14 καλύτεροι πάροχοι και υπηρεσίες Cloud Hosting (Μάιος 2020)

Ψάχνετε για την καλύτερη φιλοξενία cloud, αλλά δεν ξέρω από πού να ξεκινήσετε?


Το σύννεφο σημαίνει διαφορετικά πράγματα σε διαφορετικούς ανθρώπους. 

Ουσιαστικά, αναζητούμε γρήγορη, κατανεμημένη, επεκτάσιμη φιλοξενία – με καλή υποστήριξη και σε τιμή που ταιριάζει στην επιχείρηση.

καλύτερη φιλοξενία για μικρές επιχειρήσεις

Το cloud computing οδήγησε σε άνοδο στις επιλογές φιλοξενίας. Πολλές υπηρεσίες φιλοξενίας έχουν εισέλθει στην αγορά με διακομιστές cloud, αλλά αυτό μπορεί να αφήσει τους πελάτες να αισθάνονται μπερδεμένοι σχετικά με το αν πρόκειται πραγματικά να αποκτήσουν την καλύτερη φιλοξενία cloud. Θα ρίξουμε μια ματιά σε 14 από τις πιο εντυπωσιακές επιλογές στην αγορά και, στη συνέχεια, θα εξηγήσουμε τι είναι ένας διακομιστής που βασίζεται σε σύννεφο και πώς μπορεί να επωφεληθείτε από την εγγραφή με έναν πάροχο υπηρεσιών φιλοξενίας cloud.

Με αυτήν την έρευνα μπορείτε να επιλέξετε την καλύτερη φιλοξενία cloud τον Μάιο του 2020.

1. Cloudways Cloud Hosting

νέφους

Αρχική τιμή: 10 $ ανά μήνα

Χρόνος απόκρισης: 710 ms

Λειτουργία: 99,99%

Ρίξτε μια ματιά στο Cloudways Pricing

Η Cloudways είναι μια εταιρεία φιλοξενίας που επικεντρώνεται στην παροχή μεγάλης ισχύος σε λογική τιμή. Δεν είναι η απόλυτη φθηνότερη στον τομέα φιλοξενίας διακομιστή cloud, αλλά η τιμολόγηση διακομιστή cloud αντιπροσωπεύει εξαιρετική αξία για την ποσότητα ισχύος που παρέχουν τα συστήματά τους. Η εταιρεία προσφέρει την επιλογή να φιλοξενήσει τον ιστότοπό σας σε πολλές πλατφόρμες φιλοξενίας διακομιστών cloud, όπως:

 • Ψηφιακός Ωκεανός
 • Linode
 • Vultr
 • Υπηρεσίες Web Amazon
 • Πλατφόρμα Google Cloud

Μπορείτε επίσης να βρείτε τιμές διακομιστή cloud που ταιριάζουν με ένα ευρύ φάσμα κλιμάκων. Το πακέτο των $ 10 ανά μήνα παρέχει μια παρουσία με έναν πυρήνα, αλλά μπορείτε να δείτε επιλογές που προσφέρουν οπουδήποτε από λύσεις διπλού πυρήνα έως 32 πυρήνων. Μόλις μπείτε στον κόσμο των 32 πυρήνων, φυσικά, ασχολείστε με λύσεις φιλοξενίας cloud εταιρικής ποιότητας, οπότε περιμένετε να πληρώσετε βόρεια από 1.000 $.

Το Cloudways δεν έχει σπουδαία σήματα για πελάτες ή τεχνική υποστήριξη. Σε πολλές περιπτώσεις, είστε μόνοι σας εάν θέλετε να χρησιμοποιήσετε προσαρμοσμένο κώδικα ή λιγότερο βασικές λύσεις. Πιθανώς δεν είναι μια εξαιρετική επιλογή για άτομα που έχουν λίγη ή καθόλου τεχνολογική γνώση, αλλά προσφέρουν εξαιρετικές τιμές διακομιστή cloud για άτομα που μπορεί να θέλουν δυνατότητες AWS, αλλά δεν θέλουν να μπει στα ζιζάνια με τον τρόπο που συχνά απαιτούν οι προσφορές του Amazon.

Δείτε την πλήρη κριτική μας στο Cloudways

2. Υγρό διαχειριζόμενο σύννεφο Ιστού

υγρό δίκτυο

Αρχική τιμή: 51 $ το μήνα

Χρόνος απόκρισης: 150 ms

Λειτουργία: 100%

Προβολή τιμολογίου Liquid Web

Το Liquid Web προσφέρει ό, τι μπορεί εύκολα να χαρακτηριστεί ως από τις καλύτερες υπηρεσίες cloud στην αγορά. Ωστόσο, όσο αυξάνεται η τιμολόγηση του διακομιστή cloud, καθιστούν πολύ δύσκολο για τους πελάτες αρχικού επιπέδου να αποκτήσουν ένα κέρδος. Ακόμα κι αν είστε διατεθειμένοι να πληρώσετε για την καλύτερη φιλοξενία cloud, η τάση τους να φτιάξουν τις υπηρεσίες τους σε διαφορετικά «προϊόντα» μπορεί να προκαλέσει σύγχυση στα πράγματα..

