WP Engine εναντίον Hostgator: Ποιο είναι καλύτερο; Φιλοξενία – Σύγκριση τιμών και πακέτων – Μάιος 2020

Η συνεχιζόμενη αποστολή μας είναι να σας προσφέρουμε τις καλύτερες συγκρίσεις φιλοξενίας στον Ιστό και η επόμενη δόση μας αντιστοιχεί στον αγαπημένο μας κεντρικό υπολογιστή WordPress με έναν από τους κορυφαίους ιστότοπους του κλάδου: Hostgator. Προτού μπορέσουμε να βρούμε την κριτική μας, ωστόσο, πρέπει να παρέχουμε κάποια αποκάλυψη σχετικά με αυτό το άρθρο. Το WP Engine είναι μια υπηρεσία που ασχολείται αποκλειστικά στο WordPress, πράγμα που σημαίνει ότι εάν θέλετε να δημιουργήσετε έναν ιστότοπο εκτός αυτού του συστήματος, δεν θα μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε. Αντίθετα, το Hostgator παρέχει ένα ευρύ φάσμα επιλογών φιλοξενίας, καθιστώντας τις μια φανταστική επιλογή για όσους δεν τους αρέσει ή δεν ενδιαφέρονται για το WordPress. Έτσι, για να διατηρήσουμε αυτήν την κριτική όσο το δυνατόν πιο αντικειμενική, θα συγκρίνουμε μόνο τους δύο κεντρικούς υπολογιστές με βάση τα σχέδιά τους στο WordPress. Ενώ η Hostgator προσφέρει άλλες λύσεις φιλοξενίας, όπως αποκλειστικούς διακομιστές ή προγράμματα VPS, η σύγκριση των δύο από αυτή την άποψη θα ήταν παραπλανητική. Αντ ‘αυτού, εστιάζουμε μόνο τη φιλοξενία WordPress για το Hostgator, ώστε να διασφαλίσουμε ότι θα έχετε καλύτερη ιδέα για το πώς θα συσσωρευτούν μεταξύ τους.


Τιμολόγηση Όπως με όλες τις κριτικές μας, ξεκινάμε με το κόστος. Πολλοί νέοι χρήστες ιστότοπων ασχολούνται κυρίως με αυτόν τον παράγοντα, καθώς μπορεί να δημιουργήσει ή να σπάσει την ικανότητά τους να ξεκινήσουν διαδικτυακά. Τούτου λεχθέντος, και οι δύο αυτοί οικοδεσπότες είναι γνωστοί για διαφορετικούς λόγους, και γι ‘αυτό θα υπάρξει μεγάλη διαφορά μεταξύ των μοντέλων τιμολόγησης. Δεδομένου ότι το Hostgator εξυπηρετεί κυρίως τους αρχάριους, δεν έχουν τόσο λειτουργικότητα όσο το WP Engine. Θα αναφερθούμε αργότερα στις λεπτομέρειες, αλλά είναι κάτι που πρέπει να θυμάστε όταν κοιτάζουμε αυτούς τους αριθμούς.

Hostgator

 • Σχέδιο εκκίνησης: 5,95 $ ανά μήνα
 • Πρότυπο σχέδιο: 7,95 $ ανά μήνα
 • Επιχειρηματικό σχέδιο: 9,95 $ ανά μήνα

Μηχανή WP

 • Προσωπικό σχέδιο: 29 $ ανά μήνα
 • Επαγγελματικό σχέδιο: 99 $ ανά μήνα
 • Επιχειρηματικό σχέδιο: 249 $ ανά μήνα

Όπως μπορείτε να δείτε, υπάρχει μια τεράστια διαφορά μεταξύ των δύο ιστότοπων. Και πάλι, υπάρχει κάποιος λόγος για αυτό λόγω του πόσο μπορείτε να κάνετε με το WordPress με κάθε υπηρεσία, αλλά εάν είστε νέοι στο σύστημα ή δεν σκοπεύετε να κάνετε έναν τόνο επιπλέον προγραμματισμού, είναι προφανές ότι το Hostgator είναι ο ξεκάθαρος νικητής.

