iPage vs Amazon Web Hosting: Ποιο είναι καλύτερο; Φιλοξενία – Σύγκριση τιμών και πακέτων – Μάιος 2020

iPage vs Amazon Web Hosting: Ποιο είναι καλύτερο; Φιλοξενία – Σύγκριση τιμών και πακέτων – Μάιος 2020

iPage vs Amazon Web Hosting: Ποιο είναι καλύτερο; Φιλοξενία – Σύγκριση τιμών και πακέτων – Μάιος 2020

Όσον αφορά την φιλοξενία ιστοσελίδων, υπάρχουν δύο βασικές μέθοδοι που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να κάνετε online τον ιστότοπό σας. Το πρώτο είναι να χρησιμοποιήσετε ιστότοπους ποιότητας καταναλωτή που θα βάλουν τη σελίδα σας σε διακομιστή με χαμηλό ποσοστό και θα προσφέρουν περιορισμένους πόρους. Αυτό λειτουργεί καλά για τους περισσότερους ανθρώπους, καθώς πολλοί ιστότοποι δεν χρειάζεται να διαθέτουν προηγμένο προγραμματισμό ή λειτουργικότητα για να κάνουν τη δουλειά τους. Εάν χρησιμοποιείτε ένα ιστολόγιο, για παράδειγμα, δεν θέλετε να πληρώσετε επιπλέον για πράγματα όπως βάσεις δεδομένων και χώρο στο δίσκο, εάν δεν το χρειάζεστε. Από την άλλη πλευρά, εάν είστε προγραμματιστής, τότε χρειάζεστε πολλά διαφορετικά στοιχεία για να κάνετε τους ιστότοπούς σας να λειτουργούν καλύτερα για εσάς. Τα πράγματα όπως οι αποκλειστικοί διακομιστές, ο ενσωματωμένος προγραμματισμός και οι δυνατότητες cloud είναι το ίδιο για το μάθημα για προγραμματιστές ιστότοπων, γι ‘αυτό θα πρέπει να αναζητήσουν πιο ολοκληρωμένες επιλογές φιλοξενίας. Έχοντας όλα αυτά υπόψη, σας παρουσιάζουμε μια σύγκριση σύγκρισης δύο πλατφορμών φιλοξενίας που βρίσκονται και στις δύο πλευρές του φάσματος. Για τη φιλοξενία καταναλωτών, έχουμε το iPage και για τη φιλοξενία προγραμματιστών, έχουμε το AWS, που σημαίνει Amazon Web Services. Επομένως, ένα πράγμα που πρέπει να θυμάστε είναι ότι όταν εξετάζουμε και συγκρίνουμε αυτούς τους δύο κεντρικούς υπολογιστές σε πράγματα όπως η τιμολόγηση και οι λειτουργίες, έχουν σχεδιαστεί για διαφορετικούς τύπους χρηστών.


Τιμολόγηση Εάν συγκρίνατε τους περισσότερους ιστότοπους φιλοξενίας καταναλωτών, θα δείτε ότι πολλοί από αυτούς προσφέρουν ανταγωνιστικές τιμές για να σας φέρουν στην πόρτα. Σε αυτήν την περίπτωση, το iPage έχει μια φανταστική εισαγωγική τιμή που είναι προσιτή σε σχεδόν όλους. Τούτου λεχθέντος, αποθαρρύνουμε γενικά τους ανθρώπους να πιστεύουν ότι το χαμηλότερο κόστος είναι καλύτερο, καθώς είναι πολύ πιο σημαντικό να δούμε τι αξία παίρνετε για τα χρήματά σας. Όσον αφορά την Amazon, έχετε πολύ περισσότερα χαρακτηριστικά και οφέλη, πράγμα που σημαίνει ότι πρέπει να πληρώσετε επιπλέον για να τα αποκτήσετε. Ως εκ τούτου, η βασική τιμή και για τους δύο αυτούς κεντρικούς υπολογιστές είναι εντελώς διαφορετική.

