Δημιουργία ιστότοπου για φωτογράφους: 4 καλύτερες επιλογές για τη δημιουργία ιστότοπου (2020)

Δημιουργία ιστότοπου για φωτογράφους: 4 καλύτερες επιλογές για τη δημιουργία ιστότοπου (2020)

Δημιουργία ιστότοπου για φωτογράφους: 4 καλύτερες επιλογές για τη δημιουργία ιστότοπου (2020)

Είστε φωτογράφος, αλλά δεν έχετε ιστότοπο.


Το Instagram σας είναι όμορφο, αλλά είστε μπερδεμένοι.

Από πού ξεκινάτε με τη δημιουργία και τη φιλοξενία ενός ιστότοπου φωτογραφίας?

Ας δούμε τέσσερις από τις καλύτερες επιλογές για να ξεκινήσουν οι φωτογράφοι.

φωτογράφος που δημιουργεί έναν ιστότοπο

Η δημιουργία ιστότοπου για μια επιχείρηση φωτογραφίας είναι πολύ διαφορετική από τη μέση τοποθεσία σας.

ΠΡΕΠΕΙ να εστιάσει στην όμορφη φωτογραφία και όλα τα άλλα είναι δευτερεύοντα.

Επιπλέον, οι εικόνες μπορούν να καταλαμβάνουν πολύ χώρο αποθήκευσης – οπότε δεν μπορείτε να αντιμετωπίσετε αδύναμα όρια αποθήκευσης.

οικοδόμος ιστότοπου φωτογραφίας

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο, ως φωτογράφος, όταν περνάτε από διαφορετικούς κατασκευαστές ιστότοπων, είναι σημαντικό να βρείτε την κατάλληλη εφαρμογή για να δείξετε την εργασία σας και να αναλύσετε τις επιλογές υπηρεσίας.

Ως φωτογράφος έχετε ήδη αρκετή δουλειά στο πιάτο σας όσον αφορά τη ρύθμιση και τη λήψη φωτογραφιών. επεξεργασία και συγγραφή φωτογραφιών. καθώς και την οργάνωση τους σε ένα παρουσιάσιμο άλμπουμ.

Τις περισσότερες φορές οι φωτογράφοι θέλουν έναν ιστότοπο που τους επιτρέπει να σχεδιάζουν και να χτίζουν εύκολα τον ιστότοπό τους. Για αυτές τις συγκεκριμένες δυνατότητες, θέλετε να βρείτε ένα πολύ γρήγορο και εύκολο εργαλείο δημιουργίας ιστότοπων.

Ωστόσο, εξακολουθείτε να θέλετε έναν ιστότοπο που επιτρέπει ευελιξία με προσαρμογή, ώστε να μπορείτε να προσαρμόσετε τον ιστότοπό σας στο μοναδικό στυλ σας.

φωτογράφος στο δρόμο προς έναν ιστότοπο

Θα θέλατε επίσης ο οικοδεσπότης να παρέχει μια ποικιλία επιλογών CMS και επιλογών συλλογής εικόνων, ώστε να είστε σίγουροι ότι θα έχετε την εμφάνιση που θέλετε.

Μια άλλη σημαντική ποιότητα που πρέπει να αναζητήσετε σε έναν ιστότοπο δημιουργίας είναι αξιόπιστη δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας και ταχύτητα αποθήκευσης. Οι ιστότοποι φωτογραφίας όπου προβάλλετε την εργασία σας απαιτούν μεγάλο χώρο αποθήκευσης λόγω των απαιτητικών απαιτήσεων αποθήκευσης μεγάλων, υψηλής ποιότητας και επεξεργασμένων φωτογραφιών.

Πηγαίνετε με έναν κεντρικό υπολογιστή που διατηρεί την ταχύτητα και τις δυνατότητές του, παρόλο που αντιμετωπίζει την πίεση μεγάλων ποσοτήτων αποθήκευσης.

