7 πιο γρήγορες εταιρείες φιλοξενίας ιστοσελίδων – Σύγκριση ταχύτητας (Μάιος 2020)

7 πιο γρήγορες εταιρείες φιλοξενίας ιστοσελίδων – Σύγκριση ταχύτητας (Μάιος 2020)

7 πιο γρήγορες εταιρείες φιλοξενίας ιστοσελίδων – Σύγκριση ταχύτητας (Μάιος 2020)

Το 2020, ακόμη και με δίκτυα 5G στον ορίζοντα, είναι σημαντικό για τους ιστότοπους να φορτώνουν γρήγορα.


Όχι μόνο είναι ένας (μικρός) παράγοντας κατάταξης, αλλά βελτιώνει σημαντικά την εμπειρία των πελατών – που σημαίνει περισσότερα δολάρια στην τσέπη σας.

Δεν είναι μυστικό – η ταχύτερη φιλοξενία ιστοσελίδων είναι η καλύτερη φιλοξενία ιστοσελίδων. Λοιπόν, ποιο θα πρέπει να επιλέξετε τον Μάιο του 2020?

Οι μηχανικοί της Google διαπίστωσαν ότι πολλοί χρήστες του Διαδικτύου απογοητεύονται περιμένει ακόμη και 400 χιλιοστά του δευτερολέπτου για φόρτωση ενός ιστότοπου.

Ταχύτερη φιλοξενία Ιστού:

Host WebΦόρτωση Tiεγω (ες)
Μηχανή WP0.36
Φιλοξενία Α20.37
HostGator Cloud0,42
Cloudways0,44
Κίνστα0,54
Σε κίνηση0,62
SiteGround0,71

ταχύτερη φιλοξενία ιστοσελίδων

ταχύτερη φιλοξενία ιστοσελίδων Αυξήστε την ταχύτητα με την ταχύτερη φιλοξενία ιστοσελίδων. Με την πτώση στον αέρα και τη νέα χρονιά, είναι η κατάλληλη στιγμή να αρχίσετε να σκέφτεστε νέα φιλοξενία για έναν νέο ιστότοπο που δημιουργείτε. Ξεκινήστε τώρα ή περιμένετε μερικές προσφορές φιλοξενίας της Black Friday 2019 για να εξοικονομήσετε χρήματα!

Οι υπηρεσίες φιλοξενίας υψηλής ταχύτητας όχι μόνο βελτιώνουν την εμπειρία των χρηστών, αλλά επίσης:

 • Έχετε θετικό αντίκτυπο στην κατάταξη των μηχανών αναζήτησης (η Google το παραδέχθηκε)
 • Αυξήστε το χρονικό διάστημα στον ιστότοπο, επειδή οι χρήστες είναι πιο άνετοι στην περιήγηση
 • Είναι ένας τεράστιος παράγοντας στη συνολική ταχύτητα του ιστότοπού σας
 • Βοηθά στην παράδοση πόρων
 • Σας κάνουν πιο ελκυστικούς

Εντάξει, το τελευταίο μέρος ήταν ένα ψέμα. Αλλά η πραγματικότητα είναι ότι, σε περίπου το χρόνο που χρειάζεται για να αναβοσβήνει το μάτι σας, θα μπορούσατε να χάσετε έναν επισκέπτη στον ιστότοπό σας. Αυτό θα μπορούσε να σημαίνει απώλεια συμφωνίας 250.000 $, απώλεια νέου δωρητή στη φιλανθρωπία σας ή απώλεια νέου θαυμαστού.

Μην χάσετε θαυμαστές λόγω των τεμπέλης ταχύτητάς σας.

Οι μηχανικοί διαπίστωσαν επίσης ότι εάν ο ιστότοπός σας είναι περίπου 250 χιλιοστά του δευτερολέπτου πιο αργός από τον ιστότοπο ενός ανταγωνιστή, πιθανότατα θα επιλέξει τον ιστότοπο του ανταγωνιστή σας.

Ο ανταγωνισμός είναι έντονος.

Για να συνεχίσετε, αυτοί είναι μερικοί από τους ταχύτερους οικοδεσπότες Ιστού στον πλανήτη παρακάτω.

