Backorders de domini: la guia definitiva dels millors serveis de backorder

Backorders de domini: la guia definitiva dels millors serveis de backorder

Backorders de domini: la guia definitiva dels millors serveis de backorder

Acabeu de pensar en el nom de domini perfecte.


És atractiu, genial i exactament el que necessita la vostra empresa.

Però es pren. El teu cor s’enfonsa. Estàs una mica trist i no saps què fer. Consulteu el lloc i veieu que no s’utilitza, cosa que empitjora encara més. Hauríeu d’utilitzar el domini!

Ha de tenir por, hi ha una solució. Tot i que no és ràpid ni barat, un servei de backorder de domini pot ser la resposta al vostre problema.

Què és un Backorder de domini?

Un backorder de domini és un servei que ajuda a algú a intentar adquirir un nom de domini un cop estigui disponible per al registre. A través de llocs de registre de dominis web com GoDaddy.com, l’ús d’un servei de backorder de dominis podria incloure l’adhesió de supervisió de dominis, l’adhesió a subhastes de dominis a través del propi lloc web (és a dir, GoDaddy.com), una certa quantitat de crèdit cap a les primeres ofertes de subhasta d’un domini. i almenys un any de registre del nom de domini.

La recomanació d’un domini es recomana per a aquells que realment vulguin un nom de domini concret i estiguin absolutament segurs que és el nom de domini per a ells. L’ordenació d’un domini permet que algú controli l’estat d’un nom de domini (més informació sobre els diferents tipus d’estats d’un nom de domini i com es canvien es proporcionarà més endavant en aquesta guia). La reordenació d’un domini també significa que la persona que va posar la comanda de domini es notificarà quan es comenci a subhastar aquest nom de domini..

Què significa reordenar un domini?

El reordenament d’un domini significa fer una oferta en un nom de domini que desitgeu per al vostre lloc web, però ja és propietat d’algú altre. Feu una oferta per aquest nom de domini amb l’esperança que el propietari actual no renovarà el seu registre i propietat del mateix i que aviat us posarà a la vostra disposició i us el tindreu..

Backordering d’un domini significa que realment voleu aquest nom de domini. Tot i que és propietat d’algú altre, saps que és el nom de domini perfecte per a tu i el lloc web. Posar una comanda de comandes significa que sabràs quan el nom de domini passa pel procés de caducitat i possible renovació i quan oficialment estarà disponible per al registre sota un nou propietari. Posar una ordre en un domini significa ser un dels primers a saber quan el nom de domini que voleu es fa gratuït. La reordenació d’un domini també significa que podeu començar a posar ofertes un cop que estigui disponible i pujar a la subhasta en molts llocs dels registradors de noms de domini, augmentant així les possibilitats d’obtenir amb èxit aquest nom de domini..

Cicle de vida del nom de domini

Abans d’avançar a les suculentes parts d’aquesta publicació, és important comprendre el funcionament del cicle de vida del nom de domini.

cicle de vida del nom de domini

cicle de vida del nom de domini Font de la imatge: DomainSherpa

Serveis de Backorder de domini

Molts llocs de registres de noms de domini disposen de serveis de backorder de dominis que faciliten als usuaris fer un seguiment de l’estat dels noms de domini i les ofertes de llocs una vegada que caduquen i es posen a la venda a subhasta. Molts llocs de registres de noms de domini, com GoDaddy.com, per exemple, ofereixen avantatges pels serveis de backorder dels dominis, com ara un any de membres de GoDaddy Auctions i un crèdit de 10 dòlars per a la primera oferta de subhasta d’un usuari. Molts serveis també inclouen una política de “no cura, cap pagament”, alertes personalitzades de determinats noms de domini o paraules clau rellevants i altres funcions de control de dominis. Tots aquests serveis esperen facilitar la col·locació de les backorders dels dominis i la seguretat dels dominis de les ordres més ràpides i que consumeixen menys temps. Aquests serveis estalvien molt als clients i també augmenten les possibilitats d’assegurar amb èxit un domini caducat que van ser ordenats. A més, la majoria dels serveis de comandes de domini funcionen utilitzant les últimes novetats en tecnologia de captura.