  • iPage: 1,99 $ το μήνα (τότε αυξάνεται στα 10,99 $)
  • Αμαζόνα: ποικίλλει, αλλά μπορεί να είναι μόλις 19 $ / μήνα έως και αρκετές εκατοντάδες δολάρια

Ο νικητής: Αν πρόκειται μόνο για τιμή, τότε το iPage έχει το πάνω χέρι. Ωστόσο, όταν κοιτάζουμε το AWS, ο λόγος για τον οποίο είναι δύσκολο να κλειδώσετε ένα σημείο τιμής είναι ότι υπάρχουν τόσες πολλές διαφορετικές επιλογές από τις οποίες μπορείτε να επιλέξετε. Ακόμα και κάτι τόσο απλό όσο η φιλοξενία μιας βασικής ιστοσελίδας έχει πολλές επιλογές υπηρεσιών, οι οποίες μπορούν να αυξήσουν την τιμή απίστευτα γρήγορα. Δομή τιμολόγησης Μια σημαντική διάκριση μεταξύ αυτών των δύο υπηρεσιών είναι ότι χρεώνουν με διαφορετικούς τρόπους. Ενώ το iPage προσφέρει μια μηνιαία χρέωση που βασίζεται στην εγγραφή για ένα ολόκληρο έτος, η AWS χρησιμοποιεί μια δομή “pay-as-you-go” που μπορεί να είναι πολύ πιο οικονομικά αποδοτική εάν χρειάζεστε μόνο προσωρινή φιλοξενία. Επίσης, το iPage ομαδοποιεί τα πάντα σε ένα πακέτο, πράγμα που σημαίνει ότι αγοράζετε υπηρεσίες που μπορεί να μην χρειάζεστε, ενώ η AWS χρεώνει μόνο για προϊόντα και προγράμματα που χρησιμοποιείτε. Στο τέλος, εάν γνωρίζετε τι κάνετε και είστε στρατηγικοί για τον τρόπο πληρωμής, μπορείτε να κερδίσετε πολλά περισσότερα από τα χρήματά σας από την AWS.

Ο νικητής: AWS

Υποστήριξη πελατών Είτε είστε αρχάριος σχεδιαστής ιστοσελίδων ή βετεράνος, θα έρθει μια στιγμή που θα πρέπει να επικοινωνήσετε με κάποιον για να επιλύσετε ένα πρόβλημα. Θα μπορούσε να σχετίζεται με την ιστοσελίδα σας ή να είναι κάτι τόσο ασήμαντο όσο μια ερώτηση χρέωσης, αλλά ανεξάρτητα από το ότι είναι επιτακτική ανάγκη να επικοινωνήσετε αμέσως με κάποιον για να βεβαιωθείτε ότι το πρόβλημά σας θα επιλυθεί αμέσως. Έτσι, όταν συγκρίνουμε διαφορετικές μεθόδους υποστήριξης, θα επικεντρωθούμε στους τέσσερις πρώτους: τηλέφωνο, συνομιλία, email και φόρουμ. Πριν ξεκινήσουμε, ωστόσο, είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι το AWS χρεώνει επιπλέον για ολοκληρωμένα συστήματα υποστήριξης, ενώ το iPage το συμπεριλαμβάνει στη βασική τιμή σας. Τούτου λεχθέντος, το AWS έχει ένα βασικό πακέτο που περιλαμβάνεται στο τυπικό σας σύστημα φιλοξενίας. Ως εκ τούτου, θα συγκρίνουμε αυτά τα συστήματα υποστήριξης παρά τις πρόσθετες επιλογές που μπορείτε να βρείτε στο AWS.

Τηλεφωνική υποστήριξη Ως μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες στον κόσμο, η Amazon είναι πάντα εξαιρετική για την απάντηση σε τηλέφωνα και τη μείωση του χρόνου αναμονής. Εάν επικοινωνήσετε με την ομάδα υποστήριξης της AWS, δεν θα περιμένετε περισσότερο από λίγα λεπτά. Το iPage έχει παρόμοια ρύθμιση, αλλά εάν καλείτε κατά τις ώρες αιχμής, τότε ίσως χρειαστεί να είστε σε αναμονή για λίγο περισσότερο.

Ο νικητής: AWS

μεγάλοΣυνομιλία Για όσους θέλουν άμεσα αποτελέσματα χωρίς να χρειάζεται να μιλήσουν σε κάποιον, η ζωντανή συνομιλία είναι ένας φανταστικός πόρος στη διάθεσή σας. Και οι δύο υπηρεσίες φιλοξενίας προσφέρουν μια λειτουργία συνομιλίας, αλλά το AWS λείπει κάπως στο βασικό πακέτο. Εάν κάνετε αναβάθμιση, τότε μπορείτε να λάβετε εξατομικευμένη βοήθεια όλες τις ώρες της ημέρας, αλλά εάν παραμείνετε στο τυπικό σύστημα, ενδέχεται να βρείτε μεγαλύτερους χρόνους αναμονής. Το iPage είναι πολύ πιο ευαίσθητο συνολικά, αν και εξακολουθούν να έχουν κάποια προβλήματα κατά τις ώρες αιχμής.

