Amazon Web Services (AWS) Hosting vs BlueHost Σύγκριση Μάιος 2020

Αποφάσεις μεταξύ Bluehost και Υπηρεσίες Web Amazon (AWS) φιλοξενία?


Εάν ναι, είστε μια σπάνια φυλή.

Ο λόγος είναι επειδή αυτές είναι δύο εντελώς διαφορετικές προσεγγίσεις για φιλοξενία ιστοσελίδων. Το Bluehost είναι ένας πιο παραδοσιακός οικοδεσπότης χαμηλού κόστους με τις βασικές δυνατότητες και την τυπική διεπαφή ControlPanel που μπορεί να έχετε συνηθίσει. Το AWS έχει σχεδιαστεί για προγραμματιστές, με τις δικές τους διεπαφές και ένα διαφορετικό μοντέλο τιμολόγησης.

Τούτου λεχθέντος, υπάρχουν μερικά βασικά σημεία που πρέπει να λάβετε υπόψη κατά την επιλογή μεταξύ αυτών των δύο κεντρικών υπολογιστών. Ας βουτήξουμε.

Εάν είστε νέοι στο web hosting ή αλλάζετε πάροχο φιλοξενίας για πρώτη φορά για λίγο, η εργασία μπορεί να είναι τρομακτική. Η επιλογή μιας υπηρεσίας φιλοξενίας Ιστού είναι μια δύσκολη απόφαση. Πολλοί παράγοντες παίζουν ρόλο στη διαδικασία λήψης αποφάσεων. Πρέπει να σκεφτείτε πράγματα όπως η δομή των τιμών, ο χρόνος διακοπής της υπηρεσίας και τα διαθέσιμα χαρακτηριστικά που σας παρέχει μια υπηρεσία φιλοξενίας.

Η υποστήριξη πελατών είναι επίσης ένας σημαντικός παράγοντας. Θέλετε τεχνική υποστήριξη διαθέσιμη αμέσως όταν κάτι πάει στραβά, είτε αυτό συμβαίνει στην πιο πολυσύχναστη ώρα της ημέρας είτε στη μέση της νύχτας. Θα αναλύσουμε τόσο τις υπηρεσίες φιλοξενίας Amazon Web Services (AWS) όσο και τις εταιρείες BlueHost για να προσδιορίσουμε ποια από αυτές παρέχει μια καλύτερη επιλογή για τις ανάγκες φιλοξενίας ιστού σας.

Γρήγορη άκρη: Θέλετε ένα τέλειο υβριδικό τιμολόγιο AWS με υποστήριξη Bluehost; Δείτε το Cloudways – μια υβριδική λύση φιλοξενίας με γνώμονα την κλίμακα, τις τιμές και την υποστήριξη πελατών.

Πλέγμα σύγκρισης AWS vs BlueHost

wdt_IDFeatureAmazon Web ServicesBlueHost
1Διακοπή / Χρόνος λειτουργίας99,95%99,9%
2Υποστήριξη πελατώνΕξαιρετική εξυπηρέτησηΖωντανή συνομιλία 24/7
3Έναρξη αποθήκευσηςΔιαφέρει50 GB
4Αρχική τιμή0,08 $ / ώραΞεκινά από 3,95 $ / μήνα

Ελέγξτε τιμολόγηση Bluehost

AWS vs Bluehost A Υποστήριξη B Ταχύτητα C Χαρακτηριστικά D Τιμή E ΔιαφάνειαAWS Κριτική 4 Κριτής 3.1 8 ψήφοι 34.54.54.53.5ABCDEBluehost Κριτική 3.6 Κριτικός 3.5 18 ψήφοι3.52.544.53.5ABCDE

Συγκρίνοντας τις κορυφαίες δυνατότητες του AWS εναντίον Bluehost

Υπάρχουν τόσες πολλές δυνατότητες για σύγκριση όταν κοιτάτε κεντρικούς υπολογιστές, δεν είναι καν αστείο. Υπάρχει τόση ορολογία που θα μπορούσε να κάνει το κεφάλι σας να γυρίσει! Δεδομένου ότι ο ιστότοπός μας στοχεύει να αναλύσει τις εταιρείες φιλοξενίας για τον μέσο έμπορο ή τον επιχειρηματία σας – και όχι έναν έμπειρο προγραμματιστή – θέλουμε να επικεντρωθούμε στις πτυχές που έχουν μεγαλύτερη σημασία για εσάς.

