Отзиви за облак на HostGator WordPress май 2020 г. – Страхотен продукт?

Какво е HostGator WordPress Cloud хостинг?

HostGator е метрото на хостинга – прилично, евтино и навсякъде.


Облакът на HostGator WordPress е различен.

Това е тяхната версия на това, което правят други хостинг компании, насочени към WordPress – компании като WP Engine, SiteGround и A2 хостинг.

Колко добър е облачният хостинг на WordPress?

Нека само да кажем, че е много по-добър от техния стандартен хостинг – за по-добро.

Отзиви за облак на HostGator WordPress 3.7 / 5 Рецензент {{reviewsOverall}} / 5 Потребители (3 гласове) Плюсове

 1. 2.5 пъти по-бърз хостинг
 2. Функции за сигурност
 3. скорост

Против

 1. Проблем с времето за изчакване за поддръжка
 2. Проблем с времето
 3. Резервни такси и цени

SummaryWordPress Cloud е нова хостинг услуга за Hostgator.com. WordPress Cloud хостинг на Hostgator предлага над два пъти и половина скорост, по-модерни функции за сигурност и допълнителен бонус от безплатни миграции. Hostgator предлага на клиентите общо три плана за хостинг на WordPress Cloud: Starter Plan, Standard Plan и Business Plan. Първо, Starter Plan започва от $ 5,95 на месец и включва хостинг на един уебсайт, 25k посещения на месец, 1GB резервно копие и над 50GB на съхранение. На следващо място, Стандартният план започва от $ 7.95 на месец и включва хостинг на 2 уебсайта, 200k посещения на месец, 2GB резервно копие и над 150GB на място за съхранение. И накрая, бизнес планът започва от $ 9.95 на месец и включва хостинг на 3 уебсайта, 300k посещения на месец, 3GB резервно копие и неограничен обем на съхранение. И трите плана обаче имат пет важни характеристики. Всички планове включват глобално CDN и автоматично премахване на злонамерен софтуер, могат да бъдат хоствани неограничено количество имейл адреси на потребители, да предлагат до 100 долара кредити от Google Awards и имат споделени SSL сертификати. Support3.5Speed4Features3.5Value4Transparency3.5

Нашият официален преглед на облачен хостинг на WordPress на HostGator

Хостингът на WordPress Cloud в HostGator е над два пъти по-бърз от хостинг услугите на WordPress Cloud на други уеб хостинг платформи.

Четете това право – 2 пъти по-бързо!

Той се предлага с чист и лесен за използване контролен панел и добавените бонуси от безплатни миграции и цялата помощ, от която клиентите ще се нуждаят чрез квалифициран екип от експерти по техническа поддръжка. Той също така предлага много повече функции, плюс големи спестявания и още по-голяма стойност.

Прочетете допълнително за повече подробности относно петте най-добри функции (и петте минуса) на хостинг на WordPress Cloud на HostGator.

Най-добрите характеристики на HostGator WordPress Cloud хостинг (плюсове)

WordPress Cloud хостинг е само една от многото различни и отлични уеб хостинг услуги, планове и функции, които HostGator като уеб хостинг платформа може да предложи.

Една от най-известните и добре наградени уеб хостинг платформи в света, HostGator.com може да помогне на клиентите да започнат с разработването и управлението на собствения си уебсайт (и онлайн бизнеса) благодарение на 24/7/365 техническата поддръжка на HostGator.com, безплатни инструменти за изграждане на сайтове, включително над 4500 уникални шаблона за уебсайтове, безплатен софтуер за пазаруване на колички за уебсайтове и фирми за електронна търговия, 45-дневна гаранция за връщане на парите и „идеална“ оценка и репутация за хостинг на WordPress.

