12 καλύτεροι πάροχοι φιλοξενίας WordPress σε σύγκριση (Μάιος 2020)

12 καλύτεροι πάροχοι φιλοξενίας WordPress σε σύγκριση (Μάιος 2020)

12 καλύτεροι πάροχοι φιλοξενίας WordPress σε σύγκριση (Μάιος 2020)

Σε έναν κόσμο φιλοξενίας WordPress, πώς ξέρετε τι είναι καλύτερο για εσάς?


Δεν αισθάνεται συντριπτική?

Πώς να κάνετε τη σωστή επιλογή?

Κατά τη γνώμη μας, είναι καλύτερο να κοιτάξετε τις εταιρείες φιλοξενίας μέσω του φακού του τι κάνουν καλά.

καλύτερη φιλοξενία wordpress

Ο κόσμος των επιλογών φιλοξενίας WordPress είναι γεμάτος από εταιρείες που προσφέρουν τα πάντα, από επιλογές κοινής φιλοξενίας σε επίπεδο εισόδου έως διακομιστές φιλοξενίας WordPress σε επίπεδο επιχείρησης. Για το άτομο ή τον οργανισμό που απλά προσπαθεί να εντοπίσει την καλύτερη φιλοξενία WordPress για τις ανάγκες του, αυτό μπορεί να κάνει τη διαδικασία επιλογής κάποιου να αισθανθεί σύγχυση.

Σε αυτήν την κριτική φιλοξενίας, θα ρίξουμε μια ματιά σε ποιος προσφέρει την καλύτερη επιλογή σε μια ποικιλία διαφορετικών θέσεων φιλοξενίας ιστότοπων που τείνουν να έχουν μεγαλύτερη σημασία για τους πελάτες. Όταν τελειώσουμε, θα εξηγήσουμε επίσης ορισμένες από τις ορολογίες που χρησιμοποιούνται συνήθως στον κλάδο και τι σχέση έχει με τις ανάγκες των υπηρεσιών φιλοξενίας σας.

Καλύτερο για όλους: SiteGround

site site

Τιμή πακέτου εισόδου: 11,95 $ ανά μήνα

Χρόνος απόκρισης: 500 ms

Λειτουργία: 100%

Δείτε τα Σχέδια SiteGround

Το SiteGround προσφέρει τρία σύνολα προγραμμάτων φιλοξενίας χαμηλού κόστους σε πελάτες WordPress. Το επίπεδο StartUp τους φιλοξενεί έναν μόνο ιστότοπο, προσφέρει 10 Gb αποθηκευτικού χώρου και δέχεται 10.000 επισκέψεις. Τα επίπεδα GrowBig και GoGeek προσφέρουν απεριόριστες ιστοσελίδες και ακόμη περισσότερο χώρο και επισκέπτες ανά μήνα.

Το πιο σημαντικό, το SiteGround είναι ένας πάροχος φιλοξενίας ιστοσελίδων που παρέχει ταχύτητα, χρόνο λειτουργίας και δυνατότητες. Η φιλοξενία που βασίζεται σε PHP είναι προεγκατεστημένη και το σύστημα περιλαμβάνει επίσης μια προσθήκη μετεγκατάστασης ιστότοπου που επιταχύνει τη διαδικασία μετεγκατάστασης. Πωλούν επίσης τομείς, καθιστώντας τη διαδικασία σύζευξης μιας διεύθυνσης URL ιστότοπου με τη συγκεκριμένη ρύθμιση φιλοξενίας. Μπορείτε επίσης να λάβετε 24/7 υποστήριξη πελατών μέσω:

 • ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ
 • Τηλέφωνο
 • Πρόβλημα εισιτηρίων
 • Υποστήριξη συνομιλίας

Στο κάτω μέρος, το SiteGround δεν είναι αφιερωμένο στην αποκλειστική φιλοξενία ενός ιστότοπου WordPress. Αντιμετωπίζουν άλλους τύπους φιλοξενίας ιστότοπων και επίσης δεν είναι μεγάλος παίκτης στη διαχείριση φιλοξενίας ιστότοπων WordPress. Σε ισορροπία, ωστόσο, το SiteGround προσφέρει τον καλύτερο συνδυασμό ταχύτητας, τιμής και δυνατοτήτων για όλους εκτός από το σύνολο χρηστών ισχύος.

Διαβάστε την πλήρη κριτική SiteGround

Καλύτερο για ψηφιακές επιχειρήσεις: Kinsta

Κίνστα

Τιμή πακέτου εισόδου: 30 $ ανά μήνα

Χρόνος απόκρισης: 235 ms

Λειτουργία: 99,8%

Δείτε τα σχέδια Kinsta

Η Kinsta χρεώνεται ως εταιρεία που έχει κατασκευαστεί από εξειδικευμένους προγραμματιστές προς όφελος των γραφείων ψηφιακού μάρκετινγκ, των γραφιστών, των νέων επιχειρήσεων, των επιχειρηματιών και των εσωτερικών ομάδων σχεδιασμού. Η εταιρεία έχει κερδίσει μια θέση στις καρδιές πολλών στις κοινότητες μάρκετινγκ και σχεδιασμού, προσφέροντας ένα πλούσιο σετ υπηρεσιών φιλοξενίας με τρόπο που τους καθιστά προσιτούς σε άτομα που δεν έχουν διδακτορικά στην επιστήμη των υπολογιστών. Το πιο σημαντικό, ωστόσο, το Kinsta είναι μέρος μιας μικρής κατηγορίας παρόχων που επικεντρώνονται αποκλειστικά στο να είναι εταιρείες φιλοξενίας ειδικά για WordPress.

