A2 Hosting έναντι SiteGround Hosting Σε σύγκριση με τον Μάιο του 2020 με έκπτωση

A2 Hosting και SiteGround είναι υπέροχοι οικοδεσπότες για σύγκριση ο ένας στον άλλον.


Και οι δύο έχουν μεγάλη υποστήριξη, υψηλό χρόνο λειτουργίας και κραυγές καλές τιμές για την ποιότητα.

Στην πραγματικότητα, και οι δύο θεωρούνται ένας από τους ταχύτερους οικοδεσπότες Ιστού σύμφωνα με την έρευνά μας.

Το καλύτερο πράγμα για αυτές τις δύο μάρκες φιλοξενίας είναι ότι χαρτογραφούν τη δική τους πορεία και δεν αποτελούν μέρος ενός web hosting globo-corp που δεν ενδιαφέρεται πραγματικά για τους πελάτες τους.

Έτσι κάνετε μια εξαιρετική επιλογή μέγεθος του SiteGround έναντι του A2 Hosting, ας ανακαλύψουμε τι τους κάνει διαφορετικούς.

A2 Hosting vs SiteGround A Υποστήριξη B Ταχύτητα C Χαρακτηριστικά D Value E TransparencySiteGround Κριτική σύνταξης 4.8 Κριτικός 4.9 254 ψήφοι54.5554.5ABCDEA2 Hosting Κριτική σύνταξης 4.6 Κριτικός 4.5 2 ψήφοι55544ABCDE

Συνεπώς, περνώντας το κυνήγι: και οι δύο έχουν παρόμοια εμπειρία στον κλάδο, προσφέρουν 99,99% χρόνο λειτουργίας με εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 έως 45 ημερών και πολλές προσαρμόσιμες επιλογές για να καλύψουν όλες τις δυνατότητες και τα εύρη τιμών.

Έτσι και τα δύο καλύπτουν τα βασικά. Αλλά όπου υπάρχει μια τεράστια διαφοροποίηση μεταξύ τους: ταχύτητα και εξυπηρέτηση πελατών.

Συνολικά, αν ψάχνετε για τον ταχύτερο οικοδεσπότη Ιστού, πηγαίνετε με το A2 Hosting. εάν αναζητάτε τον καλύτερο συνολικό κεντρικό υπολογιστή για δυνατότητες και εξυπηρέτηση πελατών, μεταβείτε στο SiteGround.

Φιλοξενία A2: Κυριότερα σημεία, πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα

Από την έναρξη του 2003, η A2 Hosting υπογράμμισε την ταχύτητά τους πάνω από όλα, έως και 20 φορές πιο γρήγορα από τους αντιπάλους. Η εταιρεία με έδρα το Μίσιγκαν προσφέρει απεριόριστο χώρο στο δίσκο και απεριόριστο εύρος ζώνης.

Τιμολόγηση φιλοξενίας Α2

Το A2 Hosting προσφέρει αρκετές σαφείς επιλογές τιμολόγησης. Οι χαμηλότεροι βαθμοί τιμών σε κάθε επιλογή ξεκινούν από λογικές μηνιαίες τιμές εισόδου:

 • Shared Hosting: 7,99 $ – αλλά ένας κωδικός κουπονιού μειώνει τα 3,92 $
 • Φιλοξενία VPS: $ 5
 • Φιλοξενία μεταπωλητών: 19,99 – χρησιμοποιήστε τον κωδικό κουπονιού για να φτάσετε στα 13,19 $
 • Αφιερωμένη φιλοξενία: 119,99 $ πριν από το κουπόνι – το οποίο φτάνει τα 99,59 $

Υποστήριξη πελατών

Οι έμπειροι, φιλικοί τεχνικοί είναι διαθέσιμοι 24 ώρες την ημέρα, κάθε μέρα. Είτε εισάγετε ένα εισιτήριο διακομιστή, συνομιλείτε στο διαδίκτυο είτε τηλεφωνείτε στη γραμμή βοήθειάς τους, έχουν λάβει υψηλές βαθμολογίες για την υπηρεσία τους. Για να βελτιώσετε την υπηρεσία σας, το A2 Hosting σας επιτρέπει να επιλέξετε τον πλησιέστερο διακομιστή σας.

