Backorders de domeniu: Ghidul final pentru cele mai bune servicii de backorder

Backorders de domeniu: Ghidul final pentru cele mai bune servicii de backorder

Backorders de domeniu: Ghidul final pentru cele mai bune servicii de backorder

Te-ai gândit doar la numele de domeniu perfect.


Este captivant, genial și exact ceea ce are nevoie afacerea ta.

Dar e luat. Inima ta se scufundă. Ești un pic trist și nu știi ce să faci. Vedeți site-ul și vedeți că este neutilizat, ceea ce face și mai rău. Ar trebui să utilizați bine domeniul!

Trebuie să vă temeți, există o soluție. Deși nu este rapid sau ieftin, un serviciu de backorder de domeniu poate fi răspunsul la problema dvs..

Ce este un Backorder de domeniu?

Un backorder de domeniu este un serviciu care ajută pe cineva să încerce să achiziționeze un nume de domeniu odată ce devine disponibil pentru înregistrare. Prin intermediul site-urilor de înregistrare a domeniilor web, cum ar fi GoDaddy.com, utilizarea unui serviciu de backorder de domeniu ar putea include abonarea la monitorizarea domeniului, un membru cu licitații de domeniu prin intermediul site-ului propriu (adică GoDaddy.com), o anumită sumă de credit pentru primele licitații pentru un domeniu. și cel puțin un an de înregistrare a numelor de domeniu.

Backordering-ul unui domeniu este recomandat celor care doresc cu adevărat un anumit nume de domeniu și sunt absolut siguri că acesta este numele de domeniu pentru ei. Backordering-ul unui domeniu permite cuiva să monitorizeze starea unui nume de domeniu (mai multe informații despre diferitele tipuri de stări pentru un nume de domeniu și modul în care se schimbă vor fi oferite ulterior în acest ghid). Backordering-ul unui domeniu înseamnă, de asemenea, că persoana care a plasat backorder-ul domeniului va fi notificată când o licitație pentru numele de domeniu urmează să înceapă..

Ce înseamnă să backorder un domeniu?

Backordering un domeniu înseamnă plasarea unei licitații pe un nume de domeniu pe care îl doriți pentru site-ul dvs. web, dar care este deja deținut de altcineva. Plasați o ofertă pentru acel nume de domeniu în speranța că proprietarul actual nu va reînnoi înregistrarea și dreptul de proprietate asupra acesteia și că în curând va fi disponibil pentru apucături și că îl veți avea.

Backordering-ul unui domeniu înseamnă că doriți cu adevărat numele de domeniu. Chiar dacă este deținut de altcineva, știți că acesta este numele de domeniu perfect pentru dvs. și site-ul dvs. web. Plasarea unui backorder înseamnă că veți ști când numele de domeniu trece prin procesul de expirare și reînnoire posibilă și când va deveni oficial disponibil pentru înregistrare sub un nou proprietar. Plasarea unui backorder pe un domeniu înseamnă să fiți unul dintre primii care să știe când numele de domeniu pe care îl doriți devine gratuit pentru luare. Backordering-ul unui domeniu înseamnă, de asemenea, că puteți începe să plasați sume licitate pe acesta odată ce va deveni disponibil și va fi licitat pentru multe site-uri ale registratorilor de nume de domeniu, crescând astfel șansele de a obține cu succes acel nume de domeniu.

