22 millors generadors de noms de domini per al 2020

“Però, com nomino el meu lloc web ??”


“Tots els bons dominis es prenen!”

“Estic fora d’idees!”

Llàpols.

Si creeu una pàgina web nova i busqueu un nom d’assassí, en tenim el vostre.

Al llarg dels anys he fet una gran quantitat de dominis i probablement he comprat massa dominis.

Actualment, tinc més de 30 “dominis genials” asseguts en els meus comptes de Namecheap i GoDaddy.

Però està bé, perquè es tracta de tu.

Esteu creant un lloc web nou.

Felicitats.

Estic segur que els vostres passos tenen una aparença així:

Pas 1: nom

Pas 2: Domini

Pas 3: ???

Pas 4: benefici!

Jo, realment estic orgullós de tu, aquest és un gran pas.

Abans de revelar la meva llista super secreta dels millors generadors de noms de domini coneguts per l’home, recuperem ràpidament el que voleu d’un generador de noms de domini:

 1. Hauria de ser molt ràpid: no tens tot el dia
 2. Hauria de ser exacte, no voleu paraules aleatòries
 3. Hauria de ser en temps real i mostrar-vos dominis que estan realment disponibles
 4. Hauria de ser creatiu i mostrar-vos coses que no pensàveu
 5. Hauria de facilitar la compra: un clic i fer-ho

Ara no tots aquests generadors arribaran a totes aquestes amb marques perfectes, però posa a prova tots els que us recomano i trobarà el que funciona per a vosaltres..

Bonificació!: de fet, com veureu a continuació, un generador de noms de domini també és un generador de nom de negoci. Atès que moltes noves startups web pensen en el domini i els negocis alhora, van de la mà. Com veieu a continuació amb l’opció Shopify, truquen específicament, però podeu utilitzar-ne qualsevol per generar aquest nom de negoci atractiu..

1. Recerca del domini magre

Recerca del domini magre

Amb la cerca de domini magra, podeu començar amb una sola paraula clau i després cercar les opcions del vostre nom de domini. Els resultats de la vostra cerca mostraran centenars, si no milers, de possibles noms de domini del vostre bloc o lloc web. Tots aquests resultats són dominis “.com” disponibles. Amb la cerca de dominis lleugers, també podeu filtrar els noms de domini alfabèticament, per longitud o per popularitat; desar els noms de domini favorits, fer el seguiment de l’historial de cerques, compartir els resultats de la cerca i buscar de manera instantània les seves pròpies idees per veure si estan disponibles els noms “.com”.

La cerca de domini Lean és l’eina del generador de domini que voleu fer servir si teniu una idea de paraules clau que voleu utilitzar pel vostre nom de domini, però necessiteu algunes idees noves per a un domini complet per al vostre bloc o lloc web..

2. Generador de nom comercial

Generador de nom comercial

Tot i que el nom del generador de domini pot suggerir que l’eina només serveix per generar idees de nom per a empreses, Shopify Business Generator també pot proporcionar idees de nom fantàstiques i disponibles per a dominis web. Podeu començar triant qualsevol paraula clau que vulgueu incloure al vostre domini i Shopify Business Generator us oferirà centenars de suggeriments possibles i disponibles. Tot i que el generador de nom comercial de Shopify us animarà a crear una botiga Shopify amb ells mitjançant el nom de domini que us han suggerit, podeu anar a qualsevol altre lloc que vulgueu per adquirir els drets de l’adreça web. És important tenir en compte que Shopify Business Generator només suggerirà noms de domini amb l’extensió “.com”, de manera que si necessiteu fer servir una altra extensió com “.net” o “.org”, pot ser que aquest no sigui el generador de noms de domini. eina per a vostè.