Η AWS έχει τόσες πολλές επιλογές φιλοξενίας, ώστε να είναι αδύνατη η σύγκριση όλων των προϊόντων τους σε αυτήν την κριτική. Θα επικεντρωθούμε στο AWS γενικά, με τις προσφορές φιλοξενίας EC2 και S3, καθώς και το προϊόν Amazon Lightsail που επικεντρώνεται στην αγορά μικρών επιχειρήσεων / μη τεχνικών.

Πρέπει να συγκρίνετε ακόμη και το AWS και το Bluehost?

Εδώ είναι το πράγμα – εάν συγκρίνετε αυτές τις δύο εταιρείες, ίσως θελήσετε να ξανασκεφτείτε τους στόχους σας. Αυτά είναι πραγματικά δύο διαφορετικά θηρία.

Θα πρέπει να πάτε με AWS εάν έχετε μια ομάδα ανάπτυξης ή μια εταιρεία που σας βοηθά με τη ρύθμιση της φιλοξενίας σας. Το AWS παρέχει μεγάλη δυνατότητα κλιμάκωσης, τιμολόγησης και επιλογών, αλλά το προϊόν τους δεν έχει δημιουργηθεί για τον μέσο χρήστη σας. Για αυτόν τον λόγο, θέλω να σας προειδοποιήσω τώρα να εξετάσετε εάν έχετε τους πόρους ανάπτυξης για τη διαχείριση του AWS ή τη δική σας τεχνική ικανότητα. Τούτου λεχθέντος, έχουν ένα αρκετά νέο προϊόν Amazon Lightsail που είναι πολύ πιο φιλικό προς τον αρχάριο, αλλά αυτό εξακολουθεί να είναι κάπως προσαρμοσμένο σε κάποιον με κάποια βασική ανάπτυξη ή τεχνικές δεξιότητες.

Εάν δεν είστε σούπερ τεχνικά προσανατολισμένος και θέλετε απλώς έναν καλό οικοδεσπότη με μεγάλη υποστήριξη, θα συνιστούσα να συγκρίνετε πρώτα μερικούς άλλους οικοδεσπότες. Πρώτον, αν ψάχνετε για εκπληκτική υποστήριξη και μπορείτε να δαπανήσετε περίπου 15 $ / μήνα, θα συνιστούσα να συγκρίνετε το Bluehost έναντι του SiteGround. Αν ψάχνετε για έναν συμπαγή οικοδεσπότη με υπέροχες κριτικές, ρίξτε μια ματιά στο Bluehost vs A2 Hosting. Εάν μπορείτε να ξοδέψετε μεταξύ 30-100 $ το μήνα για αυτό που ορισμένοι θεωρούν ως την καλύτερη φιλοξενία WordPress, ρίξτε μια ματιά στην κριτική Bluehost vs WP Engine.

Εντάξει – απλά έπρεπε να δώσω αυτό το πλαίσιο επειδή υπάρχει πραγματικά μια μεγάλη διαφορά μεταξύ AWS και SiteGround, οπότε πρέπει να λάβετε περιβάλλον.

Σύγκριση Downtime / Uptime

Κατά τη σύγκριση των αναφορών διακοπής λειτουργίας / χρόνου λειτουργίας, ένας από αυτούς τους κεντρικούς υπολογιστές το παρέχει και ο άλλος δεν το κάνει – κάτι που θα πρέπει να δίνει κάποια ένδειξη ποιότητας.

Το AWS παρέχει τους ταμπλό υγείας υπηρεσιών για προβολή του κοινού ανά πάσα στιγμή. Το Bluehost δεν παρέχει κάτι παρόμοιο με αυτό.

Η Bluehost δεν προβάλλει αξιώσεις σχετικά με τα ποσοστά χρόνου λειτουργίας στις σελίδες μάρκετινγκ, αν και υπόσχεται εξαιρετική ποιότητα συνολικά. Σταματούν λίγο να παρέχουν ένα πραγματικό ποσοστό χρόνου που η υπηρεσία τους είναι διαθέσιμη. Οι τρέχοντες πελάτες δηλώνουν ότι η υπηρεσία τους είναι σε λειτουργία και λειτουργεί 99,9 τοις εκατό του χρόνου. Έχετε επίσης τη δυνατότητα να προσθέσετε κρυπτογράφηση SSL και SSH στον ιστότοπό σας, κάτι που θα ενισχύσει την ασφάλεια και θα σας βοηθήσει να δημιουργήσετε μια ισχυρότερη σύνδεση. Η εταιρεία χρησιμοποιεί ένα σύστημα δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας UPS και έναν ισχυρό συνδυασμό διακομιστή για να διατηρήσει την υπηρεσία σας σε λειτουργία και όσο το δυνατόν πιο αποτελεσματική.