Διάφορες μελέτες ταχύτητας έχουν τοποθετήσει αυτούς τους επτά οικοδεσπότες ως τις ταχύτερες επιλογές για το 2019 και μετά:

1) Μηχανή WP

Μέση ταχύτητα: 0,36 δευτερόλεπτα

Το WP Engine ιδρύθηκε με ταχύτητα. Ξεκίνησαν κυρίως ως πλατφόρμα για προγραμματιστές που έχουν εμμονή με την ταχύτητα (και εξακολουθούν να είναι). Αυτά τα κακά αγόρια μπήκαν στη φιλοξενία WordPress πριν ήταν ωραία. Έκτοτε, εμφανίστηκαν πολλά αντίγραφα.

Έχει αποδώσει?

Ναι, με τη χρηματοδότηση 250 εκατομμυρίων δολαρίων σε αυτό το έτος.

Θα το θέσω έτσι, αν έχετε έναν μεγάλο, περίπλοκο, ιστότοπο WordPress όπου μετράει κάθε δευτερόλεπτο – πηγαίνετε με το WP Engine, δεν θα απογοητευτείτε (αξίωση έκπτωση 20% με αυτόν τον σύνδεσμο).

Το WP Engine σπρώχνει την ταχύτητα σαν να είναι το ιερό grail – που είναι, μερικές φορές.

γράφημα ταχύτητας κινητήρα wp

2) Φιλοξενία Α2

Μέση ταχύτητα: 0,37 δευτερόλεπτα

Η A2 Hosting έχει στοιχίσει τη φήμη της στο να προσπαθεί να είναι ο ταχύτερος οικοδεσπότης Ιστού σε όλα τα εδάφη. Εκδήλωση το έθεσαν μπροστά και στο κέντρο στην αρχική τους σελίδα:

A2 Ταχύτητα φιλοξενίας

Αλλά το σημαντικό πράγμα που πρέπει να γνωρίζετε είναι ότι δεν έχετε ταχύτητα 20x στο σχέδιο εκκίνησης, πρέπει να πάτε για το Turbo Plan (μεγάλο όνομα) για αυτό:

Συγκριτικά σχέδια φιλοξενίας Α2

Πραγματοποιήσαμε μια δοκιμή ταχύτητας GTmetrix με το A2 Hosting, χρησιμοποιώντας ένα αρκετά απλό θέμα StudioPress Genesis και ήμασταν εξαιρετικά ικανοποιημένοι με τα αποτελέσματα:

δοκιμή ταχύτητας φιλοξενίας 2

δοκιμή ταχύτητας φιλοξενίας 2 Δοκιμή ταχύτητας φιλοξενίας A2

Σημειώστε ότι χρησιμοποιούσαμε το πρόγραμμα Turbo της A2 Hosting και ενεργοποιήσαμε τα εργαλεία ταχύτητας και προσωρινής αποθήκευσης που παρείχαν.

Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τις λεπτομέρειες των σχεδίων τους, ακολουθήστε:

 • Κοινή φιλοξενία με το CloudLinux: Οι πελάτες μπορούν να χρησιμοποιήσουν ένα εργαλείο δημιουργίας ιστότοπων ή να κάνουν οι ίδιοι την κωδικοποίηση του ιστότοπού τους. Οι δύο πρώτες επιλογές περιλαμβάνουν τυπικές ταχύτητες. το στΗ επιλογή astest φιλοξενείται στον διακομιστή Turbo και διαθέτει το A2 Optimized Site Accelerator. Μόλις οι πελάτες ξεπεράσουν την κοινόχρηστη φιλοξενία, μπορούν να κάνουν αναβάθμιση σε έναν αποκλειστικό διακομιστή.
 • Το A2 προσφέρει δύο αποκλειστικές επιλογές φιλοξενίας: Flex για προγραμματιστές και ειδικούς και το Managed Flex, μια φιλική προς το χρήστη διαδρομή που πετάει στο cPanel δωρεάν. Το A2 εγγυάται 99,9% χρόνο λειτουργίας και εκπληκτικές ταχύτητες.
 • Διαχειριζόμενη και μη διαχειριζόμενη φιλοξενία VPS: Η μη διαχειριζόμενη φιλοξενία προσφέρει πακέτα σχεδιασμένα από πελάτες που μπορούν να περιλαμβάνουν το πρόγραμμα εγκατάστασης Linux OS και το δικό του πρόγραμμα εγκατάστασης του A2 ή τη διαχειριζόμενη φιλοξενία, η οποία περιλαμβάνει λογισμικό, υλικό, δίκτυο και παρακολούθηση ασφάλειας.
 • Φιλοξενία cloud: στην πλατφόρμα SwiftServer, η οποία διαθέτει φόρτωση σελίδας έως 300 τοις εκατό πιο γρήγορα από τις τυπικές μονάδες δίσκου.
 • Φιλοξενία μεταπωλητών: έχει τρία ξεχωριστά σχέδια, τα οποία προσφέρουν στους μεταπωλητές απεριόριστους λογαριασμούς πελατών.

