SiteGround vs Bluehost 2020: Συγκρίνετε τις τιμές, τα χαρακτηριστικά και άλλα

SiteGround vs Bluehost 2020: Συγκρίνετε τις τιμές, τα χαρακτηριστικά και άλλα

SiteGround vs Bluehost 2020: Συγκρίνετε τις τιμές, τα χαρακτηριστικά και άλλα

TLDR; Εάν αποφασίσετε μεταξύ SiteGround και Bluehost, προτείνουμε το SiteGround ως τον καλύτερο φιλοξενούμενο συνολικής αξίας. Θα λάβετε κορυφαία υποστήριξη, καλύτερες δυνατότητες και συνολικά υψηλότερη ποιότητα φιλοξενίας. Το Bluehost έχει κάποια πλεονεκτήματα τιμολόγησης. Διαβάστε παρακάτω για την πλήρη ανάλυση.

ΤΙΜΗ  |  ΑΞΙΑΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ  |  ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ  |  ΤΑΧΥΤΗΤΑ  |  ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ  |  ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ  


Το SiteGround είναι μια από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες εταιρείες φιλοξενίας στον κόσμο και ίσως ο καλύτερος οικοδεσπότης για τους περισσότερους ανθρώπους. Με άψογη υποστήριξη πελατών, εξαιρετικές δυνατότητες και χαμηλές τιμές, υπάρχουν πολλά να σας αρέσει αυτή η παγκόσμια εταιρεία φιλοξενίας.

4.8

Κριτής

4.9

Χρήστες (79 ψήφοι)

VS

Το Bluehost είναι μια από τις πιο δημοφιλείς εταιρείες φιλοξενίας σε ολόκληρο τον κόσμο, αλλά είναι σωστό για εσάς; Με την αναγνώριση ονόματος και τη βελτιωμένη υποστήριξη πελατών, είναι μια σταθερή επιλογή για αρχάριους.

4.5

Κριτής

4.6

Χρήστες (12 ψήφοι)

Τιμολόγηση

Βαθμολογία: 4.5

Η τιμολόγηση του SiteGround ξεκινά γελοία χαμηλά για τις δυνατότητες που έχετε. Το μόνο παράπονο από τους περισσότερους χρήστες είναι το γεγονός ότι οι τιμές ανεβαίνουν σε πλήρη τιμή μετά το πρώτο έτος, σχεδόν διπλάσιες. Το SiteGround προσφέρει εκπληκτικές εκπτώσεις τις περισσότερες φορές – έτσι μπορείτε πάντα να βρείτε μια καλή προσφορά. Όλα από το SiteGround που μοιράζονται έως την ειδική φιλοξενία είναι μια πολύ προσιτή τιμή.

StartUpGrowBigGoGeek
Τιμή πώλησης3,95 $ / μήνα5,95 $ / μήνα7,95 $ / μήνα
Κανονική τιμή11,95 $ / μήνα11,95 $ / μήνα34,95 $ / μήνα
Καλύτερο γιαΑρχάριοιΕνδιάμεσοςΠλεονεκτήματα

Προβολή τιμολόγησης

Βαθμολογία: 4.5

Το Bluehost έχει μερικές από τις πιο προσιτές τιμές εισόδου, με την κοινή φιλοξενία να είναι η πιο δημοφιλής σε χαμηλότερες τιμές. Αφαιρέσαμε μισό βαθμό για την τιμολόγηση λόγω της τριετούς περιόδου που απαιτείται για την καλύτερη προσφορά, αλλά συνολικά είναι τόσο φθηνή όσο παίρνει:

SharedWordPressVPS
Τιμή πώλησης2,95 $ / μήνα19,95 $ / μήνα18,99 $ / μήνα
Κανονική τιμή7,99 $ / μήνα29,99 $ / μήνα29,99 $ / μήνα
Καλύτερο γιαΑρχάριοιWordPressΕπιχειρήσεις

Προβολή τιμολόγησης

αξία

Βαθμολογία: 5.0

Δεν θα βρείτε καλύτερη αξία φιλοξενίας στην αγορά από το SiteGround, δεν μπορούμε να τραγουδήσουμε αρκετά τους επαίνους τους. Με υποστήριξη 24/7, καθημερινά αντίγραφα ασφαλείας και δωρεάν SSL, το SiteGround καλύπτει όλα τα βασικά στοιχεία που πρέπει να ξεκινήσετε.