Ciclul de viață al numelui de domeniu

Înainte de a trece la părțile suculente ale acestei postări, este important să înțelegem cum funcționează ciclul de viață al numelui de domeniu.

ciclul de viață al numelui de domeniu

ciclul de viață al numelui de domeniu Sursa imaginii: DomainSherpa

Servicii de backorder de domenii

Multe site-uri de înregistrare a numelor de domeniu au servicii de backorder de domeniu, care facilitează utilizatorilor să urmărească starea numelor de domeniu și a ofertelor de locuri după ce expiră și devin disponibile pentru licitație. Multe site-uri de înregistratori de nume de domeniu, cum ar fi GoDaddy.com, de exemplu, oferă beneficii pentru serviciile de backorder ale domeniului lor, cum ar fi un an de membru al GoDaddy Auctions și credit de 10 USD pentru prima licitație a unui utilizator. Multe servicii includ, de asemenea, o politică „fără tratament, fără plată”, alerte personalizate pentru anumite nume de domeniu sau cuvinte cheie relevante și alte funcții de monitorizare a domeniului. Toate aceste servicii speră să faciliteze plasarea comenzilor de domenii și securizarea domeniilor în ordine, mai ușoare și care consumă mai puțin timp. Aceste servicii economisesc mult timp clienții și, de asemenea, își crește șansele de a asigura cu succes un domeniu expirat pe care l-au rezervat. De asemenea, majoritatea serviciilor de backorder de domeniu funcționează folosind cele mai noi tehnologii de captură.

Citiți mai departe pentru o listă de companii online cu cele mai bune servicii de backorder de domeniu.

Cele mai bune companii de backorder de domenii

Există mai multe companii de backorder de domenii, cu site-uri de înregistrare disponibile online, dar care sunt crema culturii? Care au cele mai bune servicii și recenzii și cum știi care este cel mai bun pentru tine?

Un concept cheie de înțeles este cei trei mari: SnapNames, NameJet și Go Daddy Auctions. 

Mai jos este o listă cu cele mai bune companii și site-uri web pentru backorders de domenii.

1. SnapNames

SnapNames este unul dintre cei mai populari și cunoscuți registratori de domenii web. SnapNames vine cu liste de nume de domeniu exclusiviste găsite doar pe site-ul lor web, oferte zilnice pentru nume de domeniu și liste cu cele mai populare nume de domeniu expirate de pe piață. De asemenea, este dotat cu funcții de căutare, care le permit utilizatorilor să vadă ce nume de domeniu sunt luate sau disponibile și chiar are categorii pentru diferite nume de domeniu, ceea ce face să găsească un domeniu potrivit pentru afacerea unuia mai ușor și mai eficient. Categoriile includ divertisment, tehnologie, casă și grădină, mâncare și băutură, finanțe și sănătate. SnapNames este recomandat în special persoanelor care caută un nume de domeniu perfect pentru afacerea și marca lor.

SnapNames are numeroase funcții de căutare și alerte, ceea ce face ca domeniile de monitorizare să fie ușoare. Utilizatorii vor fi, de asemenea, avertizați dacă un nume de domeniu de care sunt interesați expiră și va deveni disponibil în termen de 30 de zile. Din nou, clienții trebuie să plătească doar dacă numele de domeniu pe care le-au comandat a fost securizat cu succes. Clienții vor avea, de asemenea, acces la licitații cu nume de domeniu premium pentru domenii compatibile. Prin serviciul de backordering de domenii de pe SnapNames, clienții vor avea acces la piețele globale de nume de domeniu, cu toată ușurința și comoditatea cumpărăturilor online. Datorită numeroșilor parteneri de afaceri și tehnologiei de ridicare a capturilor de înaltă calitate, SnapNames oferă o selecție minunată de aproximativ 30 de milioane de nume de domeniu la prețuri mici, ceea ce îl face ideal pentru companii, în special start-up-urile cu bugete strânse care încearcă să-și construiască domeniul web.

2. NameJet

NameJet este, de asemenea, unul dintre cele mai populare și cunoscute registre de domenii web.NameJet permite utilizatorilor să adauge numele lor de domeniu preferate pe o listă de backorder a numelor de domeniu personale, iar NameJet va face toate lucrările pentru ei, cum ar fi monitorizarea zilnică și personalizarea alerte când un nume de domeniu va deveni disponibil în curând. NameJet are, de asemenea, o mulțime de nume de domeniu exclusiv pre-lansate, deja localizate pe site-urile partenerilor lor de înregistrare de domenii, ceea ce înseamnă că nu vor fi disponibile pentru licitație nicăieri în altă parte. De asemenea, nu există taxe ascunse și până la un an de înregistrare gratuită pentru cel mai mare ofertant al unui nume de domeniu. NameJet este una dintre cele mai de succes companii de backorder de domeniu atunci când vine vorba de câștigarea numelor de domeniu în curs de expirare pentru clienții lor.

