Σύγκριση Amazon Web Services (AWS) έναντι GoDaddy: Κόστος ή ευκολία; Φιλοξενία – Σύγκριση τιμών και πακέτων – Μάιος 2020

Σύγκριση Amazon Web Services (AWS) έναντι GoDaddy: Κόστος ή ευκολία; Φιλοξενία – Σύγκριση τιμών και πακέτων – Μάιος 2020

Σύγκριση Amazon Web Services (AWS) έναντι GoDaddy: Κόστος ή ευκολία; Φιλοξενία – Σύγκριση τιμών και πακέτων – Μάιος 2020

Η σύγκριση του Amazon Web Services (AWS) με το GoDaddy είναι σαν να συγκρίνουμε μήλα με πορτοκάλια.


Ή σαν να συγκρίνετε το διαστημικό λεωφορείο (AWS) με ένα εμπορικό αεροπλάνο (GoDaddy). Και οι δύο θα σας οδηγήσουν σε όλο τον κόσμο, αλλά το ένα είναι πολύ πιο περίπλοκο, με πολύ περισσότερες δυνατότητες, ενώ το άλλο είναι πολύ προσιτό.

Το GoDaddy απλοποιείται για αρχάριους, το Amazon Web Services (AWS) είναι για προγραμματιστές και προχωρημένους χρήστες. Εκτός αυτού, μπορείτε να πάρετε όλα τα οφέλη της κλίμακας AWS και των τιμών, αλλά με διαχειριζόμενη υποστήριξη πηγαίνοντας στο Cloudways.

Σημείωση: Από το 2020 μπορείτε να αποκτήσετε GoDaddy Managed WordPress Hosting με μόλις $ 1 / μήνα με αυτόν τον σύνδεσμο (ένα ειδικό κουπόνι GoDaddy Managed WordPress Hosting). Αυτή είναι μια ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗ SCREAMING και δεν αναμένεται να διαρκέσει πολύ.

AWS εναντίον GoDaddy: Τιμολόγηση

Όταν συγκρίνετε τις τιμές AWS και GoDaddy, το πράγμα που πρέπει να γνωρίζετε είναι ότι οι τιμές τους είναι διαφορετικά.

Η GoDaddy χρεώνει ένα σταθερό μηνιαίο κόστος, μόλις 1 $ το μήνα, με προωθητικές τιμές.

Το AWS προσφέρει πολλές επιλογές – τόσο από το λεπτό όσο και από τη σταθερή τιμή με Amazon LIghtsail.

Ένα τεράστιο πλεονέκτημα, είναι ότι η Amazon προσφέρει δωρεάν φιλοξενία για τον πρώτο χρόνο. Τώρα, είναι μια πολύ περιορισμένη δωρεάν λύση φιλοξενίας, αλλά είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να ξεκινήσετε.

AWS εναντίον Godaddy: Χαρακτηριστικά

Ως αρχάριος, προσπαθήστε να δείτε αυτές τις επιλογές AWS και να μην κατακλύζεστε:

επιλογές φιλοξενίας aws

Ενώ η φιλοξενία GoDaddy είναι λίγο πιο απλή:

επιλογές φιλοξενίας ιστοσελίδων godaddy

Τώρα το GoDaddy πηγαίνει λίγο περισσότερο στη λεπτομέρεια από αυτές τις τρεις επιλογές, αλλά δείχνει ότι επικεντρώνονται στον μέσο δημιουργό ιστοτόπων μαμά και ποπ.

Υποστήριξη πελατών

Η GoDaddy και η AWS στοχεύουν σε δύο διαφορετικές αγορές και έτσι η υποστήριξή τους είναι διαφορετική.

Το GoDaddy διαχειρίζεται κυρίως την υποστήριξή του μέσω του τηλεφώνου και επικεντρώνεται στην παροχή βοήθειας σε μικρές επιχειρήσεις και ιδιοκτήτες προσωπικών ιστότοπων.

Το AWS προορίζεται για επιχειρήσεις, γι ‘αυτό πρέπει να προσθέσετε υποστήριξη AWS, με το επιχειρηματική υποστήριξη έρχεται με $ 100 / μήνα.

