22 cei mai buni generatori de nume de domeniu pentru 2020

22 cei mai buni generatori de nume de domeniu pentru 2020

22 cei mai buni generatori de nume de domeniu pentru 2020

“Dar cum numesc site-ul meu web?”


„Toate domeniile bune sunt luate!”

„Sunt în afara ideilor!”

lături.

Dacă sunteți nou pentru crearea unui site web și căutați un nume ucigaș, am primit al vostru.

De-a lungul anilor am făcut multe domenii și probabil am cumpărat prea multe domenii.

În prezent am 30+ „domenii geniale” stând acolo putrezindu-se în conturile Namecheap și GoDaddy.

Dar este în regulă, pentru că este vorba despre tine.

Construiești un site nou.

felicitări.

Sunt sigur că pașii dvs. în prezent arată astfel:

Pasul 1: Nume

Pasul 2: Domeniul

Pasul 3: ???

Pasul 4: Profit!

Copil, chiar sunt mândru de tine, acesta este un pas mare.

Înainte să vă dezvălui lista super secretă a celor mai buni generatori de nume de domeniu cunoscute de om, să recapitulăm rapid ceea ce doriți de la un generator de nume de domeniu:

 1. Ar trebui să fie foarte rapid – nu ai toată ziua
 2. Ar trebui să fie exact – nu doriți cuvinte aleatorii
 3. Ar trebui să fie în timp real și să vă arate domenii care sunt de fapt disponibile
 4. Ar trebui să fie creativ – și să vă arate lucruri la care nu v-ați gândit
 5. Ar trebui să faciliteze cumpărarea – un singur clic și terminat

Acum nu toate aceste generatoare vor atinge toate acestea cu mărci perfecte, dar testează toate cele pe care le recomand și găsește ce funcționează pentru tine.

Primă!: de fapt, după cum veți vedea mai jos, un generator de nume de domeniu este și un generator de nume de afaceri. Deoarece multe startup-uri web noi se gândesc la domeniu și afaceri în același timp, merg mână în mână. După cum vedeți mai jos cu opțiunea Shopify, ei apelează în mod special la asta, dar puteți utiliza oricare dintre acestea pentru a genera, de asemenea, acel nume de afaceri sexy.

1. Căutare de domenii slabe

Căutare de domenii slabe

Cu Lean Domain Search, puteți începe cu un singur cuvânt cheie și apoi să căutați opțiunile de nume de domeniu. Rezultatele căutării dvs. vor arăta sute, dacă nu chiar mii, de posibile nume de domeniu pentru blogul sau site-ul dvs. web. Toate aceste rezultate sunt domenii „.com” disponibile. Cu Lean Domain Search, puteți filtra, de asemenea, numele de domeniu în ordine alfabetică, pe lungime sau după popularitate; salvați numele dvs. de domeniu preferat, urmăriți istoricul căutării, partajați rezultatele căutării și căutați instantaneu propriile idei pentru a vedea dacă sunt disponibile nume „.com”..

Căutarea domeniului Lean este instrumentul generator de domeniu pe care îl utilizați dacă aveți o idee de cuvinte cheie pe care doriți să o utilizați pentru numele dvs. de domeniu, dar aveți nevoie de câteva idei proaspete pentru un domeniu complet pentru blogul sau site-ul dvs. web..

2. Generator de nume de afaceri Shopify

Generator de nume de afaceri Shopify

Deși numele acestui generator de domeniu poate sugera că instrumentul este doar pentru generarea de idei de nume pentru companii, Shopify Business Generator poate furniza idei de nume excelente și disponibile pentru domenii web. Puteți începe prin alegerea oricărui cuvânt cheie pe care doriți să-l includeți în domeniul dvs., iar Shopify Business Name Generator va veni cu sute de sugestii posibile și disponibile. Deși Shopify Business Generator vă va încuraja să creați un magazin Shopify cu ei folosind numele de domeniu propus de dvs., puteți merge oriunde altundeva doriți să achiziționați drepturile la adresa web. Este important de reținut faptul că Shopify Business Name Generator va sugera doar nume de domeniu folosind extensia „.com”, astfel încât dacă trebuie să utilizați orice altă extensie, cum ar fi „.net” sau „.org”, atunci acesta nu poate fi generatorul de nume de domeniu. instrument pentru tine.

