9 καλύτερες φτηνές εταιρείες φιλοξενίας VPS το 2020 – Εξοικονόμηση προϋπολογισμού

9 καλύτερες φτηνές εταιρείες φιλοξενίας VPS το 2020 – Εξοικονόμηση προϋπολογισμού

9 καλύτερες φτηνές εταιρείες φιλοξενίας VPS το 2020 – Εξοικονόμηση προϋπολογισμού

Το VPS είναι ένα βήμα από την κοινή φιλοξενία, αλλά μπορείτε να βρείτε μερικές σταθερές προσφορές για να διατηρήσετε την ισχυρή αναβάθμιση εντός του προϋπολογισμού σας.


Εάν εκτελείτε έναν ιστότοπο μεγάλου όγκου ή απλά χρειάζεστε αυτήν την επιπλέον απόδοση, η φιλοξενία VPS είναι ο τρόπος να πάτε.

καλύτερη φιλοξενία για μικρές επιχειρήσεις

Η εύρεση μιας φτηνής επιλογής φιλοξενίας VPS είναι μια εργασία που λαμβάνει υπόψη. Ο ρυθμός μετάβασης στον κλάδο για τις προσφορές VPS είναι περίπου 30 $ ανά μήνα, αλλά μπορεί να έχει ένας φτηνός διακομιστής VPS αν ξέρετε πού να ψάξετε.

Ωστόσο, είναι επίσης συνετό να σκεφτείτε ορισμένες από τις συγκεκριμένες απαιτήσεις που έχετε για τη φιλοξενία ενός ιστότοπου. Για παράδειγμα, αξίζει να ρωτήσετε:

 • Χρειάζεστε φιλοξενία Windows ή είναι λειτουργικό σύστημα Linux αρκετά καλό?
 • Είναι απαραίτητη η διαχειριζόμενη φιλοξενία ή μπορείτε να διατηρήσετε τον διακομιστή μόνοι σας?
 • Πόσο εύρος ζώνης χρειάζονται οι ιστότοποί σας?
 • Ποιο είναι το συνολικό επίπεδο δεξιότητάς σας που λειτουργεί με πρόσβαση root, έναν πίνακα ελέγχου, ένα κέλυφος SSH και μια διαμόρφωση πελάτη / διακομιστή FTP?

Για παράδειγμα, η εύρεση ενός παρόχου VPS χαμηλού κόστους που περιλαμβάνει επίσης διαχειριζόμενη βοήθεια φιλοξενίας VPS είναι δυνατή. Εάν δεν είστε πολύ ειδικευμένοι ως διαχειριστής διακομιστή, θα πρέπει να το κάνετε προτεραιότητα όταν ελέγχετε τα σχέδια VPS. Με έντονο μάτι προς ό, τι χρειάζεστε απολύτως και τι προσφέρει ο πάροχος υπηρεσιών φιλοξενίας, θα πρέπει να μπορείτε να βρείτε προγράμματα φιλοξενίας VPS που δεν θα σπάσουν τον προϋπολογισμό σας.

1. Φιλοξενία Α2

a2 φιλοξενία vps hosting

ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΗ ΤΙΜΗ: 5 $ ανά μήνα για ένα εντελώς μη διαχειριζόμενο VPS

Χρόνος απόκρισης: 279 χιλ

Λειτουργία: 99,66%

Προβολή σχεδίων A2Hosting

Όπως πολλές από τις επιλογές αυτής της λίστας, η φθηνότερη προσφορά VPS από το A2 απευθύνεται άμεσα σε άτομα που έχουν τις τεχνικές δεξιότητες που απαιτούνται για να απομακρυνθούν σε ένα σύστημα και να το διατηρήσουν χωρίς βοήθεια. Υπάρχουν διαθέσιμες επιλογές διαχειριζόμενων υπηρεσιών από το A2 Hosting, αλλά κοστίζει πολύ περισσότερο, φτάνοντας τα 35 $ το μήνα.

