DreamHost vs HostGator 2020: Συγκρίνετε τις τιμές, τα χαρακτηριστικά και άλλα

DreamHost vs HostGator 2020: Συγκρίνετε τις τιμές, τα χαρακτηριστικά και άλλα

DreamHost vs HostGator 2020: Συγκρίνετε τις τιμές, τα χαρακτηριστικά και άλλα

Δύο ζαρωμένοι βετεράνοι στον κόσμο της φιλοξενίας: DreamHost και HostGator. Το DreamHost παραμένει ανεξάρτητο και προσφέρει εξαιρετική αξία σε λογική τιμή. Το HostGator έχει δωρεάν μετεγκαταστάσεις και περισσότερες ώρες υποστήριξης, επίσης με πολύ φθηνές τιμές. Συνολικά, θα είναι κοντά – ας συγκρίνουμε.

ΤΙΜΗ  |  ΑΞΙΑΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ  |  ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ  |  ΤΑΧΥΤΗΤΑ  |  ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ  |  ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ  


Το DreamHost είναι μια άλλη από αυτές τις μεγάλες, φθηνές κοινόχρηστες εταιρείες φιλοξενίας που μόλις υπήρχαν για πάντα. Ιδρύθηκαν το 1996, έχουν μερικούς ικανοποιημένους πελάτες με δυναμική 20+ ετών. Αν ψάχνετε για φτηνή φιλοξενία μαζικής αγοράς, το DreamHost είναι ένα από τα καλύτερα.

3.9

Κριτής

3.8

Χρήστες 

VS

Με περισσότερους από 1 εκατομμύριο ιστότοπους που φιλοξενούνται, το HostGator είναι ένας μεγαλοπρεπής. Το HostGator είναι ένας εξαιρετικός οικοδεσπότης εκκίνησης για όσους αναζητούν φθηνή φιλοξενία με πολλές προηγμένες δυνατότητες.

3.8

Κριτής

4.2

Χρήστες (11 ψήφοι)

Τιμολόγηση

Βαθμολογία: 4.5

Το DreamHost ήταν πιο ακριβό από άλλους κοινόχρηστους οικοδεσπότες, αλλά τώρα είναι εκεί ακριβώς με το φθηνότερο. Με ένα ετήσιο κοινόχρηστο πρόγραμμα φιλοξενίας μπορείτε να φτάσετε στην πόρτα με μόλις 2,59 $ το μήνα. Εάν δεν θέλετε τη δέσμευση, μπορείτε να πηγαίνετε μηνιαία με μόλις 4,95 $ / μήνα. Το καλύτερο κομμάτι? Το DreamHost δεν αυξάνει την τιμή μετά την αρχική περίοδο – είναι φθηνά και δίκαια.

SharedDreamPressVPS Επιχείρηση
Ετήσια τιμή2,59 $ / μήνα16,95 $ / μήνα27,50 $ / μήνα
Μηνιαία τιμή4,95 $ / μήνα19,95 $ / μήνα30,00 $ / μήνα
Καλύτερο γιαΑρχάριοιΕνδιάμεσοι ιστότοποι WordPressΑναπτυσσόμενες μικρές επιχειρήσεις

Προβολή τιμολόγησης

Βαθμολογία: 4.5

Το HostGator διαθέτει μια μεγάλη ποικιλία σχεδίων, τα πάντα, από κοινόχρηστη φιλοξενία ευκαιριών έως φιλοξενία VPS σε υψηλές τιμές. Το HostGator είναι πολύ επιθετικό στις τιμές τους, δίνοντας τεράστιες εκπτώσεις καθώς φαίνεται να κερδίζουν μερίδιο αγοράς. Η φιλοδοξία τους είναι το όφελος σας:

SharedWordPressVPS
Τιμή πώλησης2,75 $ / μήνα5,95 $ / μήνα29,95 $ / μήνα
Κανονική τιμή10,95 $ / μήνα14,95 $ / μήνα89,95 $ / μήνα
Καλύτερο γιαΑρχάριοιΙστότοποι WordPressΙστότοποι ανάπτυξης

Προβολή τιμολόγησης

αξία

Βαθμολογία: 4.5

Όσον αφορά την αξία, το DreamHost είναι ένα από τα καλύτερα. Η χαμηλή τιμολόγηση σε συνδυασμό με χρήσιμες δυνατότητες και μια εξαιρετικά γενναιόδωρη εγγύηση επιστροφής χρημάτων 97 ημερών είναι μια νίκη για τις μικρές επιχειρήσεις.

