Cum să alegeți un hosting de nume de domeniu creativ – Comparați prețuri și planuri – mai 2020

Cum să alegeți un hosting de nume de domeniu creativ – Comparați prețuri și planuri – mai 2020

Cum să alegeți un hosting de nume de domeniu creativ – Comparați prețuri și planuri – mai 2020

Deci crezi că ai o idee excelentă de afaceri? Grozav! Înainte de a începe, poate doriți să petreceți ceva timp încercând să creați un nume de domeniu creativ și memorabil. Petreceți ceva timp pentru asta, doar nu prea mult. Mult prea mulți oameni petrec o mare parte din timp încercând să vină cu acel nume de domeniu perfect și niciodată nu sunt mulțumiți de ideile lor. Nu vă blocați în rută. De fapt, ar putea fi mai bine să luați aceste șase sfaturi și șase instrumente care să vă ajute să vă creați numele de domeniu perfect.


Șase sfaturi pentru crearea numelui dvs. de domeniu.

În primul rând, începe prin a da o foaie albă de hârtie și un creion. Gândiți-vă la toate numele pe care le-ați dori să folosiți pentru numele dvs. de domeniu. Scrie totul. După ce ați finalizat, parcurgeți această listă scurtă de verificare și începeți să treceți peste cele care nu trec de această listă cu șase puncte.

1. Faceti-l usor

Fa-o usor. Numele tău ar trebui să fie ușor de scris, ușor de spus și de rostogolit limba. Unul dintre obiectivele creării unui site web este de a avea conținut pe care oamenii sunt dispuși să le partajeze. Dacă oamenii nu vă pot preciza numele de domeniu sau chiar spun numele dvs. de domeniu cu ușurință, conținutul dvs. nu este probabil să fie distribuit la fel de ușor.

2. Faceți-o unică

De multe ori nu este suficient doar pentru a spune că face unic. Când spunem unic, înseamnă că nu îl vom face să sune ca orice altceva. Este deja dat să nu puteți înregistra același nume al domeniului dvs. ca altcineva. Cu toate acestea, nu ar fi inteligent să înregistrați un nume de utilizator pentru site-ul dvs. web care sună prea mult, „Microsoft”, sau orice alt nume de genul acesta. Va greși prea ușor.

3. Numele de domeniu Com nu sunt singurele date

Nu vă mulțumiți cu numele „.COM” tot timpul. De fapt, dacă aveți reședința în afara S.U.A., s-ar putea să vă fie mai bine să aveți un domeniu centrat pe țări, cum ar fi „CO.UK.” De asemenea, nu uitați ce înseamnă COM. COM-ul este scurt pentru reclame, ORG este scurt pentru organizare, MIL este scurt pentru militar, GOV este scurt pentru guvern și TV este scurt pentru site-urile televizate. Există mai multe: utilizați o extensie potrivită pentru tipul de site pe care încercați să îl creați. Dacă vă aflați în cercuri tehnologice, sfârșitul domeniului „.io” este frecvent utilizat. Acesta este un ciudat TLD (domeniu de nivel superior), deoarece aparține teritoriului britanic de Oceanul Indian de peste mări. De fapt, există doar locuitori militari ai insulei, deci este un pic de anomalie. O altă extensie non -com .com folosită în mod obișnuit este „.co”. Este atât de aproape de .com și majoritatea oamenilor nu vor fi opriți de acesta. Acesta devine din ce în ce mai comun. Există, de asemenea, „.xyz”, „.ninja”, „.guru” și alte tone de explorat.

4. Luați în considerare audiența dvs..

Acesta este unul dintre cele mai neglijate secrete când vine vorba de înregistrarea numelui dvs. de domeniu. Când iei în considerare publicul tău, te gândești la ce așteaptă. Aveți de gând să folosiți propriul nume pentru a deveni propria marcă, cum ar fi NathanBarry.com? Sau vei fi propriul tău brand, dar începe și o mișcare, cum este Pat Flynn SmartPassiveIncome.com? Încercați să creați o companie și veți începe doar cu un site web? Este important să ne amintim că numele site-ului și numele companiei nu trebuie să fie întotdeauna aceleași, dar ajută cu siguranță. Dacă aveți aspirații să vă extindeți dincolo de un simplu site WordPress, cu care îl executați, nu vă lăsați cu un nume prea specific. Dacă în cele din urmă doriți să deveniți o mare agenție națională de marketing generală, să apelați la site-ul dvs. HundredDollarBacklinks nu este probabil o idee bună. Căutați ceva care să răspundă aspirațiilor dvs., cum ar fi Connect2020 sau SimpleSurge (ambele alcătuite).

5. Fii creativ

Dacă numele dvs. este luat, luați în considerare scurtarea lui, adăugarea unei linii la sfârșit sau modificarea numelui. Puteți încerca să compuneți cuvinte precum [YouTube], folosind o expresie precum [24seven], reglarea unui cuvânt precum [Flickr] sau chiar să combinați un prefix cu un sufix precum [Shopify].

6. Păstrați-l scurt și simplu

Mai presus de toate, păstrați-l scurt și simplu. Nu face ca numele dvs. de domeniu să fie prea complicat de vrajit, prea complicat de spus sau dificil de memorat. Ar trebui să fie scurt și captivant.

Șase instrumente pentru a vă ajuta să descoperiți numele dvs. de domeniu

Aceste reguli sunt minunate. Acestea vă pot ajuta să creați un nume de domeniu creativ și unic. Cu toate acestea, ne dăm seama că s-ar putea să fii încă blocat. Am pus laolaltă șase instrumente pentru a vă ajuta să descoperiți numele dvs. de domeniu.

Căutare de domenii slabe

Acesta este un generator de nume de domeniu care vă va ajuta să veniți cu un nume unic. Este specializat în utilizarea prefixelor și a sufixelor și în asocierea lor. În plus, va verifica numele cu care vine disponibil.

Leandomainsearch.com

GoSpaces

Acesta este un alt generator de nume de domeniu gratuit bazat pe un cuvânt cheie. Pur și simplu tastați un cuvânt cheie și lăsați-l să vină cu idei unice pentru compania dvs. și numele de domeniu.

Gospaces.com

NameStation

La fel ca GoSpaces, NameStation va oferi mai multe idei gratuite și unice, bazate pe cuvintele cheie trimise. Pur și simplu introduceți un cuvânt cheie pe care îl doriți, cum ar fi subiectul dvs. de nișă, și lăsați NameStationgo să funcționeze.

Namestation.com

Domaintyper

După ce ai ideea ta de nume unică din NameStation, GoSpaces sauLean Domain Search, verifică disponibilitatea pe Domaintyper. Acesta este un mod excelent de a vă restrânge ideile cu ceea ce aveți două sau trei selecții în lucrări.

Domaintyper.com

Porumbel de domeniu

Acesta este un instrument excelent care caută rezultatele motorului de căutare. Pur și simplu luați-vă nișa și aflați ce caută oamenii. În acest fel, puteți introduce cuvinte cheie direct în numele dvs. de domeniu.

Leandomainsearch.com

Domainr

Acesta este un instrument îngrijit și unic care vă va ajuta să vă „hack” numele. Când vizitați prima dată pagina web, vă încurajează să încercați serviciul căutând ceva de genul „florărie acme”. Imediat, va apărea cu 15 nume unice și vă va oferi informații, cum ar fi numele de domenii disponibile și care sunt parcate. Domainr.com

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Adblock
    detector