Мнения за хостинг на маховика: подходящ ли е маховикът за вас?

Мнения за хостинг на маховика: подходящ ли е маховикът за вас?

Мнения за хостинг на маховика: подходящ ли е маховикът за вас?

Contents

Какво е маховик?

Flywheel е управлявана хостинг компания WordPress със седалище в Омаха, Небраска, с офиси в Сидни, Австралия. Основана през 2013 г., компанията предоставя хостинг услуги за дизайнери и разработчици, които изкарват прехраната на стартиращи уебсайтове за клиенти.


Колко добър е хостингът на маховика?

Flywheel предлага хип и достъпна управлявана WordPress хостинг опция за съперничество на по-добри, по-скъпи управлявани хостинг компании като WP Engine. Flywheel не е за любители уебмастъри, като основната част от тяхната клиентела е съставена от дизайнери и разработчици. Поддръжката на маховика е супер знаеща и запозната със сложни проблеми на развитието и техните планове са изградени да мащабират. Препоръчваме Flywheel за цифрови рекламни послания, които желаят гъвкавост от своята хостинг компания. Разгледайте други опции, ако сте начинаещ или ако представлявате корпорация, която желае ултра ръцете в управлението.

Вижте Официален преглед на маховика на сайта 3.5 / 5 Рецензент {{reviewsOverall}} / 5 Потребители (1 гласуване) Плюсове

 1. Специализиран WordPress управление
 2. Цената на посетител се договаря
 3. Безплатна миграция / безплатни демо сайтове
 4. Автоматично архивиране с лесен процес на възстановяване
 5. Разработчик & Дизайнерски удобни функции
 6. Против

  1. Бавни обороти на поддръжката, без 24/7 достъп
  2. Сайтовете могат да бъдат бавни
  3. Постановката все още е в бета версия

  Support3Speed3Features3.5Value4Transparency4

  Нашият официален преглед на маховика

  Flywheel има остър и привлекателен усет, който липсват толкова много други хостинг компании. В сравнение с анимационния облик на големи имена като HostGator или задушното усещане на елитни хостинг компании като Rackspace, Flywheel е глътка свеж въздух. Създаден за дизайнери и разработчици, които искат да стартират сайтове за своите клиенти, Flywheel е намерил своята ниша на пазара за хостинг на WordPress. Повечето от характеристиките на Flywheel са най-високо ниво и перфектно приспособяване на тяхната клиентела. Въпреки това, някои дребни раздразнения могат да разубедят някои потребители. Също така бихме посъветвали Flywheel за сайтове, които получават милиони посещения месечно.

  Най-добрите характеристики на хостинг на маховик

  Flywheel, създаден за дизайнери и разработчици, които наистина знаят пътя си около WordPress, и затова го знаят достатъчно добре, за да знаят, че аутсорсирането на управлението на неговата сигурност и актуализации си заслужава времето. Тези момчета са умели и знаят какво точно искат техните техни клиенти в хостинг услуга, а именно бързина, иновативни и интуитивни функции, сигурност и редовно архивиране.

  Достъпно, специализирано управление на WordPress

  Тъй като WordPress е CMS номер едно в световен мащаб, не е чудно, че управляваният WordPress хостинг се превърна в гореща индустрия през последните години. Flywheel прекрасно запълва нишата между начинаещите уебмастъри, използващи управляваната платформа за хостинг WordPress на GoDaddy (започваща от $ 3,99 / месец), и мултимилионните корпорации, използващи ултрапрофесионалната версия на WP Engine ($ 29,99 на месец). Маховикът започва от $ 15 / месец с гъвкава мащабируемост за тези, които искат да хостват множество сайтове.

  Цената на посетител се договаря

  Една от показателите за фактуриране, която е популярна сред специализираните компании за управление на WordPress, е броят на посетителите, които WordPress се очаква да получи уебсайт. Много от тези компании държат твърдо на своята политика за събиране на определена сума пари за определена сума посетители. Маховикът е различен – успяхме да договорим цената на посетителите. Това е изключително ценно за сайтове, които планират да мащабират с времето.

  Едно влизане за всички ваши уебсайтове на WordPress

  Когато сте уебмастър за няколко уебсайта на WordPress, може да се окажете с малка черна книга, пълна с потребителски имена и пароли. С маховика обаче това не е така. Flywheel ви позволява да мигрирате всичките си уебсайтове на WordPress под един идентификационен номер. На всичкото отгоре, ако трябва да си сътрудничите с други хора, Flywheel ще даде на всеки човек собствени идентификационни данни за вход. Тази функция прави Flywheel лесен избор за дизайнерски и разработващи агенции, управляващи множество уебсайтове.

