HostGator εναντίον GoDaddy 2020: Συγκρίνετε τις τιμές, τα χαρακτηριστικά και άλλα

Το HostGator και το GoDaddy είναι δύο μεγάλοι, γνωστοί οικοδεσπότες που πωλούν σε χαμηλές τιμές και είναι ιδανικοί για αρχάριους. Τούτου λεχθέντος, υπάρχουν πολλές βελτιώσεις και λείπουν χαρακτηριστικά και στους δύο κεντρικούς υπολογιστές. Τα συγκρίνουμε δίπλα-δίπλα και κάνουμε μια πρόταση με υπέρ και μειονεκτήματα.

ΤΙΜΗ  |  ΑΞΙΑΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ  |  ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ  |  ΤΑΧΥΤΗΤΑ  |  ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ  |  ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ  


Με περισσότερους από 1 εκατομμύριο ιστότοπους που φιλοξενούνται, το HostGator είναι ένας μεγαλοπρεπής. Το HostGator είναι ένας εξαιρετικός οικοδεσπότης εκκίνησης για όσους αναζητούν φθηνή φιλοξενία με πολλές προηγμένες δυνατότητες.

3.8

Κριτής

4.2

Χρήστες (11 ψήφοι)

VS

Το GoDaddy δεν χρειάζεται καμία εισαγωγή – είναι πιθανώς ο πιο αναγνωρισμένος πάροχος φιλοξενίας και ονόματος τομέα στον κόσμο. Τούτου λεχθέντος, μοιάζει με τη φιλοξενία των McDonald – φθηνή, μαζική αγορά, αλλά όχι εξαιρετικά καλή. Σε σύγκριση με οποιονδήποτε άλλο οικοδεσπότη, ο άλλος οικοδεσπότης κερδίζει συνήθως. Τούτου λεχθέντος, εάν είστε πιστός τομέας GoDaddy, αξίζει να μείνετε μαζί τους για μικρά έργα και εξαιρετική τηλεφωνική υποστήριξη.

3.4

Κριτής

4.1

Χρήστες (26 ψήφοι)

Τιμολόγηση

Βαθμολογία: 4.5

Το HostGator διαθέτει μια μεγάλη ποικιλία σχεδίων, τα πάντα, από κοινόχρηστη φιλοξενία ευκαιριών έως φιλοξενία VPS σε υψηλές τιμές. Το HostGator είναι πολύ επιθετικό στις τιμές τους, δίνοντας τεράστιες εκπτώσεις καθώς φαίνεται να κερδίζουν μερίδιο αγοράς. Η φιλοδοξία τους είναι το όφελος σας:

SharedWordPressVPS
Τιμή πώλησης2,75 $ / μήνα5,95 $ / μήνα29,95 $ / μήνα
Κανονική τιμή10,95 $ / μήνα14,95 $ / μήνα89,95 $ / μήνα
Καλύτερο γιαΑρχάριοιΙστότοποι WordPressΙστότοποι ανάπτυξης

Προβολή τιμολόγησης

Βαθμολογία: 5.0

Η τιμή του GoDaddy είναι πολύ χαμηλή και ιδανική για αρχάριους. Με προσφορές που προσφέρουν οικονομία φιλοξενίας με μόλις $ 1 / μήνα, η φιλοξενία είναι πρακτικά δωρεάν. Ωστόσο, ένα πράγμα που πρέπει να προσέξετε είναι τα ποσοστά ανανέωσης. Αφού τελειώσει η πρώτη περίοδος, η οικονομία φιλοξενίας ανεβαίνει έως και 8,99 $ το μήνα, οπότε προσέξτε για το κλείδωμα.