Ο νικητής: iPage ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Όταν εξετάζετε την υποστήριξη μέσω email, ο καλύτερος τρόπος για να συγκρίνετε τα δύο είναι να δείτε πόσο καιρό χρειάζεται για μια απάντηση. Τόσο το iPage όσο και το AWS έχουν ένα τυπικό σύστημα εισιτηρίων, αλλά το AWS φαίνεται να επιστρέφει πιο γρήγορα συνολικά. Συνολικά, ωστόσο, είναι σχεδόν ισοδύναμα.

Ο νικητής: μια γραβάτα Σεμινάρια / Φόρουμ Εάν είστε ο τύπος του ατόμου που θέλει να μάθει πώς να επιλύει ένα πρόβλημα μόνοι σας, τότε θα θέλετε πρόσβαση σε μια πληθώρα πληροφοριών που μπορούν να σας βοηθήσουν στην επίλυση κοινών προβλημάτων χωρίς να χρειάζεται να μιλήσετε με κανέναν. Από αυτήν την άποψη, το iPage διαθέτει ένα πολύ καλύτερο σύστημα για βασικά μέλη, δίνοντάς του ένα πλεονέκτημα έναντι του AWS. Εάν, ωστόσο, αναβαθμίσετε το πρόγραμμα υποστήριξής σας με το Amazon, τότε έχετε πολύ ευρύτερη πρόσβαση σε σεμινάρια και φόρουμ, γι ‘αυτό λάβετε υπόψη και αυτό.

Ο νικητής: iPage

Ταχύτητα Στον σημερινό σύγχρονο κόσμο, οι άνθρωποι αναμένουν άμεσα αποτελέσματα, ειδικά στο διαδίκτυο. Ενώ πριν από χρόνια μπορεί να περιμένατε λίγα λεπτά για να φορτώσει μια σελίδα, αυτές τις μέρες, αν χρειαστούν περισσότερα από 0,001 δευτερόλεπτα, το κοινό σας θα αναπηδήσει προτού ακόμη δει το περιεχόμενο του ιστότοπού σας. Ως αποτέλεσμα, θέλετε να βεβαιωθείτε ότι ο οικοδεσπότης σας έχει την καλύτερη ταχύτητα και αξιοπιστία, ώστε να μην χρειάζεται να ανησυχείτε για τον ιστότοπό σας να καθυστερεί συνεχώς. Σε αυτήν την περίπτωση, τόσο το AWS όσο και το iPage έχουν γρήγορες ταχύτητες φόρτωσης, αλλά το AWS έχει λίγο μεγαλύτερη απόκλιση. Σε ορισμένες περιπτώσεις, φαίνεται να διαρκεί για πάντα, ενώ άλλες φορές είναι πολύ γρήγορη. Δυστυχώς, η συνέπεια είναι το κλειδί, γι ‘αυτό το iPage έχει το πλεονέκτημα.

Ο νικητής: iPage

Ώρα Το άλλο πράγμα που πρέπει να εξετάσετε είναι εάν υπάρχει κίνδυνος να πέσει ο ιστότοπός σας για οποιονδήποτε λόγο. Αυτό είναι γνωστό ως uptime ή downtime, και οι περισσότερες υπηρεσίες φιλοξενίας παρέχουν μια εγγύηση ότι η σελίδα σας δεν θα αντιμετωπίσει ποτέ σφάλματα. Κατά τη σύγκριση αυτών των δύο, το iPage δεν διαθέτει την υποδομή που διαθέτει το Amazon, πράγμα που σημαίνει ότι δεν διαθέτει τόσο αξιόπιστα ποσοστά λειτουργίας. Τούτου λεχθέντος, η διαφορά είναι ένα κλάσμα του τοις εκατό, οπότε μην νομίζετε ότι το iPage καταρρέει συνεχώς σε σύγκριση με το AWS.

