WP Engine vs iPage: Ποιο είναι καλύτερο; Φιλοξενία – Σύγκριση τιμών και πακέτων – Μάιος 2020

Όταν πρόκειται να βρείτε τον σωστό οικοδεσπότη Ιστού, θα μπορούσατε να αφιερώσετε όλο τον χρόνο σας κοιτάζοντας μεμονωμένες υπηρεσίες, γράφοντας ποια χαρακτηριστικά και οφέλη προσφέρουν, και στη συνέχεια συγκρίνετε τις λεπτομέρειες μόνοι σας. Ή, θα μπορούσατε να βασιστείτε σε εμάς για να κάνετε τη σύγκριση για εσάς και να εξοικονομήσετε χρόνο. Έχουμε μια ατέρμονη σειρά κριτικών που συγκρίνουν τους καλύτερους οικοδεσπότες μεταξύ τους, ώστε να μπορείτε να δείτε πώς συγκεντρώνουν το ένα δίπλα στο άλλο. Σε αυτήν την δόση, εξετάζουμε το WP Engine και το iPage Hosting.


Αυτό που είναι σημαντικό να σημειωθεί εδώ είναι ότι το WP Engine δεν είναι ένας τυπικός οικοδεσπότης Ιστού. Ενώ οι περισσότερες υπηρεσίες σας παρέχουν μια ποικιλία διαφορετικών ειδών ιστοσελίδων, το WP Engine είναι αποκλειστικά αφιερωμένο στο WordPress. Ως εκ τούτου, εάν δεν ενδιαφέρεστε να δημιουργήσετε έναν ιστότοπο WordPress ή θέλετε περισσότερες επιλογές, τότε θα πρέπει να κοιτάξετε αλλού.

Επίσης, επειδή το WP Engine είναι διαθέσιμο μόνο για ιστότοπους WordPress, θα συγκρίνουμε τα δύο με βάση παρόμοιες λειτουργίες. Δεν θα ήταν δίκαιο να αναφέρονται τιμές και προδιαγραφές από το iPage που σχετίζονται με τυπικές ιστοσελίδες, καθώς δεν υπάρχει τίποτα συγκρίσιμο στο WP Engine. Έτσι, η διαδικασία ελέγχου θα είναι λίγο διαφορετική από ό, τι συνήθως, αλλά τα αποτελέσματα θα είναι ακόμη πιο ομοιόμορφα.

Τιμολόγηση

Όπως πάντα, θέλουμε πρώτα να ξεπεράσουμε το κόστος. Για πολλούς ανθρώπους, η τιμολόγηση μπορεί να είναι απαγορευτική, επομένως θέλουμε να διασφαλίσουμε ότι γνωρίζετε τι λαμβάνετε προτού εμβαθύνουμε σε κάθε ιστότοπο. Τούτου λεχθέντος, μόλις μάθετε την τιμή που θέλετε να δείτε ποια τιμή παρέχεται από κάθε οικοδεσπότη, ώστε να μπορείτε να καταλάβετε εάν παίρνετε το μεγαλύτερο όφελος για τα χρήματα σας. Ακολουθούν οι τυπικές τιμές και για τους δύο ιστότοπους.

Μηχανή WP

 • Τυπική φιλοξενία: 29 $ / μήνα
 • Επαγγελματική Φιλοξενία: 99 $ / μήνα
 • Φιλοξενία επιχειρήσεων: 249 $ / μήνα
 • Premium Hosting: Επικοινωνία για τιμές

iPage

 • WP Starter Hosting: 3,75 $ / μήνα για να ξεκινήσετε και, στη συνέχεια, αυξάνεται έως και 10,49 $ / μήνα
 • WP Essential Hosting: 6,95 $ / μήνα για να ξεκινήσετε και μετά φτάνει τα 12,49 $ / μήνα

Όπως μπορείτε να δείτε, το WP Engine είναι σημαντικά υψηλότερο από το iPage, πράγμα που σημαίνει ότι ίσως έχετε την τάση να ακολουθήσετε τη φθηνότερη επιλογή. Ωστόσο, όπως θα φτάσουμε αργότερα, υπάρχει ένας κρίσιμος λόγος για την απόκλιση των τιμών, η οποία έχει και πάλι σχέση με την αξία. Συνολικά, εάν είστε σοβαροί για τη δημιουργία ενός ιστότοπου WordPress υψηλής ποιότητας, τότε το WP Engine έχει πολλά περισσότερα να προσφέρει. Ωστόσο, μόνο με το κόστος μόνο το iPage έχει το σαφές πλεονέκτημα.

