Dreamhost vs A2 Hosting: Ποιο είναι καλύτερο; Φιλοξενία – Σύγκριση τιμών και πακέτων – Μάιος 2020

Έχουμε μια ατελείωτη αποστολή να σας προσφέρουμε κριτικές για όλους τους ιστότοπους φιλοξενίας εκεί έξω και να σας πούμε ποιοι έχουν τις καλύτερες δυνατότητες και οφέλη από όλους. Σε κάθε δόση, ρίχνουμε μια ματιά σε δύο οικοδεσπότες και βλέπουμε πώς συσσωρεύονται με διάφορους τρόπους, ώστε να μπορείτε να δείτε ποιος είναι ο σαφής νικητής. Σε αυτήν την περίπτωση, εξετάζουμε το Dreamhost και το A2 Hosting. Και τα δύο εξειδικεύονται στην τυπική φιλοξενία, πράγμα που σημαίνει ότι δημιουργείτε έναν ιστότοπο στους διακομιστές τους. Ως εκ τούτου, το καθένα έχει πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα, οπότε ας το αναλύσουμε και να δούμε ποιο βγαίνει στην κορυφή.


Τιμολόγηση

Όπως με κάθε είδους υπηρεσία, το κόστος μπορεί να είναι ένας περιοριστικός παράγοντας. Εάν δεν μπορείτε να πληρώσετε για τον ιστότοπό σας, τότε δεν έχει σημασία τι είδους δυνατότητες ή λειτουργίες έχετε, γι ‘αυτό το εξετάζουμε πάντα πρώτα. Ωστόσο, η αξία μπορεί να παίξει τεράστιο ρόλο στην απόφασή σας, ειδικά όταν δύο οικοδεσπότες έχουν παρόμοιες δομές τιμολόγησης όπως αυτές. Τόσο το A2 όσο και το Dreamhost είναι σχετικά φθηνά, επομένως δεν πρέπει να κάνετε μια επιλογή με βάση το συνολικό κόστος. Εδώ είναι τι μπορείτε να περιμένετε από το καθένα.

A2 Κοινή φιλοξενία

 • Lite: 3,92 $ το μήνα (τότε γίνεται 7,99 $)
 • Ταχύς: 4,90 $ το μήνα (τότε γίνεται 9,99 $)
 • Turbo: 9,31 $ το μήνα (τότε γίνεται 18,99 $)

Κοινή φιλοξενία Dreamhost

 • 10,95 $ το μήνα
 • 9,95 $ / μήνα όταν χρεώνεται για ένα ολόκληρο έτος (119,40 $)
 • 7,95 $ / μήνα όταν χρεώνεται για τρία χρόνια (286,20 $)

Φιλοξενία A2 VPS

 • Μη διαχειριζόμενο: 5,00 $ ανά μήνα
 • Διαχειριζόμενο (χωρίς πρόσβαση root): 32,99 $
 • Πυρήνας (με πρόσβαση root): 32,99 $

Φιλοξενία Dreamhost VPS

 • Βασικό σχέδιο: 15 $ / μήνα
 • Αναβαθμισμένο πρόγραμμα: 30 $ / μήνα
 • Πρόγραμμα RAM 4 GB: 60 $ / μήνα
 • Πρόγραμμα RAM 8 GB: 120 $ / μήνα

A2 Dedicated Server Hosting

 • Ημι-αφιερωμένο: 9,31 $ / μήνα (τότε γίνεται 18,99 $)
 • Μη διαχειριζόμενο Flex: 99,59 $ / μήνα (τότε γίνεται 119,99 $)
 • Managed Flex (χωρίς πρόσβαση root): 141,09 $ / μήνα (τότε γίνεται 169,99 $)
 • Core Flex (με πρόσβαση root): 141,09 $ / μήνα (τότε γίνεται 169,99 $)

