WP Engine vs Bluehost Hosting – Συγκρίνετε τις τιμές και τα σχέδια – Μάιος 2020

WP Engine vs Bluehost Hosting – Συγκρίνετε τις τιμές και τα σχέδια – Μάιος 2020

WP Engine vs Bluehost Hosting – Συγκρίνετε τις τιμές και τα σχέδια – Μάιος 2020

Αν συγκρίνετε το WP Engine και το Bluehost, αυτό είναι αρκετά μήλα με πορτοκάλια.


Το WP Engine είναι μια ολοκληρωμένη μηχανή βελτιστοποιημένη στο WordPress.

Το Bluehost είναι φτηνό… και γνωστό.

Γρήγορη απάντηση? Εάν είστε μια πραγματική επιχείρηση που χρειάζεται ταχύτητα και αξιοπιστία, πηγαίνετε με το WP Engine (έκπτωση 10% με σύνδεση). Εάν προσπαθείτε να πάτε όσο το δυνατόν φθηνότερα και δεν έχετε οικονομικές δυνατότητες, πηγαίνετε με το Bluehost (τεράστια έκπτωση με σύνδεσμο).

Θέλετε τη μεγάλη απάντηση; Ας δούμε τιμολόγηση, σχέδια, δυνατότητες και άλλα!

WP Engine vs Bluehost Pricing

Μηχανή WP:

Όλα τα σχέδια που προσφέρει η WP engine συνοδεύονται από μια δοκιμή 60 ημερών χωρίς κίνδυνο, ώστε να μπορείτε να τα δοκιμάσετε και να δείτε τι πρέπει να προσφέρει ο καθένας προτού δεσμευτείτε πραγματικά να χρησιμοποιήσετε το πρόγραμμα. Το πιο βασικό τους σχέδιο είναι το προσωπικό επίπεδο που κοστίζει 29 $ το μήνα. Έχουν, στη συνέχεια, ένα επαγγελματικό σχέδιο για να διαλέξετε, το οποίο επιτρέπει περισσότερες δυνατότητες προσανατολισμένες σε έναν επαγγελματικό ιστότοπο, διατηρώντας παράλληλα ένα χαμηλό κόστος 99 $ ανά μήνα. Τέλος, το επιχειρηματικό σχέδιο είναι μια εξαιρετική επιλογή για όποιον θέλει το καλύτερο από τα καλύτερα για να εξασφαλίσει ότι έχετε έναν τόνο εξαιρετικών λειτουργιών για να χειριστείτε όλη την επισκεψιμότητα που λαμβάνετε τον ιστότοπό σας στα 249 $ το μήνα. Το WP Engine έχει επίσης δύο διαφορετικά σχέδια υψηλότερα από το επιχειρηματικό σχέδιο, αλλά αυτά σίγουρα προσανατολίζονται περισσότερο σε επιχειρήσεις υψηλού επιπέδου.

Bluehost:

Το Bluehost είναι ένας από τους καλύτερους οικοδεσπότες Ιστού που θα βρείτε όταν πρόκειται για αυτήν την περιοχή, επειδή έχουν έναν τόνο πόντων τιμών για να διαλέξετε. Υπάρχουν πολλές προσφορές και τιμές γνωριμίας που προσφέρονται από την εταιρεία, αλλά δεδομένου ότι αυτές είναι μόνο προσωρινές τιμές, όλες οι τιμές που αναφέρονται παρακάτω είναι η πλήρης, κανονική τιμή που θα χρεωθείτε όταν λήξει η προσφορά. Για να ξεκινήσετε, το βασικό τους σχέδιο είναι μόλις 7,99 $ ανά μήνα και διαθέτει αρκετά χαρακτηριστικά για να το κάνει μια εξαιρετική επιλογή για ιδιώτες ή ιδιοκτήτες μικρών επιχειρήσεων.