Νικητής: Hostgator

Εγγύηση επιστροφής χρημάτων Ενώ το αρχικό κόστος λειτουργίας ενός ιστότοπου είναι ένα κρίσιμο στοιχείο της διαδικασίας λήψης αποφάσεών σας, βοηθά επίσης να γνωρίζετε ότι μπορείτε να υποχωρήσετε εάν τα πράγματα δεν λειτουργούν όπως σχεδιάσατε. Πολλές υπηρεσίες φιλοξενίας προσφέρουν κάποιου είδους επιλογή επιστροφής χρημάτων, ώστε να μην έχετε κολλήσει σε σύμβαση με μια υπηρεσία που δεν παρέχει όλα όσα χρειάζεστε. Το βιομηχανικό πρότυπο εδώ είναι τριάντα ημέρες, αλλά και οι δύο οικοδεσπότες παρέχουν πολύ περισσότερα από αυτό. Το Hostgator σας δίνει σαράντα πέντε ημέρες ενώ το WP Engine σας δίνει εξήντα. Αυτό όχι μόνο σημαίνει ότι έχετε περισσότερο χρόνο για να ελέγξετε τα πάντα και να βεβαιωθείτε ότι έχετε κάνει τη σωστή επιλογή, αλλά αποδεικνύει επίσης πόσο κάθε υπηρεσία βρίσκεται πίσω από τα προϊόντα τους. Εάν λάβετε περισσότερο από ένα μήνα για να ζητήσετε πλήρη επιστροφή χρημάτων, θα πρέπει να σας πει ότι και οι δύο είναι εξαιρετικοί στους τομείς τους. Ωστόσο, από την άποψη αυτή, η WP Engine κερδίζει κατά ένα μίλι.

Νικητής: Μηχανή WP

Υποστήριξη πελατών Επειδή το Hostgator έχει σχεδιαστεί για να συνεργάζεται με αρχάριους ιστούς και το WP Engine έχει τόσες πολλές διαφορετικές λειτουργίες, είναι αναπόφευκτο να πρέπει να επικοινωνήσετε με την υποστήριξη σε οποιοδήποτε από τα δύο συστήματα. Είτε πρόκειται για πρόβλημα με τον πίνακα ελέγχου είτε έχετε κάποια ερώτηση σχετικά με τη ρύθμιση της σελίδας σας, είναι επιτακτική ανάγκη να μιλήσετε με κάποιον και να λάβετε αμέσως μια απάντηση. Σε τελική ανάλυση, εάν αντιμετωπίζετε μια κρίση με τον ιστότοπό σας, δεν θέλετε να περιμένετε ώρες ή μέρες για να επιλύσετε το πρόβλημα. Έχοντας αυτό υπόψη, ας ρίξουμε μια ματιά στους διάφορους τρόπους με τους οποίους μπορείτε να επικοινωνήσετε με την υποστήριξη και να δείτε πώς παρέχει κάθε υπηρεσία.

Τηλεφωνική υποστήριξη Για άμεσα προβλήματα, είναι πάντα καλό να επικοινωνήσετε με κάποιον από το τηλέφωνο που μπορεί να σας βοηθήσει να επιλύσετε το πρόβλημά σας αμέσως. Τούτου λεχθέντος, καλώντας μια γραμμή υποστήριξης να είναι σε αναμονή μόνο για ώρες, χάνει τον σκοπό, οπότε θέλετε να είστε σε θέση να επικοινωνήσετε με ένα άτομο σε σύντομο χρονικό διάστημα. Ευτυχώς, και οι δύο ιστότοποι έχουν εξαιρετικούς χρόνους απόκρισης και δεν θα σας κάνουν να περιμένετε πολύ καιρό.