Πάνω απ ‘όλα, θέλετε να επιλέξετε ένα πρόγραμμα δημιουργίας ιστότοπων που διαθέτει εξαιρετική εξυπηρέτηση πελατών και υποστήριξη χρηστών. Ανεξάρτητα από το πόσο καλά βαθμολογείται ένα συγκεκριμένο, μπορεί να υπάρχουν προβλήματα με την υπηρεσία ή ίσως χρειάζεστε κάποια καθοδήγηση σχετικά με ορισμένες λειτουργίες του ιστότοπου. Μια καλή ομάδα υποστήριξης πελατών μπορεί να κάνει τη διαφορά για την παρουσία σας στο διαδίκτυο.

Ας δούμε τις καλύτερες επιλογές ιστότοπου φιλοξενίας για φωτογράφους.

1) Μορφή: Με την καλύτερη βαθμολογία για τους δημιουργούς χαρτοφυλακίου

Μορφή είναι μια διαδικτυακή πλατφόρμα ειδικά σχεδιασμένη για καλλιτεχνικούς επαγγελματίες που θέλουν να εμφανίσουν το επαγγελματικό τους χαρτοφυλάκιο. Μια έρευνα το 2016 που πραγματοποιήθηκε από το wisebuy.com διαπίστωσε ότι η Μορφή είχε το υψηλότερο ποσοστό ικανοποίησης πελατών μεταξύ των δημιουργών χαρτοφυλακίου στο διαδίκτυο στο 95%.

Η μορφή επιτρέπει στους καλλιτέχνες και τους φωτογράφους να προσαρμόσουν και να προσαρμόσουν τον ιστότοπό τους σε ένα στυλ που πιστεύουν ότι ταιριάζει καλύτερα στο θέμα της δουλειάς τους. Η μορφή είναι η διαδικτυακή πλατφόρμα επιλογής για πολλούς επαγγελματίες φωτογράφους υψηλού προφίλ και μερικής απασχόλησης.

Η μορφή παρέχει ένα εύχρηστο web builder που είναι εξαιρετικά ευέλικτο και προσαρμόσιμο στο ανάγκες σχεδιασμού του πελάτη. Ένα στοιχείο των διαδικτυακών πωλήσεων και του ηλεκτρονικού εμπορίου είναι σε κάθε επίπεδο τιμής του προγράμματος φιλοξενίας ιστού της Μορφής. Δεδομένου ότι οι φωτογράφοι επεξεργάζονται συνεχώς το περιεχόμενό τους και το σχεδιασμό του ιστότοπού τους, η Μορφή έχει κάνει πολύ ανώδυνο να κάνει αλλαγές και προσαρμογές ακόμη και μέσω tablet ή κινητής συσκευής.

Η μορφή καλύπτει διεξοδικά τις ανάγκες των φωτογράφων που θέλουν να διατηρήσουν ένα συνεπές και πλούσιο σε περιεχόμενο συστατικό του ιστοτόπου τους. Το ισχυρό ιστολόγιό τους με βάση την εικόνα καθιστά τα blog φωτογραφιών γρήγορα και ανώδυνα για δημιουργία, κριτική και επεξεργασία.

Πολλοί άλλοι κατασκευαστές ιστοσελίδων δεν μπορούν να αντιμετωπίσουν επαρκώς αυτό το στοιχείο. Η μορφή είναι ένας από τους πιο αξιόπιστους οικοδεσπότες για τις δυνατότητες που παρέχει ότι είναι πιθανό να χρησιμοποιήσουν οι φωτογράφοι.

Η μορφή παρέχει επίσης ένα αξιοσημείωτο δυνατότητα απόδειξης πελάτη που σας επιτρέπει να συσκευάζετε εξειδικευμένα την εργασία σας για πελάτες.

Η υποστήριξη πελατών του Format είναι χρήσιμη και αποτελεσματική, οι περισσότεροι πελάτες έχουν επιλύσει τα προβλήματά τους εντός 23 ωρών.