  Безплатни, бързи миграции

  Ако не сте доволни от настоящата си компания за управление на WordPress, Flywheel ще мигрира всички ваши текущи уебсайтове към техните сървъри, сигурно и безплатно. Плюс това, те са супер бързи в това, като миграциите обикновено отнемат между 24 и 48 часа. И ако искате наистина бързо, те предлагат 8 часа ускорени миграции за 49 долара.

  Безплатни демо сайтове

  Докато Flywheel обикновено таксува на база домейн, те позволяват неограничени възможности за демонстрация и поставяне – още една функция, която ги прави идеални за професионални разработчици и дизайнери. Въпреки че тези сайтове не са на живо, те позволяват на клиентите да създадат уебсайт и да тестват изцяло неговата функционалност.

  Top Notch Security включва безплатен SSL

  Flywheel непрекъснато сканира вашите сайтове за злонамерен софтуер и върши толкова задълбочена работа, че никога няма да ви се наложи да инсталирате друг приставка за сигурност на WordPress. В случай, че вашият сайт е хакнат, техният екип ще работи неуморно, за да отстрани проблема и да върне вашия сайт в нормално състояние. Плюс това, те хвърлят безплатен SSL с всеки домейн, който регистрирате с тях.

  Автоматично архивиране с лесен процес на възстановяване

  Flywheel извършва автоматично ежедневно архивиране. Това означава, че всеки ден Flywheel ще архивира всички ваши промени, за да се гарантира, че целостта на уебсайтовете ви остава непокътната. Ако някога е имало проблем с вашия сайт, Flywheel улеснява процеса на възстановяване с операция с едно кликване. Тази функция само по себе си може да ви спести труда да се наложи да намерите и онлайн компания за архивиране, за да защитите целостта на данните, които са вашият уебсайт.

  Недостатъци на хостинг на маховици

  Обслужването на клиенти на маховика е наистина интелигентно, но не винаги достъпно

  Хостингът на маховиците има репутация за предоставяне на фантастична поддръжка. Екипът им е също толкова нервен като тяхната обща клиентела и почти винаги може да ви срещне на всяка дълбочина на технически проблем, който изпитвате. Въпреки това, те не предлагат поддръжка за чат на живо, а часовете за билети за телефон и поддръжка са повече или по-малко ограничени до редовното работно време. Въпреки че на повечето билети се отговаря в рамките на 24 часа и получават учтиви, полезни отговори, това може да не е подходящо за всички. Ако живеете в различна часова зона, работите с странни часове или очаквате да се нуждаете от много техническа поддръжка, Flywheel може да няма ресурси под ръка, за да се свърже незабавно с вас. Това може да се очаква при плановете с по-ниски цени, но след като започнете да плащате 100 долара на месец, поддръжката в денонощието трябва да стане стандартна. WP Engine, най-добрият конкурент на Flywheel, предоставя на клиентите от по-висок клас 24/7 достъп до поддръжка на клиенти.

  Обичате cPanel? Погледни другаде.

  Персонализираното табло на Flywheel е супер елегантен и има много полезни инструменти, но ако сте твърд фен на cPanel и не сте склонни да научите друг интерфейс, тогава Flywheel не е за вас. DreamHost е друг хост, специализиран в споделен хостинг, който избягва cPanel в полза на собственото си табло. Повечето професионалисти в WordPress няма да се справят с това, но е нещо, което трябва да имате предвид, ако вие или вашите колеги се стараете да следите десетките различни интерфейси на таблото, с които взаимодействате ежедневно..

  Постановка зона е в бета

  Поетапна зона е мястото, където можете да направите няколко незапазени промени в уебсайта си и след това просто да натиснете промените в сайта на живо. Зоната за постановка на маховика е в Бета. Те твърдят, че скоро няма да е в Бета, но засега може да не получите напълно функционална зона за поставяне. WP Engine ги побеждава в тази област поне засега.

