Отзиви за WordPress, управлявани от GoDaddy, май 2020 г. – Вземете лъжичката!

GoDaddy Управляван WordPress хостинг: Страхотен за евтин хостинг на WordPress?

GoDaddy е бил смеха на акциите на истинските собственици на уебсайтове – това беше нахална компания с глупави реклами за Super Bowl.


Вече не.

GoDaddy засили играта си – ВЕЛИКО ВРЕМЕ. Той е напълно отдаден на WordPress и дори започна да щрака по-малки компании за WordPress услуги.

Това е добра новина за вас, ако сте на WordPress. И освен ако не сте опитен програмист, ако притежавате WordPress сайт, искате хостинг на WordPress. Довери ни се.

Трябва ли да изберете ходещ WordPress хостинг с GoDaddy спрямо други отлични хостинг доставчици на WordPress като SiteGround или A2 хостинг? Прочетете, за да разберете дали GoDaddy е вашият перфектен мач или твърд пас.

Забележка: От 2019 г. можете да получите GoDaddy управляван WordPress хостинг само за $ 1 / месец с тази връзка (специален купон за управление на GoDaddy, управляван от WordPress хостинг). Това е СКРЕМЕННО Сделка и не се очаква да продължи много дълго.

Отзиви за WordPress, управлявани от GoDaddy 3.6 / 5 Рецензент {{reviewsOverall}} / 5 Потребители (3 гласове) Плюсове

 1. Те предлагат ниски цени
 2. Предлагайте неограничена честотна лента
 3. Отлични функции за сигурност
 4. Страхотно обслужване на клиенти

Против

 1. Издаване на потребителски хостинг панел
 2. Те поддържат интернет ограничения
 3. Ограничения на опциите за планове
 4. Ограничения на данните

РезюмеSince GoDaddy е основана през 1997 г. от Боб Парсънс, GoDaddy има интересни възможности за избор на реклама. От скандално облечени и стилни жени, те са били говорители на GoDaddy. Въпреки че има много противоречия от рекламите им, един от най-големите проблеми за хората беше липсата на контролен панел за cPanel. Те инсталираха опция за него, но тази промяна ще настъпи чак през 2013 г. Тази промяна настъпи, след като 65-процентен дял в компанията беше продаден на KKR, Silver Lake Partners и Technology Crossover Ventures … през 2011 г..
През последните години GoDaddy се превърна в популярен избор за тези, които търсят уеб хостинг сайт за малкия си бизнес и в тази област GoDaddy се отличава. Малкият бизнес получава по-голяма експозиция за присъствието си онлайн, а услугите и продуктите, предлагани от GoDaddy, са подходящи за повечето хора, работещи на бюджет. Те предлагат услуги, които работят с Linux или Windows, позволявайки на своите клиенти да изберат най-подходящия за тях. През последните години те постигнаха успех, за да бъдат по-удобни за клиентите и да дадат на своите клиенти това, което искат, за да им помогнат да постигнат целите си, за да успеят. За тези, които търсят управляван хостинг на WordPress, GoDaddy е отличен избор. Без значение дали искате да започнете блог или да добавите уебсайт за бизнес, е идеално да използвате управляван сайт за хостинг на WordPress. В тази област GoDaddy се отличава. Те автоматично актуализират вашата информация, така че не е необходимо, и осигуряват сигурност на вашия уебсайт. Плановете им започват на конкурентна цена и надстройката може да отключи различни функции, за да ви помогне с вашите нужди. Докато GoDaddy има проблеми със своите клиенти, които искат да контролират собствените им уебсайтове, GoDaddy предприе огромни крачки от смяната на охраната. Новият им изпълнителен директор, Блейк Ървинг, помогна да се създаде по-добра компания за тези, които търсят управляван хостинг сайт WordPress. Support3.5Speed3.5Features3.5Value4Transparency3.5

Официалният ни преглед на хостинг WordPress, управляван от GoDaddy

WordPress, управляван от GoDaddy, е голяма промяна за GoDaddy.

Те се опитват да превземат част от някои от по-фокусираните хостинг услуги на WordPress – като WP Engine, SiteGround и Pagely.

Разбира се, GoDaddy е една от най-популярните и известни хостинг компании.

