7 δωρεάν πάροχοι φιλοξενίας VPS – με τεράστια προειδοποίηση! (Μάιος 2020)

7 δωρεάν πάροχοι φιλοξενίας VPS – με τεράστια προειδοποίηση! (Μάιος 2020)

7 δωρεάν πάροχοι φιλοξενίας VPS – με τεράστια προειδοποίηση! (Μάιος 2020)

Χρειάζεστε δωρεάν φιλοξενία VPS επειδή τα πραγματικά σχέδια είναι εκτός προϋπολογισμού?


Σας ακούμε. 

Ωστόσο, με προσοχή, τίποτα στη ζωή δεν είναι πραγματικά δωρεάν. Και αυτό ισχύει για αυτούς τους παρόχους VPS.

Καλύτεροι οικοδεσπότες για κατόχους ιστότοπων

Η χρήση ενός εικονικού ιδιωτικού διακομιστή (VPS) είναι μια περίπτωση όπου μπορείτε συχνά να κερδίσετε πολλά χρήματα.

Είναι κατανοητό, ωστόσο, γιατί οι άνθρωποι μπορούν να αναζητήσουν δωρεάν φιλοξενία VPS, παρόλο που οι περισσότερες λύσεις φιλοξενίας ιστοσελίδων σε αυτόν τον τομέα είναι ήδη αρκετά οικονομικά αποδοτικές.

Συχνά θα βλέπετε δωρεάν κοινόχρηστες επιλογές φιλοξενίας και μπορεί απλώς να αναρωτιέστε πόσο υψηλές εταιρείες είναι πρόθυμες να ανεβάσουν το ante.

Στην πραγματικότητα, δεν υπάρχουν προγράμματα φιλοξενίας που πληρούν τις προϋποθέσεις ως 100% δωρεάν VPS. Δηλαδή, δεν υπάρχει έκδοση ενός δωρεάν διακομιστή VPS όπου δεν θα πληρώνετε ποτέ τίποτα ποτέ.

Ωστόσο, μπορείτε εύκολα να βρείτε μια δωρεάν δοκιμή VPS, και υπάρχουν επίσης πολλές σχεδόν δωρεάν υπηρεσίες φιλοξενίας που πλησιάζουν επίσης στην παροχή μιας δωρεάν εμπειρίας. Ας ρίξουμε μια ματιά σε μερικές από τις επιλογές που μπορεί να σας κάνουν να νιώσετε σαν να λαμβάνετε δωρεάν VPS. Στο τέλος, θα μιλήσουμε επίσης για μερικά από τα πιθανά πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα της μετάβασης αυτής της διαδρομής.

Σχέδια VPS που είναι σχεδόν δωρεάν

1. HostWinds VPS Φιλοξενία

hostwinds vps

ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΗ ΤΙΜΗ: 5,17 $ ανά μήνα

Χρόνος απόκρισης: 640 ms

Λειτουργία: 100%

Προβολή σχεδίων φιλοξενίας HostWinds

Με την αυστηρότερη έννοια, τα σχέδια χαμηλότερου κόστους στο HostWinds δεν αντιπροσωπεύουν πραγματικό φτηνό VPS, επειδή η προσφορά χαμηλού κόστους της εταιρείας είναι μια παρουσία που βασίζεται σε σύννεφο. Για τη συντριπτική πλειονότητα των ατόμων που ενδιαφέρονται για τους παρόχους φιλοξενίας VPS, αυτή η διάκριση δεν θα είναι καν αισθητή. Αυτό συμβαίνει επειδή όταν οι πόροι ενός φυσικού διακομιστή κατανέμονται για να δημιουργήσουν ένα VPS στο σύννεφο, δεν υπάρχει τίποτα για τη χρήση του προκύπτοντος εικονικοποιημένου διακομιστή που διαφέρει από έναν VPS που βασίζεται σε έναν μόνο υπολογιστή. Το μόνο πράγμα που θα παρατηρήσετε είναι ότι το σύστημα είναι γενικά πιο ευαίσθητο από τα παραδοσιακά προγράμματα φιλοξενίας VPS.

