SiteGround vs DreamHost 2020: Συγκρίνετε τις τιμές, τα χαρακτηριστικά και άλλα

Το SiteGround και το DreamHost είναι δύο από τους κορυφαίους προτεινόμενους οικοδεσπότες μας: δίκαιη τιμολόγηση, αξία και εξαιρετικές συνολικές δυνατότητες. Στο τέλος της ημέρας προτείνουμε το SiteGround ως τον γενικό νικητή. Διαβάστε παρακάτω για να δείτε γιατί.

ΤΙΜΗ  |  ΑΞΙΑΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ  |  ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ  |  ΤΑΧΥΤΗΤΑ  |  ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ  |  ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ  


Το SiteGround είναι μια από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες εταιρείες φιλοξενίας στον κόσμο και ίσως ο καλύτερος οικοδεσπότης για τους περισσότερους ανθρώπους. Με άψογη υποστήριξη πελατών, υπέροχες δυνατότητες και χαμηλές τιμές, υπάρχουν πολλά να σας αρέσει αυτή η παγκόσμια εταιρεία φιλοξενίας.

4.8

Κριτής

4.9

Χρήστες (79 ψήφοι)

VS

Το DreamHost είναι μια άλλη από αυτές τις μεγάλες, φθηνές κοινόχρηστες εταιρείες φιλοξενίας που μόλις υπήρχαν για πάντα. Ιδρύθηκαν το 1996, έχουν μερικούς ικανοποιημένους πελάτες με δυναμική 20+ ετών. Αν ψάχνετε για φτηνή φιλοξενία μαζικής αγοράς, το DreamHost είναι ένα από τα καλύτερα.

3.9

Κριτής

3.8

Χρήστες 

Τιμολόγηση

Βαθμολογία: 4.5

Η τιμολόγηση του SiteGround ξεκινά γελοία χαμηλά για τις δυνατότητες που έχετε. Το μόνο παράπονο από τους περισσότερους χρήστες είναι το γεγονός ότι οι τιμές ανεβαίνουν σε πλήρη τιμή μετά το πρώτο έτος, σχεδόν διπλάσιες. Το SiteGround προσφέρει εκπληκτικές εκπτώσεις τις περισσότερες φορές – έτσι μπορείτε πάντα να βρείτε μια καλή προσφορά. Όλα από το SiteGround που μοιράζονται έως την ειδική φιλοξενία είναι μια πολύ προσιτή τιμή.

StartUpGrowBigGoGeek
Τιμή πώλησης3,95 $ / μήνα5,95 $ / μήνα7,95 $ / μήνα
Κανονική τιμή11,95 $ / μήνα11,95 $ / μήνα34,95 $ / μήνα
Καλύτερο γιαΑρχάριοιΕνδιάμεσοςΠλεονεκτήματα

Προβολή τιμολόγησης

Βαθμολογία: 4.5

Το DreamHost ήταν πιο ακριβό από άλλους κοινόχρηστους οικοδεσπότες, αλλά τώρα είναι εκεί ακριβώς με το φθηνότερο. Με ένα ετήσιο κοινόχρηστο πρόγραμμα φιλοξενίας μπορείτε να φτάσετε στην πόρτα με μόλις 2,59 $ το μήνα. Εάν δεν θέλετε τη δέσμευση, μπορείτε να πηγαίνετε μηνιαία με μόλις 4,95 $ / μήνα. Το καλύτερο κομμάτι? Το DreamHost δεν αυξάνει την τιμή μετά την αρχική περίοδο – είναι φθηνά και δίκαια.

SharedDreamPressVPS Επιχείρηση
Ετήσια τιμή2,59 $ / μήνα16,95 $ / μήνα27,50 $ / μήνα
Μηνιαία τιμή4,95 $ / μήνα19,95 $ / μήνα30,00 $ / μήνα
Καλύτερο γιαΑρχάριοιΕνδιάμεσοι ιστότοποι WordPressΑναπτυσσόμενες μικρές επιχειρήσεις

Προβολή τιμολόγησης

αξία

Βαθμολογία: 5.0

Δεν θα βρείτε καλύτερη αξία φιλοξενίας στην αγορά από το SiteGround, δεν μπορούμε να τραγουδήσουμε αρκετά τους επαίνους τους. Με υποστήριξη 24/7, καθημερινά αντίγραφα ασφαλείας και δωρεάν SSL, το SiteGround καλύπτει όλα τα βασικά στοιχεία που πρέπει να ξεκινήσετε.

