Ocene HostGator WordPress v oblaku maj 2020 – super izdelek?

Ocene HostGator WordPress v oblaku maj 2020 – super izdelek?

Ocene HostGator WordPress v oblaku maj 2020 – super izdelek?

Kaj je HostGator WordPress gostovanje v oblaku?

HostGator je Podzemna železnica gostovanja – spodobna, poceni in povsod.


Oblak HostGator WordPress je drugačen.

To je njihova različica tega, kar počnejo druga podjetja za gostovanje, usmerjena v WordPress – podjetja, kot so WP Engine, SiteGround in A2 gostovanje.

Kako dober je WordPress gostovanje v oblaku?

Recimo, da je boljši od njihovega standardnega gostovanja – za boljše.

Ocene oblaka HostGator WordPress 3.7 / 5 Preglednik {{reviewsOverall}} / 5 Uporabniki (3 glasovi) Pros

 1. 2.5x hitrejše gostovanje
 2. Varnostne funkcije
 3. Hitrost

Slabosti

 1. Izdaja čakalnega časa za podporo
 2. Težava s časom delovanja
 3. Nadomestne pristojbine in cene

SummaryWordPress Cloud je nova storitev gostovanja za Hostgator.com. WordPress Cloud gostovanje na Hostgatorju ponuja več kot dvakrat in večkratno hitrost, naprednejše varnostne funkcije in dodaten bonus brezplačnih migracij. Hostgator strankam ponuja skupno tri načrte za gostovanje v oblaku WordPress: Starter načrt, standardni načrt in poslovni načrt. Prvič, Starter načrt se začne s 5,95 USD na mesec in vključuje gostovanje enega spletnega mesta, 25 k obiskov na mesec, 1 GB varnostnih kopij in več kot 50 GB prostora za shranjevanje. Nato se standardni načrt začne s 7,95 USD na mesec in vključuje gostovanje dveh spletnih mest, 200 tisoč obiskov na mesec, 2 GB varnostnih kopij in več kot 150 GB prostora za shranjevanje. In končno se poslovni načrt začne pri 9,95 USD na mesec in vključuje gostovanje 3 spletnih strani, 300 tisoč obiskov na mesec, 3 GB varnostnih kopij in neomejeno količino prostora za shranjevanje. Vendar imajo vsi trije načrti pet pomembnih lastnosti. Vsi načrti vključujejo globalni CDN in samodejno odstranjevanje zlonamerne programske opreme, gostijo lahko neomejeno količino uporabniških e-poštnih naslovov, ponujajo do 100 dolarjev kredita Google Awards in imajo skupne certifikate SSL. Podpora3.5Speed4Features3.5Value4Transparentnost3.5

Naš uradni pregled storitve gostovanja v oblaku WordPress HostGator

Gostovanje WordPress Cloud v HostGatorju je več kot dvakrat hitrejše kot storitve gostovanja WordPress Cloud na drugih platformah za spletno gostovanje.

Prav ste prebrali – 2x hitreje!

Na voljo je z nadzorno ploščo, ki je čista in enostavna za uporabo, ter z dodatnimi bonusi brezplačnih migracij in vso pomočjo, ki jo bodo kupci potrebovali prek usposobljene skupine strokovnjakov za tehnično podporo. Na voljo je tudi veliko več funkcij, poleg tega pa še velike prihranke in še večjo vrednost.

Preberite več za podrobnosti o najboljših petih najboljših lastnostih (in petih slabih straneh) gostovanja WordPress Cloud v HostGatorju.

Najboljše lastnosti HostGator WordPress gostovanja v oblaku (prednosti)

Gostovanje v oblaku WordPress je le ena izmed številnih različnih in odličnih spletnih gostovalnih storitev, načrtov in funkcij, ki jih HostGator kot platforma za spletno gostovanje lahko ponudi.

