Bluehost vs HostGator 2020: Συγκρίνετε τις τιμές, τα χαρακτηριστικά και άλλα

Η απόφαση του Bluehost εναντίον HostGator είναι σκληρή. Γιατί; Λοιπόν είναι και οι δύο προσιτοί, αρχικοί οικοδεσπότες με πολλές επιλογές. Είναι επωνυμίες για τις οποίες έχετε ακούσει και ίσως ακόμη και από ένα διάσημο podcaster. Ποιο είναι λοιπόν καλύτερο για εσάς; Σκάβουμε παρακάτω.

ΤΙΜΗ  |  ΑΞΙΑΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ  |  ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ  |  ΤΑΧΥΤΗΤΑ  |  ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ  |  ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ  


Το Bluehost είναι μια από τις πιο δημοφιλείς εταιρείες φιλοξενίας σε ολόκληρο τον κόσμο, αλλά είναι σωστό για εσάς; Με την αναγνώριση ονόματος και τη βελτιωμένη υποστήριξη πελατών, είναι μια σταθερή επιλογή για αρχάριους.

4.5

Κριτής

4.6

Χρήστες (12 ψήφοι)

VS

Με περισσότερους από 1 εκατομμύριο ιστότοπους που φιλοξενούνται, το HostGator είναι ένας μεγαλοπρεπής. Το HostGator είναι ένας εξαιρετικός οικοδεσπότης εκκίνησης για όσους αναζητούν φθηνή φιλοξενία με πολλές προηγμένες δυνατότητες.

3.8

Κριτής

4.2

Χρήστες (11 ψήφοι)

Τιμολόγηση

Βαθμολογία: 4.5

Το Bluehost έχει μερικές από τις πιο προσιτές τιμές εισόδου, με την κοινή φιλοξενία να είναι η πιο δημοφιλής σε χαμηλότερες τιμές. Αφαιρέσαμε μισό βαθμό για την τιμολόγηση λόγω της τριετούς περιόδου που απαιτείται για την καλύτερη προσφορά, αλλά συνολικά είναι τόσο φθηνή όσο παίρνει:

SharedWordPressVPS
Τιμή πώλησης2,95 $ / μήνα19,95 $ / μήνα18,99 $ / μήνα
Κανονική τιμή7,99 $ / μήνα29,99 $ / μήνα29,99 $ / μήνα
Καλύτερο γιαΑρχάριοιWordPressΕπιχειρήσεις

Προβολή τιμολόγησης

Βαθμολογία: 4.5

Το HostGator διαθέτει μια μεγάλη ποικιλία σχεδίων, τα πάντα, από κοινόχρηστη φιλοξενία ευκαιριών έως φιλοξενία VPS σε υψηλές τιμές. Το HostGator είναι πολύ επιθετικό στις τιμές τους, δίνοντας τεράστιες εκπτώσεις καθώς φαίνεται να κερδίζουν μερίδιο αγοράς. Η φιλοδοξία τους είναι το όφελος σας:

SharedWordPressVPS
Τιμή πώλησης2,75 $ / μήνα5,95 $ / μήνα29,95 $ / μήνα
Κανονική τιμή10,95 $ / μήνα14,95 $ / μήνα89,95 $ / μήνα
Καλύτερο γιαΑρχάριοιΙστότοποι WordPressΙστότοποι ανάπτυξης

Προβολή τιμολόγησης

αξία

Βαθμολογία: 4.5

Κατά τη γνώμη μας, το Bluehost είναι μια τεράστια αξία. Με τιμές που ξεκινούν από μόλις 2,95 $ / μήνα (τιμή προσφοράς), εξακολουθείτε να έχετε την υποστήριξη μιας πολύ μεγάλης εταιρείας με την αναμενόμενη υποστήριξη πελατών και την ποιότητα της υπηρεσίας. Μερικές από τις κορυφαίες δυνατότητες που περιλαμβάνονται στην τιμή εκκίνησης rock-bottom που προσθέτουν στην τιμή είναι εύρος ζώνης χωρίς μετρήσεις, δωρεάν πιστοποιητικό SSL και 50 SSD στον αποθηκευτικό χώρο.

Πιστεύουμε ότι η κοινή χρήση φιλοξενίας Plus είναι καλύτερη συμφωνία απεριόριστος περιλαμβάνονται ιστότοποι, απεριόριστος χώρος αποθήκευσης και απεριόριστοι τομείς. Μεταβαίνοντας σε άλλα σχέδια, θα δείτε μια συνολική εξαιρετική αξία για τα χρήματα που ξοδεύετε. Αλήθεια δεν πρόκειται να αποκτήσετε εξαιρετικά premium χαρακτηριστικά, αλλά η αξία του θα είναι πολύ υψηλή. 