Η υπηρεσία φιλοξενίας Amazon Web Services (AWS) είναι ίσως ο πραγματικός ηγέτης στον κλάδο όσον αφορά το ποσοστό uptime που παρέχουν οι διακομιστές τους. Η εταιρεία χρησιμοποιεί το ίδιο δίκτυο διακομιστών με το ηλεκτρονικό τους κατάστημα λιανικής, οπότε πάντα η εταιρεία επενδύει στην τεχνολογία για να βελτιώσει το Amazon.com, θεωρητικά ότι η ίδια τεχνολογία πέφτει στους διακομιστές AWS που μπορείτε να αγοράσετε από την επιχείρηση. Η εταιρεία παρέχει επίσης πλήρη πλεονασμό ιστότοπων και αυτόματα συστήματα δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας, τα οποία λειτουργούν για να διασφαλίζουν ότι οι διακομιστές τους λειτουργούν συνεχώς. Για να βοηθήσουν στη διαθεσιμότητα υπηρεσιών προσφέρουν κέντρα δεδομένων από όλο τον κόσμο, συμπεριλαμβανομένων του Σάο Πάολο, της Σιγκαπούρης, του Τόκιο και της Καλιφόρνια. Η Amazon Lightsail υπόσχεται 99,95% χρόνο λειτουργίας στη συμφωνία επιπέδου υπηρεσίας (SLA).

Σύγκριση χαρακτηριστικών

Η Bluehost παρέχει πληθώρα δυνατοτήτων στους πελάτες της. Θα απολαύσετε σχεδόν κάθε εργαλείο που μπορείτε να φανταστείτε για να βελτιώσετε την υπηρεσία φιλοξενίας ιστοσελίδων σας. Η εταιρεία υποστηρίζει πλήρως μια ποικιλία τύπων κωδικοποίησης, συμπεριλαμβανομένων των PHP, Perl 5, Javascript και Flash. Θα απολαύσετε απεριόριστο χώρο στο δίσκο και τους λογαριασμούς email που είναι διαθέσιμοι για χρήση όπως κρίνετε κατάλληλο. Μπορείτε επίσης να διαχειριστείτε απεριόριστο αριθμό διαφορετικών ονομάτων τομέα που είναι τέλειο εάν η επιχείρησή σας επεκτείνεται γρήγορα.

Η υπηρεσία φιλοξενίας Amazon Web Services (AWS) σάς παρέχει προγραμματισμένα αντίγραφα ασφαλείας και εικονικό χώρο αποθήκευσης cloud που είναι επωφελείς όταν κάτι πάει στραβά και πρέπει να αντλήσετε πληροφορίες από τη στιγμή που ο ιστότοπός σας λειτούργησε σωστά. Η υπηρεσία φιλοξενίας τους υποστηρίζει πλήρως διάφορες πλατφόρμες όπως Joomla, Ruby, WordPress και Magento. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε τις επιλογές φιλοξενίας Windows και Linx εάν προτιμάτε.

Σύγκριση υποστήριξης πελατών

Το Bluehost έχει περιθώρια βελτίωσης στο τμήμα εξυπηρέτησης πελατών. Ο ιστότοπός τους αναφέρει ότι η υποστήριξη εξυπηρέτησης πελατών είναι άμεσα διαθέσιμη μέσω ζωντανών συνομιλιών 24/7, εισιτηρίων μέσω email και τηλεφωνικών κλήσεων. Υπάρχει επίσης μια βιβλιοθήκη βίντεο διαθέσιμη για την παροχή βοήθειας για κοινά θέματα τεχνικής υποστήριξης. Ωστόσο, η έλλειψη διαθεσιμότητας υποστήριξης εξυπηρέτησης πελατών είναι ένα κοινό παράπονο τόσο σε πρώην όσο και σε τρέχοντες πελάτες. Υπάρχουν αναφορές για μεγάλο χρονικό διάστημα αναμονής και ασυνεπή ποιότητα υποστήριξης. Το καλύτερο που πρέπει να κάνετε είναι να ξεκινήσετε μια συνομιλία με έναν από τους πωλητές τους πρώτα για να βοηθήσετε στον προσδιορισμό της ποιότητας.