Популярността на рекламите им донесе много клиенти от чисто брандиране. Вашият среден предприемач знае само един домейн и хостинг компания и това е GoDaddy.

Но много от плюсовете бяха разочаровани от GoDaddy и по уважителни причини, които ще разгледаме по-долу.

Но нека да разгледаме накратко техните възможности за хостинг на WordPress:

godaddy управлява екрана на хостинга

Първо впечатление: Еха.

Къде другаде можете да получите хостинг на WordPress на $ 1 месечно (с отстъпка)? никъде.

Но струва ли си цената? Може би.

Ето нещото. Ако искате да задържите разходите си много ниски, но искате също да направите управлението на WordPress малко по-лесно, това е добър вариант.

Забележка: От 2019 г. можете да получите GoDaddy управляван WordPress хостинг само за $ 1 / месец с тази връзка (специален купон за управление на GoDaddy, управляван от WordPress хостинг). Това е СКРЕМЕННО Сделка и не се очаква да продължи много дълго.

Плюсове за хостинг на WordPress, управляван от GoDaddy

1) Много евтин управляван хостинг на WordPress

Това е може би най-евтиният хостинг на WordPress на пазара в момента с тази специална.

Но трябва да знаете, че има различни видове хостинг на WordPress.

Какво означава управлявания хостинг на WordPress? Това зависи, това е сива зона.

Някои хостове го отвеждат доста далеч, като WP Engine, където имат най-добрите технологии за поддръжка на WordPress в света. Други, като SiteGround, ви дават страхотна поддръжка и на добра цена.

В случая на GoDaddy, те предлагат хостинг на WordPress, който е различен от споделения хостинг и специфичен за WordPress.

Но не очаквайте перфектна подкрепа. Сигурно можете да получите GoDaddy по телефона и те са полезни, но те не се изграждат около WordPress, както някои други хостинг компании са.

Като се има предвид, ако вече купувате вашите домейни от GoDaddy и искате да останете в екосистемата, този WordPress хостинг от тях е много по-подходящ от споделения хостинг. Ако използвате WordPress и сте любител на GoDaddy, това е най-добрият вариант за вас.

2) Неограничена честотна лента

Широчината на лентата е повече или по-малко от размера на трафика и посетителите на вашия сайт. Някои хостове като WP Engine ви ограничават до 25 000 посещения на месец в техния стартов план, което според мен е твърде ниско.

За щастие GoDaddy не ограничава честотната лента, което е чудесно.

Сега те може да имат някакво заглушаване или други тактики, които внедряват, ако внезапно получите милион посещения, защото сте били включени в Shark Tank, но засега няма да се притеснявате за това.

3) Лесна инсталация на хостинг

Това беше, че инсталирането и управлението на хостинга изисква ИТ отдел и много часове за плащане.

Вече не. Компаниите за уеб хостинг са измислили и направиха много лесно потребителите да създават хостинг сами. GoDaddy има последователност на инструкции и на борда, за да се настроите самостоятелно, без да се нуждаете от технически прекъсвания. Те също така предлагат денонощна поддръжка по телефона, ако се сблъскате с някакви проблеми, което вероятно е най-силната част от хостинг предложенията на GoDaddy.

4) Лесен за използване контролен панел

Някои хора са свикнали да cPanel – съжалявам, няма да стигнете до тук.

Вместо това получавате доста лесен за използване контролен панел, създаден по поръчка на GoDaddy за вашето удоволствие от хостинга:

Всъщност е доста прям и има добро потребителско изживяване, изобщо нямам нищо против.

