estranyar Google veure ara mateix al mercat de noms de domini. L’empresa no abandona la seva forma de promocionar-se com a millor proveïdor de noms de domini, però ofereix dominis .com a partir de 12 dòlars l’any. Google també ofereix una estructura de preus que incentiva altament la compra a termini més llargs, prometent fins a 10 anys per 120 dòlars. Google és especialment popular entre els usuaris que volen incloure la protecció de privadesa WHOIS (privadesa del domini) amb les seves compres sense cap cost addicional.

És senzill d’utilitzar, de forma senzilla i de prioritzar en simplicitat i rapidesa. Els dominis de Google coincideixen amb altres serveis de Google, com Google Docs i YouTube, i ofereix registres privats gratuïts de centenars d’extensions de domini diferents. Un cop registrats per un nom de domini, és més senzill aconseguir una suite G per a correus electrònics.

3) Passa el curs

Posseït per un dels noms més antics del negoci, Tucows, Hover és un intent de la seva companyia matriu de rebrandar-se i tornar a establir rellevància en el mercat. Podeu agafar un nom de domini .com per la tarifa aparentment estàndard de la indústria de 12,99 dòlars a l’any i s’inclourà la protecció de privadesa WHOIS. Hover és el millor registrador de noms de domini per a aquells que odien la molèstia de productes addicionals, com ara serveis de hosting. Li diuen tot el que has de saber sense que hagis de preocupar-te de ser atrapat amb l’anunci després de l’anunci. Per això, el registre d’un nom de domini mai ha estat més fàcil.

A l’inconvenient, l’assistència telefònica només està disponible durant part del dia, i el livechat també és maco en termes de disponibilitat. A més, no ofereixen allotjament web.

4) Dynadot

Si busqueu un munt d’extres gratuïts, definitivament Dynadot donarà un pressupost que els registradors de noms de domini passin pels diners. Els noms .com de primer any es venen per 8,40 dòlars i les renovacions són només 11,20 dòlars. El paquet Builder de llocs web de l’empresa inclou un disseny senzill i senzill d’una sola pàgina. Aquest lloc també ofereix allotjament per correu electrònic, que és fantàstic si voleu tenir més correus electrònics amb aspecte professional adjunt al vostre nom de domini. Un gran punt de venda per a qualsevol persona que desitgi provar el mercat és l’opció Eliminació de gràcia que us permet retornar un nom de domini en els cinc dies posteriors al registre..

5) NomSilo

NameSilo és un registrador de domini en què podeu confiar, i són transparents amb preus. Si us registreu amb NameSilo, no us sorprendrà cap tàctica de fixació de preus com tarifes ocultes o despeses de transferència. Tampoc intentaran aconseguir que pagueu pels serveis que no necessiteu. NameSilo ofereix un nom de domini de nou dòlars per al primer any.

NameSilo té un munt de diferents funcions que podeu utilitzar gratuïtament. Aquestes funcions inclouen el desviament de noms de domini, el bloqueig de registre, la gestió de DNS, la gestió de cartera i el desviament de correu electrònic. Normalment, altres registradors de noms de domini et cobraran per aquests serveis, però aquests són gratuïts amb NameSilo. Pot ser complicat navegar per NameSilo, només hi ha tant de text en una pàgina que pot estar molt ocupat. Per no oblidar que el lloc està una mica datat.

Registradors de domini adequats:

Aquests registradors de domini no són especialment bons ni són dolents. A alguns els encanta, a alguns els odia, aprofundim per què a continuació.

6) GoDaddy

Fàcilment el nom més gran del bloc és GoDaddy. GoDaddy va tenir una forta evolució entre els dominants de hardcore per la seva voluntat d’oferir ofertes periòdiques sobre registres de nous noms, però s’ha reduït significativament en la reutilització de codis cupons. Els augments de preus acompanyats van augmentar la quota anual per a un registre estàndard .com de 7,99 $ a 14,99 $, tot i que els nous compradors encara poden obtenir descomptes del primer any en un rang de 99 cèntims. Godaddy també ofereix accés a una àmplia gamma de diferents TLD, incloses moltes opcions a l’estranger.

I aconsegueix això, l’altre dia em van cobrar 17,99 dòlars per una renovació: sabien que estava tancat perquè estava a prop de la data de renovació.