3. Licitații GoDaddy

GoDaddy.com este probabil cel mai popular și cunoscut registrator de domenii web din jur. Domeniile de backordering pe GoDaddy sunt rapide și ușoare. Odată ce utilizatorii cumpără creditul de backorder, tot ce trebuie să facă pentru a pune backorderul de utilizat este să se autentifice în conturile lor, să facă clic pe fila „Backorders Domain” din secțiunea „Produsele mele” și să o aplice pe numele de domeniu pe care utilizatorul vrea. Backorderele de domeniu de pe GoDaddy sunt de 24,98 USD fiecare, inclusiv costurile de înregistrare și, de asemenea, vin cu monitorizare zilnică gratuită a domeniului și până la un an de membru gratuit. GoDaddy funcționează de asemenea cu fiecare tip diferit de domeniu, de la .com la .biz.

Având în vedere că toate domeniile backordered trec prin procesul de licitație, GoDaddy vine cu licitarea automată. Primului om care plasează o backorder pe un anumit domeniu i se va oferi oferta de deschidere prin achiziționarea comenzii fără costuri suplimentare. Utilizatorii vor fi, de asemenea, informați instantaneu atunci când mai multe persoane sunt interesate și licitează pentru același nume de domeniu și când numele de domeniu expiră și devine disponibil pentru licitație.

De asemenea, GoDaddy oferă utilizatorilor șanse multiple de a securiza un nume de domeniu sau de a încerca din nou. Domeniile backordered vor fi date în mod automat cuiva dacă sunt singura persoană care a depus o ofertă pe aceasta, dar dacă sunt outbid, acestea vor fi notificate în cazul în care doresc să plaseze o ofertă mai mare sau să-și mute creditul de backorder în alt domeniu. Creditele backorder nu expiră niciodată pe GoDaddy.com.

GoDaddy este, de asemenea, popular pentru caracteristicile sale stelare de protecție a confidențialității. Utilizatorii își pot ascunde identitatea de proprietarii de domenii anterioare și amenințările de securitate cibernetică precum hackerii. Utilizatorii au opțiunea de a adăuga Înregistrare privată în comenzile lor, permițându-le să împiedice informațiile lor personale să fie listate în baza de date publică WHOIS. Înregistrarea domeniilor prin GoDaddy face ca domeniile de backordering să fie mai sigure și mai sigure.

4. DropCatch

De când a fost fondată în 2008, DropCatch și-a folosit tehnologia dropcatching pentru a asigura peste un milion de nume de domeniu backordered pentru utilizatorii săi. Plasarea comenzilor prin DropCatch este gratuită. Clienții sunt plătiți numai dacă domeniul securizat a fost securizat cu succes. De asemenea, DropCatch vine cu liste zilnice de nume de domeniu care expiră în prezent și rapoarte descărcabile și funcții de căutare pentru a ușura mai ușor clienții să caute domenii valoroase și să verifice starea lor.

Există două rezultate potențiale pentru când un utilizator backorder un domeniu pe DropCatch. Dacă acel utilizator este singurul care a backorder un domeniu, plătește 59 USD, iar numele de domeniu este al lor, dar dacă mai multe persoane plasează backorders pe același domeniu, domeniul va trece la o licitație publică. Licitația va dura 3 zile, iar cel mai mare ofertant va câștiga.