Η προσφορά όλο το εικοσιτετράωρο τεχνική υποστήριξη σε όλα τα επίπεδα και έχει συνδυάσει τα καλύτερα OpenCart, WordPress, Drupal και Joomla για να παρέχει στους πελάτες γρήγορες ταχύτητες φόρτωσης σελίδας.

3) HostGator Cloud

Μέση ταχύτητα: 0,42 δευτερόλεπτα

Το HostGator Cloud δεν είναι το ίδιο με το βασικό HostGator.

Είναι γρηγορότερο, καλύτερο, δυνατότερο – κατασκευασμένο για πιο ισχυρούς και αναπτυσσόμενους ιστότοπους.

Αλλά ακόμη καλύτερα, δεν έχει την ίδια τιμή με τους ακριβούς παρόχους φιλοξενίας cloud.

hostgator cloud γρήγορα

Αυτό που αγαπάμε για αυτά τα σχέδια του HostGator Cloud

 • Πολύ χαμηλή τιμή cloud στα 4,95 $ / μήνα και άνω
 • Δωρεάν SSL σε όλα τα πακέτα
 • Απεριόριστοι τομείς στο Baby Cloud και στο Business Cloud
 • Ως πλήθος περισσότερων από 8 εκατομμυρίων τομέων και 850 υπαλλήλων, μπορείτε να εμπιστευτείτε ότι είναι μια σταθερή εταιρεία

Το HostGator, το οποίο ιδρύθηκε το 2002, παρέχει γρήγορη εξυπηρέτηση από την αρχή. Η εταιρεία διαθέτει εγγύηση χρόνου λειτουργίας 99,9%, εξυπηρετική υποστήριξη πελατών και πρόσθετες επιλογές φιλοξενίας για WordPress και εφαρμογές.

Αν ψάχνετε για εξαιρετικά γρήγορη, η φιλοξενία cloud σε επίπεδο εισόδου είναι αυτός ο τρόπος να πάτε.

Σημείωση: Το HostGator έχει επίσης φιλοξενία WordPress Cloud – ελαφρώς διαφορετικό, αλλά υπέροχο αν βρίσκεστε στο WordPress.

4) Cloudways

Μέση ταχύτητα: 0,44 δευτερόλεπτα

Το Cloudways είναι λίγο διαφορετικό από τους άλλους κεντρικούς υπολογιστές εδώ.

Είναι ένα επίπεδο πάνω από εξαιρετικά γρήγορους και εξαιρετικά ισχυρούς mega-host:

 • Google Cloud
 • Υπηρεσίες Web Amazon (AWS)
 • Ψηφιακός Ωκεανός
 • Linode
 • Stackpath
 • Vultr

Ουσιαστικά, αυτές οι τεράστιες εταιρείες φιλοξενίας cloud είναι κατασκευασμένες για προγραμματιστές – όχι για αρχάριους.

το cloudways γρηγορότερα

Αυτό που κάνει το Cloudways είναι η διευκόλυνση της πρόσβασης σε όλους αυτούς τους κεντρικούς υπολογιστές και απλοποιεί τη διαδικασία.

