Ποιο είναι καλύτερο: Coding School vs Computer Science Degree [Infographic]

Ποιο είναι καλύτερο: Coding School vs Computer Science Degree [Infographic]

Ποιο είναι καλύτερο: Coding School vs Computer Science Degree [Infographic]

Ψάχνετε να ξεκινήσετε μια καριέρα στην επιστήμη και την ανάπτυξη των υπολογιστών?

Η επένδυση στην εκπαίδευση που απαιτείται για τη σύνταξη κώδικα επαγγελματικά θα μπορούσε να είναι από τις περισσότερες ασφαλείς αποφάσεις σταδιοδρομίας ένα άτομο μπορεί να κάνει για το μέλλον του.


Ο τομέας της πληροφορικής και της πληροφορικής διαθέτει σχεδόν προβλεπόμενη αύξηση θέσεων εργασίας τρεις φορές τον εθνικό μέσο όρο και ένα μεγάλο μισθό που ταιριάζει. Επιπλέον, τα αμερικανικά πανεπιστήμια δεν φαίνεται να αποφοιτούν αρκετά από τις μεγάλες επιστήμες υπολογιστών για να καλύψουν τη ζήτηση για ειδικευμένους υπαλλήλους: το 2015, υπήρχαν σχεδόν 10 φορές περισσότερες ανοιχτές θέσεις σε αυτόν τον τομέα από ό, τι αποφοίτησαν μεγάλες εταιρείες CS.

Λοιπόν, αυτό που συνεχίζει να οδηγεί, ικανά άτομα από αυτό το προσοδοφόρο και κατ ‘απαίτηση επάγγελμα?

σχολείο κωδικοποίησης έναντι βαθμού cs

Coding Bootcamp εναντίον CS Degree: Ποιο είναι καλύτερο? Μετάβαση στο Infographic

Τα 4ετή πτυχία δεν είναι η μόνη επιλογή

Τμήματα Επιστήμης Υπολογιστών σε κολέγια και πανεπιστήμια στις ΗΠΑ έχουν αναπτυχθεί ραγδαία την τελευταία δεκαετία. Από το 2006 έως το 2015, Η προπτυχιακή εγγραφή στην Επιστήμη των Υπολογιστών τριπλασιάστηκε. Επιπλέον, η ζήτηση για αυτά τα πολυπόθητα χρονικά διαστήματα υπερβαίνει κατά πολύ την προσφορά. Λόγω των περιορισμών του μεγέθους και των καθηγητών στην τριτοβάθμια εκπαίδευση, δεν θα εισέλθουν όλοι οι ειδικευμένοι, επίδοξοι σπουδαστές CS που θα υποβάλουν αίτηση.

Πτυχίο (τουλάχιστον) στην Επιστήμη των Υπολογιστών & Η μηχανική ή ένας σχετικός τομέας θεωρήθηκε κάποτε το χρυσό εισιτήριο για την ασφάλεια της εργασίας σε έναν αναπτυσσόμενο και καλά αμειβόμενο τομέα. Αλλά είναι η τριτοβάθμια εκπαίδευση ο μόνος τρόπος για μια καριέρα στην κωδικοποίηση; Και με υπερβολικό και αυξανόμενο κόστος διδασκαλίας, είναι ένα πτυχίο CS που πραγματικά αξίζει το χρέος? Και για όσους θέλουν να μπουν στο πεδίο αργότερα στην καριέρα τους: η εκμάθηση κωδικών απαιτεί πραγματικά να επιστρέψει στο σχολείο για να πάρει άλλο πτυχίο?

Εάν η αναπτυσσόμενη αγορά κωδικοποίησης bootcamps είναι οποιαδήποτε ένδειξη, όχι. Ένας παραδοσιακός βαθμός είναι δεν η μόνη σας επιλογή.

Τι κωδικοποιούν bootcamps?