Νικητής: iPage

Εγγύηση επιστροφής χρημάτων

Ένα άλλο πράγμα που πρέπει να εξετάσετε σχετικά με την τιμολόγηση είναι εάν ένας οικοδεσπότης θα προσφέρει πλήρη επιστροφή χρημάτων εάν αποφασίσετε ότι δεν σας αρέσει η υπηρεσία. Επειδή η κατασκευή ενός ιστότοπου απαιτεί χρόνο και υπάρχουν τόσα πολλά περίπλοκα κομμάτια που πρέπει να συνεργαστούν, τα προβλήματα με μια υπηρεσία μπορεί να μην είναι άμεσα εμφανή, πράγμα που σημαίνει ότι μπορεί να ανακαλύψετε ότι λείπει μια σημαντική λεπτομέρεια μόνο μετά την ολοκλήρωση του ιστότοπού σας και τρέξιμο. Ως εκ τούτου, πολλοί οικοδεσπότες προσφέρουν εγγύηση επιστροφής χρημάτων που σας επιτρέπει να δοκιμάσετε πρώτα τις υπηρεσίες για να βεβαιωθείτε ότι όλα είναι σύμφωνα με τα πρότυπα σας. Και οι δύο οικοδεσπότες προσφέρουν μια τέτοια εγγύηση, με το iPage να παρέχει τριάντα ημέρες για να αλλάξετε γνώμη και το WP Engine να σας προσφέρει εξήντα.

Όχι μόνο είναι καλύτερο να έχετε περισσότερο χρόνο για να παίξετε με τις δυνατότητες της υπηρεσίας, αλλά έχοντας ένα τόσο μεγάλο παράθυρο δείχνει επίσης ότι η WP Engine είναι σίγουρη ότι θα σας αρέσει αυτό που παίρνετε. Αυτό είναι ένα μεγάλο μπόνους κατά τη σύγκριση των δύο οικοδεσποτών.

Νικητής: Μηχανή WP

Υποστήριξη πελατών

Όσον αφορά την αξία, ενώ είναι σημαντικό να κρίνουμε κάθε κεντρικό υπολογιστή με βάση τις δυνατότητες που παρέχουν, θεωρούμε ότι είναι πραγματικά καλύτερο να δούμε πώς αντιδρούν όταν κάτι πάει στραβά. Ανεξάρτητα από το πόσο καλά χτίζετε τον ιστότοπό σας, κάτι αναπόφευκτα θα συμβεί που σας αναγκάζει να επικοινωνήσετε με την εξυπηρέτηση πελατών, επομένως είναι επιτακτική ανάγκη να ανταποκρίνονται και να βοηθούν κάθε φορά. Τούτου λεχθέντος, υπάρχουν τέσσερις ξεχωριστοί τομείς στους οποίους ένας οικοδεσπότης μπορεί να παρέχει υποστήριξη, οπότε ας τα συγκρίνουμε από κάθε άποψη.

Τηλεφωνική υποστήριξη

Εάν χρειάζεστε ένα πρόβλημα που επιλύεται αμέσως, συνήθως η καλύτερη μέθοδος είναι να καλέσετε κάποιον για να σας βοηθήσει. Όταν μιλάτε για δημιουργία ιστότοπου, είναι πάντα καλύτερο να επικοινωνείτε με κάποιον όλες τις ώρες της ημέρας, σε περίπτωση που εργάζεστε αργά το βράδυ και αντιμετωπίζετε πρόβλημα. Έχοντας αυτό κατά νου, και οι δύο οικοδεσπότες παρέχουν 24ωρη τηλεφωνική υποστήριξη και κανένας δεν θα σας κάνει να περιμένετε πολύ καιρό σε αναμονή.

