7 Καλύτερες εταιρείες υποστήριξης φιλοξενίας ιστοσελίδων και εξυπηρέτησης πελατών

Αξίζετε την καλύτερη υποστήριξη φιλοξενίας ιστοσελίδων επειδή είστε εκπληκτικοί. Και πάρα πολύ απασχολημένος για να χάσετε το χρόνο σας.


Η καλύτερη υποστήριξη φιλοξενίας ιστοσελίδων - σας αξίζει!

Η καλύτερη υποστήριξη φιλοξενίας ιστοσελίδων - σας αξίζει! Η καλύτερη υποστήριξη φιλοξενίας ιστοσελίδων – σας αξίζει!

Η κακή υποστήριξη πελατών σας αφήνει σύγχυση, θυμωμένος και χάνοντας χρήματα.

Είναι ίσως το # 1 πιο σημαντικό πράγμα για φιλοξενία ιστοσελίδων.

Γιατί?

Εάν δεν είστε προγραμματιστής ιστού ή επαγγελματίας IT, θα αντιμετωπίσετε προβλήματα με τη φιλοξενία ιστού σας.

Είναι γεγονός της ζωής, όπως ο θάνατος και οι φόροι.

Λοιπόν, ποιος μπορείτε να εμπιστευτείτε για να λάβετε αστρική υποστήριξη πελατών; Έχουμε αναζητήσει το υψηλό και το χαμηλότερο για το καλύτερο και τους έχουμε φέρει εδώ.

1. SiteGround – Ο # 1 καλύτερος οικοδεσπότης υποστήριξης

Το SiteGround το απομακρύνει απολύτως από το πάρκο με την υποστήριξη πελατών τους.

Είναι γρήγοροι, ευγενικοί και πηγαίνουν πάνω και πέρα για να σας υποστηρίξει.

Αυτός ο ιστότοπος φιλοξενείται στο SiteGround επειδή είναι απλώς καταπληκτικοί.

Δεν μπορώ να σας πω πόσες φορές είχα προβλήματα με το κεφάλι και με βοήθησαν αμέσως.

Στην πραγματικότητα, οι χρόνοι υποστήριξης πελατών είναι οι καλύτεροι στην επιχείρηση.

Οι δικές μου δοκιμές δείχνουν ότι απαντούν κάτω από ένα λεπτό σε ζωντανή συνομιλία και κάτω από δέκα λεπτά όταν δημοσιεύετε ένα εισιτήριο.

Τώρα αυτή είναι μόνο η δική μου δοκιμή για τώρα, αλλά πολλοί θα πουν το ίδιο.

Εάν θέλετε απλώς τη συνολική καλύτερη φιλοξενία για υποστήριξη πελατών – πηγαίνετε με το SiteGround. το εννοώ.

Το PC Mag το είπε αυτό για το SiteGround: “πληρώνετε λίγο περισσότερο για λίγο λιγότερο με τον τρόπο τεχνικών χαρακτηριστικών, αλλά η σταθερή ασφάλεια, η εξυπηρέτηση πελατών και τα σεμινάρια καθιστούν αυτόν τον οικοδεσπότη Ιστού εξαιρετικά φιλικό για μικρές επιχειρήσεις και νέους webmasters.”

2. WP Engine – Το καλύτερο για επιχειρηματικούς ιστότοπους στο WordPress 

Ένα από τα μεγαλύτερα πλεονεκτήματα της πλατφόρμας WP Engine είναι οι ενσωματωμένες υπηρεσίες σάρωσης αντιγράφων ασφαλείας και κακόβουλου λογισμικού. Δεδομένου ότι αυτό περιλαμβάνεται στην υπηρεσία φιλοξενίας τομέα σας, μπορείτε να εξοικονομήσετε τόνους χρημάτων κάθε μήνα.

Μηχανή WP είναι γνωστό ότι παρέχει μερικές από τις ταχύτερες φιλοξενίες στην αγορά. Πολλοί καταναλωτές ανέφεραν ότι οι ταχύτητες του ιστότοπου βελτιώθηκαν σημαντικά μετά τη μετάβαση στους διακομιστές της εταιρείας. Επιπλέον, η διαδικασία εύκολης μετεγκατάστασης καθιστά απλή την επαναφορά του ιστότοπού σας στο WP Engine.

Η υποστήριξη πελατών λάμπει επίσης στο WP Engine. Για όσους χρησιμοποιούν το WordPress για τη δημιουργία ιστότοπων, το προσωπικό του WP Engine είναι πολύ έμπειρο στην αντιμετώπιση προβλημάτων στη δημοφιλή πλατφόρμα δημιουργίας ιστότοπων. Οι κριτικές πελατών ανέφεραν το πάθος της εταιρείας φιλοξενίας, λέγοντας ότι ένιωθαν εκτιμημένες και ότι τα ζητήματά τους ήταν κορυφαία προτεραιότητα.