Στο τέλος της εξίσωσης, θα έχετε πρόσβαση σε:

 • Ένας πίνακας ελέγχου
 • Χώρος στο δισκο
 • Λειτουργίες σε επίπεδο λειτουργικού συστήματος

Με άλλα λόγια, μπορείτε να συνδεθείτε μέσω της διεπαφής ιστού ή να χρησιμοποιήσετε ένα απομακρυσμένο κέλυφος για να αποκτήσετε πρόσβαση σε αυτό μέσω SSH, όπως και κάθε άλλη εγκατάσταση φιλοξενίας διακομιστή.

Το HostWinds προσφέρει μια αρκετά ισχυρή εμπειρία που οι τεχνολογικοί άνθρωποι θα είναι ευτυχείς. Όπως θα περίμενε κανείς στο εύρος τιμών σχεδόν χωρίς χρέωση, δεν πρόκειται να λάβετε πραγματικό βαθμό φόρμας υποστήριξης HostWinds. Ωστόσο, προσφέρουν μια πολύ ισχυρή διαμόρφωση Linux που θα είναι οικεία σε όποιον έχει χρησιμοποιήσει διακομιστές VPS στο παρελθόν. Θα βρείτε επίσης ότι η εταιρεία είναι στην ευχάριστη θέση να πουλήσει σχετικά προϊόντα, όπως η φιλοξενία των Windows. Εντυπωσιακά, η εγκατάσταση περιλαμβάνει επίσης 1 GB μνήμης RAM, έναν πυρήνα CPU και 30 GB αποθηκευτικού χώρου.

Ωστόσο, καθώς τα προγράμματα φιλοξενίας πηγαίνουν, είναι δύσκολο να παραπονεθείτε για να αποκτήσετε μια κατάλληλη εμπειρία VPS για σχεδόν δωρεάν. Απλώς να είστε προετοιμασμένοι να κάνετε κάποια τεχνικά κατανοητή εργασία για να συνεχίσετε να λειτουργεί, επειδή είναι ένα μη διαχειριζόμενο VPS.

Δείτε την πλήρη κριτική του InMotion Hosting

2. InterServer.net

interserver vps

ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΗ ΤΙΜΗ: 6 $ ανά μήνα

Χρόνος απόκρισης: 684 χιλ

Λειτουργία: 99,96%

Προβολή σχεδίων φιλοξενίας InterServer

Μια άλλη εταιρεία που πλησιάζει πολύ στην παροχή δωρεάν φιλοξενίας VPS είναι το InterServer.net. Το φθηνότερο πρόγραμμα VPS της εταιρείας φιλοξενίας ιστοσελίδων περιλαμβάνει:

 • Ένας πυρήνας CPU
 • Δύο GB μνήμης
 • Τρία GB αποθήκευσης SSD
 • Δύο TB μεταφοράς ανά μήνα

Αυτό θα ήταν ένα υπέροχο σύνολο χαρακτηριστικών από ένα τυπικό πρόγραμμα φιλοξενίας VPS που κοστίζει περίπου 30 $ ανά μήνα. Εάν οι δυνατότητες επεξεργασίας, αποθήκευσης και μνήμης δεν είναι αρκετά καλές για τις ανάγκες σας, μπορείτε εύκολα να προσαρμόσετε το σχέδιο VPS σε έως και 16 πυρήνες. Θα εξακολουθείτε επίσης να πληρώνετε ένα πολύ αξιοσέβαστο 96 $ ανά μήνα για μια προσφορά υψηλής ποιότητας.

Ένα τυπικό πάτημα που θα αρχίσετε να παρατηρείτε με σχεδόν όλα αυτά τα προγράμματα φιλοξενίας VPS είναι ότι βασίζονται σε παρουσίες cloud. Και πάλι, δεν είναι μεγάλη υπόθεση για τον μέσο χρήστη, αλλά μπορεί να είναι ένα κρίσιμο σημείο εάν σκέφτεστε πολύ σκληρά για τη σχετικά μικρή διάκριση μεταξύ των υπηρεσιών φιλοξενίας VPS που εκτελούνται απευθείας σε ένα μόνο μηχάνημα και τις εκτελούν σε πολλές μηχανές που παρέχουν παρουσίες που βασίζονται σε σύννεφο.

