WP Engine vs SiteGround Hosting: Χαρακτηριστικά, Ταχύτητα, Πλεονεκτήματα και Μειονεκτήματα 2020

WP Engine vs SiteGround Hosting: Χαρακτηριστικά, Ταχύτητα, Πλεονεκτήματα και Μειονεκτήματα 2020

WP Engine vs SiteGround Hosting: Χαρακτηριστικά, Ταχύτητα, Πλεονεκτήματα και Μειονεκτήματα 2020

Η σύγκριση του WP Engine και του SiteGround είναι πολύ συνηθισμένη για όσους αναζητούν υπερτροφοδοτούμενη φιλοξενία WordPress με εξαιρετικές δυνατότητες και εκπληκτική υποστήριξη.


Από τη μία πλευρά, η WP Engine – που εδρεύει στο Austin, TX – ξεκίνησε τη διαχειριζόμενη επανάσταση φιλοξενίας WordPress και έχει γίνει ένας καθιερωμένος juggernaut.

Από την άλλη πλευρά, έχετε το SiteGround, με έδρα τη Βουλγαρία, με εκπληκτικά χαρακτηριστικά σε οικονομική τιμή που εκτοξεύει σχεδόν κάθε άλλη εταιρεία φιλοξενίας.

Σύγκριση Τιμών: Προσιτή έναντι Premium

Τιμολόγηση κινητήρα WP – Premium

Το WP Engine προσφέρει δύο τύπους προγραμμάτων, και ανάλογα με το πρόγραμμα, μπορεί να πληρώσετε πολύ περισσότερα από ό, τι θα περίμενε κανείς. Για το προσωπικό τους πρόγραμμα, είναι 29,99 $ το μήνα, και για το επαγγελματικό πρόγραμμα, μπορείτε να αναμένετε να πληρώνετε 99,99 $ το μήνα. Δεν είναι ιδανικό αν μόλις ξεκινήσετε και προσπαθείτε να αποκτήσετε την παρουσία σας στο διαδίκτυο.

Θυμηθείτε αυτό: για πραγματικές επιχειρήσεις, η διαφορά μεταξύ φιλοξενίας που κοστίζει $ 10 το μήνα και φιλοξενίας που κοστίζει $ 50 το μήνα είναι ασήμαντη. Αλλά για έναν αρχάριο blogger είναι η διαφορά μεταξύ της έναρξης ενός ιστότοπου και όχι. Αν λοιπόν είστε μια αναπτυσσόμενη επιχείρηση, μην τσιμπήσετε εδώ. Κοιτάξτε ολόκληρη την εικόνα, δείτε όλα τα χαρακτηριστικά.

Τιμολόγηση SiteGround – Προσιτή

Εάν θέλετε να εξοικονομήσετε χρήματα, το SiteGround προσφέρει μια ποικιλία σχεδίων που είναι εκπληκτική αξία για τις δυνατότητες που έχετε.

Το πρόγραμμα εκκίνησής τους ξεκινά από 3,95 $ το μήνα, με επιλογές να επεκτείνει το σχέδιό σας έως και τρία χρόνια. Το πρόγραμμα Grow Big ξεκινά από 7,95 $ το μήνα και περιλαμβάνει σχέδια που μπορούν να επεκταθούν έως και τρία χρόνια χωρίς αλλαγή τιμής.

Νικητής: SiteGround

Η εξέταση της τιμής θα σας βοηθήσει να αποφασίσετε ποιος ιστότοπος φιλοξενίας είναι πιο κατάλληλος για εσάς και τις ανάγκες σας. Το SiteGround προσφέρει πολλές επιλογές για τα σχέδιά τους και δεν είναι πολύ ακριβό. Το SiteGround είναι ο νικητής αυτού του γύρου.

Υποστήριξη πελατών: Και οι δύο είναι εξαιρετικές

WP Engine: 24/7 υποστήριξη με βάση τις ΗΠΑ

Από την αρχή, η WP Engine ξεχώρισε για την προσαρμοσμένη υποστήριξη της. Πιστεύουν πραγματικά ότι η εξυπηρέτηση πελατών είναι σημαντική για την εταιρεία τους και η υποστήριξη πελατών δείχνει πώς λειτουργούν. 

Το καλύτερο μέρος είναι το μικρό χτύπημα καθώς συνομιλείτε με τον εκπρόσωπό τους απευθείας από τη διεπαφή διαχειριστή φιλοξενίας.