Νικητής: μια γραβάτα

Ζωντανή συζήτηση

Αυτές τις μέρες, είναι πολύ προτιμότερο να μιλάτε σε κάποιον μέσω μιας υπηρεσίας συνομιλίας παρά στο τηλέφωνο, έτσι ώστε να μπορείτε να συμπυκνώσετε τις σκέψεις σας αρμονικά, ενώ εξακολουθείτε να λαμβάνετε άμεσα σχόλια και αντιμετώπιση προβλημάτων. Και πάλι, θέλετε να λάβετε μια γρήγορη απάντηση εδώ, ώστε να μην αφήσετε να στριφογυρίζετε τους αντίχειρές σας ενώ περιμένετε μια απάντηση. Επίσης, είναι σημαντικό να επικοινωνήσετε με κάποιον όλες τις ώρες της ημέρας σε περίπτωση που εργάζεστε αργά το βράδυ στον ιστότοπό σας. Και πάλι, και οι δύο οικοδεσπότες έχουν εξαιρετική απόδοση εδώ και παρέχουν λύσεις 24/7/365. Ποτέ δεν πρέπει να περιμένετε περισσότερο από λίγα λεπτά σε κανέναν ιστότοπο και μπορείτε να επιλύσετε τα προβλήματά σας γρήγορα και αποτελεσματικά.

Νικητής: μια γραβάτα

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ

Τέλος, όταν πρόκειται για επικοινωνία με την υποστήριξη, μερικές φορές ένα γρήγορο μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου είναι το μόνο που χρειάζεστε για να διορθώσετε το πρόβλημά σας. Όταν το ζήτημα δεν είναι άμεσο ή δεν απαιτεί άμεση προσοχή, αυτός είναι ένας εξαιρετικός τρόπος να πάτε. Τούτου λεχθέντος, δεν πρέπει να περιμένετε περισσότερο από μια ημέρα για μια απάντηση. Από αυτήν την άποψη, και οι δύο οικοδεσπότες επιστρέφουν γρήγορα σε ερωτήματα μέσω email, με τους περισσότερους χρόνους αναμονής να είναι λιγότερο από οκτώ ώρες.

Νικητής: μια γραβάτα

Φόρουμ Εάν είστε ο τύπος του ατόμου που προτιμάτε να κάνετε έρευνα και να μάθετε μόνοι σας τις απαντήσεις στις ερωτήσεις σας, είναι χρήσιμο να έχετε πρόσβαση σε λεπτομερή σεμινάρια και σελίδες συχνών ερωτήσεων για να βρείτε αυτό που χρειάζεστε. Και οι δύο οικοδεσπότες έχουν εκτεταμένες πληροφορίες στα δάχτυλά σας, αλλά το WP Engine τα εκθέτει σε πολύ πιο ευανάγνωστη μορφή. Ως εκ τούτου, είναι ελαφρώς καλύτεροι στην παροχή εύκολης πρόσβασης σε τεχνικές επίλυσης προβλημάτων.

Νικητής: WP Engine, αλλά μόνο ελαφρώς

Ταχύτητα

Όταν μιλάμε για την αξία ενός ιστότοπου, ένα μεγάλο μέρος αυτού έγκειται στο πόσο καλά ο οικοδεσπότης μπορεί να προσφέρει αποτελέσματα στο κοινό σας. Η ταχύτητα είναι ένα σημαντικό στοιχείο της φήμης του ιστότοπού σας, με πιο αργές σελίδες με υψηλότερο ποσοστό εγκατάλειψης. Με απλά λόγια, πρέπει να βεβαιωθείτε ότι ο οικοδεσπότης σας διατηρεί τον ιστότοπό σας ομαλή, ανεξάρτητα από το πού βρίσκονται οι θεατές σας, ώστε να μην περιμένουν λεπτά για τη φόρτωση των σελίδων σας. Αυτές τις μέρες, η υπομονή δεν είναι μια αρετή που έχουν πολλοί άνθρωποι, ειδικά στο διαδίκτυο. Αυτά είναι τα αποτελέσματα από ανεξάρτητες δοκιμές ταχύτητας και για τις δύο υπηρεσίες.

