Opinions de HostGator WordPress Cloud, maig de 2020: producte fantàstic?

Què és HostGator WordPress Cloud Hosting?

HostGator és el metro d’allotjament – decent, barat i a tot arreu.


El núvol de WordPress HostGator és diferent.

Aquesta és la seva versió del que fan altres empreses de hosting centrades en WordPress: empreses com WP Engine, SiteGround i A2 Hosting.

Què tan bo és WordPress Cloud Hosting?

Diguem que és molt millor que el seu allotjament estàndard – de millor manera.

Opinions sobre el núvol de WordPress HostGator 3.7 / 5 Revisor {{comentaris general}} / 5 Usuaris (3 vots) Pros

 1. Hostatge 2.5x més ràpid
 2. Funcions de seguretat
 3. Velocitat

Contres

 1. Problema del temps d’espera d’assistència
 2. Problema d’horari
 3. Comissions i preus de còpia de seguretat

ResumWordPress Cloud és un servei de hosting nou per a Hostgator.com. El hosting de WordPress Cloud a Hostgator ofereix més de dues vegades i mitja la velocitat, funcions de seguretat més avançades i un plus addicional de migracions gratuïtes. Hostgator ofereix als clients un total de tres plans per a allotjament de WordPress Cloud: el Pla d’inici, el Pla Estàndard i el Pla d’empresa. En primer lloc, el Pla d’inici comença a partir de 5,95 dòlars al mes i inclou l’allotjament d’un lloc web, 25 quilòmetres de visites al mes, 1 GB de còpies de seguretat i més de 50 GB d’emmagatzematge. A continuació, el Pla Estàndard comença a partir de 7,95 dòlars al mes i inclou allotjament 2 llocs web, 200 visites al mes, 2 GB en còpies de seguretat i més de 150 GB en emmagatzematge. Finalment, el Pla de negocis comença a partir de 9,95 dòlars al mes i inclou tres llocs web, 300k de visites al mes, 3 GB de còpia de seguretat i una quantitat il·limitada d’emmagatzematge. Tot i això, els tres plans comparteixen cinc característiques importants. Tots els plans inclouen l’eliminació automàtica de CDN i el programari maliciós mundial, poden allotjar una quantitat il·limitada d’adreces de correu electrònic de l’usuari, oferir fins a 100 dòlars en crèdit de Google Awards i tenir certificats SSL compartits. Support3.5Speed4Features3.5Value4Transparency3.5

La nostra revisió oficial de hosting de núvol de WordPress HostGator

L’allotjament de WordPress Cloud a HostGator és dues vegades més ràpid que els serveis d’allotjament de WordPress Cloud en altres plataformes d’allotjament web.

Heu llegit bé, 2 x més ràpid!

Ve amb un tauler de control net i fàcil d’utilitzar, i els beneficis addicionals de les migracions gratuïtes i tota l’ajuda que necessitaran els clients mitjançant un equip qualificat d’experts en suport tècnic. També inclou moltes més funcions, a més d’estalvis importants i un valor encara més gran.

Llegiu més informació sobre les cinc millors característiques (i els cinc inconvenients) de l’allotjament de WordPress Cloud a HostGator.

Les millors característiques de HostGator WordPress Cloud Hosting (pros)

L’allotjament de núvols de WordPress és només un dels molts serveis excel·lents, plans i funcions d’allotjament web que HostGator com a plataforma d’allotjament web ofereix..

Una de les plataformes d’allotjament web més conegudes i reconegudes del món, HostGator.com pot ajudar els clients a començar a desenvolupar i gestionar el seu propi lloc web (i negocis en línia) gràcies al suport tècnic d’HostGator.com 24/07/365, eines gratuïtes per a la creació de llocs web, que inclouen més de 4.500 plantilles de llocs web exclusius, programari gratuït de carrets de compra per a llocs web i empreses de comerç electrònic, garantia de devolució de 45 dies i una qualificació i reputació “ideals” per allotjar WordPress.