Στο Kinsta, θα βρείτε:

 • Κοινή φιλοξενία
 • Φιλοξενία cloud
 • Επιλογές διαχειριζόμενου λογαριασμού

Η υποστήριξη επιπέδου 1 είναι άμεσα διαθέσιμη και οι ειδικοί του WordPress που γνωρίζουν την τεχνολογία περιμένουν να σας βοηθήσουν. Ωστόσο, δεν πωλούν ονόματα τομέα, οπότε θα πρέπει να ασχοληθείτε με το κάπως ακατάστατο έργο της σύνδεσης ενός τομέα σε έναν ιστότοπο. Ωστόσο, στη φωτεινή πλευρά, ο Kinsta το καθιστά εξαιρετικά εύκολο:

 • Ρύθμιση ιστότοπων σταδιοποίησης
 • Μεταφέρετε έναν ιστότοπο σε λογαριασμό πελάτη
 • Κάνετε αυτόματα καθημερινά αντίγραφα ασφαλείας

Διαθέτουν επίσης τεχνικό προσωπικό για να σας βοηθήσουν στην εκτέλεση μετεγκατάστασης ιστότοπου και αυτή η υπηρεσία παρέχεται χωρίς κόστος. Αν ψάχνετε για μια εταιρεία που εστιάζει στο να σας βοηθήσει, ως σχεδιαστής, να δημιουργήσετε έναν ιστότοπο WordPress γρήγορα και να το παραδώσετε σε κάποιον άλλο, είναι δύσκολο να νικήσετε τον Kinsta.

Διαβάστε την πλήρη κριτική του Kinsta

Καλύτερο για επιχειρήσεις με υψηλή ανάπτυξη: WP Engine

wpengine

Τιμή πακέτου εισόδου: 35 $ ​​ανά μήνα

Χρόνος απόκρισης: 650 ms

Λειτουργία: 100%

Προβολή σχεδίων κινητήρα WP

Η WP Engine ξεκίνησε ως η πρώτη από τις μεγαλύτερες εταιρείες φιλοξενίας WordPress, και δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι διατηρεί καλή φήμη στα μάτια των πρώτων μηχανικών που το υιοθέτησαν. Η εταιρεία απομακρύνθηκε από τον χρήστη εισόδου ως στόχος της, κάτι που αποδεικνύει τις σχετικά υψηλές προσφορές τιμών σε επίπεδο εισόδου. Αυξάνεται αρκετά γρήγορα, με την επόμενη βαθμίδα στα 115 $ το μήνα και η κορυφαία βαθμίδα κοστίζει 290 $ το μήνα και έχει σχεδιαστεί για όσους έχουν υψηλές απαιτήσεις κυκλοφορίας.

Αυτές αντιπροσωπεύουν πολύ καλές προσφορές αν θέλετε να κλιμακώσετε γρήγορα έως και εκατοντάδες χιλιάδες επισκέπτες ανά μήνα. Όλα τα πακέτα με WP Engine περιλαμβάνουν φιλοξενία πολλαπλών ιστότοπων και η εταιρεία διαθέτει παγκόσμια κέντρα δεδομένων. Για τους ανθρώπους που ξεκινούν, ωστόσο, η τιμή μπορεί να είναι λίγο απότομη.

Η υποστήριξη πελατών στο WP Engine δεν είναι εξαιρετική, ειδικά στο χαμηλότερο επίπεδο. Η εταιρεία προσφέρει μόνο 24/7 τηλεφωνική υποστήριξη στις δύο υψηλότερες βαθμίδες. Είναι μια αμερικανική εταιρεία που βρίσκεται εδώ και πολύ καιρό στον χώρο φιλοξενίας του WordPress και αυτό μπορεί να σημαίνει πολλά για τους πελάτες που εκτιμούν την εμπειρία. Η εγγύηση επιστροφής χρημάτων διάρκειας 60 ημερών από την WP Engine είναι επίσης μια καλή επιλογή για όσους θέλουν να ξεκινήσουν έργα χωρίς να αναλάβουν πολλούς κινδύνους.

Διαβάστε την πλήρη κριτική WP Engine

Καλύτερο για σχεδιαστές: Flywheel

τροχός κανονίζων την ταχύτητα

Τιμή πακέτου εισόδου: 23 $ ανά μήνα

Χρόνος απόκρισης: 700 ms

Λειτουργία: 99%

Δείτε τα Σχέδια Σφόνδυλου

Το Flywheel είναι από τη νεότερη κατηγορία εταιρειών φιλοξενίας WordPress που δίνουν έμφαση στο να είναι προσβάσιμο και φιλικό. Σε αυτήν την περίπτωση, επικεντρώνονται στην παροχή μιας πλατφόρμας για σχεδιαστές και εταιρείες μάρκετινγκ. Η διαχειριζόμενη πλευρά φιλοξενίας της επιχείρησης είναι εξ ολοκλήρου το πρόβλημά τους και θέλουν να είστε σε θέση να αφιερώσετε όλες τις ενέργειές σας στο σχεδιασμό υπέροχων ιστότοπων.

Η τιμολόγηση είναι λίγο καλύτερη από ό, τι παρόμοιοι συμμετέχοντες στην ίδια τάξη. Η κλιμακωτή δομή τιμών ακολουθεί ένα μοτίβο παρόμοιο με τις μεγαλύτερες εταιρείες φιλοξενίας ιστοσελίδων όπως το WP Engine, και η Flywheel προσφέρει επίσης:

 • Ένα δωρεάν πιστοποιητικό SSL
 • Δωρεάν μετεγκατάσταση ιστότοπου
 • Ιστότοποι στάσης
 • Πρόσβαση σε διάφορα θέματα
 • Η υποστήριξη τεχνολογιών με γνώση στο PHP 7 και το WordPress
 • Πολλοί μαθησιακοί πόροι για τους πελάτες τους

Οι χρόνοι απόκρισης τείνουν να ρολογούν λίγο πιο αργά από μερικούς από τους μεγάλους παίκτες, αλλά τα 700 ms είναι ακόμα καλύτερα από το συνιστώμενο ελάχιστο των 1.000 ms. Ένα τεράστιο πλεονέκτημα, ωστόσο, είναι ότι η εταιρεία δεσμεύεται αποκλειστικά για την παροχή διαχειριζόμενων προγραμμάτων φιλοξενίας WordPress. Αυτό είναι. Δεν προσφέρουν τίποτα άλλο.