Νικητής: μια γραβάτα

Ζωντανή συζήτηση

Αυτή είναι μια άλλη δημοφιλής επιλογή, καθώς σας επιτρέπει να έχετε άμεσα αποτελέσματα χωρίς να χρειάζεται να ακούτε το βαρετό Muzak όσο περιμένετε. Και πάλι, το σημαντικό εδώ είναι ότι μπορείτε να επικοινωνήσετε με έναν αντιπρόσωπο μέρα ή νύχτα, ώστε το πρόβλημά σας να επιλυθεί άμεσα. Όπως και με την τηλεφωνική υποστήριξη, και οι δύο οικοδεσπότες παρέχουν 24ωρη πρόσβαση και γρήγορους χρόνους απόκρισης.

Νικητής: μια γραβάτα

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ

Εάν έχετε ένα πρόβλημα που δεν χρειάζεται άμεση προσοχή, αλλά εξακολουθείτε να θέλετε να επικοινωνήσετε με κάποιον, τότε το άνοιγμα εισιτηρίου και η αποστολή email είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να το επιλύσετε. Ωστόσο, θέλετε να είστε σίγουροι ότι δεν περιμένετε ημέρες στο τέλος για απάντηση. Διαφορετικά, θα κάνει ολόκληρη τη διαδικασία. Τόσο το iPage όσο και το WP Engine διαθέτουν σύστημα εισιτηρίων και μπορείτε να περιμένετε απάντηση συνήθως εντός της ίδιας ημέρας ή τουλάχιστον εντός 24 ωρών, ανάλογα με το πότε άνοιξε το εισιτήριό σας..

Νικητής: μια γραβάτα

Φόρουμ / Σεμινάρια

Τέλος, για όσους θέλουν να μάθουν περισσότερα σχετικά με την επίλυση προβλημάτων χωρίς να βασίζονται σε έναν επαγγελματία τεχνικής υποστήριξης, πολλοί οικοδεσπότες θα παρέχουν πρόσβαση σε φόρουμ όπου μπορείτε να βρείτε απαντήσεις σε κοινά ζητήματα και να μάθετε πώς να τα διορθώσετε όταν συμβαίνουν. Σε αυτό το πλαίσιο, και οι δύο οικοδεσπότες έχουν εκτενή άρθρα και σεμινάρια που καλύπτουν σχεδόν όλα τα θέματα που θα μπορούσατε να φανταστείτε και και τα δύο είναι καλά οργανωμένα, ώστε να μην ξοδεύετε το μισό σας χρόνο προσπαθώντας να βρείτε τις σωστές πληροφορίες.

Νικητής: μια γραβάτα

Όπως μπορείτε να δείτε, όσον αφορά την υποστήριξη, έχετε μεγάλη αξία τόσο με το iPage όσο και με το WP Engine, πράγμα που σημαίνει ότι ανεξάρτητα από το ποιο θα επιλέξετε δεν θα μείνετε κρεμασμένοι.

Ταχύτητα

Τώρα ήρθε η ώρα να μπείτε στις πιο τεχνικές πτυχές των οικοδεσποτών. Το πρώτο πράγμα που εξετάζουμε είναι πόσο γρήγορα θα είναι ο ιστότοπός σας όταν είναι ζωντανός, καθώς αυτό είναι πιθανώς ένα από τα πιο σημαντικά πράγματα για το κοινό σας. Ανεξάρτητα από το πόσο καλά έχει σχεδιαστεί η σελίδα σας ή πόσο διαδραστική είναι, εάν δεν φορτώνει γρήγορα, τότε δεν θα μπορείτε να κάνετε αρκετούς ανθρώπους να περάσουν χρόνο σε αυτήν. Ως εκ τούτου, είναι επιτακτική ανάγκη οι χρόνοι φόρτωσης να είναι γρήγοροι, που σημαίνει ότι χρειάζονται μόνο λίγα δευτερόλεπτα ή λιγότερο για να εμφανιστούν όλα. Εάν το κοινό σας πρέπει να περιμένει δέκα ή είκοσι δευτερόλεπτα για τη σελίδα σας, τότε δεν θα κολλήσει για να δει τι υπάρχει.

