10 cei mai buni înregistratori de domenii (mai 2020) pentru gazduire de domenii

Deci doriți să înregistrați un nume de domeniu și nu aveți idee cu cine să mergeți.


Ai văzut reclame Godaddy.

Prietenul tău ți-a spus despre Namecheap.

Dar care este cea mai bună?

best-domeniu-registratori

Termeni de știut înainte de a face cumpărături pentru Registratori de Domeniu

Gazduire de domenii sau Gazduire nume de domeniu: Cel mai adesea, locul în care vă înregistrați numele de domeniu este locul unde este găzduit. Dar nu in totdeauna. Puteți transfera găzduirea numelui de domeniu către furnizorul dvs. de gazdă web, păstrând registrul la fel. De exemplu, puteți să vă înregistrați domeniul la Namecheap, apoi să găzduiți numele de domeniu pe SiteGround. Și, pentru a fi clar, găzduirea dvs. web este diferită de găzduirea domeniului dvs. Gândiți-vă la găzduirea domeniului ca la adresa dvs. poștală – uneori este la fel ca acasă (registratorul dvs.), iar alteori utilizați un P.O. box (companie de găzduire de domenii). Metafora funcționează, cam așa.

icann: care este un acronim pentru Internet Corporation for Assigned Names and Numbers. Icann este o organizație nonprofit responsabilă pentru coordonarea întreținerii și procedurilor mai multor baze de date legate de spațiile de nume și spațiile numerice ale Internetului, asigurând funcționarea stabilă și sigură a rețelei.

Care este: furnizează informații de bază cu privire la un nume de domeniu, inclusiv cine îl deține, informații de contact etc. (cunoscute și sub numele de confidențialitate domeniului)

cei mai buni registratori

Ce sunt registratorii de domenii

Înainte de a se întâmpla oricare dintre magiile unui site web, trebuie înregistrat un nume de domeniu. Variantele de domenii de nivel superior (TLD-uri), ceea ce considerăm că este extensia clasică .com a unui site web precum Google.com, sunt vândute de companii numite registratori. Există mii de opțiuni pentru înregistrarea numelui de domeniu al site-ului dvs. web. Haideți să aruncăm o privire atentă la 10 dintre cele mai mari cu care s-ar putea ocupa atunci când cumpărați un nume.

Cei mai buni înregistratori de domeniu la achiziție din 2019

Cel mai popular registrator nu este întotdeauna cel mai bun. GoDaddy este atât de acum zece ani – sau este?

1) NameCheap

NameCheap este din ce în ce mai mult văzut ca registratorul de nume de domeniu up-and-comer. Cea mai mare soluție a companiei este că vinde nume de domeniu .com pentru un preț de 10,99 USD pe an, ceea ce o face o opțiune mai bună pe termen lung pentru cei care sunt foarte conștienți de costuri.

Cea mai bună parte din Namecheap? GRATUIT confidențialitate Whois

Vrei vreun Joe Shmoe să știe cine este proprietarul domeniului tău și unde locuiești? Nu credeam. Obțineți această confidențialitate gratuită.

De asemenea, au o interfață de utilizator curată și atrăgătoare, care a avut multe gânduri în ea. Pe lângă aceste servicii, oferă și WhoisGuard, care este „un serviciu care oferă protecție a confidențialității pentru domeniul dvs., păstrând în siguranță datele dvs. sensibile”. Dezavantaj, disponibilitatea asistenței clienților este puțin mai limitată. Firma favorizează biletele de chat și e-mailuri prin asistență telefonică directă. Cu toate acestea, a devenit mai agresiv în marketing pentru cumpărătorii de prima dată, oferind oferte de până la 0,48 USD.

NameCheap a intrat de asemenea pe piață pentru extensii unice de nivel superior, cum ar fi .mobile și .studio, care adesea au un apel pentru oamenii care consideră că piața actuală este prea scumpă și excluzată. Dată fiind rentabilitatea sa relativă, NameCheap a devenit popular în rândul persoanelor care doresc să transfere nume de domeniu de la alte registre.

2) Google

Este greu să te gândești la un produs sau serviciu în care marele gigant al căutării nu are un deget în interior, așa că nu este o surpriză să vezi Google acum intrat pe piața numelor de domenii. Compania nu își dă drumul pentru a se promova ca cel mai bun furnizor de nume de domeniu, dar oferă domenii .com începând de la 12 USD pe an. De asemenea, Google oferă o structură de prețuri care stimulează foarte mult achiziția pe termen mai lung, promițând până la 10 ani pentru 120 USD. Google este foarte popular în rândul persoanelor care doresc protecția confidențialității WHOIS (confidențialitatea domeniului) inclusă la achizițiile lor fără costuri suplimentare.