Във всеки план има големи и високо стойностни пакети, които HostGator.com предлага, които включват богат набор от инструменти и гаранции при всяка закупена услуга за хостинг план. Те включват инструменти за изграждане на уебсайтове, инсталатори на скриптове и гаранции за връщане на пари. Други функции включват: неметрирано дисково пространство и честотна лента, което се предлага без ограничение върху количеството и / или размера на файловете, пряко свързани с вашия уебсайт, както и без ограничения при прехвърляне на данни; безплатни инструменти за изграждане на уебсайтове, които включват хиляди шаблони на уебсайтове и най-новите инструменти за изграждане на влакове и спускане; лесен за използване контролен панел или cPanel, за който се твърди, че е най-популярният в света; способността да създавате толкова имейл адреси и имейл адреси, колкото е необходимо, благодарение на функцията за неограничен имейл адрес, която е включена в почти всички хостинг планове, предлагани на сайта; техническа поддръжка, която е на разположение 24/7/365 за подпомагане чрез множество различни канали като имейл, чат на живо и телефон; и 45-дневна гаранция за връщане на парите в случай на удовлетвореност на клиентите в рамките на първите 45 дни след първоначалната покупка на план. Благодарение на много бизнес партньорства, всеки план на HostGator.com, включително и трите плана за хостинг услугата WordPress Cloud, включва тези допълнителни предимства: безплатен списък за вашия бизнес в Yellow Pages, оферта за $ 100 за Google Adwords, $ 50 за кредит за търсене на Bing и Yahoo търсачките и, разбира се, безплатен достъп до всички различни и най-новите инструменти за блогове за WordPress.com.

1) Свръхзаредена скорост

WordPress Cloud Hosting в HostGator идва с над два и половина пъти скорост на зареждане в сравнение с хостинг услугите на WordPress Cloud на сайтовете на техните конкуренти.

Това до голяма степен се дължи на супер заредената облачна архитектура, сървъри с ниска плътност, CDN и множество кеширащи слоеве. Потребителите на HostGator ще могат също така да управляват съдържанието на уебсайтовете си по-ефективно, позволявайки обработването на заявки за динамично съдържание с леки скорости. WordPress Cloud хостинг на HostGator.com ще направи управлението и организирането на уебсайтове и качването и споделянето на съдържанието на тези уебсайтове много по-бързо и лесно от преди. WordPress Cloud хостинг в HostGator.com ще предотврати бавното изоставане и качването от забавяне на бизнеса на потребителите.

2) Удобна простота

WordPress Cloud хостинг в HostGator предоставя на потребителите по-лесен достъп до важни и индивидуални файлове, възстановяване на базата данни и множество имейл акаунти чрез един портал.

Това прави управлението на уебсайт (и бизнес) много по-просто, удобно и ефективно. WordPress Cloud хостинг на HostGator.com също се предлага с контролен панел, който е чист и лесен за използване. Контролният панел е облачен интерфейс на WordPress, който е фокусиран върху подобряване и подобряване на използваемостта, което означава минимизиране на сложността на традиционния уеб хостинг. Също така се предлага допълнителното предимство на автоматичното архивиране с лесно възстановяване с едно щракване, което го прави конфигурируем за пълни или моментни резервни копия. Контролният панел е отговорен и за по-лесен достъп до множество имейл акаунти за потребителите.

3) Разширена сигурност

WordPress Cloud хостинг на HostGator.com се предлага с разширени функции за защита за по-добра защита на уебсайтовете и облаците на потребителите (и цялата важна информация, съхранявана там, като бизнес документи, съдържащи чувствителни клиентски данни) от хакване, вируси и зловреден софтуер и други заплахи за киберсигурност. Тези усъвършенствани функции за сигурност позволяват на потребителите по-добър и по-лесен мониторинг и разпределение на допълнителни ресурси. Потребителите ще имат пълен и пълен контрол върху тяхното използване и без изненади.

4) Безпроблемна мащабируемост

Платформата за хостинг на HostGator.com обещава да предостави максимална стойност и много оптимални функции в сравнение с други планове за хостинг на WordPress Cloud на уебсайтовете на други доставчици на уеб хостинг услуги. Една от тези оптимални функции, включени в плановете за облачен хостинг на HostGator.com WordPress, са безплатните миграции. Безплатната услуга за миграция с хостинг на WordPress Cloud на HostGator.com ще прехвърли съществуващия потребител на WordPress Cloud сайт на HostGator.com за уеб хостинг. Екипът на специалисти по техническа поддръжка и поддръжка на HostGator.com, които ще бъдат споменати по-подробно по-долу, може да помогне на клиентите чрез процеса на трансфер, за да се увери, че всичко върви гладко.