Όπως και άλλοι ανταγωνιστές που στοχεύουν πρακτορεία και χρησιμοποιούν ιστότοπους σταδιοποίησης, η μεταφορά ενός λογαριασμού φιλοξενίας σε έναν πελάτη είναι πολύ εύκολο. Εάν βλέπετε τον εαυτό σας ως περισσότερος σχεδιαστής, έμπορος ή ως μέρος μιας εταιρείας, αυτή είναι η πλατφόρμα φιλοξενίας που θα θέλατε να δείτε πρώτα στην αναζήτησή σας. Είναι τόσο κοντά σε μια λύση φιλοξενίας WordPress με ένα κλικ όσο θα βρείτε.

Διαβάστε την πλήρη κριτική Flywheel

Καλύτερο για το WooCommerce: LiquidWeb

υγρό δίκτυο

Τιμή πακέτου εισόδου: 29 $ το μήνα για το WordPress και 39 $ το μήνα για το WooCommerce

Χρόνος απόκρισης: 152 ms

Λειτουργία: 100%

Προβολή σχεδίων LiquidWeb WordPress

Το WooCommerce είναι ένα πρόσθετο για το WordPress που επιτρέπει στους χρήστες να δημιουργούν πλήρως επιλεγμένους ιστότοπους ηλεκτρονικού εμπορίου. Λαμβάνοντας υπόψη τις πιθανές προκλήσεις για τη δημιουργία ενός τέτοιου ιστότοπου και τη λειτουργία του, είναι καλό να έχετε μια ομάδα διαχειριζόμενης υποστήριξης εκεί για να σας βοηθήσει να επιλύσετε τα πράγματα. Το Liquid Web έχει επίσης τη φήμη ότι είναι μια λύση φιλοξενίας φιλική για προγραμματιστές. Εάν ανησυχείτε για την πρόσβαση στα παξιμάδια μιας ιστοσελίδας WordPress, το Liquid Web είναι μια πολύ ελκυστική επιλογή φιλοξενίας.

Εάν αντιμετωπίζετε ένα έργο σαν αυτό, μάλλον το κάνετε με την υποστήριξη κάποιου που ξέρει πώς να κωδικοποιεί. Θα χαρούν να ακούσουν ότι το LiquidWeb παρέχει επίσης πρόσβαση σε:

 • Διακομιστές VPS
 • Φιλοξενία cloud
 • Αφιερωμένοι διακομιστές
 • Συμπλέγματα διακομιστών

Το Liquid Web είναι, κατά κάποιο τρόπο, η αντίθεση για το τι προσπαθούν να είναι εταιρείες όπως η Flywheel και η Kinsta. Αντί να κάνουν τα πάντα εξαιρετικά εύκολα για τους σχεδιαστές, προσφέρουν ταχύτητα, ισχύ και πρόσβαση σε χαμηλό επίπεδο. Μπορείτε να λερώσετε τα χέρια σας με πράγματα όπως:

 • Ένα κέλυφος SSH
 • Ένα δωρεάν πιστοποιητικό SSL
 • Έλεγχος έκδοσης Git
 • Άμεση πρόσβαση στη βάση δεδομένων MySQL που οδηγεί το WordPress

Ταυτόχρονα, υπάρχει ένα φορτίο αυτοματισμού και υποστήριξης. Για παράδειγμα, οι προσθήκες και ο πυρήνας του WordPress ενημερώνονται τακτικά. Περιλαμβάνεται επίσης η συντήρηση του ιστότοπου. Υπάρχει μια κατασκευή πίνακα ελέγχου για να απλοποιείται η διαχείριση ιστότοπων και να παρέχεται στους χρήστες πρόσβαση σε αναλυτικά στοιχεία για τους ιστότοπούς τους.

Αν θέλετε να γίνετε σοβαροί με τον κινητήρα WP και το ηλεκτρονικό εμπόριο, το Liquid Web έχει πολλά να προσφέρει. Όποιος διευθύνει μια μικρή επιχείρηση με ένα ηλεκτρονικό κατάστημα θα πρέπει να ξεκινήσει την αναζήτησή του στο Liquid Web.

Διαβάστε την πλήρη αναθεώρηση Liquid Web

Καλύτερο για φτηνό και γρήγορο: A2 Hosting

α2 φιλοξενία

Τιμή πακέτου εισόδου: 3,92 $ ανά μήνα

Χρόνος απόκρισης: 1730 χιλ

Λειτουργία: 99%

Προβολή σχεδίων φιλοξενίας Α2

Το A2 Hosting προσφέρει ένα πακέτο φθηνό για βρωμιά που δεν έχει όρια στη μεταφορά δεδομένων ή στους επισκέπτες. Η φυσική μνήμη για ακόμη και τα λιγότερο φθηνά πακέτα είναι οδυνηρά χαμηλή, ωστόσο, μεταξύ 512 MB και 2 GB, αριθμοί στους οποίους έχουν μείνει άλλοι πάροχοι φιλοξενίας WordPress για σχεδόν μια δεκαετία. Εκτός από τη διαχειριζόμενη βοήθεια DNS και τη μετεγκατάσταση ιστοτόπων, δεν υπάρχει διαθέσιμη πολύ δωρεάν υποστήριξη για απευθείας εργασία με τον ιστότοπό σας.

Η εταιρεία πωλεί τομείς και παρέχει επίσης φιλοξενία VPS και αποκλειστικούς διακομιστές. Ωστόσο, η διαδρομή αναβάθμισής σας είναι αποκλειστικά δική σας, κάτι που αναμένεται για την τιμή.

Οι διακομιστές τους δεν θα κατηγορηθούν ποτέ για γρήγορη ταχύτητα, αλλά δεν είναι τρομακτικές για την τιμή. Συμπεριλαμβάνεται η φιλοξενία email και οι άνθρωποι που θέλουν να μπουν στους διακομιστές τους ως διαχειριστές μπορούν να χρησιμοποιήσουν το cPanel. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε ένα διαφορετικό CMS εκτός από το WordPress στον ιστότοπό σας. Προσφέρουν επίσης τη δυνατότητα επιλογής από κέντρα δεδομένων στις ΗΠΑ, την Ευρώπη και την Ασία. Ακόμη και αν λάβουμε υπόψη αυτό το γεγονός, μην περιμένετε υπέροχους χρόνους φόρτωσης σελίδας.