Ето разбивка на това, което научих само за няколко минути на използване на панела:

Акценти отгоре:

 • Харесва ми, че получаваш директна връзка към WP административния панел на вашия сайт, това винаги е лесно и спестява няколко секунди (особено ако управлявате много сайтове тук)
 • Актуализиране на плъгин и теми с едно щракване – това е супер полезно. От този административен панел можете да актуализирате автоматично всичко. За да бъдем справедливи, това може да не е най-подходящото за потребителите на захранване, но за начинаещи с проста инсталация, това е пътят.
 • лесно архивиране са страхотни, никога не знаеш кога имаш нужда
 • друг настройки са доста прости, няма да ги използвате толкова често
 • SSL сертификати  – всъщност, ще спестим това за по-късно ��

Копаем по-дълбоко в Актуализациите и Изпълнение на уебсайтове ■ площ:

Ето какво открих:

 • Способността да актуализирайте темата си с едно кликване от този админ панел е епичен!
 • Най- инструмент за изпълнение на уебсайта всъщност е доста изящен, той ви дава наистина бърз отчет, който е доста полезен. Можете да ровите в повече области, ако ви е любопитно. Успокоение, че моят уебсайт е се справя страхотно с резултат 96 ми дава малко повишаване на настроението за деня
 • Най- потребителски опит като цяло е доста гладък и лесен за използване

5) Страхотно обслужване на клиенти

 • Въпреки че може да изглежда архаично за уеб хостинг сайтове, за да дадат добро обслужване на клиентите, GoDaddy осигурява качествено обслужване на клиентите. Те са на разположение 24/7, които много компании не предоставят за своите клиенти. Те са достъпни по телефона, което помага на клиентите да се чувстват комфортно в компанията. Това е идеално за тези, които може да не работят около строг график. Плюс това, ако има някакви проблеми, получаването на помощ е само въпрос на вдигане на телефона. Бихте могли да говорите с истински човек, който да ви съдейства по всякакви въпроси, свързани с вашия уебсайт. Той е идеален за тези, които предпочитат лична нотка.
 • Не само, че обслужването на клиентите им е отлично, те осигуряват 99,9 процента време за изпълнение на своите уеб хостинг услуги. За тези, които се нуждаят от техния уебсайт, за да работят през цялото време, това е идеалният начин да отидат. Няма да е необходимо да се притеснявате, че хостинг услугите не са изключени, с изключение на планирана поддръжка. Техният фокус върху обслужването на клиентите и предоставянето на качествени продукти се дължи на смяната на изпълнителния директор, който се стреми да угоди. Той е идеален за тези, които се нуждаят от уеб хостинг услуга, на която могат да разчитат, а обслужването на клиентите им доказва, че това не е временно решение.

6) Гаранция за връщане на парите

Ако се регистрирате за GoDaddy Managed WordPress, ще ви бъде възстановен, ако установите, че техните услуги не са нужни. Гаранцията им за връщане на пари е идеална за тези, които искат да търсят нещо друго. Ще Ви бъде възстановено, ако анулирате плана си в рамките на 30 дни от регистрацията.

7) Евтини планове за сигурност на уебсайтове

Добре, този е и професионалист, и противник. Това е професионалист, тъй като това е доста добра цена за почистване от злонамерен софтуер, който може да унищожи вашия сайт:

Голяма е con, защото това ценообразуване не се сумира. Но след по-нататъшно разследване (като отидох до Checkout not Instant Checkout) открих правилното ценообразуване:

Това е по-добре, но все пак – оставя лош вкус в устата ми.

Каква е голямата работа? Просто не ми харесва, че се опитаха да се подхлъзнат за 24 месеца по моя – тъмен модел със сигурност.

Както и да е – това е добра сделка и вероятно те използват Sucuri.net за това след придобиването им от компанията. Вероятно ще го купя по-късно.

В тъмната страна …

GoDaddy Управлявани WordPress хостинг минуси

1) Персонализиран хостинг панел

 • Управлението на уебсайт може да отнеме много време и колкото повече харчите за него, толкова повече искате да направите. Хостинг панелът е мястото, където се извършват повечето промени и GoDaddy разполага със собствен персонализиран панел, който предоставя на своите клиенти. Докато cPanel и Fantastico са едни от най-популярните, персонализираният панел на GoDaddy е по-интензивен. Може да се нуждаете от ръководство за работа на техния контролен панел, което може да отнеме повече време и енергия. Не е прекалено сложно да разберем, но може да е болка.
 • Докато персонализираният им панел беше бракуван през 2012 г., оттогава те преминаха към индустриалния стандарт на cPanel. Въпреки това, един от най-големите недостатъци на използването на cPanel в GoDaddy е, че плащате един долар допълнително на месец. Въпреки че не е голям разход, можете да намерите различен хостинг сайт, който включва cPanel без допълнително заплащане. Трябва да определите дали наистина имате нужда от cPanel, но ако можете да живеете без него и искате да разчитате на GoDaddy да работи на вашия уебсайт за вас, това не е лоша сделка. Налични са много опции и за опитни потребители те могат да декритират допълнителната такса за индустриален стандарт.

