Bluehost vs GoDaddy 2020: Συγκρίνετε τις τιμές, τα χαρακτηριστικά και άλλα

Bluehost vs GoDaddy 2020: Συγκρίνετε τις τιμές, τα χαρακτηριστικά και άλλα

Bluehost vs GoDaddy 2020: Συγκρίνετε τις τιμές, τα χαρακτηριστικά και άλλα

Contents

Bluehost εναντίον GoDaddy: δύο οικοδεσπότες επωνυμίας που διαφημίζονται σε μεγάλο βαθμό στο ευρύ κοινό. Είναι ένα από αυτά καλά; Πιστεύουμε ότι και οι δύο μπορούν να είναι ένα καλό σημείο εκκίνησης για αρχάριους ή όσους θέλουν τη φθηνότερη φιλοξενία. Εάν έχετε έναν τόνο τομέων στο GoDaddy και συνεργάζεστε με έναν αρχάριο ιστότοπο, μπορεί να είναι καλό να μείνετε σε αυτούς. Αν ψάχνετε για αρχάριο web hosting, το Bluehost είναι πιο εξειδικευμένο σε αυτό το μέτωπο. Σε κάθε περίπτωση, προτείνουμε το SiteGround και για τα δύο.

ΤΙΜΗ  |  ΑΞΙΑΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ  |  ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ  |  ΤΑΧΥΤΗΤΑ  |  ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ  |  ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ  


Το Bluehost είναι μια από τις πιο δημοφιλείς εταιρείες φιλοξενίας σε ολόκληρο τον κόσμο, αλλά είναι σωστό για εσάς; Με την αναγνώριση ονόματος και τη βελτιωμένη υποστήριξη πελατών, είναι μια σταθερή επιλογή για αρχάριους.

4.5

Κριτής

4.6

Χρήστες (12 ψήφοι)

VS

Το GoDaddy δεν χρειάζεται καμία εισαγωγή – είναι πιθανώς ο πιο αναγνωρισμένος πάροχος φιλοξενίας και ονόματος τομέα στον κόσμο. Τούτου λεχθέντος, μοιάζει με τη φιλοξενία των McDonald – φθηνή, μαζική αγορά, αλλά όχι εξαιρετικά καλή. Σε σύγκριση με οποιονδήποτε άλλο οικοδεσπότη, ο άλλος οικοδεσπότης κερδίζει συνήθως. Τούτου λεχθέντος, εάν είστε πιστός τομέας GoDaddy, αξίζει να μείνετε μαζί τους για μικρά έργα και εξαιρετική τηλεφωνική υποστήριξη.

3.4

Κριτής

4.1

Χρήστες (26 ψήφοι)

Τιμολόγηση

Βαθμολογία: 4.5

Το Bluehost έχει μερικές από τις πιο προσιτές τιμές εισόδου, με την κοινή φιλοξενία να είναι η πιο δημοφιλής σε χαμηλότερες τιμές. Αφαιρέσαμε μισό βαθμό για την τιμολόγηση λόγω της τριετούς περιόδου που απαιτείται για την καλύτερη προσφορά, αλλά συνολικά είναι τόσο φθηνή όσο παίρνει:

SharedWordPressVPS
Τιμή πώλησης2,95 $ / μήνα19,95 $ / μήνα18,99 $ / μήνα
Κανονική τιμή7,99 $ / μήνα29,99 $ / μήνα29,99 $ / μήνα
Καλύτερο γιαΑρχάριοιWordPressΕπιχειρήσεις

Προβολή τιμολόγησης

Βαθμολογία: 5.0

Η τιμή του GoDaddy είναι πολύ χαμηλή και ιδανική για αρχάριους. Με προσφορές που προσφέρουν οικονομία φιλοξενίας με μόλις $ 1 / μήνα, η φιλοξενία είναι πρακτικά δωρεάν. Ωστόσο, ένα πράγμα που πρέπει να προσέξετε είναι τα ποσοστά ανανέωσης. Αφού τελειώσει η πρώτη περίοδος, η οικονομία φιλοξενίας ανεβαίνει έως και 8,99 $ το μήνα, οπότε προσέξτε για το κλείδωμα.