Εάν ασχολείστε με παλαιότερο κώδικα WordPress, το A2 Hosting περιλαμβάνει τουλάχιστον μία ενδιαφέρουσα επιλογή. Σας επιτρέπουν να επιλέξετε εκδόσεις PHP που ξεκινούν από 5.5. Θα έχετε επίσης υποστήριξη για MySQL, Node.JS, SSH GIT, Python και Ruby. Εάν είστε κάπως ικανοί ως προγραμματιστές, αυτό είναι πολλά να προσφέρετε για ένα πακέτο φιλοξενίας ιστότοπων WordPress που είναι τόσο φθηνό.

Δεν θα συνιστούσαμε αυτό το πακέτο σε κανέναν που δεν έχει κάποια τεχνογνωσία. Οι σχεδιαστές, οι έμποροι και τα πρακτορεία θα πρέπει να είναι προσεκτικοί, εκτός εάν έχουν έναν κωδικοποιητή με τον οποίο άνετα εργάζονται.

Διαβάστε την πλήρη κριτική φιλοξενίας A2

Καλύτερο για επιλογές φιλοξενίας κορυφαίου επιπέδου: Cloudways

νέφους

Τιμή πακέτου εισόδου: Κάπως ασαφές

Χρόνος απόκρισης: 580 ms

Λειτουργία: 100%

Προβολή σχεδίων Cloudways

Η εφαρμογή της τεχνολογίας φιλοξενίας ιστού ανώτερου επιπέδου μπορεί να είναι μια πρόκληση για άτομα που δεν έχουν υπόβαθρο ανάπτυξης ή προγραμματισμού. Το Cloudways είναι μια υπηρεσία φιλοξενίας ιστοσελίδων που στοχεύει να παρέχει στους πελάτες της εύκολη πρόσβαση σε τεχνολογίες όπως:

 • AWS
 • Google Cloud
 • Ψηφιακός ωκεανός

Όλα αυτά συνοδεύονται από το επίπεδο τεχνικής, διοικητικής και εξυπηρέτησης πελατών που απαιτείται για να βοηθήσουν τους σχεδιαστές, τις εταιρείες και άλλους μη προγραμματιστές να χρησιμοποιήσουν τόσο πολύ την υπολογιστική δύναμη. Παίρνετε μια σύγχρονη στοίβα λογισμικού που χρησιμοποιεί:

 • Το ελαφρύ περιβάλλον Nginx
 • MariaDB

Οι χρήστες που επιθυμούν να παραμείνουν στο παλιό οικοσύστημα WordPress του Apache και της MySQL θα χαρούν επίσης να προσφέρουν εδώ Cloudways σχέδια φιλοξενίας που καλύπτουν και τις ανάγκες τους..

Ένα μεγάλο μειονέκτημα με το Cloudways είναι ότι η εταιρεία δεν κάνει εξαιρετική δουλειά να σχεδιάσει μια γραμμή κατευθείαν από τη δομή τιμολόγησης σε ένα συγκεκριμένο πρόγραμμα φιλοξενίας ιστότοπων WordPress. Αυτό γίνεται ακόμη πιο περίπλοκο όταν συνειδητοποιείτε ότι ορισμένες επιλογές, όπως η χρήση AWS, ακολουθούν τη δομή μέτρησης του παρόχου cloud. Η Amazon, για παράδειγμα, χρησιμοποιεί μια μέθοδο χρέωσης ωρολογίου CPU που μπορεί να κάνει τις τιμές μεταβλητές και απρόβλεπτες.

Με τους τρόπους Cloud, λαμβάνετε μια εγκατάσταση φιλοξενίας ιστοσελίδων WordPress που αξιοποιεί τις σύγχρονες τεχνολογίες cloud computing για να παρέχει ταχύτητα και σταθερότητα. Αν ψάχνετε για την καλύτερη διαθέσιμη φιλοξενία για τον κινητήρα WP στο cloud, είναι δύσκολο να νικήσετε το Cloudways. Ωστόσο, η απρόβλεπτη δομή τιμολόγησης μπορεί να αποβάλει πολλούς ανθρώπους.

Διαβάστε την πλήρη κριτική του Cloudways

Καλύτερο για επίπεδο εισόδου: Bluehost

bluehost

Τιμή πακέτου εισόδου: 7,99 $ ανά μήνα

Χρόνος απόκρισης: 410 ms

Λειτουργία: 99,99%

Προβολή σχεδίων Bluehost

Το Bluehost είναι μια παλιά αναμονή στον κλάδο για πολλούς που έχουν διαχειριστεί τουλάχιστον έναν λογαριασμό φιλοξενίας ιστολογίου WordPress. Προσφέρουν ένα δωρεάν όνομα τομέα για το πρώτο έτος, και φυσικά, αυτό σημαίνει επίσης ότι πωλούν τομείς. Μπορείτε επίσης να λάβετε ένα δωρεάν πιστοποιητικό SSL μέσω αυτών. Αυτό είναι ένα ανάποδο για τους λαούς που θέλουν να διατηρήσουν όλο το υλικό τους σε έναν λογαριασμό φιλοξενίας.

Στο χαμηλότερο σημείο, έχετε 50 GB αποθηκευτικού χώρου SSD. Ωστόσο, για σχεδόν διπλάσια τιμή, μπορείτε να μεταβείτε σε ένα από τα πακέτα φιλοξενίας υψηλών προδιαγραφών και να αποκτήσετε μη μετρημένο χώρο αποθήκευσης και απεριόριστους ιστότοπους σε έναν λογαριασμό. Θα έχετε επίσης πρόσβαση σε ένα δίκτυο παράδοσης περιεχομένου που θα σας βοηθήσει να εξυπηρετήσετε στατικά αρχεία, όπως εικόνες, σελίδες PDF και HTML. Η Bluehost είναι επίσης μία από τις τρεις εταιρείες φιλοξενίας που έχουν προταθεί ως συνεργάτες από το WordPress.org.

