Namecheap εναντίον Godaddy: Ποιος είναι ο καλύτερος καταχωρητής τομέα; (Μάιος 2020)

Namecheap εναντίον Godaddy: Ποιος είναι ο καλύτερος καταχωρητής τομέα; (Μάιος 2020)

Namecheap εναντίον Godaddy: Ποιος είναι ο καλύτερος καταχωρητής τομέα; (Μάιος 2020)

Εάν επιλέξετε GoDaddy ή Namecheap για την επόμενη αγορά ονόματος τομέα?


Νιωθω μπερδεμενος? Δεν ξέρω τι να επιλέξω?

Μην απελπίζεστε.

Έχουμε μια απάντηση για εσάς.

Μπορεί να είναι δύσκολο να λάβετε μια αντικειμενική γνώμη σχετικά με το ποια από αυτές τις δύο δημοφιλείς επιλογές είναι ο καλύτερος καταχωρητής τομέα. Μετά την αγορά πολλών τομέων και από τις δύο εταιρείες, έχουμε μια απάντηση για εσάς.

Υπάρχουν πολλοί παράγοντες που πρέπει να ληφθούν υπόψη στο Namecheap έναντι του GoDaddy. Όσον αφορά τα έξοδα, η τιμολόγηση GoDaddy και η τιμή Namecheap είναι και οι δύο πολύ λογικές, ειδικά με τακτικές προσφορές, εποχιακές πωλήσεις και σημαντικές εκπτώσεις για μαζικές αγορές. Και οι δύο εταιρείες προσφέρουν μια ευρεία ποικιλία υπηρεσιών, όπως το e-mail και η φιλοξενία ιστότοπων, αλλά για αυτό το άρθρο, εστιάζουμε κυρίως σε ποια εταιρεία είναι ο καλύτερος καταχωρητής ονόματος τομέα συγκεκριμένα.

Η GoDaddy, που ιδρύθηκε για πρώτη φορά το 1997 είναι ίσως ο πιο γνωστός καταχωρητής τομέα στον κλάδο. Οι εκτεταμένες εκστρατείες μάρκετινγκ τους βοήθησαν στη διάδοση της αναγνωρισιμότητας της επωνυμίας τους σε καταναλωτές και επαγγελματίες, ειδικά στις διαφημίσεις που κυκλοφόρησαν κατά τη διάρκεια της εποχιακής διαφήμισης Superbowl στις ΗΠΑ, αλλά είναι το καλύτερο μέρος για να αγοράσετε ονόματα τομέα?

Η Namecheap, που ιδρύθηκε το 2000 είναι ένας αξιοσημείωτος ανταγωνιστής της GoDaddy. Συγκέντρωσαν υποστήριξη από πολλές φωνές στο λόμπι υπέρ της ιδιωτικής ζωής, βγαίνοντας σε αντίθεση με το Stop Online Piracy Act (SOPA). Ως ένας από τους μεγαλύτερους καταχωρητές τομέα στον κλάδο, προσφέρουν μια ποικιλία TLD (τομέων ανώτερου επιπέδου) στους πελάτες τους.

Τιμολόγηση

Ίσως ο πιο σημαντικός παράγοντας για τους πελάτες είναι πόσα χρήματα θα πρέπει να πληρώσουν για να αγοράσουν το όνομα τομέα τους. Τόσο το GoDaddy όσο και το Namecheap διατίθενται σε ανταγωνιστικές τιμές με πολλές εκπτώσεις διαθέσιμες όλο το χρόνο, αλλά ας ρίξουμε μια ματιά στην τρέχουσα τιμολόγηση για να πάρετε μια ιδέα για το πόσο θα σας κόστιζε να αγοράσετε έναν τομέα για τον ιστότοπο ή την επιχείρηση χόμπι σας.