EconomyDeluxeUltimate
Τιμή πώλησης1,00 $ / μήνα7,99 $ / μήνα12,99 $ / μήνα
Κανονική τιμή8,99 $ / μήνα11,99 $ / μήνα16,99 $ / μήνα
Καλύτερο γιαΑρχάριοιΜικρή επιχείρησηΙστότοποι υψηλής κυκλοφορίας

Προβολή τιμολόγησης

αξία

Βαθμολογία: 4.5

Κατά τη γνώμη μας, το Bluehost είναι μια τεράστια αξία. Με τιμές που ξεκινούν από μόλις 2,95 $ / μήνα (τιμή προσφοράς), εξακολουθείτε να έχετε την υποστήριξη μιας πολύ μεγάλης εταιρείας με την αναμενόμενη υποστήριξη πελατών και την ποιότητα της υπηρεσίας. Μερικές από τις κορυφαίες δυνατότητες που περιλαμβάνονται στην τιμή εκκίνησης rock-bottom που προσθέτουν στην τιμή είναι εύρος ζώνης χωρίς μετρήσεις, δωρεάν πιστοποιητικό SSL και 50 SSD στον αποθηκευτικό χώρο.

Πιστεύουμε ότι η κοινή χρήση φιλοξενίας Plus είναι καλύτερη συμφωνία απεριόριστος περιλαμβάνονται ιστότοποι, απεριόριστος χώρος αποθήκευσης και απεριόριστοι τομείς. Μεταβαίνοντας σε άλλα σχέδια, θα δείτε μια συνολική εξαιρετική αξία για τα χρήματα που ξοδεύετε. Αλήθεια δεν πρόκειται να αποκτήσετε εξαιρετικά premium χαρακτηριστικά, αλλά η αξία του θα είναι πολύ υψηλή. 

Βαθμολογία: 4.0

Η αξία του GoDaddy είναι πολύ καλή για αυτό που παίρνετε. Πληρώνετε μειωμένες τιμές για έναν οικοδεσπότη μαζικής αγοράς. Για παράδειγμα, αυτό που κερδίζετε με το πρόγραμμα Economy (που πωλείται τώρα για 1 $ / μήνα) είναι 1 ιστότοπος, εύρος ζώνης χωρίς μετρήσεις και 100 GB αποθηκευτικού χώρου και δωρεάν τομέας. Ακόμα και όταν η τιμή ανεβαίνει σε πλήρη τιμή 8,99 $ / μήνα, εξακολουθεί να είναι αξιοπρεπής αξία. Τούτου λεχθέντος, θα συνιστούσαμε να πηγαίνετε στο Deluxe αφού έχετε απεριόριστους ιστότοπους και χώρο αποθήκευσης (εντός του λόγου).

Όλα τα σχέδια περιλαμβάνουν υποστήριξη 24/7, η οποία είναι απαραίτητη, καθώς και παρακολούθηση ασφάλειας και προστασία DDoS.

Δύο μεγάλα προβλήματα με αυτά τα κοινόχρηστα προγράμματα φιλοξενίας GoDaddy: δεν υπάρχει δωρεάν πιστοποιητικό SSL, το οποίο καθίσταται το βιομηχανικό πρότυπο, καθώς και όριο 1 GB στις βάσεις δεδομένων. Εάν χρησιμοποιείτε WordPress και έχετε φωτογραφίες υψηλής ποιότητας, μπορείτε να ξεπεράσετε γρήγορα αυτό το όριο βάσης δεδομένων. Για αυτούς τους δύο λόγους, ελπίζουμε στο GoDaddy ένα πλήρες σημείο.

Υποστήριξη πελατών

Βαθμολογία: 3.5

Η υποστήριξη πελατών Bluehost είναι μια μικτή τσάντα. Ορισμένοι πρόσφατοι κριτικοί δεν είχαν ποτέ πρόβλημα, άλλοι έχουν ιστορίες αναμονής για μεγάλο χρονικό διάστημα και υποστήριξη.

Με υποστήριξη 24/7 μέσω τηλεφώνου και ζωντανής συνομιλίας – μπορείτε πάντα να τα αποκτήσετε. Σε αντίθεση με άλλα, πιο premium, υποστήριξη ωστόσο μπορεί να μην έχετε την υψηλότερη ποιότητα τεχνολογίας ούτε την ταχύτερη εξυπηρέτηση.

