Amazon Web Services (AWS) έναντι SiteGround Hosting Comparison 2020

Η σύγκριση του SiteGround έναντι του AWS είναι κάπως περίεργη.


Σοβαρά, αυτά είναι δύο εντελώς διαφορετικοί τύποι υπηρεσιών.

Το AWS προορίζεται για είτε έμπειρους προγραμματιστές που ξέρουν πώς να ρυθμίζουν και να εκτελούν τεχνική φιλοξενία, η οποία SiteGround είναι εξαιρετικά φιλική προς τον χρήστη και έχει σχεδιαστεί για μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις.

Έτσι, για να κυνηγήσετε. Προγραμματιστής; Επιλέγω AWS.

Επιχειρηματίας ή έμπορος; Επιλέξτε SiteGround.

Συγκρίνουμε μια λιγότερο γνωστή επιλογή και μια φιλοξενία, που και οι δύο έχουν λάβει φανταστικές κριτικές και ικανοποιούν τις ανάγκες πολλών ικανοποιημένων πελατών.

Υπηρεσίες Web Amazon (AWS)

Το Amazon Web Services, που διοικείται από την Amazon.com, τον ισχυρότερο τομέα των διαδικτυακών λιανικών πωλήσεων και ψυχαγωγίας, ξεκίνησε ως τμήμα το 2006 με υπηρεσίες υποδομής τεχνολογίας πληροφοριών. Τώρα, ονομάζουμε αυτό το cloud computing. Έχοντας τη δυνατότητα να παραιτηθούν των επιτόπιων διακομιστών, πολλές εταιρείες έχουν διαπιστώσει ότι προτιμούν το cloud computing λόγω της ευελιξίας και της απόδοσης που βασίζεται στα αποτελέσματα.

 • Τιμολόγηση: Η δημιουργία λογαριασμού με το Amazon Web Services είναι δωρεάν και προσφέρει στους χρήστες δωρεάν επίπεδο για 12 μήνες μετά την ημερομηνία εγγραφής. Παρέχουν επίσης άλλες δωρεάν υπηρεσίες που συνεχίζονται μετά το έτος. Μετά από αυτό, προσφέρουν τιμές pay-as-you-go για περισσότερες από 50 υπηρεσίες cloud. Για τους πρώτους 12 μήνες, οι χρήστες λαμβάνουν:
  • Amazon EC2: Μεγέθυνση υπολογιστικής χωρητικότητας που περιλαμβάνει 750 ώρες ανά μήνα χρήσης Linux, RHEL ή SLES t2.micro ή 750 ώρες ανά μήνα χρήσης παρουσίας t2.micro.
  • Amazon S3: Επεκτάσιμη υποδομή αποθήκευσης δεδομένων χαμηλού λανθάνοντος χρόνου που περιλαμβάνει 5 GB αποθηκευτικού χώρου, 20.000 αιτήματα λήψης και 2.000 αιτήματα θέσεων.
  • Amazon RDS: Η Σχεσιακή Υπηρεσία Βάσεων Δεδομένων προσφέρει πέντε διαφορετικές βάσεις δεδομένων και περιλαμβάνει 750 ώρες χρήσης παρουσίας Amazon RDS Single-AZ db.t2.micro, 20 GB για αντίγραφα ασφαλείας και 10.000.000 I / Os.
  • AWS IoT: Αυτό επιτρέπει 250.000 δημοσιευμένα ή παραδοθέντα μηνύματα ανά μήνα.
  • Μητρώο κοντέινερ Amazon EC2: 500MB αποθήκευσης κάθε μήνα.
 • Υποστήριξη πελατών: Το Amazon Web Services προσφέρει τέσσερα επίπεδα υπηρεσίας, με 24/7/365 βασική υποστήριξη που περιλαμβάνεται σε όλους τους λογαριασμούς. Αυτές οι υπηρεσίες υποστήριξης περιλαμβάνουν τεχνική υποστήριξη, συχνές ερωτήσεις για προϊόντα, κέντρα αυτοβοήθειας και φόρμα υποστήριξης. Για την αύξηση των τελών, το Amazon Web Services προσφέρει επίσης προγραμματιστή, επιχειρηματικές και επιχειρηματικές τάξεις υποστήριξης.
 • Ταχύτητα: Οι ταχύτητες δεν είναι άμεσα διαθέσιμες και μπορεί να διαφέρουν σημαντικά μεταξύ των περιοχών.
 • Αξία: Πολλοί χρήστες του Amazon Web Services εκτιμούν ότι το πρόγραμμα τους επιτρέπει να πληρώνουν όσο πηγαίνουν, για τις υπηρεσίες που χρησιμοποιούν στην πραγματικότητα. Οι χρεώσεις είναι ανά gigabyte και ανά μεταφορά μέσα και έξω από τον κάδο αποθήκευσης δεδομένων.
 • Χαρακτηριστικά: Πολλοί χρήστες είναι ευχαριστημένοι με τα πρόσθετα που παρέχει το Amazon Web Services, συμπεριλαμβανομένων αιτημάτων διαγραφής, επαναφοράς δεδομένων Glacier, δωρεάν μεταφοράς δεδομένων εισερχόμενων, καθώς και εξερχόμενων στο Amazon EC2 στη Βόρεια Βιρτζίνια. Όλοι οι άλλοι λαμβάνουν το πρώτο 1 GB εξερχόμενης μεταφοράς δωρεάν.
 • Downtime / Uptime: Κάθε μέρα, το Amazon Web Services δημοσιεύει μέχρι το λεπτό διαθεσιμότητα υπηρεσιών για τις περιοχές της. Δείχνουν επίσης τις διακοπές της υπηρεσίας που σημειώθηκαν τον τελευταίο χρόνο.
 • Για να εξερευνήσετε όλες τις επιλογές φιλοξενίας σας, ανατρέξτε στην ανάρτηση AWS εναντίον GoDaddy.