3. Bust A Nume 

Bust A Nume

Bust A Name este un instrument generator de domeniu care vine cu multe instrumente de filtrare diferite pentru a vă ajuta să găsiți un nume de domeniu de cea mai bună calitate, care să răspundă tuturor nevoilor dvs. specifice. Începeți doar prin filtrarea cuvintelor cheie, apoi alegeți opțiuni precum „începe” sau „se termină” folosind cuvântul cheie. Puteți apoi să filtrați cât de autentic, creativ sau natural doriți să arate numele dvs. de domeniu. De asemenea, puteți alege propria limită de caractere sau pentru a afișa domenii care sunt luate și indisponibile, precum și filtrați prin extensii precum „.com,„ .org ”,„ .net ”, etc. Veți vedea, de asemenea, sugestii pentru cuvinte cheie similare de încercat în partea de jos a paginii. Dacă nu aveți în minte un cuvânt cheie din orice motiv, faceți clic pe butonul „Faceți un domeniu la întâmplare” pentru a stârni idei, a alimenta creativitatea și inspirația și a surprinde un nume de domeniu disponibil. Dacă se întâmplă să găsiți un nume de domeniu despre care credeți că este unul, atunci îl puteți salva pentru mai târziu sau îl puteți cumpăra prin link-uri către registratori de domeniu, cum ar fi GoDaddy.com. În sfârșit, cu Bust A Name poți rula o căutare de domeniu pe site pentru a vedea dacă numele de domeniu care îți place și are în comun este disponibil sau luat.

4. Nume Mesh 

Nume Mesh

Name Mesh a fost una dintre aplicațiile mele generatoare de nume de domeniu pentru un timp.

Este foarte simplu de utilizat și foarte intuitiv.

Ce iubesc despre Name Mesh (pro):

 • E rapid
 • Este creativ
 • Prezintă o mulțime de categorii diferite pentru domenii (comune, noi, scurte etc.)
 • A lucrat pentru mine o vreme!

Unde se poate îmbunătăți numele (contra):

 • Nu vă permite să specificați grupări de cuvinte cheie precum Bust A Name
 • Nu pot introduce o mulțime de idei simultan

Dacă aveți în minte mai multe cuvinte cheie, atunci Mesh Name este instrumentul generator de nume de domeniu pentru dvs. Acesta vă va permite să alegeți până la 2 sau 3 cuvinte cheie pentru a intra în căsuța de căutare și apoi să vă generați lista personalizată de nume de domeniu sugerate și disponibile. Nume Mesh va sugera idei bazate pe cinci categorii: cât de comună este, cât de nouă este, cât de scurtă este, cât de asemănătoare și cât de probabil va fi stimularea clasamentului SEO. După ce conectați cuvintele cheie la căsuța de căutare, puteți filtra rezultatele pe baza extensiei de domeniu, a lungimii maxime și a domeniilor care sunt încă neînregistrate. Nume Mesh vă va sugera și alte cuvinte cheie pentru căutare pe baza celor pe care le-ați căutat deja.

5. NameStall

NameStall

NameStall este un generator de nume de domeniu care oferă o mare varietate de instrumente și funcții care vă pot ajuta în căutarea unui nume de domeniu perfect și disponibil. Aceste caracteristici includ un instrument de sugestie de nume de domeniu similar, instrument de căutare instantanee a numelor de domeniu, listă de nume de domeniu capabile de marcă și instrument de căutare cu cuvinte cheie cu plată mare. Puteți începe căutarea cu instrumentul lor generator de nume de domeniu, care vă va ajuta să căutați după cuvinte cheie și orice alt filtru pe care doriți să-l utilizați, cum ar fi cuvinte cheie populare, cuvinte de bază în engleză, categorii de industrie sau părți de vorbire. Puteți alege, de asemenea, unde doriți să plasați cuvântul cheie în numele de domeniu, cum ar fi la început sau la sfârșit, sau dacă doriți un nume de domeniu criptat. Puteți filtra, de asemenea, prin extensie. Dacă da, veți primi o listă de opțiuni disponibile și luate, înregistrate sau neînregistrate încă. Doar faceți clic pe linkul „înregistrați” pe lângă numele de domeniu pe care îl doriți pentru a-l lua oficial.