Este ușor de utilizat, de snappy și are prioritate în simplitate și rapiditate. Domeniile Google coincid cu alte servicii Google, precum Google Docs și YouTube și oferă înregistrări private gratuite din sute de extensii de domeniu diferite. După ce v-ați înscris pentru un nume de domeniu, acestea simplifică obținerea unui suite G pentru e-mailuri.

3) Planare

Deținut de unul dintre cele mai vechi nume din afacere, Tucows, Hover este o încercare a companiei sale-mamă de a se rebranja și de a restabili relevanța pe piață. Puteți apela un nume de domeniu .com pentru rata aparent standard a industriei de 12,99 USD pe an, iar protecția confidențialității WHOIS va fi inclusă. Hover este cel mai bun registrator de nume de domeniu pentru cei care urăsc supărarea produselor suplimentare, cum ar fi serviciile de găzduire. Ei îți spun tot ce trebuie să știi fără ca tu să fii nevoit să te temi să fii lovit cu reclama după reclamă. Din această cauză, înregistrarea unui nume de domeniu nu a fost niciodată mai ușoară.

Dezavantaj, asistența telefonică este disponibilă doar pentru o parte din fiecare zi, iar livechat-ul este de asemenea observat din punct de vedere al disponibilității. De asemenea, nu oferă gazduire web.

4) Dynadot

Dacă căutați o grămadă de accesorii gratuite, Dynadot va da cu siguranță oricărui registrator de nume de domeniu o alergare pentru banii lor. Numele .com din primul an se vând la 8,40 USD, iar reînnoirile sunt doar 11,20 USD. Pachetul Website Builder al companiei include un design cu o singură pagină cu răspuns gratuit. Acest site oferă, de asemenea, găzduire prin e-mail, care este excelent dacă doriți să aveți mai multe e-mailuri cu aspect profesionist atașate la numele dvs. de domeniu. Un punct important de vânzare pentru oricine dorește să probeze piața este opțiunea de ștergere a grației care vă permite să returnați un nume de domeniu în termen de 5 zile de la înregistrarea acesteia.

5) NameSilo

NameSilo este un registru de domeniu în care puteți avea încredere și sunt transparente cu stabilirea prețurilor. Dacă vă înscrieți cu NameSilo, nu veți fi surprinși de nicio tactică de tinkering de preț, precum taxe ascunse sau taxe de transfer. De asemenea, nu vor încerca să te determine să plătești pentru serviciile de care nu ai nevoie. NameSilo oferă un nume de domeniu de nouă dolari pentru primul an.

NameSilo are o multitudine de funcții diferite pe care le puteți utiliza gratuit. Aceste caracteristici includ redirecționarea numelor de domeniu, blocarea registrului, gestionarea DNS, gestionarea portofoliului și redirecționarea prin e-mail. Alți registratori de nume de domeniu vă vor încasa de obicei pentru astfel de servicii, dar acestea sunt gratuite cu NameSilo. Poate fi complicat să navighezi pe NameSilo, există doar atât de mult text pe o singură pagină, încât poate fi foarte ocupat. Nu mai zic că site-ul este puțin datat.

Registratori de domeniu în regulă:

Acești registratori de domeniu nu sunt deosebit de buni – și nu sunt chiar răi. Unii îi iubesc pe unii îi urăsc, ne descurcăm de ce mai jos.

6) GoDaddy

Cu ușurință, cel mai mare nume de pe bloc este GoDaddy. GoDaddy a avut odată o evoluție puternică în rândul dominatorilor hardcore, datorită dorinței sale de a oferi oferte periodice pentru înregistrările de nume noi, dar a redus în mod semnificativ la reutilizarea codurilor cupon. Însoțirea creșterilor de preț a crescut taxa anuală pentru o înregistrare standard .com de la 7,99 USD la 14,99 USD, deși cumpărătorii noi încă pot obține, de regulă, reduceri pentru primul an în intervalul de 99 de centi. Godaddy oferă, de asemenea, acces la o gamă largă de diferite TLD-uri, inclusiv la multe opțiuni de peste mări.

Și obține asta – a doua zi m-au taxat $ 17.99 pentru o reînnoire – știau că sunt închis pentru că eram aproape de data reînnoirii.

Deci știi ce, eu nu am încredere în ei – încearcă să profite de mine.

GoDaddy gestionează nume de domeniu în numele a peste 17 milioane de persoane și entități. Firma este cel mai bun registrator de domenii pentru cei care solicită asistență pentru clienți, datorită disponibilității telefonice 24/7.