Hi ha paquets grans i d’alt valor a cada pla que ofereix HostGator.com que inclouen una àmplia gamma d’eines i garanties amb cada servei de pla d’allotjament que es compra. Aquests inclouen eines de creació de llocs web, instal·ladors de scripts i garanties de devolució. Altres funcions inclouen: espai i disc d’amplada de banda no modificats, que no inclou cap limitació sobre la quantitat o la mida dels fitxers relacionats directament amb el vostre lloc web, i tampoc hi ha limitacions en la transferència de dades; eines gratuïtes per a la creació de llocs web que inclouen milers de plantilles de llocs web i les últimes novetats en eines de creació arrossegada i soltada; un tauler de control o un cPanel fàcil d’utilitzar que es diu que és el més popular del món; la possibilitat de crear tantes adreces de correu electrònic i reenviaments de correu electrònic com es necessiti gràcies a la característica d’adreça de correu electrònic il·limitada que s’inclou a gairebé tots els plans d’allotjament que s’ofereixen al lloc; assistència tècnica que està disponible el 24/07/365 per ajudar-vos a través de diversos canals diferents com ara correu electrònic, xat en directe i telèfon; i garantia de devolució de 45 dies en cas de satisfacció del client durant els primers 45 dies posteriors a la compra inicial d’un pla. Gràcies a moltes col·laboracions comercials, tots els plans d’HostGator.com, inclosos els tres plans per al servei d’allotjament de WordPress Cloud, inclouen aquests avantatges addicionals: fitxa gratuïta per a la vostra empresa a Pàgines Grogues, oferta de 100 dòlars per a Google Adwords, crèdit de cerca de 50 $ per Bing. i motors de cerca de Yahoo i, per descomptat, accés gratuït a totes les diverses i més recents eines de blog de WordPress.com.

1) Velocitat sobrealimentada

WordPress Cloud Hosting a HostGator té més de dues vegades i mitja la velocitat de temps de càrrega en comparació amb els serveis d’allotjament de WordPress Cloud als llocs dels seus competidors..

Això es deu principalment a l’arquitectura del núvol supercargat, als servidors de baixa densitat, al CDN i a diverses capes de memòria cau. Els usuaris de HostGator també podran gestionar el contingut dels seus llocs web de manera més eficient, permetent que les sol·licituds de contingut dinàmic es puguin processar a velocitats ràpides. L’allotjament de WordPress Cloud a HostGator.com farà que la gestió i l’organització de llocs web, i la càrrega i la compartició del contingut en aquests llocs web sigui molt més ràpida i fàcil que abans. L’allotjament de WordPress Cloud a HostGator.com evitarà que el retard i les càrregues es redueixin a l’altura dels negocis dels usuaris.

2) Simplicitat convenient

El hosting de WordPress Cloud a HostGator concedeix als usuaris un accés més fàcil a fitxers importants i individuals, restauracions de bases de dades i múltiples comptes de correu electrònic a través d’un portal únic.

Això fa que la gestió d’un lloc web (i d’un negoci) sigui molt més senzilla, còmoda i eficaç. WordPress Cloud hosting a HostGator.com també inclou un tauler de control net i fàcil d’utilitzar. El tauler de control és una interfície de WordPress Cloud enfocada a millorar i millorar la usabilitat, cosa que significa minimitzar les complexitats de l’allotjament web tradicional. També ofereix l’avantatge addicional de còpies de seguretat automàtiques amb restauracions fàcils d’un clic, cosa que la configura configurable per a còpies de seguretat completes o instantànies. El tauler de control també és responsable de l’accés més fàcil a diversos comptes de correu electrònic per als usuaris.

3) Seguretat avançada

El hosting de WordPress Cloud a HostGator.com inclou funcions de seguretat avançades per protegir millor els llocs web i els núvols dels usuaris (i tota la informació important que s’emmagatzema, com ara documents comercials que contenen dades sensibles del client) de pirateria, virus i programari maliciós i altres amenaces de ciberseguretat. Aquestes funcions de seguretat avançades permeten als usuaris controlar i assignar recursos més fàcilment i més fàcilment. Els usuaris també tindran un control total i complet sobre el seu ús i tampoc sorpreses.

4) Escalabilitat sense problemes

La plataforma d’allotjament CloudWordPress Cloud d’HostGator.com promet oferir un valor màxim i moltes funcions òptimes en comparació amb altres plans d’allotjament de WordPress Cloud als llocs web d’altres proveïdors de serveis d’allotjament web. Una de aquestes funcions òptimes incloses als plans de hosting al núvol de WordPress HostGator.com és migracions gratuïtes. El servei de migració gratuït amb hosting de WordPress Cloud a HostGator.com transferirà el lloc de WordPress Cloud existent als usuaris a HostGator.com per a allotjament web. L’equip d’experts tècnics i d’assistència al client d’HostGator.com, que s’esmentarà amb més detall a continuació, pot ajudar els clients a través del procés de transferència per assegurar-se que tot funciona correctament..