   Времето за зареждане не е най-бързото

  Маховикът твърди, че има пламтящи високи скорости, но в нашия опит това може да е малко празно твърдение. Качването на инсталация за WordPress със среден размер отне доста време и понякога по-сложните уеб страници ще обхождат да се заредят. Техните кеширащи функции със сигурност помагат на тези проблеми, но дори и тогава скоростите им бяха значително под тези с WP Engine. Има много фактори, които допринасят за времето за зареждане на страниците, но установихме, че отвъд борда Flywheel остави нещо за желание. За супер бързи скорости препоръчваме A2 хостинг и тяхната оптимизирана инсталация на WordPress.

  Долната линия

  Ако очаквате или сте свикнали с лечението с бели ръкавици на управлявани WordPress хостинг компании като WP Engine, не препоръчваме да преминете към Flywheel. Много по-малка компания с много стартиращо усещане, Flywheel може да разочарова онези, които искат всичко, което се справя за тях, с професионалния ефект. Въпреки това, за скапаните фрийлансъри, които търсят гъвкава, достъпна и разумна опция за хостинг, Flywheel е сбъдната мечта. Техното табло е създадено за безпроблемно управление на уебсайтовете на вашите клиенти и всеки месец те разгръщат нови функции и предложения, обслужвани точно за онези, които правят своите живи стартиращи сайтове. Ако търсите достъпна опция и имате отношение към „Направи си сам“, ще намерите всичко, което търсите в хостинг WordPress, управляван от Flywheel.

  Вижте още функции

  Въпроси и отговори на маховика

  Маховикът е достатъчно лесен за използване от всеки и тъй като всеки може да измисли как да го използва, наоколо има много въпроси. За щастие има отговори на тези въпроси, което е това, което ще намерите тук. Наличието на едно гише за всичките ви въпроси ще ви помогне да разберете дали Flywheel е хостинг сайтът, който искате за вашия уебсайт. Това трябва да отговори на много често срещани въпроси, които новите клиенти имат по отношение на маховика.

  Как може човек да премине в групов план от един сайт?

  Искате да архивирате оригиналния сайт и след това искате да го клонирате. След това трябва да изберете начина си на плащане. След това можете да насочите DNS към новия сайт, освен ако това е бил демо сайт или все още не е на живо, което можете да пропуснете. Ще искате да сте сигурни, че отмените и изтриете оригиналния сайт. Вашият нов сайт трябва да работи правилно и ако имате въпроси, можете да се свържете с техния уебсайт за помощ, за да решите всички проблеми.

  Как човек започва постановка?

  Постановката все още е в бета формат, така че ще трябва да поискате директно достъп от Flywheel. След като сте в състояние да получите достъп, можете да превключите Staging до включено положение в раздела Advanced. Може да отнеме известно време, за да подготвите процеса на поетапност, особено ако вашият сайт е доста голям. След като приключи процеса, новият раздел „Поетап“ ще бъде на таблото за маховик на вашия сайт. Ще можете да получите достъп до сайта за поетапни действия чрез URL адреса в раздела Staging и да използвате вашите WordPress идентификационни данни. Има парола, която защитава вашия сайт, докато работите върху него, и можете да направите всички желани от вас промени.

  Възможно ли е да промените местоположението на центъра за данни на даден сайт?

  Не е възможно да премествате сайт между центровете за данни, можете да заобиколите проблема, за да постигнете същите резултати. Искате да архивирате оригиналния сайт и след това да го клонирате. Ще трябва да изберете начина си на плащане и центъра за данни, до който искате да го изпратите. След това можете да насочите DNS към новия сайт и искате да отмените или изтриете оригиналния сайт. Това е приблизително същия процес на смяна на вашите планове.

  Мога ли да инсталирам отново файловете на WordPress Core?

  Ако трябва да преинсталирате файловете на WordPress Core, може да е по-лесно да започнете отначало. В зависимост от типовете промени, които искате да направите, винаги можете да създадете демонстрационен сайт и да го добавите към вашия сайт, когато сте готови. Можете да щракнете върху бутона „Нов сайт“ на таблото на маховика. Искате да попълните формуляра с предпочитаните от вас настройки. Искате да изберете „Моят клиент ще плати по-късно“ като метод на таксуване. Ще имате на разположение 14-дневен демо сайт, за да работите и когато сте готови да направите промените, можете да го преместите на новия сайт и след това да стартирате на живо с него.

  Може ли да принуди SSL на сайт?

  След като добавката за SSL за сайт е активирана на Flywheel, е добра идея да принудите SSL към вашия сайт. Искате да пренасочите трафика към сайта чрез HTTP протокол към HTTPS, за да го направите по-сигурен. Искате да отидете на раздела Advanced и да превключите опцията за превключване “Force HTTPS”. Той ще пренасочи трафика на вашия сайт към HTTPS автоматично.