5. BackorderZone

Acum listat în NamePal, BackorderZone permite utilizatorilor să plaseze oferte proxy pentru nume de domeniu indisponibile prin licitații de domeniu. Serviciile de backorder sunt dotate cu funcții de monitorizare a cuvintelor cheie, statistici de domeniu în așteptare și posibilitatea de a adăuga domenii în vrac. NamePalBackorderZone permite utilizatorilor să își gestioneze mai bine domeniul. Serviciul lor de administrare a domeniilor, o parte din pachetul lor de servicii de backorder de domenii, are actualizări automate pentru registrele de domenii NS și WHOIS și facturare post-livrare.

Folosind cele mai noi tehnologii de captură, NamePalBackorderZone urmărește miile de domenii recent expirate care apar în fiecare zi, precum și câte licitații sunt active în prezent pe site-ul lor. În acest fel, utilizatorii vor economisi mai mult timp și își vor crește șansele de a-și asigura un nume de domeniu expirat odată ce acesta va fi disponibil.

Utilizatorii pot să ordoneze cât mai multe domenii doresc fără costuri. Acestea trebuie să plătească doar după ce NamePalBackorderZone securizează cu succes un nume de domeniu expirat pentru utilizator. Posesorii contului nu trebuie să plătească nicio taxă lunară, întrucât comenzile de backorder vin la cele mai bune prețuri individuale pentru piața backorder de domeniu..

6. CatchTiger

Următorul este CatchTiger. Licitațiile sunt deschise publicului și există o nouă în fiecare zi. Conturile sunt gratuite și vin cu un an de înregistrare gratuită a numelor de domeniu. Oferta de pornire pentru toate licitațiile de domeniu este de 35 de lire sterline (43,70 USD) și nu există nici o cură, nici o politică de plată. Fără remediu, fără plată înseamnă că utilizatorii nu vor trebui să plătească dacă CatchTiger nu poate renunța la succes cu numele de domeniu expirat.

În afară de participarea la licitații de domeniu expirate, CatchTiger permite utilizatorilor să-și vândă numele de domeniu prin intermediul platformei Market Place către o audiență relevantă a cumpărătorilor potențiali de nume de domeniu. Deși este un furnizor și o companie de servicii de backorder din domenii din Marea Britanie, funcționează cu multe domenii internaționale diferite, inclusiv țări din UE și chiar din Noua Zeelandă.

În cele din urmă, CatchTiger oferă alerte personale care vor anunța utilizatorii când numele lor de domeniu preferat este disponibil și actualizat pentru licitație. Toți utilizatorii vor trebui să facă este să anunțe CatchTiger numele de domeniu și cuvintele cheie relevante pe care trebuie să le respecte. Utilizatorii vor primi mai întâi un e-mail atunci când numele lor de domeniu preferat va fi disponibil, economisindu-le timp și ridicându-și șansele de a-și asigura cu succes numele de vis perfect. Utilizatorii pot avea un număr nelimitat de alerte personale adăugate în contul lor pe CatchTiger.com.

7. DomainMonster

Serviciul Backorder al DomainMonster monitorizează cele mai căutate nume de domeniu ale utilizatorilor și le înregistrează în numele lor în momentul în care devin disponibile. DomainMonster urmărește, de asemenea, sutele de mii de nume de domeniu care expiră în fiecare zi, permițând utilizatorilor să le caute și să le monitorizeze pe paginile de domenii expirate..

Pe lângă taxe minore de înregistrare, plasarea comenzilor prin DomainMonster este gratuită. De asemenea, folosesc o cură fără tratament, fără politici de plată. De asemenea, aceștia iau doar un backorder pe domeniu și nu licitează domenii de backorder, în schimb lucrează exclusiv pentru ca utilizatorul să-l asigure pentru ele. Toți utilizatorii trebuie să facă este să caute domeniul ales în caseta de căutare a site-ului web și, dacă nu este disponibil, faceți clic pe linkul „Comanda înapoi” pentru a începe monitorizarea acestuia. Al doilea că numele de domeniu pe care un utilizator le-a acordat o valabilitate expiră și devine disponibil, DomainMonnster îl prinde și lucrează cu sârguință pentru a-l securiza și înregistra sub numele utilizatorului.

