SiteGround-anmeldelser Mai 2020 – 100+ brukere kan ikke ta feil

SiteGround-anmeldelser Mai 2020 – 100+ brukere kan ikke ta feil

SiteGround-anmeldelser Mai 2020 – 100+ brukere kan ikke ta feil

Jeg er ELSKET med SiteGround.


Jeg har brukt dem i mange år, jeg har anbefalt dem til alle kundene mine, og de fortsetter å imponere.

Elsker du ikke en god underdog-historie, hvor underdogen faktisk blir den beste i bransjen? Det er SiteGround.

siteground helt hjemme

Jeg mener, de ble startet av en advokat i Sofia, Bulgaria alle steder – som hadde trodd at de ville komme for å fange hjertene og hodet til nettstedseiere over hele verden.

De er bedre fordi de jobber hardere. De er et uavhengig selskap som prioriterer kunder (høres ut som Amazon eller Nordstrom), og de har ikke aksjekurser og bedriftsherrer å svare på.

Med 450 000 domener over hele verden med datasentre i USA, Nederland, Storbritannia og Singapore er de den virkelige avtalen, ikke en skurrende oppstart.

Contents

Hva er de viktigste funksjonene ved SiteGround Hosting?

Jeg vil prøve å jage, dette er tingene du bryr deg om med hosting, og SiteGround leverer:

 1. Kundeservice:
  Jeg setter dette nummer én fordi kundeservicen deres er enestående. De svarer på supportbilletter på få minutter og ikke timer. Og støtten er detaljert og vennlig. De går utover.

 2. Priser: Jeg liker faktisk at prisene deres er rimelige, men ikke superbillige. Årsaken er at jeg vet at de selger til bærekraftige priser, og at de kan ta det overskuddet for å investere på sin plattform på nytt. Gjett hva, hvis du betaler et annet selskap $ 1 / måned for å være vert for det, er det enten crappy, eller du kommer til å bli solgt på et senere tidspunkt.
 3. Funksjoner: De var en av de første vertene som fokuserte på WordPress-nettsteder (sammen med WP Engine), og slik at de vet hvordan de skulle matche markedet. GoGeek-planen deres har episke funksjoner: iscenesettelse, prioritert støtte og premium-sikkerhetskopier (du vil ha dette).

Andre fantastiske ting inkluderer 99,99% oppetidsgaranti, enkel installasjon av WordPress, gratis SSL-sertifikat gjennom Let’s Encrypt og mer.

Det er virkelig en stor vert for både bloggere, eiere av e-handel og bedriftseiere, med både avanserte og nybegynnervennlige verktøy.

Ulempene til SiteGround inkluderer begrenset lagring og andre skjulte kostnader, som vi dekker nedenfor. Se offisiell side

Vår redaksjonelle vurdering av SiteGround

Siteground har fantastisk støtte og veldig hjelpsomt personale. Og for prisen kommer domenet ditt med en mengde nyttige verktøy som andre verter ikke tilbyr. Totalt sett er SiteGround et godt priset og brukervennlig alternativ for de som ikke trenger massevis av båndbredde på nettstedet. Men hvis du er en strømbruker med en stor database og planlegger for tung bruk av iscenesettelsen og SG-Git-funksjonalitetene, bør du ta deg tid til å sammenligne verter før du trekker i avtrekkeren.

Beste delen? Ditt første kjøp er 60% + avslag (med lenke).

De beste funksjonene ved SiteGround Hosting

SiteGround slår den ut av parken for de fleste brukere. Den perfekte blandingen av billig hosting og utmerket støtte – det blir nesten ikke bedre enn dette.

Kraftbrukere vil imidlertid presse funksjonene til sitt ytterste og kan komme inn på noen problemer på rad.

sideground-funksjoner

1. SiteGround kundeservice: Utmerket responstid

Hastigheten som SiteGround reagerer på billetter er uten sidestykke.

Du vil være hardt presset for å finne et vertsfirma som kan slå deres gjennomsnittlige responstid på 15 minutter.

De har ikke et nettpratalternativ, men det er vanskelig å se det som noe å legge dem til rette for når de generelt svarer supportbilletter innen få minutter med et gjennomtenkt, nyttig svar.

Chat support gir deg øyeblikkelig gjenkjennelse, men den iboende kortheten i det formatet kan gjøre det vanskelig å formidle komplekse problemer og motta deres respektive komplekse svar.

GoDaddy, for eksempel, presser deg til å ringe supporttelefonlinjen deres, noe som kan bety mye tid på vent.

Og Rackspace er i gjennomsnitt mer enn 30 minutters responstid på billetten. Men SiteGround 24/7 team kommer til bunns i problemet ditt raskt og effektivt.

2. SiteGround-priser: Great Bang for Your Buck

En annen utvidelse av kundeservicen i verdensklasse, ved kjøpstrinn vil en SiteGround-salgsrepresentant ta deg tid til å virkelig forstå dine behov og komme med rimelige anbefalinger.

De vil ikke forsyne deg med funksjoner og lagringsplass du ikke har behov for.