Αν ψάχνετε για μια επιλογή αρχικού επιπέδου που παρέχει πολλά χρήματα για το λογαριασμό σας, το Bluehost είναι μια εξαιρετική επιλογή. Θα έχετε σταθερή ταχύτητα και διαθεσιμότητα και ο ιστότοπός σας θα είναι ασφαλής και θα ενημερώνεται τακτικά. Είναι μια ιδιαίτερα καλή επιλογή αν ψάχνετε να κάνετε πράγματα όπως ονόματα τομέων πάρκων ή να παράγετε πολλούς ιστότοπους μάρκετινγκ.

Διαβάστε την πλήρη κριτική Bluehost

Καλύτερο για φτηνό Cloud Housting: HostGator WordPress Cloud

φιλοξενούμενος

Τιμή πακέτου εισόδου: 5,95 $ ανά μήνα

Χρόνος απόκρισης: 1400 ms

Λειτουργία: 100%

Προβολή σχεδίων HostGator

Το HostGator είναι μια αναμονή φιλοξενίας ιστοσελίδων που ισχύει από το 2002 και εμπιστεύεται πολλοί χρήστες. Το cloud προσφέρει στους πάροχους απλές τιμές και τα σχέδια μπορούν εύκολα να κλιμακωθούν καθώς μεγαλώνει μια μικρή επιχείρηση. Οι χρόνοι απόκρισης είναι χαμηλότεροι, αλλά ο χρόνος λειτουργίας είναι εξαιρετικός.

Αν ψάχνετε για ένα βαρετό και απλό πρόγραμμα φιλοξενίας σε λογική τιμή, το HostGator θα κάνει κάτι παραπάνω από τη δουλειά. Το Hostgator χρησιμοποιεί το δοκιμασμένο και αληθινό cPanel ως ταμπλό. Δεν είναι ένα εξαιρετικό περιβάλλον για άτομα χωρίς υπόβαθρο ανάπτυξης, αλλά είναι μια εντάξει ρύθμιση αν έχετε κάποιον έμπειρο στους παλιούς πίνακες ελέγχου που χρησιμοποιούνται από τους περισσότερους παλαιότερους παρόχους φιλοξενίας ιστότοπων. Δεν θα λάβετε ένα εκπληκτικό γρήγορο πακέτο φιλοξενίας WordPress, αλλά θα κάνει τη δουλειά.

Διαβάστε την πλήρη κριτική του HostGator

Καλύτερο για διαχειριζόμενες επιχειρήσεις: Δυστυχώς

απαίσια

Τιμή πακέτου εισόδου: 199 $ το μήνα

Χρόνος απόκρισης: 1400 ms

Λειτουργία: 100%

Προβολή Pagely Plans

Εάν αυτή η τιμή 199 $ ανά μήνα για τη φθηνότερη εγκατάσταση από την Pagely σας δίνει κάποια παύση, πιθανότατα δεν είστε ο πελάτης-στόχος τους. Η Pagely έχει ως στόχο να προσφέρει το καλύτερο VPS για WordPress σε πελάτες εταιρικής κλίμακας. Οι προσφορές τους φτάνουν τις χιλιάδες το μήνα και προσφέρουν μέτρηση εύρους ζώνης ξεκινώντας από τις εκατοντάδες GB.

Η διαμόρφωση προορίζεται να είναι εξαιρετικά ασφαλής και διεξοδική διαχείριση. Η ομάδα υποστήριξης είναι έτοιμη να βοηθήσει τους πελάτες 24/7.

Αν ψάχνετε για μια λύση προηγμένης τεχνολογίας που σας παρέχει πρόσβαση στην αρχιτεκτονική cloud AWS, Δυστυχώς είναι μια υπέροχη επιλογή. Δεν είναι ο καλύτερος φίλος των νεοσύστατων επιχειρήσεων και των μικρών επιχειρήσεων, αλλά είναι σίγουρα μια εταιρεία που θα θέλατε να θυμάστε καθώς αυξάνονται οι απαιτήσεις σας. Τελικά, μπορείτε να επιτύχετε μια επισκεψιμότητα όπου είναι πιο οικονομικό να αγοράσετε το «φθηνό» πακέτο της Pagely από το να συνεχίζετε να αυξάνεται με τα πακέτα προηγμένων άλλων παρόχων.

Διαβάστε ολόκληρη την κριτική Pagely

Best for Dirt Cheap: EasyWP by NameCheap

namecheap 2019-Ιουνίου

Τιμή πακέτου εισόδου: 3,88 $ ανά μήνα

Χρόνος απόκρισης: 350 ms

Λειτουργία: 99,9%

Δείτε τα σχέδια Namecheap

Όταν το φτηνό δεν είναι αρκετά καλό για εσάς, υπάρχει το NameCheap. Παίρνετε ένα δωρεάν όνομα τομέα και δωρεάν βοήθεια για τη μετεγκατάσταση ιστότοπων και αυτό δεν είναι τίποτα. Προσφέρουν κοινόχρηστα πακέτα φιλοξενίας που προσφέρουν την αναμενόμενη απόδοση.

Το Uptime είναι στην πραγματικότητα αρκετά αξιοπρεπές για μια εταιρεία που δεν είναι πάντα αρκετά καλή στις αξιολογήσεις φιλοξενίας WordPress, όπως και η ανταπόκριση. Δεν πρόκειται να λάβετε πολλή βοήθεια για βασικά τέσσερα δολάρια, αλλά θα μπορούσατε να κάνετε χειρότερα σε αυτό το τμήμα τιμών. Εάν δεν είστε ευχαριστημένοι, μπορείτε επίσης να χαλαρώσετε γνωρίζοντας ότι προσφέρουν επίσης εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών.

Διαβάστε την πλήρη κριτική NameCheap

Καλύτερο για ιδιοκτήτες τομέα: GoDaddy WordPress

πάμε μπαμπά

Τιμή πακέτου εισόδου: 9,99 $ ανά μήνα

Χρόνος απόκρισης: 800 ms

Λειτουργία: 99,8%

Προβολή σχεδίων GoDaddy

Η GoDaddy δημιούργησε ένα τεράστιο τμήμα της αγοράς ονόματος domain πριν από χρόνια. Δεν αποτελεί έκπληξη ότι οι προσφορές του περιλαμβάνουν φιλοξενία ιστολογίων WordPress. Έχουν πολλές λύσεις μεταφοράς και απόθεσης και αυτό μπορεί να είναι συναρπαστικό για άτομα που έχουν ήδη τομείς μαζί τους.