Cel mai bun mod de a backorder un domeniu

Înainte de a parcurge cele mai bune modalități de a backorder un domeniu, este important să reținem că plasarea unui backorder de domeniu nu garantează că unul va dobândi numele de domeniu odată ce devine disponibil.

Multe variabile afectează procesul de backordering a unui domeniu. De exemplu, proprietarul actual al numelui de domeniu înregistrat ar putea reînnoi înregistrarea, împiedicând astfel să fie disponibil pentru o nouă proprietate deocamdată, sau site-urile web cu servicii de backorder de domeniu precum GoDaddy ar putea să nu reușească să încerce cineva să înregistreze pentru numele de domeniu pe care îl doresc.

Alte variabile includ să trebuiască să participe la o licitație publică sau privată pentru numele de domeniu, unde altcineva are șanse mari să obțină cu succes proprietatea pentru numele de domeniu, ca și tine..

Care sunt cele mai bune metode de backorder a unui domeniu? Cum expiră domeniile în primul rând? Cum faceți un backorder pentru un domeniu? Și cum vă creșteți șansele de a obține cu succes numele de domeniu prin backorder?

Spre deosebire de credința populară, domeniile expiră și de multe ori înainte să spună că vor. Numele de domeniu devine „expirat” dacă proprietarul său actual nu îl reînnoiește până la data de expirare. Numele de domeniu suferă apoi o perioadă de grație de patruzeci de zile în care toate serviciile domeniului sunt închise, dar proprietarul actual al domeniului are încă șansa de a reînnoi domeniul pentru o taxă de reînnoire standard prin intermediul furnizorului de servicii de domeniu web..

Odată ce domeniul intră în asta perioada de grație de patruzeci de zile însă, este foarte probabil ca actualul proprietar să-l reînnoiască deloc. În caz contrar, dacă actualul proprietar intenționa să reînnoiască și să păstreze numele de domeniu, s-ar fi asigurat să-și reînnoiască înregistrarea înainte de data expirării acesteia. Cu toate acestea, este probabil, de asemenea, că proprietarul a fost leneș sau amânat, astfel încât să își poată reînnoi înregistrarea numelui de domeniu fără penalități și pentru nenorocirea persoanelor care doresc ca acest nume de domeniu să fie gratuit pentru luare.

Apoi, odată ce au trecut patruzeci de zile și s-a încheiat perioada de grație, numele de domeniu trece printr-o „perioadă de răscumpărare”, unde devine mai greu pentru actualul proprietar să-și reînnoiască înregistrarea (cum ar fi taxele de reînnoire mai scumpe și alte penalități) și șansele ca numele domeniului să devină liber pentru noua proprietate și înregistrare sunt și mai mari și mai probabile. După această „perioadă de răscumpărare”, numele de domeniu devine „blocat” înainte de a trece printr-o fază de ștergere, care durează aproximativ cinci zile. Întregul proces durează aproximativ 75 de zile de la data expirării inițiale a numelui de domeniu și odată ce procesul se încheie, numele de domeniu este oficial oficial pentru înregistrare pentru cei care o doresc, devenind astfel eligibil pentru backorders.

Dar procesul de backordering a unui domeniu odată ce numele de domeniu devine disponibil pentru înregistrare nu este atât de simplu cum a fost odată. A fost prima dată, primul serviciu pentru ca cea mai rapidă persoană să se înregistreze pentru un nume de domeniu expirat recent și foarte dorit ar fi cel care l-a obținut.

Acum, registrele de nume de domeniu web precum GoDaddy.com efectuează licitații pentru nume de domeniu expirate. În felul acesta, acești registratori de nume de domeniu obțin profituri suplimentare, iar numele de domeniu merge la cel mai mare ofertant, mai degrabă decât la cel mai rapid și mai norocos vânător de nume de domeniu..