Ena najbolj znanih in dobro nagrajenih platform za spletno gostovanje na svetu, HostGator.com lahko pomaga strankam, da začnejo z razvojem in upravljanjem svojega spletnega mesta (in spletnega poslovanja) zahvaljujoč tehnični podpori HostGator.com 24/7/365, brezplačna orodja za gradnjo spletnih mest, vključno z več kot 4.500 edinstvenimi predlogi spletnih mest, brezplačna programska oprema za nakupovalna košarica za spletna mesta in podjetja za e-trgovino, 45-dnevno jamstvo za vračilo denarja in “idealna” ocena in ugled za gostovanje WordPressa.

Na vsakem načrtu, ki ga ponuja HostGator.com, obstajajo veliki in visoko vrednostni svežnji, ki vključujejo veliko orodij in garancij pri vsaki kupljeni storitvi programa gostovanja. Sem spadajo orodja za gradnjo spletnih mest, namestitvene skripte in garancije za vračilo denarja. Druge funkcije vključujejo: neomejen diskovni prostor in pasovno širino, ki je neomejeno glede na količino in / velikost datotek, ki se neposredno nanašajo na vaše spletno mesto, pa tudi brez omejitev pri prenosu podatkov; brezplačna orodja za gradnjo spletnih mest, ki vključujejo na tisoče predlog spletnega mesta in najnovejša orodja za gradnjo povleci in spusti; enostavna nadzorna plošča ali cPanel, za katero velja, da je najbolj priljubljena na svetu; zmožnost ustvarjanja toliko e-poštnih naslovov in e-poštnih sporočil, ki jih potrebujemo, zahvaljujoč neomejeni funkciji e-poštnih naslovov, ki je vključena v skoraj vse načrte gostovanja, ponujene na spletnem mestu; tehnična podpora, ki je na voljo 24/7/365 za pomoč po več različnih kanalih, kot so e-pošta, klepet v živo in telefon; in 45-dnevno jamstvo za vračilo denarja v primeru zadovoljstva strank v prvih 45 dneh po prvotnem nakupu načrta. Zahvaljujoč številnim poslovnim partnerstvom, vsak načrt na HostGator.com, vključno z vsemi tremi načrti za storitev gostovanja v oblaku WordPress Cloud, vključuje te dodatne ugodnosti: brezplačno kotiranje za vaše podjetje na Yellow Pages, ponudbo v vrednosti 100 USD za Google Adwords, 50 USD za poizvedbo za Bing in Yahoo iskalnike ter seveda brezplačen dostop do vseh različnih in najnovejših orodij za bloganje za WordPress.com.

1) Hitrost polnjenja

WordPress Cloud Hosting v HostGatorju ima več kot dvakrat in večkratno hitrost nalaganja v primerjavi s storitvami gostovanja WordPress Cloud na spletnih mestih svojih konkurentov.

To je v veliki meri zahvaljujoč super napolnjeni oblačni arhitekturi, strežnikom z nizko gostoto, CDN in več plasti predpomnjenja. Uporabniki HostGatorja bodo lahko tudi učinkoviteje upravljali z vsebino na svojih spletnih mestih, kar bo omogočalo, da se zahteve za dinamično vsebino obdelujejo z lahkimi hitrostmi. Gostovanje WordPress oblaka na HostGator.com bo upravljanje in organiziranje spletnih mest ter nalaganje in deljenje vsebine na teh spletnih mestih veliko hitrejše in lažje kot doslej. Gostovanje v oblaku WordPress v oblaku HostGator.com bo preprečilo počasno zaostajanje in prenose, ki bodo upočasnili uporabniška podjetja.

2) Priročna preprostost

WordPress Cloud gostovanje na HostGatorju uporabnikom omogoča enostavnejši dostop do pomembnih in posameznih datotek, obnavljanje baze podatkov in več e-poštnih računov prek enega portala.

Zaradi tega je upravljanje spletnega mesta (in podjetja) veliko bolj preprosto, priročno in učinkovito. WordPress Cloud gostovanje na HostGator.com ima tudi nadzorno ploščo, ki je čista in enostavna za uporabo. Nadzorna plošča je vmesnik WordPress Cloud, ki je osredotočen na izboljšanje in izboljšanje uporabnosti, kar pomeni zmanjšanje zahtevnosti tradicionalnega spletnega gostovanja. Na voljo je tudi dodatna prednost samodejnih varnostnih kopij z enostavnimi obnovitvami z enim klikom, zaradi česar je nastavljiv za popolne varnostne kopije ali varnostne kopije. Nadzorna plošča je odgovorna tudi za lažji dostop do več e-poštnih računov za uporabnike.