6. Nameboy 

Nameboy

Nameboy este un generator de nume de domeniu care vă va ajuta să găsiți orice nume de domeniu disponibil bazat doar pe cuvintele cheie pe care le alegeți. Puteți introduce până la două cuvinte cheie pe căutare și Nameboy va livra instantaneu o listă de nume de domeniu sugerate folosind aceste cuvinte cheie. Graficele de sugestii fac ușor să se stabilească ce extensii sunt disponibile și care sunt deja luate. Puteți vedea, de asemenea, care nume de domeniu sunt disponibile pentru revânzare, precum și permiteți sugestii criptate sau cuvinte cheie care rimează. Nameboy este un instrument care funcționează bine pentru cei care au deja o idee despre ce cuvinte cheie doresc să utilizeze, dar caută sugestii cu privire la diferite versiuni sau variații ale acestor cuvinte cheie.

7. Domeniul puzzle-ului 

Domeniul puzzle-ului

Domain Puzzler este un instrument simplu și ușor de utilizat, generator de nume de domeniu, care vine cu multe opțiuni și funcții pentru dezvoltarea numelui de domeniu disponibil perfect pentru blogul sau site-ul dvs. web. Începeți cu versiunea „ușoară” și introduceți cuvintele cheie ideale, alegeți extensiile de nume de domeniu și căutați idei de nume de domeniu pe baza criteriilor alese. Domeniul Puzzler este un instrument excelent, deoarece vă permite să includeți numeroase cuvinte cheie, spre deosebire de a vă limita doar la unul sau două ca la majoritatea celorlalte instrumente generatoare de nume de domeniu din această listă. De asemenea, va combina cuvintele dvs. cheie în multe variații diferite. Puteți adăuga rezultate pe lista dvs. de nume de domeniu preferate sau puteți încerca o căutare mai avansată și specifică, precum și să utilizați instrumentul pentru a compara clasamentul pe paginile SEO a mai multor nume de domeniu diferite..

8. Domenii Bot

Domenii Bot

Domeniile Bot funcționează atât ca instrument de sugestie pentru nume de domeniu, cât și ca instrument de căutare a numelor de domeniu. Puteți începe căutând un cuvânt cheie pe care îl doriți pentru numele dvs. de domeniu, iar Domeniile bot vă vor arăta toate ideile de nume de domeniu disponibile bazate pe acel cuvânt cheie, cuvinte cheie combinate sau cuvinte cheie similare. În caz contrar, puteți căuta doar numele de domeniu pe care îl doriți dacă îl aveți deja în minte. Dacă numele de domeniu pe care îl doriți și pe care îl aveți în minte este disponibil, atunci îl puteți achiziționa și înregistra prin link-uri către diverși registratori de nume de domeniu. Domeniile Bot vă vor arăta și sugestii bazate pe nume de domeniu similare. Domenii Bot vă permite, de asemenea, să filtrați numele de domeniu în funcție de extensie și limbă, și să adăugați propriile sinonime, prefixe sau sufixe.

9. Numele statiei 

Numele statiei

Puteți începe să căutați numele de domeniu perfect și disponibil pentru marca dvs. online, înregistrându-vă un cont gratuit cu Name Station, pe care îl puteți face prin e-mail sau contul de Facebook. Cu Name Station, veți primi acces la generatoare de nume de domeniu, sugestii de cuvinte cheie, verificatori de disponibilitate instantanee și concursuri de nume de domeniu public. Puteți filtra rezultatele numelui de domeniu pe baza unor criterii precum extensia, lungimea numelui și altele. Cu toate acestea, dacă nu aveți idei pentru cuvinte cheie, încercați să căutați de către marca dvs. sau industria de afaceri pentru câteva idei de cuvinte cheie. Name Station se laudă, de asemenea, că este prezentat pe site-uri precum Mashable, SEOMoz, TechCrunch și multe altele, oferindu-i lui Name Station o mare credibilitate, ceea ce merită să o verificați.