Η εταιρεία δεν είναι πραγματικά η φθηνότερη ή η ταχύτερη. Δεν είναι πραγματικά κορυφαία σε τίποτα. Εάν έχετε αρκετούς τομείς μαζί τους, ωστόσο, το να διατηρείτε όλη τη δουλειά σας σε έναν λογαριασμό φιλοξενίας έχει τις αρετές του.

Διαβάστε την πλήρη κριτική του GoDaddy

Λειτουργίες φιλοξενίας WordPress που πρέπει να λάβετε υπόψη πριν από την αγορά

Θα παρατηρήσετε ορισμένα θέματα που αναπτύσσονται με τους διαφορετικούς παρόχους φιλοξενίας. Ορισμένες εταιρείες απευθύνονται σε άτομα που χρειάζονται ακατέργαστη ισχύ και ταχύτητα, ενώ άλλες προσπαθούν να πουλήσουν φτηνές υπηρεσίες. Άλλοι εξυπηρετούν συγκεκριμένα τμήματα, όπως αυτά που στοχεύουν σε πρακτορεία και σχεδιαστές προσφέροντας:

 • Ιστοσελίδες σταδιοποίησης
 • Δημοσίευση με ένα κλικ
 • Δωρεάν βοήθεια μετανάστευσης
 • Δωρεάν τομείς και πιστοποιητικά SSL

Εάν ανησυχείτε για το επίπεδο ελέγχου ενός προγραμματιστή για έναν ιστότοπο, θα θελήσετε επίσης να ανησυχείτε για πράγματα όπως η πρόσβαση SSH και FTP, η διαθεσιμότητα παραδοσιακών πινάκων ελέγχου όπως Plesk και cPanel, στοιχεία ελέγχου έκδοσης Git και πρόσβαση στα υποκείμενα βάση δεδομένων.

Οι προεγκατεστημένες προσθήκες είναι επίσης μεγάλη υπόθεση. Τα πρόσθετα WordPress δεν είναι ποτέ εύκολο να τα χειριστείτε μόνοι σας. Μπορεί να έχετε κάτι που λειτούργησε υπέροχα στο PHP 5.1, αλλά τώρα χρησιμοποιεί κώδικα που έχει καταργηθεί στην έκδοση 7.3. Η προεγκατάσταση και η τακτική αυτόματη ενημέρωση των προσθηκών είναι ο απλούστερος τρόπος για την αποφυγή τέτοιων συγκρούσεων.

Η τιμή δεν είναι το παν, αλλά έχει σημασία. Το πιο σημαντικό είναι ότι η ικανότητα να κολλάτε ένα δάχτυλο στο νερό και να βλέπετε πώς είναι η εμπειρία είναι καλή ιδέα. Προσέξτε τις εγγυήσεις επιστροφής χρημάτων.

Είναι επίσης χρήσιμο να κατανοήσετε ορισμένες βασικές έννοιες. Ας ρίξουμε μια ματιά σε μερικά από αυτά.

Τι είναι το WordPress Shared Hosting?

Η κοινόχρηστη φιλοξενία θεωρείται ευρέως το απόλυτο χαμηλό τέλος των προγραμμάτων φιλοξενίας. Ένα κοινόχρηστο σύστημα φιλοξενίας είναι μια μοναδική παρουσία σε έναν διακομιστή που παρέχει φιλοξενία σε κάθε ιστότοπο μέσω ενός μόνο λειτουργικού συστήματος. Αυτό σημαίνει ότι μοιράζεστε χώρο μνήμης και κύκλους CPU με ιστότοπους άλλων ατόμων.

Περισσότερο ανησυχητικό, μοιράζεστε επίσης χώρο συστήματος αρχείων με άλλους. Αυτό καθιστά ολόκληρη την εγκατάσταση πιο ευάλωτη. Απολύτως μην τοποθετείτε έναν ιστότοπο ηλεκτρονικού εμπορίου ή οτιδήποτε συλλέγει ευαίσθητα δεδομένα χρήστη σε μια κοινή εγκατάσταση φιλοξενίας. Αυτή η προσέγγιση θα πρέπει να χρησιμοποιείται μόνο για γυμνούς ιστότοπους που πρέπει να δημιουργηθούν για τη φθηνότερη δυνατή τιμή. Αν θέλετε να δημοσιεύσετε ένα blog WordPress σχετικά με τρένα, τρελαθείτε με την κοινή φιλοξενία.

Οι κοινόχρηστες επιλογές είναι επίσης συχνά περιορισμένες. Ενδέχεται να μην μπορείτε να εγκαταστήσετε τα δικά σας πρόσθετα ή ακόμη και θέματα. Οι περισσότεροι δεν θα σας προσφέρουν πρόσβαση σε επίπεδο SSH, οπότε οι προγραμματιστές πιθανώς να τα ξεχάσουν. Η προσαρμοστικότητα είναι περιορισμένη και συνήθως είναι επίσης δύσκολο να αναβαθμιστεί ένα πακέτο φιλοξενίας σε κοινόχρηστο περιβάλλον.

Πιθανότατα θα κολλήσετε να κάνετε μετεγκατάσταση όταν έχετε φτάσει τα όρια του κεντρικού υπολογιστή σας. Χειρότερα, μπορεί να ανακαλύψετε τα όρια του οικοδεσπότη σας ακόμη και σε μια αργή ημέρα για τον ιστότοπό σας. Θυμηθείτε, οι πόροι σας είναι πόροι όλων. Χρειάζεται μόνο ένας άλλος χρήστης να χτυπήσει για να προκαλέσει την επιβράδυνση ή ακόμη και τη διακοπή λειτουργίας όλων των άλλων ιστότοπων σε έναν κοινόχρηστο κεντρικό υπολογιστή.

Τι είναι το WordPress Cloud Hosting?