3) Napredna varnost

WordPress Cloud gostovanje na HostGator.com ponuja napredne varnostne funkcije za boljšo zaščito uporabnikovih spletnih mest in oblakov (in vse pomembne informacije, ki so shranjene tam, kot so poslovni dokumenti, ki vsebujejo občutljive podatke o strankah) pred vdorom, virusi in zlonamerno programsko opremo ter drugimi grožnjami kibernetske varnosti. Te napredne varnostne funkcije omogočajo uporabnikom boljše in lažje spremljanje in dodeljevanje dodatnih virov. Uporabniki bodo imeli tudi popoln in popoln nadzor nad njihovo uporabo in brez presenečenj.

4) Brezšivna prilagodljivost

Platforma za gostovanje v oblaku HostGator.com obljublja, da bo zagotovila največjo vrednost in številne optimalne funkcije v primerjavi z drugimi načrti gostovanja WordPress Cloud na spletnih mestih drugih ponudnikov storitev spletnega gostovanja. Ena izmed teh optimalnih lastnosti, ki so vključena v načrte HostGator.com WordPress v oblaku, so brezplačne migracije. Brezplačna selitvena storitev z gostovanjem v programu WordPress Cloud na HostGator.com bo obstoječe uporabniško spletno mesto WordPress Cloud prenesla na spletno gostovanje HostGator.com za spletno gostovanje. Skupina strokovnjakov za tehnično podporo in podporo uporabnikom HostGator.com, ki bo podrobneje opisana spodaj, lahko strankam pomaga pri postopku prenosa in poskrbi, da bo vse potekalo brez težav.

5) Vrhunska podpora

Poleg tega WordPress Cloud gostovanje na HostGator.com ponuja odlično ekipo strokovnjakov, ki lahko strankam pomagajo pri vsem, za kar bodo morda potrebovali pomoč. Skupina za tehnično podporo in podporo strankam HostGator.com nudi uporabnikom odgovore v realnem času in so vedno na voljo po telefonu, 24/7 in 365 dni v letu. Te svetovalne storitve so vključene z nekaterimi načrti gostovanja WordPress Cloud, s katerimi zagotavljajo, da imajo stranke vse, kar potrebujejo, da začnejo na pravi nogi in v pravi smeri. Poleg tega bodo stranke odkrile zelo dragocene nasvete in orodja z upravljano platformo za gostovanje WordPress Cloud, ki jo upravlja HostGator.com. Med njimi je lažji dostop do priljubljenih predlog WordPress na trgu MOJO.

Čeprav je to pet najboljših funkcij gostovanja WordPress oblaka na HostGator.com, niso edine neverjetne funkcije, ki jih WordPress Cloud gostovanje na HostGator.com ponuja. Druge velike ugodnosti in lastnosti so vključene v velike svežnje v vsakem načrtu, ki jih ponuja HostGator.com. Ob vsaki kupljeni storitvi programa gostovanja obstaja veliko orodij in garancij. Sem spadajo orodja za gradnjo spletnih strani, namestitvene skripte in garancije za vračilo denarja ter neomejen diskovni prostor in pasovna širina, ki se ne omejujejo na količino in velikost datotek, ki se neposredno nanašajo na vaše spletno mesto, ter brez omejitev podatkov prenos; brezplačna orodja za gradnjo spletnih mest, ki vključujejo na tisoče predlog spletnega mesta in najnovejša orodja za gradnjo povleci in spusti; enostavna nadzorna plošča ali cPanel, za katero velja, da je najbolj priljubljena na svetu; zmožnost ustvarjanja toliko e-poštnih naslovov in e-poštnih sporočil, ki jih potrebujemo, zahvaljujoč neomejeni funkciji e-poštnih naslovov, ki je vključena v skoraj vse načrte gostovanja, ponujene na spletnem mestu; tehnična podpora, ki je na voljo 24/7/365 za pomoč po več različnih kanalih, kot so e-pošta, klepet v živo in telefon; in 45-dnevno jamstvo za vračilo denarja v primeru zadovoljstva strank v prvih 45 dneh po prvotnem nakupu načrta. Zahvaljujoč številnim poslovnim partnerstvom, vsak načrt na HostGator.com, vključno z vsemi tremi načrti za storitev gostovanja v oblaku WordPress Cloud, vključuje te dodatne ugodnosti: brezplačno kotiranje za vaše podjetje na Yellow Pages, ponudbo v vrednosti 100 USD za Google Adwords, 50 USD za poizvedbo za Bing in Yahoo iskalnike ter seveda brezplačen dostop do vseh različnih in najnovejših orodij za bloganje za WordPress.com.