Per obtenir més informació, consulteu la llista d’empreses en línia amb els millors serveis de backorder de dominis.

Millors empreses de comandes de domini

Hi ha diverses empreses de backorder de dominis amb llocs de registre disponibles en línia, però quines són la crema de la collita? Quins tenen els millors serveis i ressenyes i com en sabeu quin és el que més us convé?

Un concepte clau per entendre-ho és els tres grans: SnapNames, NameJet i Go Daddy Auctions. 

A continuació, es mostra una llista de les millors empreses i llocs web actuals per a les respostes de dominis.

1. SnapNames

SnapNames és un dels tres registres de domini web més populars i coneguts. SnapNames inclou llistes de noms de domini exclusius que només es troben al seu lloc web, ofertes diàries sobre noms de domini i llistes dels noms de domini caducats més populars del mercat. També inclou funcions de cerca, que permeten als usuaris veure quins noms de domini es prenen o estan disponibles i, fins i tot, té categories per a diferents noms de domini que fan més fàcil i eficaç trobar el domini adequat per al negoci. Les categories inclouen entreteniment, tecnologia, llar i jardí, menjar i beguda, finances i salut. SnapNames es recomana especialment a persones que busquen el nom de domini perfecte per a la seva empresa i marca.

SnapNames ofereix nombroses funcions de cerca i alertes, cosa que facilita els dominis de supervisió. Els usuaris també seran avisats si es preveu que un nom de domini en el qual estiguin interessats caduca i que estarà disponible en un termini de 30 dies. Un cop més, els clients només hauran de pagar si el nom de domini que van ordenar es va assegurar amb èxit. Els clients també tindran accés a subhastes de noms de domini premium per a dominis comptats. Mitjançant el servei de backordering de dominis a SnapNames, els clients tindran accés a mercats mundials de noms de domini, amb tota la facilitat i comoditat de les compres en línia. Gràcies als seus molts socis comercials i a una tecnologia de captura elevada d’alta qualitat, SnapNames ofereix una meravellosa selecció d’uns 30 milions de noms de domini a preus baixos, cosa que el fa ideal per a les empreses, especialment les start-ups amb pressupostos ajustats que intenten construir el seu domini web..

2. NomJet

NameJet també és un dels tres registres de domini web més populars i coneguts.NameJet permet als usuaris afegir els seus noms de domini preferits a una llista de backorder de noms de domini personal i NameJet farà tot el treball per ells, com ara el seguiment diari i personalitzat. alertes quan un nom de domini estarà disponible aviat. NameJet també té nombrosos dominis exclusius prèviament publicats, ja situats als llocs de socis del registre de domini, cosa que significa que no podran estar disponibles per a subhastes en cap altre lloc. Tampoc hi ha despeses ocultes i fins a un any de registre gratuït per al licitador més alt d’un nom de domini. NameJet és una de les empreses amb més èxit de backorder de domini quan es tracta de guanyar noms de domini pendents de caducitat per als seus clients.

3. Subhastes de GoDaddy

GoDaddy.com és, probablement, el registre més popular i conegut del domini web al voltant. Els dominis de backordering a GoDaddy són ràpids i fàcils. Una vegada que els usuaris compren el crèdit de backorder, tot el que han de fer per posar el backorder a utilitzar és iniciar sessió als seus comptes, fer clic a la pestanya “Backorders de domini” de la secció “Els meus productes” i aplicar-lo al nom de domini que l’usuari. vol. Les respostes de dominis a GoDaddy són de 24,98 dòlars cadascuna, inclosos els costos de registre, i també s’ofereixen amb un control diari gratuït del domini i fins a un any de membres gratuïts. GoDaddy també funciona amb diferents tipus de domini, des de .com a .biz.

Atès que tots els dominis amb compromís passen pel procés d’una subhasta, GoDaddy ofereix ofertes automàtiques. A la primera persona que hagi posat una ordre en un domini determinat, se li oferirà l’oferta d’obertura mitjançant la compra de les seves comandes posteriors sense cost addicional. També es notificarà als usuaris de forma instantània quan diverses persones tinguin interès i licitin pel mateix nom de domini i quan el nom de domini caduca i estigui disponible per a subhasta.