Υπήρξαν κάποια παράπονα με αργές απαντήσεις, ανάλογα με την ώρα της ημέρας. Προσωπικά είχα υπέροχες εμπειρίες με την υποστήριξή τους.

Υπήρξε ένα τεράστιο πρόβλημα που είχαν πρόσφατα κατά τη διάρκεια της μεγάλης διακοπής του A2 Hosting. Αλλά έχουν αναρρώσει από τότε.

Ταχύτητα

Η A2 Hosting προσφέρει μια πλατφόρμα υψηλής απόδοσης SwiftServer που τους επιτρέπει να προσφέρουν πακέτα Turbo. Αυτοί οι διακομιστές φορτώνουν τις σελίδες σας έως και 20 φορές πιο γρήγορα, με λιγότερους πελάτες σε κάθε διακομιστή και περισσότερους πόρους που διατίθενται σε μεμονωμένους λογαριασμούς. Όλοι οι λογαριασμοί φιλοξενίας τους περιλαμβάνουν μονάδες στερεάς κατάστασης, οι οποίες μπορούν να εκτελούν χιλιάδες λειτουργίες εισόδου / εξόδου κάθε λεπτό.

αξία

Για το ποσό της υπηρεσίας και της υποστήριξης, το A2 Hosting προσφέρει τεράστια αξία. Περιλαμβάνεται SSD, πρόσβαση cPanel για όλους τους κοινόχρηστους πελάτες φιλοξενίας και πολλές άλλες επιλογές είναι διαθέσιμες για να ταιριάζουν σε οποιαδήποτε ανάγκη.

Χαρακτηριστικά

Το A2 Hosting προσφέρει λειτουργίες με υποστήριξη CPanel, υποστήριξη για όλους από αρχάριους έως προχωρημένους προγραμματιστές και συμβούλους. Παρέχουν αυτόματη δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας που βασίζεται σε διακομιστές, προστασία από ιούς και ποικιλία επιλογών λογισμικού και ανάπτυξης για διαφορετικούς κλάδους.

Βελτιστοποιούν την ταχύτητα και την ασφάλεια, και πολλές δυνατότητες γίνονται ψηλές. Αυτό κάνει τη φιλοξενία τους φιλική για αρχάριους, κάτι που είναι εξαιρετικά χρήσιμο.

Ένα μειονέκτημα είναι ότι τα χαρακτηριστικά τους μπορεί να είναι λίγο συντριπτικά, επειδή το περιβάλλον χρήστη τους δεν είναι τέλειο. Αλλά κάνει τη δουλειά.

Διακοπή / Λειτουργία:

Έχουν ιδιωτικούς διακομιστές, με κέντρα δεδομένων στο Μίσιγκαν, το Άμστερνταμ και τη Σιγκαπούρη. Το A2 Hosting εγγυάται 99,9% χρόνο λειτουργίας. Προσφέρουν επίσης δοκιμές ταχύτητας μεταφόρτωσης και λήψης από κάθε κέντρο δεδομένων.

Είχαν πρόσφατα τεράστια διακοπή στο κέντρο δεδομένων, αλλά από τότε τα πράγματα ήταν ομαλά.

SiteGround Hosting: Στιγμιότυπα, πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα

Ξεκίνησε από πρώην δικηγόρους και επαγγελματίες πληροφορικής στη Βουλγαρία το 2003, το SiteGround προσφέρει τόνους επιλογών φιλοξενίας ιστοσελίδων, απεριόριστο εύρος ζώνης και βραβευμένες υπηρεσίες, ταχύτητα και υποστήριξη.

Αγαπάμε προσωπικά το SiteGround. Συνολικά, είναι προσιτές, εξαιρετικά φιλικές και πλούσιες σε χαρακτηριστικά με όλα όσα χρειαζόμαστε.