Τιμολόγηση GoDaddy

Η τιμολόγηση του GoDaddy ποικίλλει ανάλογα με το είδος του TLD που αγοράζετε (.com, .net .org, domain country κ.λπ.) και αν αγοράζετε ένα χρόνο, δύο χρόνια ή περισσότερα. Επίσης, οι εποχιακές πωλήσεις και τα διαφημιστικά κουπόνια τείνουν να μειώσουν ακόμη περισσότερο την τιμή.

Εάν θέλετε να αγοράσετε ένα όνομα τομέα φτηνά, θα θέλατε να χρησιμοποιήσετε ένα κουπόνι ή να περιμένετε μια προσφορά ή πώληση στον ιστότοπο. Συχνά, εάν αγοράζετε τον πρώτο σας νέο τομέα με την εταιρεία, θα έχετε τις καλύτερες προσφορές. Ωστόσο, το GoDaddy θα σας επιτύχει στις ανανεώσεις, οπότε προσέξτε.

 • .com Domains: 2,99 $ (αλλά 0,99 $ με αυτόν τον σύνδεσμο) για το πρώτο έτος με αγορά 2 ετών, με το δεύτερο έτος να χρεώνεται στα 17,99 $
 • .net Domains: 13,99 $ για το πρώτο έτος, με το δεύτερο έτος να χρεώνεται στα 19,99 $
 • .org Domains: 11,99 $ για το πρώτο έτος, με το δεύτερο έτος να χρεώνεται στα 20,99 $
 • .io Domains: 49,99 $ για το πρώτο έτος, με το δεύτερο έτος να χρεώνεται στα 59,99 $
 • .Τομείς xyz: 0,99 $ για το πρώτο έτος, με το δεύτερο έτος να χρεώνεται στα 14,99 $

Αυτά είναι απλά ένα δείγμα των πιο δημοφιλών TLD που προσφέρονται από το GoDaddy.

Αποκτήστε τον πρώτο νέο τομέα με 0,99 $ στο GoDaddy

Τιμές Namecheap

Σύμφωνα με το όνομά τους, το Namecheap τείνει να είναι λίγο φθηνότερο από το GoDaddy. Όπως και ο ανταγωνιστής τους, η Namecheap έχει πολλές πωλήσεις και εποχιακές εκπτώσεις καθ ‘όλη τη διάρκεια του έτους, καθώς και κουπόνια που μπορούν να βοηθήσουν στη μείωση του κόστους της αγοράς σας.
Για φτηνή εγγραφή ονόματος τομέα, είναι σίγουρα μία από τις καλύτερες επιλογές εκεί έξω.

 • .com Domains: 8,88 $ ετησίως
 • .net Domains: 12,98 $ ετησίως
 • .org Τομείς: 12,98 $ ανά έτος
 • .io Domains: 32,88 $ ετησίως
 • .Τομείς xyz: 1,38 $ ανά έτος

Το Namecheap προσφέρει πολλά TLD πέρα ​​από αυτές τις επιλογές, οπότε αξίζει να ρίξετε μια ματιά.

Δείτε τις τελευταίες εκπτώσεις Namecheap (έως 46% έκπτωση)

Τιμολόγηση εγγραφής ονόματος ιδιωτικού τομέα

Όλοι οι κάτοχοι ονόματος τομέα πρέπει να ανησυχούν για το απόρρητό τους. Η καταχώριση ονόματος ιδιωτικού τομέα είναι μια υπηρεσία που προσφέρεται και από τις δύο αυτές εταιρείες. Χωρίς αυτήν την προστασία, ο καθένας μπορεί να μεταβεί σε έναν δημόσιο κατάλογο και να υποβάλει ερώτημα στον τομέα σας για πληροφορίες που θα μπορούσαν να περιλαμβάνουν τον αριθμό τηλεφώνου σας, το όνομα και το επώνυμό σας και οποιεσδήποτε άλλες προσωπικά αναγνωρίσιμες πληροφορίες που παρέχετε στον καταχωρητή.