Ένα άλλο θέμα που θα δείτε να αναδύεται είναι ότι πολλοί από αυτούς τους παρόχους φιλοξενίας είναι πρόθυμοι να προσφέρουν λύσεις που βασίζονται σε Linux, αλλά δεν είναι πάντα οι πρώτοι που ενδιαφέρονται να εγκαταστήσουν ένα λειτουργικό σύστημα όπως τα Windows. Ευτυχώς, οι διακομιστές των Windows είναι διαθέσιμοι με επιπλέον κόστος. Τα συστήματα Linux είναι αρκετά ανθεκτικά, ωστόσο, περιλαμβάνουν:

 • Βάσεις δεδομένων MySQL
 • Python, Ruby, Perl και άλλα περιβάλλοντα για την παραγωγή δυναμικού περιεχομένου σε ιστότοπους
 • Πλήρης εγκατάσταση cPanel για εύκολη διαχείριση

Υπάρχουν επίσης διαθέσιμες δωρεάν επιλογές υποστήριξης. Μπορεί να μην είναι ένας πραγματικός διακομιστής VPS, αλλά εξακολουθεί να είναι πολύ καλή τιμή για λίγα δολάρια το μήνα.

Δείτε την πλήρη κριτική του InterServer

3. Hostinger

φιλοξενία hostinger vps

ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΗ ΤΙΜΗ: 3,95 $ ανά μήνα

Χρόνος απόκρισης: 309 ms

Λειτουργία: 100%

Προβολή σχεδίων φιλοξενίας Hostinger

Ναι, τώρα πλησιάζουμε πολύ κοντά στην εύρεση ενός πραγματικά δωρεάν διακομιστή VPS. Το εντυπωσιακό πράγμα με το Hostinger είναι ότι καταφέρνουν να λειτουργούν διακομιστές πολύ ευαίσθητοι που έχουν καταπληκτικούς αριθμούς χρόνου λειτουργίας. Δεν θα έχετε τόνο αποθηκευτικού χώρου με τη φθηνότερη προσφορά τους, μόλις 10 Gb, αλλά μπορείτε να αναβαθμίσετε το σχέδιό σας σε μία από τις πολλές επιλογές. Όλα βασίζονται σε SSD, επομένως αναμένετε εξαιρετικά γρήγορους χρόνους απόκρισης.

Το επιχειρηματικό μοντέλο του Hoster επικεντρώνεται στην πώληση όλων των άλλων στοιχείων που χρειάζεται ένας ιστότοπος, όπως ένα όνομα τομέα και ένα πιστοποιητικό SSL. Περιλαμβάνουν δωρεάν IPv4 και IPv6 αποκλειστικές διευθύνσεις IP με κάθε σχέδιο, μια εντυπωσιακή προσφορά για ένα πρόγραμμα που είναι μικρότερο από πέντε σημεία.

Σχέδια VPS που απολαμβάνουν λίγο την τιμή

4. Φιλοξενία InMotion

inmotion αφιερωμένη φιλοξενία

ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΗ ΤΙΜΗ: 19,99 $ ανά μήνα με έκπτωση 63% τον πρώτο μήνα

Χρόνος απόκρισης: 640 ms

Λειτουργία: 100%

Προβολή σχεδίων φιλοξενίας InMotion

Δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι το InMotion Hosting είναι ένας άλλος συμμετέχων με φθηνότερες προσφορές ενσωματωμένες σε πλατφόρμες cloud. Ενώ η τιμή κατά τη διάρκεια ζωής ενός προγράμματος δεν είναι τόσο μεγαλύτερη που βλέπετε με άλλα σχέδια σε αυτήν τη λίστα, υπάρχει αξία. Συγκεκριμένα, το InMotion προσφέρει δωρεάν βασική βοήθεια διαχείρισης διακομιστή. Αυτό σημαίνει ότι θα χειριστούν τη διαχείριση ενημερώσεων κώδικα και ενημερώσεων για να διατηρήσουν το σύστημά σας σταθερό και ασφαλές.