Ακολουθούν οι γενικές δυνατότητες της μορφής που περιλαμβάνονται σε όλα τα σχέδια:

 • Γρήγορη και φιλική υποστήριξη 24/7
 • Μορφοποίηση εφαρμογής γκαλερί
 • Δημοσίευση και ενημέρωση φόρμας Adobe Lightroom
 • Έλεγχος πελατών
 • Έξυπνη τυπογραφία
 • Δυναμικά θέματα
 • Ευέλικτες σελίδες και διάταξη

Ακολουθούν οι επιλογές φιλοξενίας μορφής:

Ενθουσιώδης 6 $ / μήνα

 • 100 εικόνες
 • 3 Κατάστημα προϊόντων
 • 15 σελίδες

Pro 12 $ / μήνα

 • 1.000 εικόνες
 • 20 Κατάστημα προϊόντων
 • Απεριόριστες σελίδες και αναρτήσεις ιστολογίου
 • 5.000 εικόνες γλωσσικού ελέγχου
 • Δωρεάν τομέας
 • Προσαρμοσμένη επεξεργασία CSS και HTML

Απεριόριστα 25 $ / μήνα

 • Απεριόριστες εικόνες
 • Απεριόριστα προϊόντα καταστήματος
 • Απεριόριστες σελίδες και αναρτήσεις ιστολογίου
 • Απεριόριστες εικόνες
 • Δωρεάν premium θέματα
 • Δωρεάν τομέας
 • Προσαρμοσμένη επεξεργασία CSS και HTML

Όλα αυτά τα web hosting παρέχουν μια εξαιρετική πλατφόρμα φιλοξενίας ιστοσελίδων για φωτογράφους που δημιουργούν τη δική τους ιστοσελίδα.

Πριν αποφασίσετε ποιος οικοδεσπότης Ιστού θα πάει μαζί σας πρέπει να περάσετε από αυτό που θέλετε και να περιμένετε από τον ιστότοπό σας. Προσπαθήστε να κάνετε μια απογραφή της τρέχουσας δουλειάς σας, να καταλάβετε τι είδους καλλιτεχνική κατηγορία ανήκει στην εργασία σας. Αυτό θα σας βοηθήσει να αποφασίσετε πώς θέλετε να παρουσιάσετε την εργασία σας και τι είδους κοινό προσπαθείτε να προσεγγίσετε.

2) Squarespace: Εύκολο στην εκκίνηση και όμορφα πρότυπα

Squarespace είναι μια δημοφιλής επιλογή μεταξύ των φωτογράφων για τον επαγγελματικό, κομψό, υψηλής ποιότητας, αλλά απλοϊκό σχεδιασμό ιστότοπου. Το Squarespace χρησιμοποιείται ευρέως μεταξύ των ελεύθερων επαγγελματιών που δίνουν μεγάλη έμφαση στην αισθητική του ιστότοπού τους.

Τα προεγκατεστημένα πρότυπα σχεδίασης που προσφέρει η Squarespace στους χρήστες του παρέχουν μια πολύ δομημένη βάση που εμφανίζει κομψά το έργο σας για βέλτιστη αισθητική. Πάνω από εντυπωσιακά πρότυπα, το Squarespace web builder είναι πολύ εύκολο στη χρήση και είναι δημοφιλές στους φωτογράφους.

Το Squarespace προσφέρει πολλές δυνατότητες σχεδιασμένες να αναδεικνύουν το καλλιτεχνικό σας έργο. Αυτά τα καλλιτεχνικά χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν μοντέρνα πρότυπα, ένα πρόγραμμα επεξεργασίας στυλ, ενσωματωμένο ιστότοπους για κινητά, προσαρμοσμένο CSS, προσαρμόσιμη διάταξη περιεχομένου, δωρεάν γραμματοσειρές google, μπλοκ γραφημάτων και φόντα βίντεο.

Αν και το Squarespace προτιμάται από πολλούς δημιουργικούς επαγγελματίες για τις καλλιτεχνικές του δυνατότητες, πολλοί φανταστικοί ελεύθεροι επαγγελματίες μπορεί να το θεωρήσουν περιοριστικό. Το Squarespace είναι προσαρμόσιμο από άποψη διάταξης περιεχομένου, γραμματοσειρών και στυλ, αλλά πολλοί παραπονούνται ότι τα συνολικά πρότυπα δεν ταιριάζουν με το εξειδικευμένο θέμα σχεδίασης. Για αυτήν την ομάδα επαγγελματιών, ένας οικοδεσπότης με ένα πρόγραμμα δημιουργίας ιστού που προσφέρει εξαιρετικά προσαρμόσιμα πρότυπα μπορεί να είναι ευνοϊκός.