EconomyDeluxeUltimate
Τιμή πώλησης1,00 $ / μήνα7,99 $ / μήνα12,99 $ / μήνα
Κανονική τιμή8,99 $ / μήνα11,99 $ / μήνα16,99 $ / μήνα
Καλύτερο γιαΑρχάριοιΜικρή επιχείρησηΙστότοποι υψηλής κυκλοφορίας

Προβολή τιμολόγησης

αξία

Βαθμολογία: 4.5

Το HostGator προσφέρει εκπληκτική αξία για τις τιμές του. Πραγματικά δεν είναι τόσο ισχυρό όσο το SiteGround, το οποίο είναι το γενικότερο αγαπημένο, αλλά το HostGator θα σας φέρει στην πόρτα πολύ προσιτά.

Έχει συνολικά μια πολύ ισχυρή αξία, επειδή για αυτό που πληρώνετε, λαμβάνετε έναν τόνο δυνατοτήτων όπως δωρεάν μετεγκαταστάσεις, εύρος ζώνης χωρίς μετρήσεις και υποστήριξη 24/7/365.

Όπου δεν βλέπουμε ισχυρή αξία είναι το σημείο που χρεώνουν για επιπλέον που οι άλλοι περιλαμβάνουν δωρεάν, όπως αντίγραφα ασφαλείας – τα οποία είναι κρίσιμα για την υγεία του ιστότοπού σας. Θέλουν επίσης να χρεώνουν επιπλέον για ακόμη καλύτερο χρόνο λειτουργίας, το οποίο κατά τη γνώμη μας θα πρέπει να αποτελεί βασικό χαρακτηριστικό που περιλαμβάνεται σε όλα τα σχέδια, ανεξάρτητα από το πόσο φθηνό.

Βαθμολογία: 4.0

Η αξία του GoDaddy είναι πολύ καλή για αυτό που παίρνετε. Πληρώνετε μειωμένες τιμές για έναν οικοδεσπότη μαζικής αγοράς. Για παράδειγμα, αυτό που κερδίζετε με το πρόγραμμα Economy (που πωλείται τώρα για 1 $ / μήνα) είναι 1 ιστότοπος, εύρος ζώνης χωρίς μετρήσεις και 100 GB αποθηκευτικού χώρου και δωρεάν τομέας. Ακόμα και όταν η τιμή ανεβαίνει σε πλήρη τιμή 8,99 $ / μήνα, εξακολουθεί να είναι αξιοπρεπής αξία. Τούτου λεχθέντος, θα συνιστούσαμε να πηγαίνετε στο Deluxe αφού έχετε απεριόριστους ιστότοπους και χώρο αποθήκευσης (εντός του λόγου).

Όλα τα σχέδια περιλαμβάνουν υποστήριξη 24/7, η οποία είναι απαραίτητη, καθώς και παρακολούθηση ασφάλειας και προστασία DDoS.

Δύο μεγάλα προβλήματα με αυτά τα κοινόχρηστα προγράμματα φιλοξενίας GoDaddy: δεν υπάρχει δωρεάν πιστοποιητικό SSL, το οποίο καθίσταται το βιομηχανικό πρότυπο, καθώς και όριο 1 GB στις βάσεις δεδομένων. Εάν χρησιμοποιείτε WordPress και έχετε φωτογραφίες υψηλής ποιότητας, μπορείτε να ξεπεράσετε γρήγορα αυτό το όριο βάσης δεδομένων. Για αυτούς τους δύο λόγους, ελπίζουμε στο GoDaddy ένα πλήρες σημείο.

Υποστήριξη πελατών

Βαθμολογία: 3

Το HostGator ελέγχει όλα τα κουτιά στην επιφάνεια με την υποστήριξή τους: 24/7 και 365 ημέρες το χρόνο. Με συνομιλία και μέσω τηλεφώνου. Αλλά οι πελάτες λένε μια διαφορετική ιστορία.

Υπάρχουν πολλές καταγγελίες σχετικά με αργές απαντήσεις, ανίκανο προσωπικό και συνολική υποστήριξη. Υπάρχουν πολλά άτομα που δεν έχουν παράπονα, επομένως σας συνιστούμε να δοκιμάσετε την υποστήριξή τους πριν αγοράσετε.