Η προσφορά χαμηλού επιπέδου είναι αρκετά περιορισμένη όσον αφορά την απόδοση. Θα έχετε πρόσβαση μόνο σε έναν πυρήνα CPU, αλλά μπορείτε να πληρώσετε λίγο περισσότερο για να λάβετε επιπλέον πόρους, όπως περισσότερους πυρήνες, χώρο στο δίσκο και RAM. Δεν θα συνιστούσαμε να εκτελείτε έναν ιστότοπο υψηλής απόδοσης στο χαμηλότερο επίπεδο από το A2, αλλά αντιπροσωπεύει μια ισχυρή πρόταση για όποιον χρειάζεται απλώς να ανεβάσει στατικές σελίδες ή πρέπει να χρησιμοποιήσει βασικό δυναμικό σενάριο στην PHP.

Αυτό δεν σημαίνει ότι η απόδοση είναι τρομερή. Θα λάβετε μια δωρεάν μονάδα SSD με το σχέδιό σας. Το A2 προσφέρει επίσης πρόσβαση στο Cloudflare για πρόσθετη σταθερότητα και ασφάλεια. Η διαμόρφωση διακομιστή είναι επίσης εξαιρετικά γρήγορη, διαρκώντας λίγα λεπτά. Πολλά χαρακτηριστικά, όπως το cPanel, είναι επίσης πρόσθετα.

Για την τιμή, είναι επίσης πολύ δύσκολο να διαμαρτυρηθείτε για την ταχύτητα. Με χρόνο απόκρισης κάτω των 300 ms, θα πρέπει να βάλετε μια όμορφη έκδοση του WordPress στον διακομιστή προτού οι χρόνοι φόρτωσης να είναι ακόμη μέτριοι. Κάνοντας check in με μόλις $ 5, ο A2 κερδίζει σωστά μια θέση στην κορυφή οποιασδήποτε λίστας προσιτών προσφορών VPS. Υπάρχει επίσης εγγύηση επιστροφής χρημάτων.

Προβολή πλήρους κριτικής A2Hosting

2. iPage

φιλοξενία ipage vps

ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΗ ΤΙΜΗ: 19,99 $ ανά μήνα

Χρόνος απόκρισης: 708 χιλ

Λειτουργία: 99,75%

Προβολή σχεδίων φιλοξενίας iPage

Οι λαοί στο iPage δεν παρασύρονται με το να προσφέρουν απολύτως barebones φιλοξενώντας σχέδια για βρωμιά φθηνά. Αντ ‘αυτού, η εταιρεία επικεντρώνεται στην παροχή όσων μπορούν να περιγραφούν καλύτερα ως μια αρκετά καλή επιλογή που ξεπερνά το πρότυπο της βιομηχανίας φιλοξενίας ιστού των 30 $ ανά μήνα για VPS με αξιοπρεπές περιθώριο.

Το μεγαλύτερο πλεονέκτημα στη χρήση του iPage είναι ότι προσφέρουν διαχειριζόμενη τεχνική υποστήριξη και υποστήριξη πελατών με την τιμή τους. Εάν ανησυχείτε ότι θα μείνετε στην έρημο με έναν διακομιστή που δεν μπορείτε να διατηρήσετε, αυτό είναι μεγάλη υπόθεση. Για το λόγο αυτό, το iPage μπορεί να είναι ιδανικό για εμπόρους, σχεδιαστές και εταιρείες που χρειάζονται λίγη βοήθεια όταν η τεχνολογία αρχίσει να λειτουργεί.

Για τα 20 δολάρια σας, έχετε έναν διακομιστή ενός πυρήνα, χώρο αποθήκευσης 40 GB, ένα TB εύρους ζώνης και μια δωρεάν εγκατάσταση cPanel. Στο κάτω μέρος, δεν προσφέρονται διακομιστές Windows, ακόμη και οι προσφορές Linux περιορίζονται στο CentOS. Θα ασχοληθείτε επίσης με μια κάπως χρονολογημένη εγκατάσταση στοίβας LAMP που επικεντρώνεται στο PHP 5.