10. Panabee

Panabee

Panabee este un instrument de căutare a numelor de domeniu, generator de nume de domeniu și generator de nume de afaceri toate învelite într-unul singur. Puteți începe cu Panabee începând cu doar două cuvinte cheie și căutând sugestii de nume de domeniu bazate pe acele două cuvinte cheie. Dacă numele de domeniu pe care îl doriți pentru blogul sau site-ul dvs. web a fost deja luat, atunci puteți vizita registratori de nume de domeniu, cum ar fi GoDaddy.com, unde puteți vedea alte extensii disponibile ale numelui de domeniu pe care îl doriți. Cu toate acestea, dacă nu vă plac sugestiile pe care Panabee vi le oferă, Panabee vă va furniza termeni în legătură cu cuvintele dvs. cheie pe care le puteți căuta. Pe lângă faptul că vă arată numele de domeniu disponibile și neînregistrate, Panabee vă va arăta dacă numele dvs. de domeniu ideal este sau nu folosit ca nume de utilizator pe social media.

11. Domainhole

Domainhole

Domainhole este un instrument generator de nume de domeniu care vine cu șapte instrumente de brainstorming care vă pot ajuta să găsiți numele de domeniu perfect disponibil pentru blogul dvs., site-ul sau marca dvs. indiferent dacă aveți o tastatură în minte sau nu. Domainhole te va ajuta să cauți nume de domeniu expirate recent sau să te ajute să creezi nume de domeniu aleatorii, atrăgătoare, creative și ușor de pronunțat. Domainhole vă va permite, de asemenea, să verificați toate extensiile de domeniu pentru a vă ajuta să găsiți exact ceea ce aveți nevoie pentru adresa dvs. de blog sau site-ul web. Domainnhole a fost, de asemenea, prezentat pe site-uri precum Killer Startups, PR Web și SlapStart, oferindu-i o anumită credibilitate și merită să fie verificate. În sfârșit, Domainhole este disponibil pentru descărcare ca o aplicație mobilă, făcând alegerea numelui de domeniu și a adresei web potrivite pentru blogul sau site-ul dvs. mai ușor și mai convenabil dacă sunteți ocupat și mereu din mers.

12. Domainr 

Domainr

Domainr este un instrument generator de nume de domeniu care vă permite să explorați toate ideile posibile de nume de domeniu dincolo de cele mai comune extensii: „.com”, „.net” și „.org”. Cu alte cuvinte, Domainr vă va ajuta să găsiți o versiune disponibilă a numelui dvs. de domeniu și a adresei web perfecte, ajutându-vă să găsiți extensii mai puțin obișnuite, dar totuși legitime. Această caracteristică unică de generator de nume de domeniu face de asemenea Domainr excelent pentru descoperirea ideilor și posibilităților noi și interesante de nume de domeniu. Domainr funcționează prin căutarea anonimă a căutărilor și urmărirea a mii de nume de domeniu de nivel superior și TLD-uri generice disponibile pentru înregistrare la peste 200 de înregistratori acreditați de nume de domeniu și adresă web. Domainr vine de asemenea cu două API-uri externe diferite pentru implementarea de partea clientului și alte servicii web legate de nume de domeniu.

13. Imposibilitate!

Imposibilitate!