Ίσως τα καλύτερα χαρακτηριστικά του WP Engine ως πάροχος φιλοξενίας, ωστόσο, είναι το εξαιρετικό χαρακτηριστικό του ιστότοπου σταδιοποίησης. Με αυτήν τη δυνατότητα, μπορείτε εύκολα να εκτελέσετε τον ιστότοπό σας σαν να είναι συνδεδεμένος πριν από τη δημοσίευση, επιτρέποντάς σας να ελέγξετε για σφάλματα και άλλα σημαντικά πιθανά ζητήματα.

Οι εκδόσεις κριτικής λατρεύουν επίσης το WP Engine. Ιδιότητες όπως απεριόριστες μεταφορές δεδομένων, καθημερινά αντίγραφα ασφαλείας, σάρωση κακόβουλου λογισμικού και η διοργάνωση ιστότοπων συνδυάζονται για να κάνουν το WP Engine μια δημοφιλή πλατφόρμα.

3. A2 Hosting – Σούπερ γρήγορη φιλοξενία και υποστήριξη

Όταν πρόκειται για φτηνή ΚΑΙ γρήγορη κοινή χρήση φιλοξενίας, η A2 Hosting παίρνει την τούρτα. Με ταχύτητες έως και 20 φορές γρηγορότερες από άλλους κοινόχρηστους παρόχους φιλοξενίας, τους προτείνω σίγουρα πάνω από τους «τυπικούς» κοινόχρηστους κεντρικούς υπολογιστές.

Παρέχοντας πακέτα υψηλών προδιαγραφών για χρήστες ενέργειας, το A2 Hosting είναι μια εξαιρετική επιλογή για χρήστες που αναζητούν premium υπηρεσίες φιλοξενίας. Το A2 προσφέρει υπηρεσίες διαμόρφωσης αυτόματου διακομιστή, οι οποίες επιτρέπουν στις σελίδες WordPress να φορτώνουν έως και 6 φορές πιο γρήγορα. Επιπλέον, έχετε πρόσβαση σε μοναδικές διευθύνσεις URL σύνδεσης στο WordPress και αυτόματες βελτιστοποιημένες ενημερώσεις A2. Για να οριστικοποιήσει τα οφέλη που προσφέρουν στους χρήστες του WordPress, το A2 επιτρέπει στους χρήστες να έχουν πρόσβαση στην τεχνολογία ReCaptcha στις σελίδες σύνδεσης του WordPress.

Το A2 Hosting έχει χαρακτηριστεί ως ένας από τους κορυφαίους ιστότοπους για την παροχή ενημερωμένων επιλογών διαφάνειας σχετικά με τα στατιστικά και τις τιμές uptime. Με συνέπεια, η εταιρεία παρείχε τυπικά ποσοστά χρόνου λειτουργίας 100% στους πελάτες τους μετά την επανεκκίνηση του ιστότοπού τους στους διακομιστές της εταιρείας.

Η ασφάλεια για τους χρήστες είναι μια άλλη κορυφαία προτεραιότητα της ομάδας φιλοξενίας A2. Με αντίγραφα ασφαλείας επαναφοράς διακομιστή και δωρεάν υπηρεσίες HackScan, σας εγγυάται όχι μόνο ασφαλείς τομείς, αλλά και χρήματα που εξοικονομούνται σε άλλες δαπανηρές υπηρεσίες ασφαλείας και αντι-χάκερ.

Τέλος, το A2 Hosting είναι αφιερωμένο σε πρωτοβουλίες εξυπηρέτησης πελατών. Στην πραγματικότητα, το BBB έδωσε στην εταιρεία βαθμολογία Α + στην εξυπηρέτηση πελατών. Όταν η εταιρεία σας έχει μόνο τέσσερα καταχωρημένα παράπονα πελατών σε μια περίοδο τριών ετών, γνωρίζετε ότι κάνετε σωστά την εξυπηρέτηση πελατών. Η Α2 προσφέρει συχνά έρευνες πελατών για να διατηρήσει τις πρακτικές υποστήριξής τους προοδευτικές.

Διαθέτουν πολύ γρήγορους χρόνους ανάκαμψης της υποστήριξης, καλή τεχνική υποστήριξη και πολλά χαρακτηριστικά επιπλέον. Υπήρξε πρόσφατα κάποια κουβέντα για το ότι η υποστήριξή τους ήταν λίγο αργή, αλλά η ομάδα τους μου είπε ότι ήταν απλώς προσωρινό.

Πριν εγγραφείτε, συζητήστε πρώτα με την υποστήριξη πωλήσεών τους και δείτε πώς σας αρέσει.