5) Превъзходна поддръжка

В допълнение към това, хостингът на WordPress Cloud в HostGator.com предоставя отличен екип от експерти, които могат да помогнат на клиентите с всичко, от което може да се нуждаят от помощ. Екипът за техническа поддръжка и поддръжка на клиенти на HostGator.com предоставя на потребителите отговори в реално време и са винаги достъпни по телефона, 24/7 и 365 дни в годината. Тези консултантски услуги са включени в някои от плановете за хостинг на WordPress Cloud, за да се гарантира, че клиентите имат всичко необходимо, за да започнат на десния крак и в правилната посока. Освен това клиентите ще открият изключително ценни съвети и инструменти с управляваната хостинг платформа WordPress Cloud за HostGator.com. Те включват по-лесен достъп до популярни WordPress шаблони на пазара MOJO.

Въпреки че това са петте най-добри функции на хостинг на WordPress Cloud на HostGator.com, те не са единствените невероятни функции, които WordPress Cloud хостинг на HostGator.com може да предложи. Други големи предимства и функции са включени в големите пакети за всеки план, който HostGator.com предлага. Съществува богат набор от инструменти и гаранции при всяка закупена услуга на хостинг план. Те включват инструменти за изграждане на уебсайтове, инсталатори на скриптове и гаранции за връщане на пари, както и неметрирано дисково пространство и честотна лента, които се поставят без ограничение върху количеството и / или размера на файловете, пряко свързани с вашия уебсайт, както и без ограничения в данните прехвърляне; безплатни инструменти за изграждане на уебсайтове, които включват хиляди шаблони на уебсайтове и най-новите инструменти за изграждане на влакове и спускане; лесен за използване контролен панел или cPanel, за който се твърди, че е най-популярният в света; способността да създавате толкова имейл адреси и имейл адреси, колкото е необходимо, благодарение на функцията за неограничен имейл адрес, която е включена в почти всички хостинг планове, предлагани на сайта; техническа поддръжка, която е на разположение 24/7/365 за подпомагане чрез множество различни канали като имейл, чат на живо и телефон; и 45-дневна гаранция за връщане на парите в случай на удовлетвореност на клиентите в рамките на първите 45 дни след първоначалната покупка на план. Благодарение на много бизнес партньорства, всеки план на HostGator.com, включително и трите плана за хостинг услугата WordPress Cloud, включва тези допълнителни предимства: безплатен списък за вашия бизнес в Yellow Pages, оферта за $ 100 за Google Adwords, $ 50 за кредит за търсене на Bing и Yahoo търсачките и, разбира се, безплатен достъп до всички различни и най-новите инструменти за блогове за WordPress.com.

Недостатъци на HostGator WordPress облачен хостинг (минуси)

1) Сложни заявки

Често срещано оплакване в клиентските отзиви относно качеството на услугите за поддръжка на HostGator.com за хостинг на WordPress Cloud беше, че настоящият екип за поддръжка на HostGator.com изглежда по-способен да се справи с по-основни заявки, но не може или не желае да помогне при по-сложни технически проблеми.

2) Време за изчакване за поддръжка

Друго често срещано оплакване, открито в отзивите на клиентите относно качеството на услугите за поддръжка на HostGator.com за хостинг на WordPress Cloud, беше времето, което клиентите трябва да изчакат, за да се свържат с член на екипа за поддръжка. Въпреки че имат клиентска и техническа поддръжка, която се предлага на телефон 24/7/365, много клиенти се оплакват, че трябва да чакат някъде между 10 и 20 минути, само за да се свържат с някого.

3) Лошо време

Въпреки че много клиенти в тези отзиви похвали прекрасните функции и предимства, които WordPress Cloud хостинг на HostGator.com трябваше да предложи, едно често срещано оплакване, установено по отношение на тези функции в тези отзиви, беше, че въпреки техническата лекота и надмощие, лошото време на работа беше основен недостатък. Времето за работа се отнася до времето, в което работи технологично устройство като компютър, а това, че има лошо време за работа, означава, че платформата е била по-трудна за управление и работа след определен период от време. По отношение на хостинг услугите на WordPress Cloud на HostGator.com, това би означавало, че след като използвате платформата за определен период от време, сървърите ще стават все по-трудни за справяне. Времето за продължаване е само 99,85%.