Περισσότερες λεπτομέρειες

Βαθμολογία: 4.0

Η GoDaddy υπερηφανεύεται για την τηλεφωνική υποστήριξη 24/7, η οποία έχει νόημα για την πελατειακή βάση μαζικής αγοράς. Ένα από τα αδύναμα σημεία ήταν το γεγονός ότι το τηλέφωνο ήταν ο μόνος τρόπος για να τα παρακολουθήσετε. Από τότε το έχουν αλλάξει και τώρα προσφέρουν υποστήριξη συνομιλίας, την οποία προτιμούν πολλοί σπασίκλες στο Διαδίκτυο.

Η τηλεφωνική υποστήριξη είναι συνήθως υψηλότερης ποιότητας καθώς περνάει στο κυνήγι και μπορεί να απαντήσει πιο γρήγορα στις ερωτήσεις σας. Έχω βρει ότι η υποστήριξη συνομιλίας συνδέεται γρήγορα, αλλά πρέπει να περάσετε από κάποια στεφάνια, συμπεριλαμβανομένης της εισαγωγής του αριθμού pin και της αναμονής για την απάντησή τους. Η ποιότητα της υποστήριξης είναι συνήθως γρήγορες απαντήσεις, σε αντίθεση με το SiteGround, όπου παρέχουν πλήρεις λύσεις. Συνολικά, καλή υποστήριξη, αλλά όχι τέλεια. 

Περισσότερες λεπτομέρειες

Φιλοξενία Uptime

Βαθμολογία: 4.5

Με περισσότερο από 99,5% χρόνο λειτουργίας, ανάλογα με την πηγή, δεν υπάρχουν πολλά να διαμαρτύρονται με το HostGator.

Επιπλέον, το HostGator προσφέρει δωρεάν μήνα φιλοξενίας εάν πέσει κάτω από το 99,9% εγγύηση.

Τους έφτασε στο μισό σημείο, επειδή υπήρξαν κάποιες περιστασιακές καταγγελίες από χρήστες και προτιμούμε επίσης να βλέπουμε 99,99% χρόνο λειτουργίας για τους καλύτερους παρόχους κατηγορίας.

Βαθμολογία: 3.5

Ο χρόνος λειτουργίας του GoDaddy είναι αρκετά καλός, συχνά στο 99,95% ή καλύτερος. Οι κριτικές από χρήστες σε ολόκληρο τον ιστό είναι μικτές, αλλά συνήθως ο χρόνος λειτουργίας / ο χρόνος διακοπής δεν παρουσιάζεται ως σημαντικό πρόβλημα.

Το GoDaddy έχει ένα εγγύηση χρόνου λειτουργίας διακομιστή (προειδοποίηση – νομική ορολογία!) – αλλά καλύπτει μόνο 99,90% (λείπει ένα .09 εκεί) – που σημαίνει ότι η φιλοξενία σας μπορεί να είναι εκτός λειτουργίας για 43 λεπτά το μήνα και θεωρούν ότι είναι φυσιολογικό. Φανταστείτε τον ιστότοπό σας κατά τη διάρκεια μιας κρίσιμης περιόδου αγορών για σχεδόν μία ώρα! Επιπλέον, το GoDaddy σας δίνει μόνο Επιστροφή 5% πίστωσης – που μπορεί να είναι μόνο πένες. Πιστεύουμε ότι θα πρέπει να έχουν υψηλότερα πρότυπα και να πιστώνουν έναν ολόκληρο μήνα.

Ταχύτητα

Βαθμολογία: 3.0 

Η κοινή φιλοξενία έχει συνήθως προβλήματα με ζητήματα ταχύτητας, βασισμένα αποκλειστικά στο χαμηλότερο κόστος της φιλοξενίας. Το HostGator βρίσκεται σταθερά στη μέση του πακέτου όσον αφορά την ταχύτητα. Όταν κάνετε αναζήτηση Κελάδημα, δεν βλέπετε τόσα παράπονα όπως και άλλοι κοινόχρηστοι οικοδεσπότες όπως το Bluehost, το οποίο είναι ένα καλό ανέκδοτο σημάδι.