Κτίριο επιχειρήσεων, ουρανοξύστης κοιτώντας ψηλά

Η φιλοξενία cloud έχει σχεδιαστεί για να χρησιμοποιεί τεράστιες ομάδες διακομιστών για να κατευθύνει πολλούς πόρους σε εργασίες. Αυτό το καθιστά αγαπημένο πλήθος μηχανικής εκμάθησης και είναι επίσης πολύ δημοφιλές σε εταιρείες που παρέχουν Software-as-a-Service (SaaS). Ουσιαστικά, το WordPress είναι απλώς μια άλλη επιλογή για το SaaS.

Αυτό που είναι υπέροχο για το cloud hosting είναι ότι μπορείτε να αυξήσετε ή να μειώσετε γρήγορα τους πόρους. Αυτό μπορεί να είναι μια πραγματική διαφορά για εταιρείες που έχουν εποχιακές απαιτήσεις. Εάν αναμένετε τεράστια επισκεψιμότητα κατά τη διάρκεια της εορταστικής περιόδου αγορών, μια λύση φιλοξενίας cloud θα διασφαλίσει ότι θα έχετε τους πόρους που απαιτούνται για την αντιμετώπιση του φορτίου. Ομοίως, μπορείτε να αυξήσετε την ταχύτητα σχεδόν αμέσως, αναβαθμίζοντας τον λογαριασμό σας.

Το σημαντικότερο μειονέκτημα της φιλοξενίας cloud είναι οι μετρημένες τιμές. Η AWS, ιδιαίτερα, είναι γνωστή για τους απρόβλεπτους λογαριασμούς. Είναι καλή ιδέα να ρωτήσετε σχετικά με την προβλέψιμη τιμολόγηση πριν εγγραφείτε. Μια απλή επίθεση άρνησης υπηρεσίας που δεν ανιχνεύτηκε, για παράδειγμα, θα μπορούσε να σας αφήσει να κρεμάσετε με ένα τεράστιο λογαριασμό.

Τι είναι το WordPress VPS Hosting?

Το VPS σημαίνει έναν εικονικό ιδιωτικό διακομιστή. Ένα VPS ουσιαστικά λειτουργεί σαν να είναι ένα ανεξάρτητο μηχάνημα, αλλά στην πραγματικότητα χωρίζεται σε ένα μεγαλύτερο μηχάνημα.

Αρχικά, αυτό μπορεί να ακούγεται σαν κοινόχρηστη φιλοξενία, αλλά δεν είναι. Η διάκριση είναι ότι σε ένα VPS ένα τμήμα αποθήκευσης, μνήμης και ισχύος CPU επεξεργάζεται για την εικονική σας μηχανή. Έχει το δικό του λειτουργικό σύστημα και σύστημα αρχείων, και αυτά δεν αλληλεπιδρούν με τους λογαριασμούς κάποιου άλλου. Αυτό σημαίνει ότι ο λογαριασμός φιλοξενίας σας είναι πολύ πιο ασφαλής και σταθερός στο χειρότερο VPS από ό, τι στον καλύτερο κοινόχρηστο λογαριασμό.

Το VPS είναι μια καλή επιλογή εάν δεν έχετε τα χρήματα για μεγαλύτερο λογαριασμό. Δεν είναι τόσο καλό όσο το να έχετε έναν ειδικό υπολογιστή φιλοξενίας, αλλά σπάνια θα παρατηρήσετε τη διαφορά, εκτός εάν βομβαρδίζετε με εκατοντάδες αιτήματα ανά δευτερόλεπτο.

Τι είναι το WordPress Managed Hosting?

Διαχειρίστηκε τη φιλοξενία μιας μεγάλης συμφωνίας για όποιον δεν έχει τόνο εμπειρίας ανάπτυξης. Ακόμη και οι προγραμματιστές επιθυμούν να έχουν διαχειριζόμενους λογαριασμούς επειδή σημαίνει ότι έχουν κάποιον στην εταιρεία που είναι έτοιμος να τους σώσει όταν υπάρχει πρόβλημα. Εάν λειτουργείτε σε έναν μη διαχειριζόμενο λογαριασμό, δεν είστε καλύτεροι απ ‘ότι εάν εκτελείτε έναν διακομιστή ιστού στο γραφείο σας.

Ένα μεγάλο πράγμα που πρέπει να θυμάστε με τους διαχειριζόμενους λογαριασμούς φιλοξενίας είναι ότι η ποιότητα της ομάδας υποστήριξης έχει μεγάλη σημασία. Πολλές εταιρείες θα πουν ότι προσφέρουν διαχειριζόμενη υποστήριξη, αλλά αυτό δεν θα σας βοηθήσει αν χρειάζεστε 40 λεπτά για να λάβετε απάντηση από έναν άνθρωπο ενώ ένας ιός επισημαίνεται στον διακομιστή σας από την Google.

Γενικά, οι εταιρείες που χρεώνονται ως μη τεχνολογικοί του κόσμου κάνουν καλύτερη δουλειά με τη διαχείριση φιλοξενίας WordPress. Οι σχεδιαστές και τα πρακτορεία δεν πρόκειται να αντέξουν για πολύ καιρό την έλλειψη υποστήριξης. Απλώς πρόκειται να πάρουν μερίδια και να πάνε σε άλλη εταιρεία.

Είναι δωρεάν η φιλοξενία WordPress?

Διατίθενται δωρεάν επιλογές; Ναί. Δεν είναι τα παράνομα παιδιά του Bigfoot και του τέρατος του Λοχ Νες.

Είναι όμως καλά; Οχι.

Επιστρέψτε και διαβάστε την ενότητα σχετικά με την κοινή φιλοξενία. Τώρα κρατήστε όλες τις ιδέες από αυτήν την ενότητα στο μυαλό σας και φανταστείτε κάθε πιθανό πράγμα να λειτουργεί με χειρότερο τρόπο.

Δεν θα υπάρχει ομάδα διαχειριζόμενης υποστήριξης που θα σας περιμένει. Στην πραγματικότητα, θα είστε τυχεροί που θα λάβετε βοήθεια από ένα chatbot που βασίζεται σε AI. Ναι, έχετε μια κακή μέρα με δωρεάν φιλοξενία και θα επιθυμούσατε τις ημέρες που θα μπορούσατε να μιλήσετε με έναν μη γηγενή αγγλόφωνο ομιλητή σε ένα τηλεφωνικό κέντρο στην άλλη πλευρά του πλανήτη.