Προσθέτουν σε επίπεδα αξίας, όπως:

 • Υποστήριξη ειδικών 24/7
 • Διαχείριση αντιγράφων ασφαλείας
 • Διαχειριζόμενη ασφάλεια
 • Προηγμένη προσωρινή αποθήκευση
 • CloudwaysCDN

Αν ψάχνετε για ένα καλό υβρίδιο υπερ-κλιμακούμενης φιλοξενίας υψηλής ταχύτητας και 24/7 υποστήριξης, επισκεφτείτε το Cloudways.

Για μια πιο εμπεριστατωμένη ανάλυση, ρίξτε μια ματιά στην πλήρη κριτική Cloudways εδώ.

5) Κίνστα

Μέση ταχύτητα: 0,54 δευτερόλεπτα

Αν ψάχνετε για εξαιρετικά γρήγορη φιλοξενία WordPress και WooCommerce, το Kinsta είναι μια ολοκαίνουργια εναλλακτική λύση για το WP Engine.

Επικεντρώνονται με λέιζερ στη δημιουργία της καλύτερης φιλοξενίας για χρήστες WordPress που θέλουν διαχειριζόμενη φιλοξενία, ασφαλή φιλοξενία, εξαιρετικά γρήγορη ταχύτητα και ακόμη καλύτερα – στην πλατφόρμα Google Cloud.

Υπάρχει γρήγορα, τότε υπάρχει ο Κίνστα γρήγορα.

Το είπαν ακόμη και οι ίδιοι:

ταχύτητα κινητήρα wp site

Αυτό που μου αρέσει είναι το πόσο κομψό φέρνουν. Ναι, θέλουν να ταιριάζουν λίγο, αλλά το υποστηρίζουν με πραγματικές δοκιμές και εκπαίδευση για άλλους ιδιοκτήτες ιστότοπων.

Όσοι γνωρίζουν αλλάζουν μαζικά από άλλους οικοδεσπότες στο Kinsta. Αξίζουν μια ματιά.

Δείτε την πλήρη κριτική μας για το Kinsta για όλες τις ζουμερές λεπτομέρειες.

6) Φιλοξενία InMotion

Μέση ταχύτητα: 0,62 δευτερόλεπτα

Το InMotion είναι ένας από αυτούς τους οικοδεσπότες που μόλις κυκλοφόρησαν για πάντα, αλλά εξακολουθούν να απομακρύνονται.

Έχουν επενδύσει σε πολλαπλούς ISP και ανταλλαγή δεδομένων, προκειμένου να προσφέρουν ταχύτερες ταχύτητες ανεξάρτητα από το πού βρίσκονται οι χρήστες σας:

χάρτης ταχύτητας κίνησης

Ενας πολύ ωραία επίδειξη που έχουν στη σελίδα είναι η δυνατότητα λήψης αρχείων από δύο κέντρα δεδομένων για να δούμε ποιο είναι πιο γρήγορο – είναι πολύ ωραίο, δοκιμάστε το:

δοκιμή ταχύτητας κίνησης

Στην πραγματικότητα μας εξέπληξαν σε κάποια από τις έρευνές μας και έχουν αποδειχθεί ότι είναι ένας πολύ γρήγορος και αξιόπιστος οικοδεσπότης.

Από το 2001, η InMotion Hosting επικεντρώνεται στους πελάτες και προσφέρει κέντρα δεδομένων στο Λος Άντζελες και στην παραλία της Βιρτζίνια – και επιτρέπει στους πελάτες συγκεκριμένων πακέτων να επιλέξουν το κέντρο δεδομένων που λειτουργεί καλύτερα για τους ιστότοπους των πελατών τους.

