Opinions de Kinsta maig 2020: el millor allotjament de WordPress?

Revisions de Kinsta: el millor amfitrió de WordPress nou?

Fer front a un proveïdor d’allotjament de WordPress que no ofereix res més que serveis construïts al voltant del motor WP pot ser un factor determinant. Kinsta hosting és una empresa que ha guanyat molta tracció els darrers anys com a proveïdor de WordPress gestionat. Ofereixen una plataforma que està construïda a la part superior del sistema Google Cloud, cosa que significa que els usuaris que necessiten allotjament web permanent sempre tindran menys preocupacions sobre la permanència al centre de dades. El seu preu també està en línia amb molts proveïdors d’allotjament de WordPress gestionats en la millor classe.


kinsta

El rendiment de Kinsta com a lloc per allotjar un lloc de WordPress coincideix amb el bombo? Mirem les seves ofertes i els avantatges i els contres de la seva plataforma en aquesta revisió de Kinsta.

Qui és Kinsta?

Kinsta és una empresa que ho era establerta el 2013. Amb seu a la regió més gran de Los Angeles de Califòrnia, tenen membres de l’equip a L.A., Londres, Berlín i Budapest. La companyia està enfocada a utilitzar una plataforma Google Cloud per proporcionar allotjament de WordPress fiable i res més que. Els membres de l’equip es veuen com a desenvolupadors primer, però el seu objectiu és proporcionar un servei que

 • Fa que l’allotjament de WordPress sigui accessible per a persones que no provenen de procedències de tecnologia de hardcore
 • S’apropa al màxim a una solució d’un clic possible

Veure lloc oficial

Característiques

Si us dediqueu exclusivament a la creació d’un lloc web de WordPress, Kinsta vol que tingueu la sensació que aneu a treballar amb l’ajuda de desenvolupadors qualificats. Si bé no s’ocuparan de tota la feina per a vosaltres, el seu sistema i el seu equip d’assistència ofereixen molta ajuda.

Hi ha migracions gratuïtes amb suport completament gestionat per a clients que passin d’altres empreses d’allotjament, com Cloudways, DreamHost i Flywheel. Simplement informeu els usuaris de Kinsta hosting on es troba el vostre lloc i us donaran un cop de mà amb la resta. Per a tots els comptes de menys nivell, els usuaris de WordPress també poden demanar ajuda per realitzar treballs de clonació de llocs.

A nivell mundial, la companyia manté més de 15 centres de dades als 5 continents. Els temps de càrrega són força impressionants, amb el tema predeterminat dels Vint Dissetde de WP que té només una ombra de més de 300 ms. La plataforma que Kinsta ha construït està dissenyada per maximitzar la resposta, aprofitant al màxim:

 • MariaDB
 • Nginx
 • PHP 7
 • Contenidor LXD

El maquinari també està optimitzat per a la velocitat, i l’emmagatzematge és gestionat per unitats SSD.

Les funcions de seguretat també signifiquen molt. Kinsta ofereix un control en viu de possibles amenaces, inclosos els atacs DDoS. També prenen mesures proactives per evitar que s’executi codi maliciós. Els certificats Free Let’s Encrypt també estan disponibles com a solucions d’un clic. Les còpies de seguretat de dades es realitzen diàriament i la retenció de dades comença als 14 dies segons els plans més barats i arriba fins als 30 dies als nivells més destacats..

Si esteu cansats de tractar amb panells de control de la vella escola com cPanel o Plesk, us encantarà l’oferta de Kinsta. El quadre de comandament MyKinsta està dissenyat per situar tot en un sol lloc.

La gent que intenta obtenir una cuina de lloc nou serà feliç de descobrir la zona de posada en escena. L’entorn de posada en escena és un lloc reservat en una adreça d’un lloc web que permet als desenvolupadors i dissenyadors implementar i provar ràpidament idees sense que aquests vagin en directe al gran públic. Aquesta és la versió del nou lloc que funciona a la plataforma d’allotjament principal. Un cop estàs satisfet amb les teves revisions, només pots enviar-les al lloc principal.

Característiques de kinsta

Els avantatges de Kinsta Hosting

1) Accés

Una de les coses més interessants del servei d’allotjament Kinsta és la forma en què gestiona les tasques administratives. Com s’ha dit anteriorment, l’empresa té un orgull immens de ser un que fa que l’administrador funcioni per a vostè.

Moltes altres empreses d’allotjament al mercat només de WordPress ofereixen alguna cosa similar, però tendeixen a confondre una mica les coses per a usuaris més avançats. Dit d’una altra manera, si voleu les funcions més dures, com l’accés SSH i la possibilitat d’importar certificats SSL, la majoria de competidors fan que pateixin una pena o ho prometen i, a continuació, no us el proporcionen..