În comparație cu ceilalți generatori de nume de domeniu din această listă, Imposibilitate! utilizează o abordare ușor diferită și mai unică pentru a veni cu adresa web perfectă pentru blogul sau site-ul dvs. web. Acesta va începe prin a veni cu cuvântul cheie introdus și apoi vă va permite să alegeți să adăugați substantive, verbe sau adjective la începutul sau la sfârșitul cuvântului cheie. Aceste alegeri sunt atent selectate, astfel încât să găsiți mai ușor un nume de domeniu neînregistrat și disponibil și să creezi un nume de domeniu care să fie unic și interesant. Vă oferă, de asemenea, opțiunea de a alege între cuvinte de patru litere, cinci litere și chiar șase litere și opțiunea de a amesteca pur și simplu orice cu cuvântul cheie la alegere. Acest lucru nu numai că face ca experiența de a găsi un nume de domeniu să fie mult mai ușoară decât este de obicei, dar și distractivă! Imposibilitate! de asemenea, folosește mai multe servere pentru a face procesul deseori frustrant și consumator de timp de a găsi numele de domeniu potrivit cât mai rapid.

14. Typer de domeniu

Typer de domeniu

Domain Typer este un instrument generator de nume de domeniu care este rapid, ușor de utilizat și intuitiv. Tot ce trebuie să faceți este să introduceți pur și simplu cuvintele cheie pe care le doriți pentru numele dvs. de domeniu, iar Typer Domain vă va arăta dacă numele de domeniu este sau nu disponibil pentru cumpărare și înregistrare. De asemenea, va genera simultan idei aleatoare de nume de domeniu pentru dvs. dacă nu aveți deja o idee despre ceea ce ați dori pentru numele dvs. de domeniu. Și în cazurile în care prima ta alegere pentru un nume de domeniu nu este disponibilă, atunci Typer Domain vă va permite să vizualizați o listă de hacks cu nume de domeniu și alternative pe care le sugerează.

15. Domize

Domize

Domeniul oferă siguranță completă, securitate și viteză ca un instrument generator de nume de domeniu. Practic Domize vă permite să căutați nume de domeniu bune și disponibile într-un mediu criptat, verificând, de asemenea, dacă un nume de domeniu a fost înregistrat anterior sau nu, din cauza expirării sau disponibil pentru cumpărare. Poate oferi rezultate instantanee, chiar dacă tastați cuvintele cheie în funcția de căutare.

16. Wordoid

Wordoid

Wordoid vă permite într-adevăr să vă dezvoltați partea creativă, deoarece este un instrument generator de nume de domeniu care creează cuvinte alcătuite pentru numele dvs. de domeniu sau adresa web. Aceste cuvinte alcătuite sunt unice și vor arăta și sunet grozav, fiecare cuvânt având cel mult 10 litere. De asemenea, Wordoid vă va permite să selectați până la cinci limbi diferite și chiar să amestecați și să potriviți aceste limbi pentru a crea un amestec de cuvinte unic, interesant și atrăgător de atenție. Wordoid vă permite să schimbați nivelul de calitate de la scăzut la înalt, ceea ce înseamnă că cu cât calitatea este mai scăzută, cu atât cuvântul este mai nesensibil și în mod evident alcătuit, în timp ce calitatea este mai ridicată, cu atât sunetul este mai natural și real. Toate aceste caracteristici fac ca Wordoid să fie excelent pentru a elimina o mare parte a stresului și frustrării din procesul de găsire a unui nume de domeniu, deoarece crearea de cuvinte noi și amestecarea cuvintelor din mai multe limbi diferite, diminuează probabilitatea de a găsi un nume de domeniu care a fost deja luat.

17. NameTumbler 

NameTumbler

NameTumbler este un instrument generator de nume de domeniu care vă oferă nume de domeniu combinând orice cuvânt cheie pe care îl doriți și alegeți cu un cuvânt cheie pe care NameTumblerchooseosește din propria sa bază de date. După ce combinați aceste cuvinte, puteți alege apoi plasarea cuvintelor cheie sau modul în care doriți ca cuvintele dvs. cheie să fie ordonate în adresa dvs. web, cum ar fi la începutul sau la sfârșitul numelui dvs. de domeniu. puteți utiliza, de asemenea, cratime pentru a separa termenii și cuvintele cheie sugerate, alegeți extensia dorită și vizualizați rezultatele finale pentru a vedea cum arată și sună și dacă vă place sau nu.