Προτείνουμε ανεπιφύλακτα την αναβάθμιση για το πρόγραμμα GrowBig – έχετε απεριόριστος ιστότοπους, διπλασιάστε τον αποθηκευτικό χώρο και τη σκηνοθεσία του WordPress (εμπιστευτείτε μας ότι θέλετε). Επιπλέον, έχετε δωρεάν μετανάστευση, η οποία εξοικονομεί πολλή ταλαιπωρία. Το μόνο παράπονό μας με την τιμή SiteGround είναι ο περιορισμένος χώρος στο δίσκο, ο οποίος μπορεί να γεμίσει γρήγορα.

Βαθμολογία: 4.5

Όσον αφορά την αξία, το DreamHost είναι ένα από τα καλύτερα. Η χαμηλή τιμολόγηση σε συνδυασμό με χρήσιμες δυνατότητες και μια εξαιρετικά γενναιόδωρη εγγύηση επιστροφής χρημάτων 97 ημερών είναι μια νίκη για τις μικρές επιχειρήσεις.

Επιπλέον, προσφέρουν απεριόριστο εύρος ζώνης, δωρεάν ονόματα τομέα, δωρεάν πιστοποιητικά SSL και σας αποζημιώνουν για πτώσεις στο χρόνο λειτουργίας. Παρέχουν πραγματικά μια από τις μεγαλύτερες διαθέσιμες συμφωνίες επιπέδου υπηρεσιών.

Σε σύγκριση με το Bluehost και το HostGator, το DreamHost βγαίνει δυνατά. Ο μόνος κεντρικός υπολογιστής με καλύτερη πρόταση αξίας μπορεί να είναι το SiteGround.

Υποστήριξη πελατών

Βαθμολογία: 5.0

Η υποστήριξη πελατών SiteGround είναι σοβαρά επική. Λάβετε 24/7/365 υποστήριξη μέσω τηλεφώνου, email και συνομιλίας. Οι αντιπρόσωποι υποστήριξης είναι φιλικοί, εξυπηρετικοί και πραγματικά πηγαίνουν πέρα ​​και πέρα ​​για να λύσουν τα προβλήματά σας.

Ρίξτε μια ματιά στην πλήρη κριτική SiteGround για να δείτε τους επαίνους που τραγουδούν οι πελάτες τους – όλα υποστηρίζονται. Έσπασαν αυτό το cookie. Εάν είστε αρχάριος, η υποστήριξη πρέπει να είναι η # 1 προτεραιότητά σας, οπότε πηγαίνετε με το SiteGroun σε σχέση με οποιονδήποτε άλλο κεντρικό υπολογιστή για αυτήν την πτυχή. 

Περισσότερες λεπτομέρειες

Βαθμολογία: 3.5

Ένας τομέας στο DreamHost δεν είναι τέλειος είναι η υποστήριξη πελατών. Η υποστήριξη παρέχεται μέσω email και ζωντανής συνομιλίας, ή μπορείτε να ζητήσετε επιστροφή κλήσης. Χμμ, ένα είδος ξύσιμο κεφαλής. Δεν έχουν την υποστήριξη 24/7/365 που έχουν οι περισσότερες εταιρείες φιλοξενίας.

Επιπλέον, ακόμη και όταν βρίσκεστε στον ιστότοπο ως υποψήφιος πελάτης, σας λένε να επιστρέψετε κατά τις εργάσιμες ώρες. Η πραγματικότητα είναι ότι η υποστήριξη φιλοξενίας είναι μια δουλειά 24/7 – και το DreamHost δεν εξαρτάται από το χτύπημα.

Περισσότερες λεπτομέρειες

Φιλοξενία Uptime

Βαθμολογία: 5.0

Το SiteGround υπόσχεται 99,99% χρόνο λειτουργίας, το οποίο είναι το ίδιο καλό όσο γίνεται. Η δοκιμή τρίτου μέρους επιβεβαιώνει, δείχνοντας το εύρος από 99,95% έως 100% κάθε μήνα.

Το SiteGround προσφέρει προληπτική παρακολούθηση με την προσαρμοσμένη στοίβα λογισμικού και AI για να αποτρέψει επιθετικές επιθέσεις bot. Μην ανησυχείτε για το χρόνο λειτουργίας με το SiteGround, το καλύπτουν.