Hvorfor ikke? Fordi de fleste hver funksjon som den gjennomsnittlige eieren av nettstedet noensinne vil trenge, allerede er inkludert i grunnprisen: personvernfunksjoner, automatiske sikkerhetskopier, cPanel, FTP-tilgang, gratis domenenavn, standard sikkerhet, Joomla, Drupal og mange flere.

SiteGround er bare litt dyrere enn stornavn konkurrent HostGator, men støtten, funksjonene og sikkerheten som er knyttet er langt overlegen.

3. SiteGround WordPress-kompatibilitet

Hvis du allerede har et WordPress-nettsted, vil SiteGround flytte nettstedet ditt gratis. Det er en enkel engangsprosess som ikke krever veiledning.

De gir også mange ressurser for å hjelpe begynnende bloggere med å komme i gang.

Videre er SiteGrounds supportpersonell utrolig kunnskapsrike om WordPress og kan hjelpe deg med alle spørsmål du måtte ha i ferd med å bygge ut siden din.

SiteGround WordPress-forholdet er sømløst som ikke skal gi WordPress-brukere i lang tid.

4. Prising er faktisk rimelig med hyppige tilbud

Ja, vi gjentar oss selv, men på en annen måte. Dette er en oppdatering på de siste avtalene deres.

De gjør noen alvorlige trekk der ute i Sofia. De har senket prisene sine nylig, med 70% avslag ved påmelding til hele $ 3,95 / mo for å starte (fra denne vurderingen). Det er noen alvorlig gode priser.

Hvis du prøver å lagre så mye cheddar som mulig, men likevel vil ha solide funksjoner – c’mon man – er dette en god balanse.

Du vil tro med de fantastiske funksjonene de inkluderer som standard i planene sine, og utrolig kundestøtte at de vil være mye dyrere enn slike som Bluehost eller Hostgator.

Ikke så.

De ser ut til å ha optimalisert systemene sine på en slik måte at de kan tilby både bunnprissetting og drapsmessige fordeler. Eneste ulempe: du må registrere deg i 3 år. Men jeg sier deg at du ikke vil ønske å gå med noen andre!

5. Et klikk-iscenesettelse er den livredderen du trenger …

… at du aldri visste at du ville. Alvor. Hvis du er en gründer, markedsfører eller begynner utvikler som redigerer nettstedet, er du sannsynligvis en cowboy-koder. Hva er det? Noen som redigerer live-siden.

Mer erfaring nettstedutviklere ler av deg, men uansett, har du ferdigheter til folk ��

Nei, saken er at du ikke vil fikse motoren din mens du kjører på motorveien. På samme måte vil du redigere nettstedet ditt i et testområde (iscenesettelse) og ikke på liveområdet (produksjon).

SiteGround gjør det suuuuuper enkelt med iscenesettelse med ett klikk. Rediger nettstedet, og trykk deretter for å leve. Ferdig.

6. Gratis domene ved registrering

Med visse planer får du et gratis domenenavn ved påmelding. Hei, det er bare verdt $ 12, men vi tar det!

De gjør det sømløst å registrere seg. Du trenger ikke å mosey over til GoDaddy for et domene, bare få med deg hele pakken. Dessverre må du betale for å fornye for påfølgende år, men år ett høres ganske bra ut!

7. Flotte verktøy for nettstedhastighet for å holde hosting raskt

SiteGround har sitt eget Supercacher-verktøy med fire nivåer av hastighet og hurtigbufferfunksjoner, avhengig av planen du er på.

Bare supereliten skyplaner og over får HHVM-cache-støtte, men å gå opp til Memcache er ganske solid (opprettet av Facebook-ingeniører).

De støtter også Googles cache-verktøy for PageSpeed ​​som et alternativ, i tillegg til direkte integrasjon med Cloudflare. De vil også gi deg en tilbakevendende rabatt på Cloudflare av listeprisene.

Disse alternativene kan bli ganske overveldende, men har ingen frykt. Bare snakk med deres vennlige støtte, still 100 spørsmål som jeg gjør, så løser de problemet ditt!

funksjoner 2

8. Dette er Managed Hosting Services

Ok, hvem ville ikke kjøpe administrert hosting? Jeg har ikke tenkt å gjøre noen serveroppgraderinger, jeg vet ikke en gang. Jeg har bedre ting å gjøre.

Men SiteGround tar seg av alle de supertekniske tingene som IT-gutta med hestehale elsker å gjøre. De tilbyr administrert WordPress-hosting så vel som for andre plattformer – Magento, Drupal, Joomla, etc..

Ulemper ved SiteGround Hosting

Hvis du har et veldig strengt budsjett, eller mer av en strømbruker, vil du virkelig sammenligne funksjonene i SiteGround hostingplaner før du trekker i avtrekkeren. Noen høyere nivåer har skjulte kostnader som du kanskje ikke har budsjettert med.

1. SiteGround-planer: kun årlig

Selv om prisen per måned generelt er lav, krever alle SiteGround-planene en årlig kontrakt.

For de fleste gjør det ingen forskjell å betale $ 48 / år eller $ 4 / month. Men hvis planen din var å teste ut en rekke nettsteder over en kort periode, kan det hende at det ikke er i din beste interesse å få spenning med en årskontrakt.