Τα cloud hosting προϊόντα τους χωρίζονται σε περίπου τέσσερα είδη πακέτων φιλοξενίας. Κατά σειρά κλίμακας από το λιγότερο δυνατό έως το πιο δυνατό, αυτά είναι:

 • Ιστότοποι cloud
 • Φιλοξενία Cloud VPS
 • Αποκλειστική φιλοξενία διακομιστή που βασίζεται σε σύννεφο
 • Προσωπική φιλοξενία cloud

Η επιλογή τοποθεσιών cloud είναι λειτουργικά απεριόριστη φιλοξενία ονόματος domain. Ωστόσο, όσοι μπορείτε να εισάγετε σε έναν λογαριασμό, μπορείτε να κερδίσετε 51 $ το μήνα. Το Cloud VPS είναι βασικά το ίδιο με τη χρήση ενός εικονικού ιδιωτικού διακομιστή ή ενός αποκλειστικού διακομιστή, εκτός από το ότι φιλοξενείται σε ένα σύννεφο και αρκετά πιο επεκτάσιμο κατά συνέπεια. Η ίδια ιδέα ισχύει και για τις αποκλειστικές λύσεις φιλοξενίας cloud, εκτός εάν έχετε μια ολόκληρη παρουσία για τον εαυτό σας αντί να μοιράζεστε διαχωρισμένους πόρους με άλλους.

Ίσως η πιο ενδιαφέρουσα επιλογή είναι η προσωπική φιλοξενία cloud. Αυτό είναι ουσιαστικά ένα ολόκληρο σύστημα cloud για εσάς. Φανταστικά, πληρώνετε βόρεια 1,500 $ το μήνα για να ξεκινήσετε. Ωστόσο, για εταιρείες που απαιτούν σημαντική ισχύ πυρός, αυτό είναι κάτι που λίγοι άλλοι πάροχοι φιλοξενίας ιστοσελίδων προσφέρουν. Μπορείτε ακόμη και να διαχωρίσετε την παρουσία σας, με σχέδια χαμηλού επιπέδου που επιτρέπουν έως και 5 εικονικούς διακομιστές να λειτουργούν ταυτόχρονα στο ίδιο σύννεφο.

Ένα άλλο πλεονέκτημα του Liquid Web είναι ότι προσφέρουν βοήθεια που ασχολείται με ένα ευρύ φάσμα ζητημάτων φιλοξενίας ιστοσελίδων εταιρικής κλίμακας. Για παράδειγμα, μπορείτε να λάβετε βοήθεια με:

 • Συμμόρφωση PCI για ιστότοπους ηλεκτρονικού εμπορίου
 • Συμμόρφωση HIPAA για παρόχους υπηρεσιών υγειονομικής περίθαλψης
 • Φιλοξενία εφαρμογών

Οι παρουσίες cloud θα εκτελούνται σε σύγχρονες μονάδες SSD σε κέντρα δεδομένων που έχουν πολλές απολύσεις τόσο για αποθήκευση όσο και για ισχύ. Εάν θέλετε την απόλυτη καλύτερη εταιρεία παροχής υπηρεσιών cloud και είστε πρόθυμοι να διαθέσετε χρήματα για να συμβεί αυτό, είναι δύσκολο να ταιριάξετε το Liquid Web. Ωστόσο, για όλους τους άλλους, μάλλον θα είναι λίγο ακριβό.

Δείτε την πλήρη κριτική μας LiquidWeb

3. A2 Hosting Cloud VPS

α2 φιλοξενία

Αρχική τιμή: 5,00 $ ανά μήνα

Χρόνος απόκρισης: μεγαλύτερη από 1.000 ms

Λειτουργία: 99%

Δείτε το A2 Hosting Cloud VPS

Αν ψάχνετε για μία από τις φθηνότερες επιλογές μεταξύ των κορυφαίων παρόχων cloud, η A2 Hosting κάνει πολύ καλή δουλειά για να προσελκύσει πελάτες σε αυτήν τη θέση. Παρόλο που δεν πρόκειται να αποκτήσετε γρήγορη ταχύτητα, μπορείτε να αποκτήσετε ένα πακέτο τεσσάρων πυρήνων με πρόσβαση root σε μόλις 15 $ ανά μήνα. Συγκεκριμένα, οι προσφορές φιλοξενίας A2 θεωρούνται παράλληλες με τη φιλοξενία VPS, αλλά υπάρχει ένα όριο σε αυτό που μπορείτε να περιμένετε σε αυτό το εύρος τιμών.

Όλα τα πράγματα είναι ίσα, ωστόσο, η εταιρεία προσφέρει μια καλή προσφορά εργασίας παρέχοντας κίνητρα. Υπάρχει εγγύηση επιστροφής χρημάτων. Κάθε λογαριασμός περιλαμβάνει μια δωρεάν μονάδα SSD και τουλάχιστον 2 TB ανά μήνα εύρους ζώνης. Παρέχουν επίσης 24/7 τεχνική υποστήριξη και υποστήριξη πελατών όλο το χρόνο, και αυτό περιλαμβάνει βοήθεια μέσω τηλεφώνου.

Αν ψάχνετε όσο το δυνατόν πιο κοντά σε μια επιλογή χωρίς κίνδυνο για να ξεκινήσετε με τη φιλοξενία cloud, το A2Hosting σας καλύπτει. Οι άνθρωποι που αναζητούν αληθινά κέντρα δεδομένων εταιρικού επιπέδου που έχουν μεγάλη ανταπόκριση, ωστόσο, μπορεί να θέλουν να κοιτάξουν αλλού, ιδιαίτερα δεδομένου ότι οι κορυφαίες προσφορές τους δεν είναι εξαιρετική αξία για τις σχετικά υψηλές τιμές. Ωστόσο, στο χαμηλό άκρο της αγοράς, υπάρχουν καλές επιλογές.