Ο νικητής: AWS, αλλά με ένα μικρό περιθώριο αξία Τώρα είναι που μπαίνουμε στα παξιμάδια και τα μπουλόνια κάθε υπηρεσίας. Όπως αναφέραμε προηγουμένως, το AWS έχει σχεδιαστεί για προγραμματιστές και σοβαρούς σχεδιαστές ιστοσελίδων, ενώ το iPage προορίζεται για τον μέσο καταναλωτή που δεν γνωρίζει πολλά για τη δημιουργία ιστότοπων. Τούτου λεχθέντος, το iPage έχει πολλές δυνατότητες να προσφέρει, οπότε αν ψάχνετε για κάτι πιο εύκολο στην πλοήγηση διατηρώντας όλη τη λειτουργικότητά σας, τότε μπορεί να είναι μια εξαιρετική επιλογή. Ακολουθεί μια σύντομη επισκόπηση του τι προσφέρει κάθε υπηρεσία. iPage Επειδή υπάρχει μόνο ένα βασικό σχέδιο από το οποίο μπορείτε να επιλέξετε, έχετε όλες τις καλύτερες δυνατότητες χωρίς να χρειάζεται να κάνετε αναβάθμιση. Το μόνο πράγμα που ίσως χρειαστεί να πληρώσετε περισσότερο είναι το εύρος ζώνης, αλλά αυτό εξαρτάται από την κυκλοφορία του ιστότοπού σας και τις ανάγκες σας καθώς αυξάνεται η παρουσία σας στο διαδίκτυο. Το iPage καθιστά εξαιρετικά εύκολο για όλους να δημιουργήσουν έναν ιστότοπο, καθώς προσφέρουν προγράμματα που θα σας βοηθήσουν να ξεκινήσετε και να δημιουργήσετε τις σελίδες και τα κουμπιά σας. Επιπλέον, μπορείτε να ενσωματώσετε λειτουργίες ηλεκτρονικού εμπορίου και να προωθήσετε τη σελίδα σας μέσω του συστήματος iPage. Συνολικά, χειρίζονται το μεγαλύτερο μέρος της βαριάς ανύψωσης για εσάς και προσφέρουν μια απλή και εύχρηστη πλατφόρμα.

AWS Η μεγαλύτερη δύναμη αυτού του ιστότοπου είναι επίσης η μεγαλύτερη αδυναμία της. Επειδή υπάρχουν τόσες πολλές επιλογές από τις οποίες μπορείτε να διαλέξετε, μπορεί να είναι αποθαρρυντικό να καταλάβετε τι χρειάζεστε, πράγμα που σημαίνει ότι εάν είστε νέοι στη δημιουργία ιστοτόπων, είναι εύκολο να χαθείτε στη ανακατεύθυνση. Έχοντας αυτό υπόψη, εάν είστε έμπειροι και ξέρετε τι να ψάξετε, τότε το AWS διευκολύνει την προσαρμογή του σχεδίου σας και τη δημιουργία ενός συστήματος που διαθέτει όλα όσα χρειάζεστε. Είτε θέλετε αποκλειστικούς διακομιστές, υψηλότερο εύρος ζώνης ή περισσότερο χώρο αποθήκευσης, το AWS έχει μια τεράστια ποικιλία επιλογών για εσάς. Αυτό επεκτείνεται επίσης στον προγραμματισμό και τη δημιουργία ιστοσελίδων. Με λίγα λόγια, ενώ το iPage κάνει το μεγαλύτερο μέρος της δουλειάς σας, το AWS σας δίνει απλά τα εργαλεία που χρειάζεστε για να εργαστείτε μόνοι σας. Δείτε πώς η AWS αντέχει έναντι άλλων ανταγωνιστών στη θέση σύγκρισης φιλοξενίας DreamHost έναντι AWS.

Ο νικητής: Είναι δύσκολο να διαλέξεις έναν νικητή εδώ γιατί και οι δύο είναι τόσο διαφορετικοί. Ωστόσο, για λόγους απλότητας, πρέπει να πούμε ότι το iPage είναι πολύ πιο φιλικό προς το χρήστη, ενώ προσφέρει ακόμα προσαρμόσιμες λύσεις για όσους είναι πιο έμπειροι. Ενώ το AWS έχει σίγουρα πολλά περισσότερα να προσφέρει συνολικά, μπορεί να είναι δύσκολο να γνωρίζουμε τι χρειάζεστε και πώς μπορείτε να δημιουργήσετε ένα σχέδιο από το μηδέν.

συμπέρασμα Λοιπόν, στο τέλος, ποια υπηρεσία είναι καλύτερη; Πρέπει να πούμε ότι από άποψη απόδοσης, το AWS είναι η ιδανική επιλογή, ενώ αν η άνεση και η απλότητα σας πιέζουν περισσότερο, τότε το iPage είναι μια πολύ καλύτερη επιλογή.

Για να δείτε πώς ταιριάζει το iPage με άλλες υπηρεσίες φιλοξενίας, φροντίστε να ρίξετε μια ματιά στη θέση σύγκρισης του iPage έναντι του A2 Hosting.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Adblock
    detector