Og noen av de mer avanserte planene kan føre til en betydelig forhåndskostnad. GoGeek-planen koster for eksempel rimelige $ 15 per måned. Men å legge ut $ 180 bare for å komme i gang kan føles som et stort engasjement.

Kanskje SiteGrounds begrunnelse er at forhåndsbetalingene avskrekker noen kunder som kanskje tar mye av støttetiden sin bare for å hoppe skip om noen måneder. Igjen, dette er ikke noe problem for alle.

Men mangelen på fleksibilitet kan definitivt være en avbryter i kortvarige prosjekter.

2. Skjulte grenser for iscenesettelse av 1-klikk

Et av de mer frustrerende problemene som kommer opp med SiteGround, er iscenesettelsen av 1-klikk.

For at iscenesettelse skal fungere riktig, tvinger SiteGround en databegrense på 100 MB for delt hosting.

Dette kan virke som en rimelig grense for kostnadene, men grensen er ikke tydelig angitt for brukere når de registrerer seg for sine delte hostingplaner.

Hvis du driver et WordPress-nettsted, er det noen plugins der ute (ahem, Redirection) som veldig raskt kan skyve deg over 100MB-grensen etter bare noen måneders bruk.

Dette kan være veldig frustrerende for mellombrukere, som kanskje bare har kommet seg inn i arbeidsflyten bare for å måtte endre den når de treffer lagringsgrensen.

1-klikk-iscenesettelsen er et stort salgsargument for SiteGround kontra konkurrentene, men det er ikke nevnt noe om denne begrensningen før du kommer dit.

3. Inode plassbegrensninger

Et annet frustrerende problem er at hvis du bruker mer enn 80% av inode-plassen din, kan du ikke opprette et git-lager.

SiteGround Git diskplassbruk

SiteGround Git diskplassbruk Inodebegrensningene kan være veldig irriterende!

Igjen, ikke oppgitt foran før du er for dypt. Heldigvis er deres ansatte ekstremt raske til å svare og er veldig hjelpsomme. inode-git-bruk

Men også, du vil ikke være i stand til å opprette en iscenesettingsserver hvis du kommer nær kanten. Det er fornuftig, men det er en annen frustrasjon.

4. SiteGround Migration: 1 GB Begrensning

Hvis du prøver å migrere fra en annen vert, er det en 1 GB migrasjonsgrense på nettsteder.

Hvis du vil ha premium-migrasjonstjenesten, må du ponniere opp $ 50 for å flytte alt.

Dette er selvfølgelig ikke et ublu gebyr for å få en profesjonell til å migrere dataene dine, slik at de er trygge og garantert.

Men noen mennesker er kjent med denne prosessen og vil heller ha muligheten til å gjøre det selv. Hovedspørsmålet her er at denne skjulte forskriften ikke er oppgitt foran.

Dette kan være irriterende når du ikke har budsjettert med det eller er mer enn i stand til å gjøre det selv.

Hvis du har en god mengde bilder, videoer og andre store medieverdier, vil du sannsynligvis treffe den grensen. Men snakk med deres støtte og se hva de kan gjøre for deg.

5. Lagring av SiteGround: Bare 30 GB

30 GB lagring høres ut som mye.

Og hvis du driver en enkel WordPress-blogg, går det bra.

Men hvis du er vert for flere nettsteder på SiteGround – som er en stor fordel å gå med dem – så begynner det å oppstå problemer med 30 GB.

GoDaddy’s $ 1 / mo (promo) som starter hosting kommer med 100 GB av lagring! Det er ikke å si at GoDaddy er bedre, men jeg håper SiteGround øker spillet deres der. Jeg vil fortsatt gå med SiteGround over GoDaddy hvilken som helst dag i uken, men 30 GB kan være begrensende.

Hvis nettstedet ditt har mange høykvalitetsbilder (alle sider bør i disse dager), og du begynner å lage noen få iscenesettelser av nettstedet for sikkerhets skyld, er det da du begynner å løpe inn begrensningene.

Vær advart, dette er en begrensning.

Hvis jeg var deg, ville jeg begynt med SiteGrounds basic eller GoGeek-plan, og bare vite om nettstedet ditt blir stort nok, du må oppgradere til Cloud-hosting i fremtiden.

6. SiteGround Security: Hacking Support mangler

Selv om språket på markedsføringssiden deres antyder noe annet, mangler SiteGround-sikkerhet i flere avdelinger.

Markedsføringen snakker på siden deres danser rundt det faktum at selv om de er helt på ball når det gjelder å fikse serverangrep, er hacking av individuelle nettsteder lavt på listen over prioriteringer..

De vil faktisk ikke engang varsle deg hvis nettstedet ditt blir hacket. De vil ganske enkelt ta det offline og vente på at du skal finne ut av det og be dem om hjelp.

Videre er det ikke gratis å komme seg etter en hacking. Du kan kjøpe en sikkerhetstjeneste på $ 99 til $ 199 etter at nettstedet ditt har blitt hacket, men støtten fra dette teamet er dårlig i forhold til deres generelle kundeservice.

De jobber normale timer, ikke 24/7, og derfor kan det ofte ta opptil 48 timer å få alt tilbake til det normale. Det er mye tapt inntekt for netthandel.