Slabe strani HostGator WordPress gostovanja v oblaku (slabosti)

1) Zapletene poizvedbe

Pogosta pritožba kupcev v zvezi s kakovostjo podpornih storitev HostGator.com za gostovanje v WordPress Cloud je bila, da se zdi, da je trenutna podporna skupina na HostGator.com bolje obravnavati več osnovnih poizvedb, vendar ne more ali ne želi pomagati pri bolj zapletenih tehničnih težavah.

2) Čas podpore za podporo

Druga pogosta pritožba, ki jo odkrijemo v pregledih strank glede kakovosti podpornih storitev HostGator.com za gostovanje v WordPress Cloud, je čas, ki ga morajo stranke čakati, da se povežejo s članom podporne skupine. Kljub temu, da imajo stranke in tehnično podporo, ki je na voljo po telefonu 24/7/365, so se številne stranke pritožile, da morajo čakati kjerkoli med 10 in 20 minutami, da bi se le povezale z nekom.

3) Slaba Uptime

Čeprav so številne stranke v teh pregledih pohvalile čudovite lastnosti in prednosti, ki jih je WordPress Cloud gostovanje na HostGator.com lahko ponudilo, je ena od pogostih pritožb glede teh funkcij v teh pregledih pokazala, da je bila kljub tehnični enostavnosti in premoči velika pomanjkljivost. Uptime se nanaša na čas, v katerem deluje tehnološka naprava, kot je računalnik, in slab čas delovanja, pomeni, da je bilo platformo težje upravljati in delovati po določenem času. Kar zadeva storitve gostovanja WordPress Cloud v storitvi HostGator.com, bi to pomenilo, da bodo strežniki po določenem času uporabljali platformo vedno težje. Podaljšek je le 99,85%.

4) Nadomestne pristojbine

V večini pregledov kupcev sta bila odkrita tudi dva pogosta očitka glede plačila za načrte in storitve za gostovanje funkcij HostGator.com za spletno gostovanje WordPress Cloud. Ena izmed teh je bila doplačilo za funkcije samodejnega varnostnega kopiranja. Te brezplačne avtomatske varnostne kopije so dejansko ročne varnostne kopije, ki so že privzeto vključene v cPanel, medtem ko dejanske avtomatske varnostne kopije prihajajo z dodatno letno pristojbino 15,95 USD.

5) Triki za določanje cen

Drugi pogosti očitek strank v zvezi s plačilom je bil trik pri določanju cen, zlasti pri standardnem načrtu. Cene spletnega gostovanja so lahko težavne, saj ponavadi ponujajo najnižje cene le za daljše termine. Na primer, stranke bodo morda morale uporabljati ponudnika storitev spletnega gostovanja le 3 leta, dokler ne bodo upravičene do promocijskih cen, ki so prikazane na njihovem spletnem mestu. Če se stranke na začetku prijavijo, če želijo resničen mesečni ali letni načrt z nizkimi promocijskimi cenami in pristojbinami, ki se odražajo na spletnem mestu, lahko cene in pristojbine skočijo od 50% do 150% višje. Ponudniki storitev spletnega gostovanja lahko tudi zavedejo kupce tako, da ponujajo te nizke cene in pristojbine za prvi začetni mandat enega od njihovih načrtov, zlasti njihove načrte najboljše vrednosti (v primeru HostGator.com je njihov zelo priporočljiv standardni načrt). Ko se izteče termin in je čas za podaljšanje načrta, se lahko cene povrnejo na njihov “običajni” ali resnični znesek, ki bi lahko znova podvojil ali potrojil promocijsko ceno, prikazano na spletnem mestu.