Όλο το υλικό του InMotion λειτουργεί σε μονάδες SSD που έχουν διαμορφωθεί σε συστοιχίες RAID-6. Για τους άγνωστους, αυτό σημαίνει ότι οι πιθανότητες μιας καταστροφικής αποτυχίας όπου δεν μπορούν να ανακτηθούν δεδομένα είναι γελοία χαμηλές. Κάθε εγκατάσταση περιλαμβάνει μια εταιρική έκδοση του CentOS και θα μπορείτε επίσης να διαχειριστείτε τον διακομιστή VPS σας μέσω του cPanel. Η υποστήριξη της υποδομής βασίζεται επίσης στο cloud, ώστε να είστε σίγουροι ότι ο χρόνος λειτουργίας θα είναι σταθερός.

Προσφέρουν επίσης εγγύηση επιστροφής χρημάτων 90 ημερών, μια συμφωνία που είναι τόσο καλή όσο θα δείτε στην επιχείρηση. Παρόλο που δεν σας επιστρέφει τον κόπο που θα μπορούσατε να δημιουργήσετε για τη δημιουργία ενός διακομιστή, μειώνει τουλάχιστον τον κίνδυνο, αρκεί να μην δημιουργήσετε μια ισχυρή παρουσία Ιστού αμέσως.

Δείτε την πλήρη κριτική του InMotion Hosting

5. AccuWebHosting

accu web hosting vps hosting

ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΗ ΤΙΜΗ: 14,97 $ ανά μήνα με δωρεάν δοκιμή ενός μήνα

Χρόνος απόκρισης: 1.000+ ms

Λειτουργία: 100%

Προβολή σχεδίων AccuWebHosting

Η αποφασισμένη έλλειψη διακομιστών Windows σε αυτήν τη λίστα καθιστά το AccuWebHosting μια ιδιαίτερα ελκυστική επιλογή για τους οπαδούς της Microsoft και της πλατφόρμας .NET. Ενώ 15 δολάρια το μήνα δεν είναι η φθηνότερη επιλογή, είναι τόσο κοντά όσο θα φτάσετε σε έναν δωρεάν διακομιστή VPS που χρησιμοποιεί Windows, στην περίπτωση αυτή Windows 2008 Server.

Μπορείτε επίσης να επωφεληθείτε από τη δωρεάν δοκιμή χωρίς να χρειάζεται να προσκομίσετε πιστωτική κάρτα. Εάν δεν είστε ικανοποιημένοι με την εμπειρία, μπορείτε απλώς να αφήσετε τον λογαριασμό να λήξει χωρίς ανανέωση.

Κάθε σύστημα έχει υποστήριξη τόσο για RDP όσο και για SSH. Οι μηχανές είναι εικονικοί διακομιστές, όχι παρουσίες που βασίζονται σε σύννεφο VPS. Αυτό σημαίνει ότι θα χρησιμοποιείτε αποκλειστικούς πόρους σε υπολογιστές με επεξεργαστές Intel Xeon από τη σειρά E5 ή E7. Το πιο σημαντικό για τους σκληροπυρηνικούς διαχειριστές των Windows, το σύστημα HyperV Virtualization της Microsoft υποστηρίζεται πλήρως.

Εάν πρέπει να έχετε περιβάλλον Windows ή συμβατότητα .NET, το AccuWebHosting είναι η καλύτερη επιλογή. Άλλες προσφορές προσφέρουν τα Windows σε μια επιπλέον τιμή, αλλά η AccuWebHosting το συμπεριλαμβάνει στην αρχική τιμή, επειδή επικεντρώνονται στην παροχή υψηλού επιπέδου ενός κορυφαίου επιπέδου Windows VPS σε λογική τιμή.