Εάν αναζητάτε ένα γρηγορότερο προϊόν HostGator, ελέγξτε τη φιλοξενία HostGator Cloud. Εάν θέλετε ακόμη πιο γρήγορη κοινή χρήση φιλοξενίας που δεν θα σπάσει την τράπεζα, ωστόσο, συνιστούμε ανεπιφύλακτα είτε το A2 Hosting είτε το SiteGround. Θα είσαι πολύ πιο ευτυχισμένος με αυτά.

Βαθμολογία: 3.5

Το GoDaddy πέφτει στη μέση του πακέτου όσο προχωρά η δοκιμή ταχύτητας. Προσπαθούν να σας πωλήσουν στο Ultimate σχέδιο τους για να αποκτήσουν περισσότερη ισχύ και ταχύτητα επεξεργασίας, κάτι που με τρίβει με λάθος τρόπο. Τα οικονομικά σχέδια χρειάζονται επίσης ταχύτητα!

Επί Κελάδημα Το GoDaddy λαμβάνει καταγγελίες, αλλά ειλικρινά περίμενε περισσότερα για έναν οικοδεσπότη τόσο δημοφιλή.

Η GoDaddy δεν έκανε τη λίστα των ταχύτερων web hosting μας. Ελέγξτε αυτήν την ανάρτηση εάν θέλετε να πάτε με νικητή.

Χαρακτηριστικά

Βαθμολογία: 4.0

Το HostGator συγκρίνεται συχνά με το Bluehost για τις τιμές και τα χαρακτηριστικά του και γενικά το HostGator κερδίζει εδώ.

Μεταξύ των δύο εταιρειών, το HostGator δημιουργήθηκε για περισσότερους επαγγελματίες χρήστες. Και κατά τη σύγκριση του HostGator με οποιαδήποτε άλλη κοινόχρηστη εταιρεία φιλοξενίας, πρέπει να το έχετε υπόψη σας.

Μας αρέσει το γεγονός ότι περιλαμβάνονται οι μετεγκαταστάσεις, έχουν εγκαταστάσεις με ένα κλικ, είναι στο cPanel και προσφέρουν εγγύηση 99,9% uptime. Μας αρέσουν ακόμη και άλλοι οικοδεσπότες όπως το SiteGround καλύτερα για λειτουργίες συνολικά, αλλά το HostGator έχει ό, τι χρειάζεστε για να ξεκινήσετε.

Δείτε όλες τις δυνατότητες

Βαθμολογία: 3.5

Όχι οπαδός των χαρακτηριστικών του GoDaddy σε βασικά σχέδια. Οι περισσότεροι άνθρωποι ξεκινούν τους ιστότοπούς τους στο WordPress αυτές τις μέρες, και ενώ το GoDaddy διαθέτει φιλοξενία WordPress, και πάλι πρέπει να κάνετε αναβάθμιση για να λάβετε για παράδειγμα τη σκηνοθεσία του WordPress. Στα οικονομικά σχέδια φιλοξενίας του GoDaddy, δεν λαμβάνετε δωρεάν SSL, δεν λαμβάνετε αντίγραφα ασφαλείας και δεν πραγματοποιούν μετεγκαταστάσεις.

Ενώ το GoDaddy έχει κάποια προσαρμοσμένα εργαλεία που έχουν κατασκευάσει, για μια τόσο μεγάλη εταιρεία θα περίμενα να προσφέρουν περισσότερα χαρακτηριστικά από έναν μικρότερο, ξυστό host όπως το SiteGround – αλλά πρέπει να κάνουν τα κέρδη τους. Συνολικά, οι λειτουργίες είναι εντάξει, όχι εξαιρετικές.

Δείτε όλες τις δυνατότητες

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map