Αυτό που προσφέρει το iPage πιθανότατα δεν είναι η καλύτερη επιλογή για άτομα που χρειάζονται πρόταση τιμής-απόδοσης που είναι εκτός των charts. Εάν πρέπει απλώς να αποκτήσετε βασικές δυνατότητες φιλοξενίας και δυναμικής δέσμης ενεργειών σε λογική τιμή, δεν είναι κακό. Ρίξτε την υποστήριξη δωρεάν διαχειριζόμενων υπηρεσιών και το iPage είναι μια εξαιρετική επιλογή για πελάτες με γνώμονα τις τιμές που χρειάζονται λίγη βοήθεια από καιρό σε καιρό.

Προβολή πλήρους κριτικής iPage

3. Dreamhost

φιλοξενία του dreamhost vps

ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΗ ΤΙΜΗ: 10 $ ανά μήνα

Χρόνος απόκρισης: 418 ms

Λειτουργία: 100%

Προβολή σχεδίων φιλοξενίας Dreamhost

Ένα από τα μεγάλα πλεονεκτήματα του Dreamhost είναι ότι βρίσκονται πολύ κοντά σε μια εταιρεία φιλοξενίας ιστοσελίδων με πλήρεις υπηρεσίες. Πωλούν ονόματα τομέα και προσφέρουν ένα πακέτο φιλοξενίας VPS 10 $ που περιλαμβάνει εντελώς μη μετρημένο εύρος ζώνης. Εάν πρέπει να αγοράσετε μια διεύθυνση IP στο μπλοκ IPv4, θα σας καλύψουν επίσης.

Καθώς γίνεται πιο συνηθισμένο, μπορείτε επίσης να περιμένετε ότι ο ιστότοπός σας θα λειτουργεί σε μονάδες SSD υψηλής απόκρισης. Το βασικό σχέδιο περιλαμβάνει μόνο 10 GB χώρου στο δίσκο, ώστε οι άνθρωποι με πιο υψηλούς ιστότοπους που περιλαμβάνουν πολλά μέσα ενδέχεται να θέλουν να κοιτάξουν αλλού.

Το Dreamhost είναι επίσης ένας πλήρως διαχειριζόμενος πάροχος υπηρεσιών, και 10 $ ανά μήνα είναι πολύ μακριά η φθηνότερη τιμή που θα βρείτε για αυτό. Έχουν στη διάθεσή τους το προσωπικό υποστήριξης πελατών για κλήσεις στο πεδίο σε 24ωρη βάση, επίσης.

Ένα σημαντικό πλεονέκτημα είναι η δωρεάν προσφορά της εταιρείας για αυτοματοποιημένα αντίγραφα ασφαλείας για ιστότοπους WordPress. Ωστόσο, δεν θα λάβετε διακομιστή Windows. Από την άλλη πλευρά, κάνουν την προσθήκη RAM για εικονικές περιπτώσεις αρκετά εύκολη, αν και αυτό προφανώς έρχεται με κόστος.

Η ώρα λειτουργίας είναι συμπαγής. Μπορείτε επίσης να περιμένετε ότι το σύστημά σας θα είναι πολύ ευαίσθητο. Αν αναζητάτε το χαρούμενο μέσο μεταξύ διαχειριζόμενων υπηρεσιών, ταχύτητας και τιμής, το Dreamhost επιτυγχάνει μια πολύ καλή ισορροπία.

Δείτε την πλήρη κριτική του Dreamhost

4. Hostwinds

φιλοξενία hostwinds vps

ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΗ ΤΙΜΗ: 4,49 $ ανά μήνα για μη διαχειριζόμενη φιλοξενία που βασίζεται σε Linux

Χρόνος απόκρισης: 1.093 ms

Λειτουργία: 100%

Προβολή σχεδίων φιλοξενίας Hostwinds

Μια άλλη καταχώρηση στο πολύ χαμηλό τέλος της κλίμακας τιμών είναι το Hostwinds. Η εταιρεία προσφέρει επίπεδο 4,49 $ για μη διαχειριζόμενες υπηρεσίες, αλλά υπάρχει επίσης προσφορά 10,99 $ για διαχειριζόμενη φιλοξενία ιστοσελίδων. Το κατώτατο επίπεδο των συστημάτων περιλαμβάνει CPU ενός πυρήνα με το VPS, 30 GB αποθήκευσης δίσκου με βάση SSD, ένα TB εύρους ζώνης και ένα GB μνήμης RAM.