Acest vechi proces de înregistrare a numelor de domeniu expirate se întâmplă numai dacă un nume de domeniu expirat a fost lansat la licitație, dar a fost abandonat din cauza lipsei ofertanților. Totuși, acest lucru nu se întâmplă de obicei și, dacă se întâmplă, trece printr-un „serviciu automat de deconectare”, multe dintre acestea fiind oferite în companiile și serviciile de backorder din domeniu enumerate anterior în acest ghid..

Pentru a plasa un backorder și a începe să licitați pentru un nume de domeniu odată ce devine disponibil, trebuie să plasați un backorder la casa de licitații de înregistrare a domeniului corespunzătoare. Acest lucru trebuie făcut înainte ca numele de domeniu să ajungă la data de expirare a înregistrărilor sale sau înainte de sfârșitul „perioadei expirate” care, în funcție de registratorul său de domeniu, poate dura până la 45 de zile. Va trebui să vă înscrieți pentru un cont pe site-ul casei de licitații pentru înregistrarea domeniului, unde numele de domeniu pe care îl doriți vor deveni disponibile.

Dar există sute de înregistratori de nume de domeniu și site-uri de licitații disponibile în prezent online. Cum puteți ști care va avea numele de domeniu pe care îl căutați?

În primul rând, determinați registratorul de nume de domeniu. Majoritatea înregistrătorilor de nume de domeniu au un partener de licitație pe care îl folosesc exclusiv, astfel încât cunoașterea registratorului dvs. numele de domeniu este în funcție înseamnă că veți ști pe ce site de licitație trebuie să mergeți când va fi momentul să plasați sume licitate pentru numele dvs. de domeniu. Pur și simplu faceți o căutare WHOIS cu numele de domeniu dorit și căutați informațiile pentru a găsi registratorul numelui.

Apoi, utilizați graficul enumerat la pasul 2, „Determinați partenerul de licitație” pentru a găsi partenerul de licitație utilizat de registratorul înregistrat actual al numelui dvs. de domeniu. Există trei case de licitații majore pe care majoritatea înregistrătorilor de nume de domeniu le utilizează exclusiv: GoDaddy Auctions, NameJet și SnapNames. Una dintre cele mai bune șanse de a achiziționa numele de domeniu expirat pe care îl doriți este să urmăriți în mod regulat starea și progresul numelui de domeniu expirat pe site-ul casei de licitații folosit de registrator..

Acum du-te Obține-ți domeniul!

Este destul de rău atunci când un alt nume de domeniu pe care îl doriți pentru site-ul dvs. web este deja luat de altcineva, dar procesul de așteptare pentru ca numele respectiv să expire și să devină disponibil poate fi la fel de rău.

Poate fi dificil și frustrant și consumă mult timp și nici măcar nu este garantat numele de domeniu. Dar a fi noul proprietar al unui nume de domeniu expirat pe care l-ai dorit întotdeauna nu este imposibil.

Backordering-ul unui domeniu este una dintre cele mai bune și mai simple modalități de a vă ridica șansele de a fi cu succes noul proprietar al numelui dvs. de domeniu de vis odată ce expiră. Îndepărtează o mulțime de confuzii și complicații departe de întregul proces.

Backorderele de domeniu facilitează urmărirea stării unui nume de domeniu pe care îl doriți, așa că veți ști mai devreme când expiră și devine disponibil, sau dacă este reînnoit de către proprietarul său actual sau când va merge la licitație pe site-ul partenerului de licitație actual al registratorului. Nu este de mirare că backorderele de domeniu sunt un serviciu atât de popular și o practică comună pentru persoanele care caută un domeniu web potrivit pentru site-ul lor web.

Aveți toate informațiile? Acum mergeți să vă luați domeniul!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Adblock
    detector