Δείτε την πλήρη κριτική φιλοξενίας Α2

4. SiteGround

site site

Αρχική τιμή: 80 $ ανά μήνα

Χρόνος απόκρισης: 710 ms

Λειτουργία: 99,99%

Προβολή τιμής SiteGround

Το SiteGround προσπαθεί να συνδυάσει καλές και όχι εξαιρετικές επιδόσεις με μια σειρά από freebies που θα προσελκύσουν άτομα που δεν είναι η κορυφαία κατηγορία των τεχνολογικών παιδιών που γνωρίζουν την τεχνολογία. Παρέχουν εξαιρετικούς χρόνους λειτουργίας και οι χρόνοι απόκρισης είναι αρκετά καλοί ώστε όλοι εκτός από τους πιο αργούς ιστότοπους και τις εφαρμογές ιστού να επιτυγχάνουν εύλογους χρόνους φόρτωσης.

Μπορείτε επίσης να λάβετε:

 • Πρόσβαση σε δωρεάν CDN
 • Ένα δωρεάν πιστοποιητικό SSL
 • Βοήθεια για δωρεάν μετανάστευση με έναν ιστότοπο WordPress
 • Μια αποκλειστική διεύθυνση IP
 • Πρόσβαση SSH και SFTP

Εξασφαλίζουν επίσης ότι όλοι οι πόροι υπολογιστικού νέφους για το σύστημα που βασίζεται σε σύννεφο θα αφιερωθούν αποκλειστικά στον διακομιστή σας. Εάν χρειάζεστε βοήθεια πληροφορικής, έχουν αφοσιωμένο προσωπικό για να σας βοηθήσουν με πλήρως διαχειριζόμενες υπηρεσίες.

Το SiteGround καθιστά εξαιρετικά εύκολη την κατανομή πόρων σε δευτερεύοντες λογαριασμούς. Εάν διευθύνετε μια εταιρεία μάρκετινγκ ή σχεδιασμού, αυτό μπορεί να διευκολύνει την προσαρμογή του τι λαμβάνει κάθε δευτερεύων λογαριασμός. Ειδικά όταν έρχεστε σε επαφή με πελάτες, μπορείτε στη συνέχεια να χρησιμοποιήσετε αυτήν τη δυνατότητα παράλληλα με την επεκτασιμότητα που αναμένεται από το cloud hosting για να προσφέρει μια σειρά πακέτων. Σε μεμονωμένους δευτερεύοντες λογαριασμούς μπορούν επίσης να εκχωρηθούν δωρεάν υπηρεσίες DNS.

Η εταιρεία παρέχει επίσης καθημερινά αντίγραφα ασφαλείας. Αυτά τα άμεσα αντίγραφα ασφαλείας διατηρούνται εκτός του χώρου και μπορούν να αποκατασταθούν χρησιμοποιώντας μια λύση με ένα κλικ.

Το SiteGround κάνει καλή δουλειά να επιτύχει μια ισορροπία μεταξύ του είδους της τεχνολογικής δύναμης που αξίζετε να αποκτήσετε όταν πηγαίνετε με έναν κεντρικό υπολογιστή cloud και παρέχοντας μια φιλική προς τον χρήστη εμπειρία. Οι προχωρημένοι χρήστες θα ενθουσιαστούν με το επίπεδο πρόσβασης που έχουν και ο υπόλοιπος κόσμος θα εξακολουθεί να έχει αρκετή υποστήριξη πελατών και τεχνολογίας για να χειριστεί τα πάντα.

Δείτε την πλήρη κριτική SiteGround

5. Κίνηση

φιλοξενία

Αρχική τιμή: 34,99 $ ανά μήνα

Χρόνος απόκρισης: 400 ms

Λειτουργία: 99,95%

Δείτε το InMotion Hosting

Μια μικρή ενόχληση που έρχεται με την κατάδυση στις προσφορές του InMotion είναι ότι δεν κάνουν καλή δουλειά για να βάλουν τα πράγματα ευθεία. Τα σχέδια παρουσιάζονται ως για πρακτορεία, μικρές επιχειρήσεις, επιχειρήσεις και εφαρμογές. Το φθηνότερο πακέτο βρίσκεται στην ενότητα “εφαρμογές” και μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τον χειρισμό της φιλοξενίας, όπως και τα άλλα.

Ένα σημαντικό μειονέκτημα είναι ότι οι προσφορές τους βασίζονται αποκλειστικά σε Linux. Είναι επίσης ένα οικοσύστημα στοίβας LAMP. Εάν θέλετε έναν διακομιστή cloud των Windows, σίγουρα θα ψάχνετε αλλού. Έχουν επίσης μόνο κέντρα δεδομένων που βρίσκονται στις ΗΠΑ.

Οι άνθρωποι που είναι ευχαριστημένοι με τη στενή εφαρμογή στοίβας LAMP, όπως εκείνοι που εκτελούν WordPress, WooCommerce ή Magento, θα βρουν το InMotion να είναι κάτι πιο οικονομικά αποδοτική έκδοση του SiteGround αλλά με λιγότερα δωρεάν. Εάν αισθάνεστε άνετα με λιγότερη υποστήριξη και θέλετε να δώσετε προτεραιότητα στην τιμή-απόδοση, ειδικά στο χαμηλό τέλος της αγοράς, το InMotion είναι δύσκολο να κερδίσει. Ωστόσο, για χρήστες με λιγότερη γνώση της τεχνολογίας και το πλήθος της Microsoft, πρόκειται να είναι μια καμπύλη μάθησης, στην καλύτερη περίπτωση.

Η εταιρεία προσφέρει μια μακρά περίοδο επιστροφής χρημάτων 90 ημερών. Εάν είστε σε θέση να το δοκιμάσετε, είναι μια ευκαιρία χωρίς κίνδυνο να γνωρίσετε έναν νέο οικοδεσπότη Ιστού.

Δείτε την πλήρη αναθεώρηση InMotion

6. HostGator

φιλοξενούμενος

Αρχική τιμή: 4,95 $ ανά μήνα.