Allotjament Kinsta ofereix en realitat accés d’accés administratiu i el fa funcionar. Tot i que els usuaris coneixedors que poden codificar amb fluïdesa en PHP 7 no són l’objectiu de la companyia, Kinsta i l’equip d’assistència no es plantegen a les persones que volen escopir-se a la pell dels seus llocs..

2) Prova futura

Els plans d’allotjament ja estan configurats amb suport per a coses com:

 • HTTP / 2
 • Xifrem
 • HHVM
 • PHP 7
 • WP-CLI
 • Git
 • Controls periòdics de funcionament
 • Còpies de seguretat diàries

Això pot semblar una gran tecnologia per a persones que treballen exclusivament com a dissenyadors gràfics o comercialitzadors, però el que sí que es planteja és que el vostre lloc estarà preparat per al futur. També tindreu l’opció de triar la ubicació del centre de dades, la qual cosa us permetrà optimitzar la velocitat del lloc per a la regió on viuen la majoria dels usuaris. Els usuaris de WordPress també són benvinguts a connectar els seus llocs a la xarxa de lliurament de contingut que trien.

3) Aquest Tauler de control

El tauler Kinsta té un disseny modern i net que posa tot al vostre abast. La interfície funciona bé tant en entorns d’escriptori com en mòbils, permetent mantenir-se al dia amb els comptes dels visitants, tant si teniu a l’oficina com si us plau. Hi ha fins i tot un paquet d’analítica robust que us permetrà identificar com prospera el vostre lloc i què podreu fer millor.

4) CDNs

L’opció CDN que s’inclou quan s’utilitza Kinsta és una idea. És probable que la majoria del trànsit arribi a pàgines estàtiques que no s’hauran de refrescar tot el temps. Més important, Kinsta no té en compte que el trànsit respecte al seu compte estàndard de visitants.

5) Recursos educatius

recursos kinsta

Si bé Kinsta no s’atansa per fer que els seus recursos educatius estiguin disponibles de forma gratuïta al món, hi ha realment un bona base de coneixement amagat al lloc. Kinsta ofereix:

 • Consells per a principiants i professionals
 • Guia d’ús de Kinsta i el tauler de control MyKinsta
 • Articles sobre WordPress
 • Notícies sobre tendències de disseny
 • Actualitzacions sobre l’estat actual del motor WP
 • Consells i trucs per optimitzar les instal·lacions per a la velocitat del lloc
 • Accés a la informació de resolució de problemes
 • Assessorament en màrqueting

6) El vostre lloc d’escenificació

És difícil exagerar l’important que és tenir una caixa de sorra útil a l’hora de desenvolupar o dissenyar WordPress. Un petit ajustament a una línia de codi o l’afegit d’alguns complements de WordPress poden fer que el lloc pugui passar per complet. Al mateix temps, a WP no hi ha una bona manera de provar res, tret de desencadenar el codi, carregar el navegador i veure què passa. Ningú vol que el seu lloc de producció estigui en mode de veure-què passa, i és per això que és fantàstic que Kinsta utilitzi un entorn de posada en escena per fer que aquest procés sigui menys d’una experiència blanca..

Els contres de l’allotjament Kinsta

1) No hi ha vendes de noms de domini

Pot semblar un petit quibble, però haver de configurar un nom de domini en un compte amb una empresa i connectar-lo al vostre compte Kinsta encara funciona. També és un gran dolor haver de vigilar una factura de Kinsta i una altra factura de qui vingui registrat el vostre domini. Afortunadament, la gestió del DNS és una brisa, de manera que almenys tindreu un temps relativament fàcil per connectar-vos als dos extrems d’aquest número.

2) Horaris

L’horari de Kanista no la converteix en la millor opció d’allotjament de WordPress de la seva classe. Si bé les proves de velocitat li donen bons punts per respondre, el temps per al seu pitjor mes ha estat una ombra per sota del 99,8%. La majoria dels usuaris de WordPress volen veure alguna cosa propera al 99,99%. El temps d’inactivitat pot ser que sigui eficaç, però us animem a vigilar-lo al tauler de control i a utilitzar les vostres pròpies eines de control externes..

Els articles de bossa mixta

1) Les migracions gratuïtes

Kinsta no s’amaga del fet, però tampoc deixa fora del seu camí per deixar clar que només ofereixen migració gratuïta de llocs d’una llista específica d’empreses d’allotjament. És una cosa “llegeix la lletra petita” de la qual voldràs conèixer. Si tracteu alguna cosa com un lloc de WordPress en un servidor allotjat de forma independent, el procés de migració serà més important del vostre problema que amb algunes altres empreses.