3. Bust un nom 

Bust un nom

Bust A Name és una eina generadora de domini que inclou moltes eines de filtratge diferents per ajudar-vos a trobar un nom de domini d’alta qualitat que satisfaci totes les vostres necessitats específiques. Comença per filtrar les paraules clau i, a continuació, tria opcions com “comença” o “acaba” mitjançant la paraula clau. Aleshores, podeu filtrar segons l’autèntic, creatiu o natural que desitgeu que es vegi el vostre nom de domini. També podeu triar el vostre propi límit de caràcters o mostrar els dominis presos i no disponibles, així com filtrar per extensions com ara “.com,” .org “,” .net “, etcètera. També veureu suggeriments per a paraules clau similars per provar al final de la pàgina. Si no teniu cap paraula clau en cap motiu, feu clic al botó “Fer un domini aleatori” per provocar idees, generar creativitat i inspiració i capturar un nom de domini disponible. Si trobeu un nom de domini que creieu que és el mateix, podeu guardar-lo per després o comprar-lo mitjançant enllaços a registradors de dominis com GoDaddy.com. Finalment, amb Bust A Name podeu executar una cerca de domini al lloc per veure si el nom de domini que us agrada i tingueu en comú està disponible o pres.

4. Nom de malla 

Nom de malla

Name Mesh ha estat una de les meves aplicacions generadores de noms de domini des de fa temps.

És molt senzill d’utilitzar i molt intuïtiu.

El que més m’agrada de Name Mesh (pros):

 • És ràpid
 • És creatiu
 • Mostra un munt de categories diferents per a dominis (comú, nou, curt, etc)
 • Per mi ha funcionat una bona estona!

Quan la malla del nom pot millorar (contres):

 • No permet especificar agrupacions de paraules clau com Bust A Name
 • No es poden aportar masses d’idees alhora

Si teniu en compte diverses paraules clau, el nom de malla de nom és la vostra eina generadora de noms de domini. Us permetrà triar fins a 2 o 3 paraules clau per entrar al quadre de cerca i, a continuació, generar la vostra llista personalitzada de noms de domini suggerits i disponibles. Name Mesh us suggerirà idees basades en cinc categories: com és de freqüent, com de nova, quina tan breu, quina similitud és i quina probabilitat tindrà de promoure els rànquings de SEO. Un cop connecteu les paraules clau al quadre de cerca, podeu filtrar els resultats en funció de l’extensió del domini, la longitud màxima i els dominis que encara no es registren. Name Mesh també us suggerirà altres paraules clau per cercar en funció de les que ja heu cercat.

5. NameStall

NameStall

NameStall és un generador de noms de domini que ofereix una gran varietat d’eines i funcions per ajudar-vos a la cerca d’un nom de domini perfecte i disponible. Aquestes funcions inclouen una eina de suggeriment de noms de domini similar, una eina de cerca instantània de noms de domini, una llista de noms de domini capaç de marca i una eina de cerca de paraules clau de gran pagament. Podeu iniciar la cerca amb la seva eina generadora de noms de domini, que us ajudarà a cercar per paraula clau i qualsevol altre filtre que vulgueu utilitzar, com ara paraules clau populars, paraules bàsiques en anglès, categories de la indústria o parts del discurs. També podeu triar on voleu col·locar la vostra paraula clau en el nom de domini, com al principi o al final, o si voleu un nom de domini guionitzat. També podeu filtrar per extensió. En cas afirmatiu, rebrà una llista d’opcions disponibles o incloses, registrades o encara no registrades. Només heu de fer clic a l’enllaç “Registre” a més del nom de domini que vulgueu per agafar-lo oficialment.

6. Nameboy 

Nameboy

Nameboy és un generador de noms de domini que us ajudarà a trobar els noms de domini disponibles basats només en les paraules clau que trieu. Podeu introduir fins a dues paraules clau per cerca i Nameboy lliurarà immediatament una llista de noms de domini suggerits mitjançant aquestes paraules clau. Els gràfics de suggeriments faciliten la determinació de quines extensions estan disponibles i quines ja s’han pres. També podeu veure quins noms de domini estan disponibles per a la seva revenda, així com permetre suggeriments guionats o paraules clau que rimen. Nameboy és una eina que funciona bé per a aquells que ja tenen una idea de quines paraules clau volen utilitzar, però busquen suggeriments sobre diferents versions o variacions d’aquestes paraules clau.