Η AWS προσφέρει μεγάλη υποστήριξη στα προϊόντα τους. Τα ιστολόγια, ένας σύνδεσμος επικοινωνίας μαζί μας, τα φόρουμ συζήτησης, η βοήθεια, οι ζωντανές συζητήσεις και η υποστήριξη επιτρέπουν σε οποιονδήποτε να συνδεθεί με έναν εκπρόσωπο.

Το GoDaddy διαθέτει διαδικτυακό χώρο αποθήκευσης, υποστήριξη προϊόντων, υποβολή εισιτηρίων υποστήριξης και μεταφορά τομέα. Η υποστήριξη πελατών και από τις δύο πλευρές είναι περίπου ίση, με διαφορετικές επιλογές για εσάς. Είναι δύσκολο να πούμε ποιο είναι καλύτερο επειδή προσφέρουν πολύ διαφορετικούς τύπους υποστήριξης. Εάν πρέπει να συνδεθείτε με κάποιον αμέσως, το AWS θα ήταν η καλύτερη επιλογή. Εάν χρειάζεστε κάποια υποστήριξη για προϊόντα, το GoDaddy θα ήταν η καλύτερη επιλογή.

Ταχύτητα

Και οι δύο παρέχουν γρήγορες ταχύτητες για τη λειτουργία του ιστότοπού σας. Η ταχύτητα του AWS φαίνεται να είναι ταχύτερη από το GoDaddy, καθώς μπορείτε να συνδεθείτε πιο γρήγορα με έναν αντιπρόσωπο. Εάν εξετάζετε το ρυθμό με τον οποίο χρειάζεστε τον ιστότοπό σας για να τρέξει, το GoDaddy έχει μερικές γρήγορες ταχύτητες για να σας κάνει να ξεκινήσετε. Οι ταχύτητες ποικίλλουν ανάλογα με τις ανάγκες σας, αλλά θα λειτουργήσουν για να σας οδηγήσουν στο δρόμο σας. Ούτε είναι μια φοβερή επιλογή, οπότε θα είστε καλοί με κανέναν. Εάν αναζητάτε τη δωρεάν συνδρομή έτους με AWS, η ταχύτητα θα είναι πολύ πιο αργή από ό, τι θα χρειαστείτε.

αξία

Εάν μπορείτε να αντέξετε οικονομικά την τιμή του AWS, η τιμή θα ήταν καλύτερη. Δεδομένου ότι έχετε πολύ περισσότερο χώρο στο δίσκο με AWS, μπορεί να αξίζει την υψηλότερη τιμή. Για χαμηλότερη τιμή, το GoDaddy έχει την καλύτερη τιμή.

Μπορεί να μην έχετε τις καλύτερες δυνατότητες με το GoDaddy, αλλά είναι σίγουρα πιο εύκολο στο πορτοφόλι. Όλα εξαρτώνται από τις ανάγκες σας για την επίτευξη των στόχων σας. Το GoDaddy έχει περισσότερους τομείς μεταφοράς ή διαγραφής, πράγμα που σημαίνει ότι μπορείτε να χάσετε τον τομέα του ιστότοπού σας ευκολότερα. Δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για αυτό με AWS.

Χαρακτηριστικά

Το 1 TB του εύρους ζώνης που έχετε με το AWS σας δίνει μεγάλη ταχύτητα. Το 1 TB χώρου στο δίσκο που έχετε με το AWS είναι μια εξαιρετική δυνατότητα με το AWS. Το GoDaddy έχει απεριόριστο εύρος ζώνης, επομένως δεν υπερβαίνετε το εύρος ζώνης σας. Τα 100 GB χώρου στο δίσκο

δεν είναι ιδανικό για αποθήκευση πολλών πληροφοριών, ωστόσο. Ο αριθμός των μεταφορών από και προς το GoDaddy σημαίνει ότι μπορεί να βρείτε ένα όνομα τομέα πιο γρήγορα από το AWS. Η άλλη πλευρά σημαίνει ότι μπορείτε επίσης να χάσετε τον τομέα GoDaddy πιο γρήγορα. Περισσότεροι άνθρωποι φαίνεται να απολαμβάνουν το AWS σε σύγκριση με το GoDaddy, αλλά και οι δύο προσφέρουν εξαιρετικά προϊόντα.