18. Dot-O-Mator 

Dot-O-Mator

Dot-O-Mator este instrumentul potrivit pentru generatorul de nume de domeniu, dacă nu știi nici măcar de unde să începi să vin cu un nume de domeniu și nu ai absolut nicio idee pentru numele de început. Dot-O-Mator vă permite să creați sugestii de nume de domeniu selectând orice listă de cuvinte din două categorii, cum ar fi culorile și formele, pentru începutul și sfârșitul numelui dvs. de domeniu. Dacă vedeți un nume de domeniu care vă place din sugestii, atunci puteți combina cele două și vedeți rezultatul. Rezultatele pot fi apoi mutate în funcția „zero” pentru a verifica dacă este disponibil sau nu pentru cumpărare și înregistrare. Dot-O-Mator este de asemenea disponibil pentru descărcare pe IOS, făcând alegerea numelui de domeniu și a adresei web potrivite pentru blogul sau site-ul dvs. mai ușor și mai convenabil dacă sunteți ocupat și mereu în mers.

19. SuggestName

SuggestName

SuggestName este un generator de nume de domeniu care vă ajută să creați un nume de domeniu, permițându-vă să alegeți și să introduceți un prefix și un sufix, iar apoi să le combinați pentru a vedea dacă numele de domeniu rezultat este disponibil sau nu. De asemenea, aveți multe opțiuni de personalizare și condimentare a numelui dvs. de domeniu, alegând dintr-o listă de culori, cuvinte populare Web 2.0, termeni tehnici și multe altele. Puteți muta numele de domeniu rezultate în funcția „zgariet” și apoi ștergeți selecția dvs. sau verificați disponibilitatea acesteia.

21. Bulktopia 

Bulktopia

Bulktopia este un instrument generator de nume de domeniu care oferă sugestii pentru nume de domeniu bazate pe alegerea cuvintelor cheie preferate, precum și cercetarea numelor de domeniu potențiale disponibile pentru înregistrare. Această cercetare se bazează pe criterii importante, cum ar fi vârsta, rangul paginii, backlink-urile, expirarea și disponibilitatea contului de social media. După ce ați ales un nume de domeniu sugerat, puteți face clic pe „cumpărați” și cumpărați numele de domeniu printr-o mare varietate de înregistratori de nume de domeniu. 

Și, în sfârșit,

22. Vreau numele meu 

Vreau numele meu

I Want My Name este un instrument de generare a căutării de nume de domeniu care funcționează cel mai bine dacă aveți deja un nume de domeniu pentru blogul dvs., site-ul web și marca dvs.. Introduceți numele de domeniu și adresa web pe care o doriți și Vreau numele meu vă va anunța dacă este valabil pentru apucături sau dacă a fost deja luat. Dacă a fost deja luat, atunci I Want My Name vă va arăta nume alternative de domeniu și prețurile pentru înregistrarea acestora la diferite nume de domeniu și registre web online. De asemenea, puteți filtra rezultatele căutării prin ascunderea numelor de domeniu deja luate.

23. BatName

batname-screen-1

Ok, BatName a fost creat cu siguranță de ingineri.

Este rapid, eficient și nu încearcă să monetizeze!

BatName este de fapt destul de unic în comparație cu celelalte generatoare.

Cum functioneaza:

 • Introduceți câteva idei de cuvinte cheie
 • Căutare
 • Boom – rapid făcut

Ok, dar ceea ce o face să iasă în evidență sunt aceste hashtag-uri:

batname-screen-2

Așadar, după ce introduci hashtag-uri, instrumentul le vede ca pe o grupare și găsește toate sinonimele acelui cuvânt.

super-misto.

Aceasta va 10x căutarea dvs. de domeniu, deoarece nu trebuie să vă gândiți la sinonime pe cont propriu.

Dezavantajul este că acum arată doar .com – dar este în regulă. Încă o iubim.

Primă: Căutați să backorder un domeniu? Avem un ghid pentru asta.

 

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Adblock
  detector