Στη συνέχεια είναι το πρόγραμμα Plus που φτάνει τα 10,99 $ ανά μήνα και περιλαμβάνει τις ίδιες δυνατότητες που μπορείτε να βρείτε στο βασικό πρόγραμμα με την προσθήκη απεριόριστης πρόσβασης σε όλα, καθώς και την προστασία Spam. Τρίτον, υπάρχει ένα πακέτο Prime που προσφέρεται από την Bluehost που συνδυάζει όλα όσα έχετε δει μέχρι στιγμής και περιλαμβάνει το απόρρητο τομέα και ένα αυτόματο αντίγραφο ασφαλείας σε περίπτωση που συμβεί κάτι στον ιστότοπό σας.

Τελευταίο αλλά όχι λιγότερο σημαντικό, υπάρχει ένα πρόγραμμα Go PRO που προσφέρεται σε 23,99 $ ανά μήνα. Με αυτό, θα διαπιστώσετε ότι έχετε όλα όσα συζητήθηκαν στα προηγούμενα σχέδια, αλλά έχετε επίσης έναν ειδικό IP, διακομιστή υψηλής απόδοσης και πιστοποιητικό SSL, πράγμα που σημαίνει ότι είναι η καλύτερη επιλογή για όποιον μπορεί βιώστε υψηλή επισκεψιμότητα στον ιστότοπό τους.

Νικητής:

Όσον αφορά την τιμή και την αξία, το Bluehost είναι ο νικητής.

Υποστήριξη πελατών

Μηχανή WP:

Παρόμοια με σχεδόν κάθε web host που βλέπετε, η εξυπηρέτηση πελατών που προσφέρει η WP Engine είναι εξαιρετική και θα διασφαλίσει ότι θα λάβετε πολλή υποστήριξη όποτε τη χρειάζεστε. Υπάρχουν πολλοί σύνδεσμοι στον ιστότοπο για να σας παρέχουν οποιαδήποτε υποστήριξη χρειάζεστε και η βραβευμένη υποστήριξη από το WP Engine είναι εκεί για να σας βοηθήσει 24 ώρες την ημέρα, 7 ώρες την εβδομάδα, 365 ημέρες το χρόνο.

Bluehost:

Όταν πρόκειται για τις περισσότερες πλατφόρμες φιλοξενίας ιστού, θα διαπιστώσετε ότι η εξυπηρέτηση πελατών που λαμβάνετε είναι παρόμοια σε γενικές γραμμές. Για το Bluehost, έρχονται με ένα τεράστιο κέντρο βοήθειας που διασφαλίζει ότι έχετε όλα όσα θα μπορούσατε ενδεχομένως να έχετε στη διάθεσή σας. Από οδηγούς έως εκπαιδευτικά βίντεο έως και πολλά άλλα, θα είναι εύκολο για σας να κοιτάξετε και να μάθετε στον εαυτό σας τα πράγματα που δεν γνωρίζετε. Επιπλέον, υπάρχουν εκπαιδευμένοι εσωτερικοί εμπειρογνώμονες διαθέσιμοι 24,7 έτσι ώστε να μπορείτε πάντα να τους μιλάτε για οποιοδήποτε πρόβλημα μπορεί να αντιμετωπίσετε.

Νικητής: Γραβάτα

Ταχύτητα

Μηχανή WP:

Ένα από τα μεγάλα μέρη όπου υπερηφανεύεται η WP Engine είναι να προσφέρει μια γρήγορη εμπειρία σε κάθε ιστότοπο που φιλοξενεί. Λειτουργούν απίστευτα γρήγορα για τη φόρτωση των σελίδων σας χάρη στο κορυφαίο αποκλειστικό υλικό που διανέμεται σε πολλούς διακομιστές. Επιπλέον, έχουν το δικό τους συγκεκριμένο σύστημα που βοηθά στη φόρτωση σελίδων σε κλάσματα δευτερολέπτων.