Dreamhost Dedicated Server Hosting

 • Τέσσερα βασικά σχέδια: 149 $ / μήνα
 • Δώδεκα βασικό σχέδιο: 229 $ / μήνα

Όπως μπορείτε να δείτε, έχουν σχέδια φιλοξενίας για κάθε είδους ανάγκη που έχετε. Και οι δύο προσφέρουν επίσης λύσεις φιλοξενίας cloud και το Dreamhost έχει επίσης λειτουργικότητα στο WordPress. Θα αναφερθούμε σε περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τις δυνατότητες που παρέχονται σε κάθε σχέδιο, αλλά όταν εξετάζουμε το βασικό πακέτο, το A2 έχει περισσότερες επιλογές από το Dreamhost. Ο λόγος για αυτό είναι ότι το Dreamhost έχει μόνο το ένα σχέδιο, οπότε έχετε όλες τις καλύτερες δυνατότητες χωρίς να χρειάζεται να κάνετε αναβάθμιση αργότερα στο δρόμο. Ως εκ τούτου, ο καλύτερος τρόπος σύγκρισης των δύο θα ήταν να δούμε πώς το σχέδιο Turbo του A2 αντισταθμίζεται από το τυπικό σχέδιο του Dreamhost. Σε αυτήν την περίπτωση, το Dreamhost βγαίνει στην κορυφή.

Ο νικητής: Dreamhost

Εγγύηση επιστροφής χρημάτων

Ένα πράγμα που πρέπει να συνοδεύεται από οποιοδήποτε πρόγραμμα φιλοξενίας είναι η δυνατότητα να υποχωρήσετε εάν αλλάξετε γνώμη. Επειδή η δημιουργία ενός ιστότοπου απαιτεί χρόνο και πρέπει να βασιστείτε σε μια ποικιλία προγραμμάτων και εργαλείων για να γίνει αυτό, δεν θέλετε να κολλήσετε να πληρώνετε για κάτι που δεν λειτουργεί καλά. Εάν το πληρώνετε μηνιαίως, τότε μπορεί να είναι εύκολο να ακυρωθεί, αλλά αν προπληρώσετε για ένα έτος ή περισσότερο, μπορεί να είναι τεράστιος πόνος να επιστρέψετε αυτά τα χρήματα αν αλλάξετε γνώμη.

Ευτυχώς, πολλές υπηρεσίες φιλοξενίας προσφέρουν εγγύηση επιστροφής χρημάτων, οπότε αν αυτό συμβεί ποτέ, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για την απώλεια της επένδυσής σας. Σε αυτήν την περίπτωση, το A2 συνοδεύεται από μια αρκετά τυπική εγγύηση 30 ημερών, ενώ το Dreamhost σας δίνει 97 ημέρες για να αλλάξετε γνώμη. Πρόκειται για μια αρκετά εντυπωσιακή συμφωνία, καθώς δείχνει επίσης πόσο πιστεύει η Dreamhost στο προϊόν της.

Ο νικητής: Dreamhost, με μακρά βολή

Υποστήριξη πελατών

Όταν μιλάμε για αξία, δεν θέλουμε να κοιτάξουμε μόνο αριθμούς και δεδομένα. Ο λόγος για αυτό είναι ότι μπορείτε να συγκεντρώσετε μόνο τόσες πολλές πληροφορίες από πράγματα όπως ο αποθηκευτικός χώρος και οι αξιολογήσεις χρόνου λειτουργίας. Ως εκ τούτου, πιστεύουμε ότι ένα από τα καλύτερα μέτρα μιας επιχείρησης είναι το πόσο καλά μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί τους εάν κάτι πάει στραβά και χρειάζεστε βοήθεια για να το διορθώσετε. Για να λάβετε μια πιο ολοκληρωμένη προβολή της βαθμολογίας εξυπηρέτησης πελατών κάθε κεντρικού υπολογιστή, ας το χωρίσουμε στις τέσσερις κύριες κατηγορίες: τηλέφωνο, συνομιλία, email και φόρουμ. Εδώ βρήκαμε.