7. SiteGround-problemer på baksiden

Mange selskaper synker mye penger i markedsføringen og andre investeringer, ofte til skade for deres utvikling og infrastruktur.

Absolutt ingen selskaper eller hosting-leverandører er perfekte, og det samme kan sies om SiteGround, hvis problemer med bakenden dukker opp når du graver dypere i deres avanserte evner.

Glitches oppstår når de prøver å lage og slette iscenesettelse av kopier av et nettsted, og SG-Git-brukere merker ofte spøkelser av slettede underdomener vedvarende dager etter sletting – som begge kan være alvorlige problemer når det gjelder lagringsbegrensninger. I begge disse tilfellene har støttemedlemmer innrømmet at disse problemene er problemer som ikke er løst.

Bunnlinjen

For mange små nettsteder og nettstedseiere som trenger fantastisk støtte til en god pris, SiteGround-hosting er veien å gå.

Støtten er vennlig, rask og vil gå utover deres krav om å gi deg gode råd og hjelpe deg med å løse problemet eller peke deg i riktig retning.

Hvis du leter etter noe utover prisforhandlingshotell som har flere funksjoner, er sannsynligvis SiteGround det beste alternativet.

SiteGround WordPress-kompatibilitet er helt topp, og SiteGround-priser er konkurransedyktige og inneholder mange nyttige funksjoner.

For mer mellomliggende til avanserte brukere, bør beslutningen undersøkes nøye før de kjøper.

Hvis det ikke var for deres fremragende kundesupport, kan mange av problemene som er beskrevet ovenfor være store avskrekkende midler for de som trenger avanserte evner.

Vi anbefaler å sjekke A2 Hosting hvis du liker lyden av SiteGround, men har noen forbehold om problemene vi tok opp her.

Vår mening er at med en oppgradert, mer robust bakgrunnsinfrastruktur, kan SiteGround unngå mange av disse enkle lagringsproblemene.

Det vil være en vinn-vinn for alle involverte: mindre uventede kostnader for forbrukeren, mindre bortkastet tid for kundesupportteamet.

SiteGround-vertsplaner

SiteGround tilbyr hostingplaner fra billig delt hosting helt opp til dedikert hosting. Vi berører raskt noen av toppnivåene.

SiteGround-delt hosting

siteground delt hosting

SiteGrounds inngangsnivå varierer fra $ 3,95 til $ 11,95 i måneden (kampanjepris). Dette setter det på riktig måte i den billigere enden av webhotell, samtidig som den ikke er bekymringsverdig billig. Realiteten er at når du ser priser som er for lave (for eksempel $ 0,99 / måned), vet du at den ikke vil være bærekraftig.

Selv om det er billig, inkluderer SiteGround’s delte hosting disse toppfunksjonene:

 • 24/7 support via telefon, chat eller e-post – SiteGrounds teknologiske support er virkelig toppnivå, og det beste du finner til denne prisen
 • Raske nettsteder – SiteGround inkluderer flere nivåer av hastighetsoptimalisering inkludert PHP 7 og deres egne hastighetsverktøy
 • Gratis SSL
 • Gratis daglige sikkerhetskopier (dette er enormt)
 • GrowBig- og GoGeek-planene inkluderer tilleggsfunksjoner som premium support og ubegrensede nettsteder.

Vi anbefaler å gå med GrowBig-plan starter på $ 5,95 per måned. Det er verdt de to ekstra dollar å få ubegrensede nettsteder.

SiteGround WordPress Hosting

siteground wordpress hosting

SiteGround’s WordPress-hosting er det samme som deres delte hosting, så vi vil fremheve noen WordPress-fokuserte funksjoner nedenfor.

 • Gratis automatisert WordPress-installasjon – jeg har prøvd det, og det er veldig enkelt
 • Gratis migreringsplugin fra din nåværende WordPress-vert
 • WordPress autoupdates – dette er avgjørende for sikkerheten.
 • GrowBig- og GoGeek-planene inkluderer:
  • Profesjonell migrasjonstjeneste
  • WordPress supercaching
  • 1-klikk WordPress iscenesettelse (dette er enormt for utviklere)

Hvis du planlegger å utvide ditt WordPress-nettsted, anbefaler vi at du går med GoGeek-plan starter på $ 11,95 / mo for å dra nytte av prioritert støtte og Git, sammen med mer serverkraft.

SiteGround Cloud Hosting

siteground sky hosting

I samarbeid med en nylig klient, la vi merke til at det var noen enorme sesongmessige trafikkøkninger, og vi ønsket ekstra serverkapasitet for å skalere behovet etter behov. I stedet for å belaste oss ublu priser av brukeren som noen verter, tilbyr SiteGround rimelige verktøy for å skalere med ett klikk på forespørsel. Topp funksjoner:

 • Dedikert IP-adresse
 • Garanterte ressurser
 • Enkel skalering med autoskala under trafikkpikes

Bygg din egen skykonfigurasjon her

SiteGround dedikert hosting

siteground dedikert hosting

Større virksomheter som trenger robuste hostingressurser og garantier, trenger dedikert hosting. SiteGround tilbyr premium administrert dedikert hosting til en pris som ikke bryter kvartalsbudsjettet.