GoDaddy també ofereix als usuaris múltiples possibilitats d’assegurar un nom de domini o intentar-ho de nou. Els dominis que tinguin els seus compromisos automàticament seran donats a algú si són l’única persona que ha ofert una oferta, però si són prohibits, se’ls notificarà en cas que vulgués fer una oferta més alta o traslladar el seu crèdit en ordre a un altre domini. Els crèdits de backorder no caduquen mai a GoDaddy.com.

GoDaddy també és popular per les seves funcions de protecció de privadesa estel·lars. Els usuaris poden amagar la seva identitat als propietaris de dominis anteriors i les amenaces de ciberseguretat com els pirates informàtics. Els usuaris tenen l’opció d’afegir Registre privat a les seves ordres d’ordres, permetent així que la seva informació personal no sigui inclosa a la base de dades WHOIS pública. El registre de dominis mitjançant GoDaddy fa que els dominis de backordering siguin més segurs i segurs.

4. DropCatch

Des que es va fundar el 2008, DropCatch ha utilitzat la seva tecnologia de captació de gotes per assegurar més d’un milió de noms de domini reordenats per als usuaris. Posar ordres mitjançant DropCatch és gratuït. Els clients només es carreguen si el domini que té les comandes ha estat segura amb èxit. DropCatch també inclou llistes diàries de noms de domini que caduquen actualment i informes descarregables i funcions de cerca per facilitar als clients la cerca de dominis valuosos i la comprovació del seu estat..

Hi ha dos resultats possibles per quan un usuari backorders un domini a DropCatch. Si aquest usuari és l’únic que reordenen un domini, paguen 59 dòlars i el nom del domini és el seu, però si diverses persones posen ordres al mateix domini, el domini passa a una subhasta pública. La subhasta tindrà una durada de 3 dies i guanyarà el millor ofertant.

5. BackorderZone

Ara es mostra a NamePal, BackorderZone permet als usuaris fer ofertes de proxy per a noms de domini no disponibles a través de subhastes de dominis. Els seus serveis de backorder inclouen funcions de control de paraules clau, estadístiques de domini pendents i la possibilitat d’afegir massivament dominis. NamePalBackorderZone també permet als usuaris gestionar millor el seu domini. El seu servei de gestió de dominis, una part del paquet de serveis de backorder de domini, inclou actualitzacions automàtiques dels registres de dominis NS i WHOIS i de facturació posterior a la publicació..

Utilitzant la tecnologia més recent en catàleg, NamePalBackorderZone fa un seguiment dels milers de dominis recentment caducats que apareixen cada dia, així com de quantes subhastes estan actualment actives al seu lloc. D’aquesta manera, els usuaris estalviaran més temps i augmentaran les probabilitats d’assegurar un nom de domini caducat un cop estigui disponible.

Els usuaris poden ordenar tants dominis com vulguin sense cap cost. Només han de pagar un cop NamePalBackorderZone assegura correctament un nom de domini caducat per a l’usuari. Els titulars del compte no han de pagar cap quota mensual, ja que els clients que reben els retards tenen els millors preus individuals per al mercat de les fites de domini..

6. CatchTiger

A continuació es troba CatchTiger. Les subhastes són obertes al públic i n’hi ha una de nova cada dia. Els comptes són gratuïts i vénen amb un any de registre gratuït de noms de domini. L’oferta inicial de totes les subhastes de dominis és de 35 lliures (43,70 dòlars), i no hi ha cap cura, cap política de pagaments. Sense cura, sense pagament significa que els usuaris no hauran de pagar si CatchTiger no pot deixar amb èxit el nom de domini caducat.

A part de participar en subhastes de dominis caducats, CatchTiger també permet als usuaris vendre els seus noms de domini a través de la seva plataforma Market Place a una audiència rellevant de compradors potencials de noms de domini. Tot i que és un proveïdor i una empresa de serveis de backorder de dominis basats al Regne Unit, funciona amb molts dominis internacionals diferents, inclosos països de la UE i fins i tot de Nova Zelanda..