Hostgator

 • Εκτίμηση: 75/100
 • Ταχύτητα φόρτωσης: 916 ms
 • Μέση ταχύτητα: 5 δευτερόλεπτα

Μηχανή WP

 • Εκτίμηση: 73/100
 • Ταχύτητα φόρτωσης:86 δευτερόλεπτα
 • Μέση ταχύτητα: 2 δευτερόλεπτα

Όπως μπορείτε να δείτε, δεν υπάρχει τεράστια διαφορά μεταξύ των δύο, αλλά το πλεονέκτημα πηγαίνει στο Hostgator. Μέρος αυτού του λόγου είναι επειδή το Hostgator έχει περισσότερους διακομιστές και μπορεί να μεταφέρει περισσότερα δεδομένα αποτελεσματικά, αλλά επίσης επειδή οι ιστότοποί σας στο WordPress δεν θα έχουν τόσο λειτουργικότητα όσο το WP Engine. Στο τέλος, θα μπορούσαμε να το πούμε πλύσιμο, αλλά θα δώσουμε αυτήν τη νίκη στον Hostgator ανεξάρτητα.

Νικητής: Hostgator

Διακοπή / Χρόνος λειτουργίας

Μαζί με την ταχύτητα της σελίδας και το χρόνο φόρτωσης, θέλετε επίσης να είστε σίγουροι ότι ο ιστότοπός σας δεν θα παρουσιάσει σφάλμα για οποιοδήποτε λόγο. Πολλοί οικοδεσπότες προσφέρουν μια «εγγύηση χρόνου λειτουργίας», που σημαίνει ότι εάν η σελίδα σας κλείσει για οποιοδήποτε σημαντικό χρονικό διάστημα, δικαιούστε κάποιο είδος αποζημίωσης. Το WP Engine προσφέρει μια τέτοια εγγύηση, ενώ το Hostgator δεν το προσφέρει. Παρ ‘όλα αυτά, όταν κάνετε σύγκριση των δύο, είναι δύσκολο να δείτε έναν σαφή νικητή.

Hostgator

 • Καλύτερα Αποτελέσματα: 100%
 • Χειρότερα αποτελέσματα: 97%
 • Μέση τιμή:99%

Μηχανή WP

 • Καλύτερα Αποτελέσματα: 100%
 • Χειρότερα αποτελέσματα:51%
 • Μέση τιμή:98%

Όπως μπορείτε να δείτε, υπάρχει λίγο μεγαλύτερη ασυμφωνία με το WP Engine, αλλά οι μέσοι όροι είναι περίπου οι ίδιοι. Επίσης, με το WP Engine να προσφέρει μια εγγύηση, αυτό σημαίνει ότι ακόμη και κατά τη διάρκεια των χαμηλών περιόδων μπορείτε να ανταμείψετε για την εμπειρία τεχνικών δυσκολιών. Και πάλι, θα μπορούσε να είναι ένα πλύσιμο, αλλά θα εξακολουθήσουμε να διεκδικούμε το Hostgator ως νικητή εδώ.

Νικητής: Hostgator

Χαρακτηριστικά Εντάξει, λοιπόν, έχουμε δει τι μπορούν να προσφέρουν και οι δύο αυτοί οικοδεσπότες με την έννοια της ευρείας διαδρομής, αλλά πώς στοιβάζονται δίπλα-δίπλα; Για να κατανοήσουμε καλύτερα την αξία που λαμβάνετε από κάθε υπηρεσία, θα δούμε ποιες επιλογές και δυνατότητες παρέχονται σε κάθε σχέδιο. Και πάλι, κοιτάζουμε μόνο τη φιλοξενία του WordPress, αν και το Hostgator προσφέρει πολλές άλλες επιλογές.