  Предлагат ли се отстъпки за нестопанските организации?

  В зависимост от организацията с нестопанска цел, в която сте част, може да имате право на определени отстъпки. Нестопанските организации, които са част от сектора 501 (c) 3, можете да изпратите имейл на Flywheel с информация за вашата организация. Маховикът трябва да може да намери отстъпки, за да ви помогне да постигнете целите си.

  Как може да се живее на маховик?

  Има няколко стъпки, които ще трябва да следвате, за да активирате сайта си. Искате да премахнете защитата с парола във Flywheel. След това можете да добавите домейните, които искате да са насочени към вашия сайт. След това ще зададете правилния домейн на основния. След като това приключи, можете да насочите DNS на домейна в списъка с домейни в Flywheel.

  Какво означава бял екран / 500 грешка?

  Има много причини, поради които може да имате бял екран, където трябва да бъде нормалният ви екран. Има много причини, но ако имате грешка 505, това означава, че компютърът ви няма да се срине. Това може да се дължи на плъгини или тематични конфликти, PHP синтактични грешки или изчерпана памет на сървъра. Има настройка, която можете да използвате за превключване на PHP грешки на сайта. Искате да промените настройката WP_DEBUG, в раздела Разширени. След това можете да погледнете, за да разберете източника на проблема, което ви позволява лесно да го отстраните.

  Какъв е смисълът на управлявания хостинг на WordPress?

  Flywheel третира всеки сайт поотделно, което позволява на всеки да има персонализиран стил за своя сайт. Управляваното кеширане и ефективността на Flywheel ви позволява да настроите вашия сайт без приставки, благодарение на сървърите. Flywheel управлява сигурността на WordPress, като смята, че е цел за хакери и лоши момчета и работи на ниво сървър, за да предотврати хакове на сайта. Flywheel актуализира вашия софтуер, така че винаги използвате най-актуализираната версия на WordPress. Получавате и експертна поддръжка на WordPress чрез Flywheel. Това е като да имате персонализиран секретар за вашия сайт.

  Достъпно ли е маховикът чрез SSH?

  За съжаление Flywheel не предоставя SSH достъп до който и да е сайт поради мерките за сигурност и ефективността, които Flywheel предоставя. Можете да получите достъп до Flywheel чрез SFTP и да стигнете до базата данни. Можете да се свържете с поддръжката на Flywheel, ако искате да направите чрез SSH, и те могат да ви помогнат с всякакви въпроси, които имате.

  Какво е демонстрационен сайт?
   • Демонстрационните сайтове са като практика за уебсайт. Можете да създадете сайт и да настроите демонстрация, преди да платите за него. Това е полезно за всеки, който създава уебсайт за клиент. Ще можете да предоставите пример за това какъв е уебсайтът, как ще изглежда и той е безплатен. Това е добър начин да предадете уебсайт на клиент, когато той е готов да се грижи за плащанията.
   • Ако искате да създадете демонстрационен сайт, ще създадете нов. Можете да изберете „Моят клиент ще плати по-късно“, когато се появи информация за плащане. Можете да качите сайта на клиента си, да прехвърлите фактурирането и след това да го направите на живо. Това е добър начин да се уверите, че е добре да отидете, преди да инвестирате пари в сайт.
  Какво е посещение според Flywheel?

  Посещенията на уебсайт са важни, за да следите колко хора идват на уебсайта. Flywheel ще препоръча план в зависимост от броя посещения, които получавате всеки месец. Посещението, според Flywheel, е уникален IP адрес за период от 24 часа. Това е месечно общо и няма значение колко страници посещава един адрес. Това е балансиран начин за измерване на посетителите ви и е лесно да ги следите. Ще можете да проверите и броя на посетителите на вашия сайт. Освежаващо е да знаете, че не е нужно да го следите сами.

  Има ли причина паролите да са защитени?

  Има много причини, поради които има толкова голяма защита за даден сайт, особено за демо сайтовете. Той е защитен, докато сайтът не бъде платен и след като бъде платен, можете да коригирате защитата с парола. Когато посетител дойде на вашия сайт, когато защитата с парола е включена, той може да въведе своите идентификационни данни за достъп до сайта. Това е начин да защитите демонстрационния си сайт от изтичане или кражба, докато го сглобявате.