 • Priser fra $ 269 / mo
 • Starter med 480 GB SSD og 10 TB båndbredde
 • 24/7 VIP-støtte
 • Full premium management med serveroppsett, overvåking og reaksjoner

Sjekk dedikerte planer her

SiteGround-brukeranmeldelser

Fra og med nå har vi nettopp krysset 100 brukeranmeldelsesmerket for SiteGround. De er langtfra den mest anmeldte verten på nettstedet vårt av både volum og kvalitet. Du kan ikke krangle med disse mange 5-stjerners anmeldelsene. 

SiteGround Redaksjonell vurdering 4.8 / 5 Anmelder {{reviewsOverall}} / 5 Brukere (254 stemmer) Vis priser Pros

 1. Utrolig rask støtte
 2. Gode ​​priser
 3. Massevis av funksjoner
 4. SiteGround WordPress-kompatibilitet

Ulemper

 1. Skjulte begrensninger
 2. Årlig prissetting
 3. Hacking / sikkerhetsbegrensninger

SummarySiteGround er en av de beste anbefalte vertene for markedsførere, utviklere og nettstedseiere som leter etter en god balanse mellom pris og verdi. SiteGround-priser inkluderer alle gratis verktøyene den gjennomsnittlige eieren av nettstedet kan trenge. Du får et støtteapparat hovedsakelig basert i Bulgaria, men det er ikke noe problem for de fleste engelsktalende verdensborgere. Deres støttepersonell er noe av det som er raskest rundt, og svarer innen 5-15 minutter når som helst. SiteGround WordPress-vertsfunksjonene er iscenesatt og WordPress git-funksjoner som mange gode kjøpshjester ikke tilbyr. Support5Speed4.5Features5Value5 Transparency4.5 Vis flere funksjoner

Sammenlign SiteGround vs andre verter

Ønsker du å sammenligne SiteGround vs andre verter? Vi har bygget ut et omfattende sett med sammenligninger, slik at du kan bestemme deg for nøyaktig hvilken vert du trenger.

SiteGround vs WP Engine

SiteGround er mer av rimelig, rimelig vert for alle, mens WP-Engine er en mer avansert vert som prissetter seg på nesten 10 ganger hva SiteGround starter på.

For ekte virksomheter er ikke kostnadene hovedfaktoren, men for frilansere er det en stor avtale.

Se sammenligning av WP Engine vs SiteGround

Ofte stilte spørsmål om SiteGround Hosting

Hva skiller SiteGround fra andre verter?

SiteGround har laget flere nye teknologibilder for å gi kundene best mulig support og service. SiteGround har vunnet flere bransjepriser for rimelig hosting, budsjetthotell, forhandlervert og kundeservice.

Hvilke delte hostingplaner tilbyr SiteGround?

SiteGround har tre separate delte hostingplaner, som starter på $ 3,95 per måned for den grunnleggende StartUp-planen, som er ideell for små butikker og nettsteder som har mindre enn 10.000 unike besøkende hver måned. Det er flott for ett nettsted, ettersom det tilbyr 10 GB plass.

Deres delte planer tilbys i ett-, to- eller tre-års kontrakter, snarere enn måned til måned-opsjoner.

Alle SiteGrounds-planer inkluderer nettsteder som:
● Et gratis domenenavn, oppsett og overføring
● Gratis daglige sikkerhetskopier
● HTTP / 2-aktiverte servere
● cPanel og SSH-tilgang
● SSD-lagring
● Gratis CloudFlare CDN
● Gratis la oss kryptere SSL-er
● Ubegrenset e-post og databaser

I tillegg inkluderer hver plan gratis domenenavn, oppsett og overføring, en byggherre av nettstedet og 24/7 teknisk support.

GrowBig-planen starter på $ 7,95 hver måned, og er designet for kunder som vil ha alle nettstedene sine på en konto. Det gir også sikkerhetskopier av nettsteder, premium e-handel, support og sikkerhet, ubegrensede nettsteder, hurtigbufring av Joomla og WordPress, og raskere hastigheter.

Den øverste planen, GoGeek, starter på $ 14,95 per måned, og ble laget for å håndtere nettsteder med høy trafikk, ressurser med høy ressurs, nettsteder for e-handel og PCI-overholdelse av servere. Serverne som er vert for nettsteder på disse planene er begrensede, noe som betyr at ressursene deles mellom færre brukere.

Hvilke dedikerte hostingplaner tilbyr SiteGround?

Selskapet tilbyr datasentre i USA, Europa og Asia-Pacific, og lar kundene velge den nærmeste geografiske plasseringen. Alle de Linux-baserte operativsystemplanene inkluderer 5 TB båndbredde, 24/7 VIP-støtte, og full administrasjon som inkluderer oppsett, oppdateringer og kontinuerlig overvåking.