Τα σχολεία κωδικοποίησης υπόσχονται να είναι μια βιώσιμη εναλλακτική λύση σε διαπιστευμένα προγράμματα σπουδών στην Επιστήμη των Υπολογιστών & Μηχανική. Το μοντέλο κωδικοποίησης bootcamp είναι απλό και καινοτόμο: σε ένα κλάσμα του χρόνου και σε ένα κλάσμα της τιμής ενός πανεπιστημιακού πτυχίου, τα άτομα με κίνητρα διδάσκονται τις απαραίτητες δεξιότητες για να οδηγήσουν επιτυχημένη σταδιοδρομία στον υπολογιστή, το λογισμικό και την ανάπτυξη ιστού. Δεν απαιτείται προηγούμενη γνώση ή εμπειρία. 

Έχοντας ξεκινήσει για πρώτη φορά το 2012, το μοντέλο κωδικοποίησης bootcamp έχει πιάσει πραγματικά. Στα πρώτα πέντε χρόνια μετά την ίδρυση της πρώτης σχολής κωδικοποίησης, κωδικοποίηση bootcamp η εγγραφή αυξήθηκε περισσότερο από 1000% σε όλη την επικράτεια. Περισσότεροι από 23.000 bootcampers ολοκλήρωσαν τα μαθήματά τους το 2017 και εντάχθηκαν στην αγορά εργασίας. Αυτό είναι ένα εξαιρετικά εντυπωσιακό στατιστικό στοιχείο όταν θεωρείτε ότι 80.000 μεγάλες εταιρείες CS αποφοιτούν κάθε χρόνο. 

τι είναι τα σχολεία κωδικοποίησης

Κωδικοποίηση bootcamp εναντίον πτυχίου επιστήμης υπολογιστών: ποιο πρόγραμμα είναι καλύτερο?

Είναι εύκολο να καταλάβουμε γιατί ένα bootcamp κωδικοποίησης μπορεί να είναι μια ελκυστική επιλογή, αλλά μπορεί ένα σχολείο κωδικοποίησης crash-course να συσσωρευτεί πραγματικά σε ένα τετραετές πτυχίο; Ποια είναι η καλύτερη επιλογή; Η απάντηση είναι περίπλοκη και εξαρτάται από πολλούς προσωπικούς παράγοντες.

Εάν σταθμίζετε τις επιλογές σας στην απόφαση κωδικοποίησης του bootcamp έναντι του βαθμού CS, το παρακάτω infographic είναι για εσάς. Έχουμε καταρρεύσει οι μεγαλύτερες διαφορές μεταξύ ενός τετραετούς πτυχίου και μιας σχολικής κωδικοποίησης για να σας βοηθήσουμε να επιλέξετε τη σωστή εφαρμογή για τους στόχους σας. Από το κόστος διδασκαλίας έως την πρόσληψη προοπτικών έως τα στατιστικά στοιχεία της ποικιλομορφίας, εδώ είναι αυτό που πρέπει να λάβετε υπόψη όταν αποφασίζετε μεταξύ ενός CS Bachelor ή μιας σχολής κωδικοποίησης:

Infographic: Coding Bootcamp vs. Computer Science Degree

Μοιραστείτε αυτήν την εικόνα στον ιστότοπό σας

Συμπεριλάβετε την απόδοση στο WhatsTheHost.com με αυτό το γραφικό.

σχολεία κωδικοποίησης vs infographic πτυχίο επιστήμης υπολογιστών

Πηγές Infographic

(Ιούλιος 2018)

Πληροφορίες που εμφανίζονται στο infographic μπορείτε να βρείτε στους ακόλουθους συνδέσμους:

Κωδικοποίηση σχολείου εναντίον πτυχίου: που είναι σωστό για μένα?

Οι κωδικοποιημένες εκδόσεις bootcamps κάνουν τις εργασίες υπολογιστών, λογισμικού και ανάπτυξης ιστοσελίδων πιο προσιτές από ποτέ. Όμως, ενώ μπορεί να είναι μια εφικτή επιλογή για επίδοξους προγραμματιστές, τα σχολεία κωδικοποίησης δεν ξεκίνησαν ποτέ να αντικαταστήσουν τα παραδοσιακά τετραετή προγράμματα. Αντίθετα, είναι δομημένα για να καλύψουν τις ανάγκες των μαθητών που δεν ταιριάζουν απόλυτα στο καλούπι του πτυχίου.