Το Squarespace προσφέρει επίσης ένα Δωρεάν δοκιμή 14 ημερών, αν και αυτό δεν σας δίνει πολύ χρόνο για να πειραματιστείτε με την φιλοξενία ιστοσελίδων όσον αφορά τις δυνατότητες SEO, αυτό θα σας επιτρέψει να παίξετε με τις σχεδιαστικές πτυχές του Squarespace για να δείτε αν σας αρέσει η μορφή.

Η τιμολόγηση του Squarespace προσφέρει τις υπηρεσίες φιλοξενίας ιστοσελίδων σε εύρος τιμών μεσαίου έως μεσαίου-υψηλού. Εάν θέλετε απλώς να εμφανίσετε την εργασία σας σε μια συλλογή φωτογραφιών με πληροφορίες για τον εαυτό σας και την εργασία σας, τότε ίσως θέλετε να επιλέξετε το προσωπικό σχέδιο. Αν όμως θέλετε να πουλήσετε τις πρωτότυπες εκτυπώσεις σας από τον ιστότοπό σας, η επιχείρηση ή η βασική επιλογή διαδικτυακού καταστήματος μπορεί να είναι το καλύτερο στοίχημά σας.

Προσωπικό σχέδιο: 12 $ / μήνα

 • Απεριόριστες, σελίδες, γκαλερί και ιστολόγια με απεριόριστο χώρο αποθήκευσης εύρους ζώνης και 2 συνεισφέροντες
 • Ιστοσελίδα βελτιστοποιημένη για κινητά
 • Μετρήσεις ιστότοπου
 • Περιλαμβάνεται δωρεάν προσαρμοσμένη ασφάλεια SSL τομέα
 • 24/7 Υποστήριξη πελατών

Επιχειρηματικό σχέδιο: 18 $ / μήνα

 • Όλα τα χαρακτηριστικά του Προσωπικού Προγράμματος
 • Επαγγελματικό email από την Google
 • 100 $ πίστωση στο Google AdWords
 • Πουλήστε απεριόριστα προϊόντα και αποδεχτείτε δωρεές
 • 3% χρέωση συναλλαγής
 • Διαφημιστικά αναδυόμενα παράθυρα
 • Πλήρως ολοκληρωμένο ηλεκτρονικό εμπόριο

Το Squarespace προσφέρει επίσης έκπτωση 50% τον πρώτο χρόνο σε μαθητές που εγγράφονται με την ακαδημαϊκή τους διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

3) WP Engine + Semplice: Η καλύτερη επιλογή για προχωρημένους φωτογράφους

Θέλετε κάτι περισσότερο από ένα απλό πρότυπο του δημιουργού ιστότοπων του μύλου?

Ίσως θέλετε περισσότερο έλεγχο και προσαρμογή, αλλά δεν θέλετε να κωδικοποιήσετε από την αρχή.

Έχουμε μια νέα λύση για εσάς: συνδυάστε το θέμα Semplice από τον σχεδιαστή Spotify Tobias Van Schneider με το WP Engine για απόλυτη ισχύ.

Αυτό που παίρνετε είναι το καλύτερο και των δύο κόσμων.

Είστε σε υψηλής ισχύος, εξαιρετικά γρήγορη φιλοξενία και έχετε ένα όμορφο θέμα που έχει δημιουργηθεί μόνο για φωτογράφους.

προεπισκόπηση θέματος semplice

Αυτό είναι καλύτερο για προχωρημένους φωτογράφους που χρειάζονται περισσότερο χώρο αποθήκευσης, προσαρμογή και συνολικό έλεγχο.

Δεν συνιστούμε αυτήν τη ρύθμιση για αρχάριους – καθώς μπορεί να περιπλέξει τα πράγματα και να επιβραδύνει την πρόοδό σας.

Πολλοί φωτογράφοι και ελεύθεροι επαγγελματίες προτιμούν τη χρήση μιας πλατφόρμας WordPress για ευκολία χρήσης, εξοικείωση και άλλα οφέλη. Εάν ενταχθείτε σε αυτήν την ομάδα, θα βρείτε έναν εντελώς νέο κόσμο επιλογών εταιρειών φιλοξενίας ιστοσελίδων που ειδικεύονται Φιλοξενία WordPress.