Spodnja črta:

Zaključek je, da kljub temu, da ni popoln, in obstajajo nekatere pomanjkljivosti ali težave, ki jih je treba upoštevati in jih seznaniti, če ste nekdo, ki poskuša najti najboljšega ponudnika storitev spletnega gostovanja za vas in vaše potrebe po spletnem gostovanju, WordPress Cloud gostovanje na HostGator.com je še vedno visoko vrednost spletnega gostovanja, ki ponuja veliko odličnih funkcij. Medtem ko ima HostGator.com neprimerno velik ugled s storitvijo za stranke, težavo s slabim časom upadanja in zapletenimi honorarji, WordPress Cloud gostovanje na HostGator.com še vedno osvaja točke za visoko hitrost, napredno varnost, preprostost in razširljivost. Gostovanje WordPress Cloud na HostGator.com je program in platforma, ki je čista, enostavna in enostavna za uporabo, pa tudi varna pred grožnjami kibernetske varnosti, ki lahko prizadenejo računalništvo v oblaku in resno motijo ​​spletna podjetja, kot so zlonamerna programska oprema, virusi in hekerji. V celoti gledano WordPress Cloud gostovanje na HostGator.com trenutno združuje dve največji stvari v spletnem poslu: priljubljeno spletno mesto za bloganje medijev WordPress in izjemno priročen in dragocen oblak, s čimer je spletno gostovanje in upravljanje vašega podjetja v spletu veliko lažje, učinkovitejše in prijetnejše..

Ampak še enkrat, če ste nekdo, ki poskuša najti najboljšega ponudnika storitev spletnega gostovanja za vas in potrebe vašega spletnega podjetja, potem je dobro raziskati in primerjati različne ponudnike storitev spletnega gostovanja, da vidite, kateri najbolj ustreza vašim potrebam in najbolj primeren za vas in vaše spletno poslovanje.

Kako se WordPress Cloud gostovanje na HostGator.com sklada s programi in storitvami gostovanja v WordPress Cloud na platformah konkurentov HostGator.com?

WordPress Cloud gostovanje na HostGator.com je glede na prihranke in vrednost na vrhu dveh konkurentov: WP Engine in Media Temple. Standardni načrt HostGator.com premaguje osebne načrte na obeh platformah, WP Engine ponuja načrte za več kot 29 dolarjev na mesec z na voljo le 10 GB prostora za shranjevanje, Media Temple pa ponuja načrte za več kot 20 ameriških dolarjev na mesec s samo 20 GB prostora za shranjevanje in nobenega načrtuje ponudbo gostovanja e-poštnih naslovov. Ta dva načrta bledita v primerjavi s standardnim načrtom HostGator.com za 7,95 USD na mesec s 150 GB prostora za shranjevanje in neomejeno količino uporabniških e-poštnih naslovov za sprejem.

Po nedavnem seznamu, v katerem so podrobno navedeni najboljši ponudniki storitev spletnega gostovanja novega leta, je HostGator.com visoko na seznamu častnih omemb. Najboljši trije zmagovalci najboljših ponudnikov spletnih gostovanj leta 2017 so bili po vrstnem redu SiteGround, IPage in BlueHost. Za častne omembe HostGator.com prihaja takoj za EHost in tik pred InMotion Hosting. HostGator.com je premagal tudi A2 gostovanje, JustHost, HostPapa in spletno gostovanje Hub. Na podlagi ocen “zelo dobrih” urednikov in ocen “dobrih” povprečnih uporabnikov ima HostGator.com trden in verodostojen položaj v veliki meri zahvaljujoč svojemu slovesu enega najbolj znanih in najbolj priljubljenih ponudnikov spletnih gostovanj na svetu. zdrave pomoči nagrad in pozitivnih pregledov, preproste, a robustne storitve spletnega gostovanja in načrtov, ki vedno ustrezajo, in druge funkcije, ki jih lahko uživajo vsi, kot so preprosti in neomejeni skupni načrti ter različni VP-ji, preprodajalci in namenski načrti in paketi za spletno gostovanje.