Το μεγαλύτερο πλεονέκτημα με το Hostwinds είναι ότι προσφέρουν επίσης συστήματα Windows εκτός από το Linux. Παρέχουν 24/7 υποστήριξη πελατών, αλλά η εταιρεία προτιμά οι χρήστες να πάνε στο σύστημα ζωντανής συνομιλίας. Μπορείτε να κάνετε μεταφορές δωρεάν και να λάβετε βοήθεια με αυτό.

Η απόδοση βρίσκεται στην άκρη του απαράδεκτου, με τον αρχικό χρόνο απόκρισης να ξεπερνά ένα ολόκληρο δευτερόλεπτο. Περιλαμβάνουν τείχος προστασίας εταιρικού επιπέδου και το δυναμικό περιβάλλον δέσμης ενεργειών είναι ένα σύγχρονο σύστημα PHP 7. Η ασφάλεια μπορεί να σας οδηγήσει στο Hostwinds, όπως και η ανάγκη για διαχειριζόμενες υπηρεσίες φιλοξενίας, αλλά διαφορετικά, πιστεύουμε ότι οι πελάτες μπορούν να βρουν καλύτερες προσφορές στα ίδια επίπεδα τιμών.

Δείτε την πλήρη κριτική Hostwinds

5. 1 και 1 ΙΟΝΟΣ

Φιλοξενία 1 & 1 ionos vps

ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΗ ΤΙΜΗ: 2 $ ανά μήνα για μη διαχειριζόμενη φιλοξενία που βασίζεται σε Linux

Χρόνος απόκρισης: 918 ms

Λειτουργία: 100%

Προβολή 1&1 Σχέδια φιλοξενίας IONOS

Η τιμή είναι τόσο φθηνή όσο θα βρείτε στην επιχείρηση, και αυτό πιθανότατα αναρωτιέστε ποια θα ήταν η αλίευση. Το μεγαλύτερο πλεονέκτημα είναι ότι θα έχετε πρόσβαση μόνο σε μία εικονική CPU και μισή μνήμη RAM. Επίσης, ο χώρος αποθήκευσης, αναπάντεχα, είναι μόνο 10 GB, αλλά είναι τουλάχιστον SSD.

Λαμβάνετε μόνο μια λίστα με κοινά λειτουργικά συστήματα Linux για τα 2 $ σας. Εντυπωσιακά, ωστόσο, μπορείτε να επιλέξετε κέντρα δεδομένων σε Αμερική, Γερμανία ή Ισπανία.

Προβολή πλήρους 1&1 κριτική IONOS

6. AWS Cloud

φωτιστικό amazon

Αρχική τιμή: 3,50 $ ανά μήνα

Χρόνος απόκρισης: 500 ms

Λειτουργία: 99,99%

Προβολή σχεδίων φιλοξενίας AWS Cloud

Με την αυστηρότερη έννοια, η προσφορά του Amazon δεν είναι μια πραγματική λύση φιλοξενίας VPS. Χρησιμοποιώντας την τεράστια αρχιτεκτονική cloud της εταιρείας, ωστόσο, το AWS Cloud προσφέρει μια απρόσκοπτη εμπειρία που λειτουργεί σχεδόν ακριβώς όπως ένα κανονικό VPS.