Εάν εμπίπτουν σε μία ή περισσότερες από τις ακόλουθες κατηγορίες, η κωδικοποίηση bootcamp μπορεί να είναι η καλύτερη επιλογή για εσάς:

Έχετε ήδη εργασιακή εμπειρία και τουλάχιστον έναν βαθμό

Για τους ανθρώπους που ενδιαφέρονται να κάνουν μια μετάβαση σταδιοδρομίας μετά από χρόνια εργασίας και εμπειρίας σπουδών, η σκέψη της επιστροφής σε ένα κολέγιο περιβάλλον είναι κατανοητά ελκυστική. Τα σχολεία κωδικοποίησης προσφέρουν προγραμματισμό που είναι πιο κατάλληλο για ενήλικες παρά για εφήβους. Σύμφωνα με Έκθεση μαθήματος, ο μέσος bootcamper πιέζει 30 και έχει ήδη πτυχίο Bachelor και αρκετά χρόνια εργασιακής εμπειρίας.

Είστε απρόθυμοι να λάβετε δάνεια

Το χρέος των φοιτητών είναι Βιομηχανία 1,5 τρισεκατομμυρίων δολαρίων. Η μέση τάξη του 2017 αποχώρησε από το κολέγιο με σχεδόν 40.000 $ χρέος και αυτός ο αριθμός συνεχίζει να αυξάνεται. Όλο και περισσότεροι νέοι αμφισβητούν εάν το υψηλό κόστος μιας τυπικής εκπαίδευσης αξίζει πραγματικά και αναζητούν εναλλακτικές λύσεις.

Για τους επίδοξους προγραμματιστές που είναι ήδη δεμένοι με φοιτητικά δάνεια από έναν προηγούμενο βαθμό, η λήψη περισσότερου χρέους για έναν δεύτερο βαθμό θα μπορούσε κατανοητά να αποτρέψει. Για τους αποφοίτους γυμνασίου που ζυγίζουν εάν θα παρακολουθήσουν ένα επίσημο πρόγραμμα πτυχίων ή θα πάνε στο σχολείο κωδικοποίησης, η προοπτική αποφοίτησης νωρίτερα και με μικρότερο χρέος από τους συνομηλίκους τους θα μπορούσε να αποτελέσει ανταγωνιστικό πλεονέκτημα.

Το σχολείο κωδικοποίησης έρχεται στο ένα κλάσμα του κόστους ενός πανεπιστημιακού πτυχίου, που καθιστά τη χρηματοδότηση μιας εκπαίδευσης bootcamp χωρίς δάνεια πολύ πιο εύκολη. Ενώ το 70% των πτυχιούχων αποφοιτούν με χρέη, μόνο το 25% περίπου των κωδικοποιημένων σχολών αποφοίτων το κάνουν.

Τέσσερα χρόνια σπουδών πλήρους απασχόλησης δεν είναι εφικτά για εσάς

Το να βάζεις τη ζωή σου σε παύση για τέσσερα χρόνια και να αφιερώνεις τον εαυτό σου σε σπουδές πλήρους απασχόλησης δεν είναι απλώς δυνατό για όλους. Για εκείνους που είναι γονείς, πρέπει να εργάζονται με πλήρη απασχόληση για να υποστηρίξουν τον εαυτό τους ή / και άλλους, ή απλά δεν μπορούν να περάσουν τέσσερα ακόμη χρόνια στο σχολείο, τα σχολεία κωδικοποίησης μπορεί να είναι η καλύτερη εφαρμογή.

Με ένα λιτό πρόγραμμα σπουδών και ένα γρήγορο μαθησιακό περιβάλλον, η πλειοψηφία των bootcampers αποφοιτούν σε περίπου 3,5 μήνες. Αυτό ισοδυναμεί με ένα μόνο εξάμηνο σε κολέγιο ή πανεπιστήμιο!