Χρόνος απόκρισης: 430 ms

Λειτουργία: 99,98%

Προβολή τιμής HostGator

Για μια φθηνή εταιρεία, η HostGator είναι μια έκπληξη. Με 4,95 $ το μήνα, λαμβάνετε:

 • Δύο πυρήνες CPU
 • Δύο GB μνήμης RAM
 • Μη μετρημένο εύρος ζώνης
 • Ένα δωρεάν πιστοποιητικό SSL

Η εταιρεία διαθέτει επίσης μια επιχείρηση εγγραφής ονόματος τομέα, ώστε να μπορείτε να διατηρείτε όλα τα στοιχεία του ιστότοπού σας μαζί σε έναν μόνο λογαριασμό. Ενώ ο λογαριασμός χαμηλότερου κόστους επιτρέπει μόνο έναν τομέα, ανεβαίνοντας στο επόμενο επίπεδο, 6,57 $ ανά μήνα, σας παρέχει απεριόριστη φιλοξενία τομέα και διπλάσιο αριθμό πυρήνων και διπλάσια μνήμη RAM.

Όπως είναι τυπικό στα χαμηλότερα επίπεδα των εταιρειών φιλοξενίας, μπορείτε να περιμένετε μια περιορισμένη στοίβα λογισμικού. Θα έχετε πρόσβαση σε περιβάλλον Linux που υποστηρίζει εφαρμογές όπως:

 • Τζούμλα
 • Drupal
 • Ματζέντο
 • WordPress

Δεν προκαλεί έκπληξη το γεγονός ότι θα είστε μόνοι σας χωρίς διαχειριζόμενες υπηρεσίες. Ωστόσο, για μια επιλογή φθηνή από βρωμιά, θα μπορούσατε να κάνετε πολύ χειρότερα από το HostGator.

Δείτε την πλήρη κριτική του HostGator

7. DreamHost

όνειρο

Αρχική τιμή: 4,50 $ ανά μήνα

Χρόνος απόκρισης: 720 ms

Λειτουργία: 99,96%

Δείτε το DreamHost

Ένας άλλος συμμετέχων στον τομέα της φιλοξενίας cloud χαμηλού κόστους, το DreamHost είναι επίσης ένας άλλος πάροχος υπηρεσιών φιλοξενίας ιστοσελίδων που θα μπορούσε να ωφεληθεί από το να είναι σαφέστερος για τις προσφορές του. Η πρώτη μεγάλη ενόχληση που θα σας χτυπήσει ως πελάτης είναι ότι τα μόνα προϊόντα που παραθέτει στη σελίδα φιλοξενίας του είναι “DreamCompute” και “DreamObjects”. Αντί να αποσαφηνίσουν τη διαφορά μεταξύ των παρουσιών υπολογιστικού νέφους και των υπηρεσιών φιλοξενίας σύννεφων, τις συνδυάζουν με τίτλο «υπολογισμός», έναν όρο που είναι πιο σχετικός στον κόσμο της μηχανικής μάθησης από τον κλάδο φιλοξενίας ιστοσελίδων.

Μόλις περάσετε από αυτό, ωστόσο, θα βρείτε μια απογοητευτική προσφορά για αυτό το μέρος της αγοράς. Παίρνετε έναν μόνο πυρήνα CPU στο φθηνότερο πρόγραμμα και όλα βασίζονται σε μια στοίβα ανοιχτού κώδικα χωρίς άλλες επιλογές. Τα πράγματα φαίνεται να απευθύνονται σε χρήστες Python, Node.JS και Ruby που, ειλικρινά, θα αναζητήσουν μεγαλύτερες προσφορές υπολογιστών από εταιρείες όπως η Amazon.

Η δομή χρέωσης είναι επίσης περίεργη. Σε ένα δεδομένο μήνα έχετε 600 ώρες υπολογιστικού κύκλου. Οι μήνες είναι μεγαλύτεροι από αυτό και μια απλή ανίχνευση επίθεσης DDoS θα μπορούσε εύκολα να σας βάλει σε υπερβολική τιμή λογαριασμού που οδηγεί σε χρέωση. Ειλικρινά, εάν θέλετε μια δομή χρέωσης υπολογιστικού χρόνου, το AWS υπάρχει και παρέχει μια μεγαλύτερη και πιο σημαντική υποδομή.

Από την άλλη πλευρά, οι προσφορές τους για άτομα που θέλουν τη φιλοξενία Python ή Node.JS είναι πολύ εύκολο να ρυθμιστούν. Εάν αυτή είναι η λωρίδα σας, το DreamHost μπορεί να είναι ενδιαφέρον. Όλοι οι άλλοι, ωστόσο, μπορούν να βρουν καλύτερες προσφορές και λιγότερη σύγχυση σε αυτό το σημείο τιμών.

Δείτε την πλήρη κριτική του Dreamhost

8. Bluehost

bluehost

Αρχική τιμή: 9,99 $ ανά μήνα για 36 μήνες

Χρόνος απόκρισης: 590 ms

Λειτουργία: 100%

Προβολή τιμολόγησης Bluehost

Η BlueHost προσφέρει λογαριασμούς που χρεώνονται με όρους 12-, 24- ή 36 μηνών. Για άτομα που θέλουν να μπουν στα χαμηλότερα επίπεδα φιλοξενίας ιστοσελίδων σε λογική τιμή, αυτό μπορεί να είναι λίγο επιβλητικό. Μπορείτε να επωφεληθείτε από μια εγγύηση επιστροφής χρημάτων για όσο διάστημα

Η εταιρεία προσφέρει εξαιρετική ταχύτητα και ασυναγώνιστη λειτουργία. Αν σας ενδιαφέρει η ροκ στερεά απόδοση, το BlueHost προσφέρει ένα υψηλής απόδοσης και σταθερό πακέτο σε τόσο φθηνή τιμή όσο θα βρείτε.