Així que ja sabeu què, jo no confio en ells: intenten aprofitar-me.

GoDaddy gestiona noms de domini en nom de més de 17 milions de persones i entitats. La signatura és el millor registrador de domini clar per a aquells que sol·liciten atenció al client, gràcies a la disponibilitat telefònica 24 hores.

Per què hauríeu d’anar amb GoDaddy, si tots els vostres dominis ja hi són, hi ha uns quants dòlars més l’any per mantenir-los units.

Tanmateix, tenen una atenció al client bastant sòlida les 24 hores.

Un altre bonus, si compres molts dominis, tenen un club de compradors de dominis per a grans descomptes, com ara Amazon Prime.

7) Gandi

Gandi aborda una mica diferent els registradors de dominis pel que fa a les seves ofertes. En lloc de proporcionar accés a tots els TLD sota el sol, Gandi se centra en ofertes específiques que són les més populars. La signatura utilitza una estructura de preus que recompensa el volum, de manera que els propietaris que realitzen compres de més de 12.000 dòlars en un any amb ells reben descomptes fins a 8,80 dòlars anuals. El seu preu inicial és de 15 dòlars anuals per a .com, de manera que l’empresa no representa una opció d’assassí per a persones que busquen fer només una petita quantitat de negocis o només registrar un bon nombre de noms de domini. No obstant això, és una bona opció per a venedors i compradors de grans volums.

Inclou el registre del vostre domini dues pàgines web allotjades gratuïtes per al vostre lloc web, un “Blog Gandi” (plantilla web de blogs de Gandi), un any més de certificació SSL, correu electrònic i molt més. Gandi té la seu a França, de manera que el seu servei d’atenció al client no us servirà molt, tret que parli francès. No hi ha cap servei de trucada en directe ni un número de telèfon que podeu trucar, de manera que només és mitjançant un correu electrònic on podeu trobar-ne.

8) Hostgator

Des del 2002, HostGator és un negoci que es considera més un proveïdor de serveis d’allotjament web que un venedor de dominis. La companyia no té un gran pes en impulsar els noms de domini com a negoci, però té un preu de 12,95 dòlars anuals per a un .com bastant competitiu. Una de les grans funcions que ajuda a mantenir competitiu aquest proveïdor és que ofereixen hosting de wordpress. Al revés, els propietaris de dominis haurien d’estar disposats a vendre’ls. Tot i així, això pot ser beneficiós per als relatius novells que volen una empresa d’allotjament que els ajudi a configurar un lloc web complet.

9) Bluehost

Bluehost és un altre dels participants en el joc d’oferir un nom de domini gratuït al costat d’un pla d’allotjament web. Bluehost també millora l’anterior oferint un certificat SSL gratuït a qualsevol persona amb un compte d’allotjament de WordPress. També proporcionen opcions PHP per a persones que volen allotjar contingut web dinàmic. El cost de registre per primera vegada de Bluehost d’11,99 dòlars es pot superar fàcilment, ja que pot suposar una renovació de 15,99 dòlars anuals..

Downright Bad – Els pitjors registradors:

No, no ens agrada això.

Són antigues escoles, costoses i no són bones per als seus clients. Compra-ho a càrrec teu, ja t’ho vam advertir!

10) nom.com

Name.com probablement no és la primera empresa a la qual es dirigiran els dominadors, però l’oferta d’un nom de domini gratuït juntament amb cada pla d’allotjament de WordPress està obligat a fer-lo atractiu per a un públic determinat. La llista de TLD de la companyia és evident per a desplaçar-se i això és un avantatge definitiu per al comprador que només ha de tenir un nom de domini .COFFEE o .EQUIPMENT. Els dominis .com del primer any es venen per 8,99 dòlars, i les taxes de renovació tenen un preu raonable de 12,99 dòlars.

L’empresa no és el millor proveïdor de dominis en termes d’atenció al client. Name.com ofereix assistència telefònica de dilluns a divendres, i el xat en viu està disponible cada dia durant part del dia.