Τιμολόγηση SiteGround

Τα σχέδια του SiteGround είναι στην πιο ακριβή πλευρά όσον αφορά τη φιλοξενία προϋπολογισμού, αλλά πολλοί αναθεωρητές εκτιμούν όλα τα πρόσθετα που έρχονται με λίγο υψηλότερη τιμή. Έχουν πολλά επίπεδα για καθεμία από τις τέσσερις επιλογές φιλοξενίας τους.

 • Shared Hosting: Κανονική τιμή 9,95 $, οι κωδικοί κουπονιών πέφτουν στα 3,95 $
 • Cloud Hosting: Ξεκινά από 60 $ μηνιαίως
 • Φιλοξενία μεταπωλητών: Ένα πιστωτικό πρόγραμμα, που ισούται με ένα έτος φιλοξενίας, είναι μόλις 42 $ κάθε πίστωση όταν αγοράζετε 11 ή περισσότερες πιστώσεις.
 • Αφιερωμένη φιλοξενία: Τα αφιερωμένα προγράμματα διακομιστή τους στις ΗΠΑ ξεκινούν από 229 $ το μήνα

Υποστήριξη πελατών

Διατίθενται σε κάθε δευτερόλεπτο για άμεση συνομιλία, άμεσες απαντήσεις στο τηλέφωνο και εισιτήρια που λένε κατά μέσο όρο περίπου 10 λεπτά για την πρώτη απάντηση.

Το SiteGround είναι σοκαριστικό για το πόσο γρήγορα είναι να ανταποκριθούν. Είναι πραγματικά απίστευτο.

Παίρνετε τα εισιτήρια υποστήριξης που συμπληρώνονται γρηγορότερα από ό, τι μπορείτε να πείτε “διακομιστής” και προσοχή στη λεπτομέρεια που ξεπερνά και πέρα.

Βοηθούν σε ζητήματα που δεν χρειάζεται, και φτάνουν μέχρι να επιδιορθώσουν τα προβλήματα του WordPress για εσάς. Ουάου.

Ταχύτητα

Το SiteGround προσφέρει μονάδες στερεάς κατάστασης σε όλα τα προγράμματα φιλοξενίας και προσφέρει βελτιωμένη απόδοση με NGINX, HTTP / 2, PHP7 και δωρεάν CDN.

Έχουν ένα πρόσθετο SiteGround SuperCacher με πολλαπλά επίπεδα προσωρινής αποθήκευσης και ταχύτητας. Μπορείτε να επιλέξετε ποιο επίπεδο εφαρμογής θέλετε να κάνετε αυτό το μωρό να γουργουρίζει όσο το δυνατόν γρηγορότερα.

αξία

Παρόλο που οι τιμές μπορεί να είναι ελαφρώς υψηλότερες από άλλους κεντρικούς υπολογιστές, η πληθώρα επιλογών του SiteGround για προγραμματιστές και χρήστες όλων των ικανοτήτων παρέχει υψηλό επίπεδο αξίας.

Συνολικά, η τιμή από το SiteGround είναι απίστευτη. Ταιριάζει απόλυτα με το Bluehost και το κατεβάζει εύκολα!

Χαρακτηριστικά

Η προσφορά που φιλοξενεί μια ποικιλία διαφορετικών εφαρμογών και υπηρεσιών, παρέχει θέματα Joomla, WordPress και Magento, καθώς και σεμινάρια για κάθε ένα. Περιλαμβάνουν δωρεάν καθημερινά αντίγραφα ασφαλείας.

Downtime / Uptime: Το SiteGround προσφέρει μια κατάσταση σε πραγματικό χρόνο που σας επιτρέπει να δοκιμάσετε την κατάσταση του ιστότοπού σας σε πραγματικό χρόνο. Προσφέρουν ετήσιο ρυθμό λειτουργίας 99,9965 τοις εκατό ετησίως και μηνιαίο χρόνο λειτουργίας 99,999 τοις εκατό. Τα κέντρα δεδομένων βρίσκονται στο Σικάγο, το Λονδίνο, το Άμστερνταμ και τη Σιγκαπούρη. Το λογισμικό τους ελαχιστοποιεί τον χρόνο διακοπής, παρέχοντας αυτόματη ανίχνευση σε πραγματικό χρόνο και αυτοματοποιημένη άμεση αντίδραση. Επιλύουν αμέσως περισσότερο από το 90% των προβλημάτων απόδοσης του διακομιστή χωρίς να απαιτείται ανθρώπινη αλληλεπίδραση.