 • Το InMotion προσφέρει τρία διαφορετικά κοινόχρηστα προγράμματα φιλοξενίας με δωρεάν SSD και δωρεάν όνομα τομέα. Η κωδικοποίηση διατίθεται σε πολλές γλώσσες, παρέχουν ενοποίηση για εφαρμογές Google και ασφαλή διεύθυνση email IMAP.
 • Έξι αποκλειστικές επιλογές διακομιστή προσφέρουν δωρεάν cPanel και WHM, δωρεάν SSD – με ταχύτερους χρόνους φόρτωσης – και καθαρό χρόνο λειτουργίας 99,99%. Προσφέρουν διαχειριζόμενη φιλοξενία και εκκίνηση βοήθειας, ένα πρόγραμμα διαμόρφωσης διαχειριστή ένα προς ένα που μπορεί να βοηθήσει στη βελτιστοποίηση του ιστότοπού σας, στην επιτάχυνση των σελίδων σας ή στη ρύθμιση του διακομιστή.
 • Η φιλοξενία VPS περιλαμβάνει δωρεάν SSD, δωρεάν όνομα τομέα, δωρεάν άδεια cPanel και απεριόριστους τομείς και βάσεις δεδομένων MySQL. Το InMotion Hosting εκτελεί το CentOS 6 Enterprise Class Linux.
 • Οι μεταπωλητές μπορούν να επιλέξουν από τρία προγράμματα, τα οποία περιλαμβάνουν δωρεάν SSD, λογαριασμούς eNom, λογισμικό χρέωσης WHMCS, αποκλειστικές διευθύνσεις IP, πλήρεις άδειες cPanel και μεταφορές και αντίγραφα ασφαλείας.

Η υποστήριξη InMotion είναι διαθέσιμη όλο το 24ωρο, με επιλογές συνομιλίας και Skype. Προσφέρουν εγγύηση χρόνου λειτουργίας 99,9%.

Θέλετε περισσότερα στο InMotion; Δείτε την πλήρη κριτική για περισσότερα.

7) SiteGround:

Μέση ταχύτητα: 0,71 δευτερόλεπτα

Το SiteGround είναι ίσως ο καλύτερος συνολικός οικοδεσπότης για τους περισσότερους ανθρώπους.

Συνδυάζουν ένα βαθύ πηγάδι τεχνικής γνώσης, με εξαιρετική εξυπηρέτηση πελατών και χαμηλές τιμές που ανταγωνίζονται τις καλύτερες.

Για να κάνουν τους φιλοξενούμενους ιστότοπούς τους εξαιρετικά γρήγορους, έχουν εφαρμόσει πολλές τεχνολογίες για να κάνουν τον ιστότοπό σας πιο γρήγορο από έναν πύραυλο.

Πώς το κάνουν; Μερικοί τρόποι:

Προσαρμοσμένο SuperCacher

supercacher siteground

Το SiteGround SuperCacher διατίθεται σε τρία επίπεδα, ανάλογα με το τι χρειάζεστε για τον ιστότοπό σας:

 • Επίπεδο 1: Στατική προσωρινή μνήμη είναι το πιο απλό και δημιουργεί ένα αντίγραφο του στατικού σας περιεχομένου, όπως εικόνες, CSS, javascript και άλλα – και τα αποθηκεύει στη μνήμη RAM του διακομιστή και όχι στον σκληρό δίσκο. Αυτό καθιστά την πρόσβαση πολύ πιο γρήγορη.
 • Επίπεδο 2: Δυναμική προσωρινή μνήμη είναι ιδανικό για δυναμικούς ιστότοπους όπως το WordPress – που αποθηκεύει προσωρινά το HTML που δημιουργήθηκε από τον κώδικα PHP. Αντί να δημιουργεί τον κώδικα PHP κάθε φορά και να πραγματοποιεί κλήσεις, αναφέρεται μόνο στον αποθηκευμένο HTML. Το μόνο που χρειάζεται να γνωρίζετε είναι ότι είναι καλύτερο με αυτόν τον τρόπο.
 • Επίπεδο 3: Memcached είναι σκληρό – είναι τεχνολογία που χρησιμοποιείται από ιστότοπους όπως το YouTube, το Facebook, η Wikipedia και μια σειρά από άλλους τεράστιους ιστότοπους. Αντί να σκάβετε στη βάση δεδομένων για ερωτήματα κάθε φορά, τα αποθηκεύει απευθείας στη μνήμη RAM. Επομένως, εάν έχετε έναν ιστότοπο που βασίζεται σε βάση δεδομένων, αυτός είναι ο τρόπος που θέλετε να πάτε.

