Com triar un allotjament de noms de domini creatiu: compareu els preus i els plans: maig 2020

Llavors, creieu que teniu una gran idea de negoci? Genial! Abans de començar, potser voldreu passar una estona intentant trobar un nom de domini creatiu i memorable. Dediqueu-hi una estona, no massa. Molta gent passa molta estona intentant trobar aquest nom de domini perfecte i mai no es conforma amb les seves idees. No us enganxeu en aquesta rutina. De fet, potser seria millor que prengueu aquests sis consells i sis eines per ajudar-vos a crear el vostre nom de domini perfecte.


Sis consells per crear el vostre nom de domini.

Primer, comença donant un full de paper blanc i un llapis. Penseu en tots els noms que podeu utilitzar pel vostre nom de domini. Escriviu-ho tot. Un cop completat, aneu per aquesta breu llista de verificació i comenceu a creuar els que no passen aquesta llista de sis punts.

1. Facilita

Fes-ho fàcil. El vostre nom ha de ser fàcil d’escriure, fàcil de dir i d’arrelar la llengua. Un dels objectius de crear un lloc web és tenir contingut allà on la gent està disposada a compartir. Si la gent no pot escriure el vostre nom de domini o, fins i tot, dir el vostre nom de domini fàcilment, és probable que el contingut no es comparteixi tan fàcilment.

2. Fer-lo únic

Sovint no n’hi ha prou amb dir-ho com a únic. Quan diem únic, volem dir que no ho farà res com qualsevol altra cosa fora. Ja és donat que no podeu registrar el mateix nom del vostre domini que algú altre. Tanmateix, no seria intel·ligent que registreu un nom d’anuncis al vostre lloc web que sembli molt “Microsoft” o qualsevol altre nom com aquest. S’equivocarà massa fàcilment.

3. Els noms de domini com no són els únics que hi ha

No us conformeu amb els noms “.COM” tot el temps. De fet, si resideix fora dels EUA, potser és millor que tinguis un domini centrat en el país com, per exemple, “CO.UK”. Recordeu també què és el COM. COM és curt per a comercials, ORG és curt per a organització, MIL és curt per a militars, GOV és curt per a govern i TV per a webs de televisió. N’hi ha més: utilitzeu una extensió adequada per al tipus de lloc que intenteu crear. Si us trobeu en cercles tecnològics, s’utilitza habitualment el final de domini “.io”. Aquest és un estrany TLD (domini de primer nivell), ja que pertany al Territori Britànic de l’Oceà Índic. De fet, només hi ha habitants militars de l’illa, per la qual cosa és una anomalia. Una altra extensió que no s’utilitza habitualment “.com” és “.co”. És tan a prop de .com i la majoria de persones no seran desactivades. Aquella és cada cop més habitual. També hi ha “.xyz”, “.ninja”, “.guru” i moltes altres que cal explorar.

4. Considereu el vostre públic.

Aquest és un dels secrets més oblidats a l’hora de registrar el vostre nom de domini. Quan considereu el vostre públic, esteu considerant el que esperen. Voleu utilitzar el vostre propi nom per convertir-vos en la vostra pròpia marca, com ara NathanBarry.com? O bé seràs la teva marca, però també iniciaràs un moviment, com el de Pat Flynn SmartPassiveIncome.com? Intenteu crear una empresa i només començareu per un lloc web? És important recordar que el nom del lloc web i el nom de l’empresa no sempre han de ser el mateix, però definitivament ajuda. Si teniu aspiracions d’expandir-vos més enllà d’un simple lloc de WordPress amb el vostre funcionament, no us colpegeu amb un nom massa específic. Si finalment voleu convertir-vos en una gran agència nacional de màrqueting general, trucar al vostre lloc HundredDollarBacklinks probablement no és una bona idea. Busqueu alguna cosa que compleixi les vostres aspiracions com Connect2020 o SimpleSurge (ambdues composicions).

5. Sigues creatiu

Si es pren el vostre nom, considereu escurçar-lo, afegir una etiqueta al final o canviar el nom. Podeu provar de compondre paraules com [YouTube], fent servir una frase com [24seven], ajustant una paraula com [Flickr], o fins i tot combinant un prefix amb un sufix com [Shopify].

6. Mantingueu-lo curt i senzill

Per sobre de tot, mantingueu-lo curt i senzill. No feu que el vostre nom de domini sigui massa complicat per escriure, massa complicat de dir ni difícil de memoritzar. Hauria de ser curt i enganxós.

Sis eines per ajudar-vos a descobrir el vostre nom de domini

Aquestes regles són excel·lents. Us poden ajudar a crear un nom de domini exclusiu i creatiu. Tot i això, ens adonem que és possible que encara us quedin enganxats. Hem reunit sis eines per ajudar-vos a descobrir el vostre nom de domini.

Recerca del domini magre

Es tracta d’un generador de noms de domini que us ajudarà a presentar un nom únic. S’especialitza en l’ús de prefixos i sufixos i junts. A més, comprovarà la disponibilitat de noms.

Leandomainsearch.com

GoSpaces

Es tracta d’un altre generador de noms de domini gratuït basat en una paraula clau. Simplement escriviu una paraula clau i deixeu-vos idees úniques per al vostre nom de negoci i domini.

Gospaces.com

NameEstation

Igual que GoSpaces, NameStation us oferirà diverses idees gratuïtes i úniques basades en les paraules clau enviades. Simplement, introduïu una paraula clau que vulgueu, com ara el tema que us quedi, i deixeu que NameStationgo funcioni.

Namestation.com

Domaintyper

Un cop tingueu la vostra idea única de nom de NameStation, GoSpaces oLean Domain Search, comproveu la disponibilitat a Domaintyper. Aquesta és una manera excel·lent d’acotar les vostres idees amb el que teniu dues o tres seleccions a les obres.

Domaintyper.com

Coloma de domini

Aquesta és una excel·lent eina que cerca els resultats del motor de cerca. N’hi ha prou amb agafar el seu nínxol i esbrinar què busquen les persones. D’aquesta manera, podeu inserir paraules clau directament al vostre nom de domini.

Leandomainsearch.com

Domainr

Aquesta és una eina neta i única que us ajudarà a “piratejar” el vostre nom. Quan visiteu la pàgina web per primera vegada, us animem a provar el servei cercant alguna cosa així com “floristeria acme”. Immediatament, apareixerà 15 noms únics i us proporcionarà informació, com ara quins noms de domini estan disponibles i quins estan aparcats. Domainr.com

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map