11) 1 i 1

L’1and1 tracta de cridar l’atenció amb una agressiva oferta de registre de 99 cèntims. Malauradament, el preu de la renovació puja ràpidament fins als 15 dòlars. És una bona opció per a persones que tinguin intenció de comprar un nom de domini i realitzar una transferència de domini a un altre registre de domini el proper any. Si voleu establir-vos amb un registre de domini únic, 1and1 no passa molt més, a més de la lletania estàndard d’acompanyament de hosting web..

També és important que us assegureu de llegir la lletra petita del contracte per entendre millor la finestra de cancel·lació. Si teniu ganes que necessiteu cancel·lar-lo, no serà fàcil, o bé rebutjaran o no emetran cap reemborsament. A més, 1&1 Internet no ofereix DNS premium ni cap altre mitjà de seguretat de dominis. El que ofereixen és bàsic i, realment, no hi ha res únic o atractiu que us faci triar entre altres registres de domini..

12) Solucions de xarxa

Ugghh – Network Solutions és el pitjor.

El només la raó que encara existeixen és perquè abans eren el lloc per registrar-se. I des de llavors ja han sortit fora dels seus clients moribunds.

Ells cobra al nord de 30 dòlars més per renovar-se – més que doble el que cobren altres registradors. Els diables!

Un actiu adquirit de Web.com, aquest registrador de noms de domini ofereix molts plans diferents que inclouen funcions bàsiques d’assistència al client. Si bé tenen un lloc web que sembla fantàstic i que es pot navegar cada dia, aquesta empresa va tenir un gran èxit com a consultor informàtic, però des de la dècada de 1990 ha tingut un gran èxit per les controvèrsies..

El suport també és molt escàs, sense cap xat en viu ni sistema de ticketing; només podeu trucar al número de telèfon. Podeu pagar l’assistència premium. És correcte. Heu de pagar-los per ajudar-vos a fer transferències, migracions, configuració de SSL, entre altres coses importants.

A més, no ofereixen cap garantia de devolució. Si no esteu satisfet amb el que va pagar, també poden dir-vos que pateu roques. Sense opció de reemborsament, no hi ha cap manera que això us pugui beneficiar de cap manera.

13) Web.com

Web.com afirma que ofereix allotjament web fiable i assequible. Principalment atenen a entitats corporatives i empreses per sobre de particulars i privades. Ofereixen serveis que ajuden a les empreses a generar avantatges i solucions de màrqueting. Fins i tot podeu obtenir assistència amb les optimitzacions del motor de cerca. Tanmateix, aquí és on els positius comencen i acaben amb Web.com.

Els seus preus de renovació també són indignants. Haureu de pagar 35 dòlars anuals per una renovació. Tenint en compte això, és millor buscar només buscar en altres llocs plans decents a llarg termini.

Web.com té alguns articles d’ajuda molt escabrosos al seu lloc. Les pàgines d’ajuda sovint són massa vagues per ser d’utilitat per a persones amb problemes o inquietuds específiques. Per exemple, si busqueu ajuda per migrar el vostre lloc web, no hi ha res sobre migració.

14) eNom

eNom no sobresurt en el registre de dominis, sinó que rep el seu nom mitjançant la revenda d’altres noms de domini utilitzats. Per això, pot ser problemàtic quan es treballa amb ells. Una mà no sap què fa l’altra.

Si el distribuïdor permet que el vostre nom de domini caduca, eNom us pot fer pagar molts diners per a un acord nou a llarg termini.

Backorders de domini

De manera que algú altre el va agafar el vostre nom de domini favorit: el que és un problema!

Per tant, tot està perdut? No necessàriament. Si algú que no utilitza el nom, però encara paga la quota de registre, el nom que desitgeu és colpejar com un hobo, la vostra solució és: backordering.

La reordenació d’un domini no és aïllada, però hi ha una oportunitat molt decent de poder agafar aquest domini a temps. Si el comandament no funciona? Genereu un nou nom …

Generadors de noms de domini

Hi ha molt debat sobre si heu d’anar amb un nom de domini curt com “delfí” amb un nou TLD (.co, .us, .guru) o obtenir creativitat, com “trydolphin”, combinada amb la tradició..

Es tracta de debatre, avantatges i contres a tots dos, però per començar, per què no generar desenes d’idees de domini en qüestió de segons? Hem creat una llista de 22 generadors de noms de domini que fan el truc per obtenir més idees de les que puguis gestionar. Preneu-lo per girar!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Adblock
    detector