De ce ar trebui să mergi cu GoDaddy – dacă toate domeniile tale sunt deja acolo, ce mai sunt câțiva dolari pe an pentru a le menține împreună.

DE asemenea – au asistență destul de solidă pentru clienți 24/7.

Un alt bonus – dacă cumpărați o mulțime de domenii, au un club de cumpărători de domenii pentru reduceri mari – cum ar fi Amazon Prime.

7) Gandi

Gandi ia o abordare oarecum diferită față de alți registratori de domenii în ceea ce privește ofertele sale. În loc să ofere acces la fiecare TLD sub soare, Gandi se concentrează pe oferte specifice care sunt cele mai populare. Firma folosește o structură de prețuri care răsplătește volumul, astfel încât proprietarii care efectuează achiziții de peste 12.000 de dolari într-un an cu aceștia primesc reduceri de 8,80 USD pe an. Prețul lor de pornire este de 15 dolari pe an pentru un .com, astfel încât compania nu reprezintă o alegere ucigașă pentru oamenii care caută să facă doar o sumă mică de afaceri sau doar să înregistreze o mână de nume de domeniu. Este o alegere minunată, însă, pentru vânzătorii și cumpărătorii de domenii cu volum mare.

Înregistrarea domeniului dvs. este inclusă două pagini web găzduite gratuit pentru site-ul dvs. web, un „Blog Gandi” (șablonul de blog al Gandi), o valoare de un an de certificare SSL, e-mail și multe altele. Gandi are sediul central în Franța, astfel încât asistența lor pentru clienți nu vă va servi foarte mult, decât dacă sunteți fluent în limba franceză. Nu puteți apela un număr de telefon live sau un număr de telefon, așa că este doar prin e-mail unde puteți obține o reținere a acestora.

8) Hostgator

Începând cu 2002, HostGator este o afacere care se consideră mai mult furnizor de servicii de găzduire web decât vânzător de domenii. Compania nu este deosebit de grea în împingerea numelor de domeniu ca o afacere, dar este de 12,95 dolari pe an pentru un .com este destul de competitiv. O caracteristică importantă care ajută la menținerea acestui furnizor competitiv este faptul că oferă hosting wordpress. Dezavantaj, proprietarii de domenii ar trebui să fie gata să fie vândute la. Totuși, acest lucru poate fi benefic pentru începătorii relative care doresc o companie de găzduire care să îi ajute să înființeze un întreg site web.

9) Bluehost

Bluehost este un alt participant la jocul de a oferi un nume de domeniu gratuit, alături de un plan de găzduire web plătit. De asemenea, Bluehost îmbunătățește ante oferind un certificat SSL gratuit oricui are un cont de găzduire WordPress. De asemenea, oferă opțiuni PHP pentru persoanele care doresc să găzduiască conținut web dinamic. Costul de înregistrare pentru prima dată de Bluehost în valoare de 11,99 dolari poate fi ușor bătut, întrucât taxa de reînnoire este de 15,99 USD pe an..

Downright Bad – Registrii cei mai răi:

Nu – nu ne plac acestea.

Sunt școală veche, scumpe și nu sunt bune pentru clienții lor. Cumpărați acestea pe cheltuiala dvs. – v-am avertizat!

10) nume.com

Name.com probabil că nu este prima companie la care vor acționa domeniile, dar oferta unui nume de domeniu gratuit, împreună cu fiecare plan de găzduire WordPress este obligat să-l facă atractiv pentru un anumit public. Lista companiei de TLD-uri este cu adevărat neplăcută pentru a derula, și acesta este un plus cert pentru cumpărătorul care trebuie doar să aibă un nume de domeniu .COFFEE sau .EQUIPMENT. Domeniile .com din primul an se vând cu 8,99 dolari, iar taxele de reînnoire sunt de 12,99 USD.

Firma nu este cel mai bun furnizor de domenii în ceea ce privește serviciul pentru clienți. Name.com oferă asistență telefonică de luni până vineri, iar chat-ul live este disponibil în fiecare zi pentru o parte din zi.

11) 1and1

1and1 încearcă să vă atragă atenția cu o ofertă agresivă de înregistrare în primul an pe 99 de cenți. Din păcate, prețul de reînnoire se ridică repede la 15 dolari. Este o alegere bună pentru persoanele care intenționează să cumpere un nume de domeniu și să efectueze un transfer de domeniu către un alt registru de domeniu anul viitor. Dacă doriți să vă conectați cu un singur registrator de domenii, 1and1 nu mai are multe alte lucruri, în afară de litania standard a însoțirilor de gazduire web.