7. Trencaclosques de domini 

Trencaclosques de domini

El Domini Trencaclosques és una eina generadora de noms de domini senzilla i fàcil d’utilitzar que ofereix moltes opcions i funcions per desenvolupar el nom de domini perfecte disponible per al vostre bloc o lloc web. Comenceu amb la versió “fàcil” i inseriu les vostres paraules clau ideals, trieu les extensions de nom de domini i cerqueu idees de noms de domini en funció dels criteris escollits. El Domini de trencaclosques és una eina fantàstica perquè us permet incloure nombroses paraules clau en lloc de limitar-vos a una o dues com la majoria d’altres eines generadores de noms de domini d’aquesta llista. També combinarà les vostres paraules clau en moltes variacions diferents. Podeu afegir resultats a la vostra llista de noms de domini favorits o intentar una cerca més avançada i específica, així com utilitzar l’eina per comparar els rànquings de pàgines de SEO de nombres de dominis diferents.

8. Dominis Bot

Dominis Bot

Domains Bot funciona com una eina de suggeriment de noms de domini i com a eina de cerca de noms de domini. Podeu començar cercant una paraula clau que vulgueu per al vostre nom de domini i Bot dominis us mostrarà totes les idees de noms de domini disponibles basades en aquesta paraula clau, en paraules clau combinades o en paraules clau que siguin similars. En cas contrari, només podeu cercar el nom de domini que vulgueu si ja ho teniu en compte. Si el nom de domini que desitgeu i teniu en compte està disponible, podeu adquirir-lo i registrar-lo mitjançant enllaços a diversos registradors de noms de domini. Domains Bot també us mostrarà suggeriments basats en noms de domini similars. Domains Bot també us permet filtrar noms de domini per extensió i llenguatge i afegir els vostres propis sinònims, prefixos o sufixos.

9. Nom de l’Estació 

Nom de l'Estació

Podeu començar a cercar el nom de domini perfecte i disponible per a la vostra marca en línia registrant-vos en un compte gratuït amb Name Station, que podeu fer a través del vostre correu electrònic o del vostre compte de Facebook. Amb Name Station, rebrà accés a generadors de noms de domini, suggeriments de paraules clau, verificadors de disponibilitat instantània i concursos de noms de domini públic. Podeu filtrar els resultats dels noms de domini en funció de criteris com extensió, longitud del nom, etcètera. Tanmateix, si no teniu idees per a paraules clau, proveu de cercar algunes idees de paraules clau per part de la vostra marca o de la indústria empresarial. Name Station també presumeix de ser present a llocs com Mashable, SEOMoz, TechCrunch i molts més, donant a Name Station molta credibilitat que fa que valgui la pena consultar-ho.

10. Panabeu

Panabeu

Panabee és una eina de cerca de noms de domini, un generador de noms de domini i un generador de noms de negoci tots inclosos en un. Podeu començar amb Panabee començant amb només dues paraules clau i cercant suggeriments de noms de domini basats en aquestes dues paraules clau. Si el nom de domini que voleu per al vostre bloc o lloc web ja està pres, aleshores podeu visitar registradors de noms de domini com GoDaddy.com on podreu veure altres extensions disponibles del nom de domini que desitgeu. Tanmateix, si no us agraden els suggeriments que us ofereix Panabee, Panabee lliurarà termes relacionats amb les vostres paraules clau que podeu cercar. A més de mostrar-vos noms de domini disponibles i no registrats, Panabee també us mostrarà si el vostre nom de domini ideal s’utilitza o no com a nom d’usuari a les xarxes socials.

11. Forat de domini

Forat de domini

Domainhole és una eina generadora de noms de domini que inclou set eines de pluja d’idees que poden ajudar-vos a trobar el nom de domini perfecte disponible per al vostre bloc, lloc web o marca, independentment de si teniu en compte un teclat o no. Domainhole us ajudarà a buscar noms de domini caducats recentment o us ajudarà a crear noms de domini aleatoris atractius, creatius i fàcils de pronunciar. Domainhole també us permetrà consultar totes les extensions de domini per ajudar-vos a trobar exactament el que necessiteu per a l’adreça web del vostre bloc o lloc web. Domainnhole també s’ha presentat en llocs com Killer Startups, PR Web i SlapStart, donant-li certa credibilitat i val la pena fer-ho. Finalment, Domainhole es pot descarregar com a aplicació per a mòbils, fent més fàcil i còmode triar el nom de domini i l’adreça web per al vostre bloc o lloc web si esteu ocupats i sempre en moviment..