Θέλετε περισσότερη ανάγνωση; Δείτε την ανάρτηση A2 Hosting vs SiteGround για να διαβάσετε ποιο από τα δύο πιστεύουμε ότι είναι καλύτερο.

4. Kinsta – Πραγματικοί τεχνικοί πληροφορικής που σας βοηθούν

Έτσι, ένα πράγμα που κάνει την Kinsta εντελώς αστρική είναι το γεγονός ότι έχετε πράκτορες υποστήριξης επιπέδου 1. Αντί για «υποστήριξη πελατών» έχετε πραγματικούς τεχνικούς πληροφορικής και πραγματικούς προγραμματιστές ιστού που σας βοηθούν. Γνωρίζουν το WordPress μέσα και έξω και δεν χρειάζεται να “ρωτήσουν τον διαχειριστή τους” για βασικά τεχνικά ζητήματα.

Όσο αυτό είναι πιο ακριβό για την Kinsta, είναι καλύτερο για εσάς. Και παρόλο που η Kinsta μπορεί να ξεκινήσει λίγο υψηλότερα από τα σχέδια φιλοξενίας τους, πιστεύουμε ότι είναι απόλυτα απαράδεκτο για πραγματικές επιχειρήσεις. Εάν το σκεφτείτε, ένας καλός προγραμματιστής WordPress ή τεχνικός που βοηθά στη διόρθωση της εγκατάστασης φιλοξενίας χαμηλής ποιότητας θα σας επαναφέρει 50 – 150 $ μία ώρα. Αλλά τα σχέδια της Kinsta ξεκινούν με μόλις 30 $ το μήνα – αρκετά εύκολα μαθηματικά εκεί.

Τι περισσότερο – πες μου, ποιο είναι το κόστος της εισβολής στην εταιρεία σου; Σύμφωνα με έρευνα, malware, hacking, DDOs, κλπ κοστίζουν κατά μέσο όρο εταιρείες

5. Bluehost – Νέα και βελτιωμένη υποστήριξη

Το Bluehost είναι γνωστό από όλους. Όλοι γνωρίζουμε ότι είναι εξαιρετικά φθηνές, αλλά η υποστήριξή τους δεν είναι η καλύτερη, σωστά?

Λοιπόν, έχουν βελτιωθεί σημαντικά τα τελευταία χρόνια. Μετά από καταγγελίες χρηστών, αύξησαν το παιχνίδι τους και άρχισαν να παρέχουν ένα καλύτερο προϊόν με καλύτερη υποστήριξη.

Από τη μία πλευρά, μας αρέσει ότι είναι ένας οικοδεσπότης μεγάλου όγκου που έχει χαμηλές τιμές και αξιοπρεπή υποστήριξη, από την άλλη, προτείνουμε μερικούς άλλους κεντρικούς υπολογιστές σε αυτήν τη σελίδα πάνω από αυτούς.

6. InMotion Hosting – Ομάδα υποστήριξης 100% με έδρα τις ΗΠΑ

Η εξυπηρέτηση πελατών συχνά τοποθετείται μπροστά και στο κέντρο του μάρκετινγκ του InMotion και για καλό λόγο. Με μια ομάδα εξυπηρέτησης πελατών 100% που εδρεύει στις ΗΠΑ, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι μπορείτε εύκολα να κοινοποιήσετε τα προβλήματά σας στους επαγγελματίες του InMotion. Χάρη στη μεγάλη ποικιλία επιλογών υποστήριξης, όπως συνομιλία, email, τηλέφωνο και άλλες λειτουργίες υποστήριξης, μπορείτε να επικοινωνήσετε αμέσως από οπουδήποτε στον κόσμο.

Η InMotion έχει αποδείξει ότι είναι επιθυμητή η ταχύτητα αναμονής που παρέχουν σε ιστότοπους που κάνουν επανεκκίνηση στους διακομιστές τους. Βιομηχανικοί τυπικοί χρόνοι λειτουργίας 99,9% επιτυγχάνονται με συνέπεια, και έχουν αποφύγει εντελώς σημαντικές καταστροφές, όπως ορισμένες άλλες εταιρείες φιλοξενίας ιστοσελίδων στο πρόσφατο παρελθόν.

Οι ιστότοποι κριτικής απολαμβάνουν να επισημαίνουν τα πολλά δωρεάν εργαλεία που παρέχει το InMotion στους πελάτες τους, καθώς και τις εξαιρετικές επιλογές εξυπηρέτησης πελατών. Στην πραγματικότητα, το PC Mag επέλεξε το InMotion ως κορυφαία επιλογή για τη διαχείριση φιλοξενίας WordPress.