Επιλογές που βασίζονται σε επιχειρηματικά μοντέλα χωρίς περιορισμούς

6. x10 Φιλοξενία

x10 κεντρική υποδοχή

ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΗ ΤΙΜΗ: Δωρεάν, αλλά . . .

Χρόνος απόκρισης: 428 ms

Λειτουργία: 100%

Προβολή σχεδίων x10Hosting

Όταν χρησιμοποιείτε το x10Hosting, προτιμάτε να λαμβάνετε δωρεάν ένα VPS σε μια παρουσία cloud, αλλά είναι μια απίστευτα περιορισμένη λύση. Αυτό σημαίνει ότι οι διαχειριστές του κόσμου θα χαθούν απελπιστικά χωρίς τα κελύφη SSH, τις συνδέσεις cPanel και άλλες λειτουργίες. Κάθε λογαριασμός στο x10Hosting μπορεί να χρησιμοποιεί μία μόνο διεύθυνση IP. Δεν προκαλεί έκπληξη το γεγονός ότι θα έχετε μια σαφώς αδύναμη ποσότητα μνήμης RAM, μόλις 512 MB. Το λειτουργικό σύστημα είναι μόνο Linux, αλλά θα έχετε απεριόριστο χώρο αποθήκευσης και εύρος ζώνης.

Αυτό που ελπίζει το x10Hosting θα κάνετε είναι να αγοράσετε το upsell στον δικό σας χρόνο. Είναι στην πραγματικότητα μια εταιρεία πολύ χαμηλής πίεσης, αλλά υπάρχει σίγουρα ένα βήμα πωλήσεων που πρέπει να γίνει όταν αποφασίσετε ότι χρειάζεστε κάτι όπως η πρόσβαση root ή η υποστήριξη πελατών. Εάν θέλετε να κλιμακώσετε γρήγορα και να μην ανησυχείτε για τα όρια αποθήκευσης, το x10Hosting είναι μια εξαιρετική επιλογή.

7. VPSWALA

vpswala

ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΗ ΤΙΜΗ: Δωρεάν, αλλά υπάρχει μια αναβάθμιση

Χρόνος απόκρισης: 800 ms

Λειτουργία: 100%

Προβολή σχεδίων φιλοξενίας VPSWALA

Η VPSWALA κάνει ένα πολύ απλό στοίχημα. Υποθέτουν ότι ο ιστότοπός σας θα αυξηθεί σε κάποιο σημείο. Σε κάποιο σημείο, θα χρειαστεί να φιλοξενήσετε έναν δεύτερο τομέα ή να χρησιμοποιήσετε μια δεύτερη διεύθυνση IP. Ίσως θα χρειαστείτε περισσότερη μνήμη RAM, πυρήνες επεξεργαστή, εύρος ζώνης ή χώρο αποθήκευσης.

Ναι, είναι δωρεάν να ξεκινήσετε, αλλά μόλις χρειαστεί να ανεβείτε, η τιμή ανεβαίνει στα 60 δολάρια το μήνα. Το αρνητικό είναι ότι το δωρεάν πρόγραμμα είναι αρκετά ισχυρό, συσκευάζοντας δύο πυρήνες CPU, 30 GB αποθηκευτικού χώρου, δύο GB μνήμης RAM και ένα TB εύρους ζώνης. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε μία διεύθυνση IP στο δωρεάν πρόγραμμα VPS.

Οι λαοί στο VPSWALA είναι αρκετά εκ των προτέρων σχετικά με τις πωλήσεις τους. Συγκεκριμένα, τα δωρεάν σχέδια περιλαμβάνουν τεχνική υποστήριξη 24/7 και υποστήριξη πελατών. Αυτό είναι εντυπωσιακό, ακόμα κι αν το επιχειρηματικό μοντέλο είναι μια παγίδα για την ανάπτυξη ιστότοπων. Εάν είστε 100% σίγουροι ο ιστότοπός σας δεν θα ξεπεράσει ποτέ τα αρχικά 30 GB αποθηκευτικού χώρου SSD, ωστόσο, είναι καλή συμφωνία.