Περισσότερες λεπτομέρειες

Βαθμολογία: 4.0

Η GoDaddy υπερηφανεύεται για την τηλεφωνική υποστήριξη 24/7, η οποία έχει νόημα για την πελατειακή βάση μαζικής αγοράς. Ένα από τα αδύναμα σημεία ήταν το γεγονός ότι το τηλέφωνο ήταν ο μόνος τρόπος για να τα παρακολουθήσετε. Από τότε το έχουν αλλάξει και τώρα προσφέρουν υποστήριξη συνομιλίας, την οποία προτιμούν πολλοί σπασίκλες στο Διαδίκτυο.

Η τηλεφωνική υποστήριξη είναι συνήθως υψηλότερης ποιότητας καθώς περνάει στο κυνήγι και μπορεί να απαντήσει πιο γρήγορα στις ερωτήσεις σας. Έχω βρει ότι η υποστήριξη συνομιλίας συνδέεται γρήγορα, αλλά πρέπει να περάσετε από κάποια στεφάνια, συμπεριλαμβανομένης της εισαγωγής του αριθμού pin και της αναμονής για την απάντησή τους. Η ποιότητα της υποστήριξης είναι συνήθως γρήγορες απαντήσεις, σε αντίθεση με το SiteGround, όπου παρέχουν πλήρεις λύσεις. Συνολικά, καλή υποστήριξη, αλλά όχι τέλεια. 

Περισσότερες λεπτομέρειες

Φιλοξενία Uptime

Βαθμολογία: 4.5

Οι αναφορές στον ιστό δείχνουν ότι ο χρόνος λειτουργίας του Bluehost είναι αρκετά ισχυρός από 99,99% έως 100%.

Ωστόσο, είναι δύσκολο να βρεθεί αν προσφέρουν συγκεκριμένη εγγύηση χρόνου λειτουργίας HostGator (αδελφή εταιρεία) το κάνει. Δικα τους σελίδα συμφωνίας χρόνου λειτουργίας διακομιστή υπόσχεται μόνο ασαφείς υποσχέσεις για λιγότερο από 15 λεπτά διακοπής λειτουργίας πριν να διορθωθεί. 

Η κοινόχρηστη σελίδα φιλοξενίας τους δεν κάνει καμία αναφορά σε μια συγκεκριμένη υπόσχεση χρόνου λειτουργίας. Έτσι, ακόμη και με εκπληκτικές αναφορές uptime συνολικά με ελάχιστο χρόνο διακοπής λειτουργίας, τους προσφέρουμε μισό σημείο λόγω έλλειψης διαφάνειας σε αυτό το ζήτημα.

Βαθμολογία: 3.5

Ο χρόνος λειτουργίας του GoDaddy είναι αρκετά καλός, συχνά στο 99,95% ή καλύτερος. Οι κριτικές από χρήστες σε ολόκληρο τον ιστό είναι μικτές, αλλά συνήθως ο χρόνος λειτουργίας / ο χρόνος διακοπής δεν παρουσιάζεται ως σημαντικό πρόβλημα.

Το GoDaddy έχει ένα εγγύηση χρόνου λειτουργίας διακομιστή (προειδοποίηση – νομική ορολογία!) – αλλά καλύπτει μόνο 99,90% (λείπει ένα .09 εκεί) – που σημαίνει ότι η φιλοξενία σας μπορεί να είναι εκτός λειτουργίας για 43 λεπτά το μήνα και θεωρούν ότι είναι φυσιολογικό. Φανταστείτε τον ιστότοπό σας κατά τη διάρκεια μιας κρίσιμης περιόδου αγορών για σχεδόν μία ώρα! Επιπλέον, το GoDaddy σας δίνει μόνο Επιστροφή 5% πίστωσης – που μπορεί να είναι μόνο πένες. Πιστεύουμε ότι θα πρέπει να έχουν υψηλότερα πρότυπα και να πιστώνουν έναν ολόκληρο μήνα.

Ταχύτητα

Βαθμολογία: 3.5

Η Bluehost έχει σημειώσει σημαντική πρόοδο ταχύτητας τα τελευταία χρόνια. Υπήρχαν πολλές καταγγελίες χρηστών, αλλά έχουν αναβαθμίσει το υλικό τους για να το πάρουν στα σοβαρά.