Οι κακόβουλοι ηθοποιοί όπως οι χάκερ μπορούν να χρησιμοποιήσουν αυτές τις πληροφορίες για να επιτεθούν στην επιχείρησή σας, να αναζητήσουν τα ιδιωτικά σας προφίλ κοινωνικής δικτύωσης στο διαδίκτυο ή ακόμα και να ενσωματώσουν αυτές τις πληροφορίες σε στρατηγικές που χρησιμοποιούνται για να επιτεθούν στον ιστότοπό σας. Οι κλέφτες ταυτότητας μπορούν επίσης να υποβάλουν ερώτημα στον τομέα σας για τις ίδιες πληροφορίες σε μια προσπάθεια να κλέψουν την ταυτότητά σας. Άτομα που αγοράζουν επαγγελματικά και αναστρέφουν πολύτιμα ονόματα τομέα δεν μπορούν να επικοινωνήσουν μαζί σας στο σπίτι ή την επιχείρησή σας για να σας εκφοβίσουν, ώστε να μπορούν να αγοράσουν τον τομέα σας για λιγότερο από αυτό που αξίζει!

Το Namecheap προσφέρει δωρεάν εγγραφή ονόματος ιδιωτικού τομέα για να αποκρύψει τα διαπιστευτήριά σας από τα ερωτήματα Whois, ενώ το GoDaddy αποδίδει ένα ασφάλιστρο στην τιμή του τομέα για την ίδια υπηρεσία. Ο Namecheap είναι ο ξεκάθαρος νικητής εδώ.

GoDaddy Έκπτωση Domain Club

Εάν σκοπεύετε να αγοράσετε τομείς μαζικά, αξίζει να εξετάσετε το GoDaddy για φτηνή εγγραφή ονόματος τομέα. Για 120 $ / έτος, λαμβάνετε .com ανανεώσεις με μόλις 8,29 $ / έτος.
Ως έμπορος Διαδικτύου που θέλει να αγοράσει μαζικά τομείς για PBN ή ακόμα και ως παγκόσμια μάρκα που προσπαθεί να κλειδώσει κάθε δυνατή αλλαγή του ονόματος domain σας, θα άξιζε τον χρόνο σας να εγγραφείτε στο club.

Δεν υπάρχει άμεσο ισοδύναμο με το Namecheap, αν και η φήμη είναι ότι ο Namecheap εργάζεται επί του παρόντος στην έκδοση της ίδιας ιδέας.

Εμπειρία χρήστη & Υποστήριξη πελατών

Η τιμή δεν είναι το μόνο πράγμα που πρέπει να λάβετε υπόψη όταν αποφασίζετε για το Namecheap εναντίον GoDaddy. Η εμπειρία χρήστη και η υποστήριξη πελατών είναι ένας βασικός παράγοντας στην επιλογή σας.
Εάν οποιαδήποτε εταιρεία έχει μια διεπαφή που δεν σας αρέσει ή δεν διαθέτει ένα API συμβατό με τη γλώσσα προγραμματισμού του προγραμματιστή ιστού, η μετάβαση με μια εταιρεία στην άλλη μπορεί να διακόψει εντελώς τη ροή εργασίας σας.

Ακολουθούν ορισμένοι λόγοι για τους οποίους ορισμένοι χρήστες προτιμούν τη μία εταιρεία από την άλλη. Όπως συμβαίνει με όλες τις απόψεις στο διαδίκτυο, η απόσταση σε μίλια μπορεί να διαφέρει.

Εμπειρία χρήστη GoDaddy

πάμε μπαμπά

Περιηγηθείτε στο Διαδίκτυο, μπορείτε να βρείτε πολλές απόψεις σχετικά με την εμπειρία των πελατών της GoDaddy.