Δωρεάν CDN Cloudflare

siteground δωρεάν cdn

Με τη φιλοξενία SiteGround ενσωματώνονται στο δωρεάν CloudFlare CDN. Ενώ το CloudFlare CDN ξεκινά δωρεάν οπουδήποτε, είναι εξαιρετικά χρήσιμο να το ενσωματώσετε απευθείας στον κεντρικό υπολογιστή σας – αυτό είναι κάτι λιγότερο που πρέπει να κάνετε.

Οι μονάδες SSD δεν είναι στερεάς κατάστασης

siteground SSD Drive

Για να είμαστε δίκαιοι, πολλοί οικοδεσπότες έχουν μετακινηθεί σε μονάδες SSD, οπότε το SiteGround δεν είναι το μόνο, αλλά λάβετε υπόψη ότι είναι εξαιρετικά γρήγορο σε σύγκριση με τον τρόπο «παλιού σχολείου» που κάνει πράγματα.

Όχι μόνο είναι γρήγοροι, είναι καλοί. Είναι αποτελεσματικοί. Είναι εκεί όταν τα χρειάζεστε. Θέλετε να τους πάρετε σπίτι στη μαμά.

Είναι το SiteGround ο πιο αργός οικοδεσπότης αυτών των επτά?

Όχι. Και δεν θα έπρεπε να επιλέγετε καθαρά σε δοκιμές ταχύτητας.

δοκιμή ταχύτητας επί τόπου

δοκιμή ταχύτητας επί τόπου Δοκιμή ταχύτητας SiteGround

Εκτελέσαμε την παραπάνω δοκιμή ταχύτητας SiteGround με έναν απλό ιστότοπο, ενεργοποιώντας το SG SuperCacher και επιλέξαμε όλες τις ρυθμίσεις ταχύτητας. Συνολικά ήμασταν πολύ ικανοποιημένοι με αυτά τα αποτελέσματα. Η ανάρτηση A2 Hosting vs SiteGround δείχνει συγκρίσεις ταχύτητας δίπλα-δίπλα.

Η ταχύτητα φόρτωσης είναι σημαντική, αλλά είναι μόνο μία μεταβλητή μεταξύ πολλών. Το SiteGround είναι ένας από τους αγαπημένους μου οικοδεσπότες, οπότε μην αφήσετε την κατάταξή τους εδώ να σας απομακρύνει.

Για παράδειγμα, δείτε όλες τις λειτουργίες του SiteGround και του A2 Hosting σε σύγκριση με τη λήψη της πλήρους εικόνας ή πραγματοποιήστε μια πλήρη αναθεώρηση του SiteGround με αξιολογήσεις χρηστών.

Άλλοι γρήγοροι οικοδεσπότες Ιστού που αξίζει να αναφερθούν

Υπάρχουν πολλές άλλες υπηρεσίες φιλοξενίας ιστοσελίδων εκεί έξω που αξίζει να εξεταστούν. Υπάρχουν τόσες πολλές επιλογές που είναι δύσκολο να διαλέξετε! Ακολουθούν μερικές αξιότιμες αναφορές που πιστεύουμε ότι αξίζει να λάβουμε υπόψη:

 • Bluehost – είναι ένας εξαιρετικά δημοφιλής οικοδεσπότης και έχουν κάνει μεγάλες βελτιώσεις στο χρόνο λειτουργίας, την ταχύτητα και την εξυπηρέτηση πελατών τους με την πάροδο των ετών. (Σύγκριση με το HostGator εδώ)
 • Dreamhost – πετούν κάτω από το ραντάρ αυτές τις μέρες, αλλά είναι ένας καλά υποστηριζόμενος, προσιτός οικοδεσπότης που αγαπούν πολλοί
 • WPX Hosting – είναι ένας πιο εξειδικευμένος οικοδεσπότης WordPress, δημοφιλής με συνεργάτες – αξίζει να το δείτε!