4) Такси за резервно копие

Имаше и две често срещани оплаквания, открити в повечето прегледи на клиенти по отношение на плащането за плановете и услугите за хостинг функции на HostGator.com за WordPress Cloud. Едно от тях беше допълнителна такса за автоматизираните функции за архивиране. Тези безплатни автоматизирани резервни копия всъщност са ръчни архиви, които вече са включени по подразбиране в cPanel, докато реалните автоматизирани архивиране идват с допълнителна годишна такса от 15,95 долара.

5) Трикове за ценообразуване

Другото често оплакване в прегледите на клиентите по отношение на плащането бяха трикове в ценообразуването, особено при Стандартния план. Цените за уеб хостинг могат да бъдат трудни, защото са склонни да предлагат само най-ниските си цени за по-дълги условия. Например, клиентите може да трябва да използват доставчика на уеб хостинг услуги само 3 години, докато не получат право на цените за промоция, отразени на уебсайта им. При първоначална регистрация, ако клиентите искат истински месечен или годишен план с ниските промоционални цени и такси, отразени на уебсайта, тогава тези цени и такси могат да скочат навсякъде от 50% до 150% по-високи. Доставчиците на уеб хостинг услуги също могат да подмамят клиентите, като предлагат само тези ниски цени и такси за първия първоначален срок на един от техните планове, особено техните планове с най-добра стойност (в случая на HostGator.com – техния силно препоръчителен стандартен план). След като срокът изтича и е време за подновяване на плана, ценообразуването може да се върне към тяхната „нормална“ или истинска сума, която отново може да удвои или утрои промоционалната цена, отразена на уебсайта.

Долна линия:

Долната линия е, че макар да не е перфектна и има някои недостатъци или проблеми, които трябва да бъдат разгледани и да се запознаят, ако сте някой, който се опитва да намери най-добрия доставчик на уеб хостинг услуги за вас и вашите нужди от уеб хостинг, WordPress Cloud хостинг на HostGator.com все още е услуга за уеб хостинг с висока стойност, която предлага много страхотни функции. Въпреки че HostGator.com има не толкова звездна репутация с обслужването на клиентите, проблем с лошо време и трудни такси, WordPress Cloud хостинг на HostGator.com все още печели точки за висока скорост, напреднала сигурност, простота и мащабируемост. WordPress Cloud хостинг в HostGator.com е програма и платформа, която е чиста, проста и лесна за използване, както и сигурна срещу заплахи за киберсигурност, които могат да нападнат компютърни изчисления и сериозно да нарушат онлайн бизнеса, като злонамерен софтуер, вируси и хакери. Като цяло хостингът на WordPress Cloud в HostGator.com съчетава две от най-големите неща в онлайн бизнеса в момента: популярният уебсайт за блогове на медии WordPress и изключително удобният и ценен облак, което прави уеб хостинга и управлението на вашия бизнес онлайн много по-лесно, по-ефективно и приятно.

Но отново, ако сте някой, който се опитва да намери най-добрия доставчик на уеб хостинг услуги за вас и нуждите на вашия онлайн бизнес, тогава е добре да проучите и сравните различни доставчици на уеб хостинг услуги, за да видите кой най-добре отговаря на вашите нужди и е най-подходящото за вас и вашия онлайн бизнес.

И така, как хостингът на WordPress Cloud в HostGator.com се изправя срещу планове и услуги за хостинг на WordPress Cloud в платформите на конкурентите на HostGator.com?

По отношение на спестяванията и стойността, хостингът на WordPress Cloud на HostGator.com оглавява двама конкуренти: WP Engine и Media Temple. Стандартният план на HostGator.com побеждава личните планове и на двете платформи, като WP Engine предлага планове за над $ 29 на месец с предлагани само 10 GB място за съхранение, а Media Temple предлага планове за над 20 долара на месец с предлагани само 20 GB място за съхранение и нито едно от двете предлага да хоствате имейл адреси. Тези два плана са бледи в сравнение със стандартния план на HostGator.com на 7.95 долара на месец, предлагани 150 GB хранилище за съхранение, както и неограничен брой потребителски имейл адреси за настаняване.