SiteGround vs A2 Hosting: Σύγκριση ταχύτητας

Συγκρίναμε το SiteGround και το A2 Hosting σε δύο ιστότοπους με σχεδόν πανομοιότυπο περιεχόμενο, από παρόμοια θέματα, τόσο από το StudioPress όσο και με παρόμοιες ποσότητες περιεχομένου και κειμένου. Αυτά ήταν τα αποτελέσματα:

τελικό τεστ ταχύτητας φιλοξενίας siteground vs a2

τελικό τεστ ταχύτητας φιλοξενίας siteground vs a2 Δοκιμή ταχύτητας φιλοξενίας SiteGround vs A2

Έχουμε SiteGround στα αριστερά με συνολική βαθμολογία 94% και A2 Hosting στα δεξιά με συνολική βαθμολογία 97%.

Σημειώστε ότι αυτό συμβαίνει με ενεργοποιημένες τις προσθήκες προσωρινής αποθήκευσης που παρέχονται από κάθε κεντρικό υπολογιστή. Για το SiteGround χρησιμοποιήσαμε το SG SuperCacher με σχεδόν ποτέ επίπεδο caching ενεργοποιημένο και με το A2 Hosting πήγαμε με το σχέδιο Turbo, έως και 20 φορές πιο γρήγορα.

Σε πρακτικό επίπεδο, αυτά είναι εξαιρετικά αποτελέσματα και δείχνει πραγματικά ότι και τα δύο είναι αστρικά. Οι ταχύτητες είναι τόσο κοντά που δεν θα επέλεγα απαραίτητα τη μία πάνω από την άλλη με βάση την ελάχιστη διαφορά στην ταχύτητα.

SiteGround vs A2 Hosting: Τι είναι καλύτερο για εσάς?

Τόσο το A2 Hosting όσο και το SiteGround προσφέρουν μοναδικές δυνατότητες που μπορούν να φιλοξενήσουν επιχειρήσεις όλων των μεγεθών. Και οι δύο προσανατολίζονται περισσότερο προς προγραμματιστές ή άτομα με εμπειρία στην ανάπτυξη ιστότοπων, αλλά προσφέρουν πλήρη υποστήριξη πελατών και βοήθεια μέσω σεμιναρίων και αντιμετώπισης προβλημάτων για χρήστες όλων των δυνατοτήτων και ικανοτήτων.

Ενώ η τιμή δεν πρέπει να είναι ο καθοριστικός παράγοντας, Φιλοξενία Α2 απευθύνεται σε μικρές επιχειρήσεις, εταιρείες ηλεκτρονικού εμπορίου και ιδιώτες. Η μεγάλη ποικιλία χαρακτηριστικών που προσφέρονται για τη χαμηλότερη τιμή το καθιστούν μια σταθερή και αξιόπιστη επιλογή. Προσφέρουν 30 διαφορετικά προσαρμοσμένα πακέτα φιλοξενίας, συμπεριλαμβανομένων επιλογών για CMS, CRM, προγραμματισμό, δημοπρασία, εκπαίδευση, ηλεκτρονικό εμπόριο και ανάπτυξη Ιστού. Λάβετε έκπτωση A2 Hosting εδώ.

SiteGround είναι μια ποιοτική επιλογή για προγραμματιστές που θέλουν περισσότερη ευελιξία και επιλογές προσαρμογής, έμποροι που βασίζονται σε συνεπές χρόνο λειτουργίας και λίγο χρόνο διακοπής λειτουργίας και μεταπωλητές που αναζητούν αξιόπιστα προϊόντα για να προσφέρουν σε λογική τιμή. Έχουν προηγμένη τεχνική διαθεσιμότητα και γρήγορη υποστήριξη πελατών για τη συντήρηση των ιστότοπών σας. Ζητήστε έκπτωση 60% για SiteGround εδώ.