Μηχανή WP

 • Καλύτερος χρόνος φόρτωσης:69 δευτερόλεπτα
 • Χειρότερος χρόνος φόρτωσης:94 δευτερόλεπτα
 • Μέση τιμή: 48 δευτερόλεπτα

iPage

 • Καλύτερος χρόνος φόρτωσης: 965 χιλιοστά του δευτερολέπτου
 • Χειρότερος χρόνος φόρτωσης: 30 δευτερόλεπτα
 • Μέση τιμή: 90 δευτερόλεπτα

Όπως μπορείτε να δείτε, το iPage έχει τον καλύτερο μέσο όρο και ταχύτητα. Ωστόσο, αυτό βασίζεται σε τυπικές ιστοσελίδες και δεν λαμβάνει υπόψη τους ιστότοπους του WordPress. Επομένως, για να κατανοήσουμε καλύτερα την απόδοση του WP Engine, πρέπει να κοιτάξουμε μόνο σε άλλους κεντρικούς υπολογιστές του WordPress. Όταν το κάνετε αυτό, το WP Engine είναι καλύτερο από τα περισσότερα, με ορισμένους κεντρικούς υπολογιστές να διαρκούν έως και 30 δευτερόλεπτα για φόρτωση. Συνολικά, όσον αφορά τη φιλοξενία του WordPress, το WP Engine είναι στην κορυφή.

Νικητής: Τεχνικά iPage, αλλά το WP Engine είναι καλύτερο όταν κατατάσσεται σε σχέση με τους συναδέλφους του

Διακοπή / Χρόνος λειτουργίας

Το επόμενο πράγμα που πρέπει να προσέξετε είναι η ταχύτητα. Αυτό είναι το ποσοστό που διατηρεί ο ιστότοπός σας και δεν αντιμετωπίζει σφάλματα ή διακοπή λειτουργίας. Συνήθως, οι οικοδεσπότες θα προσφέρουν μια εγγύηση για αυτήν την αξιολόγηση, πράγμα που σημαίνει ότι εάν ο χρόνος λειτουργίας σας πέσει κάτω από ένα ορισμένο ποσοστό, τότε δικαιούστε κάποια μορφή αποζημίωσης. Το WP Engine προσφέρει εγγύηση 99,95%, αλλά το iPage δεν διαθέτει. Εδώ είναι τα μέσα ποσοστά για καθένα.

 • Μηχανή WP: 95%
 • iPage: 84%

Αν και μπορείτε να δείτε ότι η μηχανή WP είναι ελαφρώς καλύτερη, επειδή η διαφορά μετριέται σε κλάσματα τοις εκατό, είμαστε πιθανό να πούμε ότι είναι σχεδόν οι ίδιοι. Ωστόσο, δεδομένου ότι η WP Engine προσφέρει εγγύηση σημαίνει ότι είναι γενικά καλύτερες.

Νικητής: Μηχανή WP

αξία

Λοιπόν, τώρα που έχουμε δει πόσο αξιόπιστοι είναι και οι δύο κεντρικοί υπολογιστές, πώς συγκεντρώνουν τις δυνατότητες και τα οφέλη; Τι υπηρεσίες λαμβάνετε για τη μηνιαία τιμή σας; Ακολουθεί μια σύντομη επισκόπηση του τι μπορείτε να περιμένετε και από τις δύο εταιρείες.