Τηλεφωνική υποστήριξη

Όπως μια εγγύηση επιστροφής χρημάτων, κάθε αξιοσέβαστη επιχείρηση πρέπει πάντα να είναι διαθέσιμη μέσω τηλεφώνου. Αυτή είναι η πιο βασική μορφή επικοινωνίας αυτές τις μέρες, και γι ‘αυτό είναι τόσο ενοχλητικό που το Dreamhost δεν το προσφέρει ως μέθοδο επικοινωνίας με ένα μέλος υποστήριξης. Στην πραγματικότητα, εάν θέλετε να καλέσετε ξανά, πρέπει να πληρώσετε επιπλέον 14,95 $ το μήνα για το προνόμιο. Για μια εταιρεία που υπερηφανεύεται για την αριστεία (τουλάχιστον, με βάση τον ιστότοπό της), θα νομίζατε ότι αυτό το είδος υπηρεσίας δεν θα ήταν τόσο απρόσιτο.

Ο νικητής: Α2

Ζωντανή συζήτηση

Ενώ η συνομιλία με κάποιον στο τηλέφωνο είναι σχεδόν η προεπιλεγμένη μέθοδος επικοινωνίας, αυτές τις μέρες μπορεί να είναι πολύ πιο εύκολο και πιο επωφελές να χρησιμοποιήσετε μια λειτουργία ζωντανής συνομιλίας. Με αυτόν τον τρόπο δεν χρειάζεται να περιμένετε σε αναμονή και μπορείτε να επιλύσετε το ζήτημά σας σε πραγματικό χρόνο, αντί να περιμένετε απαντήσεις μέσω email. Ευτυχώς, και οι δύο ιστότοποι φιλοξενίας προσφέρουν αυτήν τη δυνατότητα, αν και το A2 είναι γενικά καλύτερο για να επικοινωνήσετε μαζί σας από το Dreamhost. Αυτό εξαρτάται όμως από την ώρα της ημέρας, οπότε αν προσπαθείτε να φτάσετε σε κάποιον στις ώρες αιχμής, θα πρέπει να περιμένετε λίγο περισσότερο στο Dreamhost.

Ο νικητής: Α2

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ

Μαζί με την τηλεφωνική υποστήριξη, αυτή είναι η προεπιλογή που πρέπει να έχουν όλοι οι διαδικτυακοί ιστότοποι. Εάν αυτό λείπει, θα έχουμε σοβαρές αμφιβολίες ως προς το εάν η υπηρεσία ήταν νόμιμη ή όχι. Και οι δύο οικοδεσπότες έχουν ένα σύστημα εισιτηρίων email και και οι δύο χρειάζονται τον ίδιο χρόνο για να απαντήσουν. Ένα πράγμα για το οποίο υπερηφανεύεται το Dreamhost είναι ότι καθένα από τα μέλη του προσωπικού υποστήριξής του είναι ένας γνήσιος υπάλληλος του Dreamhost, και όχι οι άνθρωποι που εργάζονται σε ένα τηλεφωνικό κέντρο ή ένα κέντρο email. Δεν μπορούμε να πούμε πόσο έγκυρος είναι αυτός ο ισχυρισμός, αλλά φαίνεται να ισχύει. Ωστόσο, και οι δύο ιστότοποι είναι αρκετά καλοί για την γρήγορη και αποτελεσματική επιστροφή στα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Ο νικητής: μια γραβάτα