2) Те поддържат интернет ограничения

 • През януари 2011 г. бяха въведени законопроектите SOPA и PIPA за ограничаване на достъпа до интернет. Този аргумент получи все по-голямо внимание през последните години, като неутралитетът на мрежата стана огромен проблем. За съжаление, GoDaddy беше единственият, който подкрепи тези сметки. Това доведе до размирици от хора, които определиха сметките като нелегитимни и поставиха GoDaddy на място. Те загубиха много уважение от онези, които смятат, че интернет е място, където идеите са безплатни и трябва да се пазят от твърде много ограничения.
 • Въпреки че GoDaddy отмени решението си да подкрепи сметките, негативното внимание, предизвикано към тях, създаде някои проблеми с доверието. Едва хиляди клиенти решиха да напуснат GoDaddy и прехвърлиха имената на своите домейни. Докато повечето отрицателни внимание отшумяват, те все още показват действия срещу етиката и поверителността, което не е добре за нито една интернет компания. Те предприеха усилия, за да запазят нещата частни и да работят върху правилната етика, но остава въпросът дали те могат да си върнат доверието, което са загубили при хиляди клиенти.
 • Остава да видим дали са променили начина си, но има индикации, че може да не се променят. Рекламата им е сексистка, но те говориха за това да правят рекламите си по-малко противоречиви. След най-новата реклама на Super Bowl, която беше „мълвата, която се чуваше по целия свят“, може би ще пораснат още малко.

3) Ограничения за планове

 • Въпреки че не е тайна, че уеб хостинг сайтовете поставят ограничения на уебсайтовете, GoDaddy е известен със своите ограничения. WordPress се нуждае само от една база данни за блогове и уебсайтове, която може да ви ограничи до 25 общо уебсайтове. Въпреки че това не е пълно престъпление, фактът, че те крият тази информация, когато се регистрирате, може да бъде престъпно. Те изглеждат така, сякаш получавате всичко неограничено, но това не е вярно. Важно е да прочетете дребния шрифт, но когато финият отпечатък не е лесно достъпен, как можете да го прочетете?
 • Единственият начин да можете да получите всичко неограничено е, ако отидете с Крайния план. Крайният план прави всичко неограничено, но все пак е мъка да се налага да плащате допълнително за неща, които вече трябва да получите. Те са се запознали по-добре с Deluxe Plan, като предоставят на клиентите си неограничено дисково пространство. Важно е да разберете какво получавате и дали си струва цената, която плащате. Ако тепърва започвате, не искате да плащате прекалено много, за да получите всичко необходимо, за да управлявате уебсайта си възможно най-добре.

5) Ограничения на данните

 • Ограниченията са важни за сигурността, но GoDaddy отива малко над върха, когато става въпрос за ограничения на данните. Трябва да очаквате да прескочите много обръчи и да направите много стъпки, ако искате да промените нещо. Автоматичното генериране на съдържание и използването на уеб форми обикновено са прости задачи, но GoDaddy изисква толкова много информация, за да го направи. Може да е по-добре да отидете с друг уеб хостинг сайт, ако не сте готови да попълните куп документи. Докато сигурността с GoDaddy е на разположение, може да не си струва да се опитвате да промените нещата за вашия уеб сайт.
 • Една от най-изнервящите функции на GoDaddy е тяхната форма за бърз и сигурен контакт. Въпреки че е лесно да се попълни, най-трудната част е изпращането му до GoDaddy. Благодарение на техните ограничения за сигурност, формулярът обикновено се подава като спам. Има уроци за това как правилно да го подадете, но ако нямате време или наклон, може да не си струва. Винаги е добре да имате отлична сигурност, но когато се борите със хостинг сайта, за да въведете вашата информация, може да е по-добре да отидете с някой друг.

