Φιλοξενία Α2 vs Φιλοξενία BlueHost – Σύγκριση Τιμών & Προγραμμάτων – Μάιος 2020

Υπάρχουν πολλά βασικά στοιχεία για την επιλογή της σωστής υπηρεσίας φιλοξενίας ιστοσελίδων για την επιχείρησή σας. Κατά τη σύγκριση δύο εταιρειών υπηρεσιών φιλοξενίας ιστοσελίδων, δώστε προσοχή σε στοιχεία όπως η τιμολόγηση, η υποστήριξη πελατών και οι διαθέσιμες λειτουργίες. Ρίξτε μια ματιά σε αυτήν τη σύγκριση του A2 Hosting και του BlueHost.


Διακοπή / Χρόνος λειτουργίας

Η σύγκριση αξιοπιστίας ξεκινά ρίχνοντας μια ματιά στο τι έχει να προσφέρει η Bluehost στους πελάτες της. Η εταιρεία σταματά λίγο να παρέχει ένα πραγματικό ποσοστό χρόνου που η υπηρεσία φιλοξενίας σας σας κρατά σε λειτουργία και σε λειτουργία. Ωστόσο, οι τρέχοντες πελάτες δείχνουν ότι η υπηρεσία τους είναι διαθέσιμη 99,9 τοις εκατό του χρόνου. Όταν αντιμετωπίζει πτώση στην υπηρεσία, η αποκατάσταση γίνεται γρήγορα και δημιουργείτε αντίγραφα ασφαλείας και εκτελείτε σε χρόνο μηδέν. Έχετε την ευκαιρία να βελτιώσετε την αξιοπιστία των υπηρεσιών φιλοξενίας με κρυπτογράφηση SSL και SSH.

Το A2 Hosting δεν διστάζει να δηλώσει ότι οι υπηρεσίες φιλοξενίας τους είναι διαθέσιμες το 99,9 τοις εκατό του χρόνου. Προσφέρουν ιστορικές αναφορές ιστορικού που δείχνουν πόσο καλά αποδίδουν οι διακομιστές τους από τη στιγμή που η υπηρεσία φιλοξενίας έγινε online. Λειτουργούν υπό την προϋπόθεση ότι η παροχή ποιοτικής υπηρεσίας σημαίνει ότι δεν κρύβεται τίποτα. Η υπηρεσία φιλοξενίας παίρνει την αξιοπιστία ένα βήμα παραπέρα, προσφέροντας ένα εργαλείο επαναφοράς που σας επιτρέπει να επαναφέρετε έναν ιστότοπο σε ένα προηγούμενο σημείο εξυπηρέτησης όταν αντιμετωπίζετε προβλήματα. Όλοι οι διακομιστές στο σύστημα Α2 στεγάζονται στο Μίσιγκαν και υπόκεινται επίσης σε αυστηρά μέτρα ασφαλείας.

Χαρακτηριστικά

Το BlueHost δεν απογοητεύει όταν πρόκειται για τις δυνατότητες που έχετε στη διάθεσή σας. Κάθε λογαριασμός διαθέτει απεριόριστο χώρο αποθήκευσης δίσκου, λογαριασμούς email και λογαριασμούς FTP. Έχετε επίσης την ευκαιρία να φιλοξενήσετε πολλούς διαφορετικούς ιστότοπους τομέα. Το BlueHost δεν περιορίζει τον αριθμό των τομέων που μπορείτε να διαχειριστείτε ανά πάσα στιγμή. Υπάρχει υποστήριξη για διαφορετικούς τύπους κωδικοποίησης, συμπεριλαμβανομένων των PHP, Perl 5, Javascript και Flash. Εάν χρησιμοποιείτε έναν ιστότοπο ηλεκτρονικού εμπορίου, έχετε στη διάθεσή σας υπερσύγχρονα καλάθια αγορών.

Η φιλοξενία A2 δεν προσφέρει τόσες δυνατότητες όπως και η άλλη υπηρεσία φιλοξενίας. Ωστόσο, αυτό που λαμβάνετε είναι εντυπωσιακό. Κάθε πρόγραμμα στην υπηρεσία τους περιλαμβάνει απεριόριστη μεταφορά δεδομένων και αποθήκευση RAID-10. Μπορείτε να έχετε όσους λογαριασμούς email χρειάζεται ο ιστότοπός σας και να έχετε ταυτόχρονα έλεγχο διαχείρισης σε πολλούς τομείς. Μπορείτε να φέρετε έναν τομέα που βρίσκεται σε άλλο ιστότοπο φιλοξενίας στον λογαριασμό σας στο A2 Hosting δωρεάν. Τα πακέτα διαθέτουν CPanel για τον αποτελεσματικό έλεγχο των ιστότοπών σας.