Ανακεφαλαίωση αναθεώρησης φιλοξενίας Α2

Ακολουθεί η σύνοψη της πλήρους αναθεώρησης της φιλοξενίας Α2.

A2 Hosting Σύνταξη κριτικής 4.6 / 5 Κριτής {{reviewsOverall}} / 5 Χρήστες (2 ψήφοι) Πλεονεκτήματα

 1. Απίστευτη υποστήριξη πελατών
 2. Ταχύτερες ταχύτητες στην αγορά
 3. Φιλικότητα προς τον χρήστη
 4. Εξαιρετικά χαρακτηριστικά για την τιμή
 5. Τοπικοί ήρωες

Μειονεκτήματα

 1. Όχι το ισχυρότερο χρόνο λειτουργίας
 2. Όχι για τους κυνηγούς ευκαιρίας
 3. Η Εξυπηρέτηση Πελατών έχει τις Off-Days

Περίληψη Η φιλοξενία ιστοσελίδων A2 είναι τόσο γρήγορη και τόσο αξιόπιστη που ξεπερνά πραγματικά τους ανταγωνιστές τους σε αυτό το θέμα. Επιπλέον, έχουν μια μοντέρνα αίσθηση που δημιουργεί μια αναζωογονητική εμπειρία φιλοξενίας. Εάν θέλετε εργαλεία ανάπτυξης που να κατανοούν πραγματικά τη ροή εργασίας σας και αντιπροσώπους εξυπηρέτησης πελατών που μπορούν να σας συναντήσουν πραγματικά όπου βρίσκεστε, το A2 μπορεί να είναι ο οικοδεσπότης για εσάς. Αναφέραμε ότι είναι πραγματικά, πολύ γρήγορα; Υποστήριξη5Speed5Features5Value4Transparency4

Ανακεφαλαίωση αξιολόγησης SiteGround

Ακολουθεί η σύνοψη της πλήρους αξιολόγησης SiteGround.

SiteGround Συντακτική κριτική 4.8 / 5 Κριτής {{reviewsOverall}} / 5 Χρήστες (254 ψήφοι) Προβολή τιμολόγησης Πλεονεκτήματα

 1. Εκπληκτικά γρήγορη υποστήριξη
 2. Υπέροχες τιμές
 3. Τόνοι χαρακτηριστικών
 4. Συμβατότητα με το SiteGround WordPress

Μειονεκτήματα

 1. Κρυμμένοι περιορισμοί
 2. Μόνο ετήσια τιμολόγηση
 3. Περιορισμοί εισβολής / ασφάλειας

Περίληψη Το SiteGround είναι ένας από τους κορυφαίους προτεινόμενους οικοδεσπότες για έμπορους, προγραμματιστές και ιδιοκτήτες ιστότοπων που αναζητούν μια καλή ισορροπία τιμής και αξίας. Η τιμολόγηση του SiteGround περιλαμβάνει όλα τα δωρεάν εργαλεία που μπορεί να χρειαστεί ο μέσος κάτοχος του ιστότοπου. Παίρνετε μια ομάδα υποστήριξης που βασίζεται κυρίως στη Βουλγαρία, αλλά αυτό δεν είναι ζήτημα για τους περισσότερους αγγλόφωνους πολίτες του κόσμου. Το προσωπικό υποστήριξής τους είναι το πιο γρήγορο, απαντώντας εντός 5-15 λεπτών οποιαδήποτε ώρα. Το SiteGround WordPress φιλοξενεί δυνατότητες σταδιοποίησης και λειτουργίες WordPress git που δεν προσφέρουν πολλοί οικοδεσπότες ευκαιρίας. Υποστήριξη5Speed4.5Features5Value5Transparency4.5

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map