Μειονεκτήματα GoDaddy:

 • Η τρέχουσα επιχειρηματική στρατηγική του GoDaddy φαίνεται να επικεντρώνεται σε βελτιώσεις, δίνοντας στον πελάτη μια μεγάλη ποικιλία διαφορετικών επιλογών πρόσθετου στον τομέα, γεγονός που επιβραδύνει τη διαδικασία αγοράς.
 • Ορισμένοι χρήστες θεωρούν ότι η διεπαφή του GoDaddy προκαλεί σύγχυση ή απογοήτευση στη χρήση γενικά. Ένα συνηθισμένο παράπονο είναι ότι η διεπαφή είναι γεμάτη και επικεντρώνεται στην αναβάθμιση άλλων υπηρεσιών στον πελάτη αντί να παρέχει εύκολη πρόσβαση σε κρίσιμες πληροφορίες.
 • Η υποστήριξη μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και συνομιλίας είναι λογικά ανταποκρινόμενη, αλλά ορισμένοι χρήστες παραπονούνται ότι οι τεχνικοί και οι πράκτορες υποστήριξης χρησιμοποιούν κονσέρβες απαντήσεων και απαντούν σε ερωτήσεις μόνο με γενικές λύσεις.
 • Το GoDaddy έχει επικριθεί ότι υιοθετεί στάσεις κατά της ιδιωτικής ζωής και της ελευθερίας, υποστηρίζοντας το Stop Online Piracy Act (SOPA) και απαγορεύοντας τους τομείς πελατών για τη φιλοξενία προσβλητικού περιεχομένου.
 • Οι πελάτες που έχουν χρησιμοποιήσει το σύστημα δημοπρασιών τομέα της GoDaddy έχουν διαμαρτυρηθεί φωνητικά για σκιερές επιχειρηματικές πρακτικές, δυσλειτουργίες με δημοπρασίες και άλλα θέματα.
 • Ορισμένοι αναθεωρητές υποψιάζονται ότι πολλές κρίσιμες διαδικασίες στο backend του GoDaddy είναι πλήρως αυτοματοποιημένες χωρίς καμία επίβλεψη ή ανθρώπινη συμβολή, γεγονός που έχει οδηγήσει σε προβλήματα με δημοπρασίες και άλλες λειτουργίες στον ιστότοπο.

Πλεονεκτήματα GoDaddy:

 • Το GoDaddy διαθέτει μια εκτεταμένη και καλά εκπαιδευμένη ομάδα ασφάλειας δικτύων και πληροφοριών. Δεδομένου ότι δραστηριοποιούνται από το 1997, είχαν σχετικά λίγες παραβιάσεις και προβλήματα ασφάλειας.
 • Ο ιστότοπος έχει τεκμηριωθεί εκτενώς και διαθέτει ένα τεράστιο αποθετήριο άρθρων βοήθειας και σαφείς οδηγίες για τους πελάτες.
 • Το GoDaddy έχει εξαιρετική τηλεφωνική υποστήριξη με γρήγορους χρόνους απόκρισης και προσεκτικό προσωπικό. Οι περισσότεροι πελάτες φαίνεται να το προτιμούν από την κατώτερη υποστήριξη μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και ζωντανής συνομιλίας.
 • Όσον αφορά τα TLD, το GoDaddy διαθέτει μια πιο εκτεταμένη ποικιλία τομέων ανώτερου επιπέδου από οποιαδήποτε άλλη εταιρεία. Τα περισσότερα TLD κυκλοφορούν πρώτα στο GoDaddy προτού εισαχθούν σε άλλους καταχωρητές.
 • Τα πακέτα φιλοξενίας του GoDaddy είναι μερικές φορές πιο προσιτά από ό, τι το Namecheap’s, ειδικά λαμβάνοντας υπόψη ότι ένα περιορισμένο πακέτο φιλοξενίας περιλαμβάνεται σε κάθε αγορά ενός τομέα.
 • Έχετε πρόσβαση στην υποστήριξη πελατών 24/7 μέσω τηλεφώνου, καθώς και επιλογές συνομιλίας
 • Μια αξιοπρεπής βάση γνώσεων για συχνές ερωτήσεις, καθώς και ζωντανά και αυστηρά φόρουμ

Εμπειρία χρήστη Namecheap

επωνυμία

Σε γενικές γραμμές πολύ καλά βαθμολογημένο από τους πελάτες, το Namecheap σίγουρα δεν έχει μερικά μειονεκτήματα. Στο Reddit και στο Stackoverflow, θεωρείται συχνά ένα από τα καλύτερα μέρη για να αγοράσετε φθηνά ονόματα τομέα.