Τα βασικά της Super Fast Hosting

Είναι σημαντικό να θυμάστε ότι οι ταχύτητες φόρτωσης μπορεί να διαφέρουν σημαντικά ανάλογα με το πρόγραμμα φιλοξενίας που χρησιμοποιούν οι ιστότοποι. Ένα κοινόχρηστο πρόγραμμα φιλοξενίας, για παράδειγμα, δεν θα εκτελείται πάντα τόσο γρήγορα όσο ένα πρόγραμμα VPS ή αποκλειστικό διακομιστή. Μία από τις πιο συναρπαστικές επιλογές – αν μπορείτε να το αντέξετε οικονομικά – είναι η εξαιρετικά γρήγορη φιλοξενία cloud. Υπάρχουν πολλά που εξηγούν πόσο γρήγορα φορτώνει ο ιστότοπός σας και το τμήμα φιλοξενίας των πραγμάτων είναι μόνο ένα κομμάτι του παζλ.

Εκτός από το πρόγραμμα φιλοξενίας που έχετε επιλέξει και τη φυσική σας απόσταση από την τοποθεσία διακομιστή της εταιρείας φιλοξενίας, συγκεκριμένα στοιχεία σχεδίασης σε οποιοδήποτε πρόγραμμα φιλοξενίας μπορούν επίσης να επηρεάσουν τη ταχύτητα φόρτωσης των ιστότοπών σας. Εάν ο ιστότοπός σας έχει βελτιστοποιηθεί, θα χρησιμοποιείτε μικρότερο εύρος ζώνης και χαμηλότερα ποσοστά μονάδας επεξεργασίας.

Επιτρέψτε μου να επαναλάβω: μπορείτε να έχετε τον ταχύτερο διακομιστή στον πλανήτη και να εξακολουθείτε να έχετε έναν αργό ιστότοπο.

Οπότε η γρήγορη γρήγορη φιλοξενία είναι μόνο η αρχή. Υπάρχει δουλειά που πρέπει να γίνει, γιος.

Η βελτιστοποίηση του ιστότοπού σας μπορεί να σημαίνει συμπίεση και επεξεργασία εικόνων, συμπίεση σεναρίων, συμπεριλαμβανομένων μετα-περιγραφών, ετικετών τίτλου και κεφαλίδας και προσθήκη τίτλων εικόνας και ονομάτων αρχείων.

Όταν επιλέγετε εξαιρετικά γρήγορη φιλοξενία ιστοσελίδων, η δουλειά σας μόλις ξεκίνησε.

Μην θεωρείτε μόνο την ταχύτητα

Όταν επιλέγετε έναν οικοδεσπότη, ισορροπήστε την απόδοση ταχύτητας και τις επιλογές τιμολόγησης. Θέλω να πω, δεν θα κρίνατε ένα βιβλίο από το εξώφυλλο του?

Ενώ οι επιλογές σε υψηλότερες τιμές συχνά περιλαμβάνουν περισσότερες δυνατότητες, λιγότερα όρια στο χώρο και το εύρος ζώνης και πιο γρήγορες ταχύτητες, αναλύστε τις ανάγκες σας.

Οι απεριόριστοι τομείς ενδέχεται να είναι ένα ελκυστικό χαρακτηριστικό για μεγαλύτερες εταιρείες που κατέχουν ένα πλήθος τομέων. εάν θέλετε να δημοσιεύσετε ένα ιστολόγιο και εξακολουθείτε να έχετε ταχύτητες σε ένα κοινόχρηστο πρόγραμμα φιλοξενίας ενός ιστότοπου, αυτό μπορεί να είναι μια καλύτερη επιλογή. Ακόμη και μεταξύ των κοινών προγραμμάτων φιλοξενίας, οι πελάτες μπορούν να δουν διαφορετικές ταχύτητες με βάση τις δυνατότητες, τις τοποθεσίες του κέντρου δεδομένων και τις ώρες της ημέρας.