Φόρουμ

Τέλος, για όσους θέλουν να μάθουν καθώς πηγαίνουν, είναι χρήσιμο να έχετε πρόσβαση σε βάσεις δεδομένων γνώσεων που καλύπτουν κοινά ζητήματα και λύσεις, ώστε να μπορείτε να καταλάβετε μόνοι σας αντί να χρειάζεται να μιλήσετε με κανέναν. Και οι δύο οικοδεσπότες έχουν μια αξιοπρεπή υπηρεσία φόρουμ, αλλά το Dreamhost πηγαίνει πάνω και πέρα ​​με επιπλέον μαθήματα και οθόνες εκμάθησης. Ως επί το πλείστον, το A2 καλύπτει μόνο βασικό υλικό, ενώ το Dreamhost αντιμετωπίζει πιο περίπλοκα προβλήματα που μπορεί να προκύψουν με τον ιστότοπό σας. Ως αποτέλεσμα, πρέπει να δώσουμε το ελαφρύ πλεονέκτημα στο Dreamhost.

Ο νικητής: Dreamhost

Ταχύτητα

Ένα άλλο πράγμα που πρέπει να συζητήσουμε ως προς την αξία είναι η ταχύτητα με την οποία φορτώνεται ο ιστότοπός σας. Αυτές τις μέρες, οι χρήστες δεν θέλουν να περάσουν περισσότερο από μερικά δευτερόλεπτα περιμένοντας μια σελίδα προορισμού, οπότε αν ο οικοδεσπότης σας δεν προσφέρει γρήγορες ταχύτητες, θα μπορούσατε να χάσετε πολλές επιχειρήσεις.

Αυτή είναι μια αρένα όπου η Α2 ευδοκιμεί, καθώς η υπηρεσία υπερηφανεύεται για το ότι είναι ένας από τους ταχύτερους οικοδεσπότες εκεί έξω. Πρέπει να συμφωνήσουμε, αν και πρέπει να λάβετε ένα πιο premium πακέτο για να έχετε τόσο απίστευτα αποτελέσματα. Παρ ‘όλα αυτά, πρέπει να πούμε ότι και οι δύο οικοδεσπότες έχουν ένα αξιοπρεπές ιστορικό. Αυτό βρήκαμε και για τα δύο. Ως σημείωση, αυτό αφορά τυπικά προγράμματα φιλοξενίας, οπότε μπορεί να διαφέρει ελαφρώς με άλλες επιλογές όπως VPS ή αποκλειστικούς διακομιστές.

Φιλοξενία Α2

 • Η καλύτερη στιγμή: 30μ
 • Χειρότερος χρόνος: 10 δευτερόλεπτα
 • Μέση τιμή: 9 δευτερόλεπτα

Dreamhost

 • Η καλύτερη στιγμή:24 δευτερόλεπτα
 • Χειρότερος χρόνος:34 δευτερόλεπτα
 • Μέση τιμή:10 δευτερόλεπτα

Όπως μπορείτε να δείτε, το A2 έχει το σαφές πλεονέκτημα με μέση ταχύτητα που είναι πολύ μικρότερη από το Dreamhost, ακόμη και όταν κοιτάζουμε τους καλύτερους χρόνους φόρτωσης. Συνολικά, εάν θέλετε ο ιστότοπός σας να είναι γρήγορος, τότε το A2 πρέπει να είναι η κορυφαία επιλογή σας.

Ο νικητής: Α2

Διακοπή / Χρόνος λειτουργίας

Μαζί με την ταχύτητα, ο χρόνος λειτουργίας είναι ένα άλλο κρίσιμο σημείο αναφοράς που δείχνει την υγεία και τη ζωτικότητα του οικοδεσπότη σας. Λαμβάνοντας υπόψη ότι δεν θέλετε ο ιστότοπός σας να τερματιστεί λόγω προβλημάτων διακομιστή ή δικτύου, θέλετε η αξιολόγησή σας να είναι όσο το δυνατόν πλησιέστερη στο 100%. Σε ορισμένες περιπτώσεις, μερικές φορές μπορείτε να λάβετε εγγύηση από τον ιστότοπο (όπως με το Dreamhost), πράγμα που σημαίνει ότι εάν αντιμετωπίζετε χρόνο διακοπής λειτουργίας, τότε δικαιούστε πίστωση ιστότοπου για κάθε μέρα που συμβαίνει. Το Dreamhost προσφέρει μια τέτοια εγγύηση, αλλά το A2 δεν το προσφέρει. Εδώ είναι ο μέσος όρος και για τα δύο.