Εκεί που ορισμένοι πελάτες θα αποβληθούν από το BlueHost είναι η δομή πρόσθετου νικελίου και διμερούς της εταιρείας. Θέλετε ένα ειδικό IP; Αυτό είναι πρόσθετο 5,99 $ ανά μήνα. Θέλετε πιστοποιητικό SSL premium; Αυτό θα είναι 49,99 $ ετησίως. Προστίθεται γρήγορα.

Θα πρέπει επίσης να ανεβάσετε ένα επίπεδο για να λάβετε απεριόριστα ονόματα τομέα σε έναν λογαριασμό. Το βασικό πακέτο δύο CPU, ωστόσο, είναι πολύ καλή. Ομοίως, το εύρος ζώνης δεν μετράται και το cPanel με SSH περιλαμβάνεται δωρεάν.

Το BlueHost είναι μια εξαιρετική επιλογή, αλλά υπάρχουν κάποιες προειδοποιήσεις. Βεβαιωθείτε ότι το πακέτο που λαμβάνετε καλύπτει όλα όσα χρειάζεστε, επειδή τα πρόσθετα μπορούν να σας συντρίψουν αρκετά γρήγορα.

Δείτε την πλήρη κριτική μας στο Bluehost

9. 1&1 ΙΟΝΟΣ

1 & 1 ιόνιος

Αρχική τιμή: 15 $ ανά μήνα

Χρόνος απόκρισης: 330 ms

Λειτουργία: 99,8%

Ρίξτε μια ματιά 1&1 Φιλοξενία IONOS

Η πρόταση τιμής προς απόδοση με 1&1 Το IONOS δεν είναι υπέροχο. Όπου η εταιρεία δημιουργεί έδαφος, ωστόσο είναι στην παροχή διαχειριζόμενων υπηρεσιών. Τεχνολογικά άτομα, ειλικρινά, δεν θα εντυπωσιαστούν με μια εγκατάσταση που ξεκινά από έναν μόνο πυρήνα CPU και έχει διατεθεί μόνο ένα GB μνήμης RAM. Ωστόσο, οι πελάτες με λιγότερες γνώσεις τεχνολογίας θα χαρούν να έχουν τεχνική υποστήριξη και υποστήριξη πελατών για να τους καθοδηγήσουν σε μια σειρά διαδικασιών.

Όπως είναι συνηθισμένο όταν πηγαίνετε κάτω από $ 50 το μήνα στον τομέα φιλοξενίας ιστοσελίδων cloud, είστε κλειδωμένοι σε Linux και λογισμικό ανοιχτού κώδικα. 1&Το 1 σας δίνει λίγο περισσότερα μέσα σε αυτό το περιορισμένο πλαίσιο, παρέχοντας διακομιστές Apache, Nginx και Tomcat που θα παίξουν όμορφα με Python και PHP. Οι χρόνοι απόκρισης είναι επίσης κοντά στην καλύτερη κατηγορία.

Εάν χρειάζεστε τους καλύτερους διαθέσιμους χρόνους φόρτωσης, 1&1 μπορεί να αξίζει μια ματιά. Όποιος ενδιαφέρεται για έναν διακομιστή cloud των Windows θα πρέπει να προχωρήσει και οι προσφορές του δεν είναι εξαιρετικές από άποψη υλικού.

Δείτε το πλήρες 1&1 κριτική Ionos

10. Κινητήρας WP

wpengine

Αρχική τιμή: 35 $ ​​ανά μήνα

Χρόνος απόκρισης: 650 ms

Λειτουργία: 100%

Προβολή τιμής WP Engine

Το WP Engine είναι, όπως υποδηλώνει το όνομά του, μια προσφορά που απευθύνεται σε πελάτες WordPress. Η κλιμάκωση έχει σχεδιαστεί για εταιρικούς πελάτες και θα διαπιστώσετε ότι οι βαθμίδες αυξάνονται γρήγορα σε εκατοντάδες δολάρια. Τα χαμηλά επίπεδα δεν έχουν εξαιρετική υποστήριξη πελατών και μόνο τα δύο υψηλότερα επίπεδα έχουν τηλεφωνική υποστήριξη. Ωστόσο, μια εγγύηση επιστροφής χρημάτων 60 ημερών μπορεί να πάρει λίγο από το να εξερευνήσετε τις επιλογές σας.

Κάθε πακέτο περιλαμβάνει υποστήριξη πολλαπλών ιστότοπων δωρεάν, οπότε δεν θα χρειαστεί να πληρώσετε επιπλέον μόνο για να προσθέσετε έναν τομέα. Εάν χρειάζεστε παγκόσμια κέντρα δεδομένων για την εξυπηρέτηση επισκεπτών σε όλο τον πλανήτη, το WP Engine σας έχει καλύψει. Είναι μια εταιρεία που βλέπει τους πρώτους υιοθετημένους μηχανικούς του WordPress και η ομάδα υπερηφανεύεται για την παροχή αυτού του επιπέδου τεχνολογικής υποστήριξης στους πελάτες.

Είναι σίγουρα μια στοχευμένη προσφορά. Όσοι θέλουν απλώς μια σταθερή φιλοξενία WordPress που δεν μειώνεται ποτέ και μπορούν να κλιμακωθούν γρήγορα, ωστόσο, θα εκτιμήσουν το WP Engine.