Ώρα

Το AWS έχει εξαιρετικό χρόνο λειτουργίας, προσφέροντας έως και 100%.

Το GoDaddy έχει σχεδόν το ίδιο, αλλά έρχεται στη δεύτερη θέση στο 99,94%.

Οι ιστότοποι που φιλοξενούνται από το AWS λειτουργούν για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα από το GoDaddy, αλλά η διαφορά είναι σχεδόν ασήμαντη. Ο λόγος μπορεί να είναι εν μέρει επειδή η GoDaddy φιλοξενεί σχεδόν ένα εκατομμύριο διαφορετικούς ιστότοπους ταυτόχρονα. Το AWS φιλοξενεί λιγότερους από 3000 την ημέρα. Αυτή η απόκλιση δεν θα προκαλέσει διακοπή λειτουργίας του ιστότοπού σας σε κανέναν ιστότοπο κεντρικού υπολογιστή. Θα έχετε σχεδόν τα ίδια αποτελέσματα και με τα δύο, αλλά το AWS είναι η καλύτερη επιλογή εάν αναζητάτε τον καλύτερο χρόνο λειτουργίας.

συμπέρασμα

Όλοι γνωρίζουν το GoDaddy, είναι το Wal-Mart της φιλοξενίας. Είναι στο φθηνότερο άκρο (αν και όχι το φθηνότερο μακροπρόθεσμο), κάνει τη δουλειά μια χαρά και έχει καλή υποστήριξη. Κάνουν τα πράγματα με τον δικό τους τρόπο, αλλά το GoDaddy είναι συνηθισμένο σε αυτό.

Το AWS είναι ιδανικό για έμπειρους προγραμματιστές ιστού και διαχειριστές sys, αλλά όχι για τον καθημερινό ιδιοκτήτη της επιχείρησής σας. ΕΝΑ τέλειο υβρίδιο που σας προσφέρει την καλύτερη ταχύτητα και τιμολόγηση AWS, σε συνδυασμό με την υποστήριξη πελατών Cloudways, μια νέα πλατφόρμα φιλοξενίας ιστοσελίδων που αξιοποιεί την τεχνολογία AWS με τη δική τους εσωτερική ομάδα διαχειριστών IT για να σας βοηθήσει να πάρετε το καλύτερο χτύπημα για τα χρήματα σας και την υποστήριξη πελατών.

Εάν σας ενδιαφέρει να συγκρίνετε το AWS με έναν άλλο προσιτό οικοδεσπότη, ρίξτε μια ματιά στην ανάρτηση Amazon AWS vs Bluehost. Εναλλακτικά, ρίξτε μια ματιά στην ανάρτηση Bluehost εναντίον GoDaddy για να δείτε πώς αυτοί οι οικοδεσπότες προϋπολογισμού στέκονται αντιμέτωποι!

Υπενθύμιση: Από το 2020 μπορείτε να αποκτήσετε GoDaddy Managed WordPress Hosting με μόλις $ 1 / μήνα με αυτόν τον σύνδεσμο (ένα ειδικό κουπόνι GoDaddy Managed WordPress Hosting). Αυτή είναι μια ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗ SCREAMING και δεν αναμένεται να διαρκέσει πολύ.

Ενημέρωση αρχείου καταγραφής

11 Μαρ 2020: Έλεγχος και μικρές τροποποιήσεις
Σεπ 2, 2019:
Ενημερώθηκε η ημερομηνία κουπονιού, προστέθηκαν πληροφορίες του Cloudways.
Απρ 30, 2018: Μικρές ενημερώσεις σε ολόκληρη, συμπεριλαμβανομένης της τιμολόγησης υποστήριξης AWS. Πιο ευανάγνωστες κεφαλίδες.
25 Φεβ 2018: 
Συμπεριλαμβάνεται ειδικό κουπόνι GoDaddy Managed WordPress Hosting.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Adblock
    detector