Παρέχουν προστασία εγγραφής δίσκου, περιορισμούς εγγραφής δίσκου και αντίγραφα ασφαλείας. Μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε μια βάση γνώσεων, υποστήριξη μέσω email και τηλεφωνική υπηρεσία.

SiteGround: Super Fast, Above and Beyond

Το SiteGround είναι εξαιρετικά εκπληκτικό όταν πρόκειται για υποστήριξη πελατών.

Οι πράκτορες εξυπηρέτησης πελατών τους εδρεύουν σε όλο τον κόσμο, διαθέσιμο 24 ώρες το 24ωρο. Μπορείτε να τους καλέσετε 24/7, το οποίο δεν προσφέρει το WP Engine.

Νικητής: Tie

Και οι δύο εταιρείες έχουν εξαιρετική υποστήριξη πελατών, αλλά το πλεονέκτημα πηγαίνει στο WPE, ειδικά αν χρειάζεστε εστίαση στο WordPress. Το WPE περιλαμβάνει επίσης μια βάση γνώσεων στην οποία μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση εάν πρέπει να κάνετε κάποιο έλεγχο. Εάν δεν είστε τρελοί για να έχετε μια βάση γνώσεων, το SiteGround προσφέρει πολλές πληροφορίες για να σας βοηθήσει να διορθώσετε οποιοδήποτε πρόβλημα με τον ιστότοπό σας.

Ταχύτητα

WPE

Ενώ η ταχύτητα είναι καλή για οποιονδήποτε ιστότοπο, πρέπει να βεβαιωθείτε ότι έχετε μια εταιρεία φιλοξενίας που δεν πηγαίνει πολύ αργά. Το WPE έχει εξαιρετική ταχύτητα και οι σελίδες μπορούν να φορτώσουν σε περίπου 1,3 δευτερόλεπτα, επιτρέποντας στους επισκέπτες να ανεβάζουν γρήγορα τον ιστότοπο. Αυτό είναι πρακτικό για όσους χρειάζονται έναν ιστότοπο φιλοξενίας που έχει εξαιρετικούς χρόνους απόκρισης.

SiteGround

Το SiteGround έχει επίσης εξαιρετική ταχύτητα, σε χρονικό διάστημα 1,3 δευτερολέπτων. Ωστόσο, είχαν μια πιο γρήγορη ταχύτητα, αλλά λόγω της εισροής πελατών που έχουν εγγραφεί, έχει επιβαρυνθεί λίγο στους διακομιστές. Λαμβάνοντας υπόψη ότι το SiteGround υποστηρίζει περισσότερους από 250.000 πελάτες, είναι κατανοητό γιατί το SiteGround λειτουργεί πιο αργά. Έχουν διακομιστές σε άλλες χώρες, οι οποίοι θα τους βοηθήσουν να δημιουργήσουν γρηγορότερες ταχύτητες.

Νικητής

Παρόλο που και οι δύο εταιρείες παρέχουν εξαιρετικές ταχύτητες, αν είστε για έναν νικητή, το WPE είναι ο νικητής. Δεν έχουν τόσους πολλούς ανθρώπους να μπλοκάρουν το σύστημα, κάτι που μπορεί να κάνει την ταχύτητά σας ακόμα πιο γρήγορη. Δεδομένου ότι δεν ανταγωνίζεστε με πάνω από 250.000 WPE θα είναι λίγο πιο γρήγορα από το SiteGround.

αξία

WPE

Ανάλογα με το τι χρειάζεστε για τον ιστότοπό σας, μπορεί να θεωρήσετε ότι άλλες λειτουργίες είναι πιο πολύτιμες. Το WPE έχει 10 ή 20 GB δίσκου χώρου στα σχέδιά τους, περιλαμβάνει το δικό του πάνελ και παρέχει εξαιρετική υποστήριξη πελατών. Αν και αυτό μπορεί να είναι καλό, θα πρέπει επίσης να λάβετε υπόψη τις μεγάλες τιμές μαζί με τα σχέδια.

SiteGround

Εάν αναζητάτε το μεγαλύτερο όφελος για το λογαριασμό σας, το SiteGround παρέχει σίγουρα πολλές ειδικές δυνατότητες για το σχέδιό σας. Περιλαμβάνουν cPanel, 10 ή 20 GB δίσκου χώρου και δωρεάν τομέα. Συμπεριλάβετε την υποστήριξη πελατών τους και το SiteGround είναι μια εξαιρετική επιλογή. Όχι μόνο περιλαμβάνουν πολλές δυνατότητες, αλλά οι τιμές τους είναι εξαιρετικά ανταγωνιστικές.