12. Domainr 

Domainr

Domainr és una eina generadora de noms de domini que permet explorar totes les idees possibles de noms de domini més enllà de les extensions més comunes: “.com”, “.net” i “.org”. En altres paraules, Domainr us permetrà trobar una versió disponible del vostre nom de domini perfecte i de la vostra adreça web ajudant-vos a trobar extensions menys comunes però legítimes. Aquesta característica exclusiva de generador de noms de domini també fa que Domainr sigui fantàstic per descobrir idees i possibilitats de noms de domini nous i interessants. Domainr treballa registrant anònimament cerques i fent el seguiment de milers de noms de domini de primer nivell i TLD genèrics disponibles per al registre en més de 200 registradors acreditats de noms de domini i adreces web. Domainr també inclou dues API externes diferents per a la implementació del client i altres serveis web relacionats amb els noms de domini.

13. Impossibilitat!

Impossibilitat!

En comparació amb els altres generadors de noms de domini d’aquesta llista, Impossibilitat! utilitza un enfocament lleugerament diferent i més únic per trobar l’adreça web perfecta per al vostre bloc o lloc web. Començarà amb la paraula clau que heu introduït i, a continuació, us permetrà triar afegir substantius, verbs o adjectius al començament o al final de la vostra paraula clau. Aquestes opcions es seleccionen acuradament, per la qual cosa és més fàcil trobar un nom de domini que no estigui registrat i disponible, i crear un nom de domini únic i interessant. També us proporciona l’opció de triar entre paraules de quatre, cinc i fins a sis lletres i fins i tot l’opció de barrejar qualsevol cosa amb la vostra paraula clau escollida. Això no només fa que l’experiència de trobar un nom de domini sigui molt més fàcil del que sol ser, sinó que també és divertida! Impossibilitat! també utilitza diversos servidors per fer el procés sovint frustrant i que necessiti temps per trobar el nom de domini adequat el més ràpidament possible.

14. Màquina d’escriure

Màquina d'escriure Domini

El mecanografiat de domini és una eina generadora de noms de domini ràpida, fàcil d’utilitzar i intuïtiva. Tot el que heu de fer és simplement introduir les paraules clau que voleu per al vostre nom de domini i el domini escrivint us mostrarà si aquest nom de domini està disponible o no per a la compra i el registre. També generarà simultàniament idees de nom de domini aleatòries si encara no teniu una idea del que voldríeu per al vostre nom de domini. I en els casos en què la vostra primera opció per a un nom de domini no estigui disponible, el domini mecanografiat us permetrà visualitzar una llista de hacks de noms de domini i alternatives que suggereix.

15. Domicili

Domicili

Domize ofereix seguretat, seguretat i velocitat completes com a eina generadora de noms de domini. Bàsicament Domize permet cercar noms de domini bons i disponibles en un entorn xifrat, a la vegada comprovar si un nom de domini s’ha registrat o no prèviament, a causa de la seva caducitat, o bé disponible per a la seva compra. Pot proporcionar resultats instantanis, encara que escriviu les paraules clau en la funció de cerca.

16. Wordoid

Wordoid

Wordoid us permet desenvolupar el vostre costat creatiu, ja que és una eina generadora de noms de domini que crea paraules maquillades per al vostre nom de domini o adreça web. Aquestes paraules maquillades són úniques i semblen excel·lents, amb una paraula de més de 10 lletres. Wordoid també us permetrà seleccionar fins a cinc idiomes diferents i fins i tot barrejar i combinar aquests idiomes per crear una combinació de paraules única, interessant i atractiva. Wordoid permet canviar el nivell de qualitat de baix a alt, cosa que significa que com més baixa sigui la qualitat, més sensible i òbviament es composa, mentre que com més alta sigui la qualitat, més natural i real és la sonoritat. Totes aquestes funcions fan que Wordoid sigui excel·lent per eliminar gran part de l’estrès i la frustració del procés de cerca d’un nom de domini, ja que crear paraules noves i barrejar paraules de molts idiomes diferents junts disminueix la probabilitat de trobar un nom de domini que ja s’ha pres..