5) Suport superior

Per acabar-ho de completar, el hosting de WordPress Cloud a HostGator.com proporciona un excel·lent equip d’experts que poden ajudar els clients amb qualsevol cosa que pugui necessitar ajuda. L’equip tècnic i d’atenció al client d’HostGator.com proporciona als usuaris respostes en temps real i sempre estan disponibles per telèfon, les 24 hores del dia i els 365 dies de l’any. Aquests serveis de consulta s’inclouen amb alguns dels plans d’allotjament de WordPress Cloud per garantir que els clients tinguin tot el que necessiten per començar pel peu dret i en la direcció correcta. A més, els clients descobriran consells i eines altament valuoses amb la plataforma d’allotjament de WordPress Cloud gestionada per HostGator.com. Aquests inclouen un accés més fàcil a les plantilles de WordPress més populars al mercat de MOJO.

Tot i que es tracta de les cinc millors característiques de l’allotjament de WordPress Cloud a HostGator.com, no són les úniques característiques sorprenents que ofereix el hosting de Cloud Cloud a HostGator.com. Altres grans avantatges i funcions s’inclouen als grans paquets de cada pla que ofereix HostGator.com. Hi ha una gran varietat d’eines i garanties amb cada servei de pla d’allotjament que es compra. S’inclouen eines de creació de llocs web, instal·ladors de scripts i garanties de devolució de diners, així com espai i disc d’amplada de banda no modificats, que no inclou limitació a la quantitat i la mida dels fitxers directament relacionats amb el vostre lloc web, a més de limitacions sobre les dades. transferència; eines gratuïtes per a la creació de llocs web que inclouen milers de plantilles de llocs web i les últimes novetats en eines de creació arrossegada i soltada; un tauler de control o un cPanel fàcil d’utilitzar que es diu que és el més popular del món; la possibilitat de crear tantes adreces de correu electrònic i reenviaments de correu electrònic com es necessiti gràcies a la característica d’adreça de correu electrònic il·limitada que s’inclou a gairebé tots els plans d’allotjament que s’ofereixen al lloc; assistència tècnica que està disponible el 24/07/365 per ajudar-vos a través de diversos canals diferents com ara correu electrònic, xat en directe i telèfon; i garantia de devolució de 45 dies en cas de satisfacció del client durant els primers 45 dies posteriors a la compra inicial d’un pla. Gràcies a moltes col·laboracions comercials, tots els plans d’HostGator.com, inclosos els tres plans per al servei d’allotjament de WordPress Cloud, inclouen aquests avantatges addicionals: fitxa gratuïta per a la vostra empresa a Pàgines Grogues, oferta de 100 dòlars per a Google Adwords, crèdit de cerca de 50 $ per Bing. i motors de cerca de Yahoo i, per descomptat, accés gratuït a totes les diverses i més recents eines de blog de WordPress.com.

Desavantatges de HostGator WordPress Cloud Hosting (Contres)

1) Consultes complicades

Una queixa habitual que es va trobar a les revisions dels clients sobre la qualitat dels serveis d’assistència d’HostGator.com per a l’allotjament de WordPress Cloud va ser que l’equip de suport actual d’HostGator.com sembla més capaç de fer front a consultes més bàsiques, però que no pot o no vol ajudar amb problemes tècnics més complicats..

2) Temps d’espera de suport

Una altra queixa habitual que es troba a les revisions dels clients sobre la qualitat dels serveis d’assistència d’HostGator.com per a l’allotjament de WordPress Cloud va ser el temps que han de esperar els clients per connectar-se amb un membre de l’equip de suport. Tot i comptar amb l’assistència al client i tècnica disponible per telèfon el 24/7/365, molts clients es van queixar que havien d’esperar a qualsevol lloc entre 10 a 20 minuts per connectar-se amb algú..

3) mala hora de funcionament

Tot i que molts clients d’aquestes ressenyes van lloar les meravelloses característiques i beneficis que havia d’oferir WordPress Cloud a HostGator.com, una queixa habitual que es va trobar sobre aquestes característiques en aquestes revisions va ser que, malgrat la facilitat i la supremacia tècniques, el mal funcionament va suposar un defecte important. El temps de treball es refereix a la quantitat de temps en què un dispositiu tecnològic com un ordinador funciona, i tenir un mal funcionament significa que la plataforma era més difícil de gestionar i operar després d’un cert temps. Pel que fa als serveis d’allotjament de WordPress Cloud a HostGator.com, això significaria que després d’utilitzar la plataforma durant un cert temps, els servidors seran cada cop més difícils de fer. El temps de funcionament és només del 99,85%.