Βαθμολογία: 4.5

Το HostGator προσφέρει εκπληκτική αξία για τις τιμές του. Πραγματικά δεν είναι τόσο ισχυρό όσο το SiteGround, το οποίο είναι το γενικότερο αγαπημένο, αλλά το HostGator θα σας φέρει στην πόρτα πολύ προσιτά.

Έχει συνολικά μια πολύ ισχυρή αξία, επειδή για αυτό που πληρώνετε, λαμβάνετε έναν τόνο δυνατοτήτων όπως δωρεάν μετεγκαταστάσεις, εύρος ζώνης χωρίς μετρήσεις και υποστήριξη 24/7/365.

Όπου δεν βλέπουμε ισχυρή αξία είναι το σημείο που χρεώνουν για επιπλέον που οι άλλοι περιλαμβάνουν δωρεάν, όπως αντίγραφα ασφαλείας – τα οποία είναι κρίσιμα για την υγεία του ιστότοπού σας. Θέλουν επίσης να χρεώνουν επιπλέον για ακόμη καλύτερο χρόνο λειτουργίας, το οποίο κατά τη γνώμη μας θα πρέπει να αποτελεί βασικό χαρακτηριστικό που περιλαμβάνεται σε όλα τα σχέδια, ανεξάρτητα από το πόσο φθηνό.

Υποστήριξη πελατών

Βαθμολογία: 3.5

Η υποστήριξη πελατών Bluehost είναι μια μικτή τσάντα. Ορισμένοι πρόσφατοι κριτικοί δεν είχαν ποτέ πρόβλημα, άλλοι έχουν ιστορίες αναμονής για μεγάλο χρονικό διάστημα και υποστήριξη.

Με υποστήριξη 24/7 μέσω τηλεφώνου και ζωντανής συνομιλίας – μπορείτε πάντα να τα αποκτήσετε. Σε αντίθεση με άλλα, πιο premium, υποστήριξη ωστόσο μπορεί να μην έχετε την υψηλότερη ποιότητα τεχνολογίας ούτε την ταχύτερη εξυπηρέτηση.

Περισσότερες λεπτομέρειες

Βαθμολογία: 3

Το HostGator ελέγχει όλα τα κουτιά στην επιφάνεια με την υποστήριξή τους: 24/7 και 365 ημέρες το χρόνο. Με συνομιλία και μέσω τηλεφώνου. Αλλά οι πελάτες λένε μια διαφορετική ιστορία.

Υπάρχουν πολλές καταγγελίες σχετικά με αργές απαντήσεις, ανίκανο προσωπικό και συνολική υποστήριξη. Υπάρχουν πολλά άτομα που δεν έχουν παράπονα, επομένως σας συνιστούμε να δοκιμάσετε την υποστήριξή τους πριν αγοράσετε.

Περισσότερες λεπτομέρειες

Φιλοξενία Uptime

Βαθμολογία: 4.5

Οι αναφορές στον ιστό δείχνουν ότι ο χρόνος λειτουργίας του Bluehost είναι αρκετά ισχυρός από 99,99% έως 100%.

Ωστόσο, είναι δύσκολο να βρεθεί αν προσφέρουν συγκεκριμένη εγγύηση χρόνου λειτουργίας HostGator (αδελφή εταιρεία) το κάνει. Δικα τους σελίδα συμφωνίας χρόνου λειτουργίας διακομιστή υπόσχεται μόνο ασαφείς υποσχέσεις για λιγότερο από 15 λεπτά διακοπής λειτουργίας πριν να διορθωθεί. 

Η κοινόχρηστη σελίδα φιλοξενίας τους δεν κάνει καμία αναφορά σε μια συγκεκριμένη υπόσχεση χρόνου λειτουργίας. Έτσι, ακόμη και με εκπληκτικές αναφορές uptime συνολικά με ελάχιστο χρόνο διακοπής λειτουργίας, τους προσφέρουμε μισό σημείο λόγω έλλειψης διαφάνειας σε αυτό το ζήτημα.

Βαθμολογία: 4.5

Με περισσότερο από 99,5% χρόνο λειτουργίας, ανάλογα με την πηγή, δεν υπάρχουν πολλά να διαμαρτύρονται με το HostGator.

Επιπλέον, το HostGator προσφέρει δωρεάν μήνα φιλοξενίας εάν πέσει κάτω από το 99,9% εγγύηση.

Τους έφτασε στο μισό σημείο, επειδή υπήρξαν κάποιες περιστασιακές καταγγελίες από χρήστες και προτιμούμε επίσης να βλέπουμε 99,99% χρόνο λειτουργίας για τους καλύτερους παρόχους κατηγορίας.