Per últim, CatchTiger ofereix alertes personals que permetran als usuaris saber quan el seu nom de domini favorit està disponible i subministrat a la subhasta. Tots els usuaris hauran de fer és que CatchTiger sàpiga el nom de domini i les paraules clau rellevants. Els usuaris primer rebran un correu electrònic quan el seu nom de domini preferit estigui disponible, estalviant-los temps i augmentant les seves possibilitats d’assegurar amb èxit el seu nom perfecte de somni. Els usuaris poden tenir un nombre il·limitat d’alertes personals afegides al seu compte a CatchTiger.com.

7. DomainMonster

El servei Backorder de DomainMonster supervisa els noms de domini més desitjats dels usuaris i els registra en nom seu en el moment que estiguin disponibles. DomainMonster també fa un seguiment dels centenars de milers de noms de domini que caduquen cada dia, cosa que permet als usuaris buscar-los i supervisar-los a les seves pàgines de dominis caducats..

A més de les despeses mínimes d’inscripció, la col·locació de comandes mitjançant DomainMonster és gratuïta. També utilitzen cap tipus de cura, sense política de salaris. Només prenen una ordre per domini i no subhasten dominis de backorder, en lloc de treballar exclusivament per a l’usuari per assegurar-la. Tot el que ha d’utilitzar és buscar el domini escollit al quadre de cerca del lloc web i, si no està disponible, feu clic a l’enllaç “Comanda enrere” per començar a controlar-lo. El segon que el nom de domini que un usuari ha rebutjat i que queda disponible, DomainMonnster l’agafa i treballa de manera diligent per protegir-lo i registrar-lo sota el nom de l’usuari..

Millor manera d’ordenar un domini

Abans de superar les millors maneres de ordenar un domini, és important tenir en compte que posar una llista de domini no garanteix que s’adquireixi el nom de domini una vegada que estigui disponible.

Moltes variables afecten el procés d’ordenació d’un domini. Per exemple, el propietari actual del nom de domini registrat podria renovar el registre, impedint que estigui disponible per a una nova propietat de moment, o els llocs web amb serveis de backorder de domini com GoDaddy podrien fallar en els seus intents de donar registre a algú per al nom de domini que desitgin.

Altres variables inclouen haver de participar en una subhasta pública o privada del nom de domini, on algú altre té la possibilitat d’obtenir la propietat del nom de domini amb èxit..

Ara, quines són les millors maneres de ordenar un domini? Com caducen els dominis en primer lloc? Com es reordenen els dominis? I com podeu augmentar les possibilitats d’obtenir el nom de domini amb èxit mitjançant la retroordinació?

Al contrari de la creença popular, els dominis caducen i sovint abans de que ho facin. El nom de domini es “caduca” si el propietari actual no el renova per la seva data de caducitat. El nom de domini passa llavors per un període de gràcia de quaranta dies en què es tanquen tots els serveis del domini, però l’actual propietari del domini encara té la possibilitat de renovar el domini per una taxa de renovació estàndard mitjançant el proveïdor de serveis de domini web..

Un cop el domini entra en això període de gràcia de quaranta dies però, és molt probable que el propietari actual el renovi del tot. En cas contrari, si el propietari actual pensés renovar i mantenir el nom de domini, s’haurien assegurat de renovar el registre abans de la seva data de caducitat. Tanmateix, també és probable que el propietari només se’n deixés mandrós o que tornés a presentar, de manera que encara poden renovar el registre del nom de domini sense penalització i per a la desgràcia de les persones que volen que aquest nom de domini pugui ser lliure per prendre-les.

Aleshores, un cop transcorreguts quaranta dies i finalitzat el període de gràcia, el nom de domini passa per un “període de bescanvi” on es fa més difícil per al propietari actual renovar el seu registre (com ara taxes de renovació més cares i altres penalitzacions), i les probabilitats que el nom de domini es converteixi en lliure per a la nova propietat i registre siguin encara més grans i probables. Després d’aquest “període de bescanvi”, el nom de domini queda “bloquejat” abans de passar per una fase de supressió, que triga aproximadament cinc dies. Tot el procés transcorre aproximadament 75 dies després de la data de caducitat inicial del nom de domini i un cop finalitzat el procés, el nom de domini està oficialment registrat per a aquells que ho desitgin, per la qual cosa es converteix en elegible per a endarreriments..