Bluehost:

Η ταχύτητα οποιουδήποτε οικοδεσπότη Ιστού είναι ένας σημαντικός και κρίσιμος παράγοντας που πρέπει να θυμάστε και θα διαπιστώσετε ότι η Bluehost λατρεύει να μιλάει για την ταχύτητά τους και ισχυρίζεται ότι είναι οι ταχύτερες υπηρεσίες φιλοξενίας ιστοσελίδων στην αγορά. Εάν δεν πληρώσετε για την premium υπηρεσία που είναι ειδικά αφιερωμένη στην υπηρεσία υψηλής ταχύτητας, οι ταχύτητες είναι κάπως συγκρίσιμες σε όλα τα σχέδια. Χρησιμοποιούν την πλατφόρμα τους για να παρέχουν απεριόριστο εύρος ζώνης σε γρήγορους διακομιστές, ώστε να καταλήγετε πραγματικά με μερικές από τις καλύτερες ταχύτητες που μπορείτε να βρείτε.

Νικητής: Μηχανή WP

αξία

Μηχανή WP:

Ένα από τα πιο ενοχλητικά προβλήματα που θα βρείτε όταν πρόκειται για το WP Engine είναι το γεγονός ότι τα προγράμματά τους είναι λίγο πιο ακριβά από μερικά από τους ανταγωνιστές. Ωστόσο, σε πολλές περιπτώσεις, έχετε πολύ περισσότερες δυνατότητες που μπορούν να σας βοηθήσουν να το αξίζετε. Ακριβώς επειδή είναι πιο ακριβά δεν σημαίνει ότι δεν θα αξίζει τα χρήματά σας μακροπρόθεσμα.

Bluehost:

Σχεδόν τα πάντα με το Bluehost θα είναι καλή τιμή. Από την ταχύτητα έως τις λειτουργίες έως το χρόνο λειτουργίας, υπάρχουν πολλά πράγματα που αγαπάτε. Υπάρχει επίσης ένας τόνος διαφορετικών επιλογών για να διαλέξετε όταν πρόκειται για σχέδια, οπότε κάνει μια καλή επιλογή εάν είστε νέοι σε αυτό ή εάν έχετε ιστότοπο υψηλής κυκλοφορίας. Τα σχέδια που προσφέρει η Bluehost δεν έρχονται μόνο με πολλές εξαιρετικές δυνατότητες, αλλά έχουν επίσης λογικές τιμές, οπότε δεν έχετε κανένα πρόβλημα να δείτε την αξία που λαμβάνετε με την αγορά σας.

Νικητής:

Λόγω της ποικιλίας επιλογών με το Bluehost και της δυνατότητας επιλογής του καλύτερου σχεδίου για εσάς, το Bluehost είναι ο νικητής σε αυτήν την κατηγορία.

Χαρακτηριστικά

Μηχανή WP:

Μερικές από τις δυνατότητες που θα βρείτε όταν πρόκειται για WP Engine είναι πολλές νέες και προηγμένες τεχνολογίες. Έχουν την καλύτερη αρχιτεκτονική κατηγορίας και τα εξαιρετικά επιτυχημένα συστήματα βοηθούν στη διατήρηση του ιστότοπού σας ασφαλούς και γρήγορης λειτουργίας Κάθε μέρα, παρέχουν 800 ώρες υποστήριξης στους πελάτες τους, οπότε δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για την προσπάθεια να προσεγγίσετε κάποιον για βοήθεια. Τέλος, έχουν μια πλήρη ομάδα μηχανικών που εργάζονται για να παραμείνουν στην κορυφή όλων των τελευταίων και καλύτερων τεχνολογιών.