Επιπλέον, προσφέρουν απεριόριστο εύρος ζώνης, δωρεάν ονόματα τομέα, δωρεάν πιστοποιητικά SSL και σας αποζημιώνουν για πτώσεις στο χρόνο λειτουργίας. Παρέχουν πραγματικά μια από τις μεγαλύτερες διαθέσιμες συμφωνίες επιπέδου υπηρεσιών.

Σε σύγκριση με το Bluehost και το HostGator, το DreamHost βγαίνει δυνατά. Ο μόνος κεντρικός υπολογιστής με καλύτερη πρόταση αξίας μπορεί να είναι το SiteGround.

Βαθμολογία: 4.5

Το HostGator προσφέρει εκπληκτική αξία για τις τιμές του. Πραγματικά δεν είναι τόσο ισχυρό όσο το SiteGround, το οποίο είναι το γενικότερο αγαπημένο, αλλά το HostGator θα σας φέρει στην πόρτα πολύ προσιτά.

Έχει συνολικά μια πολύ ισχυρή αξία, επειδή για αυτό που πληρώνετε, λαμβάνετε έναν τόνο δυνατοτήτων όπως δωρεάν μετεγκαταστάσεις, εύρος ζώνης χωρίς μετρήσεις και υποστήριξη 24/7/365.

Όπου δεν βλέπουμε ισχυρή αξία είναι το σημείο που χρεώνουν για επιπλέον που οι άλλοι περιλαμβάνουν δωρεάν, όπως αντίγραφα ασφαλείας – τα οποία είναι κρίσιμα για την υγεία του ιστότοπού σας. Θέλουν επίσης να χρεώνουν επιπλέον για ακόμη καλύτερο χρόνο λειτουργίας, το οποίο κατά τη γνώμη μας θα πρέπει να αποτελεί βασικό χαρακτηριστικό που περιλαμβάνεται σε όλα τα σχέδια, ανεξάρτητα από το πόσο φθηνό.

Υποστήριξη πελατών

Βαθμολογία: 3.5

Ένας τομέας στο DreamHost δεν είναι τέλειος είναι η υποστήριξη πελατών. Η υποστήριξη παρέχεται μέσω email και ζωντανής συνομιλίας, ή μπορείτε να ζητήσετε επιστροφή κλήσης. Χμμ, ένα είδος ξύσιμο κεφαλής. Δεν έχουν την υποστήριξη 24/7/365 που έχουν οι περισσότερες εταιρείες φιλοξενίας.

Επιπλέον, ακόμη και όταν βρίσκεστε στον ιστότοπο ως υποψήφιος πελάτης, σας λένε να επιστρέψετε κατά τις εργάσιμες ώρες. Η πραγματικότητα είναι ότι η υποστήριξη φιλοξενίας είναι μια δουλειά 24/7 – και το DreamHost δεν εξαρτάται από το χτύπημα.

Περισσότερες λεπτομέρειες

Βαθμολογία: 3

Το HostGator ελέγχει όλα τα κουτιά στην επιφάνεια με την υποστήριξή τους: 24/7 και 365 ημέρες το χρόνο. Με συνομιλία και μέσω τηλεφώνου. Αλλά οι πελάτες λένε μια διαφορετική ιστορία.

Υπάρχουν πολλές καταγγελίες σχετικά με αργές απαντήσεις, ανίκανο προσωπικό και συνολική υποστήριξη. Υπάρχουν πολλά άτομα που δεν έχουν παράπονα, επομένως σας συνιστούμε να δοκιμάσετε την υποστήριξή τους πριν αγοράσετε.

Περισσότερες λεπτομέρειες

Φιλοξενία Uptime

Βαθμολογία: 4.0

Οι αναφορές στον ιστό δείχνουν ότι ο χρόνος λειτουργίας του DreamHost είναι αρκετά ισχυρός από 99,99% έως 100%.

Το καλύτερο κομμάτι? 100% εγγύηση λειτουργίας. Εάν για οποιονδήποτε λόγο ο ιστότοπός σας είναι εκτός λειτουργίας, θα πιστώσουν τον λογαριασμό σας με μια ημέρα δωρεάν φιλοξενίας για κάθε ώρα που είναι εκτός λειτουργίας.

Το καλό είναι ότι ο χρόνος λειτουργίας τους κατά το παρελθόν ήταν περίπου 99,98% κατά μέσο όρο – οπότε μην περιμένετε την ανάγκη εξαργύρωσης αυτής της πίστωσης.

Βαθμολογία: 4.5

Με περισσότερο από 99,5% χρόνο λειτουργίας, ανάλογα με την πηγή, δεν υπάρχουν πολλά να διαμαρτύρονται με το HostGator.