Η υποστήριξη εξυπηρέτησης πελατών είναι λίγο μπερδεμένη με το Amazon Web Services (AWS). Στο εξωτερικό, δεν κάνουν πολλές αξιώσεις ποιότητας για την υποστήριξη πελατών, αλλά σας ζητούν να συνδεθείτε στην κονσόλα για να ξεκινήσετε. Συζητούν επίσης την επιλογή ενός προγράμματος υποστήριξης πελατών, κάτι που δεν είναι καθησυχαστικό. Δεδομένου ότι η AWS στοχεύει στην αγορά προγραμματιστών, πρέπει να προσαρμόσουν την υποστήριξη πελατών για να ταιριάξουν με ένα από τα πολλά προϊόντα τους. Εν ολίγοις, η ποιότητα υποστήριξης των πελατών τους είναι αβέβαιη.

Σύγκριση τιμών

Η Bluehost έχει μερικά αρκετά φθηνά αρχικά σχέδια για να σας φέρει στην πόρτα, αλλά η τιμολόγηση αυξάνεται μετά από κάποιο χρονικό διάστημα, ενώ η AWS έχει πιο συνεπή τιμή που είναι επίσης φθηνή.

Η δομή των τιμών για το Bluehost είναι χτισμένη με τα τυπικά σας πολυεπίπεδη σχέδια που σας ενθαρρύνουν να κάνετε τη μεσαία επιλογή. Τα κοινόχρηστα προγράμματα φιλοξενίας ξεκινούν από 3,95 $ το μήνα (με έκπτωση) και σας παρέχουν έναν ιστότοπο που διαθέτει 50 GB χώρου. Λαμβάνετε επίσης πέντε λογαριασμούς email που έχουν αποθηκευτικό χώρο 100MB ο καθένας και τυπική εγγύηση απόδοσης. Η επόμενη δομή τιμών αφορά ένα πρόγραμμα VPS που ξεκινά από 29,99 $ ανά μήνα. Για αυτήν την τιμή, λαμβάνετε 2 πυρήνες CPU, 30 GB SAN και 2 GB αποθηκευτικού χώρου.

Η Bluehost έχει εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών:

“Εάν ακυρώσετε εντός 30 ημερών, θα λάβετε πλήρη επιστροφή χρημάτων μόνο στην υπηρεσία φιλοξενίας σας. Η εγγύηση επιστροφής χρημάτων δεν ισχύει για τα περισσότερα πρόσθετα προϊόντα, όπως τομείς, δεδομένης της μοναδικής φύσης του κόστους τους. “

Αυτό είναι χρήσιμο για όσους θέλουν να δοκιμάσουν την ποιότητα χωρίς να χάσουν χρήματα στο τέλος.

Το Amazon Web Services (AWS) Hosting έχει μερικά διαφορετικά προϊόντα φιλοξενίας, επομένως η τιμολόγηση ποικίλλει σε μεγάλο βαθμό στις ανάγκες. Το απλούστερο σχέδιο για τους ιδιοκτήτες επιχειρήσεων θα ήταν η επιλογή Lightsail που ξεκινά από 5 $ / μήνα. Αυτό απλοποιεί την τιμολόγηση σε σύγκριση με ορισμένα από τα άλλα προϊόντα που χρεώνουν ανά λεπτό ή ώρα. Εάν πρέπει να αλλάξετε ή να αναβαθμίσετε τις δυνατότητες, προσφέρουν σχεδόν κάθε πιθανή δυνατότητα κάτω από τον ήλιο. Το Lightsail προσφέρει ένα δωρεάν δοκιμή ενός μήνα επισης.

Τελική σύσταση AWS vs Bluehost

Κατά τη σύγκριση της φιλοξενίας Amazon Web Services (AWS) και του Bluehost, είναι σαν να συγκρίνουμε τα μήλα με τα πορτοκάλια ως επί το πλείστον.

Το Bluehost απευθύνεται σε bloggers και επιχειρηματίες για πρώτη φορά που θέλουν να δημιουργήσουν έναν ιστότοπο με απλό τρόπο. Το AWS έχει ένα πολύπλοκο και μπερδεμένο πλήθος επιλογών για αρχάριους, αν και η προσφορά Lightsail είναι ένας καλός απλός τρόπος για να ξεκινήσετε.

Εάν έπρεπε να διαλέξετε μεταξύ των δύο, και θέλετε φτηνή και απλή φιλοξενία, το Bluehost είναι ο τρόπος να πάτε. Αν και αυτό συνοδεύεται από την ισχυρή πρόταση για να εξετάσετε κάποιους άλλους οικοδεσπότες υψηλότερης βαθμολογίας, όπως το Siteground ή το A2 Hosting.