Νικητής

Αν και ο καθένας καθορίζει την τιμή με διαφορετικό τρόπο, με βάση τον αριθμό των αντικειμένων που λαμβάνετε με το SiteGround, προσφέρει την καλύτερη τιμή. Παίρνετε πολλά περισσότερα για τα χρήματά σας και δεν χρειάζεται να πληρώνετε πάρα πολλά σεκέλ για τις βασικές δυνατότητες. Αυτό από μόνο του κάνει το SiteGround νικητή για τη στήλη τιμής.

Χαρακτηριστικά

WPE

Η ενότητα δυνατοτήτων για WPE είναι ιδανική, αλλά μόνο για χρήστες WordPress. Έχουν πολλές δυνατότητες που δεν θα βρείτε σε άλλους ιστότοπους φιλοξενίας. Θα έχετε πρόσβαση σε προγράμματα που είναι αποκλειστικά για WordPress, τεχνολογία προσωρινής αποθήκευσης, SSL και CDN έτοιμο και τεχνολογία προσωρινής αποθήκευσης. Δεν είναι κακό για μια αποκλειστική εταιρεία φιλοξενίας.

SiteGround

Το SiteGround προσφέρει πολλές δυνατότητες, συμπεριλαμβανομένων λειτουργιών που είναι κατάλληλες για το WordPress. Τα σχέδιά τους περιλαμβάνουν μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, μεταφορά ή ρύθμιση ιστότοπου, εγκατάσταση με ένα κλικ και υποστήριξη πελατών 24/7. Τα domain names τους είναι επίσης δωρεάν για τη ζωή, καθιστώντας το πρακτικό για όλους.

Νικητής

Και οι δύο ιστότοποι φιλοξενίας είναι καλοί για τους χρήστες του WordPress και ίσως δυσκολευτείτε να αποφασίσετε ποιος ιστότοπος θα ήταν καλύτερος. Και οι δύο επιλογές είναι καλές και αυτός ο γύρος δεν έχει σαφή νικητή. Είναι ισοπαλία, αλλά είναι εντάξει να έχουμε ισοπαλία εδώ. Και οι δύο εταιρείες προσφέρουν εξαιρετικές δυνατότητες που θα κάνουν τον ιστότοπό σας να αναδύεται.

Διακοπή / Χρόνος λειτουργίας

WPE

Όταν εκτελείτε έναν ιστότοπο, χρειάζεστε έναν ιστότοπο φιλοξενίας που παρέχει εξαιρετικό χρόνο λειτουργίας. Το WPE έχει δείξει κάποιες ασυνέπειες για το τελευταίο τρίμηνο, αλλά το WPE δηλώνει 99,9% χρόνο λειτουργίας. Τον Φεβρουάριο του τρέχοντος έτους, παρουσίασαν σημαντική διακοπή λειτουργίας για μια εβδομάδα, αλλά υπάρχουν πολλοί παράγοντες που μπορούν να προκαλέσουν διακοπή λειτουργίας.

SiteGround

Το SiteGround εγγυάται επίσης 99,9% χρόνο λειτουργίας και για το τελευταίο τρίμηνο, οι αριθμοί το έχουν αποδείξει. Βίωσαν περισσότερες διακοπές λειτουργίας από το WPE, αλλά αυτές οι διακοπές ήταν βραχύβιες. Για άλλη μια φορά, μπορεί να οφείλεται στον αριθμό των πελατών που έχουν στους διακομιστές τους.

Νικητής

Όλοι με έναν ιστότοπο χρειάζονται ισχυρό χρόνο λειτουργίας και οι δύο εταιρείες παρέχουν 99,9% χρόνο λειτουργίας. Ενώ πράγματα όπως η συντήρηση και ο χρόνος διακοπής μπορούν να εμποδίσουν έναν ιστότοπο, μπορεί να υπάρχουν πολλοί παράγοντες. Ανάλογα με το εάν μπορείτε να χειριστείτε πιο σύντομες περιόδους διακοπής λειτουργίας ή λιγότερες, αλλά εκτεταμένες περιόδους διακοπής λειτουργίας, το ένα μπορεί να είναι καλύτερο από το άλλο. Αυτός ο γύρος είναι ισοπαλία.

Για ποιόν είναι?