De asemenea, este important să vă asigurați că ați citit tipăritul perfect al contractului pentru a înțelege mai bine fereastra de anulare. Dacă aveți vreodată impresia că trebuie să o anulați, nu va fi ușor și vor refuza sau nu vor emite rambursarea. În plus, 1&1 Internetul nu oferă DNS premium sau orice alt mijloc de securizare a domeniilor. Ceea ce oferă ei este de bază și nu există nimic unic sau atrăgător care să te facă să-i alegi pentru alți registratori de domeniu.

12) Soluții de rețea

Ugghh – Network Solutions este cel mai rau.

 numai motivul că există în continuare se datorează faptului că au fost cândva locul pentru înregistrare. Și de atunci și-au călărit clienții pe moarte.

ei percepeți la nord de 30 USD + pentru reînnoire – mai mult decât dubla ce alte taxe înregistrează. Diavolii!

Un avantaj achiziționat de Web.com, acest registru de nume de domeniu oferă multe planuri diferite, care includ toate caracteristicile de bază pentru asistența clienților. Deși au un site web care arată grozav și este un lucru pe care îl poți parcurge în fiecare zi, această companie obișnuia să aibă un mare succes în calitate de consultant IT, dar de atunci a luat un impact puternic din controversele din anii 1990.

Asistența este foarte slabă, fără chat live sau sistem de ticketing; numai un număr de telefon pe care îl puteți apela. Puteți plăti pentru ajutor premium. Asta e corect. Trebuie să le plătiți pentru a vă ajuta cu transferuri, migrații, configurare SSL, printre alte lucruri importante.

În plus, nu oferă nicio garanție de returnare a banilor. Dacă nu sunteți nemulțumit de ceea ce ați plătit, la fel de bine vă pot spune să bateți cu pietre. Fără nicio opțiune de rambursare, nu există nicio modalitate prin care acest lucru vă poate beneficia în vreun fel.

13) Web.com

Web.com susține că oferă găzduire web fiabilă și accesibilă. Aceștia se ocupă mai ales de entități corporative și de afaceri deasupra persoanelor personale și private. Acestea oferă servicii care ajută întreprinderile să genereze clienți și soluții de marketing. Puteți obține chiar asistență la optimizările motoarelor de căutare. Cu toate acestea, aceasta este într-adevăr acolo unde pozitivele încep și se termină cu Web.com.

Prețurile de reînnoire sunt, de asemenea, scandalos. Va trebui să plătiți 35 de dolari pe an pentru o reînnoire. Având în vedere acest lucru, este o idee mai bună să căutați doar în altă parte pentru planuri decente pe termen lung.

Web.com are câteva articole de ajutor foarte zguduitoare pe site-ul lor. Paginile de ajutor sunt adesea prea vagi pentru a fi de folos pentru persoanele cu probleme sau îngrijorări specifice. De exemplu, dacă sunteți în căutarea de ajutor pentru migrarea site-ului dvs. web, nu se poate găsi nimic despre migrație.

14) eNom

eNom nu excelează în înregistrarea domeniilor și, mai degrabă, își primește numele prin revânzarea altor nume de domeniu folosite. Din această cauză, poate fi problematic atunci când lucrați cu ei. O mână nu știe ce face cealaltă.

Dacă revânzătorul dvs. permite ca numele dvs. de domeniu să expire, eNom vă poate face să plătiți mulți bani pentru o afacere nouă, pe termen lung.

Backorders de domeniu

Așa că numele dvs. de domeniu preferat a fost luat de altcineva – ce nebunește!

Deci totul este pierdut? Nu neaparat. Dacă numele pe care îl doriți este ghemuit ca un hobo de către cineva care nu folosește numele, dar tot plătește taxa de înregistrare, soluția dvs. este: backordering.

Backordering-ul unui domeniu nu este rezistent, dar există o șansă foarte decentă să alegeți acest domeniu în timp. Dacă backorder-ul nu funcționează? Generați un nume nou …

Generatoare de nume de domeniu

Există multe dezbateri cu privire la faptul dacă ar trebui să mergi cu un nume de domeniu scurt precum „delfin” cu un nou TLD (.co, .us, .guru) sau să fii creativ, precum „trydolphin”, în combinație cu tradiția .com.

Depinde de dezbateri, argumente pro și contra, dar să începem de ce nu generează zeci de idei de domeniu în câteva secunde? Am pus la dispoziție o listă de 22 de generatoare de nume de domeniu care fac truc pentru a vă oferi mai multe idei decât puteți face față. Luați-l pentru o învârtire!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map