Na splošno je HostGator.com odličen ponudnik storitev spletnega gostovanja, če močno razmišljate o uporabi ali potrebujete ponudnika storitev spletnega gostovanja za vaše spletno mesto in spletno podjetje, ki temelji na oblaku WordPress. To je v veliki meri zahvaljujoč njihovemu “idealnemu” stališču z WordPressom in njihovemu poslovnemu partnerstvu s samo spletno platformo za bloganje. Njihovi načrti in storitve, ki se nanašajo na gostovanje v WordPress Cloud, imajo tudi številne odlične funkcije, kljub pomanjkljivostim, ki so bile podrobneje navedene v tem pregledu. Če povzamemo, te dragocene lastnosti in prednosti vključujejo orodja za izdelavo spletnih strani, namestitvene skripte in garancije za vračilo denarja. Druge funkcije vključujejo: neomejen diskovni prostor in pasovno širino, ki je neomejeno glede na količino in / velikost datotek, ki se neposredno nanašajo na vaše spletno mesto, pa tudi brez omejitev pri prenosu podatkov; brezplačna orodja za gradnjo spletnih mest, ki vključujejo na tisoče predlog spletnega mesta in najnovejša orodja za gradnjo povleci in spusti; enostavna nadzorna plošča ali cPanel, za katero velja, da je najbolj priljubljena na svetu; zmožnost ustvarjanja toliko e-poštnih naslovov in e-poštnih sporočil, ki jih potrebujemo, zahvaljujoč neomejeni funkciji e-poštnih naslovov, ki je vključena v skoraj vse načrte gostovanja, ponujene na spletnem mestu; tehnična podpora, ki je na voljo 24/7/365 za pomoč po več različnih kanalih, kot so e-pošta, klepet v živo in telefon; in 45-dnevno jamstvo za vračilo denarja v primeru zadovoljstva strank v prvih 45 dneh po prvotnem nakupu načrta. Zahvaljujoč številnim poslovnim partnerstvom, vsak načrt na HostGator.com, vključno z vsemi tremi načrti za storitev gostovanja v oblaku WordPress Cloud, vključuje te dodatne ugodnosti: brezplačno kotiranje za vaše podjetje na Rumene strani, ponudbo v vrednosti 100 USD za Google Adwords, 50 USD za iskanje Bing in Yahoo iskalnike ter seveda brezplačen dostop do vseh različnih in najnovejših orodij za bloganje za WordPress.com. Če želite tudi napredne varnostne funkcije in večjo razširljivost, je morda gostovanje WordPress oblaka na HostGator.com popoln načrt in ponudnik storitev spletnega gostovanja za vas in spletno mesto vašega spletnega podjetja.

Pregled dnevnika posodobitev

 • 5. 5. 18 – Nekaj ​​vsebine v celotnem rahlo posodobljenem zaradi slovničnih napak. Izboljšana berljivost s številčenjem prednosti in slabosti. Vključene so koristne povezave za ogled gostitelja. Spremenjena naslovna oznaka, ki vključuje emojije (zabavno!)

Oblačni načrti HostGator WordPress & Cenitev

cene v oblaku hostgator

Za več podrobnosti kliknite na sliko.

Če pogledamo zgornje načrte, lahko takoj ugotovimo, da so cene precej dostopne. Mislim, ravno zdaj sem naročen na načrt HostGator od pred leti, kjer plačujem 12 dolarjev na mesec – preveč sem len, da bi preklopil!

Posodobitev dnevnika

12.6.18 – Dodan odsek o načrtih cen s komentarjem. Posodobljena splošna ocena, da bolje odraža trenutno stanje izdelka. Kmalu bodo posodobitve!

Glej Uradno spletno mesto

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Adblock
  detector