Υποστήριξη πελατών

Κρίνοντας από τα τρέχοντα σχόλια των πελατών, η BlueHost έχει πολλή δουλειά να κάνει στο τμήμα εξυπηρέτησης πελατών. Η υπηρεσία φιλοξενίας ισχυρίζεται ότι είναι διαθέσιμη στους πελάτες της 24/7 μέσω ζωντανών συνομιλιών, μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και συστημάτων τηλεφωνικής υποστήριξης. Υπάρχει μια βιβλιοθήκη εκμάθησης βίντεο που είναι επίσης διαθέσιμη για να βοηθήσει σε ζητήματα που πιέζουν. Ωστόσο, οι περισσότεροι πελάτες βλέπουν τα πράγματα διαφορετικά. Αναφέρουν ότι η υπηρεσία φιλοξενίας είναι δύσκολο να επικοινωνήσει και παρέχει ελάχιστη ή καθόλου υποστήριξη μόλις μπορέσετε να επικοινωνήσετε με έναν τεχνικό. Οι πελάτες λαμβάνουν επίσης λίγη βοήθεια μέσω των εκπαιδευτικών βίντεο.

Το A2 Hosting λάμπει στο τμήμα εξυπηρέτησης πελατών. Όλοι οι τεχνικοί υπηρεσιών τους λειτουργούν εκτός των Ηνωμένων Πολιτειών, γεγονός που καθιστά τις συνομιλίες άμεσα διαθέσιμες και στις τέσσερις μεγάλες ζώνες ώρας. Η υπηρεσία φιλοξενίας προωθεί την υποστήριξή τους ένα βήμα παραπέρα παρέχοντας σας προγραμματιστές στο άλλο άκρο του αιτήματος υποστήριξής σας. Αυτά τα άτομα κατανοούν τη γλώσσα του κώδικα και άλλες τεχνικές γλώσσες που μπορούν να διευκολύνουν την εξήγηση του προβλήματός σας. Οι υπηρεσίες υποστήριξης διατίθενται μέσω ζωντανών συνομιλιών, συνομιλιών μέσω email, τηλεφωνικών κλήσεων και ενός συστήματος online εισιτηρίων.

Τιμολόγηση

Η δομή των τιμών για το BlueHost ξεκινά από 3,95 $ το μήνα για το κοινόχρηστο πρόγραμμα φιλοξενίας βασικού επιπέδου. Τα υπόλοιπα προγράμματα κοινής φιλοξενίας επεκτείνονται έως και 13,95 $ ανά μήνα και περιλαμβάνουν τουλάχιστον 50 GB χώρου ιστότοπου, χώρο αποθήκευσης λογαριασμού email 100 MB και τη λειτουργία τουλάχιστον ενός τομέα ιστότοπου. Τα πακέτα VPS Hosting ξεκινούν από 29,99 $ ανά μήνα και περιλαμβάνουν 2 GB μνήμης RAM, έως και δύο διευθύνσεις IP ανά λογαριασμό και 2 πυρήνες CPU. Η αισθητή απουσία χαρακτηριστικών τιμών με αυτήν την υπηρεσία φιλοξενίας είναι μια υπάρχουσα πολιτική εγγύησης επιστροφής χρημάτων. Όταν κάτι πάει στραβά ή αλλάζετε γνώμη σχετικά με τη χρήση της υπηρεσίας τους, χάνετε τα χρήματα που έχετε πληρώσει σε αυτό το σημείο.

Το A2 Hosting κάνει καλύτερη δουλειά στο τμήμα τιμολόγησης. Τα κοινόχρηστα προγράμματα φιλοξενίας τους ξεκινούν από 3,92 $ το μήνα και επεκτείνονται έως και 9,31 $ το μήνα. Για αυτές τις τιμές, λαμβάνετε απεριόριστο χώρο αποθήκευσης και μεταφοράς, δωρεάν SSD, πέντε βάσεις δεδομένων και υπηρεσία που είναι 20 φορές πιο γρήγορη από τον ανταγωνισμό. Άλλα πακέτα περιλαμβάνουν VPS Hosting ξεκινώντας από 32,99 $ ανά μήνα και Dedicated Server Hosting που ξεκινά από 99,59 $ ανά μήνα.

Σύσταση

Το A2 Hosting και το Bluehost είναι και οι δύο εξαιρετικές εταιρείες φιλοξενίας που παρέχουν πολλές εξαιρετικές δυνατότητες για τους πελάτες. Και οι δύο υπηρεσίες φιλοξενίας έχουν προσιτή τιμολόγηση και είναι αξιόπιστες σχετικά με το χρονικό διάστημα λειτουργίας και λειτουργίας του ιστότοπού σας. Η φιλοξενία A2 είναι η καλύτερη επιλογή στο τέλος, λόγω της προσοχής της στη λεπτομέρεια και στις υψηλής ποιότητας δυνατότητες εξυπηρέτησης πελατών.

Ποια είναι η καλύτερη υπηρεσία φιλοξενίας ιστοσελίδων, AWS ή A2 Hosting; Μάθετε διαβάζοντας τη δημοσίευση σύγκρισης AWS εναντίον A2 Hosting. Επίσης, διαβάστε την ανάρτηση Bluehost εναντίον GoDaddy για να δείτε ποια από αυτές τις κύριες υπηρεσίες φιλοξενίας μάρκετινγκ βγαίνει στο κορυφαίο σκυλί.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map