Φιλοξενία SiteGround

Ξεκίνησε στη Βουλγαρία, το SiteGround παρέχει φιλοξενία για περισσότερα από 12 χρόνια, όχι μόνο δημιουργώντας προσιτά πακέτα που καλύπτουν μια μεγάλη ποικιλία αναγκών, αλλά και οικοδομώντας ένα ομαδικό περιβάλλον με μια χειροποίητη φιλοσοφία, που σημαίνει ότι δημιουργούν τις δικές τους λύσεις υψηλής ποιότητας. Παρέχουν προστιθέμενη αξία για τους υπαλλήλους και τους πελάτες, δίνοντας στο προσωπικό ένα διασκεδαστικό, δημιουργικό περιβάλλον και δίνοντας στους χρήστες 10 GB χώρου στο δίσκο, απεριόριστο εύρος ζώνης, υψηλές ταχύτητες και βραβευμένη υπηρεσία

 • Τιμολόγηση: Τα σχέδια του SiteGround μπορεί να φτάσουν λίγο υψηλότερα από άλλους οικοδεσπότες ιστότοπων, αλλά οι περισσότεροι πελάτες έκαναν λόγο για τις λεπτομέρειες που το SiteGround έχει συμπεριλάβει σε κάθε επίπεδο.
  • Shared Hosting: Κανονική τιμή 9,95 $, κωδικοί κουπονιών χαμηλότεροι από 3,95 $.
  • Cloud Hosting: Ξεκινά από 60 $ μηνιαίως.
  • Φιλοξενία μεταπωλητών: Ένα πιστωτικό πρόγραμμα, που ισούται με ένα έτος φιλοξενίας, είναι μόλις 42 $ κάθε πίστωση όταν αγοράζετε 11 ή περισσότερες πιστώσεις.
  • Αφιερωμένη φιλοξενία: Τα προγράμματα αφιερωμένων διακομιστών στις ΗΠΑ ξεκινούν από 229 $ το μήνα.
 • Υποστήριξη πελατών: Δεν υπάρχει ούτε ένα δευτερόλεπτο ότι οι εκπρόσωποι της εξυπηρέτησης πελατών δεν είναι διαθέσιμοι για άμεση συνομιλία, άμεσες απαντήσεις μέσω τηλεφώνου και εισιτήρια που απαντώνται εντός περίπου 10 λεπτών. Οι εκπρόσωποι της υπηρεσίας είναι σε θέση, και συχνά, να αντιμετωπίζουν τεχνικά προβλήματα, να συμπληρώνουν άμεσα τα αιτήματα πελατών και να υπερβαίνουν τις προσδοκίες.
 • Ταχύτητα: Όλα τα προγράμματα φιλοξενίας περιλαμβάνουν μονάδες στερεάς κατάστασης, καθώς και βελτιωμένη απόδοση με NGINX, HTTP / 2, PHP7 και δωρεάν CDN. Το SiteGround έχει γράψει τουλάχιστον 800 κανόνες WAF για την επίλυση τρωτών σημείων μηδενικής ημέρας και βελτιώνει την ταχύτητα αποθηκεύοντας προσωρινά τους ιστότοπους WordPress και Joomla.
 • Αξία: Υπάρχουν τόσες πολλές λεπτομέρειες και δυνατότητες, καθώς και υψηλό επίπεδο υποστήριξης πελατών, που το SiteGround υπερβαίνει το κόστος που αντιστοιχεί σε ένα ελαφρώς υψηλότερο κόστος για μηνιαία πακέτα.