Τίποτα στη ζωή δεν είναι δωρεάν, αλλά αυτό είναι αρκετά κοντά

Είτε πρόκειται για μια δωρεάν δοκιμή VPS, κάποια μορφή δωρεάν με αστερίσκο ή απλώς μια λύση πολύ χαμηλού κόστους, υπάρχουν πολλοί τρόποι για να φτάσετε πραγματικά, πολύ κοντά στο να μην πληρώνετε. Σε ορισμένες περιπτώσεις, όπως με το VPSWALA, θα πρέπει να παρακολουθείτε στενά την κατανάλωση αποκλειστικών πόρων. Άλλες περιπτώσεις, όπως με το Hostinger, είναι απλώς οικονομικά αποδοτικές έως ότου είναι σχεδόν αισθητές.

Μια λέξη συμβουλών που πρέπει να ακολουθήσετε είναι να προσέχετε τους λαούς που προσφέρουν δωρεάν σχέδια χωρίς καμία προφανή δήλωση για το τι είναι το αλίευμα. Οι απάτες ηλεκτρονικού ψαρέματος χρησιμοποιούν τη λέξη-κλειδί «δωρεάν φιλοξενία» όλη την ώρα και είναι σοφό να αποφεύγετε να δίνετε τα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας σε οποιαδήποτε εταιρεία για την οποία κανείς δεν έχει ακούσει ποτέ.

Τι να περιμένεις

Ακόμα και όταν αντιμετωπίζετε πολλές λύσεις που αγκαλιάζουν το σημείο τιμής των 30 $ που είναι κοινό στον κλάδο, μπορείτε να περιμένετε να έχετε μια πλήρως μη διαχειριζόμενη εμπειρία.

Ενώ μπορεί να υπάρξει κάποια ενημέρωση κώδικα και ενημέρωση, αυτή είναι μόνο η εταιρεία φιλοξενίας που προστατεύεται από βλάβες στο υλικό της.

Εάν εγκαταστήσετε ένα σενάριο PHP και καταστρέφει τον ιστότοπό σας, δεν είναι πιθανό να λάβετε δωρεάν διαχειριζόμενη υποστήριξη, διορθώνοντας ό, τι μπορεί να έχει πάει στραβά.

Για αυτόν τον λόγο, η δωρεάν προσέγγιση δεν συνιστάται σε κανέναν που δεν έχει κάποιες τεχνικές μπριζόλες.

Αν ψάχνετε για ένα εξαιρετικά φθηνό σχέδιο και δεν ξέρετε πολλά για την απομακρυσμένη αποστολή σε διακομιστές, βεβαιωθείτε ότι θα βρείτε αυτό που περιλαμβάνει κάποιο βαθμό διαχειριζόμενης υποστήριξης. Αυτοί οι χρήστες είναι πιθανό να ανεβούν στην επόμενη βαθμίδα, όπου τα σχέδια κοστίζουν συνήθως περίπου 30 $ το μήνα. Ακόμα και τότε, ωστόσο, θα θελήσετε να αναζητήσετε διαχειριζόμενη φιλοξενία εάν δεν είστε εξοικειωμένοι με τρομακτικές έννοιες διαχειριστή όπως “πρόσβαση root” και “SSH”

Για άτομα που έχουν εύλογα σταθερές τεχνικές μπριζόλες, υπάρχει κάτι που πρέπει να ειπωθεί για τη δοκιμή μιας δωρεάν λύσης ή μιας λύσης που πλησιάζει το να είναι χωρίς κόστος. Ακόμα κι αν απλώς αντιμετωπίζετε κάτι σαν τα αδιανόητα χαμηλού κόστους σχέδια του Hostinger, θα βρείτε ένα εκπληκτικά ανταποκρινόμενο σύστημα που περιλαμβάνει ένα ισχυρό περιβάλλον για την ανάπτυξη ιστοσελίδων και εφαρμογών ιστού. Ίσως δεν θα είναι 100% δωρεάν, αλλά επίσης δεν θα υποφέρετε από υπαρξιακό φόβο κάθε μήνα όταν λήγει ο λογαριασμός του διακομιστή.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Adblock
  detector