  Ще поддържа ли маховик мултисайт?
   • Flywheel ще поддържа мултисайт на различни планове. Той не е предоставен с Tiny план, а вашият персонализиран план ви позволява да използвате мултисайт. Въпреки това, всички сайтове в многосайтовата инсталация не трябва да надвишават ограниченията на диска, когато всички те са добавени заедно.
   • Ако искате да активирате мултисайт, можете да го направите в раздела за добавки и да включите мултисайта. Flywheel ще управлява множество уникални домейни с една инсталация на многосайтовата функция. Ще трябва да се свържете с поддръжката на Flywheel, за да им помогнете в процеса.
  Какви са имената на сървърите на Flywheel?

  Препоръчва се да не актуализирате сървъри за имена, когато сочите към Flywheel. Можете да промените A запис и CNAME DNS записи, за да насочите вашия домейн към маховик. По-лесно е от промяна на сървърите за имена, които използвате. Вместо да насочва трафика през Flywheel към вашия домейн, Flywheel ще насочи трафика към вашия уебсайт. Всичко, което бихте направили, е да промените IP адреса на мястото, където е домейнът.

  Какъв е правилният план на маховика?

  Има три основни планове, които Flywheel предлага, но има и персонализирани планове. Плановете започват от $ 15 на месец и продължават нагоре, в зависимост от това кой план ще ви е необходим за вашия сайт. Неща като брой посещения, дисково пространство, честотна лента, SSL поддръжка, CDN поддръжка и поддръжка на много сайтове варират в зависимост от цената. Ако не се нуждаете от много дисково пространство или честотна лента, можете да персонализирате плана си. Няма грешен план и можете да говорите с поддръжката на Flywheel, която да ви помогне да отговорите на всякакви въпроси.

  Ще помогне ли маховикът при миграцията на сайт?
   • Да, Flywheel ще помогне за мигрирането на сайт и като се има предвид колко е трудно да се премести сайт на WordPress, Flywheel ще мигрира сайт безплатно. Ще трябва да направите заявка, която обхваща някои подробности относно предишния ви хостинг акаунт. Flywheel прехвърля вашия сайт и го настройва като демонстрация. Можете да визуализирате демонстрацията, за да видите как работи вашия сайт, преди да го направите на живо.
   • Стъпките за прехвърляне на сайт са лесни. Искате да направите резервно копие на вашия сайт, а Flywheel прави демонстрационен сайт във вашия акаунт. Можете да търсите в базата данни и да замените всички стари URL адреси. Flywheel ще сканира сайта за злонамерен софтуер, ще провери работата и външния вид и ще се увери, че всичко работи правилно. Когато всичко се провери, сайтът се прехвърля за плащане. Обикновено отнема около един до два дни.
  Как човек може да настрои DNS?

  Препоръчва се да управлявате DNS с помощта на регистратора на домейни. Това е мястото, където сте купили домейна. Регистраторът трябва да има вече настроени сървъри за имена, което ще ви позволи да управлявате вашия DNS. Маховикът може да ви помогне с всякакви въпроси относно DNS, което е много объркващо да разберете и да получите правилно. Проверка на здравето DNS на маховика, за да се уверите, че всичко се проверява и сте готови да тръгнете.

  Ще бъде ли достъпен сайтът чрез SFTP?

  Няма да ви се налага да споделяте потребителски имена и пароли SFTP, когато използвате Flywheel. Всеки ще използва своето лично потребителско име и парола, за да влезе в SFTP и ще има незабавен достъп до всички сайтове. Вие нулирате паролата си за маховик, за да промените настройките и ако имате някакви въпроси, Flywheel ще ви помогне. Flywheel поддържа всички основни клиенти на SFTP, което е идеално за всеки, който използва някой SFTP.

  Предлага ли маховик SSL сертификати?

  Да, Flywheel предлага SSL сертификати. Те си партнират с Let’s Encrypttm. Flywheel предлага Simple SSL, който е безплатен и автоматичен начин за генериране и инсталиране на SSL сертификат. Има някои случаи, в които ще трябва да предоставите валиден сертификат от доставчик на SSL на трети страни. Без значение какъв предишен сертификат, Flywheel ще ви помогне да го инсталирате безплатно. Ако вече нямате такъв, можете да го намерите чрез GoDaddy, RapidSSL или Instant SSL.

  Повече на GetFlywheel.com

  Jeffrey Wilson Administrator
  Sorry! The Author has not filled his profile.
  follow me
  Adblock
  detector