Δείτε την πλήρη κριτική WP Engine

11. Κίνστα

Κίνστα

Αρχική τιμή: 30 $ ανά μήνα

Χρόνος απόκρισης: 230 ms

Λειτουργία: 99,8%

Δείτε το Kinsta Hosting

Αξιοποιώντας το Google Cloud Platform, το Kinsta σημαίνει να προσφέρει φιλοξενία cloud κορυφαίας κατηγορίας αποκλειστικά για κατόχους ιστότοπων WordPress. Είναι όλα WP και τίποτα άλλο. Η εταιρεία παρέχει μια σειρά από δωρεάν, όπως:

 • Ιστότοποι στάσης
 • Βελτιωμένες επιλογές διαχείρισης λογαριασμού
 • Υποστήριξη για πρακτορεία
 • Το Direct Tier 1 υποστηρίζει έμπειρους τεχνικούς

Τα χαρακτηριστικά διαχείρισης λογαριασμού είναι ένα σημαντικό σημείο πώλησης. Η ιδέα είναι ουσιαστικά ότι οι δημιουργικές εταιρείες μπορούν να αναπτύξουν ιστότοπους για πελάτες, να τους αναπτύξουν και, στη συνέχεια, να παραδώσουν τα κλειδιά στον πελάτη. Όλα λειτουργούν πολύ γρήγορα και ο χρόνος λειτουργίας είναι εξαιρετικός. Εάν διευθύνετε μια εταιρεία που εστιάζει στην πλατφόρμα WordPress, το Kinsta είναι δύσκολο να ταιριάξετε.

Δείτε την πλήρη κριτική μας για το Kinsta

12. DigitalOcean

digitalocean

Αρχική τιμή: 5 $ ανά μήνα

Χρόνος απόκρισης: 360 ms

Λειτουργία: 99,99%

Προβολή τιμών ψηφιακού ωκεανού

Το DigitalOcean προσφέρει ένα σχέδιο εισόδου σε επίπεδο χαμηλού κόστους, αλλά θα πρέπει να προσπαθήσετε να το βρείτε στον ιστότοπό τους και να το ρυθμίσετε για να κάνετε φιλοξενία διακομιστή ιστού. Οι προσφορές της εταιρείας είναι φαινομενικά σχεδιασμένες σε άμεση αντίθεση με τη φιλικότητα προς τον χρήστη.

Ναι, είναι δυνατή η εύρεση μιας λύσης με ένα κλικ που θα σας επιτρέψει να αναπτύξετε έναν διακομιστή LAMP ή οποιαδήποτε άλλη παρόμοια προσφορά σε δευτερόλεπτο. Καλή τύχη. Εντάξει ωραία, εδώ είναι γιατί δεν θα το βρεις ποτέ μόνος σου.

Η εμμονή της εταιρείας με “σταγονίδια” και υπολογιστικές περιπτώσεις δεν παρέχει μεγάλη διαβεβαίωση ότι ενδιαφέρονται για τη φιλοξενία πελατών. Θα είσαι μόνος σου. Χειρότερα, οι επιλογές χαμηλού επιπέδου ξεκινούν από το χαμηλότερο επίπεδο απόδοσης για αυτόν τον τομέα. Θα λάβετε μία CPU και μία GB μνήμης.

Μια σημαντική ανοδική είναι η προσέγγιση με ένα κλικ για την ενεργοποίηση διακομιστών. Θα λάβετε αρκετά σύγχρονο λογισμικό ανοιχτού κώδικα, όπως το MySQL 5.7 και το PHP 5.2. Εάν δεν είστε σκληροπυρηνικός τεχνικός, ωστόσο, θα ήταν πιο σοφό να πάτε σε έναν από τους συνεργάτες της DigitalOcean, όπως το Cloudways που αναφέρθηκε προηγουμένως.

13. AWS Cloud

aws amazon

Αρχική τιμή: 3,50 $ ανά μήνα

Χρόνος απόκρισης: 500 ms

Λειτουργία: 99,99%

Δείτε το AWS Lightsail

Οι εικονικοί διακομιστές Lightsail αποτελούν τη βάση όλων των προσφορών Cloud AWS καθώς σχετίζονται με τη φιλοξενία ιστοσελίδων. Το Amazon προσφέρει ένα εντυπωσιακό επίπεδο πρόσβασης και μπορείτε να δημιουργήσετε λύσεις με ένα κλικ για διακομιστές cloud Linux και Windows. Η εξισορρόπηση φορτίου είναι ενσωματωμένη και η δυνατότητα κλιμάκωσης είναι αυτόματη.

Υπάρχουν δύο μεγάλα μειονεκτήματα. Πρώτον, το AWS cloud hosting είναι μια ρύθμιση pay-as-you-go. Είναι δυνατή η λήψη κατ ‘αποκοπή τιμολόγησης, αλλά πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί σχετικά με τον τρόπο διαμόρφωσης του λογαριασμού σας. Επίσης, όλοι εκτός από τους πιο προικισμένους τεχνικούς θα βρεθούν απελπισμένα χαμένοι κατά την πλοήγηση των επιλογών στο Amazon Cloud.

Λάβετε, ωστόσο, δωρεάν πιστοποίηση SSL και ο πρώτος μήνας διατίθεται δωρεάν ως δοκιμαστική. Δυστυχώς, θα πρέπει να συμπεριλάβετε τα στοιχεία χρέωσής σας. Ομοίως, απαιτείται ακύρωση, διαφορετικά η χρέωση θα ξεκινήσει τον επόμενο μήνα.

Μεγάλες εταιρείες διαδικτύου όπως το Netflix λειτουργούν στο AWS Cloud. Εάν θέλετε το ίδιο είδος ισχύος και είστε άνετοι να μπείτε στα κενά μιας λύσης φιλοξενίας, είναι μια εξαιρετική επιλογή. Για όσους χρειάζονται καθοδήγηση, δεν είναι καλή πρόταση, όσο καλή και αν είναι η τιμή.