17. NameTumbler 

NameTumbler

NameTumbler és una eina generadora de noms de domini que us ofereix noms de domini combinant qualsevol paraula clau que vulgueu i trieu amb una paraula clau que NameTumblerchooses tria de la seva pròpia base de dades. Un cop combinades aquestes paraules, podeu triar la ubicació de paraula clau o com voleu que s’ordenin les vostres paraules clau a la vostra adreça web, com ara al començament o al final del vostre nom de domini. també podeu utilitzar guions per separar els termes i les paraules clau suggerides, triar l’extensió que vulgueu i veure els resultats finals per veure com es veuen i semblen i si us agraden o no.

18. Dot-O-Mator 

Dot-O-Mator

Dot-O-Mator és l’eina de generació de noms de domini adequada per a vostès, si no saps per on començar amb un nom de domini i no tens absolutament idees per començar. Dot-O-Mator us permet crear suggeriments de noms de domini seleccionant qualsevol llista de paraules de dues categories, com ara colors i formes, per al començament i al final del vostre nom de domini. Si veieu un nom de domini que us agrada dels suggeriments, podeu combinar-ne els dos i veure el resultat. A continuació, es poden traslladar els resultats a la característica “zero caixa” per comprovar si està disponible o no per a la compra i el registre. Dot-O-Mator també es pot descarregar a iOS, cosa que facilita i tria més el nom de domini i l’adreça web adequats al vostre bloc o lloc web si esteu ocupats i sempre en moviment..

19. SuggestName

SuggestName

SuggestName és un generador de noms de domini que us ajuda a crear un nom de domini, ja que us permet triar i introduir un prefix i un sufix i, a continuació, combinar-los per veure si el nom de domini resultant està disponible o no. També teniu moltes opcions per personalitzar i perfeccionar el vostre nom de domini escollint entre una llista de colors, paraules populars de la Web 2.0, termes tecnològics i molt més. Podeu traslladar els noms de domini resultants a la funció de “raspador” i, a continuació, esborreu la selecció o comproveu si la seva disponibilitat.

21. Bulktopia 

Bulktopia

Bulktopia és una eina generadora de noms de domini que ofereix suggeriments per a noms de domini basats en l’elecció de les paraules clau preferides, així com en investigacions sobre noms de domini potencials disponibles per al registre. Aquesta investigació es basa en criteris importants com l’edat, el rang de pàgina, els enllaços enrere, la caducitat i la disponibilitat del compte de mitjans de comunicació social. Un cop heu triat un nom de domini suggerit, podeu fer clic a “comprar” i comprar el nom de domini a través d’una gran varietat de registradors de noms de domini.. 

I finalment,

22. Vull el meu nom 

Vull el meu nom

I Want My Name és una eina generadora de cerca de noms de domini que funciona millor si ja teniu en compte un nom de domini per al vostre bloc, lloc web i marca. Introduïu el nom de domini i l’adreça web que desitgeu i Vull que el meu nom us informi si és pendent d’aplicar o si ja s’ha pres. Si ja s’ha pres, Vull el meu nom us mostrarà noms de domini alternatius i els preus per registrar-los a diferents registradors en línia de nom de domini i adreça web. També podeu filtrar els resultats de la cerca amagant noms de domini que ja s’han pres.

23. BatName

batname-screen-1

D’acord, BatName ha estat creat per enginyers.

És ràpid, eficient i no intenten obtenir ingressos!

BatName és realment molt únic en comparació amb els altres generadors.

Com funciona:

 • Introduïu algunes idees de paraules clau
 • Cerca
 • Boom: ràpid

Està bé, però el que fa que destaqui realment són aquests hashtags:

batname-screen-2

Així, després d’introduir hashtags, l’eina veu aquells com una agrupació i troba tots els sinònims d’aquesta paraula.

molt guai.

Això farà 10 vegades la vostra cerca de domini ja que no haureu de pensar en els sinònims pel vostre compte.

L’inconvenient és que ara mateix només es mostra .com, però està bé. Encara ens encanta.

Bonus: Voleu ordenar un domini? Tenim una guia per això.

 

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map