Είναι δύσκολο να ξεπεράσεις την τιμή των 3,50 $ ανά μήνα, αν και η παγίδα είναι ότι μπαίνεις σε ένα περιβάλλον που είναι 100% χωρίς διαχείριση. Το AWS Cloud έχει σχεδιαστεί για σκληροπυρηνικούς τεχνικούς σε μεγάλες πολυεθνικές εταιρείες και η εγκατάσταση είναι εντελώς ασυγχώρητη για τους ανθρώπους που βρίσκονται τουλάχιστον σε προηγμένο-ενδιάμεσο επίπεδο γνώσεων που εργάζονται με λειτουργικά συστήματα, απομακρυσμένη πρόσβαση και άλλα στοιχεία.

Ένα πρόγραμμα pay-as-you-go μπορεί να είναι πολύ ωραίο για τους ανθρώπους που χρειάζονται επεκτασιμότητα με το φθηνό. Αυτό σημαίνει μόνο πληρωμή για κύκλους επεξεργαστών και μπορεί να είναι ελκυστικό για επιχειρήσεις που ασχολούνται με πράγματα όπως η βιασύνη των πωλήσεων των χειμερινών διακοπών. Εάν δεν θέλετε να αυξήσετε το σύστημά σας για να καλύψετε τη ζήτηση και να πληρώσετε για να διατηρήσετε αυτήν την κλίμακα κατά τη διάρκεια της εκτός εποχής, τότε το AWS αξίζει μια μακρά ματιά.

Το σημαντικότερο είναι ότι μπορείτε να εγκαταστήσετε οτιδήποτε θέλετε στην περίπτωσή σας. Εάν θέλετε να εκτελέσετε το Node.JS αντί της PHP, χτυπήστε τον εαυτό σας. Για αυτόν τον λόγο, είναι μια καλή επιλογή για επαγγελματίες υψηλής εξειδίκευσης που ξέρουν πώς να ρυθμίζουν απομακρυσμένους διακομιστές. Για όλους τους άλλους, είναι πιθανό σοφό να κοιτάξετε αλλού.

Δείτε ολόκληρη την κριτική AWS Cloud

7. Alibaba Cloud ECS

φιλοξενία alibaba cloud vps

ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΗ ΤΙΜΗ: 4,50 $ ανά 1 TB μεταφοράς δεδομένων

Χρόνος απόκρισης: 2.000 ms

Λειτουργία: 100%

Δείτε τα προγράμματα φιλοξενίας Alibaba Cloud ECS

Η Alibaba είναι η καλύτερη ιδέα για την κινεζική έκδοση του Amazon, και δεν αποτελεί έκπληξη ότι η εταιρεία μπαίνει σε παρόμοιες προσφορές με VPS που βασίζεται σε σύννεφο. Η τιμολόγηση είναι φθηνή, και είναι ένα καλό σημείο εκκίνησης για την πληρωμή του εύρους ζώνης μόνο για χρήση. Οι χρήστες λαμβάνουν μια εικονικοποιημένη CPU, ένα GB μνήμης και 40 GB αποθήκευσης SSD για την τιμή. Αυτός είναι πολύς χώρος στο δίσκο για το δολάριο. Η εταιρεία δεσμεύεται επίσης να χρησιμοποιεί τη σειρά επεξεργαστών Intel Xeon E5.

Οι χρόνοι απόκρισης εκτός της Ασίας είναι προφανώς κακοί. Εάν, ωστόσο, δημιουργείτε διακομιστές για άτομα στην Ασία ή την Αυστραλία, ενδέχεται να έχετε αριθμούς πιο κοντά σε αυτό που βλέπετε με το AWS.

Εάν η ρύθμιση AWS Cloud φαίνεται μη φιλική προς το χρήστη, τότε να είστε προετοιμασμένοι για την εντελώς εχθρική διεπαφή χρήστη από την Alibaba. Η εύρεση της ακριβούς επιλογής για τις ανάγκες φιλοξενίας VPS μπορεί να είναι μια πρόκληση. Εάν ψάχνετε μια εναλλακτική λύση για το AWS Cloud, το Alibaba μπορεί να αξίζει να το δείτε. Εάν δεν έχετε τις τεχνικές μπριζόλες για να κάνετε τη διαδικασία ρύθμισης μόνοι σας, θα θελήσετε να συνεχίσετε να κυνηγάτε.