Έμποροι

Όταν πραγματοποιείτε μάρκετινγκ, χρειάζεστε έναν ιστότοπο φιλοξενίας που λειτουργεί σχεδόν 100 τοις εκατό του χρόνου. Το SiteGround είναι η καλύτερη επιλογή, παρόλο που μπορούν να αντιμετωπίσουν συχνές περιόδους εκτός λειτουργίας, αλλά δεν διαρκούν πολύ. Όχι μόνο αυτό, αλλά θα έχετε ένα όνομα τομέα που θα διαρκέσει για πάντα, το οποίο είναι ένα ωραίο χαρακτηριστικό που χρειάζεστε εάν σκοπεύετε να κάνετε επωνυμία. Όχι μόνο αυτό, αλλά οι ανταγωνιστικές τους τιμές θα κάνουν κάθε έμπορο να ερωτευτεί το SiteGround.

Προγραμματιστές

Οι προγραμματιστές λατρεύουν τη χρήση του WordPress, καθώς μπορείτε να χρησιμοποιήσετε σχεδόν οτιδήποτε θέλετε να βελτιώσετε τον ιστότοπό σας. Υπάρχει ενσωματωμένη προσωρινή αποθήκευση και σταδιοποίηση με WPE και περιλαμβάνει καθημερινά αντίγραφα ασφαλείας, επιτρέποντάς σας να αποθηκεύσετε όλη την εργασία σας. Αν και μπορεί να είναι πιο ακριβό, θα έχετε ακόμα ποιότητα με το WPE. Το WordPress είναι εύκολο στη χρήση μέσω του WPE και αν είστε προγραμματιστής, η χρήση του WPE θα σας βοηθήσει περισσότερο από το SiteGround. Αν και το SiteGround προσφέρει πολλές εξαιρετικές επιλογές, υπάρχουν περισσότερα πράγματα που είναι καλύτερα για προγραμματιστές μέσω του WPE. Πρέπει να καθορίσετε πώς πρέπει να χρησιμοποιήσετε τις διαθέσιμες επιλογές για να βεβαιωθείτε ότι το WPE είναι κατάλληλο για εσάς.

Ιδιοκτήτες μικρών επιχειρήσεων

Δεδομένου ότι οι ιδιοκτήτες μικρών επιχειρήσεων μπορεί να μην έχουν αρκετό χρόνο για να θέσουν σε λειτουργία τον ιστότοπό τους, το SiteGround είναι μια εξαιρετική επιλογή για αυτούς. Είναι εύκολο να δημιουργήσετε έναν ιστότοπο, θα έχετε εξαιρετικό χρόνο λειτουργίας, πολλές εξαιρετικές λειτουργίες και δεν χρειάζεται να ενημερώνεστε συνεχώς. Ως ιδιοκτήτης μικρής επιχείρησης, μπορείτε να ρυθμίσετε τα πάντα και να τα αφήσετε. Επιτρέποντας στον ιστότοπο φιλοξενίας να χειρίζεται τα πιο τεχνικά πράγματα μπορεί να εξοικονομήσει περισσότερο χρόνο σε έναν ιδιοκτήτη μικρής επιχείρησης.

Εταιρείες ηλεκτρονικού εμπορίου

Οι εταιρείες ηλεκτρονικού εμπορίου είναι τεράστιες και η ύπαρξη ενός ιστότοπου φιλοξενίας που τους επιτρέπει να εξυπηρετούν τους πελάτες τους είναι τεράστιο. Το WPE είναι μια εξαιρετική επιλογή για εταιρείες ηλεκτρονικού εμπορίου, επειδή ο ιστότοπος μπορεί να καλύψει συγκεκριμένες αγορές και υπάρχουν περισσότερες επιλογές που μια εταιρεία ηλεκτρονικού εμπορίου πρέπει να παραμείνει ανταγωνιστική. Ωστόσο, εάν διαπιστώσουν ότι υπάρχει πάρα πολύ χρόνο διακοπής λειτουργίας με το WPE, το SiteGround είναι μια εξαιρετική εναλλακτική λύση. Όχι μόνο αυτό, αλλά είναι φθηνότερα από το WPE, δεν χρειάζονται τόση προσοχή και χρησιμοποιεί διαφορετικά επίπεδα προσωρινής αποθήκευσης. Αυτό είναι εξαιρετικό εάν η εταιρεία ηλεκτρονικού εμπορίου σας προσπαθεί να μεταφέρει τα προϊόντα της σε περισσότερους ανθρώπους. Κανένας δεν είναι μια φοβερή απόφαση και μπορεί να μειωθεί στην τιμή κάθε εταιρείας φιλοξενίας.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Adblock
    detector