Βαθμολογία: 4.0

Οι αναφορές στον ιστό δείχνουν ότι ο χρόνος λειτουργίας του DreamHost είναι αρκετά ισχυρός από 99,99% έως 100%.

Το καλύτερο κομμάτι? 100% εγγύηση λειτουργίας. Εάν για οποιονδήποτε λόγο ο ιστότοπός σας είναι εκτός λειτουργίας, θα πιστώσουν τον λογαριασμό σας με μια ημέρα δωρεάν φιλοξενίας για κάθε ώρα που είναι εκτός λειτουργίας.

Το καλό είναι ότι ο χρόνος λειτουργίας τους κατά το παρελθόν ήταν περίπου 99,98% κατά μέσο όρο – οπότε μην περιμένετε την ανάγκη εξαργύρωσης αυτής της πίστωσης.

Ταχύτητα

Βαθμολογία: 4.5

Το SiteGround προσφέρει πολλαπλά επίπεδα βελτιστοποίησης ταχύτητας: βελτιστοποίηση CDN, Cloudflare, δυναμική προσωρινή αποθήκευση και μνήμη αποθήκευσης. Όλα αυτά συμβάλλουν στη βελτίωση της ταχύτητας του ιστότοπού σας με την τεχνολογία SiteGround.

Επιπλέον, η ομάδα υποστήριξης πελατών είναι πάντα στη διάθεσή σας για να σας δώσει συμβουλές για το πώς να επιταχύνετε τον ιστότοπό σας. Μπορεί να υπάρχουν πιο γρήγοροι οικοδεσπότες εκεί έξω, αλλά αυτό είναι ένα από τα καλύτερα για την αξία.

Βαθμολογία: 4.0

Το DreamHost έχει εξαιρετικές αναφορές σχετικά με την ταχύτητα και βρίσκεται σταθερά στο κορυφαίο 25% των κεντρικών υπολογιστών ως προς το χρόνο φόρτωσης. Δεν επικεντρώνονται σε αυτό ως κύριο χαρακτηριστικό, αλλά δεν βλέπετε πολλά παράπονα από τους πελάτες.

Στο σχέδιο DreamPress έχουν βελτιστοποιήσει τις βάσεις δεδομένων τους μόνο για το WordPress, καθώς και το Memcache. Επομένως, έχουν σίγουρα ταχύτητα. Φροντίστε να συνομιλήσετε με την υποστήριξή τους εάν σας απασχολεί πολύ.

Χαρακτηριστικά

Βαθμολογία: 5.0

Το SiteGround διαθέτει μερικές από τις καλύτερες δυνατότητες από όλους τους κεντρικούς υπολογιστές. Όχι μόνο προσφέρουν τα δικά τους προσαρμοσμένα εργαλεία για να κάνουν τη ζωή σας ευκολότερη, αλλά αξιοποιούν το cPanel, το Cloudflare και άλλες τεχνολογίες τρίτων.

Το αγαπημένο μου από τα χαρακτηριστικά περιλαμβάνει τη σταδιοποίηση WordPress, τεχνολογία ταχύτητας μνήμης και ολόκληρη τη σειρά επιλογών αναβάθμισης που παρέχει το SiteGround.

Δείτε όλες τις δυνατότητες

Βαθμολογία: 4.0

Λίρα για λίβρα, το DreamHost προσφέρει μερικές από τις καλύτερες δυνατότητες οποιασδήποτε φτηνής εταιρείας φιλοξενίας. Το φθηνότερο κοινόχρηστο πρόγραμμα τους περιλαμβάνει έναν δωρεάν τομέα, απεριόριστο εύρος ζώνης, προεγκατεστημένο WordPress και ένα δωρεάν πιστοποιητικό SSL. Η φιλοξενία του DreamPress WordPress είναι μια ισχυρή πρόταση αξίας για πλήρως λειτουργική φιλοξενία WordPress που μπορεί να ανταγωνιστεί σε κάποιο επίπεδο με το WP Engine και το Kinsta.

Δεν λαμβάνετε δωρεάν μετεγκαταστάσεις και χάνετε την 24ωρη τηλεφωνική υποστήριξη που προσφέρουν άλλοι οικοδεσπότες, οπότε πρέπει να τους βάλουμε ένα σημείο. Συνολικά – εξαιρετικός οικοδεσπότης, υπέροχα χαρακτηριστικά.

Δείτε όλες τις δυνατότητες

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map