Τι είναι το VPS και γιατί δεν είναι πάντα φθηνό?

Σε σχέση με αυτό που προσπαθεί να ανταγωνιστεί, η φιλοξενία VPS είναι πραγματικά φθηνή. Ενώ το βιομηχανικό πρότυπο των 30 $ ανά μήνα μπορεί να μην φαίνεται εξαιρετικά προσιτό, ειδικά σε σύγκριση με ορισμένες επιλογές φιλοξενίας όπως διακομιστές cloud και κοινόχρηστη φιλοξενία, είναι πολύ καλή σε σύγκριση με αυτό που θα δείτε από ειδικές εταιρείες φιλοξενίας. Ένας πλήρως αφοσιωμένος διακομιστής μπορεί να κοστίζει οπουδήποτε από μερικές εκατοντάδες έως μερικές χιλιάδες δολάρια το μήνα, ανάλογα με τον τύπο του μηχανήματος που θα κάνει τη φιλοξενία.

Η φιλοξενία VPS είναι, από πολλές απόψεις, ένα προϊόν που απευθύνεται σε άτομα που θέλουν να διαχωρίσουν τη διαφορά. Χρειάζονται κάτι που είναι φθηνότερο από έναν αποκλειστικό διακομιστή, αλλά θα ήθελαν ακόμη να έχουν κάτι που τους παρέχει πλήρη πρόσβαση root, τη δυνατότητα εγκατάστασης του δικού τους λογισμικού και εκτεταμένου ελέγχου διαχειριστή.

Τι ακριβώς είναι ένα VPS, λοιπόν?

Η εικονικοποίηση είναι μια διαδικασία όπου μια εταιρεία διαιρεί τους πόρους μιας φυσικής μηχανής σε μια σειρά εικονικών ιδιωτικών διακομιστών. Κάθε μία από αυτές τις εικονικές παρουσίες είναι ικανή να παρέχει μια ανεξάρτητη και μια πλήρως λειτουργική έκδοση:

 • Ένα λειτουργικό σύστημα
 • Ένα περιβάλλον διακομιστή Ιστού
 • Ένα πλήρες σύστημα αρχείων

Με άλλα λόγια, είναι ένας πλήρως λειτουργικός υπολογιστής που λειτουργεί μέσα σε ένα διαμέρισμα σε ένα πολύ μεγαλύτερο μηχάνημα. Δεν είναι ασυνήθιστο για τα κεντρικά μηχανήματα να έχουν εκατοντάδες πυρήνες επεξεργαστών, πολλά terabyte αποθήκευσης και φορτία RAM. Η απόσπαση αυτών των πόρων σε μια δέσμη εικονικοποιημένων διακομιστών σημαίνει ότι μια εταιρεία μπορεί να προσφέρει διακομιστές σε μερικές εκατοντάδες πελάτες χωρίς να χρειάζεται να δημιουργήσει ένα ειδικό μηχάνημα για κάθε έναν.

Ίσως αναρωτιέστε γιατί το VPS δεν είναι πάντα φθηνότερο. Το μεγάλο πράγμα για εταιρείες που υποστηρίζουν διακομιστές VPS είναι ότι πρέπει να παρέχουν αρκετά τεχνική υποστήριξη και υποστήριξη πελατών. Η φτηνή φιλοξενία VPS είναι σχεδόν πάντα μη διαχειριζόμενη, και αυτό σημαίνει ότι ρίχνετε πολλά από την πλευρά υποστήριξης της εξίσωσης. Οι εταιρείες περικόπτουν επίσης συχνά άλλες λειτουργίες για να μειώσουν το κόστος, συμπεριλαμβανομένης της παροχής:

 • Λιγότεροι πυρήνες CPU
 • Λιγότερη μνήμη
 • Μειωμένη επεκτασιμότητα
 • Άδειες ανοικτού κώδικα ή φθηνές βρωμιά πίνακα ελέγχου
 • Λογισμικό χωρίς άδεια, ειδικά η στοίβα LAMP