Als comptes més baixos, només obteniu una única migració del lloc. Al nivell de 30 dòlars, només podreu realitzar una única migració a l’any.

2) Nombre de visitants

20.000 visitants del paquet mínim no són molts. Tot i que aprofiteu al màxim la xarxa de publicació de contingut i un complement de memòria cau, us sorprendrà la rapidesa amb la qual es produeixen aquests números. La escalabilitat actualitzant el vostre pla és fàcil però, però estigueu preparats per pagar.

3) Integració

Si el comerç electrònic s’ofereixi amb tots els plans, aquest tema es trobaria a la secció de pros. Malauradament, la integració de certs complements, com ara Woocommerce, no s’ofereix fora del quadre per als plans d’allotjament menors.

integració de kinsta

El veredicte per a aquesta revisió de Kinsta

És fàcil entendre per què Kinsta ha augmentat fins a convertir-se en estimada de les agències, els grups de màrqueting i disseny. És una solució d’allotjament que té el suport d’experts de WordPress, que permet als usuaris sentir que no han de caminar sense volets sense xarxa. Tant si voleu crear un lloc nou com si feu un procés relacionat amb el procés de migració, el tauler de MyKinsta està dissenyat per fer tot el més senzill possible.

Probablement, els preus no permeten que Kinsta allotgi mai sigui l’opció exclusiva per a codificadors, programadors i desenvolupadors. Dit això, mai hi ha un moment real “oh, germà” per a gent experimentada en el costat d’administrador de Kinsta. No haureu de sentir vergonya si necessiteu demanar a un codificador del personal o un autònom que us ajudi amb les coses. De fet, probablement seran sorpresos gratament per les eines que Kinsta els ofereix.

El temps de resposta és excel·lent, tot i que el temps de funcionament pot ser millor per a una nevera.

Un lloc de WordPress gestionat per Kinsta probablement no és l’opció més absoluta per a persones que necessiten el millor amfitrió de WordPress, però, tot i així, representa una bona proposta de valor per a qualsevol persona que no tingui temps per posar-se al dia en la codificació, complements. i sysadmin a nivell de servidor.

Si necessiteu un lloc web estable i segur que respongui altament, és una opció que sens dubte voldreu revisar.

Esteu buscant altres serveis d’allotjament gestionats premium sense grans costos? Consulteu Cloudways: un amfitrió gestionat que s’asseu a Google Cloud i AWS, entre d’altres.

Veure més funcions

Preu

Kinsta ofereix una àmplia gamma de plans d’allotjament. L’estructura de preus de cadascun inclou:

 • Estableix el nombre de visitants i la quantitat d’espai en disc
 • Certificat SSL i CDN gratuïts mitjançant la xarxa KeyCDN
 • Instal·lació de WordPress
 • Equip de suport PHP 7 d’almenys dos membres

A mesura que augmenta el valor d’un determinat pla d’allotjament, el nombre de visitants, la quantitat d’espai de disc i el motor total d’instal·lacions WP augmenten també..

plans i preus de kinsta

Al final baix de l’escala, tenen un pla de 30 dòlars mensuals que inclou una instal·lació única WP, 20.000 visites al mes i 5 GB d’espai de disc. A continuació es mostra un pla d’allotjament a 60 dòlars mensuals que duplica tots aquests números. Un pla de 100 dòlars mensuals inclou 5 instal·lacions d’allotjament de WordPress, 100.000 visites al mes i 15 GB d’espai de disc. Les ofertes continuen augmentant un preu així fins que arribeu als plans empresarials més importants que arriben a 1.500 dòlars mensuals i inclouen 3.000.000 visites al mes, 200 GB d’espai de disc i 150 instal·lacions de WordPress..

Si necessiteu una configuració d’allotjament més gran o alguna cosa més personalitzada, l’equip de suport d’allotjament Kinsta estarà encantat d’ajudar-vos a crear un pla que compleixi els vostres requisits. També hi ha opcions de pagament anuals. En lloc d’utilitzar qualsevol tipus de fórmula per calcular el descompte mensual per a l’allotjament web anual, Kinsta ofereix dos mesos de forma gratuïta com a part d’un cicle de facturació anual. Com és d’esperar, aquests preus no inclouen impostos, que poden variar segons el lloc on resideixis.

El preu de Kinsta pot semblar una mica elevat, però l’empresa s’enorgulleix de gestionar els seus problemes de nivell de servidor per als seus clients. No heu de ser una tecnologia de primer nivell per fer front a problemes com els restabliments del servidor. També hi ha una garantia de devolució de 30 dies amb cadascun dels plans.

Reclama un 20% de descompte

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map