Η δωρεάν φιλοξενία WordPress είναι απλώς ένα δύσκολο όχι. Ούτε μια φορά. Ο κώδικάς σας δεν έκανε τίποτα αρκετά κακό για να τον αξίζει.

Μια σημείωση για την ταχύτητα

ταχύτητα, Μόναχο, φώτα

Η ταχύτητα μετράει πολύ. Για να είναι εξαιρετικά σαφής, φορτώστε τους χρόνους για ιστότοπους σε όλο τον κόσμο είναι φοβερό. Τα μεγάλα καταστήματα λιανικής και οι μάρκες αυτοκινήτων έχουν ιστότοπους που χρειάζονται 9 έως 11 δευτερόλεπτα για τη φόρτωση. Οι περισσότερες οδηγίες για την απόδοση υποδηλώνουν ότι οι χρήστες αρχίζουν να εγκαταλείπουν τους ιστότοπους μετά μόλις τρία δευτερόλεπτα. Μόνο το δολοφονικό περιεχόμενο κρατά τους ανθρώπους γύρω για 10 δευτερόλεπτα.

Εξετάζοντας τις ταχύτητες που έχουμε αναφέρει, 1.000 χιλιοστά του δευτερολέπτου (ms) μετατρέπονται σε ένα πλήρες δευτερόλεπτο. Στην πρώτη κριτική, μπορεί να σκεφτείτε, “Cool, όλες αυτές οι ταχύτητες είναι κάτω από τρία δευτερόλεπτα. Είμαι έτοιμος! Δώσε μου το φθηνότερο! “

Εδώ είναι το πρόβλημα: οι χρόνοι απόκρισης σας λένε μόνο πόσο καιρό χρειάζεται ένα πρόγραμμα περιήγησης και ένας διακομιστής για την επεξεργασία αυτού που ονομάζεται αίτημα HELO. Αυτό απλώς επιτρέπει στο Chrome, τον Firefox, το Edge, το Opera ή το Safari να γνωρίζουν ότι υπάρχει ένας συγκεκριμένος πόρος που ζητείται και θα προβάλλεται. Με άλλα λόγια, αυτός είναι ο χρόνος που χρειάζεται ο διακομιστής να πάρει το τηλέφωνο και να πει, “Γεια σας, έχετε φτάσει σε έναν ιστότοπο WordPress που τρέχει σε μια στοίβα LAMP.”

Όταν προσθέτετε το WordPress στο σωρό, προσθέτετε χρόνο υπολογιστών. Ο κωδικός PHP για τον κινητήρα WP διαρκεί μερικά χιλιοστά του δευτερολέπτου για την επεξεργασία κάθε εργασίας. Ρίξτε μερικά πρόσθετα και ένα θέμα για να το κάνετε ακόμη πιο αργό. Εάν υπάρχει Javascript στη σελίδα, όπως από ένα πακέτο αναλυτικών στοιχείων εκτός ιστότοπου, προσθέτετε τώρα ολόκληρα δευτερόλεπτα.

Ξαφνικά, η διαφορά μεταξύ χρόνου φόρτωσης 200 ms και χρόνου φόρτωσης 1.400 ms φαίνεται σχετική. Ειδικά αν εκτελείτε μια βαριά ρύθμιση, αυτό το επιπλέον δευτερόλεπτο μπορεί να είναι η διαφορά μεταξύ των επισκεπτών που βλέπουν το περιεχόμενό σας ή φεύγουν.

Συμπεράσματα

Η εύρεση ενός κεντρικού υπολογιστή WordPress είναι μια πράξη εξισορρόπησης. Προφανώς θέλετε να λάβετε όσο το δυνατόν περισσότερη υποστήριξη, ταχύτητα και λειτουργικότητα για το δολάριό σας. Αυτό, φυσικά, θα περιοριστεί από πόσα δολάρια μπορείτε να πληρώσετε σε έναν δεδομένο μήνα.

Σε γενικές γραμμές, θα πρέπει να εξετάζετε επιλογές όπως:

 • VPS
 • Αφιερωμένοι διακομιστές
 • Αφιερωμένη φιλοξενία WordPress
 • Κεντρικοί υπολογιστές που βασίζονται σε σύννεφο

Κανένα από αυτά δεν είναι μια τέλεια λύση, αλλά γενικά ξεπερνούν οτιδήποτε βλέπετε στους τομείς ελεύθερου ή κοινόχρηστου τομέα.

Θα πρέπει επίσης να πραγματοποιήσετε απογραφή των απαιτήσεών σας. Ένας εσωτερικός προγραμματιστής που διατηρεί σε λειτουργία έναν ιστότοπο θα έχει πολύ διαφορετικές ανάγκες από έναν σχεδιαστή σε ένα πρακτορείο. Ο προγραμματιστής θέλει να έχει μια ενιαία ρύθμιση που θα έχει πολύ έλεγχο, αποκτώντας πράγματα όπως SSH, FTP, MySQL και Git. Ο σχεδιαστής, από την άλλη πλευρά, μπορεί να επωφεληθεί πάρα πολύ από μια εγκατάσταση που τους επιτρέπει να παραδώσουν έναν λογαριασμό από το κλείδωμα, το απόθεμα και το βαρέλι σε έναν πελάτη μέσα σε λίγους μήνες.

Ωστόσο, με μια σύντομη αυτοαξιολόγηση, μπορείτε να καθορίσετε γρήγορα τις απαιτήσεις σας. Δημιουργήστε μια γραπτή λίστα ελέγχου και ελέγξτε το περιεχόμενο αυτού του άρθρου. Φροντίστε να συμπεριλάβετε και το φοβερό στοιχείο γραμμής προϋπολογισμού. Συγκρίνοντας τη λίστα ελέγχου σας με τα πλεονεκτήματα και τις αδυναμίες κάθε εταιρείας φιλοξενίας, θα καταλάβετε αρκετά γρήγορα ποιο ένα ή δύο είναι πιο κατάλληλα για τις ανάγκες σας.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Adblock
  detector