Μπορούν επίσης να αποφύγουν να προσφέρουν πράγματα όπως:

 • Windows VPS
 • Προστασία DDoS
 • Μονάδες SSD
 • Αφιερωμένοι πόροι

Κανένα από αυτά δεν είναι εγγενώς τρομερό. Εάν φιλοξενείτε έναν μόνο ιστότοπο που δεν έχει πολλή κίνηση ή χρειάζεστε αρκετή ισχύ επεξεργασίας, είναι ένας θαυμάσιος τρόπος εξοικονόμησης χρημάτων.

Τι να περιμένετε από έναν φτηνό πάροχο VPS

Η εύρεση μιας προσιτής εταιρείας φιλοξενίας VPS δεν είναι αδύνατη, αλλά θα πρέπει να κάνετε κάποιους συμβιβασμούς. Στις περισσότερες περιπτώσεις, θα χρησιμοποιείτε Linux VPS και όχι διακομιστές Windows. Ο αποθηκευτικός χώρος μπορεί επίσης να είναι αρκετά περιορισμένος, συνήθως μεταξύ 10 και 40 GB. Αυτό δεν θα είναι πρόβλημα για τους περισσότερους ιστότοπους, αλλά μπορεί να παρουσιάσει προβλήματα καθώς ένας ιστότοπος μεγαλώνει. Επίσης, πιθανότατα θα περιοριστείτε σε λίγες διανομές Linux, όπως το Ubuntu, το CentOS ή το Debian.

Η έλλειψη διαχειριζόμενης βοήθειας με φτηνούς παρόχους φιλοξενίας VPS μπορεί να είναι ένα πρόβλημα για λιγότερο τεχνολογικούς ή έμπειρους χρήστες. Η διαχειριζόμενη φιλοξενία απευθύνεται σε άτομα που χρειάζονται κάποια βοήθεια με θέματα ρύθμισης και αντιμετώπισης προβλημάτων. Σε ένα μη διαχειριζόμενο περιβάλλον, είστε μόνοι σας όπως θα κάνατε με ένα πραγματικό μηχάνημα που κάθεται σε ένα δωμάτιο. Συγκεκριμένα, η εικονική μηχανή βρίσκεται σε ένα πραγματικό μηχάνημα στον οποίο πρέπει να έχετε απομακρυσμένη πρόσβαση και αυτό μπορεί να παρουσιάσει το δικό του σύνολο προκλήσεων εάν λειτουργίες όπως SSH και FTP γίνουν αντιδράσεις.

Γενικά δεν συνιστάται σε άτομα που δεν έχουν εμπειρία διαχειριστή Linux να αγοράζουν έναν φτηνό διακομιστή VPS. Εάν δεν μπορείτε να πάρετε μια δολοφονική συμφωνία σε έναν διαχειριζόμενο διακομιστή, η εργασία ως έμπορος ή μια εταιρεία που προσπαθεί να διαχειριστεί έναν διακομιστή μπορεί να είναι χάος. Οι καλύτερες προσφορές VPS δεν δικαιολογούν το στέγνωμα χωρίς να υπάρχει τεχνική υποστήριξη. Εκτός αν είστε πολύ άνετοι όταν εργάζεστε με CLI και σε διεπαφή όπως το PuTTY, θα θελήσετε να αποκτήσετε ένα πλήρως διαχειριζόμενο πρόγραμμα φιλοξενίας.

Από την άλλη πλευρά, ένα VPS χαμηλού κόστους είναι ένας θαυμάσιος τρόπος για να εξοικονομήσετε χρήματα εάν έχετε τις απαραίτητες δεξιότητες για να το διατηρήσετε. Οι φτηνοί διακομιστές VPS μπορεί να σας βοηθήσουν να πραγματοποιήσετε εξοικονόμηση εκατοντάδων δολαρίων, ειδικά εάν πρέπει να εκτελέσετε πολλά από αυτά.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Adblock
  detector