 • Χαρακτηριστικά: Το SiteGround παρέχει θέματα και σεμινάρια για ιστότοπους WordPress, Magento και Joomla και προσφέρει δωρεάν καθημερινά αντίγραφα ασφαλείας. Ανεξάρτητα από το θέμα του ιστότοπου που επιλέγετε, το SiteGround παρέχει ένα βελτιωμένο, ενσωματωμένο στο χρήστη cPanel με επιπλέον λειτουργίες, υποβοηθούμενη δημιουργία και μετεγκατάσταση ιστότοπων και ρύθμιση χωρίς προβλήματα.
 • Downtime / Uptime: Η εταιρεία διαθέτει ποσοστό 99,9965% ετησίως uptime και 99,999% μηνιαίο ποσοστό uptime. Το SiteGround διαθέτει επίσης μια δοκιμή ταχύτητας που σας επιτρέπει να ελέγχετε τις ταχύτητες φόρτωσης σε πραγματικό χρόνο του ιστότοπού σας. Οι χρήστες από όλο τον κόσμο μπορούν να επιλέξουν από κέντρα δεδομένων στο Άμστερνταμ, το Σικάγο, το Λονδίνο και τη Σιγκαπούρη. Περισσότερο από το 90 τοις εκατό των προβλημάτων απόδοσης διακομιστή επιλύονται άμεσα, λέει το SiteGround, χάρη στις εξελίξεις λογισμικού που διαθέτουν αυτόματη ανίχνευση σε πραγματικό χρόνο και αυτοματοποιημένη άμεση αντίδραση που συνήθως δεν απαιτεί ανθρώπινη αλληλεπίδραση.

Δείτε όλες τις επιλογές Siteground εδώ

Τι είναι καλύτερο για εσάς?

Η σύγκριση των Υπηρεσιών Ιστού του Amazon και του SiteGround είναι σαν να συγκρίνουμε τα μήλα με τα πορτοκάλια. Στον πυρήνα του, το Amazon Web Services είναι μια χαμηλού κόστους επιλογή cloud storage που βοηθά τους χρήστες να διαχειρίζονται δεδομένα. Η υπηρεσία φιλοξενίας σάς βοηθά να μειώσετε το κόστος, καθώς πληρώνετε μόνο για ό, τι χρειάζεστε, αλλά είναι πολύ σημαντικό να γνωρίζετε και να κατανοείτε όλες τις πτυχές της ανάπτυξης Ιστού. Είναι υπέροχο για προγραμματιστές ιστού και εφαρμογών που γνωρίζουν τι κάνουν, αλλά άλλα πεδία που προτιμούν να συνεργάζονται με πρότυπα και θέματα μπορεί να το θεωρούν πρόκληση. Το SiteGround είναι μια πιο παραδοσιακή εταιρεία φιλοξενίας ιστοσελίδων, καθιστώντας την καλύτερη επιλογή για εταιρείες ηλεκτρονικού εμπορίου, εμπόρους και ιδιοκτήτες μικρών επιχειρήσεων που δεν εργάζονται στην ανάπτυξη Ιστού σε τακτική βάση. Η εταιρεία είναι επίσης μια σταθερή επιλογή για προγραμματιστές που εκτιμούν τις επιλογές ευελιξίας και προσαρμογής. Για μια σύγκριση φιλοξενίας ιστού μεταξύ παρόμοιων παρόχων φιλοξενίας, ανατρέξτε στην ανάρτηση Siteground εναντίον GoDaddy.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map