6) Не е толкова полезен, колкото други управлявани хост WordPress

 • Въпреки че GodDaddy бърза да ви помогне по телефона, те не са толкова добри, колкото да използвате други хостове като SiteGround за обслужване на клиенти
 • Ако има проблем, те вероятно няма да направят много за вас
 • Имах проблем с мигрирането на моя уебсайт към GoDaddy, използвайки техния инструмент – и те казаха, че техният инструмент е приложение за „най-добри усилия“ и ако не работи, зависи от мен.
 • Така че те не бяха полезни

7) Те не предлагат безплатен SSL сертификат

Добре, това е голямо. През 2018 г. имате нужда от SSL сертификат. Това, което прави това, ви позволява да имате HTTPS: // във вашия домейн вместо HTTP: //.

Имате нужда от това, тъй като и двете осигуряват допълнителна сигурност за вашите посетители, И е положителен сигнал за класиране в Google Търсене (макар и малък).

Затова повечето хостове в наши дни предлагат безплатни сертификати „Да шифроваме SSL“. Не GoDaddy.

Тук те се възползват от вас:

Това не е яко. SSL сертификатите са стандартът в наши дни и те са безплатни чрез Let’s Encrypt. Не трябва да плащате 75 долара годишно за такъв. Ето как GoDaddy връща парите си на хостинг от $ 1.

8) Те затрудняват напускането

 • Докато всяка корпорация проповядва задържане на клиенти, GoDaddy работи в работата, за да ви държи с тях. GoDaddy не предоставя никаква помощ, ако решите да ги оставите за друга компания. Въпреки че става по-лесно с cPanel, фактът, че не правят нищо, е помощ. Ето защо е важно да намерите уеб хостинг сайт, който да работи добре и не прави нещата твърде трудни. Дори когато се опитвате да напуснете, те ще продължат да ви продават продукти и ще ви създават пречки да се опитат да ви накарат да останете.
 • Когато прекарвате много време за съставяне на уебсайт и хостинг сайтът не успява да оправдае очакванията ви, трябва да можете да напуснете. Въпреки че не е грях за тях да не ви помогнат, те затрудняват движението, когато е време да си тръгнат. Дори прехвърлянето на име на домейн може да бъде огромна болка, която може да не си струва излишни. Освен ако наистина не трябва да продължите и не сте ангажирани да преминете през процеса на получаване на нов хостинг сайт или си струва, не трябва да очаквате помощ от GoDaddy.

Долна линия:

Въпреки че GoDaddy има някои от най-добрата сигурност и те предоставят широка гама от продукти и услуги, те не са най-лесният хостинг сайт за работа. Те правят някои задачи много по-трудни, отколкото е необходимо, и не ви позволяват да напуснете лесно. Те затрудняват нещата, когато искат, а ограниченията им могат да бъдат неприятни за заобикаляне. Ако сте опитен потребител, може да откриете, че GoDaddy работи добре за вас, но ако се опитвате да създадете уебсайт и да стартирате като стартер, може да искате да отидете в друга посока.

GoDaddy не е за всеки, но поради ниските им цени и страхотното обслужване на клиентите, можете да направите по-лошо. Те предлагат множество продукти и услуги, които другите уеб хостинг сайтове не могат и на конкурентна цена. Ако планирате да намерите дългосрочно решение за нуждите на вашия уеб хостинг, GoDaddy може да бъде подходяща компания. Ако можете да погледнете миналата им история и се надявате, че планират да се променят към по-добро в бъдеще, тогава GoDaddy може да е подходящ за вас. Това се свежда до предпочитанията и с какво сте готови да се справите. Ако решите да отидете с тях, но осъзнавате, че те не са подходящи за вас, просто бъдете готови да се сблъскате с много бариери, дори ако планирате просто да прехвърлите името на домейна си.

Други управлявани хостове на WordPress за проверка:

 • SiteGround
 • WP двигател
 • Pagely
 • Облак на Bluehost WordPress

Забележка: От 2019 г. можете да получите GoDaddy управляван WordPress хостинг само за $ 1 / месец с тази връзка (специален купон за управление на GoDaddy, управляван от WordPress хостинг). Това е СКРЕМЕННО Сделка и не се очаква да продължи много дълго.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map