Επειδή τα σχολεία κωδικοποίησης είναι πιο ευέλικτη και προσβάσιμη σε διαφορετικές καταστάσεις ζωής, Τα φοιτητικά τους σώματα τείνουν επίσης να είναι πιο διαφορετικά από το τυπικό τμήμα πανεπιστημίου CS. Οι γυναίκες αποτελούσαν μόνο το 14% των αποφοίτων μεγάλων CS το 2015, αλλά το 36% των αποφοίτων bootcamp. Ομοίως, οι μαύροι και οι λατίνοι αποτελούσαν μόνο το 10% των εταιρειών CS αλλά το 25% των gradcamp.

Συμπέρασμα: επιλέξτε την καλύτερη εφαρμογή για τις φιλοδοξίες σας

Υπάρχουν πολλοί παράγοντες που πρέπει να σταθμιστούν η απόφαση κωδικοποίησης σχολείου έναντι πτυχίου. Εκτός από την εξέταση της τιμής, της δέσμευσης χρόνου και της δικής σας κατάστασης ζωής, η ποιότητα του προγράμματος θα πρέπει να είναι από τους πιο σημαντικούς παράγοντες στην απόφασή σας. Σε ποιες γλώσσες κωδικοποίησης θα θέλατε να μάθετε, σε ποια γωνιά του κλάδου θέλετε να καταλήξετε και σε ποια εμπειρία προσφέρουν οι εκπαιδευτές σας στο τραπέζι θα πρέπει να διαδραματίσουν καθοριστικό ρόλο στο ίδρυμα που επιλέγετε.

Η καλύτερη επιλογή για τις φιλοδοξίες σας μπορεί να είναι μια μακρά διαδικασία γεμάτη αβεβαιότητες. Ενημερωθείτε όσο μπορείτε και μην ξεχάσετε τους στόχους της σταδιοδρομίας σας. Αλλά αν επιλέξετε να ακολουθήσετε την παραδοσιακή διαδρομή και να εγγραφείτε σε πρόγραμμα CS κολλεγίων ή πανεπιστημίων ή εάν παρακολουθείτε εντατικά μαθήματα σε ένα bootcamp κωδικοποίησης, ένα πράγμα είναι σαφές: το μέλλον φαίνεται λαμπρό για όσους μπορούν να κωδικοποιήσουν.

Πώς συνδέεται αυτό με τη φιλοξενία Ιστού?

Έτσι, επειδή είναι ένας ιστότοπος εκπαίδευσης και αναθεώρησης φιλοξενίας ιστοσελίδων, πώς σχετίζονται οι κωδικοποιήσεις bootcamps με τη φιλοξενία; Πολύ.

Οι προγραμματιστές Ιστού βασίζονται σε σταθερή φιλοξενία για να κάνουν το site τους να βουίζει και να λειτουργεί 24 ώρες το 24ωρο για αυτούς. Χωρίς φιλοξενία, δεν υπάρχει ιστότοπος. Χωρίς εξαιρετικές μπριζόλες κωδικοποίησης, δεν υπάρχει ιστότοπος.

Οι προγραμματιστές λατρεύουν την ταχύτητα και την τεχνολογία των κεντρικών υπολογιστών, όπως το WP Engine, και φυσικά αναζητούν πάντα τα χέρια τους στους ταχύτερους δυνατούς διακομιστές.

Για εκείνους που είναι πιο αρχάριοι, δεν υπάρχει τίποτα λάθος με την κατασκευή ενός ιστότοπος χωρίς κωδικό στο WordPress ή άλλη πλατφόρμα – απλώς κάντε ό, τι λειτουργεί!

Είναι όλα μέρος του όμορφου, αλλά πολύπλοκου, οικοσυστήματος του ιστού – και είμαστε ευτυχείς που είμαστε μέρος αυτού.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Adblock
    detector