Ο ξεχωρίζοντας οικοδεσπότης Ιστού για φιλοξενία WordPress για φωτογράφους θα πρέπει να είναι WP Engine. Ένα μεγάλο πρόβλημα για τους φωτογράφους είναι ότι το περιεχόμενό τους έχει συνήθως υψηλές απαιτήσεις αποθήκευσης όπως μεγαλύτερες φωτογραφίες υψηλής ανάλυσης μπορεί να είναι έντονα επεξεργασμένα ή να αγγίζονται.

Αυτό μπορεί να επιβαρύνει την ταχύτητα του ιστότοπου, κάτι που θα επηρεάσει αρνητικά τις δυνατότητες SEO του ιστότοπου. Επομένως, μπορεί να είναι πιο πολύτιμο να επιλέξετε έναν υψηλής ποιότητας γρήγορο κεντρικό υπολογιστή με περισσότερο χώρο αποθήκευσης, εάν το επιτρέπει ο προϋπολογισμός.

Παρόλο που το WP Engine δεν είναι γνωστό ότι έχει το πολύ απλοϊκό και εύκολο στη χρήση web builder, αξίζει να το βάλετε εδώ για να τονίσετε την υψηλή του ποιότητα και επαγγελματικές ικανότητες.

Γι ‘αυτό το WP Engine είναι πολύ σεβαστό και χρησιμοποιείται από επαγγελματίες φωτογράφους. Ο κινητήρας WP προσφέρει φιλοξενία υψηλής ποιότητας με πολύ χώρο αποθήκευσης και υψηλή ταχύτητα. Το WP Engine είναι επίσης γνωστό ότι είναι εξαιρετικά ευέλικτο και προσαρμόσιμο για να ταιριάζει στο συγκεκριμένο θέμα σχεδίασης.

Το WP Engine έχει επίσης μια από τις πιο χρήσιμες και αποτελεσματικές ομάδες υποστήριξης πελατών στον κλάδο φιλοξενίας ιστοσελίδων. Προσφέρουν επίσης δωρεάν μετεγκατάσταση εάν κάνετε εναλλαγή από άλλη υπηρεσία φιλοξενίας ιστοσελίδων.

Παρόλο που ο κινητήρας WP είναι ακριβός που φτάνει τα 35 $ / μήνα για το πρόγραμμα εκκίνησης, σίγουρα θα αποδώσει εάν λάβετε υψηλή μηνιαία κίνηση. Εάν δεν είστε σίγουροι για την απότομη τιμή, η WP Engine προσφέρει εγγύηση επιστροφής χρημάτων 60 ημερών, οπότε αν το δοκιμάσετε και δεν πιστεύετε ότι η υπηρεσία αξίζει τα χρήματά σας, θα τα πάρετε όλα πίσω.

WP Engine Prcing

Αυτό περιλαμβάνει το πρόγραμμα εκκίνησης του WP Engine ($ 35 / μήνα):

 • 10 GB τοπικής αποθήκευσης
 • 50 GB εύρους ζώνης
 • Dev, Stage, Prod περιβάλλοντα
 • Μεταβιβάσιμες τοποθεσίες
 • PHP 7 έτοιμο
 • Μεγάλο FS
 • Παγκόσμιο CDN
 • Απόδοση σελίδας
 • Αυτοματοποιημένα πιστοποιητικά SSL
 • Υποστήριξη συνομιλίας 24/7

Επιπλέον – με τον σύνδεσμό μας, έχετε 3 μήνες δωρεάν

4) Wix: Εύκολο στη χρήση αλλά έχει μειονεκτήματα

wix για ιστότοπους φωτογραφίας

Το Wix χρησιμοποιείται ευρέως στους φωτογράφους για αυτό εξαιρετικά προσαρμόσιμο και εύχρηστο web builder. Το Wix είναι διαθέσιμο δωρεάν για όσο θέλετε, αλλά εάν χρειάζεστε επαγγελματικές δυνατότητες όπως το δικό σας όνομα τομέα ή υποστήριξη προτεραιότητας, πρέπει να επιλέξετε ένα από τα πέντε premium σχέδια. Το δωρεάν πρόγραμμα Wix προσφέρει πολλές χρήσιμες λειτουργίες όπως:

 • Πρόσβαση στην εκτενή συλλογή εικόνων, εικόνες clip art και εικονίδια. Όλα πλήρως προσαρμόσιμα και 100% ΔΩΡΕΑΝ για χρήση στον ιστότοπό σας Wix.
 • 500 MB αποθηκευτικού χώρου και εύρος ζώνης έως 500 MB
 • Απεριόριστη πρόσβαση σε όλες τις αναλυτικές οδηγίες Wix Support, άρθρα, εκπαιδευτικά βίντεο και πολλά άλλα

Η δωρεάν επιλογή είναι υπέροχο για να ξεκινήσετε αλλά αν έχετε υψηλότερα ποσά επισκεψιμότητας και χρειάζεστε περισσότερο χώρο αποθήκευσης και εύρος ζώνης και δεν θέλετε οι διαφημίσεις Wix να εμφανίζονται στον ιστότοπό σας, θα πρέπει να κάνετε αναβάθμιση σε ένα premium πρόγραμμα.

Εάν εκτελείτε έναν ιστότοπο φωτογραφίας με υψηλή κυκλοφορία και υψηλό αποθηκευτικό χώρο, το premium σχέδιο με την μεγαλύτερη αξία θα είναι το Απεριόριστο πακέτο με 14 $ / μήνα. Αυτό το σχέδιο δεν προσφέρει μόνο απεριόριστο εύρος ζώνης και 10 GB αποθηκευτικού χώρου χωρίς διαφημίσεις Wix, αλλά προσφέρει πολύτιμες δυνατότητες SEO.

Εάν θέλετε να πουλήσετε τις πρωτότυπες εκτυπώσεις σας στον ιστότοπό σας, το Wix σας επιτρέπει να κάνετε συναλλαγές ηλεκτρονικού εμπορίου με αυτές σχέδια ηλεκτρονικού εμπορίου. Αυτό το πρόγραμμα σας προσφέρει 20 GB αποθηκευτικού χώρου μαζί με τα οφέλη ενός ηλεκτρονικού καταστήματος.

Περίληψη: Δοκιμάστε λίγες και μετά βγείτε

φωτογράφος που δημιουργεί έναν ιστότοπο

Μόλις καταλάβετε τι είδους κοινό θέλετε να κατανοήσετε τη συμπεριφορά τους και τι είδους περιεχόμενο θέλουν να καταναλώσουν. Όταν λάβετε υπόψη όλους αυτούς τους παράγοντες, αναμφίβολα θα επιλέξετε τον σωστό οικοδεσπότη.

Να δώσει μια αποφασιστική απάντηση, Μορφή είναι η επιλογή μας για τον καλύτερο οικοδεσπότη για φωτογράφους σε κάθε επίπεδο. Η μορφή έχει σχεδιαστεί ειδικά για να αναδείξει το έργο του καλλιτέχνη. Η κοινότητα και η υποστήριξή τους είναι πολύ έμπειρη στην επιθυμία και τα ζητήματα του καλλιτέχνη που προβάλλουν το έργο τους.

Τούτου λεχθέντος εάν είστε φωτογράφος με πιο εξειδικευμένες ανάγκες μπορεί να σας φανεί ευεργετικό να χρησιμοποιείτε άλλους οικοδεσπότες. Εάν ενδιαφέρεστε περισσότερο να πουλήσετε μεγάλο όγκο απευθείας από τον ιστότοπό σας αντί να επιδείξετε τη δουλειά σας και να προσελκύσετε πελάτες, το Squarespace μπορεί να είναι μια καλή επιλογή. Εάν είστε ένας πολύ έμπειρος και πολύ επαγγελματίας φωτογράφος που αναμένει μεγάλη κίνηση και έχετε πολλές μεγάλες φωτογραφίες υψηλής ανάλυσης Μηχανή WP μπορεί επίσης να είναι μια εξαιρετική επιλογή.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Adblock
  detector