Επιπλέον, το HostGator προσφέρει δωρεάν μήνα φιλοξενίας εάν πέσει κάτω από το 99,9% εγγύηση.

Τους έφτασε στο μισό σημείο, επειδή υπήρξαν κάποιες περιστασιακές καταγγελίες από χρήστες και προτιμούμε επίσης να βλέπουμε 99,99% χρόνο λειτουργίας για τους καλύτερους παρόχους κατηγορίας.

Ταχύτητα

Βαθμολογία: 4.0

Το DreamHost έχει εξαιρετικές αναφορές σχετικά με την ταχύτητα και βρίσκεται σταθερά στο κορυφαίο 25% των κεντρικών υπολογιστών ως προς το χρόνο φόρτωσης. Δεν επικεντρώνονται σε αυτό ως κύριο χαρακτηριστικό, αλλά δεν βλέπετε πολλά παράπονα από τους πελάτες.

Στο σχέδιο DreamPress έχουν βελτιστοποιήσει τις βάσεις δεδομένων τους μόνο για το WordPress, καθώς και το Memcache. Επομένως, έχουν σίγουρα ταχύτητα. Φροντίστε να συνομιλήσετε με την υποστήριξή τους εάν σας απασχολεί πολύ.

Βαθμολογία: 3.0 

Η κοινή φιλοξενία έχει συνήθως προβλήματα με ζητήματα ταχύτητας, βασισμένα αποκλειστικά στο χαμηλότερο κόστος της φιλοξενίας. Το HostGator βρίσκεται σταθερά στη μέση του πακέτου όσον αφορά την ταχύτητα. Όταν κάνετε αναζήτηση Κελάδημα, δεν βλέπετε τόσα παράπονα όπως και άλλοι κοινόχρηστοι οικοδεσπότες όπως το Bluehost, το οποίο είναι ένα καλό ανέκδοτο σημάδι.

Αν ψάχνετε για ένα γρηγορότερο προϊόν HostGator, ρίξτε μια ματιά στο HostGator Cloud hosting. Εάν θέλετε ακόμη πιο γρήγορη κοινή χρήση φιλοξενίας που δεν θα σπάσει την τράπεζα, ωστόσο, συνιστούμε ανεπιφύλακτα είτε το A2 Hosting είτε το SiteGround. Θα είσαι πολύ πιο ευτυχισμένος με αυτά.

Χαρακτηριστικά

Βαθμολογία: 4.0

Λίρα για λίβρα, το DreamHost προσφέρει μερικές από τις καλύτερες δυνατότητες οποιασδήποτε φτηνής εταιρείας φιλοξενίας. Το φθηνότερο κοινόχρηστο πρόγραμμα τους περιλαμβάνει έναν δωρεάν τομέα, απεριόριστο εύρος ζώνης, προεγκατεστημένο WordPress και ένα δωρεάν πιστοποιητικό SSL. Η φιλοξενία του DreamPress WordPress είναι μια ισχυρή πρόταση αξίας για πλήρως λειτουργική φιλοξενία WordPress που μπορεί να ανταγωνιστεί σε κάποιο επίπεδο με το WP Engine και το Kinsta.

Δεν λαμβάνετε δωρεάν μετεγκαταστάσεις και χάνετε την 24ωρη τηλεφωνική υποστήριξη που προσφέρουν άλλοι οικοδεσπότες, οπότε πρέπει να τους βάλουμε ένα σημείο. Συνολικά – εξαιρετικός οικοδεσπότης, υπέροχα χαρακτηριστικά.

Δείτε όλες τις δυνατότητες

Βαθμολογία: 4.0

Το HostGator συγκρίνεται συχνά με το Bluehost για τις τιμές και τα χαρακτηριστικά του και γενικά το HostGator κερδίζει εδώ.

Μεταξύ των δύο εταιρειών, το HostGator δημιουργήθηκε για περισσότερους επαγγελματίες χρήστες. Και κατά τη σύγκριση του HostGator με οποιαδήποτε άλλη κοινόχρηστη εταιρεία φιλοξενίας, πρέπει να το έχετε υπόψη σας.

Μας αρέσει το γεγονός ότι περιλαμβάνονται οι μετεγκαταστάσεις, έχουν εγκαταστάσεις με ένα κλικ, είναι στο cPanel και προσφέρουν εγγύηση 99,9% uptime. Μας αρέσουν ακόμη και άλλοι οικοδεσπότες όπως το SiteGround καλύτερα για λειτουργίες συνολικά, αλλά το HostGator έχει ό, τι χρειάζεστε για να ξεκινήσετε.

Δείτε όλες τις δυνατότητες

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Adblock
    detector