Però el procés d’ordenació d’un domini un cop que el nom de domini estigui disponible per a la inscripció no és tan senzill com ho va ser una vegada. Solia venir per primera vegada, perquè la persona que més ràpid es registrés per un nom de domini recentment caducat i molt desitjat seria qui el va aconseguir.

Ara, els registradors de noms de domini web com GoDaddy.com realitzen subhastes de noms de domini caducats. D’aquesta manera, aquests registradors de noms de domini obtenen beneficis addicionals i el nom de domini passa a l’oferent més alt que al caçador de noms de domini més ràpid i afortunat.

Aquest antic procés de registre dels noms de domini caducats només es produeix si un nom de domini caducat va sortir a la subhasta però es va deixar caure per falta de licitadors. Això no sol passar, i si es fa, passa per un “servei de captura automàtica”, molts dels quals s’ofereixen a les empreses i serveis de backorder del domini enumerats anteriorment en aquesta guia..

Per tal de posar una ordre enrere i començar a licitar per a un nom de domini un cop estigui disponible, haureu de posar una comanda de comandes a la casa de subhastes de registre de domini adequada. Això s’ha de fer abans que el nom de domini arribi a la data de caducitat dels seus registres o abans que finalitzi el seu “període de caducitat” que, depenent del registrador de domini, pot durar fins a 45 dies. Haureu d’inscriure-vos a un compte al lloc de subhastes de registre de domini on el nom de domini que vulgueu estarà disponible.

Però hi ha centenars de registradors de noms de domini i de llocs de subhastes disponibles actualment en línia. Com es pot saber quin tindrà el nom de domini que busqueu?

Primer, determineu el registre del nom de domini. La majoria dels registradors de noms de domini tenen un soci de subhasta que utilitzen exclusivament, de manera que conèixer el registrador és el seu nom de domini significa que sabràs quin lloc de subhastes haureu d’anar a la hora de fer ofertes per al vostre nom de domini. Simplement, feu una cerca WHOIS amb el vostre nom de domini desitjat i mireu la informació per trobar el registre del nom.

A continuació, utilitzeu el gràfic que es mostra al pas 2, “Determineu el soci de la subhasta” per trobar el soci de subhastes utilitzat pel registre registrat actual del vostre nom de domini. Hi ha tres cases de subhastes principals que la majoria dels registradors de noms de domini utilitzen exclusivament: GoDaddy Auctions, NameJet i SnapNames. Una de les millors possibilitats d’adquirir el nom de domini caducat que desitgeu és fer un seguiment regular de l’estat i el progrés del nom de domini caducat al lloc de la subhasta que utilitza el registrador..

Ara aneu a obtenir el vostre domini!

És prou dolent quan un altre nom de domini que desitgeu per al vostre lloc web ja l’ha agafat algú altre, però el procés d’espera que aquest nom caduca i es faci disponible pot ser igual de dolent.

Pot ser difícil i frustrant i necessitar temps i ni tan sols tens garantit el nom de domini. Però ser el propietari d’un nom de domini caducat que sempre heu volgut no és impossible.

L’ordenació d’un domini és una de les maneres més fàcils i senzilles d’augmentar les possibilitats de ser el nou propietari del vostre nom de domini de somni una vegada que expiri. Es treu molta confusió i complicació de tot el procés.

Les respostes de domini faciliten el seguiment de l’estat d’un nom de domini que desitgeu, de manera que ho sabreu més aviat quan caduca i estarà disponible, o si el propietari actual el renova o quan el subhasta a la subhasta lloc de subhastes del registre actual. No és estrany que les respostes de dominis siguin un servei tan popular i una pràctica habitual per a les persones que busquen el domini web adequat per al seu lloc web.

Tens tota la informació? Ara aneu a obtenir el vostre domini!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Adblock
    detector