Ταχύτητα

Βαθμολογία: 3.5

Η Bluehost έχει σημειώσει σημαντική πρόοδο ταχύτητας τα τελευταία χρόνια. Υπήρχαν πολλές καταγγελίες χρηστών, αλλά έχουν αναβαθμίσει το υλικό τους για να το πάρουν στα σοβαρά.

Ωστόσο, το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι Κελάδημα για να δείτε τόνους καταγγελιών. Τώρα πολλά από τα προβλήματα ταχύτητας προέρχονται από τη συνολική εγκατάσταση του ιστότοπού σας και όχι μόνο από τη φιλοξενία, οπότε φροντίστε να το λάβετε υπόψη. Η Bluehost έχει επίσης πολλούς πελάτες, οπότε σίγουρα θα υπάρχουν κάποια παράπονα. 

Η Bluehost έκανε τις έντιμες αναφορές στην ταχύτερη θέση σύγκρισης φιλοξενίας ιστοσελίδων. Ελέγξτε αυτήν την ανάρτηση εάν χρειάζεστε την απόλυτη ταχύτητα ιστότοπου.

Βαθμολογία: 3.0 

Η κοινή φιλοξενία έχει συνήθως προβλήματα με ζητήματα ταχύτητας, βασισμένα αποκλειστικά στο χαμηλότερο κόστος της φιλοξενίας. Το HostGator βρίσκεται σταθερά στη μέση του πακέτου όσον αφορά την ταχύτητα. Όταν κάνετε αναζήτηση Κελάδημα, δεν βλέπετε τόσα παράπονα όπως και άλλοι κοινόχρηστοι οικοδεσπότες όπως το Bluehost, το οποίο είναι ένα καλό ανέκδοτο σημάδι.

Εάν αναζητάτε ένα γρηγορότερο προϊόν HostGator, ελέγξτε τη φιλοξενία HostGator Cloud. Εάν θέλετε ακόμη πιο γρήγορη κοινή χρήση φιλοξενίας που δεν θα σπάσει την τράπεζα, ωστόσο, συνιστούμε ανεπιφύλακτα είτε το A2 Hosting είτε το SiteGround. Θα είσαι πολύ πιο ευτυχισμένος με αυτά.

Χαρακτηριστικά

Βαθμολογία: 3.5

Το Bluehost διαθέτει όλες τις βασικές δυνατότητες που χρειάζεστε για να ξεκινήσετε και έναν πολύ προσιτό τρόπο για να ξεκινήσετε τους bloggers. Περιλαμβάνουν ένα δωρεάν SSL από το Let’s Encrypt, το οποίο είναι απαραίτητο, καθώς και μη μετρημένο εύρος ζώνης.

Ωστόσο, όταν συγκρίνετε με άλλες εταιρείες όπως το SiteGround και το A2 Hosting, το Bluehost δεν διαθέτει κάποια επιπλέον χαρακτηριστικά που είναι πολύ χρήσιμα. Ένα παράπονο είναι το γεγονός ότι πρέπει να πληρώσετε για μεταναστεύσεις, κάτι που είναι ενοχλητικό.

Πρέπει επίσης να κάνετε αναβάθμιση σε μερικά από τα πιο ακριβά κοινόχρηστα σχέδια όπως το Choice Plus και το Pro για να λάβετε αντίγραφα ασφαλείας ιστότοπου – τα οποία είναι κρίσιμα για κάθε ιστότοπο.

Δείτε όλες τις δυνατότητες

Βαθμολογία: 4.0

Το HostGator συγκρίνεται συχνά με το Bluehost για τις τιμές και τα χαρακτηριστικά του και γενικά το HostGator κερδίζει εδώ.

Μεταξύ των δύο εταιρειών, το HostGator δημιουργήθηκε για περισσότερους επαγγελματίες χρήστες. Και κατά τη σύγκριση του HostGator με οποιαδήποτε άλλη κοινόχρηστη εταιρεία φιλοξενίας, πρέπει να το έχετε υπόψη σας.

Μας αρέσει το γεγονός ότι περιλαμβάνονται οι μετεγκαταστάσεις, έχουν εγκαταστάσεις με ένα κλικ, είναι στο cPanel και προσφέρουν εγγύηση 99,9% uptime. Μας αρέσουν ακόμη και άλλοι οικοδεσπότες όπως το SiteGround καλύτερα για λειτουργίες συνολικά, αλλά το HostGator έχει ό, τι χρειάζεστε για να ξεκινήσετε.

Δείτε όλες τις δυνατότητες

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map