Entry Server-programmet koster 229 dollar hver måned, og kjører Intel Xeon E3-1230 CPU.
● 3,2 GHz CPU klokkehastighet
● 4 CPU-kjerner
● 8 CPU-tråder
● 8 MB CPU-cache
● 4 GB DDR3 RAM
● 500 GB SATA II HDD

SiteGrounds Power Server-plan, som koster $ 329, kjører Intel E3-1270 CPU med 3,5 GHz CPU-klokkehastighet. Andre funksjoner inkluderer:
● 4 CPU-kjerner
● 8 CPU-tråder
● CPU-cache på 8 MB
● 16 GB DDR3 RAM
● 1 TB SATA II HDD

Enterprise Server-planen koster $ 429, og gir det høyeste nivået av funksjonalitet. Programmet kjører to Intel Xeon E5-2620 CPU, med 2,00 GHz klokkehastighet.
● To 6 CPU-kjerner
● To 12 CPU-tråder
● 15 MB CPU-hurtigbuffer
● 16 GB DDR3 RAM
● Fire 500 GB SATA III / RAID 10 HDD

Tilbyr SiteGround forhandler hosting?

Hvis du er en utvikler eller designer og leter etter gode priser, raske hastigheter og responsiv kundeservice, tilbyr SiteGrounds unike kredittprogram alle tre i forhandlerplanen.

Hver kreditt tilsvarer ett års hosting, og når du kjøper flere kreditter, synker prisen. Én til fire studiepoeng koster $ 49 hver kreditt; fem til ti studiepoeng koster $ 45 per kreditt, og 11 eller flere studiepoeng koster $ 42 per kreditt. Forhandlere kan starte med å kjøpe fem studiepoeng, som aldri utløper.

Forhandlerkontoer vurderer en rekke faktorer, og gir 10 GB webplass, ubegrenset dataoverføring, gratis daglig sikkerhetskopiering og e-postkontoer, og er perfekt for rundt 10 000 besøk. SiteGround garanterer en oppgradering på 99,99 prosent oppetid, cPanel og private DNS, som lar forhandlere gi sine egne kunder de best mulige programmene og tjenestene. Forhandlere kan sette sine egne priser for å hjelpe virksomhetene sine til å vokse.

Hva med tilknytningsfordeler?

SiteGround gir deres tilknyttede selskaper en sjenerøs kompensasjonspakke, som betaler provisjoner ukentlig og har en kort 30-dagers tilbakeholdelsesperiode mellom salg og provisjon.

Tilknyttede selskaper som har mellom ett og fem salg tjener $ 50 for hvert salg; seks til ti salg genererer $ 75 per salg; 11 til 20 salg tjener $ 100 per salg; og 21 eller flere salg tjener tilknyttet $ 125 per salg.

SiteGround tilbyr sanntidssporing for deres tilknyttede selskaper, som lar dem overvåke salg og provisjoner, gjennomgå betalingshistorikken og se resultatene fra forskjellige kampanjer. De tilbyr en rekke markedsførings- og salgsverktøy, for eksempel bannerannonser, logoer, dype koblinger og tidsriktig innhold og nyheter, og tilbyr pålitelige, responsive kontoadministratorer.

Hvilke andre vertsprogram tilbyr SiteGround?

SiteGround har en rekke forskjellige tjenester og apphotelltjenester

Service hosting planer starter på $ 3.95 hver måned.

 • E-posthotell tilbyr en rekke e-postveiledninger, webmail-klienter, gratis kontoer og e-post på domenenavnet ditt. Kunder kan opprette og administrere ubegrensede e-postkontoer på sine domener, som er hostet på SiteGrounds servere. De tilbyr sikre e-postprotokoller, kjører Spam Assassin med MailFoundry og SpamExperts, og tilbyr cPanel-administrasjon. Grensesnitt inkluderer RoundCube, Horde og SquirrelMail, og de har kompatibilitet med Outlook, Thunderbird og MacMail.
 • FTP-hosting gir kundene muligheten til å samarbeide med alle FTP-klienter, med ubegrensede kontoer og ingen størrelsesgrenser for filene. De tilbyr anonym FTP, og inkluderer daglig sikkerhetskopiering og domener som en standard del av planene sine. SSH-filoverføringsprotokoll er tillatt på alle SiteGround-planene, i tillegg til sikker overføring over TLS / SSL.
 • PHP-hosting gir kunder som kjører dette skriptspråket raskere, sikrere nettsteder. De tilbyr fem PHP-versjoner (PHP 7, PHP 5.6, PHP 5.5, PHP 5.4 og PHP 5.3). Det er mer enn 70 PHP-moduler, og de vil samarbeide med kunder som trenger en modul som ikke er en del av standardplanene.
 • MySQL-hosting gir kunder ubegrensede MySQL-databaser, en phpMyAdmin-manager og tryggere, sikrere databaser. Har en egen disk for MySQL, og kjører en intern MySQL-spørringsbuffer.
 • cPanel-hosting gir tilpassede, brukervennlige skins, og lar kundene raskt administrere webstedsfiler og -mapper, samt utføre en rekke administrative oppgaver. Partnerskap med Softaculous, CloudFlare CDN, SpamExperts og 1h.com forbedrer ytelsen, og SiteGround SuperCacher øker hastigheten.

SiteGround støtter høyt gratis applikasjoner; som et resultat, er det et godt valg for bloggere og designere. De tilbyr et bredt utvalg av Joomla- og WordPress-maler for å hjelpe brukere i gang. Apphotellplaner starter også på $ 3,95 per måned.