Bluehost:

Ενώ συζητήθηκαν ήδη ορισμένες από τις άλλες λειτουργίες και προδιαγραφές, εδώ θα βρείτε ότι το Bluehost διαθέτει έναν τόνο εξαιρετικών λειτουργιών που όλοι συνεργάζονται για να σας προσφέρουν την καλύτερη εμπειρία που μπορείτε να βρείτε συνολικά. Όσον αφορά το Bluehost, μερικά από τα βασικά πράγματα που θα θέλατε να έχετε 24/7 υποστήριξη σε όλα τα σχέδιά τους, εγκαταστάσεις με ένα κλικ, υποστήριξη για σχεδόν ένα εκατομμύριο, διαχείριση πόρων, αποδεδειγμένο ιστορικό επιτυχίας, γρήγορη εξυπηρέτηση και πρόσβαση σε ένα ασφαλές κέλυφος SSH για να διατηρείτε τον ιστότοπό σας ασφαλή ανά πάσα στιγμή.

Νικητής: Γραβάτα

Διακοπή / Χρόνος λειτουργίας

Μηχανή WP:

Όταν υπολογίζεται σε μηνιαία βάση, θα διαπιστώσετε ότι ο κινητήρας WP διαθέτει χρόνο λειτουργίας περίπου 99,95%, που είναι ακριβώς εκεί που θέλετε να είστε όταν πρόκειται για χρόνο λειτουργίας. Φυσικά, θα μπορούσε να είναι καλύτερο, αλλά αυτό είναι πραγματικά ένα εξαιρετικό χρόνο λειτουργίας και θα θέλατε να έχετε πολύ περισσότερο χρόνο λειτουργίας σε σύγκριση με άλλους οικοδεσπότες ιστού.

Bluehost:

Όσον αφορά το χρόνο λειτουργίας, θέλετε να δοκιμάσετε και να βρείτε κάτι που παραμένει στο 99,95% ή περισσότερο και για μια περίοδο 12 μηνών, το Bluehost διαθέτει χρόνο λειτουργίας περίπου 99,93%, το οποίο εξακολουθεί να είναι αρκετά καλό όταν εξετάζετε ό, τι υπάρχει σκεφτείτε. Εξακολουθεί να είναι κάτω από το όριο στο οποίο θέλετε να είστε όταν πρόκειται για το χρόνο λειτουργίας, γι ‘αυτό λάβετε υπόψη το γεγονός ότι υπάρχουν ορισμένοι κεντρικοί υπολογιστές στην αγορά που έχουν ώρες λειτουργίας περίπου 99,98%, οι οποίοι θα ήταν πολύ καλύτεροι από ό, τι προσφέρει η Bluehost.

Νικητής: Μηχανή WP

Τελική ετυμηγορία

Εάν κοιτάξετε προσεκτικά όλες τις διαφορετικές δυνατότητες και προδιαγραφές που παρέχονται από αυτούς τους δύο οικοδεσπότες Ιστού, θα διαπιστώσετε ότι ο καθένας έχει κάποια ισχυρά οφέλη και ο καθένας έχει και κάποια αρνητικά. Όταν πρόκειται να διαλέξετε ποιο είναι το καλύτερο για εσάς, πραγματικά δεν υπάρχει σαφής και προφανής απάντηση, επειδή κάθε άτομο έχει διαφορετικές ανάγκες και επιθυμίες όταν πρόκειται για έναν οικοδεσπότη Ιστού. Ακολουθούν οι προτάσεις μου όσον αφορά ορισμένα από τα άτομα που ενδέχεται να χρειάζονται μια υπηρεσία φιλοξενίας ιστοσελίδων.

Προγραμματιστής: Μηχανή WP

Έμπορος: Μηχανή WP

Ιδιοκτήτης μικρών επιχειρήσεων: Μπλε Χοστ

Εταιρεία ηλεκτρονικού εμπορίου: Μηχανή WP

Μπορεί το Bluehost να είναι κορυφαίο AWS; Μάθετε και εξερευνήστε τις επιλογές φιλοξενίας με την ανάρτηση AWS Hosting εναντίον Bluehost.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Adblock
    detector