Από τους μεγάλους παίκτες, ωστόσο, η Amazon τείνει να είναι αυτή που θα σας κάνει να νιώσετε περισσότερο σαν να θέλουν μια μικρή επιχείρηση να τρέχει στο cloud hardware τους. Ωστόσο, αυτό είναι ένα πολύ χαμηλό μπαρ.

14. Google Cloud

Google cloud

Αρχική τιμή: 45 $ το μήνα

Χρόνος απόκρισης: 300 ms

Λειτουργία: 99,99%

Δείτε το Google Cloud

Το Google είναι ένα άλλο μεγάλο όνομα στον κλάδο που φαίνεται ότι δεν ενδιαφέρεται να βοηθήσει τους μικρούς παίκτες να δημιουργήσουν web hosting σε παρουσίες διακομιστή cloud. Η υποστήριξη πελατών από την Google είναι εξαιρετικά τρομερή και οι τεχνολογικοί πελάτες περιφρονούν ιδιαίτερα την τάση της εταιρείας να ξεκινήσει όλες τις έρευνες στο χαμηλότερο επίπεδο. Στο Google, ακόμη και το πιο έξυπνο άτομο στον κόσμο πρέπει να ρωτηθεί: “Έχετε δοκιμάσει να το απενεργοποιήσετε και μετά να το ενεργοποιήσετε ξανά;”

Με άλλα λόγια, το Google Cloud είναι χειρότερο από πολλές από τις πλατφόρμες που αφήνουν μόνοι σας. Υπάρχουν πολλοί άλλοι πάροχοι υπηρεσιών που έχουν χτιστεί πάνω από το Google Cloud Platform και προτιμάτε να τους χρησιμοποιείτε. Ακόμα κι αν ψάχνετε για υπολογιστική ισχύ υψηλής απόδοσης, το AWS θα προσφέρει την ίδια απόδοση χωρίς την ενθαρρυντική κακή εμπειρία υποστήριξης.

Υπάρχουν μόνο δύο ομάδες πελατών που θα πρέπει να υποφέρουν από την αίσθηση της Google. Πρώτον, υπάρχουν εκείνοι των οποίων οι φιλοξενούμενοι ιστότοποι εξαρτώνται από τα δεδομένα της G ή τις πλατφόρμες μηχανικής μάθησης. Δεύτερον, υπάρχουν εκείνοι που χρειάζονται κέντρα δεδομένων υψηλής απόδοσης σε κάθε κατοικημένη ήπειρο. Διαφορετικά, ρίξτε μια ματιά σε έναν μεταγενέστερο συνεργάτη όπως το Kinsta ή το Cloudways για να αποκτήσετε πρόσβαση στο υλικό χωρίς προβλήματα υποστήριξης.

Τι είναι ο διακομιστής Cloud?

Ο διακομιστής cloud είναι ένα σύστημα που έχει σχεδιαστεί για να παρέχει τεράστιους πόρους ως μέρος ενός πακέτου Software as a Service (SaaS). Συγκεκριμένα, ρωτώντας τι είναι ένας διακομιστής cloud χάνει ένα μεγάλο μέρος του θέματος. Ένας διακομιστής cloud δεν είναι ούτε ένας υπολογιστής. Αντ ‘αυτού, είναι μια συλλογή πολλών μηχανών που έχουν σχεδιαστεί για να λειτουργούν ως μία μοναδική παρουσία.

Οι παρουσίες μπορούν να κατανεμηθούν μεταξύ πελατών ή εργασιών με διάφορους τρόπους. Το πιο σημαντικό, οι πόροι μπορούν να προστεθούν γρήγορα σε περιπτώσεις για να διασφαλιστεί η σταθερότητα και η επεκτασιμότητα.

Αυτό είναι ένα πράγμα που κάνει το cloud computing μια τόσο ελκυστική επιλογή τόσο για εταιρείες όσο και για πελάτες. Ένας κορυφαίος πάροχος cloud μπορεί να συνεχίσει να αυξάνει τη ζήτηση πριν από την επέκταση των πελατών, επιτρέποντάς του σχεδόν απεριόριστη επεκτασιμότητα. Από το τέλος σας ως πελάτης που πληρώνει για φιλοξενία cloud στο Web, μπορείτε να αγοράσετε με σιγουριά υπηρεσίες στο χαμηλό τέλος της κλίμακας και να προσθέσετε ισχύ σε λίγα δευτερόλεπτα κάνοντας απλώς κλικ σε μια επιλογή στον πίνακα ελέγχου φιλοξενίας σας.

Τι είναι το Cloud Hosting?

Οι λύσεις φιλοξενίας σύννεφων είναι μόνο ένα κομμάτι της πίτας του τομέα cloud, εκτός από πράγματα όπως μηχανική εκμάθηση, φιλοξενία αρχείων, εξόρυξη δεδομένων, απομακρυσμένη πληροφορική, φιλοξενία VPS και ακόμη και υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης. Με πολλά άλλα να συμβαίνουν στον κόσμο του cloud computing, ίσως αναρωτιέστε, “Τι είναι το cloud hosting;”

Οι καλύτεροι πάροχοι φιλοξενίας cloud διαθέτουν τους απαραίτητους πόρους για να παρέχουν μια εμπειρία που δεν διακρίνεται από τη χρήση ενός αποκλειστικού διακομιστή ή ενός VDS, εκτός από το ότι οι υπηρεσίες φιλοξενίας cloud τείνουν να είναι πιο σταθερές και διαθέσιμες. Ορισμένοι πάροχοι είναι ακόμη πρόθυμοι να προσφέρουν μεμονωμένες παρουσίες cloud στους πελάτες τους, επιτρέποντάς τους ουσιαστικά να είναι οι δικοί τους πάροχοι υπηρεσιών φιλοξενίας.