Μειονεκτήματα Namecheap:

 • Ορισμένοι χρήστες παραπονέθηκαν για δυσκολία με το σύστημα αυτόματης ανανέωσης, αν και αυτά τα ζητήματα έχουν αντιμετωπιστεί από το τρέχον έτος.
 • Ο μινιμαλιστικός σχεδιασμός του ιστότοπου σημαίνει ότι ορισμένοι χρήστες που προτιμούν έναν πιο ισχυρό ταμπλό θα μείνουν να θέλουν με τη διάταξη barebones του Namecheap.
 • Το Namecheap αναφέρει ελαφρώς χαμηλότερο χρόνο λειτουργίας (99,8% ~) σε σχέση με κάποιους από τους ανταγωνιστές τους.

Πλεονεκτήματα Namecheap:

 • Η Namecheap έχει υιοθετήσει στάσεις υπέρ της ιδιωτικής ζωής και υπέρ της ελευθερίας σε αντίθεση με την GoDaddy, που βγαίνει ενάντια στο Stop Online Piracy Act (SOPA).
 • Ο μινιμαλιστικός σχεδιασμός του ταμπλό του Namecheap είναι εύχρηστος, απλός και ευκρινής.
 • Μια ισχυρή μηχανή προτάσεων που δίνει εξαιρετικές ιδέες για εναλλακτικά ονόματα τομέα.
 • Απλή διαδικασία ολοκλήρωσης αγοράς χωρίς φουσκωμένα χαρακτηριστικά ή επεμβατικές πωλήσεις.
 • Εντυπωσιακά, το DNS του Namecheap δεν έχει ποτέ παραβιαστεί από κανέναν χάκερ, όσο γνωρίζουμε.
 • Πολύ καλή υποστήριξη πελατών συνολικά
 • Μια αξιοπρεπής βάση γνώσεων για συχνές ερωτήσεις

Πρόσθετα χαρακτηριστικά και πωλήσεις

Και οι δύο εταιρείες αποκομίζουν επιπλέον κέρδος από την πώληση άλλων υπηρεσιών όπως πακέτα φιλοξενίας ιστοσελίδων και φιλοξενία μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στους πελάτες τους. Υπάρχουν μερικές διαφορές μεταξύ των δύο.

Πρόσθετα GoDaddy

 • Υπηρεσίες εμπειρογνωμόνων για διαχείριση CMS, ελέγχους ασφαλείας, μετεγκατάσταση, διαχείριση VPS, βελτιστοποίηση Apache και πολλές άλλες περιπτώσεις χρήσης με χρόνο ανακύκλωσης 72 ωρών.
 • Το Office 365 ξεκινά από 8,49 $ ανά μήνα.
 • Τα πιστοποιητικά SSL ξεκινούν από 63,99 $ ετησίως.
 • Web hosting ξεκινώντας από 2,99 $ ανά μήνα.
 • Η φιλοξενία WordPress ξεκινά από 4,99 $ ανά μήνα.
 • Υπηρεσία εγγραφής Private Domain Name WHOIS Guard με επιπλέον χρέωση βάσει της επιλογής TLD.
 • Πολλά περισσότερα με τις υπηρεσίες που αλλάζουν συνεχώς και όλο και περισσότερο διατίθενται.