7. Flywheel – Αγαπητή υποστήριξη για γραφεία σχεδιασμού

Το Flywheel έχει κατακτήσει τη θέση του στον κόσμο ως εταιρεία φιλοξενίας για εταιρείες σχεδιασμού. Προσφέρουν σχέδια που διευκολύνουν τις δημιουργικές εταιρείες να μεταπωλούν και να διαχειρίζονται τη φιλοξενία των πελατών τους. Επομένως, αν είστε πρακτορείο – είναι τέλεια για εσάς και η υποστήριξη τους 24/7 υποστηρίζει.

Σχετικά με την υποστήριξή τους δηλώνουν:

Υποστήριξη. Η ομάδα μας είναι διαθέσιμη 24 ώρες την ημέρα, επτά ημέρες την εβδομάδα μέσω ζωντανής συνομιλίας. Είναι όλοι ειδικοί στον κλάδο, επομένως μπορούν να βοηθήσουν με τα πάντα, από ένα περίεργο σφάλμα έως μια πρόταση για μια προσθήκη.

Το μειονέκτημα της υποστήριξης του Flywheel είναι ότι προσφέρουν υποστήριξη συνομιλίας μόνο για πελάτες που πληρώνουν <250 $ το μήνα. Αν θέλετε τηλεφωνική υποστήριξη, πρέπει να πληρώνετε περισσότερα. Στο τέλος της ημέρας, προσωπικά φοβάμαι να καλέσω υποστήριξη στο τηλέφωνο, οπότε είναι εντάξει μαζί μου, αλλά εξαρτάται πραγματικά από τις προτιμήσεις σας.

Λίστα ελέγχου της φιλοξενίας σας

Εντάξει, γνωρίζουμε ότι η υποστήριξη πελατών είναι κρίσιμη, αλλά τι άλλο πρέπει να λάβετε υπόψη όταν αποφασίζετε για έναν οικοδεσπότη; Υπάρχει ένα εκατομμύριο σχέδια φιλοξενίας εκεί έξω – πώς αρχίζετε ακόμη και να καταλάβετε το καλύτερο?

Μπερδεμένος με όρους όπως LInux, cPanel, CDN, κλπ; Πήραμε. Να τι πρέπει να λάβετε υπόψη:

 • Τι τύπος φιλοξενίας ιστοσελίδων χρειάζεστε? Υπάρχουν πολλά εκεί έξω. Σε γενικές γραμμές, εάν είστε μια μικρή εταιρεία, μπορείτε να πάτε με ένα κοινό πρόγραμμα φιλοξενίας, όπως αυτό που προσφέρει το SiteGround και το Bluehost. Εάν είστε λίγο μεγαλύτερος από μια επιχείρηση, θα πρέπει να εξετάσετε είτε τη φιλοξενία cloud είτε τη φιλοξενία VPS. Ακόμα μεγαλύτερο? Πηγαίνετε με ειδική φιλοξενία.
 • Περιλαμβάνεται ένα όνομα τομέα; Για τις επιχειρήσεις, αυτό δεν είναι μεγάλη υπόθεση. Αλλά αν είστε μια μικρή επιχείρηση, ένας οικοδεσπότης που προσφέρει ένα δωρεάν όνομα τομέα είναι εξαιρετικά χρήσιμος.
 • Δωρεάν πιστοποιητικά SSL. Τόσοι πολλοί οικοδεσπότες προσφέρουν ένα δωρεάν πιστοποιητικό SSL αυτές τις μέρες, ειλικρινά δεν εμπιστεύομαι εκείνους που δεν το κάνουν.
 • Λειτουργία και διακοπή λειτουργίας Θα πρέπει να περιμένετε από τον οικοδεσπότη να είναι διαφανής σχετικά με αυτό. Θέλετε κάτι σαν 99,99% χρόνο λειτουργίας. Εξάλλου, ένας κεντρικός υπολογιστής με 98% χρόνο λειτουργίας σημαίνει ότι ο ιστότοπός σας είναι εκτός λειτουργίας 7+ ημέρες το χρόνο!
 • Πρόσθετα – αυτό καλύπτει πολλά, αλλά θέλετε να λάβετε υπόψη εάν πρόκειται να νικήσετε και να μειώσετε το μέγεθος για κάθε μικρό πρόσθετο ή εάν η εταιρεία φιλοξενίας είναι γενναιόδωρη και σας προσφέρει πολλά δωρεάν. Βρήκαμε ότι το SiteGround είναι ένα από τα καλύτερα που περιλαμβάνει πολλές δυνατότητες σε χαμηλή τιμή, καθώς και το WP Engine και το A2 Hosting.
 • Εγγύηση επιστροφής χρημάτων: οι περισσότεροι οικοδεσπότες προσφέρουν εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών. Σούπερ σταρ αρέσει Προσφορά WP Engine 60 ημέρες.

Έχετε ήδη ξεκινήσει καλά – κάνετε την έρευνά σας και κάνετε καλές συγκρίσεις. Lightspeed με την απόφασή σας!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map