 • WordPress-verktøy inkluderer et ett-klikks installasjonsprogram, automatisk oppdatering og WP-CLI på hver plan. De to beste planene deres tilbyr også SuperCacher, som gir høyere hastighet, WordPress-iscenesettelse og et Git-grensesnitt. På grunn av deres tjeneste har WordPress gitt SiteGround en offisiell anbefaling. Dette partnerskapet har tillatt dem å tilby administrerte WordPress på hver konto. SiteGround fungerer fra serveren for å gi kundene en best mulig opplevelse, ta vare på feilene som følger med oppdateringer, og sikkerhetskopiere dataene.
 • Joomla hosting er enkelt og kostnadseffektivt å kjøre. SiteGround tilbyr installasjon med ett klikk, og gratis overføringer, mal og installasjoner, og et domenenavn. Deres konsistens eliminerer driftsstans. Det er 30 daglige sikkerhetskopier av hvert Joomla-nettsted, og kontoer er isolert for ytterligere beskyttelse. Joomla har kalt SiteGround som både en offisiell vert og en sponsor for arrangementer.
 • Magento-hostingplaner er ideelle for nettbutikker, med Cloudflare CDN og Railgun, enkle overføringer og installasjoner og SSD-stasjoner. SiteGround gir kundene sine sikkerhetsrettinger på servernivå, Git-integrasjon og beskyttelse mot hackede kontoer.
 • Drupal vertsplaner inkluderer mange av de samme funksjonene som andre apphotellplaner, samt forhåndsinstallert Drush, et oppsett gratis kommandolinjegrensesnitt som lar deg jobbe raskt og enkelt med din Drupal-kode for moduler, temaer og profiler.
 • PrestaShop hosting er tilpasset for å forbedre service og ytelse, og gir butikker og deres kunder en best mulig opplevelse. De tilbyr også støtte for oscommerce.
Er det noen bransjespesifikke vertsprogrammer med SiteGround?
 • SkaDate Hosting: Hvis du vil drive et sosialt nettverk, ble SiteGrands håndlagde hostingløsning designet for å optimalisere datingsiden.
 • WP eCommerce som er hostet på SiteGrounds servere, er garantert å kjøre perfekt, med et høyt nivå av sikkerhet og støtte.
 • Utdanningsinstitusjoner kan dra nytte av SiteGrounds spesialtilbud for akademiske organisasjoner. Selskapet legger stor vekt på utdanning og sponser kurs ved Virginia Intermont College, MACC og DePaul University. Studentene får kontoer med lagring på 10 GB, FTP, SSH og Git, gratis e-post, ubegrenset MySQL-databaser og automatiske daglige sikkerhetskopier for $ 1,99 hver måned. Instruktører kan få en gratis konto, samt gratis LMS-installasjon for sine klasserom og studenter. Påmeldingssiden er fullført på en dag, og studenter kan motta gratis webhotell med alle funksjonene på instruktørens side.
 • Spansktalende kan motta installasjon og konfigurering på morsmålet, og kan også få støtte på spansk. SiteGround tilbyr opplæringsprogrammer og e-bøker for å hjelpe kundene sine med å nå sitt maksimale potensiale med lettfattelige ressurser.
Hvordan er SiteGround kundesupport??

Selskapet planlegger sine bemanningsmønstre på sitt europeiske kontor, som håndterer kundeservice, for å sørge for at kundene har veldig liten venting når de ber om støtte. I gjennomsnitt får billetter svar innen 15 minutter, og kundene venter mindre enn ett minutt på telefon- og chat-støtte.

Veiledere og ledere reviderer og evaluerer jevnlig ytelsen og hastigheten til hver enkelt ansatt, og sporer teamets ytelse slik at de kan sikre at kundene får best mulig mulig. I tillegg investerer SiteGround i rask, effektiv støtte for teknologien. De fremhever de øverste støtterepresentantene hver måned på bloggen sin, og deler det nøyaktige antallet klienter som serveres av representanten, samt prosentandelen fornøyde kunder.

SiteGround-ledere er stolte av å skape et miljø som gjør ansatte glade, og merker at tilfredshetstallet øker kundetilfredshetsgraden. De holder regelmessige firmamøter og treninger i hovedkvarter som inkluderer biljardbord, videokonferanserom, et rekreasjonsområde med et tennisbord og farger og design ment å inspirere og motivere ansatte. Gründerne bemerker i bloggen sin at når ansatte føler seg komfortable og hjemme, svarer de til kundene som om de var familie eller venner.

Representanter får opplæring i spesifikke applikasjoner, blir oppfordret til å ta etterutdanningskurs og kan gi dybdehjelp, fra skriptutvidelser og plugins til maler og app-relaterte situasjoner. Andre har skrevet detaljerte opplæringsprogrammer for å gå kunder gjennom vanlige behov. SiteGround har en søkbar kunnskapsbase som inkluderer mer enn 1 740 informasjons- og instruksjonsartikler. De har laget en serie webinarer med praktiske demonstrasjoner og en installasjonsveiviser for å hjelpe hver nye kunde med å finne informasjonen og instruksjonene de trenger. Nettsteder kan settes opp i løpet av minutter gjennom deres strømlinjeformede, effektive prosess.