Η δυνατότητα κλιμάκωσης είναι ένα σημαντικό πλεονέκτημα με τη φιλοξενία cloud έναντι παρόμοιων επιλογών. Ενώ οι αποκλειστικοί και εικονικοί αποκλειστικοί διακομιστές είναι σίγουρα ένα βήμα από τις λιγότερες επιλογές όπως η κοινή φιλοξενία, όλοι έχουν τα όριά τους. Ειδικότερα, μόλις μεγιστοποιήσετε τους πόρους σας, η μόνη λύση για να μεταφέρετε τα πάντα σε έναν νέο και πιο ισχυρό διακομιστή.

Εντούτοις, στο χώρο του cloud computing, περισσότεροι πόροι μπορούν απλώς να κατευθύνονται προς την παρουσία σας. Σε λίγα δευτερόλεπτα, μπορείτε να έχετε περισσότερους πυρήνες CPU, RAM και ακόμη και χώρο αποθήκευσης. Αυτό είναι πολύ πιο δύσκολο, στην καλύτερη περίπτωση, όταν εργάζεστε με έναν φυσικό διακομιστή ή μια εικονική μηχανή.

Διαφορετικοί τύποι υπηρεσιών Cloud Hosting

Όταν χρησιμοποιείτε έναν διακομιστή που βασίζεται σε σύννεφο από μια εταιρεία που λειτουργεί από κοινού, αγοράζετε πραγματικά μια καλύτερη έκδοση του web hosting. Εφόσον επιλέξετε τα κατάλληλα σχέδια φιλοξενίας cloud, θα μπορείτε να εκτελείτε ό, τι θέλετε στα συστήματά σας, όπως το WordPress ή το Magento.

Σε επίπεδο λειτουργικού συστήματος, θα βρείτε εταιρείες που προσφέρουν πολλές διανομές Linux. Ένας αριθμός παρέχει επίσης συστήματα Windows και ο αριθμός τους θα αυξηθεί καθώς η Microsoft συνεχίζει να κινείται επιθετικά στο χώρο της πλατφόρμας cloud.

Θα βρείτε επίσης πολλές διαθέσιμες στοίβες λογισμικού, συμπεριλαμβανομένων τυπικών προσφορών όπως Linux, Apache, MySQL και PHP. Πολλές εταιρείες έχουν επίσης εισέλθει στην αγορά με ελαφρούς διακομιστές ιστού Nginx, διερμηνείς Python και ακόμη και επιλογές φιλοξενίας Node.JS. Με μια πλήρως αφοσιωμένη παρουσία ή εικονικό ιδιωτικό διακομιστή στο cloud, θα έχετε πρόσβαση root που θα σας επιτρέπει να εγκαταστήσετε ό, τι μπορεί να απαιτεί το έργο σας.

Πολλοί από τους καλύτερους παρόχους φιλοξενίας cloud παρέχουν επίσης περιορισμένες λύσεις. Για παράδειγμα, πολλές εταιρείες φιλοξενίας προσφέρουν τώρα φιλοξενία WordPress που περιλαμβάνει διαχειριζόμενη υποστήριξη από το κουτί. Απλώς δημιουργείτε έναν λογαριασμό στον πίνακα ελέγχου φιλοξενίας, του παρέχουν όλο το απαραίτητο λογισμικό και, στη συνέχεια, μπορείτε να το εργαστείτε όπως θα κάνατε σε οποιονδήποτε άλλο ιστότοπο WordPress σε οποιονδήποτε άλλο διακομιστή ιστού. Εάν υπάρχουν οποιεσδήποτε ανησυχίες, επικοινωνήστε με την υποστήριξη πελατών και θα έχουν έναν ειδικό τεχνολογίας που θα σας βοηθήσει να διευθετήσετε τα πράγματα.

συμπέρασμα

Υπάρχει ένας απόλυτος κόλπος στον κόσμο φιλοξενίας cloud μεταξύ των εταιρειών που ενδιαφέρονται για τις μικρές επιχειρήσεις (δείτε τους αγαπημένους μας οικοδεσπότες μικρών επιχειρήσεων) και εκείνων που δεν το κάνουν. Θα παρατηρείτε τη διαφορά κάθε φορά που φορτώνετε μία από τις σελίδες τους. Εάν χρησιμοποιούν όρους όπως “φιλοξενία” και έχουν την τιμή τους εκ των προτέρων, είστε σε καλό μέρος. Εάν χρησιμοποιούν τη λέξη «υπολογισμός» και επιμένουν να μιλήσουν για τα πάντα, από ροή έως AI, θα κολλήσετε κάνοντας πολλή δουλειά μόνη σας.

Σε ισορροπία, οι περισσότεροι πελάτες δεν θα θεωρήσουν ότι η δύναμη που προσφέρουν οι μεγάλοι παίκτες όπως το Google, το DigitalOcean και το AWS αξίζουν τη θλίψη. Ευτυχώς, υπάρχουν πολλοί μικροί παίκτες που θέλουν το σκληρό σας κέρδος. Καθορίστε ποιες είναι οι προτεραιότητές σας εκ των προτέρων, ειδικά πόσο χρειάζεστε μαζική επεκτασιμότητα έναντι χαμηλής τιμής και θα προσδιορίσετε γρήγορα τρεις περίπου εταιρείες που ταιριάζουν πολύ καλά στο λογαριασμό.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map