Άλλα πράγματα που μπορείτε να δείτε με οικοδεσπότες Ιστού, εκτός από την ταχύτητα:

 • Εγγύηση επιστροφής χρημάτων: οι καλύτεροι οικοδεσπότες θα σας επιστρέψουν τα χρήματά σας εντός 30 ή 60 ημερών – αυτό είναι ένα τεράστιο οικοδόμημα εμπιστοσύνης στην εταιρεία
 • Χρόνος απόκρισης: υπάρχει χρόνος απόκρισης φιλοξενίας και χρόνος απόκρισης ονόματος τομέα – ο χρόνος απόκρισης τομέα ενδέχεται να επηρεάζει την ταχύτητα περισσότερο από τον πραγματικό κεντρικό υπολογιστή σας
 • Μικρές επιχειρήσεις έναντι επιχείρησης: Ορισμένοι κεντρικοί υπολογιστές, όπως το Rackspace και το AWS, έχουν δημιουργηθεί για την επιχείρηση. Άλλοι, όπως το SiteGround και το A2 Hosting, αγαπούν τις μικρές επιχειρήσεις. Επιλέξτε με σύνεση. Δείτε την πλήρη λίστα μικρών επιχειρήσεων εδώ.
 • Πίνακας Ελέγχου: Ο πίνακας ελέγχου στους περισσότερους κεντρικούς υπολογιστές ονομάζεται cPanel, με τον οποίο είναι εξοικειωμένοι πολλοί χρήστες. Άλλοι οικοδεσπότες, όπως ο Kinsta, δημιούργησαν το δικό τους – αυτό έχει τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματά του.
 • Ομάδα υποστήριξης: Πιστεύω ειλικρινά ότι η ομάδα υποστήριξης είναι η πρώτη θέση. Θέλετε εξαιρετική υποστήριξη. Το SiteGround είναι καλύτερο για αυτό. Δείτε τη λίστα με τους καλύτερους οικοδεσπότες για υποστήριξη πελατών.
 • Λογαριασμοί email: Λαμβάνετε email hosting; Το κάνουν εύκολο; Πόσους λογαριασμούς μπορείτε να έχετε; Όλα τα σημαντικά.
 • Αποθήκευση SSD: Αυτός είναι ο ταχύτερος χώρος αποθήκευσης φιλοξενίας, αναζητήστε το ως κορυφαία δυνατότητα. Θέλετε ο αποθηκευτικός σας χώρος να αποκρίνεται χωρίς καθυστέρηση.
 • Χώρος στο δισκο: Σχετικά με τον χώρο αποθήκευσης SSD, περιορίζετε τον χώρο στο δίσκο; Μερικοί εκπληκτικοί οικοδεσπότες όπως το SiteGround δυστυχώς σας δίνουν μόνο 30 GB στα δημοφιλή τους σχέδια.
 • Δωρεάν πιστοποιητικό SSL: Κάθε ιστότοπος πρέπει να βρίσκεται σε SSL αυτές τις μέρες, γεγονός που σας παρέχει έναν ασφαλή ιστότοπο https
 • Απεριόριστο εύρος ζώνης: Πολλοί οικοδεσπότες θα το διεκδικήσουν, αλλά στη συνέχεια θα επιταχύνουν την κυκλοφορία εάν γίνει πολύ υψηλό. Εξετάστε τη λεπτή εκτύπωση στον οικοδεσπότη σας.

Μια σημείωση για τη μεθοδολογία μας

Εάν κάνετε έρευνα στο διαδίκτυο, θα βρείτε πολλούς ιστότοπους που δοκιμάζουν τους παρόχους φιλοξενίας μόνοι τους σε εφάπαξ δοκιμές παρακολούθησης.

Πιστεύουμε ότι είναι υπέροχο, αλλά εξακολουθούν να λείπουν κάποια κομμάτια του παζλ.

Αυτό που κάναμε μόνοι μας είναι να κάνουμε χειροκίνητη έρευνα και να συλλέγουμε δεδομένα σχετικά με αναφορές σε ολόκληρο τον ιστό για ό, τι βλέπουν οι άνθρωποι με τους χρόνους φόρτωσης σελίδας.

Στη συνέχεια συγκεντρώνουμε αυτά τα δεδομένα για να σας δώσουμε την καλύτερη αίσθηση για τις ταχύτητες που μπορείτε να περιμένετε. Ελπίζουμε ότι αυτό ήταν χρήσιμο στη λήψη αποφάσεών σας – θα σας εξοικονομήσει πολύ χρόνο!

Αυτή η έκδοση ενημερώθηκε τον Μάιο του 2020 και θα ενημερώνουμε συνεχώς καθώς συλλέγουμε περισσότερες πληροφορίες.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Adblock
  detector