Според скорошен списък, в който подробно се описват най-добрите доставчици на уеб хостинг услуги за новата година, HostGator.com е на високо място в списъка с почетните споменавания. Четиримата победители в най-добрите доставчици на уеб хостинг услуги за 2017 г. бяха, по ред, SiteGround, IPage и BlueHost. За почетните споменавания HostGator.com идва веднага след EHost и точно преди хостинг InMotion. HostGator.com също победи A2 хостинг, JustHost, HostPapa и уеб хостинг център. Въз основа на оценките на „много добри“ редактори и „добри“ средни оценки на потребителите, HostGator.com има солидна и достоверна позиция до голяма степен благодарение на репутацията си на един от най-известните и най-популярните доставчици на уеб хостинг услуги в света, неговата здравословни помагала на награди и положителни отзиви, нейните прости, но стабилни уеб хостинг услуги и планове, които винаги удовлетворяват, и други функции, на които всеки може да се наслаждава, като прости и неограничени споделени планове и разнообразни VP-та, дистрибутор и специализирани уеб хостинг планове и пакети..

Като цяло HostGator.com е отличен доставчик на уеб хостинг услуги, ако силно обмисляте да използвате или имате нужда от доставчик на уеб хостинг услуги за вашия уебсайт и онлайн бизнес, базиран на облак в WordPress. Това до голяма степен се дължи на „идеалното“ им положение с WordPress и на тяхното бизнес партньорство с самата популярна платформа за блогове на медиите. Техните планове и услуги, свързани с хостинг на WordPress Cloud, също са с много страхотни функции, въпреки недостатъците, изброени подробно по-рано в този преглед. В обобщение тези ценни характеристики и предимства включват инструменти за изграждане на уебсайтове, инсталатори на скриптове и гаранции за връщане на пари. Други функции включват: неметрирано дисково пространство и честотна лента, което се предлага без ограничение върху количеството и / или размера на файловете, пряко свързани с вашия уебсайт, както и без ограничения при прехвърляне на данни; безплатни инструменти за изграждане на уебсайтове, които включват хиляди шаблони на уебсайтове и най-новите инструменти за изграждане на влакове и спускане; лесен за използване контролен панел или cPanel, за който се твърди, че е най-популярният в света; способността да създавате толкова имейл адреси и имейл адреси, колкото е необходимо, благодарение на функцията за неограничен имейл адрес, която е включена в почти всички хостинг планове, предлагани на сайта; техническа поддръжка, която е на разположение 24/7/365 за подпомагане чрез множество различни канали като имейл, чат на живо и телефон; и 45-дневна гаранция за връщане на парите в случай на удовлетвореност на клиентите в рамките на първите 45 дни след първоначалната покупка на план. Благодарение на много бизнес партньорства, всеки план на HostGator.com, включително и трите плана за хостинг услугата WordPress Cloud, включва тези допълнителни предимства: безплатен списък за вашия бизнес в Yellow Pages, оферта за $ 100 за Google Adwords, $ 50 за кредит за Bing за търсене и Yahoo търсачките и, разбира се, безплатен достъп до всички различни и най-новите инструменти за блогове за WordPress.com. Ако искате също и разширени функции за сигурност и по-голяма мащабируемост, тогава WordPress Cloud хостинг на HostGator.com може да бъде просто идеалният план и доставчик на уеб хостинг услуги за вас и уебсайта на вашия онлайн бизнес.

Преглед на дневника за актуализации

 • 5/7/18 – Лесно актуализирайте част от съдържанието за граматически грешки. Подобрена четимост чрез номериране на плюсовете и минусите. Включени полезни връзки за преглед на хост. Променен заглавен маркер, за да включва емоджи (забавно!)

Облачни планове на HostGator WordPress & Ценообразуване

ценообразуване в облак на hostgator

Кликнете върху изображението за повече подробности.

Разглеждайки горните планове, можем да видим веднага, че цените са доста достъпни. Искам да кажа, че в момента съм абониран за план на HostGator от преди години, където плащам 12 долара на месец – бях твърде мързелив, за да се прекъсна!

Актуализиране на дневника

6/12/18 – Добавен раздел за ценовите планове с коментар. Обновена обща оценка, за да отразява по-добре текущото състояние на продукта. Очаквайте още актуализации!

Вижте Официален сайт

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map