Μηχανή WP

 • Τυπικό πακέτο: 1 ιστότοπος, 25 χιλιάδες επισκέψεις το μήνα, αποθηκευτικός χώρος 10 GB, Απεριόριστα δεδομένα, Δωρεάν πιστοποιητικά SSL
 • Επαγγελματικό πακέτο: 10 ιστότοποι, 100 χιλιάδες επισκέψεις το μήνα, χώρος αποθήκευσης 20 GB, απεριόριστα δεδομένα, δωρεάν πιστοποιητικά SSL
 • Επαγγελματικό πακέτο: 25 ιστότοποι, 400 χιλιάδες επισκέψεις το μήνα, αποθηκευτικός χώρος 30 GB, Απεριόριστα δεδομένα, Δωρεάν πιστοποιητικά SSL
 • Πακέτο Premium: 150 ιστότοποι, 1 εκατομμύριο επισκέψεις το μήνα, αποθηκευτικός χώρος 100-300 GB, απεριόριστα δεδομένα, δωρεάν πιστοποιητικά SSL
 • Πακέτο επιχειρήσεων: 150 ιστότοποι, 5 εκατομμύρια επισκέψεις το μήνα, αποθήκευση 400 GB-1 TB, Απεριόριστα δεδομένα, δωρεάν πιστοποιητικά SSL

iPage

 • Πακέτο εκκίνησης WP: 1 δωρεάν τομέας, απεριόριστος χώρος στο δίσκο, απεριόριστοι λογαριασμοί αλληλογραφίας, προσαρμοσμένος πίνακας ελέγχου, προεγκατεστημένα θέματα και προσθήκες
 • Βασικό πακέτο WP: 1 δωρεάν τομέας, απεριόριστος χώρος στο δίσκο, απεριόριστοι λογαριασμοί αλληλογραφίας, εκατομμύρια επισκέψεις ανά μήνα, υποστήριξη εμπειρογνωμόνων, βελτιωμένη ασφάλεια

Δυστυχώς, το iPage είναι κάπως ασαφές για όλες τις λεπτομέρειες που λαμβάνετε με τη συνδρομή σας, οπότε δεν είμαστε σε θέση να παρέχουμε περισσότερες λεπτομέρειες από αυτό που βάζουμε. Ωστόσο, όπως μπορείτε να δείτε, είναι συγκρίσιμα, με το iPage να βγαίνει στην κορυφή με απεριόριστο χώρο αποθήκευσης και υψηλότερο αριθμό επισκέψεων ανά μήνα. Το WP Engine, από την άλλη πλευρά, σας επιτρέπει να δημιουργήσετε περισσότερους ιστότοπους και να έχετε απεριόριστο εύρος ζώνης, που είναι και τα δύο βασικά στοιχεία.

Στο τέλος, φαίνεται ότι η φιλοξενία iPage WordPress είναι ιδανική για όσους είναι νέοι στο σύστημα και δεν θέλουν να δημιουργήσουν περισσότερους από έναν ή δύο ιστότοπους. Το iPage σας βοηθάει, δίνοντάς σας εργαλεία για να δημιουργήσετε μια βασική σελίδα με προσθήκες και πρότυπα, οπότε είναι πολύ πιο εύκολο να ξεκινήσετε.

Ωστόσο, εάν είστε έμπειροι στο WordPress και θέλετε να κάνετε πολλά περισσότερα από έναν μόνο ιστότοπο, τότε το WP Engine είναι ο καλύτερος τρόπος να πάτε. Όχι μόνο έχετε περισσότερη χωρητικότητα, αλλά έχετε και επιπλέον δυνατότητες που θα σας βοηθήσουν να δημιουργήσετε υπερσύγχρονες ιστοσελίδες. Λαμβάνοντας υπόψη ότι οτιδήποτε άλλο είναι ίσο όσον αφορά την ταχύτητα, το χρόνο λειτουργίας και την εξυπηρέτηση πελατών, φαίνεται ότι και οι δύο ιστότοποι έχουν πολλά να προσφέρουν.

Νικητής: iPage για αρχάριους, WP Engine για ειδικούς

Για να εξερευνήσετε περισσότερες επιλογές φιλοξενίας δείτε πώς το WP Engine αντέχει έναντι του Squarespace στην ανάρτηση Squarespace εναντίον WP Engine. Μπορεί το WP Engine να είναι κορυφαίο στο Bluehost; Μάθετε στην ανάρτηση WP Engine εναντίον Bluehost.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map