Πρόσθετα Namecheap

 • Δωρεάν διάρκεια ζωής ισοδύναμη με τη φρουρά WHOIS του GoDaddy <- αυτό είναι τεράστιο! Αυτό σημαίνει ότι λαμβάνετε προστασία απορρήτου WHOIS, ώστε κανείς να μην γνωρίζει το όνομα και τη διεύθυνσή σας
 • Δωρεάν προώθηση e-mail.
 • Δωρεάν προσαρμοσμένοι διακομιστές ονομάτων.
 • Κοινόχρηστα, μεταπωλητές, VPS και ειδικά πακέτα φιλοξενίας.
 • Η φιλοξενία WordPress για 1 $ για τον πρώτο μήνα ξεκινά από 3,88 $ ανά μήνα μετά από αυτό.
 • Τα πιστοποιητικά SSL ξεκινούν από 7,88 $ ετησίως.
 • Premium DNS για 4,88 $ ανά έτος.
 • Πολλές ακόμη υπηρεσίες.

Φιλοξενία Ιστού

Ένα άλλο πράγμα που πρέπει να λάβετε υπόψη μετά την αγορά ενός τομέα από μία από αυτές τις δύο εταιρείες είναι η προσφορά φιλοξενίας ιστοσελίδων. Η αλήθεια είναι ότι μπορείτε να συνδέσετε έναν από αυτούς τους τομείς με οποιοδήποτε web host, δεν έχει σημασία πού το αγοράζετε. Όμως, υπάρχει ένα μικρό πλεονέκτημα όσον αφορά την ευκολία και την εξυπηρέτηση πελατών όταν διατηρείτε το όνομα τομέα και τη φιλοξενία Ιστού εντός της ίδιας εταιρείας.

Φιλοξενία GoDaddy

 • Ευρεία προσφορά φιλοξενίας, από πολύ φθηνή οικονομία έως και αποκλειστικούς διακομιστές
 • Περιλαμβάνεται η φιλοξενία email
 • Η διαχείριση φιλοξενίας WordPress ξεκινά από μόλις $ 1, αλλά δεν μπορεί να συγκριθεί με κάτι σαν το WP Engine
 • Το SSL πληρώνεται, το οποίο είναι μειονέκτημα. Μπορείτε να ανεβάσετε το δικό σας δωρεάν SSL, αλλά το καθιστούν δύσκολο
 • Οι υπηρεσίες φιλοξενίας είναι γενικά φιλικές προς το χρήστη, αλλά δεν χρησιμοποιούν το cPanel σε ορισμένες προσφορές φιλοξενίας
 • Δείτε όλες τις κριτικές φιλοξενίας GoDaddy εδώ – καθώς και κριτικές GoDaddy Managed WordPress

Φιλοξενία Namecheap

 • Το Namecheap έχει μερικές εξαιρετικά γεμάτες τιμές φιλοξενίας (τώρα έκπτωση 50%)
 • Περιλαμβάνεται η φιλοξενία email
 • Είναι νεότεροι στο παιχνίδι, οπότε δεν είναι τόσο έμπειροι στη φιλοξενία
 • Έχετε μια ειδική προσφορά φιλοξενίας WordPress, EasyWP – η οποία έχει μικτές κριτικές
 • Φιλικά προς τον χρήστη πίνακες διαχείρισης γενικά
 • Εάν έχετε έναν απλό ιστότοπο, είναι καλό να πάτε
 • Κερδίστε έκπτωση 50% εδώ

συμπέρασμα

Ανάλογα με το μέγεθος του έργου σας και τον προϋπολογισμό σας, το καλύτερο μέρος για την αγορά ονομάτων τομέα ποικίλλει. Το Namecheap είναι ο σαφής νικητής για τους περισσότερους πελάτες, αν και το GoDaddy μπορεί να είναι μια ελκυστική επιλογή για πελάτες που θέλουν να αγοράσουν μαζικούς τομείς. Και οι δύο εταιρείες είναι πολύ καλύτερες από τον ανταγωνισμό, οδηγώντας τον κλάδο στην καινοτομία, τη σταθερότητα, την ασφάλεια και τις τιμές.

Λάβετε προσφορές Namecheap εδώ ->

Λάβετε προσφορές GoDaddy εδώ, 0,99 $ για τον πρώτο τομέα ->

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Adblock
  detector