4) Quotes de còpia de seguretat

També es van trobar dues queixes habituals a la majoria de les revisions dels clients pel que fa al pagament dels plans i serveis de les funcions d’allotjament HostWator.com deWordPress Cloud. Un d’ells va suposar un suplement per a les funcions de còpia de seguretat automatitzada. Aquestes còpies de seguretat automatitzades gratuïtes són realment còpies de seguretat manuals que ja s’inclouen de manera predeterminada al cPanel, mentre que les còpies de seguretat automàtiques reals inclouen una quota anual addicional de 15,95 dòlars..

5) Trucs de preus

L’altra queixa habitual a les revisions dels clients pel que fa al pagament va ser l’assumpció dels preus, en particular amb el Pla estàndard. Els preus d’allotjament web poden ser complicats perquè solen oferir les seves tarifes més baixes a llarg termini. Per exemple, els clients poden haver d’utilitzar el proveïdor de serveis d’allotjament web només durant 3 anys fins que es facin elegibles per al preu de promoció reflectit al seu lloc web. Quan es registren inicialment, si els clients volen un pla mensual o anual real amb els preus i les tarifes promocionals baixes reflectits al lloc web, aquests preus i taxes poden saltar des del 50% fins al 150% superior. Els proveïdors de serveis d’allotjament web també poden enganyar els clients només oferint aquests preus i tarifes baixos per al primer termini inicial d’un dels seus plans, especialment els plans de millor valor (en el cas d’HostGator.com, el seu alt nivell recomanable). Un cop finalitzat el termini i arribat el moment de renovar el pla, els preus podrien tornar a la seva quantitat normal o normal que, de nou, podria duplicar o triplicar el preu promocional reflectit al lloc web..

Linia inferior:

El que és bàsic és que, encara que no sigui perfecte, i hi ha alguns problemes o problemes que cal tenir en compte si es tracta d’algú que està intentant trobar el millor proveïdor de serveis d’allotjament web per a vostè i les vostres necessitats d’allotjament web, L’allotjament de WordPress Cloud a HostGator.com continua sent un servei d’allotjament web d’alt valor que ofereix moltes funcions excel·lents. Si bé HostGator.com té una reputació no tan estel·lar amb el servei al client, un problema amb un mal funcionament i tarifes complicades, el hosting de WordPress Cloud a HostGator.com encara guanya punts per a una alta velocitat, seguretat avançada, senzillesa i escalabilitat. WordPress Cloud hosting a HostGator.com és un programa i una plataforma nets, senzills i fàcils d’utilitzar, així com segurs contra les amenaces de ciberseguretat que poden plagiar la informàtica en núvol i trastocar greument les empreses en línia, com ara programari maliciós, virus i hackers. En general, allotjament de WordPress Cloud a HostGator.com combina dues de les coses més importants del negoci en línia ara mateix: el popular lloc web de blocs de mitjans de comunicació WordPress i el núvol altament convenient i valuós, facilitant l’allotjament web i la gestió del vostre negoci en línia molt més fàcil i eficaç i agradable..

Però, de nou, si sou algú que intenta trobar el millor proveïdor de serveis d’allotjament web per a vostres necessitats i negocis en línia, convé investigar i comparar diferents proveïdors de serveis d’allotjament web per veure quin és el que més s’adapta a les vostres necessitats. el millor ajustat per a tu i el teu negoci en línia.

Així, com s’acumula l’allotjament de WordPress Cloud a HostGator.com en contra dels plans i serveis d’allotjament de WordPress Cloud a les plataformes de competidors de HostGator.com?

En termes d’estalvi i valor, l’allotjament de WordPress Cloud a HostGator.com assoleix dos competidors: WP Engine i Media Temple. El Pla estàndard d’HostGator.com supera els plans personals d’ambdues plataformes, amb WP Engine que ofereix plans per a més de 29 dòlars mensuals amb només 10 GB d’emmagatzematge que s’ofereixen i Media Temple ofereix plans per a més de 20 dòlars al mes amb només 20 GB d’emmagatzematge que s’ofereixen i tampoc. preveu oferir adreces de correu electrònic. Aquests dos plans són clars en comparació amb els 7,95 dòlars mensuals de HostGator.com, amb un pla estàndard amb 150 GB d’emmagatzematge, així com una quantitat il·limitada d’adreces de correu electrònic d’usuari per allotjar-les..