 • Φιλοξενία Α2: 98%
 • Dreamhost:98%

Συνολικά, το Dreamhost έχει λίγο περισσότερο από το A2, αλλά δεδομένου ότι ο ιστότοπος προσφέρει εγγύηση 100% σημαίνει ότι πρέπει να τους δώσουμε το πλεονέκτημα.

Ο νικητής: Dreamhost

Χαρακτηριστικά

Τέλος, πρόκειται να μπείτε στο καλό κάθε κάθε οικοδεσπότη και να σας δείξουμε τι παίρνετε με τις επιλογές του σχεδίου σας. Δεδομένου ότι έχουμε ήδη αναλύσει τα περισσότερα σημαντικά πράγματα, θα τα περιγράψουμε απλώς, ώστε να μπορείτε να κάνετε τη δική σας σύγκριση.

A2 Κοινή φιλοξενία

 • Πρόγραμμα Lite: 1 ιστότοπος, 5 βάσεις δεδομένων, απεριόριστος χώρος αποθήκευσης, δωρεάν SSL
 • Ταχύς: Απεριόριστοι ιστότοποι, χώρος αποθήκευσης και βάσεις δεδομένων, δωρεάν SSL
 • Turbo: Απεριόριστοι ιστότοποι, χώρος αποθήκευσης, βάσεις δεδομένων και ταχύτητα Turbo (έως και 20 φορές πιο γρήγορα)

Κοινή φιλοξενία Dreamhost

 • Πρότυπο σχέδιο: δωρεάν τομέας, απεριόριστος χώρος αποθήκευσης, εύρος ζώνης και βάσεις δεδομένων, δωρεάν SSL

Φιλοξενία A2 VPS

 • Μη διαχειριζόμενο: 1 Core, αποθήκευση 20 GB, RAM 512MB
 • Διαχείριση: 4 Core, αποθήκευση 75 GB, RAM 4 GB
 • Πυρήνας: 4 Core, 75 GB storage, 4GB RAM (συν πρόσβαση root)

Φιλοξενία Dreamhost VPS

 • Πρώτο σχέδιο: RAM 1 GB, αποθήκευση 30 GB, απεριόριστο εύρος ζώνης και τομείς
 • Δεύτερο σχέδιο: RAM 2 GB, αποθήκευση 60 GB, απεριόριστο εύρος ζώνης και τομείς
 • Τρίτο σχέδιο: RAM 4 GB, αποθήκευση 120 GB, απεριόριστο εύρος ζώνης και τομείς
 • Τέταρτο σχέδιο: 8 GB RAM, αποθήκευση 240 GB, απεριόριστο εύρος ζώνης και τομείς

συμπέρασμα

Συνολικά, εάν ψάχνετε για ταχύτητα και ευκολία στη χρήση, το A2 Hosting είναι πιθανώς μια καλύτερη επιλογή. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί τόσο με Linux όσο και με Windows (αν και η τιμολόγηση των Windows είναι λίγο διαφορετική) και ο πίνακας ελέγχου είναι το ευρέως δημοφιλές cPanel, ενώ το Dreamhost έχει μια ιδιόκτητη έκδοση. Ωστόσο, αν ψάχνετε για κάτι λίγο πιο κρεμώδες ή εάν θέλετε να αναπτύξετε κάποιους ιστότοπους υψηλού επιπέδου, τότε το Dreamhost είναι το καλύτερο στοίχημά σας. Στο τέλος, πρέπει να πούμε ότι η κάτω μπάρα εισόδου του Α2 το καθιστά τη καλύτερη επιλογή συνολικά.

Ο νικητής: Φιλοξενία Α2

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map