Ωστόσο, το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι Κελάδημα για να δείτε τόνους καταγγελιών. Τώρα πολλά από τα προβλήματα ταχύτητας προέρχονται από τη συνολική εγκατάσταση του ιστότοπού σας και όχι μόνο από τη φιλοξενία, οπότε φροντίστε να το λάβετε υπόψη. Η Bluehost έχει επίσης πολλούς πελάτες, οπότε σίγουρα θα υπάρχουν κάποια παράπονα. 

Η Bluehost έκανε τις έντιμες αναφορές στην ταχύτερη θέση σύγκρισης φιλοξενίας ιστοσελίδων. Ελέγξτε αυτήν την ανάρτηση εάν χρειάζεστε την απόλυτη ταχύτητα ιστότοπου.

Βαθμολογία: 3.5

Το GoDaddy πέφτει στη μέση του πακέτου όσο προχωρά η δοκιμή ταχύτητας. Προσπαθούν να σας πωλήσουν στο Ultimate σχέδιο τους για να αποκτήσουν περισσότερη ισχύ και ταχύτητα επεξεργασίας, κάτι που με τρίβει με λάθος τρόπο. Τα οικονομικά σχέδια χρειάζονται επίσης ταχύτητα!

Επί Κελάδημα Το GoDaddy λαμβάνει καταγγελίες, αλλά ειλικρινά περίμενε περισσότερα για έναν οικοδεσπότη τόσο δημοφιλή.

Η GoDaddy δεν έκανε τη λίστα των ταχύτερων web hosting μας. Ελέγξτε αυτήν την ανάρτηση εάν θέλετε να πάτε με νικητή.

Χαρακτηριστικά

Βαθμολογία: 3.5

Το Bluehost διαθέτει όλες τις βασικές δυνατότητες που χρειάζεστε για να ξεκινήσετε και έναν πολύ προσιτό τρόπο για να ξεκινήσετε τους bloggers. Περιλαμβάνουν ένα δωρεάν SSL από το Let’s Encrypt, το οποίο είναι απαραίτητο, καθώς και μη μετρημένο εύρος ζώνης.

Ωστόσο, όταν συγκρίνετε με άλλες εταιρείες όπως το SiteGround και το A2 Hosting, το Bluehost δεν διαθέτει κάποια επιπλέον χαρακτηριστικά που είναι πολύ χρήσιμα. Ένα παράπονο είναι το γεγονός ότι πρέπει να πληρώσετε για μεταναστεύσεις, κάτι που είναι ενοχλητικό.

Πρέπει επίσης να κάνετε αναβάθμιση σε μερικά από τα πιο ακριβά κοινόχρηστα σχέδια όπως το Choice Plus και το Pro για να λάβετε αντίγραφα ασφαλείας ιστότοπου – τα οποία είναι κρίσιμα για κάθε ιστότοπο.

Δείτε όλες τις δυνατότητες

Βαθμολογία: 3.5

Όχι οπαδός των χαρακτηριστικών του GoDaddy σε βασικά σχέδια. Οι περισσότεροι άνθρωποι ξεκινούν τους ιστότοπούς τους στο WordPress αυτές τις μέρες, και ενώ το GoDaddy διαθέτει φιλοξενία WordPress, και πάλι πρέπει να κάνετε αναβάθμιση για να λάβετε για παράδειγμα τη σκηνοθεσία του WordPress. Στα οικονομικά σχέδια φιλοξενίας του GoDaddy, δεν λαμβάνετε δωρεάν SSL, δεν λαμβάνετε αντίγραφα ασφαλείας και δεν πραγματοποιούν μετεγκαταστάσεις.

Ενώ το GoDaddy έχει κάποια προσαρμοσμένα εργαλεία που έχουν κατασκευάσει, για μια τόσο μεγάλη εταιρεία θα περίμενα να προσφέρουν περισσότερα χαρακτηριστικά από έναν μικρότερο, ξυστό host όπως το SiteGround – αλλά πρέπει να κάνουν τα κέρδη τους. Συνολικά, οι λειτουργίες είναι εντάξει, όχι εξαιρετικές.

Δείτε όλες τις δυνατότητες

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Adblock
    detector