D’acord amb una llista recent que detalla els millors millors proveïdors de serveis d’allotjament web del nou any, HostGator.com figura a la llista de mencions d’honor. Els tres primers guanyadors dels millors proveïdors de serveis d’allotjament web del 2017 van ser, per ordre, SiteGround, IPage i BlueHost. Per a les mencions honorables, HostGator.com arriba immediatament després d’EHost i just abans de la InMotion Hosting. HostGator.com també va superar A2 Hosting, JustHost, HostPapa i Web Hosting Hub. Basat en les valoracions dels editors “molt bons” i les valoracions dels usuaris “bons”, HostGator.com té una posició sòlida i creïble en bona mesura gràcies a la seva reputació com un dels prestadors de serveis d’allotjament web més coneguts i populars del món, ajudes saludables de premis i ressenyes positives, els seus serveis i plans d’allotjament web senzills però robusts que sempre satisfan i altres funcions que tothom pot gaudir, com ara plans compartits senzills i il·limitats, una gran quantitat de VP, distribuïdors i plans i paquets d’allotjament web dedicats..

En general, HostGator.com és un excel·lent proveïdor de serveis d’allotjament web si teniu en compte l’ús que necessiteu o que necessiteu un proveïdor de serveis d’allotjament web per al vostre lloc web i negocis en línia basats en WordPress Cloud. Això és en gran mesura gràcies al seu “ideal” de mantenir-se amb WordPress i la seva col·laboració comercial amb la popular plataforma de blocs de mitjans de comunicació. Els seus plans i serveis relacionats amb l’allotjament de WordPress Cloud també ofereixen moltes funcions excel·lents, malgrat els inconvenients que es detallen anteriorment en aquesta revisió. En resum, aquestes valuoses característiques i avantatges inclouen eines de creació de llocs web, instal·ladors de scripts i garanties de devolució de diners. Altres funcions inclouen: espai i disc d’amplada de banda no modificats, que no inclou cap limitació sobre la quantitat o la mida dels fitxers relacionats directament amb el vostre lloc web, i tampoc hi ha limitacions en la transferència de dades; eines gratuïtes per a la creació de llocs web que inclouen milers de plantilles de llocs web i les últimes novetats en eines de creació arrossegada i soltada; un tauler de control o un cPanel fàcil d’utilitzar que es diu que és el més popular del món; la possibilitat de crear tantes adreces de correu electrònic i reenviaments de correu electrònic com es necessiti gràcies a la característica d’adreça de correu electrònic il·limitada que s’inclou a gairebé tots els plans d’allotjament que s’ofereixen al lloc; assistència tècnica que està disponible el 24/07/365 per ajudar-vos a través de diversos canals diferents com ara correu electrònic, xat en directe i telèfon; i garantia de devolució de 45 dies en cas de satisfacció del client durant els primers 45 dies posteriors a la compra inicial d’un pla. Gràcies a moltes col·laboracions comercials, tots els plans d’HostGator.com, inclosos els tres plans per al servei d’allotjament de WordPress Cloud, inclouen aquests avantatges addicionals: fitxa gratuïta per a la vostra empresa a Pàgines Grogues, oferta de 100 dòlars per a Google Adwords, crèdit de cerca de 50 $ per Bing. i motors de cerca de Yahoo i, per descomptat, accés gratuït a totes les diverses i més recents eines de blog de WordPress.com. Si també voleu funcions de seguretat avançades i més escalabilitat, el hosting de WordPress Cloud a HostGator.com pot ser el pla i proveïdor de serveis d’allotjament web perfectes per a vostès i el vostre lloc web de negocis en línia..

Revisar el registre de les actualitzacions

 • 5/07/18 – S’han actualitzat lleugerament alguns dels continguts per trobar errors gramaticals. Millora de la llegibilitat en numerar els pros i els contres. Inclou enllaços útils per visualitzar-los a l’amfitrió. S’ha canviat l’etiqueta de títol per incloure emoji (diversió!)

Plans de núvol de WordPress HostGator & Preu

Preu del núvol hostgator

Feu clic a la imatge per obtenir més detalls.

Fent un cop d’ull als plans anteriors, podem veure immediatament que els preus són prou assequibles. Vull dir, ara mateix estic subscrit a un pla d’HostGator de fa uns anys on pago 12 dòlars al mes; m’he fet massa mandra per apartar-me!

Actualització del registre

6/12/18 – S’ha afegit la secció de plans de preus amb comentaris. Qualificació general actualitzada per reflectir millor l’estat actual del producte. Properes actualitzacions properament!

Veure lloc oficial

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map