Kunder som trenger å nå en representant, kan sjekke ventetidene på SiteGrounds nettsted, hvor de vil merke hvor mange minutter ventetiden er for å ringe, chatte og billetter. Mange rapporterer at representantene fra SiteGround sørget for et høyt nivå av støtte og omsorg, gjennom hele spekteret, fra potensielle kunder til langsiktig kunde, med hvilken som helst nivå av erfaring eller kompetanse. Spørsmål ble besvart nesten alltid under den første samtalen, og selskapets representanter var proaktive med å følge opp mer komplekse spørsmål.

For å hjelpe kunder med å holde seg oppdatert om selskapets hendelser, opprettholder de en blogg som ikke bare snakker om bedriftsmiljøet, men også om systemoppgraderinger, utviklinger og trender i bransjen som kan påvirke kundenes nettsteder, situasjoner med eventuelle plugins eller applikasjoner, og interessante nyheter. Bloggen oppdateres flere ganger i måneden, og kundene setter pris på informasjonen og svarene de får ved å kommentere forskjellige blogginnlegg.

Har SiteGround en oppetidsgaranti?

SiteGround er en solid leverandør, med pålitelig tilkobling. De fleste verter fremmer en oppetid på 99,9 prosent; SiteGround lover 99,99 prosent oppetid, som de leverer, og oppetidene når 100 prosent til tider. Utviklere og designere kan raskt sjekke oppetidstakten for nettstedene sine på SiteGrounds nettsted.

SiteGround valgte Linux-containere, som er veldig effektive og stabile. Selskapets utviklere har skrevet sine egne Kernel-patcher, som er blitt adoptert i den offisielle Linux Kernel-koden. Medlemmer av utviklingsteamet designet også et eget serverovervåkingsprogram som ikke bare varsler dem om serverstatusproblemer, men reparerer dem. Den analyserer også situasjonen for å forutsi og forhindre mulige fremtidige problemer.

De har et lavt gjennomsnittlig nedetid, med strømbrudd på omtrent tre minutter. Mange anmeldere bemerket imidlertid at den gangen de innså at nettstedene var nede, allerede jobbet SiteGround med å få dem opp igjen.

Hvor sikre er SiteGround datasentre?

SiteGround datasentre er i Chicago, Amsterdam og Singapore; en annen europeisk beliggenhet åpnet i London tidligere i 2016. De samarbeider med mange store transportører for å gi kundene best mulig tilgjengelighet og hastighet. Hvert datasenter har mer enn én strømforsyning, generatorer og UPS-teknologi. I tillegg er datasentrene alltid beskyttet av sikkerhetsvakter, og de krever biometrisk screening for å komme inn. Det er skuddsikre lobbyer og videoovervåking for å gi et høyere nivå av overvåking.

De la også til og oppgraderte Chicago datasentre i 2014, til et nylig ferdigstilt anlegg drevet av partneren deres SingleHop. Gjennom det trekket, som økte nettverkshastighetene kraftig, klarte de å forbedre organisasjonen ved å flytte servere til private skap. Senior datasenterteknikere er de eneste som har lov til å jobbe på SiteGround-servere.

I 2015 lanserte Siteground sitt eget backup-system, som de sier har bidratt til å gjenopprette data opptil fire ganger raskere enn med deres forrige program.

SiteGround var en tidlig adopterer av sikker kontoisolering på delte servere, og lanserte programmet i 2008. Serverens sikkerhetsalternativer er omfattende, med SpamAssassin og SpamExperts, Leech Protect HackAlert-overvåking for en ekstra avgift og CloudFlare-integrasjon, noe som gir nettsteder ekstra beskyttelse og hastighet. Deres Softaculous integrasjon sørger for at det ikke er skadelig programvare som kjører på nettstedet ditt eller inne i kodingen. For prisene gjør mengden av sikkerhetsfunksjoner SiteGround til et ideelt valg for små bedrifter og enkeltpersoner eller selskaper som kommer i gang med sine nettsteder.

Hva slags teknologi bruker SiteGround for å sikre at pluginene mine holder seg oppdatert?

SiteGround har satt på plass et antall verktøy for å sikre at sider lastes sammen konsekvent og raskt, med veldig raske lastetider. Hver delte server og skyplan inkluderer SSD-teknologi, som multipliserer inngangs- og utgangstidene med mer enn 1000. SiteGround tilbyr Let’s Encrypt gratis SSL-sertifikater slik at kunder kan aktivere HTTP / 2 nettverksprotokoll.

Delte og skyplaner bruker også NGINX-serverteknologi som standard; dedikerte serverplaner kan oppgraderes til å omfatte booster. Basert på programmets evner, bygde SiteGround SuperCacher, som optimaliserer hastigheten på Drupal, Joomla og WordPress hastigheter.

Mens CloudFlare CDN er et enestående verktøy for nettstedssikkerhet, bidrar det også til hurtigere innlasting av sider.

Hva slags pengene-tilbake-policyer har SiteGround på plass?

SiteGround-kunder som ikke er fornøyd med tjenesten sin, kan kansellere innen 30 dager for månedlige planer. Totalt sett har de få ulempene kundene funnet med SiteGround, men det har ikke vært nok til å oppveie de enorme kundeservice- og sikkerhetsalternativene de gir kundene. Mer på SiteGround.com

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Adblock
  detector