Προτείνουμε ανεπιφύλακτα την αναβάθμιση για το πρόγραμμα GrowBig – έχετε απεριόριστος ιστότοπους, διπλασιάστε τον αποθηκευτικό χώρο και τη σκηνοθεσία του WordPress (εμπιστευτείτε μας ότι θέλετε). Επιπλέον, έχετε δωρεάν μετανάστευση, η οποία εξοικονομεί πολλή ταλαιπωρία. Το μόνο παράπονό μας με την τιμή SiteGround είναι ο περιορισμένος χώρος στο δίσκο, ο οποίος μπορεί να γεμίσει γρήγορα.

Βαθμολογία: 4.5

Κατά τη γνώμη μας, το Bluehost είναι μια τεράστια αξία. Με τιμές που ξεκινούν από μόλις 2,95 $ / μήνα (τιμή προσφοράς), εξακολουθείτε να έχετε την υποστήριξη μιας πολύ μεγάλης εταιρείας με την αναμενόμενη υποστήριξη πελατών και την ποιότητα της υπηρεσίας. Μερικές από τις κορυφαίες δυνατότητες που περιλαμβάνονται στην τιμή εκκίνησης rock-bottom που προσθέτουν στην τιμή είναι εύρος ζώνης χωρίς μετρήσεις, δωρεάν πιστοποιητικό SSL και 50 SSD στον αποθηκευτικό χώρο.

Πιστεύουμε ότι η κοινή χρήση φιλοξενίας Plus είναι καλύτερη συμφωνία απεριόριστος περιλαμβάνονται ιστότοποι, απεριόριστος χώρος αποθήκευσης και απεριόριστοι τομείς. Μεταβαίνοντας σε άλλα σχέδια, θα δείτε μια συνολική εξαιρετική αξία για τα χρήματα που ξοδεύετε. Αλήθεια δεν πρόκειται να αποκτήσετε εξαιρετικά premium χαρακτηριστικά, αλλά η αξία του θα είναι πολύ υψηλή. 

Υποστήριξη πελατών

Βαθμολογία: 5.0

Η υποστήριξη πελατών SiteGround είναι σοβαρά επική. Λάβετε 24/7/365 υποστήριξη μέσω τηλεφώνου, email και συνομιλίας. Οι αντιπρόσωποι υποστήριξης είναι φιλικοί, εξυπηρετικοί και πραγματικά πηγαίνουν πέρα ​​και πέρα ​​για να λύσουν τα προβλήματά σας.

Ρίξτε μια ματιά στην πλήρη κριτική SiteGround για να δείτε τους επαίνους που τραγουδούν οι πελάτες τους – όλα υποστηρίζονται. Έσπασαν αυτό το cookie. Εάν είστε αρχάριος, η υποστήριξη πρέπει να είναι η # 1 προτεραιότητά σας, οπότε πηγαίνετε με το SiteGroun σε σχέση με οποιονδήποτε άλλο κεντρικό υπολογιστή για αυτήν την πτυχή. 

Περισσότερες λεπτομέρειες

Βαθμολογία: 3.5

Η υποστήριξη πελατών Bluehost είναι μια μικτή τσάντα. Ορισμένοι πρόσφατοι κριτικοί δεν είχαν ποτέ πρόβλημα, άλλοι έχουν ιστορίες αναμονής για μεγάλο χρονικό διάστημα και υποστήριξη.

Με υποστήριξη 24/7 μέσω τηλεφώνου και ζωντανής συνομιλίας – μπορείτε πάντα να τα αποκτήσετε. Σε αντίθεση με άλλα, πιο premium, υποστήριξη ωστόσο μπορεί να μην έχετε την υψηλότερη ποιότητα τεχνολογίας ούτε την ταχύτερη εξυπηρέτηση.

Περισσότερες λεπτομέρειες

Φιλοξενία Uptime

Βαθμολογία: 5.0

Το SiteGround υπόσχεται 99,99% χρόνο λειτουργίας, το οποίο είναι το ίδιο καλό όσο γίνεται. Η δοκιμή τρίτου μέρους επιβεβαιώνει, δείχνοντας το εύρος από 99,95% έως 100% κάθε μήνα.

Το SiteGround προσφέρει προληπτική παρακολούθηση με την προσαρμοσμένη στοίβα λογισμικού και AI για να αποτρέψει επιθετικές επιθέσεις bot. Μην ανησυχείτε για το χρόνο λειτουργίας με το SiteGround, το καλύπτουν.

Βαθμολογία: 4.5

Οι αναφορές στον ιστό δείχνουν ότι ο χρόνος λειτουργίας του Bluehost είναι αρκετά ισχυρός από 99,99% έως 100%.