Hostgator

 • Σχέδιο εκκίνησης: έναν ιστότοπο, 25 χιλιάδες επισκέπτες το μήνα, 50 GB αποθηκευτικού χώρου, απεριόριστες διευθύνσεις email
 • Πρότυπο σχέδιο: δύο ιστότοποι, 200 χιλιάδες επισκέπτες το μήνα, 150 GB αποθηκευτικού χώρου, απεριόριστες διευθύνσεις email
 • Επιχειρηματικό σχέδιο: τρεις ιστοσελίδες, 500 χιλιάδες επισκέπτες το μήνα, απεριόριστη αποθήκευση και διευθύνσεις email

Μηχανή WP

 • Προσωπικό σχέδιο: ένας ιστότοπος, 25 χιλιάδες επισκέπτες το μήνα, αποθηκευτικός χώρος 10 GB, απεριόριστα δεδομένα, ασφάλεια SSL
 • Επαγγελματικό σχέδιο: δέκα ιστότοποι, 100 χιλιάδες επισκέπτες το μήνα, αποθήκευση 20 GB, απεριόριστα δεδομένα, ασφάλεια SSL
 • Επιχειρηματικό σχέδιο: 25 ιστότοποι, 400 χιλιάδες επισκέπτες το μήνα, αποθηκευτικός χώρος 30 GB, απεριόριστα δεδομένα, ασφάλεια SSL

Ένα πράγμα που πρέπει επίσης να σημειωθεί εδώ είναι ότι το WP Engine διαθέτει επίσης σχέδια Premium και Enterprise που επιτρέπουν εκατομμύρια επισκέπτες ανά μήνα και έως 150 ιστότοπους. Όπως μπορείτε να δείτε, όταν συγκρίνετε τις δύο υπηρεσίες, το Hostgator έχει πολλά περισσότερα να προσφέρει σχετικά με την αποθήκευση και τους επισκέπτες. Όταν κοιτάζετε τα βασικά σχέδια κάθε υπηρεσίας, έχετε καλύτερα αποτελέσματα με το Hostgator συνολικά. Επίσης, παρόλο που δεν παρέχει τόσο ολοκληρωμένη ασφάλεια και δεδομένα όσο το WP Engine, εξακολουθείτε να λαμβάνετε πρόσθετα χαρακτηριστικά ασφαλείας με το σχέδιό σας. Η μεγαλύτερη διαφορά μεταξύ των δύο είναι πόσες τοποθεσίες μπορείτε να χειριστείτε και πόσους επισκέπτες μπορούν να έρθουν στη σελίδα σας. Καθώς ανεβαίνετε στο WP Engine, μπορείτε να δείτε ότι τα σχέδια έχουν σχεδιαστεί για ιστότοπους υψηλής επισκεψιμότητας, που είναι εκεί όπου λάμπουν. Ωστόσο, εάν δεν σκοπεύετε να λάβετε εκατομμύρια επισκέπτες ανά μήνα, ίσως να μην χρειάζεστε τόσο μεγάλη υπηρεσία.

Νικητής: Hostgator για βασικά σχέδια, WP Engine για προχωρημένους

συμπέρασμα Στο τέλος, όταν πρόκειται για φιλοξενία WordPress, το Hostgator είναι η καλύτερη επιλογή για όσους δεν χρειάζονται τόνο προγραμματισμού και λειτουργικότητας στις σελίδες τους. Εάν δεν είστε σκληροπυρηνικός χρήστης του WordPress, η υπηρεσία θα πρέπει να σας προσφέρει όλα όσα χρειάζεστε για να είστε επιτυχημένοι. Ως εκ τούτου, πιστεύουμε ότι είναι η καλύτερη επιλογή συνολικά.

Συνολικός νικητής: Hostgator Ελέγξτε την ανάρτηση WP Engine εναντίον GoDaddy για να δείτε αν το WP Engine μπορεί να νικήσει το GoDaddy. Μπορεί το A2 Hosting κορυφαίο HostGator; Μάθετε διαβάζοντας την ανάρτηση A2 Hosting εναντίον HostGator.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map