Το AWS είναι φθηνό, γρήγορο και εξαιρετικά ευέλικτο και συνιστάται για αρχάριους για πρώτη φορά αν ήταν κάπως τεχνικά καταλαβαίνω. Εάν δεν σας εκφοβίζει η εκμάθηση ενός νέου συστήματος και γενικά η Google μπορεί να αντιμετωπίσει προβλήματα, τότε μπορεί να βρείτε τις τεχνικές καινοτομίες του AWS ελκυστικές και μια ισχυρή μακροπρόθεσμη λύση. Εάν μόλις ξεκινήσετε, θα πρέπει να ξεκινήσετε με Φως του Amazon.

Αλλη επιλογή? Δείτε το Cloudways. Προσφέρουν διαχειριζόμενη φιλοξενία Ιστού με βάση τις πλατφόρμες AWS ή Google Cloud. Το τέλειο υβρίδιο τιμής και υποστήριξης. Η πλήρης αναθεώρησή μας στο Cloudways εξετάζει όλες τις λεπτομέρειες.

Ανακεφαλαίωση αναθεώρησης Bluehost

Ακολουθεί η σύνοψη της πλήρους αξιολόγησης Bluehost.

Αναθεώρηση Bluehost 3.6 / 5 Κριτής {{reviewsOverall}} / 5 Χρήστες (18 ψήφοι) Πλεονεκτήματα

 • Μερικές από τις φθηνότερες τιμές
 • Τόνοι χαρακτηριστικών
 • Καλό για αρχάριους
 • Εξαιρετικές δυνατότητες ασφαλείας για τη φιλοξενία προϋπολογισμού

Μειονεκτήματα

 • Η ταχύτητα μπορεί να είναι ένα ζήτημα
 • Η ώρα λειτουργίας δεν είναι εγγυημένη
 • Μερικά προβλήματα υποστήριξης

Περίληψη Επειδή το Bluehost είναι τόσο μεγάλο και μοιράζεται πόρους με αδελφές εταιρείες, μπορούν να προσφέρουν μερικές από τις φθηνότερες τιμές για φιλοξενία. Και για απίστευτα χαμηλές τιμές, τα σχέδια της Bluehost καλύπτουν τα περισσότερα βασικά, όπως η φιλοξενία WordPress, το VPS, τα στερεά χαρακτηριστικά ασφαλείας και τόνοι δωρεάν εργαλείων για εκκίνηση. Αλλά στο τέλος της ημέρας, παίρνετε αυτό που πληρώνετε. Λείπει η εξυπηρέτηση πελατών της Bluehost, ο χρόνος λειτουργίας είναι κακός και η ταχύτητά τους αφήνει πολλά να είναι επιθυμητά. Οι webmaster με οικονομικό προϋπολογισμό που δεν αναμένουν πολλή επισκεψιμότητα ή εισιτήρια υποστήριξης θα βρουν ό, τι αναζητούν με τις τιμές Bluehost. Αλλά αν είναι σημαντική για εσάς μεγαλύτερη αξιοπιστία, αξίζει τον κόπο να διαθέσετε τα επιπλέον μετρητά για έναν πιο προσανατολισμένο στον πελάτη οικοδεσπότη όπως το SiteGround ή το WP Engine. Υποστήριξη3.5 Ταχύτητα2.5Δυνατότητες4Αξία4.5Διαφάνεια3.5

Ανακεφαλαίωση αναθεώρησης AWS

Ακολουθεί η σύνοψη της πλήρους αξιολόγησης AWS.

Κριτικές Web Amazon Services 4 / 5 Κριτής {{reviewsOverall}} / 5 Χρήστες (8 ψήφοι) Πλεονεκτήματα

 1. Αυτόματη κλιμάκωση αποθήκευσης
 2. Προσφέρετε ένα μοντέλο πληρωμής ανά χρήση σε χαμηλό κόστος
 3. Εξαιρετικές επιλογές υποστήριξης
 4. Ένα δωρεάν πρόγραμμα για νέους χρήστες
 5. Μεγάλα αρχεία Terabyte

Μειονεκτήματα

 1. Τα τυπικά πακέτα δεν είναι διαθέσιμα
 2. Οι τιμές ποικίλλουν ανά τοποθεσία
 3. Πρέπει να εκτιμήσετε και να υπολογίσετε τη χρήση σας
 4. Υποστήριξη πιο δύσκολο να επικοινωνήσετε

Υποστήριξη3Speed4.5Features4.5Value4.5Διαφάνεια3.5

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map