Ωστόσο, είναι δύσκολο να βρεθεί αν προσφέρουν συγκεκριμένη εγγύηση χρόνου λειτουργίας HostGator (αδελφή εταιρεία) το κάνει. Δικα τους σελίδα συμφωνίας χρόνου λειτουργίας διακομιστή υπόσχεται μόνο ασαφείς υποσχέσεις για λιγότερο από 15 λεπτά διακοπής λειτουργίας πριν να διορθωθεί. 

Η κοινόχρηστη σελίδα φιλοξενίας τους δεν κάνει καμία αναφορά σε μια συγκεκριμένη υπόσχεση χρόνου λειτουργίας. Έτσι, ακόμη και με εκπληκτικές αναφορές uptime συνολικά με ελάχιστο χρόνο διακοπής λειτουργίας, τους προσφέρουμε μισό σημείο λόγω έλλειψης διαφάνειας σε αυτό το ζήτημα.

Ταχύτητα

Βαθμολογία: 4.5

Το SiteGround προσφέρει πολλαπλά επίπεδα βελτιστοποίησης ταχύτητας: βελτιστοποίηση CDN, Cloudflare, δυναμική προσωρινή αποθήκευση και μνήμη αποθήκευσης. Όλα αυτά συμβάλλουν στη βελτίωση της ταχύτητας του ιστότοπού σας με την τεχνολογία SiteGround.

Επιπλέον, η ομάδα υποστήριξης πελατών είναι πάντα στη διάθεσή σας για να σας δώσει συμβουλές για το πώς να επιταχύνετε τον ιστότοπό σας. Μπορεί να υπάρχουν πιο γρήγοροι οικοδεσπότες εκεί έξω, αλλά αυτό είναι ένα από τα καλύτερα για την αξία.

Βαθμολογία: 3.5

Η Bluehost έχει σημειώσει σημαντική πρόοδο ταχύτητας τα τελευταία χρόνια. Υπήρχαν πολλές καταγγελίες χρηστών, αλλά έχουν αναβαθμίσει το υλικό τους για να το πάρουν στα σοβαρά.

Ωστόσο, το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι Κελάδημα για να δείτε τόνους καταγγελιών. Τώρα πολλά από τα προβλήματα ταχύτητας προέρχονται από τη συνολική εγκατάσταση του ιστότοπού σας και όχι μόνο από τη φιλοξενία, οπότε φροντίστε να το λάβετε υπόψη. Η Bluehost έχει επίσης πολλούς πελάτες, οπότε σίγουρα θα υπάρχουν κάποια παράπονα. 

Η Bluehost έκανε τις έντιμες αναφορές στην ταχύτερη θέση σύγκρισης φιλοξενίας ιστοσελίδων. Ελέγξτε αυτήν την ανάρτηση εάν χρειάζεστε την απόλυτη ταχύτητα ιστότοπου.

Χαρακτηριστικά

Βαθμολογία: 5.0

Το SiteGround διαθέτει μερικές από τις καλύτερες δυνατότητες από όλους τους κεντρικούς υπολογιστές. Όχι μόνο προσφέρουν τα δικά τους προσαρμοσμένα εργαλεία για να κάνουν τη ζωή σας ευκολότερη, αλλά αξιοποιούν το cPanel, το Cloudflare και άλλες τεχνολογίες τρίτων.

Το αγαπημένο μου από τα χαρακτηριστικά περιλαμβάνει τη σταδιοποίηση WordPress, τεχνολογία ταχύτητας μνήμης και ολόκληρη τη σειρά επιλογών αναβάθμισης που παρέχει το SiteGround.

Δείτε όλες τις δυνατότητες

Βαθμολογία: 3.5

Το Bluehost διαθέτει όλες τις βασικές δυνατότητες που χρειάζεστε για να ξεκινήσετε και έναν πολύ προσιτό τρόπο για να ξεκινήσετε τους bloggers. Περιλαμβάνουν ένα δωρεάν SSL από το Let’s Encrypt, το οποίο είναι απαραίτητο, καθώς και μη μετρημένο εύρος ζώνης.

Ωστόσο, όταν συγκρίνετε με άλλες εταιρείες όπως το SiteGround και το A2 Hosting, το Bluehost δεν διαθέτει κάποια επιπλέον χαρακτηριστικά που είναι πολύ χρήσιμα. Ένα παράπονο είναι το γεγονός ότι πρέπει να πληρώσετε για μεταναστεύσεις, κάτι που είναι ενοχλητικό.

Πρέπει επίσης να κάνετε αναβάθμιση σε μερικά από τα πιο ακριβά κοινόχρηστα σχέδια όπως το Choice Plus και το Pro για να λάβετε αντίγραφα ασφαλείας ιστότοπου – τα οποία είναι κρίσιμα για κάθε ιστότοπο.

Δείτε όλες τις δυνατότητες

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Adblock
    detector